matlagning och barnvagns tankar

(null)

(null)

(null)

En timma kokade min tomatsås på spisen idag. Vad händer? Från matlagnings intresse = noll tills att de faktiskt är ganska roligt och gott blir de faktiskt, oftast. 
Nyss lagade jag bara snabbmakaroner och falukorvs middagar och Chrille stod för resten. Dock har han andra jobbtider nu så jag har helt enkelt bara fått lära mig, om de inte bara ska bjudas på snabbmat till vardags. 
Dagens middag bestod av tomatsås 0p, kycklingfilé i ugn 0p, broccoli 0p så de var bara spagettin som behövdes räknas. Så ikväll har jag points kvar, så nu blir de en skål med linschips 🙌🏻 

Idag har jag föresten bestämt mig för att sälja av vagnen. Känns onödigt att ha en sån pass fin och faktiskt dyr vagn bara stå och inte avvändas fullt ut. Selma sitter bara på ståbrädan och behöver vi dubbelvagn så har vi vår resesulky. 
Medan den fortfarande har ett bra andrahandsvärde så ska jag sälja av den. Ena sittdelen står faktiskt bara och tar så mycket onödig plats i vårt lilla förråd och sen vi flyttade har vi verkligen så lite förvaring. 
Imorgon ska jag upp till Bigbaby och provköra lite vagnar. Är sugen på en Emmaljunga eller en ordentlig sittvagn/ sulky. Dock ska jag bara provköra och sen leta på blocket, köper absolut ingen ny vagn nu när barnen är så "stora". 
Dock ska jag såklart få bugaboon såld först, så ska lägga ut den till försäljning i veckan. 

Credd till mig och tjejen innan som ägde den. En vagn från 2014 (men som jag i sin tur bytt ut saker på) chassit har i varje fall inte en skråma och tygerna är inte solblekta. 
Har alltid varit väldigt rädd om vagnen och tänkt på att ställa den i skuggan eller lagt en handduk över sittdelen i somras när den stått på stranden. 
Är det nån som vill rekommendera en vagn, så varsågoda. Den ska vara rejäl, de är allt annat än vad jag tycker just bugaboon är. Sittdelen ska vara rymlig och passa för ett växande barn med overall och åkpåse och hela den baletten 👊🏻

Jaja vi får se hur de går. Nu är det dags för idol :-) 


Kommentarer
Postat av: Li

Baby jogger city mini GT har vi. Den är vi så nöjd med. Har den som dubbelvagn också. 😀

Svar: Tack för tips. Får hålla utkik på en sån imorgon 👍🏻🙌🏻👏🏻
Linn

2018-09-18 @ 22:24:22
Postat av: Mikaela

Baby jogger gör absolut bästa vagnarna 👌

Svar: Tack för tips 💫🤗👍🏻
Linn

2018-09-19 @ 13:37:41
Postat av: Elina

Emmaljunga scooter s 😀

Svar: Lite sugen på just en Emmaljunga 🙌🏻
Linn

2018-09-19 @ 22:05:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback