vintertid

Startade dagen på bästa sätt, vakna upp brevid henne... 
(null)
Sen kommer Selma in strax där efter, med en bok i handen och kryper upp till oss innan Chrilles klocka hunnit ringa. 
Upp och åt en god frukost. 
(null)

Nu sitter jag på soffan med Vilma i famnen, hon sover gott och jag slösurfar på mobilen varvat med att titta på tv. 
Mamma tog med sig Selma och åkte till badhuset, så nu får de egentid och Selma får ha kul i poolen. När de är tillbaka blir de en promenad och sen lunch. 
Chrille jobbar hela dagen idag, igen. Ser fram emot nästa vecka, då jobbar han bara tre dagar och går på helg redan på onsdag kl 14.00. Då gjorde de lixom inget att han jobbat helgen, samtidigt har vi haft en toppen helg eller gårdag. Vi åkte som sagt hem till Anna och barnen. Trotts att vi hade en helgdag så gick timmarna jätte fort. Men tiden går fort när man har roligt säger dom! 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

De blir bara roligare och roligare nu för barnen att ses. Nyss var Selma en liten bebis "som bara låg där" men nu leker dom, fikar och tittar på film ihop. Samtidigt som Alva tar så fint hand om Selma och vill gärna sätta på henne pyjamasen eller hälla upp mer mjök i glaset. 
Hennes snälla kusiner gav även bort sin Lollo, alltså ett gosedjur jag har sökt efter med ljus och lykta. Men finns bara att köpa via Ving osv. Selma vill dansa till Lollo & Bernie typ varje dag. Ni mammor, ni vet vad jag pratar om haha. 

Kommentarer
Postat av: Moster Anna

Sån härlig dag, kan bara instämma. Ni ger mig en energikick. Jätte kul att dom nu leker mer och så bra tillsammans. Nästa år är Vilma igång också. 😊 Puss o kram 💕

Svar: ❤️❤️❤️❤️❤️
Linn

2017-10-29 @ 17:17:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback