vill inte

(null)

(null)

(null)

(null)

God morgon! 

Här hemma har vi vilat oss båda två. Jag åt frukost när vi lämnat på förskolan samt efter Vilma somnade. Passade mig bättre att vänta med frukosten och äta den lite senare. Kanske jag kan dryga ut målen lite, så slipper jag bli sådär hungrig sen. 
Nu är det iaf dags att stoppa i sig något för oss och sen hämta Selma. Hon ville absolut inte gå till förskolan idag, så åkte hem med en klump i halsen. Sa dock att de fick ringa när hon sa att hon ville hem, de har inte ringt än så antar och hoppas att de blev en bra dag för henne ändå. 
Hela förskola-grejen har gått så bra och helt smärtfritt. Tvärtom så har jag fått släpa med henne hem typ. Lockat med att vi stannar till i lekparken för att få med mig henne. Såklart kommer de ett litet bakslag och de var väl nu. Hoppas som sagt hon får tillbaka sin första känsla igen och ser fram emot att gå dit! 
Annars känns de så fånigt att tvinga dit henne om hon hellre vill vara hemma med mig och Vilma 🤷🏼‍♀️

Skönt var det iaf för mig att få sova en stund. Vilma hade sovit en timma och sov över en timma till medan jag kröp ner bredvid henne. Så himla mysigt. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback