done

Första dagen som viktväktare igen är avklarad, så check på den!
Såklart så har den där kexchokladen som legat i kylskåpet ett par dagar aldrig frestat mig så mycket som ikväll. Glassarna i frysen och chipsen i skåpen likaså. 
En klassiker när man har bestämt sig helt enkelt. Galet hungrig strax innan middagstid men annars gick dagen bra. Har ju "nyss" funkat för mig i 8 månader så kommer förhoppningsvis göra det igen. Bara alltid svårast den första tiden, innan man är inne i det igen. 


Såhär har iaf min matdag sett ut. 

(null)

(null)

(null)

Till middagens spagetti och köttfärssås så fyllde jag ut tallriken med massa vitkål med dressing på samt en morot. 
Lite frukt och en redbull och nått kex har jag även fyllt ut med. Alltid så hungrig såhär i början, när man är van med att kunna stoppa i sig en macka eller två, eller ta en till portion osv. 

Förövrigt så har de varit en bra dag. Jag har hunnit med att ta tag i tvättstuga-kaoset. Halva garderoberna låg där inne. Så nu är de äntligen vikt och instoppat i allas lådor och garderober. Tvättat två maskiner och bäddat rent inne hos Selma. Skönt att få tummen ur. Har annars bara stängt den där dörren. Detta roade jag mig med, medan Vilma sov middag. Efter förskolan så blev det ett snabbt besök i lekparken, regnet kom så vi gick till affären istället. Köpte med oss lite fika och vidare hem till Ida för att hänga med henne och Maria och alla barnen fick leka en stund. 

Nu ska jag sova. Har börjat kolla på serien "innan vi dör" så spännade. Hade velat se ett avsnitt till men de blir lätt så, sen är klockan massor. Så mer imorgon helt enkelt. Natti! 

(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback