söndagshäng

(null)

Idag var min lillebror och hans tjej över på en fika. Och igår var vi hos min storasyster över en heldag med massa lek och så blev jag bjuden på god tacopaj. Härlig helg med syskonhelg, de händer ju inte allt för ofta. 
Selmas kusiner var lagom less på henne igår efter alla timmar. En tvååring som slarvade bort alla mini leksaker och hade sönder pokemonkort var inte så populärt. Sen plockade hon alla marsvinsbajskluttar och delade ut som de vore godis. De var inte heller så poppis, haha. 
Men mysigt att ses som sagt. 

Söndagkväll redan och Chrilles näst sista jobbhelg är förbi. Att de är skönt behöver jag knappast nämna (igen). 
Imorgon tänkte vi besöka öppnaförskolan med Ida och barnen. Nu var de ett tag sen vi var där. Hoppas även på att komma ut på en långpromenad. Eller vad säger du Ida? 
Efter två dagar inomhus vore de skönt att komma ut lite. 

Jusde. Igår inann vi åkte hem till Anna så åkte vi upp till Kungens kurva. Vi, alltså jag och barnen. Bokstavligen sprang igenom Ikea och Mio. Tunnelseende delux. Tog bara de jag skulle sen snabbt till kassan. Eller okej, värmeljus också. Vem köper inte värmeljus när man är på Ikea? De är standard. Måste vara deras mest sålda produkt genom tiderna. 
Att gå på Ikea själv med två kids är ju ingen dröm. In och ut ur bil osv. 49 min senare (för att vara exakt) var vi klara. Måste ju varit rekord? 
Tanken bakom att vara så snabb var för jag ville minimera risken att någon av dom skulle hinna bli hungrig eller nödig. Så därför hade jag ett litet race där inne med min vagn. 

Nu kurrar magen och inga points kvar, haha. Näe, nu börjar jag tröttna på viktväktarna såhär 4.5 månad senare. Men 7kilo to go. Kämpa kämpa! 

Hoppas ni haft en bra helg :-) 

Kommentarer
Postat av: Li

Åh ja det har jag också råkat ut för någon gång. Att få gå och lägga sig hungrig för dagens points var slut 🙈 hur lägger du upp dina points annars? Använder du veckopoints? Jag har använt lite veckopoints men då har jag fyllt på med nya tidigare kvällar. I morgon har jag min första riktiga vägardag. Då har det gått en hel vecka sen jah vägde mig sist. Och nu är det 30 veckopoints kvar. Behöver lite tips.. du är ju proffs 😅

Svar: ÄT! Ät upp all bonus. Du kommer inte få bättre resultat för att du sparar dom.
Jag brukar ha en ätardag. Typ fre- lördag. Då brukar jag äta kanske för 60 points! Man måste ju få svulla lite, annars håller de ej i längden :-)
Annars är de väl smartare att ta lite från bonusen varje dag men jag gillar godsaker för mycket så har behov av att äta en chokladkaka, exakta mycket mat samt ta ett glas vin en gång i veckan.

Upplägget ser ungefär ut såhär...
frukost 3-4p
Lunch 4p (äter sällan lunch. Vi äter så sen frukost samt tidig middag så tar kanske en proupud/ banan och en kopp te eller något lätt.
Middag kanske kostar mig 13p
Sen har jag kanske nått kvar till kvällen. Jag vill gärna äta något på kvällen så tar kanske popcorn eller nån hårdmacka ”om jag har råd” men nu måste jag erkänna att jag äter mycket utöver. Så får se hur de slutar.
Lycka till imorgon. De var så kul i början när man ”rasa i vikt” och glöm inte att äta!

Linn

2018-02-18 @ 21:52:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback