Projekt arbete

Kom nyss hem från skolan, eller ja. Snarare från bibblan med Ida, vi gick dit och satte oss efter skolan och pratade lite om vårat projektarbete som vi borde ha börjat med för länge sen. Men tydligen ska det vara så jävla svårt att komma på något. Men i hissen på väg ner/hem, så kom jag på något som var någolunda bra iaf. Nämligen att hålla ett "föredrag" eller en lektion för nån klass. Kanske för 8 eller 10 åringar. Vi ska då gå igenom första hjälpen. (hjärt och lung räddning) och då låta dom få se på ett låtas hjärta/ lunga. Ja något i den stilen får det bli iaf. Vi går nämligen omvårdnad/Spa, om nån undrar. Så därför valde vi det.
Min ide var ju något bättre än Idas, som föreslog att vi skulle sporta med dagis barn. Hon tyckte att vi kunde låta dom pröva på sporter som bandy och fotboll. HAHA! Ska dom sitta där med en pigme bandy klubba på golvet och skrika gagga då eller? Undrar jag...
Nej, men det var en ganska bra ide iaf. =)
(Jag fattade iaf vad du menade sen, men det lät lite kul ändå)
För övrigt har jag mens verk så det bara skriker om det, ajajajaj
Så idag ska jag inte mova mitt as från sängen typ. Tänke faktist snart börja kika på alla ensam mamma söker avsnitt på datan som jag missat. Hehe! Senare ikväll blir det också en massa bra tv pogram. Sen kommer Chrille hem från jobbet.
Ja, roligare än så blir inte min dag. Men det blir perfekt. Eftersom jag inte känner för något annat. Men en påse godis på det skulle ju inte sitta fel, då skulle den bli mer än perfekt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback