när tålamodet sätts på prov

Alltså, vilken dag! 
Idag var mitt stora barn till salu vill jag lova. Känns verkligen som hon provat alla mina gränser. Tillslut ryter jag till åt henne och de känns inte kul. Inte en "sån" mamma jag vill vara. Tycker verkligen jag har bra tålamod med barnen men när de nu blir större och gör saker medvetet, då blir jag mindre glad. 
Men men de är väl bara ett smakprov på vad som komma skall, finns väl en massa trotsåldrar kvar att beta av inann de flyttar hemifrån ;-) skämt och sido! 

Utöver de så har dagen varit så stressig, huvudet är fullt och jag är stressad inför söndagens visning Bla. Vi har massa att ta i tu med inför den. Stora garderoben ska rensas. Inte så kul att visa upp en garderob/ walk in closet full med öl, läsk, kläder, lådor, påsar, leksaker, dubbelsulky och en vagga. 
Så idag röjde jag ut allt och började lägga upp försmå barnkläder till försäljning (och vilken tid de tar att göra alla annonser). 
Två paket postade på posten med barnkläder och en annan påse kom en tjej och hämtade på plats. 
800kr skramlande jag ihop för alla urvuxna kläder. Även vaggan åkte ut på köp och sälj. Precis inann jag tänkte gå ner och sova skriver någon att den kan hämta vaggan redan ikväll. Ytterligare 500kr in på kontot. Pengarna ska jag spara till min drömsoffa, har sett en soffa från Mio i sammet som vi bara måste ha till nya boendet. Inte var den gratis så alla pengar är välkomna. 
Har även suttit i telefonen med banken halva dagen, mejlat med mäklaren osv. Hur roligt de än är med den kommande flytten så är de så mycket att stå i. Och så ska man hinna med att vara mamma också. Tur man är mammaledig och kan fixa med sånt på dagarna ändå, fast de ibland blir mycket. 
Imorgon tar (världens bästa Ida) Selma efter frukost ett par timmar. Jag får sen åka hem och städa den där garderoben, tvätta, skura golv och färdiggöra det mesta inför helgens visning. Sen går Chrille på helg efter en kort vecka och då ska vi göra klart de sista tilösmamas. De blir bra det här, bara jag som är lite av ett kontroll freak så måste ta i tu med detta nu, annasa blir de grötigt och stressigt i huvudet. Då börjar jag glömma saker. 
Idag har jag även hunnit med att träna, länge sen jag var på gymmet nu. Jag och Ida gick på ett stepp pass och de var SÅ skönt att få träna efter denna dag. Komma hem och Selma sover och imorgon längtar jag redan att få krama om henne igen. Visst är de konstigt de där? Först blir man skogstokig på dom sen älskar man dom så mycket. 

Nu ska jag sova gott. Godnatt på er! 

(null)

(null)
 
Ändå lite sorligt när små söta plagg läggs på lådan. Vaggan ut genom dörren osv. Men bra att någon annan får användning för de, för här gör de ingen nytta längre ... <3 

Kommentarer
Postat av: Anna

❤️❤️❤️

Svar: ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
Linn

2018-05-04 @ 21:31:36
Postat av: Idis ❤️

🔜🎊🙏🏻🙏🏻👍❤️❤️❤️

Svar: ❤️❤️❤️❤️
Linn

2018-05-05 @ 00:04:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback