Oh no

Pratade just med Chrille.. han berättade att han varit på IKEA idag och så sa han vad han hade köpt där osv. Sen ringer han upp efter 2 min igen.
"Aa jusde, jag köpte lite mer grejer och jag tänkte och du kanske ville veta det?"
"Vad?"
"smörknivar, nya batterier och sen underlägg till kastruller och sånnt"

Haha, han var seriös också. Väldigt roliga saker för mig att veta=) Men han är söt, ibland!
Nu ska jag kolla på Andra avenyn avsnitt tills jag inte orkar mer, SPA imorgon med vattengympa och grejer. Ska bli skönt, men fan för att visa sig i bikini nu alltså. Usch!





Film tips

Jag har precis kollat klart på filmen Banok Hilton och herregud vad bra den var. Skit spännade, jag och mamma satt som på "nålar" och fick panik hela tiden. Även fast man någon stanns vet att det kommer att sluta bra. Men om du inte sett den, borde du göra det!


Snark

Nu har jag både ätit och sovit, så nu känns det bättre. Men är fortfarande as trött, känner mig som en zomblie. Sitter och "väntar" på att Andra avenyn avsnitt ska läggas ut här på datorn, med det är inte förns om två timmar typ.

Här går det undan

Första advent idag då, shit pommes vad tiden går fort! Har som sagt varit på julmarknad idag, åt brända mandlar, fikade med varm chocklad samt trängdes blad allt folk och tittade på alla hemma gjorda saker som tanterna hade gjort i stånden. Så lite kul känsla eller ja, advents känsla har jag nog fått.
Just nu är jag så trött att jag vet knappt vad jag heter, typ! De senaste två dagarna har jag gått och lagt mig efter tre på natten och gått upp vid halv nio. Så det kanske inte är så konstigt ändå?
Jag funderar på att vila ett tag, tills dom skriker där nere från köket att det är mat. För då ska jag äta, jag är skit hungrig. Bara så att ni vet lixom, tänkte att det kunde vara bra för er att veta. Hej!


Godkväll

Klockan är snart halv tre och här sitter jag och Malin och käkar chips, mumms!
Fasiken vad underbart det var att få sätta på sig sov t-shirten, ta bort sminket och sätta upp allt hår i en stram knut på skallen. Hehe! Ja, kvällen var helt OK, alldeles för mycket folk.. fick trängas med allt och alla hela tiden och dans golvet var fullt med gals splitter, så där fanns det heller inte så mycket plats att röra sig på!
Näe, nu är det snart dags för oss att sova. Ska bara käka upp chipsen föst. Imorgon bitti är det övng. skörning till Trosa som gäller. Där jag också ska gå på julmarknad, kanske fyndar en och annan tomtenisse vem vet?
Pusssss

Kaka

Jag fattar inte, det är något speciellt med Malins rum som gör att vi blir helt ill röda i fejan. Så nu står vi här som två tomater och försöker sminka oss. Men det går ju inte speciellt bra eftersom att sminket inte sysns så vi är tvungna att ta rå mycket. Och vad kan vi dra för slutsatser av detta? Jo... att när vi går ut i kylan och (förhoppningsvis) våra röda fejor blir normala igen, så kommer det då att se ut som att vi har 100 lager med smink. Men det gör inget, tror jag! För att vi är glada ändå. Se u!

 

STHLM

Jag och Malin i Sthlm tidigare idag!

Lunchade på donken med Ida och Jessica, vi tog ett betydligt nyttigare alternativ än dom(Y)

Ida är rolig hon, hon ställde sig bakom telias disk i Gallerian och låtsades jobba där och delade ut reklam blad till alla som gick förbi, kanske hennes framtida jobb?

På väg hem, vem är snyggast?

Lussekatten var god!


Nu ska jag och Spättan hem till henne, middagen väntar. Sen är det dags för utgång. Hoppas på en trevlig kväll. Mer roliga biler på Ida kommer må jag lova, MIssa INTE det!
Pöss

Det var inte igår...

Nu vet jag att alla hemma hos mig sitter och äter fläskfile, potatis gratäng och bea sås. Eftersom att det var jag som valde den maten idag, men själv är jag inte där! Chrilles lägenhet luktar nudlar,  ja det är precis vad jag ska äta innan jag går ner till centralen. Vilken lyxig fredags mat va?
Eller inte.. men men! Nej nu är det dags att röra om i grytan. Hörs, ha en bra fredags kväll föresten!
Ps. Kom just att tänka på att det var år och dar sen jag var på fest!


Hej

 Kan ju börja med att berätta att klänningen som jag
bloggade om igår, självklart var slutsåld. Inte så konstigt kanske, eftersom att Engla hade bloggat om den på sin blogg och hon har ju några tusen läsare (som hann för mig) men aja!
Skoja inte om det var underbart med sovmorgon idag, mamma glömde att jag är ledig på fredagar. Så hon kom upp hit i morse vid 10 över 6 och sa. Linn vi ska åka om 10 minuter. Och efter det var det bara att somna om igen, så himla najs!
Vaknade 11.30 och sen dess har jag bara kollat på en film, tittade på en utav Emmas häst filmer. Hehe! Rätt bra faktist, även fast jag inte är ett häst freak!
Nu ska jag ta ett bad. packa väskan och sen städa undan på rummet. Sen är det dags att ta bussen till stan och ikväll blir det fest som sagt, trevlans! Vi hörs sen mitt härskap. Vågar jag ta med min kamera ikväll föresten? Har inte gjort det hittills men kanske ska göra det ikväll, kan ju vara kul att ha lite bilder. Aja, det återstår att se.

Pusshej!


Kvällens sista inlägg

Igen skriver på msn, ingen uppdaterar sin blogg. Det är helt dött här i datorn, så varför ska jag sitta här egentligen? Tänkte istället lägga mig i sängen och kolla på en film och sen sova gott! Och det bästa av allt, jag ska inte gå upp kl 6, som jag gjort hela veckan och tidigare än så till och med. För att imorgon är jag ledig (som alla andra fredagar) ingen körkeltion eller någonting sånnt=) Så mina planer är att dra hem till Chrille innan 13, grillas i solariumet. (Halva priset innan kl 13 ni vet) Sedan ska jag övn. med mamma i ca 1,5 timme och sen går jag hem till Ida, vi ska fixa oss sen ta tåget till Gnesta där det är inflyttningsfest. Skoj! Jag ska dock ta det väldigt lungt med alkoholen, vågrar knappt dricka en ända droppe? Eftersom att jag och mamma ska övn. köra tidigt på lördag morgon igen. Innan jag och Malin åker till Sthlm och Julhandlar:) Mysigt!

Konstigt det kommer att kännas att inte dricka något på en fest. Nu låter jag som västa alkisen, men något glas brukar man ju alltid ta, för festlighetens skull! Jag förstår verkligen inte hur vi orkade med att dricka var ända dag i en veckas tid, när vi var i Alanya! Efter varje helg, jag varit på krogen eller liknande. Säger jag åt mig själv att "jag ska aldrig mer dricka" typ.. och här körde vi på varje kväll... plus denna värme, plus de få sov timmarna, plus allt dansande på krogarna hela natten lång. Men vi fick inte nog helt enkelt!


Godnatt, puss och kram och klapp på stjärten!

Sluta deppa

Det känns faktist mycket bättre när änns vänner ringer/ messar osv....och kollar om jag klarat provet idag. För att få höra det där "kämpa på, du klarar det nästa gång.. du är inte den enda som kuggat på första försöket" osv, känns bra att höra även om jag vet allt. Så nu efter ett antal timmar och lite possitivt snack gör att jag genast känner mig mycket gladare!
Tack// Malin, Ida, Emelie, Vanessa, Elin, Anna, Chrille och så mamma såklart. Ni har fått mig att tänka possitivt och inte deppa ihop. Jag klarar det nästa gång!

Sudda, sudda, sudda, sudda bort din suura miiin!

 

Hmm



Funderar på att beställa den här klänningen från Lindex hemsida faktsit. Idag är det ett special erbjudande och den kostar bara 99 kr, st för 249 vilket inte annars heller var dyrt. Men ist tänkte jag ta bort den sista volangen, för den ser för lång ut. Men jag gillade verkligen ryggen och urrigningen. Skulle nog bli en snygg nyårsklänning med svarta strumpbyxor en kuvertväska och sen var det ju det där med skor? Men det är ett bra tag kvar till nyår lixom, så det är inget jag behöver lägga ner enegri på just nu. Puss!

Ovärt

Eftersom att jag var varit lite ledesn idag så gick jag och handlade lite tröst "godis" efter jag kom tillbaks från Sthlm. Jag köpte massa dammsugare och nu har jag sånn jävla ångets? Var jag tvungen? Nu mår jag ju ännu sämre. Fan!


Just my luck

Jag kunde inte ha mer otur än idag. Idag vaknade jag tidigt, pluggade hela morgonen. Satte mig på 11 tåget upp till Stockholm, gick till vägerket. Pluggade, pluggade och pluggade samt tog kort till körkortet gjorde jag också innan det var dags att gå in till rummet där jag skulle skriva mitt teoriprov. När jag kommer in och ska visa mitt legitimation, så säger tjejen att jag inte tagit kort osv till körkortet. Men det hade jag ju? Så det hade blivit nått fel, men det var okej och jag skulle få göra om det när jag gjort klart provet. Super nervös var jag när jag klickade på "starta prov" det känndes helt okej, många av frågorna va jag säker på men några halde jag aldrig sett. Var klar 10 minuter innan provtiden var slut, så jag passade på att läsa igenom alla frågorna igen. Jag ändrade några svar, men det kanske jag inte skulle gort? Fick panik när jag såg att provtiden var slut och det var dags att titta på resuluatet, mitt hjärta gick i 190. Och jag ser att det står Ice godkänt med röda bokstäver. Fan, tänkte jag! Men det som gjorde mig mest ledsen var att jag var ett enda jävla poäng ifrån Godkänt, jag fick alltså 51 och jag skulle behövt 52. SÅ JÄVLA SURT! Efter det, så skulle jag gå och ta ett nytt kort och fixa om det som blivit fel. Och denna gången blev jag skit ful, rödsprängda ögon och röd fejja. Jag som ändå blev nöjd innan. Men vem skulle inte ha gråten i halsen när man bara är ett poäng ifrån?


Man är väl inte dum?

Nu ska jag ta en dusch och sen gå och lägga mig. Imorgon tänker jag vara pigg och utvilad!
Inatt sov jag fett lite så därför tänkte jag gå och lägga mig tidigare idag istället. Kom just att tänka på det, att efter morgondagen så har jag helg, igen! Vad snabbt det gått. Helgens planer är att jag och Ida ska på fest/middag (någonting i den stilen) hos Jolin, en klass kompis=) På lördags morgon, ska jag och Malin upp i sthlm, då tänkte jag passa på att kika/köpa lite julklappar. Och på söndag ska jag på Julmarknad=) Låter som en bra helg va?
Näe, duschen kallar! Sov gott

Jusde, snart kommer Chrille hem från jobbet. Bra, för att jag gillar inte att sova ensam. Jag ska passa på att ta de bästa kuddarna och täcke!!!


Down

Hej! Det är väldigt mycket just nu och jag är trött hela tiden. Just nu skulle jag bara villja slippa alla
måsten och släppa allt och dra iväg... utomlands hade inte varit fel. Men så funkar det tuvärr inte, utan bara att kämpa på. Det här vinter lovet är iaf väldigt efterlängtat och sen en väldigt lång praktik nästan direkt efter. Skönt! Då slipper jag alla prov, lektioner, läxor i alla fall.

Nästan lika bra som grönan

Nu sitter jag hemma hos mormor och morfar och pluggar. Tänkte vara här tills Chrille kommer hem från jobbet ikväll, då kan vi gå hem tillsammans. Imorse hade jag halkbana, det var skit kul. Jag och två andra killar hamna i samma bil. Jag var bäst, de erkände dom själva båda två. Eftersom att jag var den enda som fattade att man skulle ta det jävligt lungt i kurvorna, för att slippa snurra hela tiden. Och jag var den enda som inte körde in i snödrivorna och fastnade så att den andra bilden fick dra loss oss, så det kändes ju bra. Men visst snurrade även jag lite ibland och det var skit kul, nästan lika bra som popexpressen på grönan:)

Den här bilen körde jag!!!


Detta måste vara rekord

Så, nu orkar jag inte mer. Har pluggat teori ett bra tag nu, så nu får det vara nog. Ska gå och lägga mig nu tänkte jag, lika bra. Ska ju faktist upp kl 05.30 imorgon, eftersom att jag ska ha min halkbana tidigt på morgonen.
Får se vad kl blir när jag kommer hem igen och om det då är någon ide att gå på sista lektionen i skolan, men det visar sig. Nu ska jag som sagt sova, så vi hörs imorgon.
Jusde, en sak till.... idag har jag rekord ätit på klementiner. Jag har tryckt i mig minst 15 st. Bra alternativ ist för godis måste jag säga(Y)
Ja, nu var det sagt. Puss hej!

jag blir så glad på mig själv när jag väljer detta alternativ ist för godis, som de oftast blir när man är rikigt sugen!


Linn dissar fiskbullen

Hej!
jag skrev nyss värsta inlägget om fiskbullar men sen blev det nått knas och nu är det borta. Synd! Och jag orkar inte skriva om, men ni kanske inte är så intresserade av mina tankar kring dessa dallriga fiskbullar iaf?
Men varför jag skrev om dom var för att mamma frågade oss vid matbordet idag ( om vi viste vilken världens rundaste fisk var ) Och det var då fiskbullen, berättade hon sedan. Ingen tyckte att det var kul, utom hon och jag. Det märks ju vilka som har humor i denna familj iaf!


Dags att tänka på refrängen

Nu ska jag kissa och gå och lägga mig!
Det är ju en dag i morgon också! Sov sött & vakna blött! hihihi

Tänk om mitt rum vore så här mysigt just nu, då skulle jag bli jätte glad. Men nu är det inte det och jag ska försöka att vara glad ändå! Puss!

kul kille det där

Jag är på flumm humör och garvar åt allt. Jag känner mig som en överkokt spagetti som knappt orkar skratta, jag tror jag är övertrött. Och det är nog min lillebror också, som försöker vara sådär jätte rolig. Han bad mig nyss öppna dörren, men det gjorde jag inte eftersom jag kände att det var något lurt på gång. Jag tittar ut i nyckelhålet och där står han med rumpan bar, moget? han ville alltså moona rakt i min fejja... för att han vet att jag får panik!

En bra bild på mig!


Nu är det jul, här i vårt hus!

Igår kväll tog jag lite bilder på lite julsaker, så jag tänkte pynta bloggen med dessa...
 

 
 Här har ni Emma sittandes i sitt rum och rita!
 
Sweet!

Nu är det dags för mig att ta tag i pluggandet på allvar. Jag tänkte lägga mig i sängen med "körkortsboken" underbar bok, ett tips för er som inte läst den:)

 

Den som spar, han har!

Jaha då var det bara en månad kvar då, tills julafton såklart. Jag kom precis hem, efter att ha varit och handlat med mamma. Nu har jag två st choklad kalendrar, lyxigt mig va? En här och en hos Chrille. Egentligen gillar jag inte änns chockladen speciellt mycket, men det är ändå något man måste ha! Vi köpte 7 st, så nu har alla en varsin ink. Mamma och Thomas. Hehe..
Jag minns när jag var liten och jag och Jocke fick en varsin choklad kalender. Men varje år, gjorde han samma sak. Så fort han fick sin. Gick han in på rummet, satte sin på golvet och helt hysteriskt öppnade han alla sina luckor på en gång och åt upp varenda chocklad bit. Sedan kom han varje dag (fram till julafton) in till mitt rum och hoppades på att få smaka en liten bit av mig. Men det kunde han ju glömma!

Här är han! För ett anntal år sedan. Den glupske pojken!

Tänk om..

Funderar på att gå och lägga mig snart, är trött!! Men samtidigt vill jag inte det, för att när jag vaknar upp imorgon kommer jag att ha en lång och jobbig dag framför mig. Jag ska nämligen köra på körkolan, sedan gå hem till Chrille, plugga till massagen, gå till sydpoolen, ha prakitist prov, sluta kl 5, gå hem till Chrille, plugga teori, sova!
Låter inte så frestande va? Men men, livet kan inte alltid vara så kul.. även om jag tycker att det borde vara det! För tänk vad mycket lättare allt hade varit då och framförallt mycket roligare, hehe.
Näe, nu ska inte jag sitta här och sriva massa strunt... utan gå och borsta tänderna osv så att jag kommer i säng någon gång. Sov gott!



En trogen tittare

Dags för mitt andra avenyn avsnitt. Så himla bra, jag har inte missat en ända av alla 133 som gjorts. De ni!
Kvällen har verkligen varit lugn och skön, så jag ska fortsätta att njuta av det. För veckan som kommer, kommer att vara bland den värsta in my life, i think. Bajs bajs!


Ett bra tips!


Eftersom att jag inte har nått bättre för mig, har jag setat och fixat med lite bilder på paint. Förut fick jag ett tips av Emelie om vad jag skulle kunna ge till mormor och morfar i julklapp. Tipset var då att jag skulle  göra en egen kalender med egna bilder på. Då kan man tydligen skicka in bilder till nån hemsida som fixar själva kalendern och sen väljer jag själv då alla bilder. Jag har ingen anning om vad hemsidan heter eller vad detta skulle kosta. Men det skulle vara en perfekt julklapp till dom, som har allt! För en kalender med sin egen hund på, kan jag lova att dom inte har. Men skulle detta kalas bli allderles för dyrt, hade jag tänkt att hitta på något eget. Kanske fotta hund skrället och sen skriva ut bilderna och rama in dom i nån fin ram? Det skulle nog uppskattas!

Jul feeling

Det blev en sväng till Hedlandet idag iaf:) Mamma shoppa loss på massa jul saker idag på stan! Och vi har redan börjat pyntat:O Så tyspiskt mamma!!! Och mig med...men jag kan tycka att det är lite väl tidigt att sätta upp en tomte. Men mamma var bara tvungen att ha någon i köket! hehe! Men det är ju skit myckigt, så varför inte?
Idag köpte vi både jul stjärnor, gardiner, lyktor, blommor, ljus, mossa till advensljusstaken, ute belysning, röda grytlappar och massa annat. Ja ni hajjar, så jag börjar få rikig jul känsla :)


Im a star!

Jag fick låna en skit cool klänning med stjärnor på, av Ida i Fredags. Jag kanske inte ser så glad ut, men det var jag!
 
Malin och Ida:)

Sen kom Adam och gjorde oss sälskap ett stund innan vi gick!
 
Snygga!

 
Ja, det var lite av bilderna som vi tog hemma hos Malin i Fredags innan vi gick ut.
Som för övrigt blev en lyckad kväll trotts allt! När vi kom dit trode vi att någon skämtade med oss. Igen kö?!?!? Tänkte vi först, det var verkligen inte en ända kotte utanför. Men inte för att det gjorde mig något, slapp ju stå ute och frysa. Och sen när vi kom in så var det jätte lite folk. Ingen toa kö, ingen på dans golvet, inge väntan när man skulle köpa nått i baren. Ja ni hajar, det var dött. Men sen efter nån timma så blev det rätt mycket filk iaf, tack och lov! Sen tov vi taxi hem till Malin igen, så var hemma på några minuter.. skit skönt! Sen somnade vi rätt bra där, jag fick sova i tältsängen!!!!

Barnsligt kul

Mamma ringde och väckte mig för 1,5 timma sen. Hon tyckte inte att jag skulle sova längre. Utan att vi skulle ner på stan och köpa nya jul saker som saknas till huset. Bla. Gardiner och nya julstjärnor till alla rum. Och hitter vi inget här, ska vi åka bort till Hedlandet och kika. Hoppas vi inte hittar nått här, för jag gillar Hedlandet.. dit brukande vi åka mycket när jag var liten plus att jag får övn. köra ännu mer och det är ju bra.
Föresten så börjar jag få lite ångest över alla dessa julklappar som måste köpas. Vad ska jag köpa? Alltid lika svårt till spec mormor och morfar som redan har allt. Men jag ska nog hitta på något!
Nu måste jag klä på mig. Uggs, dunjacka, vantar och kanske mössan åker på innan jag går ut. Det ser rikigt kallt ut idag och dom varnade för snö storm på nyheterna nyss, så var försiktiga!
Herrå!

Ps. Igår köpte jag och Chrille en varsin chocklad kalender. Nån mer än oss som inte kan vara utan dessa?


Tröttis

Gokväll!
Idag har varit värdens segaste dag. Jag och Chrille har beställt pizza, kollat på "tomten är far till alla barnen" sovit och gått en prommis! Och nu fundernar vi på att kolla på en till film och sen sova. Så jag har inte så mycket att skriva idag faktist, plus att jag är för trött för att tänka! Så vi hörs imorgon istället, då med mer energi, höhö!!
Puss & Kram cyckelram!

Alltid samma sak

Jag hatar att jag aldrig vet vad jag ska ha på mig! Hur svårt ska det vara? Det blir nästan alltid så här innan jag ska ut..
Nu har jag 1000 saker att fixa på en jätte liten stund och jag känner mig super stressad och vet inte änns varför jag skriver nu! Näe, NU är det dags att hoppa in i duschen och sedan städa toan på samma gång!
Vi hörs senare. Ha en trevlig kväll, pusshej!


Och så var det.. det där med skorna igen! Vad i allsin dar ska jag ha på fossingarna?

Lyx

Åh, vad UNDERBART det är att få sova ut!!!! Klockan ringde vid 10 och jag ligger och drar mig till halv 11. Äter frukort framför tv:n och sitter lite vid datan. Och det bästa av allt... jag slipper stressa! Det är lyx. För alla mina morgonar består av stress i 190! Om ni någon gång sett en galning springa över gatan vid telgegymnasiet med en macka i handen.. så är det jag! Idag hade jag tänkt att gå till solariumet och steka i några minuter. Sen bege mig hem för att städa kaninbur plus toan. Fyy! Men jag kan trösta mig med att jag ska träffa Malin och Ida. E ikväll och det ska bli kul de=)


En uggla

En uggla fick det bli, söt va?
Sitter och funderar på om jag ska åka till Älvsjö imorgon för att gå på högskolemässan. Får se hur jag gör.
Men något som är bestämt för morgon dagen är att jag ska ut med Malin, Ida E, Adam och Dick. Hela gänget från högstadiet tänkte gå ut tillsammans för första gången nu när alla har åldern inne. Hehe!
Nu är det dags att ta en dusch!!! Sen ska vi sätta på en film!
Sov gott


Fult

Jag fattar inte hur det ska vara så jobbigt att fixa blogg designen! Nu har jag hållt på i en timma och resultatet blev fett fult. Men jag orkar inte fixa mer just nu, gör det sen!


 

Heej

Vi åt på gamla Wayns idag, istället för Nancys. Anna fick bestämma och hon resunerade så att vi inte skulle gå till Nancys eftersom att jag "alltid" äter där. Vilket jag verkligen inte gör, men varje gång jag äter på stan så hamnar jag där uppe hehe. Men måste faktist med ge att det är dubbelt så mycket mysigare på Wayns, där får man vara mer för dig själv i de små rummen och de kom upp med tända ljus osv(Y)
Jusdet, någonting jag skulle vilja lära mig att tycka om är kaffe eller te. Ja, iaf te! Det verkar så mysigt att kunna ta sig en kopp nu när det börjar bli så kallt ute och så. Men nej, jag gillar inget ut av det.


Kurr, kurr!

Vad skönt det är att vara hemma så här tidigt. Eller jag är hemma hos Chrille, men iaf.
Efter klockan tre idag, ska jag träffa Anna på stan. Vi ska äta nått och umgås ett tag. Längtar, för jag är skit hungrig. Det finns ingenting här hemma. Eller finns det bröd, finns det inget smör eller pålägg, finns det flingor finns det ingen mjölk eller fil osv. Så jag får hålla mig till min kyckling sallad helt enkelt.
Sedan är det dags att gå hit igen och plugga, ja så ser min dag ut.
Idag har jag varit skit trött försesten, så jag ska passa på att vila lite nu... så jag fungerar som människa igen!



Så får det bli

Har precis duschat och bortsat tänderna. Nu hade jag tänkt att gå och lägga mig, jätte tidigt för att vara mig!!
Men sen såg jag att Blondinbella skulle vara med på tv ikväll kl 22.40 på 4an. Typ den enda kanalen vi har, så kanske jag ska se det? Inte för att jag är ett big fan av henne, men ändå kul att se vad hon har att säga.
Ja, kollar en liten stund sen sover jag. Bra. Godnatt!


Vad ska mamma säga?

Före & "efter"



Jag har ett par gammla Lee jeans som har legat och tagit plats i lådan i kanske 3 år. Men jag har använt dom max 10 gånger. Vilket känns ganska tråkigt, men sen kom jag på att jag kunde förnya dom lite genom att göra lite hål. Jag gjorde bara ett hål, men sen vågade jag inte mer. Ska vänta lite, måste få lite ideer.. så jag inte bara klipper och sen ser det ut som skit. Men för övrigt är det inge fel på jeansen, så hoppas att jag kommer använda dom lite mer sen när jag fixat klart dom!

Jag har en ful ovana

Varför gör jag så här mot mog själv? Linn du måste lära dig att sluta pilla!  



Ps. Ni som inte fattar vad jag menar, kolla in näsan!

Hmm..?

Jo, jag tänkte på en sak nu när det börja snöa. Vad ska jag nu ha för skor på krogen?
Hittils har jag nästan bara kört med ballerina, det har funkat eftersom jag haft strumpbyxor.. men nu blir det för tok för kallt. Så vad fasiken ska man ha på fötterna nu? Visst att ett par pumps fungerar, men grejen är den att jag inte gillar sånna skor. Det är skit snyggt, men inte på mig. För jag blir så lång och det är inte så kul att vara ett huvud längre än alla andra. Stövlar skulle ju funka, men det känns så varmt och klumpigt!


Typiskt!

Satan i gatan vad det snöar! Det var as läskigt att köra hem idag, såg ju typ... ingenting. Men både jag och mamma kom hem oskadda så det gick nog rätt bra iaf.
Varje vardags morgon jag sover hemma åker jag alltid med mamma in till Chrille på morgonen. Sen gör jag mig i ordning där, så slipper jag sitta på tråkig buss och tåg i 1 timma på morgonen. Men iaf, varje gång jag kommer till han på morgonen så går jag alltid och lägger mig igen. Även om jag bara får sova en kvart- 20 min. Men idag tänkte jag vara duktig och inte gå och lägga mig, så jag slapp stressa. Så jag fixar havregryns gröt och kollar på the voice as länge och har god tid på mig. Men sen när jag kommer till skolan så har vi självklart fått sovmorgon. Jag blev sur, för hade jag vetat det hade jag kunde gått och lagt mig i en hel timma. Morrr
Men men, dagen var iaf skön, vi kollade på filmen "inte utan min dotter" tårarna rann, fy fan vilken hemsk film. Ni som inte sett den, gör de! as bra. Efter skolan åkte jag och Ida ner till stan. Jag köpte ett par knästrumpor. Eller två par faktist, man fick alltså 4 strumor för 80 spänn det tyckte jag var bra!

 
Hej.. vad det snöar!


Nu tänkte jag sova

Nu är det dags att sova. Först ska jag bara ta fram kläder tills imorgon, så slipper jag stå och fixa med det kl 6 imorgon bitti.. det låter inte lockande.
Puss & God natt från en jätte trött Linn!
 

Nu är det fan dags!


Den här söta smink väskan fick jag av Ida i lördags. Det var snällt, tack!
Hon ville inte ha den, hon ville bara ha sminket som låg i den. Konstig prick. Den är ju super läcker!

Men det var inte det jag tänkte prata om. Utan jag har funderat på att börja träna igen. Har tränat på Nautilus i evigheter men mitt kort har gått ut och jag vill inte fortsätta där igen, är sjukt trött på det stället. Jag behöver något nytt, för att orka vilja träna och orka komma igång igen.. helt enkelt! Det finns ju inte så många ställen att välja mellan. World class är väldigt dyrt och jag är säker på att jag inte kommer att utnyttja kortet för dom pengarna. Sen tänkte jag på Curves, ett kärring gym, blev tipsad av Vanessa som tränar där. Lät helt okej. Men sen kom jag på att jag inte bara vill styrketräna och då slog det mig... att jag borde börja på friskis & svättis. Så jag ringde Malin på en gång (som heller inte tränar) och hon var fett på. Jihoo! Och dom har tydligen fått dit tränings maskiner också. Så vi kan ju variera mellan att träna styrka och studdsa runt bland alla damer och mammor. Är taggad på att ta tag i träningen igen. Det behövs, siffrorna på vågen stiger sagta men säkert!

Fett lång dag

Shit! Klockan är redan 21 och jag kom nästan precis hem.
Det här måste ha varit värdens längsta och jobbigaste dag. Inte nog med att jag började 8.15 + (hade två av dem jobbigaste lektionerna evveer) Och slutar med idrott. Fett jobbigt! Slutade vid 4. Svettig och jävlig. Men inte fick jag åka hem och softa då inte. Nej för då var det dags att åka tillbaks med 5 bussen till skolan igen, för att förbereda allt innan teatern som klassen skulle spela upp vid 7, för föräldrarna. Där efter kommer mamma och hämtar mig---> vi övningskör
----> äter och nu sitter jag här och fick typ en chock när jag såg att klockan var så mycket.
Egentligen vill jag bara krypa ner i sängen nu och kolla på på En päron till farsa som firar jul ( eller nått sånt heter den )
Men tuvärr måste jag plugga teori. Bajs!

Ps. Bajs också på alla strumpisar alltid pajar. Förlåt Malin, jag ska ersätta dom.. så fort jag får mina pengar!


Har ingenting att säga

Jag är arg! "ensam mamma klippet" laggar hela tiden. När jag ska kolla på det senaste avsnittet. :( Det går inte att se helt enkelt, så jag får väl försöka en annan dag!
Idag har varit en rätt trist dag.. det har inte hänt så mycket och jag har ingenting att berätta eller säga eller tala om eller... ja ni hajar. Så jag säger nog bara god natt... så hörs vi imorgon.

 pusshej 

Städat

Nu har vi städat och diskat jag och Chrille. Hemma hos honom.. vi är nästan klara. Den här gången behövdes det verkligen, hade vi väntat nån dag till hade vi väl blivit anmälda till det där städ programet.
Disken luktade spya rent ut sagt. Men nu luktar det rent och fräcsht, plus att vi har massa tända ljus, mysit va?
Chrille står och lagar mat, det blir wook. Det ska sitta fint, för att jag är dö hungrig. Har bara ätit frulle idag.
Nu tänkte jag kolla på andra anvenyn innan maten. Pösss

Tänk om..

När jag rotade runt lite i skåp och kylskåp hemma idag efter lite frukost så får jag syn på att vi både hade både bullar, kakor och sånna därn "chocklad bollar" fast med skum i. Jag skulle kunna äta upp allt, men jag tog inte en smula. Just nu önskar jag allt fika bröd var nyttigt och att det inte gjorde än till en tjockis.


Film time

Nu är det dags för Sunes jul! Över 4 timmar, så ja. Det är vad vi ska roa oss med i kväll!
Natti!

100 saker om mig!

1. Mitt fullständiga namn är Linn Emilia Linnea Carlsson
2. Min favorit färg är ljus rosa och vit
3. Jag har värdens sötaste kanin
4.  Jag skulle aldrig våga pröva suchi ( vet inte änns hur man stavar till det)
5. Jag har bott i Enhörna i nästan 12 år
6. Jag är dålig på att hålla ordning på mitt rum
7. Jag har en lillebror och en storasyster
8. Jag ska bli moster i feb :)
9. Jag har två bästisar
10. Jag är kär i Chrille
11. Jag är bra på att göra allt i "sista sekund"
12. Jag var värdens blygate unge när jag var liten
13. Under hela högstadiet (ink 1an på gymnasiet) blev jag röd som en kräfta när samtalet sex kom på tal
14. Jag gråter sällan när jag ser på film. Då ska dom vara riktigt sorjliga
15. Jag är inte så mycket för att läsa böcker
16. Jag älskar princess tårta
17. Jag tycker att Robin B i Idol är skit snygg, ihihih
18. Jag skulle kunna leva på Nancys mat
19. Jag har redan satt upp min jul stjärna

20. Jag älskar julen
21. Jag har en förmåga att somna på mina histora lektioner
22. Jag hatar att klippa mig
23. Jag är snäll
24. Jag vill ha körkort
25. Mina favvo pogram för tillfället är ensam mamma söker och andra avenyn
26. Jag skulle vilja träffa tayra banks
27. Jag skulle vilja väga ca 7-10 kg mindre
28. Jag älskar båt liv.. och har gjort i hela mitt liv
29. Ibland saknar jag mitt marsvin Tuff som dog för flera år sedan
30. Jag har sett en död människa
31. Jag tycker om att skrämma upp mig själv genom att titta på skräckfilmer
32. jag älskar att tända ljus, för det är mysigt
33. Ibland biter jag på mina naglar
34. Jag skulle behöva nytt smink
35. Sommaren gör mig lycklig
36. Jag är ganska duktig på att rita
37. Jag har alltid gillat pyssla
38. Jag skulle aldrig våga gå ensam i mörker
39. Frida skulle jag heta om det inte blev Linn
40. Ibland får jag ryck och frossar i mig go saker och får ångest efter
41. Jag har ganska bra betyg
42. Jag älskar ostbågar
43. Jag skulle vilja åka till något varmt land, nu!
44. Jag hatar att sova med strumpor och smink
45. Ibland använder jag brun utan sol
46. I alanya lärde jag mig tycka om ÖL
47. Jag har aldrig sett någon av sagan om ringen filmerna
48. Jag önska att jag kunde trolla
49. Jag kan sjunga med stängd mun
50. Jag är rätt kass på matte och ändå valde jag matte B
51. Nästa år tar jag studenten
52. Jag har ångest för vad som ska hända efter jag tagit studenten
53. Jag älskar att inreda
54. Jag har börjat gilla "lördags korv"
55. När jag var liten köpte jag en neontetra som fick heta kakan
56. När jag var mindre var Ida Engren min bästis och vi gjorde många knäppa saker tillsammans
57. Jag vågar inte ta hål i naveln
58. Jag tycker att det är äckligt när folk pruttar
59. Jag gillar att läsa bloggar
60. Jag är ofta orolig för mina nära och kära
61. Jag hatar galen rock musik, förstår inte grejen
62. Jag tror på spöken
63. Jag plattar mitt hår nästan varje dag
64. Jag gillar inte att skriva med bläckpenna
65. Jag vill ha en ny mobil
66. Jag har aldrig bytt msn eller blogg namn
67. Jag vill byta efternamn
68. Jag vill ha en walk-in-closet...
69. Jag har ofta svårt att bestämma vad jag ska ha på mig
70. Jag önska att jag var brun året om
71. Jag har ovanligt mycket ärr på mina ben
72. Jag gillar min ögonfärg
73. Jag älskar att ha strumpbyxor och taights
74. Jag och Chrille har exakt lika dana vinter jackor
75. Mina päron är skilda
76. Jag tycker att det är läskit att åka skidor från branta backar, då får jag panik och ångrar att jag åkte upp
77. Jag har fjäll vandrat och levt som en luffare
78. När jag solar får jag altid fräknar
79. Jag skulle inte kunna vara tsm med någon som är jätte mycket kortare än mig själv
80. Jag hatar politik, att diskutera vuxna saker och sånt
81. Jag vill ha tre barn i framtiden
82. Var av en av dom ska heta Ciline
83. Jag skulle vilja pröva på att vara kille
84. Sova är helt underbart
85. Jag har aldrig haft hål i en tand
86. Jag har heller aldrig blivit stucken av ett bi
87. Jag tycker att sommaren är för kort
88. Jag gillar min skola
89. Jag älskar alla astrid lindgren filmer<3
90. Ibland glömmer jag att borsta tänderna på kvällarna
91. Jag hatar att fönster shoppa
92. Ibland blir jag kallad för Lään
93. När jag var liten ville jag hellre vara hemma hos mormor och morfar än att gå på kalas och leka med mina vänner
94. I grundskolan räddade jag en guldfisk och tog med den hem
95. Jag hatar att gå upp tidigt på morgorna
96. Jag har en ful ovana att skjuta upp saker och ting. Specillet vad det gäller läxor och prov
97. Jag vet inte vad jag vill syssla med i framtiden
98. Jag tycker att snus lukar gott, men smakar skit
99. Jag har spart alla mina mode tidningar och har därför en hel del
100. Jag är bra på att slösa bort mina pengar på skit saker och sen vet jag inte vad jag gjort för dem


Tråk-it

Hej
Jag har tråkigt
Min pojkvän ligger och sover
Reda, lixom
Det är typ 100 år kvar tills det börjar något bra på tvn                                          
Han som ligger och sover.. orkar inte gå och hyra film
Jag vill inte gå själv
Big problem, i know
Jätte tråkigt i alla fall
 Men vad gör man?
Ingenting
Väntar på bättre tider kanske?

Ps. Det var inte länge jag var "brunett" var tvungen att färga ljust på dem ställerna där det blev grön/svart. Fett fult. Aja!!!

  


Det kommer mera..

Igår hade jag lockligt hår.. jag plattar det alltid innan jag går ut, men nu gjorde jag inte det. Bara så att ni vet!
Aja, innan vi gick ut var vi hos Chrille.. sjöng lite singstar & så!
 
 
 


Ps. Jag åt nyss en pytte liten banan! Söt va?
Mer bilder kommer sen. Pöss heyyy


Det snöar!

Jag vet inte om jag gillar det eller inte. Men det är fint, men kallt!
Och rätt mysigt! Jag tror att jag gillar det. Kanske smällter det bort tills imorgon eller så ligger det som ett vitt täcke över gatorna när jag vaknar. Det återstår att se. Då ska iaf dunjacka, ny vantar och kanske en mössa fram. Hej då skinnpaj!


Hejsan hoppsan

Gårdagen blev rätt bra, i bort sätt från en mupp som muppade sig.
Men Ida var rolig hon, henne skrattade jag mycket åt igår kväll.. eller jag och Vickan gjorde det. "hej bababbeee" öhöhöh....
Ajaaa, undra vad de händer för skit i dag då?
Jag ska iaf hem.. om ett tag. Sen blir det väl till att plugga teori och träna på min massage. Har nämligen praktist prov i Spa imorgon. Lite småå nervööst. Men det ska nog gå bra :)
När jag fyllde 17 fick jag en väska full med Spa produkter från decleor, som inte riktit har kommit till användning än. Iaf inte massage oljan. Men nu såå......
 Men meeeen... jag uppdaterar senare med lite bilder från gårdagen:) Se u!


Party, party!

Jag och Malin springer runt och gör oss iordning. Samtidigt lyssnar vi på musik och dricker lite vin. Det blir utgång trotts allt, orkar inte sitta hemma och häcka. Mys helg hade vi ju förra helgen så.. ja. För hoppningsvis följer Ida med efter hon slutat jobbet:) Hoppas på en rolig kväll iaf.
Kraaaam


Grr

Jag dör. Missade ju Idol igår, så nu sitter jag och lyssnar igenom lite låtar på tv 4:as hemsida. Nu är det 3:dje gången jag lyssnar igenom Robin B:s framträdande. Skit bra! Och skit snygg! hihi. Gillar verkligen den här låten, den måste jag ladda ner.
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.717231&renderingdepartment=2.19545 Där har ni länken, om ni vill lyssna eller bara titta, höhö!
Idag har jag inte gjort någonting. Eller jo, jag har pluggat terori som en galning i flera timmar. Men annars har jag inte gjort nått. Sitter fortfarande i min pjamas osminkad och fettit hår, as skönt! Men ikväll blir det andra bullar (finns det andra som heter Bill också?) Kul jag var va? Jag har tittat för mycket på Pelle svanslös tror jag.
Men nu över till saken, ikväll ska jag vara med Malin, vi får se vad vi hittar på. Det blir anntingen eller. Jag vet att jag sa att jag inte skulle ut, men nu när jag har pluggat så mycket och klarat av alla moment så kan jag faktist göra det.. känner jag. Så det blir utgång eller film kväll!!! Det återstår att se....


Ps. Jag är så fruktansvärt trött på alla dessa regler och skyltar och tecken och........

Pictures...

På vägen upp till sthlm i tåget hade jag tråkigt och ville ta lite bilder, men Chrille vägrade att ställa upp.
Så jag fottade mina relativt nya stövlar. Regnet utanför och mitt kamera fodral som räddade min kamera från att bli förstörd. Hela min väska var dyngsur!
  
Efter alla affärer stängt, gick vi bara runt på små gatorna för att hitta ett mysigt fik.
På vägen hittade jag det här fina förnstret, som jag bara var tvungen att fotta! Chrille tyckte att jag var pinsam som bettede mig som en "kines", så han gick vidare!
 
Här kan ni se lite av mina nya jeans som jag fick:)
  
Och mina mysiga vantar med "bollar"
   Kameran dog när jag skulle fotta de andra sakerna, typiskt!

En toppen dag helt enkelt=)

God morgon! Gårdagen var super myysssig. Vi tog 1 tåget upp, gick runt tills affärerna stängde. Shoppade, jag fick ett par jeans, örhängen, vantar och massa små saker av Chrille:) Han köpte även skit snygga kläder, höhö!
Efter att ha gått runt i flera timmar, så värkte det i fötterna på oss båda, så vi gick och satte oss på ett mysigt fik. Det blev ingen middag, för ingen av oss var hungriga. Eftersom vi var så dumma och åt på donken direkt när vi kom upp. Där satt vi iaf i 1, 5 timme. Sen gick vi och köpte godis och gick och tittade på halv 10 bion. Och filmen var super konstig, inte alls speciellt bra. Tuvärr! men men...
Sen var det bara att ta tåget hem igen och vi var hemma runt halv 2..... och slockna på 2 sek. Chrilles klocka ringde vid 6 imorse, då tyckte jag faktist synd om honom.

Varför inte lixom??

Vill du få gratis kläder på gina tricot eller Hm? Isf, kan du samla poäng och få present kort hem skickade via den här hemsidan:) ---->

http://www.gratisklader.se/Register.asp?r=112682

Jag blev nyss medlem, bli det du också!!!
 

Bra där

Äntligen kan jag pusta ut! Ikväll ska jag bara lata mig framför tv:n eller kanske sätta på någon bra film.
Jag måste berömma mig själv lite *klapp på axeln* eftersom jag varit bra den här veckan. Pluggat en galning, hoppas det gett resultat på proven bara. Körlektionen gick också jätte bra, gjorde inga större tabbar. Det flöt på, skönt!
Så nu förtjänar jag att ha en lugn kväll utan massa måsten. Längtar också tills imorgon, så vi ska upp till Sthlm. Kollade just vad det gick för filmer. Och den ända vi båda kom överänns om var "Låt den rätte komma in" men den verkar rätt bra faktist:) Men innan vi drar upp ska jag sooola. Innan kl 13.00 är den halva priset på solariet här, så då ska jag sola länge och drömma mig bort... Till Alanya såklart. Nej nu är det mat. Pusss

ps. imorgon har vi varit tillsammans i 1 år och 9 månader. Så detta blir ju perfa!

Godkänd

Nu har jag pluggat en massa teori. Och vet ni vad? jag har blivit godkänd på nästan alla test jag gjorde:D:D
Så det känns jätte bra, för jag har hela tiden legat några poäng från godkänt, men nu går det bättre. Har hunnit med att vilat en 20 minuter också, sen ringde klockan och om en kvart är det dags att gå. Hoppas det inte regnar bara!
Efter körningen funderar jag på att gå ner på stan en snabbis för att köpa klementiner, för jag är sjukt sugen på det!

Satsumas is the shit, hehehehhehehe














Pluggis

Godagens! Kom precis hem till Chrillis. Skoldagen var bra, kort och bra och det gillar vi. Läxförhöret gick också rätt bra och det gillar vi också. Nu är planerna så att jag ska plugga teori sen klockan 16.30 är det dags att gå till körskolan och köra tills kl 18. Sen hem till Chrille igen, helt okej lixom.
Imorgon blir det sthlm med chrille, tar det då eftersom det inte blev av förra helgen. Ska bli super mysit, det behöver jag!

Jag hade fel!

Jag kanske är den där superkvinnan i alla fall. För fan vad bra jag har varit ikväll. Jag har faktist hunnit med nästan allt jag skulle. Jag har storstädat rummet, dvs.. dammsugit, dammat, bytt sängkläder och röjt undan alla kläder. Och lite till! Jag har också svarat på frågorna, samt prinatat in vissa i skallen. Har nu en del kvar och det tänkte jag ta och läsa på i sängen och sen sussa.

Titta vad mysigt jag har gjort det. Med tända ljus och julstjärna (he he)
Jag har fått för mig att det går bättre att plugga då!
*Hoppas de*

 

Nu väntar den här skiten i sängen, så jag kanske borde gå...


Hej då, sov gott!

Åhhh

Bajsss, jag hittar inte två frågor som jag måste ha svar på. Imorgon är det bara ett läxförhör på G nivå, men det är inte enkelt för det ska ni veta. Historia är inte rikigt min grej, så mycket att hålla reda på. Jag blir så förvirrad av alla dessa revolutioner och krig och missväxter och alla bönder och kungar.
Hoppas att jag hittar dom... då är det bara att plugga in skiten också. Men det klarar jag!
Ska ta en pause om 45 minuter, då det är bonde söker fru och det vill jag ju inte missa :)

En gammal bild. Varje gång jag ser denna. Så frågar jag alltid mig själv.. vad jag vill med min pose? Stretchar jag? Vill jag visa att jag också har en rumpa? Har jag ont någonstans? He he!


Jag är ingen superkvinna

Jag önska att jag var en superkvinna! En superkvinna som skulle hinna med as mycket saker på en kort tid. Fatta najs att hinna med att både plugga historia, städa rummet, bädda rent sängen och plugga teori på en kvart typ? Eller iaf på en timma! Men så är inte läget och jag får ju inte mer gjort av att sitta här lixom. Men dessa saker skulle jag iaf vilja hinna med innan jag går och lägger mig. Men jag kommer endast att hinna med att plugga till läxförhöret, tuvärr. Tror jag iaf, så jag får väl nöja mig med det. Om jag inte sitter uppe hela natten såklart, men det är inget bra alternativ.


Hej

Om en kvart går jag till bussen på väg till skolan. För att skriva prov, jag känner mig rätt förberädd. Men skulle vara så typist mig att få järn släpp! Mensverk har jag också, fan. Tycker synd om oss tjejer som får lida med detta en gång i månaden. Är det inte killarnas tur snart?
Nu är det dags att klä på sig, vi hörs om några timmar. pusss

Kan inte sova

Jag är fortfarande uppe. Klockan 6.00 ringer klockan, då är det dags att gå upp. 20 över ska jag köra till Chrille. Vart ska detta sluta? Panik, nu måste jag sova.

ett får, två får, tre får, fyra får, fem får, sex får.... Zzzzzz
Önskar att det vore så enkelt. Att somna av att fäkna lite får..



KORVSTOPPNING!

Det stämmer verkligen.. desso mer jag pluggar, desso mindre kommer jag ihåg. Nu när jag ska förhöra mig själv på orden så går det bara sämre och sämre. Vilket det inte borde göra, eftersom att jag har läst på dom fler gånger.
Tror jag har fått korvstoppnig i järnan. Jag ska nog ge upp nu, men jag tror dock att jag ska göra en luring. Kanske plugga imorgon bitti, missa första lektionen och sen komma till provet och skriva det super bra. Nu var det jag och min otroligt dåliga planering igen, jag skäms! Men jag vill ju ha mvg i den här kursen, då kanske det är värt det? eller?

Jag är visst tillbaks igen

Okej, jag stände visst aldrig av datorn. Men det berodde bara på att jag såg att jag var tvungen att kolla upp lite ord på google. Så det så! Nu har jag läst nästan alla sidor och kan nästan alla ord. Bra där! Men jag har fortfarande en del kvar, det här bli en lång natt för mig. Nu kände jag iaf att jag behövde en pause efter nästan 2 timmars läsning, efter ett tag var jag tvungen att läsa om... bara för att det inte fastnar. Jag blir trögare med tiden, som Ida sa.

Idag har jag haft en rikig ful dag. Då jag bara gått och glömt mig under min krage, typ!
usch jag hatar sånna dagar när man känner sig så ful... då jag bara har lust att gräva ner mig för ett tag.. och sedan komma upp, på nytt. Titta sig i spegeln och önska att jag såg ut som jessica alba, typ. Men det har inte hänt än. Men jag har heller inte gett upp... en vacker dag... kanske!

 

Hård plugga är vad som gäller

Heej igen!

nu tänkte jag stänga av datorn för att få något gjort. tänkte krypa ner i sängen och läsa nästan 70 sidor.. visst låter det kul? och inte nog med det, jag ska även lära mig en massa ord och dess betydelser. Suckkkkkkkk
Aja, lika bra att stänga av.. annars blir det väl så att "jag ska bara kolla det, det och deet" Om jag känner mig rätt!

Så önska mig lycka till... prov imogon. Kramiss

Som ni vill...

Här får ni se den nya färgen. Men jag måste erkänna att jag överdrev.. eller nej det gjorde jag inte. För när jag sköljde ut de mörka slingorna så var det ända jag såg... massa mörkt hår. Och när det var blött var det bara mörkt, mörkt, mörkt! Men sen när det torkade så blev det inte alls mörkt. Hehe! Utan rätt lagom, som jag ville. Fick bort det där vita eller extremt ljusa i håret. Men det kommer väl tillbaka... till sommarn=)



 

Blää

Hej...
En lång skoldag, idag igen! Det regnar och är kallt. Jag har prov imorgon. Jag ska plugga hela kvällen. Jag är uttråkad och trött. Orkar inte göra någonting. Men jag måste! Om jag inte vill ha ett Ig såklart, tänk om man ville det. Vad skönt det skulle vara då. Men nu vill ju jag inte det. Prutttt
Om en halvtimme ska jag åka hem, då ska jag plugga som sagt. Sen kanske jag ska ta ett bad, vore skönt. Fryser som fasiken.

Pussss

Hej då blondie

Nu har jag låtit håret torkat och det är plattat och jag har vågat kolla mig själv i spegeln.
Och... det blev rätt fint. Men jag är inte speciellt nöjd med färgen. Den kan bli åt det svart / gröna hållet i vissa ljus :O
Tror det beror på att jag var så ljus hårig där innan. Men jag ska låta det vara såhär ett tag och sedan göra nya slingor. I en mer chocklad brun färg. Men jag har fortfarande lite ljusa slingor kvar, så allt är inte helt täckade i brunt. Eller vad man ska säga. Det ville jag inte, för jag tycker det blir finare med lite olika.
Aja! Nu var det gjort iaf... och jag är rätt stolt över mig själv. Haha! Kanske låter skit töntigt. Men jag är så nojig när det kommer till mitt hår. Vågar mig inte på minsta lilla förändringen. Men nu är det bara att besöka frissan som återstår.. måste toppa mig som sagt. Eller vad säger du Ida? Ska vi göra det tsm? Det är inte bara jag som har kluvna/torra hårtoppar....


Oftaaa

JAG FÄRGADE JUST HÅRET IAF! ah, hur vågade jag?
Jag har haft samma hårfärg i 02390284 år. vet inte om det blev bra än. har inte vågat titta! shit pommes!
Nu ser det väldigt mörkt ut, men tror de blir bättre när de torkar.


Brunett så hett

Skönt att vara hemma! eller hemma hos Chrille. Mitt andra hem om man säger så!
Idag har varit en bra men lång dag, jag har gjort en massa behandligar på Ida. Hon gjorde inga på mig.
Men jag kände för att träna på behandligarna som vi ska ha praktist prov nästa vecka. Ida kände för att softa och bli fräsch. Så där är vi lite olika hon och jag. Haha! =)
Efter Spa- lektionen gick vi ner till stan. Jag köpte en brun hårfärg. Ja ni hörde rätt! Jag ska färga håret. Jag tar steget!
Dock ska jag bara göra lite mörka slingor, eller en hel del. Hoppas det blir bra, men det får jag vänta och se imorgon. Eftersom att jag inte har alla grejer som jag behöver här. Ikväll ska jag plugga som aldrig förr... var det tänkt iaf. Har jätte mycket prov i veckan och sen var det ju den där teorin också. Fullt upp alltså! Mina två närmsta helger kommer inte att bli roliga. Jag måste vara hemma vid min dator och plugga... plugga... plugga! på teorin alltså.. kill me!

 

Så blev det inte

Najs med sovmorgon.. igen!
Igen körskola idag, så därför fick jag mig en ordentlig sovmorgon. Men det var ju bra, eftersom jag gick och la mig klockan halv två i natt. Ställde klockan på halv 10 imorse, tänkte att jag skulle gå upp vid 10 och ha en lång skön morgon.. så jag slapp stressa osv. Men det lyckades jag inte så bra med. Ska snart gå till sydpoolen där jag ska träffa Ida, vi ska öva på vår redovisning ett stund innan lektionen börjar. Så kan det gå!
Hörs sen. För nu måste jag skynda mig dvs. stressa. dvs det jag inte skulle göra =/

Ida sover

Sitter och kollar på "Sanningens ögonblick" förstår inte hur man kan vara med i ett sånt pogram, det är ju inte värt pengarna. Är hemma hos Ida, men hon sover.. fett tråkig!




Nu snarkar hon ockå! Hon är ganska manlig av sig när hon sover.

Hur lyckas vi?

Jag blir arg på blogg.se. För att idag hade jag skrivit ett jätte bra inlägg med bilder och grejer. Och sen när jag ska publicera så funkar det såklart inte. Och allt försvinner, jippi!
Men nu ska jag knata över till Ida, vi ska öva på vår redovisning som vi ska ha imorgon. (dagen innan den här gången också, Ida... hur lyckas vi?) Det kan man ju undra.
Hörs! Byeee bye, lingon paj!

Ps. Igår kväll bakade jag och mamma det här...
  
och bjöd släkten på idag. Och som att inte det vore nog. Så bakade jag även en tårta imorse. Med grädde och gelehallon.. Mumms! Men nu känner man ju sig lagom rund, go och gla!

Världens bästa julkalender



kväll har jag nästan inte gjort annat än att kolla på Pelle Svanslös.
Nu har jag kollat på första delen, så nu har jag bara 12 avsnitt kvar på andra.
Tror inte jag kommer att orka alla, men iaf. Gillar dom verkligen!!
Så jag ska koppla in min dvd och fortsätta kolla i rummet.
Vilket jag tänkte göra nu. God natt!


Ny frilla!



Jag har klippt mig! Jag körde på något väldigt vågat. Jag har rakat mig i nacken/ bakhuvet/ sidorna. Samt kammat fram resterade hår, som en lång trendig sne lugg. Så nå, vad tycks? :)
Näe, såklart inte! Men det börjar bli dags att besöka frissan snart, då det nästan var ett år sedan jag klippte mig :O
Men jag hatar att klippa mig, de tar alltid för mycket på längden. Så det är därför jag gör det så sällan. Men nu är det dags, mamma lovade att betala. Bara jag klipper mig. Mutning! Så då kanske man ska passa på?

Lite bilder

Här är min snygga rosa julstjärna som jag köpte idag. Jätte fin, jag vet:) Den sitter redan uppe, jätte tidigt. jag vet!
 
Här är Jockes presenter från mig. present pappret tog slut, så jag fick köra på fole, fett fult. Lägg märke till att jag slagit in allt för sig (parfym och godis) så allt godis är i ett paket för sig. Hehe! På andra bilden är ett paket från mamma, där i ligger det en toalett borste. Ibland brukar vi ha en "skoj present" och han får en toaborste, för att han är så dålig på att.... ja ni hajar. (när jag fyllde år så fick jag ett paket med stålull och ett gäng med rått smällor) =)
 
Men han får även andra paket, mycket finare än mina :( Och där är han ockå... dålig bild. Men han vägrade att ställa upp... så jag smyg fotta (paparatzziii Linn)
 
Här är min mamma och nu ska vi baka!
 

Hej så länge!

Min Lördag

Nu ska jag strax gå ner till stan! 
Där jag ska möta upp mamma, för att käka (som sagt)
Hoppas hon också är sugen på Nancys (hur kan man inte vara?) för det är iaf jag! 
Hela dagen ska spenderas tillsammans med na, skönt! Orkar faktist inte göra så mycket annat. Gillar att umgås med henne ifred. Och det är sällan vi får vara det, så nu passar jag på.
 
 


Godmorgon

Kom typ precis hem till Chrille. Rätt tidigt en Lördag, jag vet! Men jag ska ändå in till stan vid halv 1, så jag passade på att åka hit med mamma när hon skulle träna. Efter hennes pass tänkte vi gå en runda på stan (måste hitta en present till lillebror som fyller år idag, jusdet måste ringa och gratta han också) iaf, sen ska vi äta lunch och efter det åka bort till moraberg och in på rusta för att köpa min rosa julstjärna. Och på tal om julstjärna... igår när jag städade hos Chrille, så passade jag på att sätta upp hans julstjärna och fan vad sur han blev när jag ringde och sa det. Han tycker att det är gay att ha den upp innan den 1a advent. Men jag kunde inte hålla mig, typist mig.
Just nu ligger han iaf och sover, men jag vill att han ska vakna. Vilket inte han vill, han vaknade inte änns när jag pillade han i näsan och drog upp hans ögonlock.. då mummlade han bara! He he! Näe, nu ska jag äta frulle, är svin hungrig!

Ps. Idag ska jag och mamma vara, vi ska bla. baka bullar (till jockes fika imorgon). Bubbla och hyra film. =)


Romantisk middag för två!

Idag blev jag skit glad när jag kom hem och fick syn på att vi köpt oss en soda stream! Eftersom att jag älsar bubbel vatten och nu kan jag dricka det al the time. Aja..
Idag har jag som sagt varit med Malin, vi började med att äta tacos.. men eftersom idol gick samtidigt som vi ville äta fick vi ett problem. Vi ville ju både se och äta samtidigt. Men vi får inte sitta och äta mat i soffan i vår familj, hehe!
Så därför dukade jag upp ett romantiskt bord för två i vardagsrumet (se bild)... Efter det ja vi oss i bubbel poolen, där vi låg i 2,5 timme. Sen blev vi russin och gick in. Nu sitter vi bara här.. ska snart bädda. Malin e torre och vill sova (okej, hon har varit i skolan och jobbat) men det har inte jag och är as pigg. Men men!

Najs va?


Fixar & Donar

Så där ja, nu har jag precis diskat klart. Det tog mig nästan en timma att diska allt,
då kan ni förstå hur mycket det var. Kl. 19.46 tar jag bussen hem, tillsammans med Malin som jag möter upp på Centralen. Vi ska som sagt hem till mig, kolla på Idol, äta mat och godis, ta en kvälls prommis och bara softa! Ska bli skönt efter allt diskade och städande som jag har roat mig med idag. Ni kanske undrar varför jag gör det i min killes lägenhet, det borde han väl göra själv? Men jag är här nästan varje dag, så då är det inte mer än rätt att jag också hjälper till. Nu är han på jobbet, så det här blir en liten överraskning till han... när han kommer hem ikväll!
Näe, nu ska jag väl se till att fortsätta. Så jag hinner bli klar.


Hej!

Sitter och tittar på Svenson, Svenson. Rätt kul pogram faktist=)
Snart ska jag diska, mindre kul faktisk=(


Bara för att...



jag är värdens snällaste flickvän, så böt jag gardiner till hos Chrille för någon vecka sen. Och här om dagen köpte jag en ny lampskärm. Så lite finare blev det allt, i hans lilla kök!

Ps. Vi var nyss och åt på donken. ( jag tog en sallad (Y) ) vi ska snart krypa ner i sängen och kolla på en skräckfilm, sen ska vi sova. Så vi hörs imån igen! Natti!

Klassfotot!

Jag hittade vårt klassfoto på Emelies bdb. Och jag snodde det, såklart. Väldigt dålig kvalite, men iaf.
Tänkte på det, att det är väldigt sorligt att det här är vårt sista år tillsammans. Tur att jag hamna i en sån bra klass!
Och tur att jag fick lära känna Ida och Elin<3 Skolan hade inte varit lika rolig/bra utan er.



Ändrade planer

Chrille ska jobba imån=/ så det blir inge stockholm den här helgen, utan nästan fredag=)
Så imogon har jag inga planer, tänkte fråga Ida och Malin om dom vill komma hem till mig (eller nått) så vi kan kolla på Idol tillsammans o sen sova över.

Nå, vad säger ni?


Jag hjärta träd

 

Jag älskar träd! eller? Det tror jag inte, men jag gillar påsen i alla fall.

mysitgt värre!

Fett mätt efter att ha tryckt i mig mitt natur godis som jag nyss köpte på stan för att jag skulle ha det tills ikväll. När Chrille åker iväg och tänar, tänkte jag passa på att mysa med det framför tv:n. Men det gick ju inte så bra! he he
Idag gjorde jag något ovanligt, fikade på Wayns (vet att det inte heter så längre, men jag vet inte vad det heter)
ist för på Nancys och det är ju mycket mysigare. För då kan man sitta och titta ut genom fönstert ner mot maren och så, och sen när det börjar bli mörkt så blir det ännu mysigare. Aja! får väl börja hänga mer där!

Godmorgon!

Gud så härligt det var att få sova ut idag, att slippa gå upp till skolan. Men jag hade ställt klockan "ganska tidigt" iaf, på 09.15. För att jag tänkte gå upp vid 09.30. Och göra lite nytta. Men det gjorde jag ju inte, kan jag säga. Snoozade om ett par gånger, men nu sitter jag här. Har precis käkat frulle och ska snart börja göra mig i ordning, för att åka ner till stan och träffa Vanessa. Får se vad vi gör, lär väl bli nancys eller så.


ÄR NAJS!

Som en dagbok, fast utan lås!

Detta blir mitt 10:onde och sista inlägg för idag. Fett många! Undra om det änns är någon som hinner med att läsa? Men det spelar faktist ingen roll... för att jag har kommit på hur kul det är att sitta och kolla tillbaka på gamla inlägg. Brukar faktist sitta och läsa dom ibland, när jag har tråkigt. Så det måste nog vara det bästa med att ha blogg, att man inte glömmer! Precis som en dagok, utan lås... som alla får ta del av=)
Just nu är jag inte trött för fem korv öre, är skit sugen på att kolla film och käka godis! Men så kul ska jag inte ha det ikväll inte. Utan jag ska försöka att sova, snart! Så jag kan ju passa på att säga God Natt nu då!


Jag och Malin, hos Ida för ett par veckor sen!

Nöjd

Jag fick se vårt skolfoto idag, en tjej i klassen hade tagit med klassfotot. Och det känns så himla skönt att säga att jag blev nöjd. Inte missnöjd, men heller inte super nöjd, utan bara nöjd! Haha! Lättnad!


En bild från vårt spexfoto!

Funderingar

Hej... igen!
Jo, jag tänka på en grej. Min lillebror fyller 16 år på Lördag, men vi ska fira han på Söndag. Då jag tänkte ge han en liten present. Vi ger varandra aldrig värsta sakerna, utan bara något litet. Något för inte så mycket mer än 100-150 kr!
Jag har iaf tänkt på vad jag skulle kunna ge honom.. ett par kallingar? en t-shirt? en rollon?
Men sen slog det mig..... En rakhyvel plus lödder! Men sen tänkte jag om det är taskigt, eller typ skit tråkigt?
Men va fan, han börjar ju få lite moppe musche nu eller pubertets ludd eller vad det kallas för. Och det är inte snyggt och jag stör mig på det som fan....

Isf, hade jag tänkt mig det här.. sen kanske (om jag är rikigt givmild) även lägga detta i en lite snyggare nessesär. Men det kanske inte en kille vill ha? Åh, help me!

 
Här är han iaf, min lillebror Jocke alltså! Eller Joakim som han faktist heter!

*asg*

Haha! ofta jag sitter här och garvar åt mig själv? Min kära vän Ida, har lagt ut ett klipp på mig på hennes blogg. Jag är rätt knäpp ibland måste jag säga. Men det är kul att få mina vänner glada genom att bara springa upp en bit på väggen. Ja, ni som inte fattar vad jag pratar om kan ju kolla själv på www.sucre.blogg.se
Jag har iaf nyss kollat in Bonde söker fru, det pogramet hade inte varit lika kul om inte bögarna varit med, alltså vad ville den amerikanska bögen med livet? "His very handsome, hehhee" han var ändå roligast. Och sen när han kom ut där i sina super små badbrallor också, det var ju också lite kul!
För övrigt så är jag rätt uttråkad! Kanske ska jag kolla på klippet igen? Näe, jag tror jag skippar det!


Varm o Go. Är den iaf:)

Det här blir ju tredje vintern i rad jag använder min fjällis. Måste säga att jag är rikigt trött på den. Och trode att den var så ute som det bara kunde bli, nu är det väl bara pälsar som gäller? vilket inte passar mig.
Men jag blev lite små glad när jag gick in på Linns blogg.
Som är värsta mode experten, inte för att hon säger att det är värdens trendigaste jacka, men ändå!
Jag behöver iaf inte känna att det är jag och fjortisarna lixom?
Om ni förstår vad jag menar....
Men en sak är ju iaf säker.... varmare och goare jacka får man ju leta efter!



Bilderna är tagna från hennes blogg!

Den killar och sticks

    

Idag hade jag på mig den här tröjan! Lika mycket som jag tycker om den, hatar jag den!
Den sticks så jävla mycket. Jag fick typ rysningar när jag satte på mig den i morse, men efter ett tag så vänjer man sig.
Om det inte vore för att den är rätt fin, så skulle jag göra som Lotta på Bråkmakagatan gjorde med sin kofta (som killar och sticks) Dvs. Klippa sönder den och slänga den i soporna. Men som sagt, det är den för fin för!

Rusta nästa

Jag är galen i julbelysning och sånnt! Och jag vill helst sätta upp det redan nu, men jag får ta och lugna mig lite.
Hittade den här fina julstjärnan på Rustas hemsida, den skulle bli perfekt i mitt rum. Den lär ju ge ifrån sig rikigt mysigt ljus. Så för bara 49 spänn, blir den min!

MVG!

Jag måste bara få skryta lite. Dom här teckningarna ritade jag i 1an (på gymnasiet alltså) hehe!
Och det är dom ända teckingarna jag sparat!
Men dom gör faktist ingen nytta på kattvinden, kanske ska hänga upp dom?
Haha, skoja!





redan helg?!

Från och med nu har börjar min helg, eller?
Jag kan inte bestämma för om jag ska gå till skolan imorgon eller inte? Vi har som sagt högkoltema. Och idag har jag bara setat på föreläsning i stort sett hela dagen och det var ju lagom tråkigt. Det gav mig faktist ingenting.
Så jag funderar på att vara hemma imorgon och försöka göra lite nytta, plugga teori bla. Sen är man ju ledig på fredagar så ja, jag tror att min helg börjar nu faktist. Nice!
Längar tills på fredag föresten, för då ska jag och Chrille upp till huvudstaden där jag ska bli bjuden på middag och bio. Mysit=)


At school

Hej alla på andra sida datan!

Nu sitter jag i skolan och umgås med mina kära klass kamrater!
Idag har vi högskole- tema, så det är rätt soft. vi gör inte så mycket.. hittils i alla fall!

 
Vi åt nyss skolmat, det blev fisk som smakade fis. Men jag smakade inte, men den såg inte god ut, så jag antog att den smakade fis. Så nu är jag fortfarande lite små hungrig, så nu ska vi gå till affärn och köpa lite naturgodis, det är gött!

Flottiz

 
Två bilder från när jag rensade buren i helgen. Det blev så rent och fint att jag själv ville krypa in och vara kanin för ett tag. Haha! Ne, usch vad trött jag är, måste duscha men det orkar jag inte. Men jag måste verkligen, gick runt med as flottigt hår i skolan idag. Tänkte tvätta det i morse, men sen när jag står där med huvudet över badkars kanten.. så finns det inget shampoo. 3 balsam och en hårinpackning var det som fanns. Kul? så det var ju bara att gilla läget och se ut som ett smörpaket i huvet helt enkelt. Aja, vi hörs imorgon gott folk. Pusss

Lurv

Min matta är skit mysig, speciellt när man kliver ur sängen och stoppar ner fötterna i lurvet det förata man gör.
Aja, det var väl egentingen bara det jag ville säga.



eller?

Okej, jag kanske är helt ute och cycklar nu. Men visst är det rätt coolt med ett par paljett
taights? Eller? Jag kan inte bestämma mig! Tänkte typ med nån svart lite längre överdel. Och så ska man ju inte ha dessa till skolan precis. Eller är det skit fult? Haha, måste fundera på saken, annars kanske jag ska slå till på ett par? om jag vågar?                    



























Sofie... nångting (Sofies mode sofie) På bilden. På henne är det skit snyggt, men hon är väl snygg i allt?

Tröttis

Jag har varit så trött idag, att jag inte orkat göra någonting.
skola- en rundtur på stan med Ida- hem till Chrille- sova (alldeles för länge)- äta och nu sitter jag här. Och väntar typ tills han ska åka iväg på träning, så att jag kan få kolla på ensam mamma söker på datan och kanske även lite andra  avenyn avsnitt som jag har missat! hehe!
Skriver sen igen, för nu måste jag sluta. Pösshej!

Tjuigt va?

 

Titta vad fint det blev på ballkongen hemma hos mig. När jag smög ut där igår kväll fick jag syn på detta. Och jag var ju bara tvungen att fotta! Lägg märke till min fot på den första bilden:)

Länz and slidiz puts AB

Pust!! nu har jag och Ida precis blivit klara med alla fönster som vi putsat i hennes trapp. (port) Fett jobbigt, för dom ville aldrig bli bra. Så vi fick göra om det jätte många gånger. Men det var det värt, för nu jag har tjänat lite extra money och det behövdes. Nu ska vi softa ett tag och sen knallar jag hem till Chrille eller han kommer och "hämtar" mig, efter han slutat jobbet. För vem vågar gå hem själv i den här stan? Inte jag...

Här kan ni ju själva se hur seriös vår puts firma är. Ida är redo!
 

God natt

Titta jag är fortfrande uppe! Varför? Jo, för att någon håller mig uppe vid msn. Men det är kul, men mindre kul är det att jag kommer att få mardrömmar om Raggarn (Kenta) Tack, Vanessa! Höhö!
Nej, nu ska Jhon blund få sula en massa grus i mina ögon. För nu är det verkligen dags att sova.

Titta bara vad inbjudande min säng ser ut, jag kommer att sova gott. Det känner jag på mig!
 Bara om inte den där raggarn.....
ZzzzZzzzz 

Någonting..

Hej alla data nördar!
Just nu sitter jag på min lilla stjärt vid mitt lilla skrivbord och försöker plugga!
Och det går väl sådär, sitter mest och chattar på msn. Vilket jag inte borde göra. Men det är lätt att skriva där istället, eftersom det är roligare än att hitta info om en grekisk läkarkonst någonting....

 

Som vanligt då

Kom precis hem från Heron. Filmen var bra! =) Så det var ju bra.
Nu ska jag sätta igång med pluggandet, jag och Ida ska skriva ett arbete tillsammans så dags att sätta igång nu. Eftersom att den ska vara inne imorgon. Sista minuten som vanligt, bra jobbat!


Ångest



Jag har ångest över att det är skola imorgon, jag orkar inte.
Inte än, men det är bara att bita ihop och köra.
Alla prov, omprov och inlämningar..... gör mig galen.
Orkar inte tänka på det nu, för att jag har ju fortfarande lov.
Men tur att vi har SPA imogon säger jag bara. För det gillar jag.
Men på Tisdag är det skola och då blir det väl att vi somnar i soffora som vanligt eller nått! blä!

Jag och min kanin

Min natt har varit förjävlig, jag hostade konstant så det gick inte att somna. Så jag vaknade rätt sent, så jag har inte hunnit gjort så mycket annat än setat på altanen och myst med min kanin i nästan en timma (klappa, klappa, klappa). Ja det är ju bara det jag gör, hon är så mjuk och fin. Precis som idas svarta kanin päls (hata).
Idag ska vi till Heron för att gå på bio, äntligen får jag se Patrick 1,5! =)
Senare är planerna så att jag ska plugga med Ida, om det hinns med. Annars får vi plugga var för sig och lägga ihop allt. Men det ska väl lösa sig. shit, imorgon börjar skolan igen. Jag är inte redo, en vecka till sulle vara perfekt. Men nu går ju inte det och jag får vänta till vinerlovet. Hoppas jag överlever!


Snälla tomten

Idag fick jag frågan om vad jag önskar mig i julklapp. Svaret blev att jag inte viste.
Men eftersom att jag inte kan sova, så funderade jag lite.
Och kom fram till det här...



Plus en massa snö såklart!

....


Inte najs

Har nyss gjort rent kaninburen och flyttat upp den till altanen. För det börjar ju bli så kallt nu, så dom får inte vara kvar på gräsmattan längre. Men satan i gatan vad mycket bajs det var, Jocke hjälpte mig att lysa med fiklampan och så. Och när jag tog spaden ner i skiten för att ta bort det. Så såg man hur det bara rök, varmt mot kallt ni vet. Och det stank, så fruktansvärt. Fy farao!
Men nu är det klart och dom trivs som fiskarna i vattnet (fast kaninerna i buren, dåra)
För tillfället sitter jag bara och kollar på Tv och dricker cider och så, rätt skönt. väntar på maten gör jag också, som aldrig blir klar och jag är as hungrig!

Här har ni bajs maskinerna nr 1

Tom på ord

Sitter och väntar på att mamma ska ringa. Jag har tråkigt, så därför skriver jag här, men jag har ju inget att skriva.
Så jag skriver senare, när jag kommer hem. När jag har något att skriva.

Inte min grej

Halloween har aldrig varit min grej. Jag gick väl "bus eller godis" max tre gånger när jag var liten. Jag bode då i Enhörna, där det också bode mycket äldre människor och jag tyckte nästan lite synd om dom, när dom öppnade dörren och såg helt skräck slagna ut och fattade nada. Sånnt fanns ju inte på deras tid och jag var också för feg för att våga göra nått bus. Jag gillade mer att gå påsk kärring. Och nu i äldre dar, då man också kan klä ut sig för denna helg. Då ska man tydligen inte vara läskig (häxa, spöke osv) Utan då ska man typ vara sexig och det vill jag inte vara. Näe, jag ska "fira" min halloween med en skräck film och godis. Samt att plugga, för det måste jag göra nu. Hatar att ligga efter!

På tal om halloween så minns jag när jag gick det med en kompis, min lillebror och hans kompis.
Då min lillebrors kompis var så fräck och sa "bus eller godis men ingen frukt, men pengar går bra" Haha, så fort han fick en frukt så sulade han den i gatan. Värsta taskit.


Idag är det ju halloween

Godmorgon. Säger jag nu, så här sent?
Jag får lite ångest när jag sover så här länge, men det var skönt och jag har ju trotts allt lov.
Jag sov hos Ida igår också, Chrille var så tjurig så då var det roligare att vara med henne. Vi tog det bara lungt och spanade in massa fula kort på facebook. Det var lite kul. Sen somnade vi, sen vaknade vi. Och nu är jag hos Chrille, mamma kommer och hämtar mig om ett tag och hon hämtar även Ida, eftersom hon också ska ut till Nyken.
Vi ska nog gå ut och gå idag, jag och Ida alltså. Det vore skönt, att hinna gå innan snöstormen kommer. Om den änns gör det? Men tydligen ska den göra det ikväll.
Idag blir det iaf lugna puckar, jag ska gosa sönder min kanin jävel, som jag inte sett på typ en vecka=/
Jag ska också handla halm, så hon överlever snöstormen!
Sen ska jag äta god mat med familjen, jag längtar. Eftersom jag inte åt någon mat igår, för att när jag är själv så orkar jag inte laga till bara mig själv. Då blir det mackor, sen kom Ida över med ostbågar och då blev jag mätt! Så det går ingen nöd på mig! =)
Idag är det ju Halloween föresten. Så ha en trevlig halloween gott folk!