Grr

Jag dör. Missade ju Idol igår, så nu sitter jag och lyssnar igenom lite låtar på tv 4:as hemsida. Nu är det 3:dje gången jag lyssnar igenom Robin B:s framträdande. Skit bra! Och skit snygg! hihi. Gillar verkligen den här låten, den måste jag ladda ner.
http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.717231&renderingdepartment=2.19545 Där har ni länken, om ni vill lyssna eller bara titta, höhö!
Idag har jag inte gjort någonting. Eller jo, jag har pluggat terori som en galning i flera timmar. Men annars har jag inte gjort nått. Sitter fortfarande i min pjamas osminkad och fettit hår, as skönt! Men ikväll blir det andra bullar (finns det andra som heter Bill också?) Kul jag var va? Jag har tittat för mycket på Pelle svanslös tror jag.
Men nu över till saken, ikväll ska jag vara med Malin, vi får se vad vi hittar på. Det blir anntingen eller. Jag vet att jag sa att jag inte skulle ut, men nu när jag har pluggat så mycket och klarat av alla moment så kan jag faktist göra det.. känner jag. Så det blir utgång eller film kväll!!! Det återstår att se....


Ps. Jag är så fruktansvärt trött på alla dessa regler och skyltar och tecken och........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback