prioritera om

Hej på er! 

Här nere ligger jag i sängen sen en timma tillbaka, skulle bara "natta" Vilma och så blev jag kvar själv. 

(null)

(null)

Finns ju inget lyxigare än att få krypa ner såhär efter maten, lägga sig och blunda och så har man fönstret öppet och hör regnet utanför. 

Den där helgen blir sista helgen här hemma på Uppåkravägen har vi kommit fram till. 
Nycklarna får vi som sagt redan på Onsdag nu nästa vecka, då ska de målas och köras med små saker i vår bil, ja göra så mycket vi hinner med. På midsommardagen kommer en släpkärra och flytthjälp så då åker vi med rubbet. Så om en vecka, blir första natten på Järnvägsgatan. 
Så härligt att de snart är dags. Jag är så less på detta, vill bara trycka på en knapp och så vill man att allt ska vara klart men de tar sin tid. 

Igår hade vi som sagt barnvakt och åkte upp till kungens kurva och shoppade loss. 
Vi bokstavligen fyllde bilen med saker så vi var tvungna att åka hem och lämna de, innan vi kunde hämta barnen. Soffan är beställd och idag gjorde vi en beställning på lite Ikea möbler som vi vill ha hemleverans på. Köksbordet väger bly så de hade vi aldrig klarat själva. Nu blir de snart ett till Ikea besök för att fylla bilen med skåp. Beställa soffbord, mattor och tapeter till hallen. Köksluckorna ska in på lackering sen är vi klara. Efter lite räknande över vår budget insåg vi sen att man kan inte få eller göra allt så jag loggade in på min bokning till astrid Lindgrens värld och bokade av den resan. Tyvärr inget vi har råd med just nu. Vi bokade de innan vi visste om att vi skulle flytta så de gick inte ihop helt enkelt. Men Pippi finns ju kvar tills nästa sommar :-) 

Känslan av att packa ner alldeles nya saker i kartonger, längtar tills man får öppna upp dom och börja inreda. Nu är de dock färdig slöat, upp och packa igen. Finns alltid något att göra! 

(null)


Kommentarer
Postat av: Li

Det låter som en vettig prioritering även om det är tråkigt att behöva ställa in saker :( men det finns ju fördel med att ta det nästa år. Då får ju Vilma ut mer av den resan också :) men har du sett att dem har Pippi föreställning på Junibacken nu? Kanske kan vara ett billigare alternativ till semestern? Hoppas flytten går smärtfritt.

Svar: Exakt, får tänka så :-)
Tack för tipset. Ska kollas upp på en gång 🙌🏻🤗
Linn

2018-06-17 @ 19:03:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback