vad hände här?

(null)

Nånting har hänt med den här lilla tjejen 👆🏻 
Det är som att en magisk fe har kommit och slängt lite nöjd-bebis pulver över henne. Har tom räknat dagarna och idag är vi inne på dag nr 7. 
Dag nr 7 som jag inte behöver ha henne under armen 24/4. Nånting har hänt och från ingenstans gillar hon att ligga i gymmet. Hon accepterar att ligga själv på golvet, att sitta i sin babysitter med en leksak, att sova i pappas famn går minst lika bra som min. Vi behöver inte ställa oss upp för att hon ska bli lugn osv. 
Mammagrisen är väck, eller de är en annan bebis med andra ord. Eller tja, visst är de fortfarande mammas tjej men den nya nöjdare Vilma förenklar min vardag. Allt går mycket lättare nu när jag har båda händerna fria och hon inte skriker över att få vara själv. 
Vi jublar lite här hemma just nu, hoppas de håller i sig tills hon blir minst 18 år ;-) 
Nu är de bara nätterna som vi vill se förbättringar på. Men inatt sov hon 2,5 timma i vaggan. De är bättre än inget. 


Kommentarer
Postat av: Li

Hur stor är Vilma nu? Lång och vikt alltså. :) Edith var 22/12 (fyra månader) 67 lång och vägde 7385g 😅 fortfarande flera kg lättare än brorsan var vid samma ålder. Haha

Svar: Nästan exakt samma! Vi var på bvc förra veckan 4,5 månader. Minns inte exakt men strax över 7 kilo samt 67 cm lång 😀
Linn

2018-01-09 @ 11:37:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback