känslan

Idag var jag inne i nya huset, två gånger. Hämtade nycklarna tillsammans med Ida. Fördelen med nyproduktion är ju att de inte bor någon där. Känslan av att gå runt i ens nya hem, helt utan en mäklare eller några andra spekulanter som iakttar en. 
Idag öppnade jag varenda låda och utforskade varenda vrå. 
Efter hus-titten så var de dags att åka till verkstaden och få däcken bytta. Bättre sent än aldrig men skyller på tidsbrist och att vår bil mest står om dagarna just nu. 
Allt går om man vill. Lasta in däck i bilen samtidigt som man ska ha koll på två barn, in och ut ur bilen sen åkte vi och handlade. 
När Chrille kom hem från jobbet blev han också såklart taggad på att ta sig en extra titt i huset. Så istället för att åka på spinning som jag tidigare planerat, så åkte vi till huset och mätte då exakt alla väggar. 
Overkligt att få vara där inne som sagt och de är inte ens låg tid kvar tills flyttlasset går, tiden rinner ju redan iväg. Snart bor vi där. Selma är helt såld och tycker de är så spännande, tror hon förstår att vi ska flytta dit och bo där nu. 
Dagens positiva var att vår stora soffa kommer få plats i allrummet på övervåningen. De trodde jag först inte. Den har några år kvar att slitas på och den är så otroligt skön och sitta i. Så där uppe kommer de att bli "film mys rum" med stora Tvn och stora soffan. Medan nere kommer vi köpa en mindre soffa, behålla vår fåtölj och sätta upp en mindre tv på väggen. 
Ja mycket tankar snurrar nu ang inredning och hur vi ska få plats med alla våra saker. I de nya boendet finns de knappt någon förvaring varken ute eller inne. Så nu gäller de att rensa, tänka om och tänka smart. 
Men de ska bli skönt samtidigt, vi är bäst på att spara på precis allt och idag har vi möjlighet till de också men snart blir de annat. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Är (som sagt) så kär i fönsterna. Nu blir de till att kolla inredning på telefonen, sen sova. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback