en salig blandning

(null)

(null)

Idag blev de ännu en sån här tallrik till lunch, bara för att de är så gott. 
Vi har haft en jätte mysig dag med Carla som kom över och hälsade på. Hon stannade även på middag, så de blev en heldag. 

Ikväll sved ögonen tidigt, hade planer på att lägga mig redan vid 20 tiden. Imorse gjorde V morgon redan vid 06 och jag är så van med att sova mellan 08-08.30 varje dag. Vilket jag har gjort under lång tid (så de är inge synd om mig) men inte blev de en tidig kväll inte. Skulle ner och duscha och allt de där och möts av översvämmat golv i badrummet. (Detta är inget för små prinsess öron) men de luktade skit och de var nästan vad jag trodde toaletten hade drabbats av. En härlig sörja med gammalt äckel hade bubblat upp ur avloppet och man ville bara kräkas. Nu är dock problemet löst och Chrille borde få en klapp på axeln. Badrummet är renare än innan och allt de där. 
Men paniken som uppstår i stundens hetta är sådär när likande saker sker. 

Till något lite trevligare så kan jag visa er lite ny förvaring jag klickade hem imorse. 
Barnen fick ärva en hel påse med duplo av Alva och Noel i lördags så därför behövdes en ny lego förvaringslåda, då våra nuvarande är proppfulla. 
En liten tygkorg för att samla alla leksaker i vardagsrummet behövdes också. Förut hade vi halva barnrummet där uppe och sen fick jag för mig att inga leksaker fick tas upp. Iprincip. Men så fungerade de såklart inte i praktiken. 
Så något att samla ihop de få leksakerna på övervåningen behövde. Sen blev de även en ligen tygpåse. Kan man säkert lägga något vättig i tänker jag, sen var den ju också ganska så söt. 

(null)

(null)
Nu gör jag ett nytt försök med att sova, inte så tidigt som jag hade velat dock men ändå. 
Föresten om man ska säga något bra om att stiga upp i ottan så är de att man får massa nytta gjord inann klockan ens blivit lunch. Men sover såklart hellre två timmar extra än att vika tvätt ;-) 

Godnatt! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback