Godnatt

Tänkte redan gå och lägga mig. Är inte på humör nu! Grinig, irriterad och gråten i halsen. Det är precis hur jag är/ känner just nu. Livet kan inte vara på topp hela tiden. Men imogon är jag glad igen. Det vet jag! =)
Jag vet iaf en person som skulle kunna få mig på lite bättre humör.

 

/ <3


Im a rock star

Vårat tema idag var barbie vs. rock. Och det var egentligen meningen att jag skulle vara barbie, precis som mina vänner. Men jag gick mot strömmen och var lite rockig ist. Eftersom jag bara hade en rosa t-shirt. As tråkigt när jag upptäckte hur seriösa alla andra var med sina tearor och grejer. Så jag lånade lite svart smink och grejjer.

Jag, Matilda och Ida. (lägg märke till att jag inte kan göra "rock" tecknet med händerna)


Mina barbies Ida och Elin<3


Paris Hilton var också där, steeek! ;)


En del av klassen!


Sexi ladies;) (Emelie och Lina)


Jag                                           Jolin, som var den enda hippyn
 

Paris var sjukt upptagen, men Jossan var iaf med!

Hehe

Ida är rolig hon. Hon frågade nämligen mig på väg hem från skolan om jag ville ut och gå med henne, och det ville jag. Till en början. Sen när vi väl var hemma hade jag verkligen ingen lust, så jag försökte övertala henne att stanna. Men det gick ju inte så bra. Men jag hade ju lovat, så då var det bara att gå tänkte jag. Så vi gick hem till Chrille, för att jag skulle bya om osv. Och sen när jag väl gjort de och vi är utanför porten, så ångrar hon sig helt plötsligt. Eller ska vi inte gå tillbaka itsället säger hon? Haha.
Men vi gick iaf ner till stan och köpte lite skit på mataffärn.
Väntar på att hon ska logga in på msn så hon kan skicka bilderna från vårat skol foto idag, så jag tänkte lägga in dom här i bloggen. Så ni ska få se vilken snygg klass jag har ;)

Pluggisch

Sitter i skolan nu. Jag, Elin och Ida ska egentligen skriva på vårt arbete nu, men vi kommer lixom inte till skott:P

Näe, nu måste vi ta tag i vårat   

Noll koll

Imorgon händer det en del saker i skolan som jag helt glömt bort. Som bla. Skolfotot. Eller det viste jag ju idag, men kom på det precis innan jag skulle till bussen i morse. Och eftersom jag skulle sova hos Chrille ikväll så kan jag ju inte planera mina kläder och allt annat som jag tänke. Så jag slängde bara ner en rosa t-shirt i all hastighet, aja. (förklarar vårat spex- foto senare). Sen hade jag helt glömt bort att vi har läxförhör i morgon bitti. Så Ida ringde och gav mig frågorna nu. Tror ni jar har någon bok? Hehe, men jag hittade svaren på internet. Tack och lov. Sen säger hon även att vi har idrott imorgon, vilket jag inte heller tänkte på. Så nu måste jag låna gympa kläder av Chrille, som har storlek 0 typ. Om man jämför mot mig. Men, allt löser sig. Nu ska jag packa kläderna puls plugga in det jag skrivit ner. Plus umgås med Chrille, som legat och väntat på att vi ska se film nu i en timme typ. Hehe!




Så här snurrig och virrig känner jag mig idag!!!









Hej, hej hemskt mycket hej!

Den här dagen har verkligen gått as snabbt. Körlektionen gick bra idag, äntligen fick jag lite beröm. Har fått en ny körskolelärare föresten, det här var tredje gången jag åkte med henne. Och det äckliga är att hon har fisit i bilen två av tre gånger. En smygare alltså, så helt plötsligt så kommer en hemsk oväntad fis lukt. As pinsamt!
Men men, när jag kom hem till Chrille vid halv 6 tiden så väckte jag sömntutan (som jobbat natt) vi åkte nästan och handlade på en gång. Sen blev klockan så mycket så vi orkade inte laga mat. Så åkte till donken ist och käkade där, men jag åt faktist en sallad. (Y)
Sen har vi precis kollat klart på Idol/top model, fick sappa imellan sådär. Aja, det var väl allt.
Skolfoto imorgon, bläääää! Hatar sånnt. Men känner ändå att jag måste vara med, sista året lixom. Kan ju inte vara lika töntig som jag var förra året och drog hem, för att jag inte ville vara med.
Tän om man blir as ful? Världen går ju lixom inte under. Lätt nu att säga. Sen när katalogen kommer får man väl ångest. Haha! Nej då, possitiva jag.
Nu orkar jag inte skriva mer. Och ni orkar säkert inte läsa mer. Hihi...


God morgon

Fan vad jag hatar att gå upp tidigt. Det var väl bara det jag skulle säga. Nu ska jag kolla när min buss går.
Ha en bra dag. Ciao!

Värdens tröttaste



Nu ska jag sova. Nice!
Jag tycker själv att jag ser rikigt trött och trög ut på bilden fårn igår.
Men det är ingenting emot hur jag är idag.
Så nu säger jag god natt!

Kanin kaffe och sånnt

Usch vad seg jag är. Skulle kunna somna här och nu. Men det har jag inte tid med, väskan ska packas och jag ska plugga klart. Suck, säger jag bara! Tänk om jag bara fick krypa ner i sängen och slummra in.
Nix pix, imorgon bitti är det körskola som gäller. Hem till Chrille efter det. Forstätta plugga på spa provet i ca 2 timmar, sen blir det en prommenad till sydoolen, för att ha lektion. Efter det, ska jag tbx till Chrille igen. Vi ska storhandla på willys, bara så ni vet. Sen ska vi bara mysa. Han har jobbat natt hela helgen så vi har inte setts sen i fredags, så nu längtar jag efter honom, lite grann iaf. Han ska tydligen lära mig att dricka kaffe imorgon också. Ska bli kul att se hur det går, jag som inte änns tycker om té.

Fan, vad impad jag skulle bli om han gjorde sånnt härnt kaffe.
 Skulle ju passa kanin Linn utmärkt ju!







Gårdagen!

Malin hade svårt att bestämma vad hon skulle ha på sig, så hon drog ut halva garderoben=)
Det roligast var att hon slängde ner alla sina väskor på golvet, när hon letade efter en tröja.


Sen hittade hon iaf något, efter många ombyten.
Se så nöjd hon blev!


Fix, fix!


Röd ögat blev klar långt innan.


Malin/ Spättan la på lite make up också.


Här är jag... på väg att börja nysa??


sweet!


Redooo!


Direkt när vi kom hem, så gjorde vi iordning dipp, morötter, paprika och lite chips.


Fan vad fint de satt! Vi rensade skålarna!


Samtidigt som vi kollade på grease! :)


Sen somnade vi så gott!!
Men vaknade av grann jävlarna som borrade och sågade kl 10 på morgonen, då var jag arg!

poppcorn?

Kors i taket! Jag mår faktist bra idag, med tanke på det jag drak igår. Men kanske berodde på att det blev i en lagom mängd. Hade iaf kul :) Hade inte så höga förväntningar, efter allt jag hört om "poppcorn kvällen". Och varför i all sin dar heter det så föresten? Det fanns inte ett jävla poppcorn så långt ögat kunde nå. Hehe!
Är hemma hos Malin nu, vi ska snart ut och gå. Jag behöver verkligen röra på mig om man säger så.
Tänkte att jag skulle lägga in lite bilder från gårdagen när jag kommer hem. Så kika gärna in då. För nu måste jag gå.
Hej o hå!


Ändrade planer

Sitter här och smuttar på en cider, solbrännan svider, ingen lider det är sommar tider.
Om det ändå vore så väl! Men jag ska inte gråta, har det rätt bra iaf. Sitter här i malins säng och dricker ett glas vitt. cosy!
Blev lite ändrade planer iaf. Vi som hade köpt grönsaker ochy dipp på ellbe, men på vägen hem därfifrån med kassen i handen blev vi taggade på utgång iaf.

Bjuder på en opassande men väldigt härlig bild på Ida i alanya med turk-mössa denna ljuvliga kväll...




Vaken

Vad skönt det var att få sova ut idag. Att inte behöva vakna av klockan. I bortsätt från mamma som kom in och väkte mig vid 10 och frågade om jag inte skulle med dom ut i skogen och plocka svamp och grilla korv. Nej tack! Låt mig sova. Och det gjorde jag tills klockan halv 1. Hehe! Brukar alltid få panik när jag vaknar sådär sent, känns som att jag sovit bort hela dagen. Men nu är jag iaf pigg och utvilad. Sitter och funderar på vad jag ska hitta på nu på förmiddagen. Vill inte bara sitta här och häcka. Kanske tar bussen hem till Chrille. Och kollar på Top modell maraton. Eftersom att vi inte har 3an så kan jag inte se på det här. Innan de vill jag gå på stan igen. Känner för att köpa nån ny tröja, brist på sånna nu känns det som. Men rätt tråkigt att gå själv, fast samtidigt ganska skönt. Aja, får se iaf jag ringer nån=)



Tråk

Jag är tydligen tråkig. Det var iaf vad jag fick höra idag, tack Tilda. Hihih!
Hon frågade nämligen om vi skulle ut och ta ett glas någon stanns på stan. Vilket vore trevligt. Men jag är på tok för trött.
Så jag svarade att jag inte orkade, men att jag skulle ut imorgon ist. Men nu när jag tänker/känner efter så vill jag inte ut imorgon heller. Okej, man kan väl ändra sig. Men ändå. Så, jag har kommit fram till att jag redan tröttnat på korgen. Eller rättare sagt på Olareys, efter mina 4 besök. jisses. Fråga 1. Varför finns det inte lite fler ställen att gå ut på här i vår stad? 2. Varför längtade jag efter att bli 18 så länge? 3. Varför kan inte ute livet här i sverige vara som det i turkiet? 4...... äsch nu kommer jag inte på mer.

 


Nagel besvär

Varför växer aldrig mina förbaskade naglar? Så fort de blir lite längre, så går nån av och då är jag tvungen att fila ner alla. Vill ju inte gå med varannat finger långt respektive kort. Jag är så sugen på att fixa en fransk manikyyyyrrrr
Mina nagelack ligger bara och väntar.... 


 

sova sova sova

Kom nyss hem från lite kalas hos min kusiner. Trevligt!
Nu är jag super trött, ska bara kolla film och sen gå och lägga mig rätt tidigt. Och imorgon så ska jag sova ut, så himla länge och det ska bli super skönt. Äntligen ingen klocka som ringer, jag ska inte ställa den. (som jag alltid gör) utan jag ska vakna när jag vaknar.
Ibland önska jag att jag kude gå i ide. Nur skönt vore inte det ärligt talat?

Iblad har jag tur, som idag. När jag och Alexandra var på stan, så gick vi ner till HMs barnavdenling. För att jag viste att dom hade "uggs" skor där nere. Jag viste att dom hade det i stockholm när jag och Malin var där. Men då fanns det bara bäbis storlekar kvar. Men nu så fanns det iaf 4 par kvar, var av ett par var i min storlek och i den färgen jag ville ha.
Ja, ibland måste även jag få ha lite tur!




Sånna härn blev det, fast i en ljusare färg. Typ beiga, eller hur de nu stavas =P









Idag

Nancys maten satt fint idag. Trevligt att vara med Ida också. Där efter så kikade vi runt lite på stan. Sen tog vi bussen hem, gick en lång prommis och sådär. Nu sitter vi bara och snackar skit och väntar på att mamma ska komma med fika till oss. Sen tar vi bussen till stan igen.
Ja, det var väl allt från oss. Pöss hey!


Måste jag?

Kom precis in från en promenad... nu ska jag snart städa toan. Usch!
I vår familj så har vi bestämda dagar då vi "barn" turas om att städa toan här uppe.
Så det bli en gång i månaden då. Egentligen är den dagen imogon. Städ dagen, alltså. Men eftersom att jag ska vara med Ida.E då, så pallar jag inte städa toan medans hon är här, för vi har ju inte varit på år och dar.
Måste bara dela med mig av min morgon som var den stressigaste i mitt liv.
Jag tycker på snooze lite för många gånger, vilket resulterar att jag har 10 minuter på mig. Men när jag först vaknar, så tror jag att jag har rätt god tid på mig. Och jag kände verkligen att nej, jag vill inte upp! Det blev ju inte bättre av att Chrille var ledig och låg där *avis*. Så jag väcker Chrille och säger åt honom att han ska säga åt mig att gå upp. Vilket han gör mumlandes, skit trött. Och då ifråga sätter jag honom. Nej, måste jag??? Då blir han helt plötsligt rätt pigg. Ja, men Linn du måste gå till skolan!
Aja, då blev det inte lika roligt att ligga där längre så då gick jag upp. Kollar på klockan. Ups! ska gå om 10 min. Så jag klädde på mig. Obsavera att jag satte på mig ettpar mjukis, slängde på mig lite smink tog en banan och kuta. 
Hehe! Näe nu ska toan skuras. Sen packa väskan för att ta bussen hem till den där Chrille.
Ha en trevlig kväll everybody!


Äntligen

Äntligen har man fått något gjort!
Klockan är bara kvart över 5. Jag slutade klockan 4. Och jag har redan hunnit med att skrivit klart ett arbete på 3 sidor i skolan, detta gjorde jag på min långa rast. Sen lämnade jag in det till läraren. Pluggade på mitt historia läxförhör, gick in och skrev det. Det gick bra.
Sen övningskörde jag hem. Direkt när jag kom hem. Satte jag på musiken på högsta volym och städade rummet.
Det är inte illa. För att vara mig. Annars är jag bra på att göra saker i snigelfart.
Ska snart ut och gå en lång prommis med mamma. Skööönt.

För övringt känner jag mig rikigt jävla blek, fy!
Skulle nästan kunna göra vad som helst för att bli brun igen.
Solaruim nästa. Om inte det räcker så får detta bli in sista utväg...
Tancan. Eller nej, det skippar jag nog helst.
Vill ju inte se ut som jag gjorde när jag gick i 1an och sparyade mig.
HEJ FLÄCKIS ORANGIS HEJ!  












Barnrumpor

Jag och Ida brukar åka med Elin i hennes bil då och då, efter skolan. Eftersom det är Elins bil och hon har körkort är det självklart att hon ska köra. Men nu över till barnrumprona. Jag och Ida, som från första dagen vi skulle åka med Elin började att "bråka" om vem som skulle sitta fram. Haha!
Så vi har kommit på ett system och sitter varannan gång. Och ibalnd när vi inte åkt med henne på ett tag så kan man ju glömma vem som satt fram sist. Och det är rätt kul när man tänkter efter, hur vi står där som två små barn och försöker på minna varandra om vem som satt där sist. Typ. "Men minns du inte då, när vi skulle till stan? Då satt ju du fram" Okej då, säger nån. Och så sitter den som hamna i framsätet och gluttar bak lite på den där bak. Mohahah!
Hur orkar vi? Sådär höll jag och min lillebror på när vi var små.

För övrigt sitter jag i skolans biblotek med Elin, vi har egentligen slutat. Men eftersom vi måste vara kvar till omprovstiden kl. 15.30 för att skriva ett läxförhör som vi missade. Måste vi vänta i över två timmar. Jippi!
Men det lyxiga är att mamma kommer och hämtar mig efter skolan:)
Då blir det inge tjafs, jag kör!

Ida, Linn och Elin

Stackars Ida hon får sitta faram nästa gång, Omg. Tänker Elin medans jag tröstar Ida.


 


En dag att se fram emot.

Eftersom jag är skotrött, så är det nog inte så konstigt att studenten tankar börjar komma fram.
Det sägs ju vara den bästa dagen i änns liv. Hoppas det bli detsamma för mig.
Det är snart möss provning i skolan också, tänk vad fina alla kommer att vara i sina klänningar, kostymer och mössor. När själva student dagen kommer. En dag att se fram emot med andra ord! Även fast det är år och dar kvar, typ.
Kan ju bjuda på en liten bild på Chrille från hans student motagning- 07. Som jag tuvärr missade. Knepigt det där när man har kusin och pojkvän födda samma år och båda skulle självklart ta studenten samtidigt. Typist!


SKOLTRÖTT

Jag har helt tappat lusten och motivationen vad det gäller skolan. Har alltid skött mina läxor och varit aktiv. Men nu, näe vet du vad. Jag har bara lust att bränna upp alla böcker och skicka iväg alla lärare till Kina. Eller nått.
Så fort jag ska plugga, så kännes det som att ingenting fastnar iaf. Meningslöst!
Men jag ska inte ge upp om nån tror det. Ska fortsätta som jag alltid gjort, jag menar jag går mitt sista år. Det vore ju att snubbla på mål linjen isf. Men det är bara så sjukt tråkigt att känna så här. Men men, thats life!
Just nu skulle jag bara vilja börja jobba på heltid, tjäna pengar, resa, flytta hemifrån, ha bil och körkort och aldrig mer behöva öppna en bok. Typ!


Aj då

Okej, jag tror jag setat här lite för länge. Blir inte många timmars sömn i natt inte. Vilket kommer att göra att jag kommer att somna på historia lektionen. Som vanligt typ. Ajja bajjjaa!
God natt. Hörs imån igen!


En evig väntan

Blä. Jag kom typ nyss hem. As sent. Mamma sa att hon skulle hämta mig hos Chrille efter jobbet, eller efter hennes möte på jobbet var slut. Hon tippade på att det skulle bli senast klockan 7. Kunde mycket väl bli tidigare också. Men nej nej, då går dom ut och äter på barollo och grejer efter. Så stackars jag får sitta hos Chrille helt alone, eftersom han var iväg och jobbade. Trött och hungrig som bara den. Hans kylskåp hade ju inte så mycket att erbjuda. Några öl och smör och sånnt. Hehe. Men nu är jag äntligen hemma iaf, har hunnit slänga i mig lite sallad också.
Nu ska jag snart ta bort sminket, borsta nötterna och lägga fram nya kläder och så. Tänka vad det kan vara jobbigt ibland. Så jag sitter nog kvar ett tag till. ;)


Hej alla bloggisar

Har nu läst igenom Spa läxan. Dock bara en gång. Så jag är inte klar än, på långa vägar. Men det är ju en början iaf. Rätt lätt den här gången, tack och lov!
Så jag tog lixom en pause från den otroligt ansträngande läsningen. Men det var jag väl värd? Not!
Har även hunnit tryckt i mig nån näve med ost bågar. Jag vet, jag är rätt dukig.
Jag är typ rastlös. Vill vara med C h r i l l e. Men han jobbar som en grise kno den här månaden så vi kommer tuvärr inte att kunna ses mycket alls. Men på onsdag iaf=)
Måndag imorgon, ny vecka. Hoppas den går snabbt. Hit tills har jag bestämt något väldigt ovänatat, det är faktist så att jag ska träffa Ida. Jaha, hon är du ju alltid med, tränker ni säkert nu. Men jag ska umgås med en annan Ida, Ida Engren. För ovanlighetens skull. Jag överdriver inte när jag säger att det var flera år sedan bara hon och jar var. Vilket jag tycker är väldigt tråkigt. Efter att ha varit så tajta i flera år och efter att dela så många minnen tillsammans. Därför tycker jag att det ska bli extra kul att träffa henne. Så det var ju värlt att nämnas lixom.
Hon är även en mycket trogen läsare av min blogg och det tackar jag för.


Ska måla naglarna snart också. Svarta eller röda får dom bli.
Tror dom ska bli röda, hade svart sist. Mamma tycker jag ser ut som en punkare. Eller jag tror att hon menar att jag ser ut som det iaf.
"Usch, måste du ha svarta naglar. Du ser ju ut som en sånn därn svarting" brukar hon säga. Haha!
Jaha, man tackar!






Akvarium eller skål?

Jag sitter här och funderar på om jag ska ha mina guldfiskar i en skål. Som jag alltid haft eller om jag ska ta Chrilles akvaruim (som han inte vill ha längre) och ha ett par firrar  i det?
Egentligen tycker jag att det är finast med skål, men det är ändå jobbigare att göra rent när man har skålen plus att jag måste rengöra betydligt oftare.
Ett plus med akvariet är också att den har belysning, vilket kan vara mysigt att bara ha det tänt i rummet. Det är ju också nytt och lagom stort. Åh, vad jobbig det blev. Haha!
Har i alla fall förberett med fina stenar både köpta och sånna som jag plockade i spanien förut. Samt mat, som jag köpte hos Ida på maxi idag. Hehe!

Aja, får väl sova på saken.



Tror nog att jag testar med akvariet iaf, kan nog bli fint. Men ska inte ha nån bakgrund eller massa växter och så. Bara alla fina stenar och snäckor samt endast slöjstjärtar. Eller?









Lyxig morgon

Vet ni vad som är bland det lyxigaste i världen?
Jo, det är att vakna av Crilles väckar klocka. Som ringer sjukt tidigt. Putta lite på honom. Höra att han går upp och stänger av den. Höra honom klä på sig och stöka runt. Men nu till det bästa av allt- Höra han viska Hej då i mitt öra och höra när han låser dörren. Att då få veta att jag får fortsätta sova samtidigt som jag kan ta upp hela sängen. Det är lyxigt!

Nu kanske ni tror att jag inte vill sova med honom. Såklart jag vill det. Men bara att få veta att jag får fortsätta sova och inte gå upp av en väckar klocka som ringer vid 6. Det gillar jag!

Hej


Tänkte bara göra en liten snabb uppdatering. Orkar egentligen inte skriva kom jag på. Men gårdagen var lyckad och oväntad. Det spårade väl lite i slutet. Eller inte för mig, utan för min odrägliga pojkvän. Suck!
Men men, han ska alltid vara värst.
Idag måste varit den slappaste dagen någonsin. Har i stort sätt sovit hela dagen. Förutom att jag var och åt middag hos mormor och morfar. Det är det ända som hänt. Men det är skönt. Nu ska jag och Chrille bara kolla på en film och kanske äta popcorn.
Aja, jag skriver mer imorgon när jag kommer hem.

Pussssss

Ps. Lägg märke till att jag och Ida typ hade samma kläder på oss igår. När hon kliver in i bilen ser vi att vi båda har. Blå jeans, svarta skor, skinn jackor, svarta små väskor, svart tröja under plus att vi båda hade ett silver armbad på oss. Hehe!

Hallå

Jag känner mig som en överkokt spagetti, helt lam och trött.
Fattar inte hur... min dag har väl inte varit så ansträngande precis. En power walk, rensning av kaniburen och lite fix på rummet ska man väl ändå palla?
Hur ska jag då orka med att gå ut ikväll? Eller det är ju inte 100 bestämt än. Men det lutar åt det. Är egentligen inte taggad, men när jag tänker efter så vill jag inte ligga och dega hela helgen. Så därför måste det bli ikväll.
Nu måste jag duscha, ska ju ut och äta med mamma och lillebror om nån timme eller så.
Ha en bra kväll. Så hörs vi. Bye!


Utanför

 

Så här fint var det utanför mitt fönster/ balkong dörr, när jag vaknade i morse.
Nu är det dags att göra rent kanin buren. Hehe.
Hej då!

=)

Vilken härlig morgon!
Solen skiner och det är inte ett moln på himmelen.
Tror att jag ska ut och gå en promenad snart. Vore skönt!
Efter de blir det rensning av kaninburen. Och så.


Skryt!



Idag övningskörde jag, precis som jag brukar göra rätt ofta. Och nu känner jag faktist för att få skryta lite. Jag har nämligen blivit as grym. Om jag får säga det själv. Och det får jag, det är ju min blogg!
I början satt mamma alltid och höll handen på handbromsen, i fall något sulle hända. Men nu har hon slutat med det.
Vi kan även sitta och prata i bilden, alltså... föra ett normalt samtal. Förr sa hon bara "sväng höger, du ser väl skylten?, lägg i 3an" osv. Hon blir längre inte hysterisk på mig och sitter inte längre på nålar. Så allt detta måste väl ändå innebära att jag börjar bli rätt bra?
Mina körlektioner börjar igen nu på måndag. Valde att byta lärare. Orkar inte med någon som sitter och drar dryga "blondin skämt" och säger bla. "bra du klarar visst det här, fast du är blond". Han var inte rolig för 5 korvöre, bara störig. Så jag böt. Så, körkortet närmar sig med stormsteg, jiihaaaa!

Nya firrar på G!


Imorgon ska jag få två nya guld fiskar av mamma, eller slöj stjärtar som dom faktist heter.
Dom ska få bo i min jätte stora fisk skål, som inte ser så stor ut på bilden som jag just fotta men ändå. Det är den!









my new bag



Förra veckan köpte jag den här väskan. Idag använde jag den, för första gången. Många tyckte den var fin, Chrille tycker den är äcklig=/ Men det tycker han att allt från 2-hand är. 25 spänn fick jag punga ut för den föesten, det var den väl ändå värd?

längtar

Hmm.... Jag kan ju börja med att fråga mig själv varför jag änns valde att skriva ett inlägg just nu? Har ju faktist ingenting att skriva. Förutom att jag är så fruktansvärt irriterad. på.....!!!!!!!!!!!!!
Gud vad skönt det ska bli att flytta hem ifrån en vacker dag:):):)



Meeera listor, ett bra tids fördriv innan idol! :)


Vad har du för hobby att göra på fritiden?

Svar: Ja, vad brukar jag göra egentligen? Umgås med vänner och pojkvännen. Ibland är jag ute och går, ibland inte. Ibland myser jag med min kanin, ibland inte. Beror på!


Gillar du att baka?

Svar: Njaa, det är så tråkigt att ta hand om all disk och kladd efter. Men jag gillar ju att äta det, så svaret får bli. Ganska!


Har du någon talang/egenskap som inte vi vet om? ex: instrument du spelar? är du väsnterhänt?

Svar: Hmm, jag kan luft rapa? Haha. Vad kan jag mer?..... jag kan sjunga "lilla snigel" med stängd mun.

Vilken skola och klass går du i?

Svar: Jag går på Igelstavikens gymnasium (Y) Klass. Spa 3 :)

Vad vill du går för linje på gymnasiet?

Svar: Omvårdnad- SPA

Vad får du i månadspeng?

Svar: 1700 kr

Hur gammal är du?

Svar: Vuxen;) 18...

Vem är den absolut bästa personen på denna jord? Någon du helt enkelt inte kan leva utan?

Svar: Men gud, det är många. Vågar inte skriva upp det här. För tänk om jag glömmer någon. Men måste ju ändå nämna Mamma, Chrille och mina två absolut bästa vänner.. Ida & Malin. Mf!!!

 Läser någon i din familj din blogg?

Svar: Nej, det hoppas jag inte iaf.

Hur lång är du och hur mycket väger du?

Svar: Jag är 1.73... och väger 9023823 ton. Men herre gud? Lite privat, måste jag ändå få ha.

Är du nöjd med ditt utseénde, vad gillar du/hatar du mest?

I det stora hela är jag väl rätt nöjd. Sen kan jah ju ha dagar då jag knappt vill visa mig och så.
Hmm.... jag gillar nog bäst min ögon färg, mitt hår och mina läppar kanske?
Vad jag hatar mest är nog lite lättare.. min näsa! den skulle gärna kunna få vara lite snyggare. Men hata är ändå att ta i.
Sen vill man väl ändra lite på kroppen också. Men orka. Jag duger!



Nu börjar idol, när som! Bloggar senare ikväll. Vi hörs då. Ciao!

Helg

Hejsaan svejsan!

Nu var det helg igen då. Hur najs är inte det???
Nu sitter jag hos C med lite natur godis och datan i sängen. Han jobbar och jag sitter här och läser lite bloggar. Hur skönt som helst, känner att jag kommer att sommna när som helst också. Är så himla trött.
Får se om jag spinner med mamma ikväll, om jag orkar. Skulle helst bara vilja ligga här hela helgen. Men lite roligare än så hoppas jag att jag får iaf.


Go kväll....

Ikväll ska Ida övernatta här, med mig och Chrille. Eftersom Linas kåta kattfan, är hos Ida medan Lina är i Turkiet. Och den stackarn får ingen sömn, för katten skriker/jamar konstant. Katten löper om ni undrar varför.
Så hon kommer hit vid 10. Ska bli rätt mysit faktist. Vi brukar ha rätt kul vi 3.



Annteckna gärna;)


Dagens mående: Bra. Men tött.
Dagens vill ha: Chocklad bollen, som jag inte fick på Nancys till min frukot M idag. Haha!
Dagens klädsel: Vit tröja, jeans, ballerinas, skinn jacka och stickad halsduk.
Dagens smink: gammla vanliga. Consiler, puder, solpuder och mascara.
Dagens frisyr: Toffs.
Dagens händelse: Inte ett jota. Sola, stan, prommis.
Dagens låt: En blandnng av det som finns på min mp3.
Dagns planer: Plugga, vilket inte kommer bli av. Eller jo. För ja måste. Plus Topp Modell.
Dagens sjuka: Sjuka? Jag är frisk jag.
Dagens drog: Hmm...
Dagens köp: Nancys mat.
Dagens humör: De e la bra.
Dagens ord: Hm. Ofta kanske? Som jag säger alldeles för ofta;)


Alfons

Åh, vad trött jag blir. Hade skrivit ett inlägg om min och Chrilles gammla kattunge, Alfons. Men nu är allt borta och det publicerades som "utkast" och a. Så nu orkar jag inte skriva om. Men denna söt sak hade vi i varje fall en gång i tiden. Innan han blev hel crazy.

   

  




Pluggis

Jag tror aldrig att jag har pluggat så mycket till ett matte prov som jag gjort idag, satt i bibblan i stort sett hela dagen. Tills det var dags att skriva skiten. Och det gick rätt bra faktist, känndes bra iaf. Men man vet ju aldrig, ska inte ta ut något i förskott. Men jag hoppas verkligen över min döda kropp (inte för att den är död men aja) att jag klara de det. Usch, vad trött jag är föresten. Skulle lätt kunna sommna här och nu. Men då blir det svårt att sova ikväll. Ska troligtvis ut med Malin sen, för en prommis. Om inte klockan blir för mycket. Då lär jag iaf piggna till. Jusst ja, har ju läxförhör imorgon med ja. Det måste pluggas på. Suck!

Tröttis

Har precis kollat klart på nån polis serie på 4an. Rätt bra faktist! Och innan det blev de Idol såklart, hehe.
Nu ska jag duscha, packa kläder. Sen lägga mig i sängen och försöka förstå mig på lite matte.
Ska upp tidigt imorgon, redan klockan sex. Halv sju hämtar jag, Ida som också är i Nykvarn. Aja, skit sak samma. Duschen kallar. Fett trött så borde fixa allt nu, så jag får sova någon gång.
God natt på er allesammans.                   

Vilken cooling

Den här veckan har precis börjat och snart är den nästan slut.
Igår var det Spa och idag paddling (som sagt). Imorgon ska vi bara ha nån enstaka lektion, sedan är det dags för matteprov kl. 13.00. Efter det slutar jag. Sen är det bara torsdag kvar, slutar 13.05. Sedan är det helg igen. Underbart!
Och den här helgen blir nog lugn igen, troligtvis i alla fall. Har än så länge bara planertat att jag och mamma (kannske Jocke) ska ut och käka på Greken i turinge på fredag, mys.
Sen på Lördag ska jag nog hem till mormor och morfar, på middag. Min coola morfar. Som Chrille avgudar. "Alltså, Linn fattar du hur cool han är?" sa Chrille senast idag när vi såg han på stan. Men han hade nog inte varit så cool i hanns ögon om det inte var så att han hade spelat i hockey landslaget (för sverige) och i SSK när han var ung. Han var rikigt stor och proffsig på den tiden. Men det är inget jag går och tänker på, men det gör tydligen Chrillis. Men men.
Nu börjar det bli dags för att plugga matte.

Ciaoo!













Hjälp!

Idag när vi var och paddlade med klassen (vilket var sjukt jobbigt) men iaf. Då så ser Mathilda och Anna något simmandes mot deras båt. "Shit kolla vilken stor fisk" hör man dom säga. Ingen bryr sig typ, eftersom man tror att fisken ska vara borta med detsamma. Som fiskar brurkar vara, eller ja. Dom brukar ju simma iväg rätt snabbt. Speciellt när någon typ slår en åra på firren. Men inte den här. Den måste vara död tänker vi. Sen när vi paddlar fram till fisken så bara var den där. Livs levade, skit stor (lätt en halv meter), tjock, fläckig, ruttna ögon och as äcklig. Jag skrek av panik när den simmade imot vår båt. Den simmade lixom på ytan så man verkligen såg den jätte bra. Gud vad jag babblar, men klicka upp bilderna själva så får ni se. Nån som vet vad det är för fisk föresten? Ser ut som en jättelik akvariefisk!

Det var en gång en äckel fisk som lurade under vassen. Sen kom ett gäng tjejer i kanoter och stannade till för att vila. Äckel fisken ville upp och kolla läget. Han simmar förbi och skrämmer alla stackars Spa- tjejer. Tjejerna skricker av rädsla, äckel fisken fick ont i öronen och bestämde sig för att simma vidare. 
Slut!

 
   
 

Kvälls lista

1. Vilken mat äter du ofta?
Ibland kan det bli lite mycket Nancy´s mat, annars vet jag inte.

2. När du är på kalas är du den där personen som sitter eller hjälper du till?
Om hjälp behövs, hjälper jag. Annars sitter jag.

3. Var sitter du helst och bloggar?
Brukar sitta i min rum. Men helst sitter jag väl i sängen med en bärbar dator, mycket skönare.

4. Köper du ofta Triss?
Har aldrig köpt en till mig själv. Inte konstigt att man aldrig vinner något.

5. Vilken stad eller vilket land har varit ditt bästa semesterminne?
Turiket- Alanya. Helt klart!

6. Vilken TV-kanal tittar du mest på?
3an och MTV

Klädbutik - H&M

Inredningsbutik - Det mesta från mitt rum kommer från IKEA, så a.

Godis -
allt möjligt. Eller nej, kritor<3

Stad - Thailand, har inte varit där. Men ska åka dit innan jag dör. Verklar undeerbart!

Dryck - Cola light.

Musik - Olika:)

TV-serie - Top modell, Ensam mamma söker (haha) hm, jag kommer inte på.

Träning - Prommenader för till fället.

Bakverk - Tårta, chocklad kaka, chocklad bollar, muffins, kakooor. Listan kan bli oändlig, Jag älskar fika.

Kaffe -
Hatar jag! Har inte förstått det där med kaffe ännu.


Jag har nyss ätit några skorpor. Shit pommes, vad länge sen det var man åt sånna. Sist måste varit på dagis känns det som. Med smör och ost. Mummsss!!!!!

Redo

Okej, det blev ingen rygga. Men jag är glá ändå!
Har nu varit i garaget och letat upp ett par gummistövlar, dom är försora klumpiga och väldigt osexiga. Men jag lovar att jag kommer att tacka mig själv imorgon. Sedan har jag packat ner ett par ...typ regn braller, finger vantar och mössa i väskan. Så nu är jag så gott som redo för morgondagen. Ska bli rätt kul iaf, jag och Ida ska paddla satan.

En rygga någon?

Vissa älskar skor, vissa älskar väskor. Jag älskar väskor, jag har en del. I olika färger, storlekar och former. Men jag har ingen ryggsäck. Och imorgon skulle det vara så perfekt att ha en sådan. Det måste vara den fulsate sorden av väskor, näst efter magväskan. Men jag är verkligen ibehov av en just nu. Ska ner och fråga om någon annan har en till utlånes.
Minns när man var mindre och alla hade ryggsäck, då det var tantigt och töntigt att ha en väska. Minns att jag hade en beige, som jag hade skrivit olika saker på. Eller var det Ida Engrens jag fick skriva på kanske?
Jo, så var det. Jag ville inte kladda ner min. Minns att jag skrev Löv you på hennes, och sen ritade jag ett löv brevid. Haha. Old times....






Måste faktist medge att den här ryggsäcken var rätt snygg, för att vara en ryggsäck!

<3

Ibland är det så himla skönt att få prata ut...

Älskar dig min lilla mami!

 

Dagen

Vilken lång dag det har varit idag. Men ändå skön. Var på Spa lektion, skrev först prov. Men det gick åt pipan, var bara frågor om en massa latinska muskler, som man skulle kunna namnen på. Jag kunde inte alls många. Men det var jag inte ensam om. Ingen kunde, eller ingen av dom ynka fyra personerna som var där. Vi började med att repitera hel kropps massagen, sen fick vi fick vi fixa våra ögonbryn:P och sen dra. Jag och Emelie gick och år på Nancys. Och nu är jag hemma. Ska städa klart rummet som jag inte blev klar med igår.
Imorgon ska vi paddla hela dagen, hoppas det går bra. Jag ska snart gå och köpa matsäck. Eller massäck? Aja, det låter som man är 6 år igen.

Puussss

Hej

Jag har fått en vagel under ögat och blåsor på hälarna. Det suger! Som allt annat. Har inte städat klart än och har inte änns kikat i papprerna som jag skulle pluggat på. Det blir till att gå upp tidigt imorgon, ja så får det bli.

Save me!!!

Herre min skapare! Vad har jag gett mig in på?
Det här kommer att ta mig hela kvällen. =/  jag ska ju hinna plugga också. Kommer aldrig komma i säng ikväll känns det som. Tur att jag börjar kl 13.00 imorgon iaf.
Mamma kom nyss in "men herregud" ...."har du fortfrande kvar den där disken, som har stått här hela veckan?" SVAR JA!


 
 

Plugg

Nu är vi mätta och belotna. Har precis ätit och ska snart börja plugga. Fan vad det suger. Den här veckan ser jag inte fram emot om man säger så. Jag har tre prov, var av ett är ett matte B prov, usch! Jag orkar inte änns tänka på det nu. Imorgon får jag ta tag i det. Ska läsa igenom musklera (som jag har prov på imorgon) nån timme nu. Sen blir det till att ta tag i mitt rum som ser ut som skit. Och inte förns efter det kan jag ta det lungt och umgås med Chrille (som för övringt inte jobbade natt idag, jippi). Det är väl lika bra att sätta fart nu ist för att sitta här och skriva en massa strunt.

Mitt rum nu, fast 100 gånger värre!


ett år & sju månader

Idag har jag och Chrille varit tillsammans i 1 år och 7 månader. Men tuvärr ska vi inte fira det på något sätt. Eller det hade vi väl egentligen inte änns tänkt att göra. Man kan ju inte hålla på att fira varenda månad man varit tillsammans. Utom såklart, hel och halvår. Men det tråkiga är att vi inte änns ska ses idag. För det kunde man ju i alla fall gjort. Men jag ska som sagt städa och plugga och han ska jobba/jobbar sent. Roligare kunde man ju haft det lixom, men men thats life!



En perfekt lördag

Igår var jag som sagt med Anna=) Det var väldigt trevligt, som vanligt. Vi sågs på stan och kikade runt lite. Och eftersom jag fyllt år och vi inte sågs då, så fick jag välja något på stan. (snällt va?) Valde iaf, ett jätte fint linne med typ lite pärlor och sånnt på. Sen bjöd hon mig även på mat. Jag valde nancys, hehe! Så vi tog hem maten till henne. Kyckling sallad som vanligt plus ett chocklad boll till efterrätt, gissa om vi var mätta?
Sen hade hon en del kläder som hon skulle göra sig av med, och jag var där på en gång och tog det mesta. Tokern skulle bla. slänga en helt ny klänning från hm med lapp och grejer kvar på.
Efter det, så ringde Ida och Malin mig. Dom var så ihärdiga att få träffa mig så jag var tvungen att dra ;)
Fick skjuss av Anna ner på stan, där jag mötte upp M och I. Vi gick loss på fantastico. Sen kollade vi film hos Idis, alla var nära på att skita på sig. Spec Ida. För filmen var så läskig.
Snart ska jag ringa Ida, vi skulle tydligen gå ut och gå idag. Viket jag verkligen behöver. Sen måste jag åka hem. Har massor jag måste göra. Bla. städa rummet, min garderob ligger nu mera på golvet. Samt att plugga, vi har prov imorgon och jag har inte änns börjat, ups! Shit vad stressad jag blev nu då.

Puss!



Jag och Malin hos Ida igår, högg direkt ner i godis skålarna. hö hö!!!

God kväll

Som ni kanske ser så har jag gjort om lite här i bloggen. Mycket av det är idas förtjänst, men lite min egen också. Jag har setat och fixat med den nu ett tag. Det är verkligen skit svårt, men lite lyckades jag med i alla fall.
Ska fortsätta lite till, men datan börjar lagga.
Är väl ändå dags att sova snart anntar jag. =)

Bil tvättarn!

Nu har jag tvättat klart mammas bil, det har typ tagit mig två timmar. As jobbigt var det. Jag damsög den, torkade innuti, tvättade mattorna, svabbade, rengjorde och tvättade fönstrerna med fönsterputs. Så nu är den som ny och jag är helt slut. Hehe!
Ska strax hoppa in i duschen (föresten, undra varför man säger så? hoppa in i.... ) Tar om det där, jag ska strax gå in i duschen. Sen fixa mig och åka in till stan, där jag ska möta Anna panna!
Chrille har fortfarande inte vaknat, trååk! Och klockan är snart halv två. Fattar inte hur man kan sova så länge?

Jussde, satte ju ut kaninerna i uteburen. Måste ta in dom nu. Det skulle ju vara förfärligt om jag glömde dom små liven där ute.


planer

God morgon!

Har nu varit vaken ett tag och ätit frukost och så. Men Chrille är omöjlig att väcka så han sover fortfarande. Tråkigt!
Vid tre tiden idag ska jag hem till min syster yster, hon ska bjuda mig på mat och så :)
Och senare ikväll ska jag vara med Malin och Ida(?) tror jag! Ska ringa henne snart. Vi tänkte bara ta det lungt och kanske hyra film och så.

Puss hejjjj!









Ville bara säga....


Helluuu!


Har nyss ätit god mat och ost och kex. Och samtidigt lyssnat på allas kräft sugande. Usch vad äckligt det låter. Kräfter i huvud taget är äckligt. Att bryta av dom, att suga ur all saft, att pilla bort bajs strängen samt att se dom stirra på än. Näe, kräftor suger helt enkelt.
Stockholms vistelsen idag var trevlig, skulle bara behövt lite mer tid på oss. Men vi ska upp snart igen. Då jag har lite mer pengar i plånboken. Men jag hittade i varje fall värdens största och mysigaste halsduk, kanske till och med lite för stor? Men skit samma den var iaf jätte skön och sen en martshande möss till. Sen köpte jag även på tankning till mobilen och en bussremsa. Hehe, kul att veta va?
Nu ska alla kolla film och bara ta det super lungt. Vilket ska bli super skönt.

Nej, nu måste jag kila.


God morgon


Vankande för kanake 30 minuter sedan, av ett sms från Malin och nu kan jag inte somna om. Men det gör inget. Rätt skönt att bara sitta här i sängen med bärbara och blogga lite. Det är också skönt att slippa stressa när jag ska gör mig i ordning, vilket jag i vanliga fall gör varenda dag.
Vi ska som sagt upp med 12 tåget till Sthlm, var ett tag sen jag var där och kikade runt. Typ två-tre månader sen, så även fast jag knappt kan göra av med någe pengar så ska det bli mysit.
Ja det var väl de, nu ska jag läsa lite mer bloggar. Sen gå upp och fixa frulle.

Ha en bra fredag, skriver sen när jag kommer hem.



 


?

Varför ska Idol och Top model vara samma tid?
Så irreterande. Vill ju se båda. Men det får bli Top model iaf. Kan ju inte svika mitt favvo pogram.
Malin ringde nyss och frågade om jag ville med henne till stockholm imorgon, och det ville jag, så det blir trevligt:) Synd bara att jag inte har pengar att shoppa för. Men kanske hittar något iaf. Känns meningslöst att åka till stockholm och inte få med sig ett jota. Efter det åker jag och Chrille hem till mig (oj, fick ju inte nämna hanns namn här, men det struntar jag i) mer än så blir det nog inte. Nu ska jag krypa tillbacks till soffan under täcket.
 
 eller     ?


ihihi

tjuuhuuu!!

Jag och Ida sitter nu och väntar på att maten ska bli klar, som Chrille håller på att fixa till oss. Snällt va?
Idag fyndade jag och och Ida ett varit skärp för 10 spänn och jag en väska för 25 spänn. Det var najs.
Ja, det var väl det.

Höres senare. pösspöss!

Ps. Chrille vill inte att jag skriver om honom här. Så han sa jusst att jag ska visa honom varje inlägg han är med i. Och så många inlägg det är. Så många dagar ska han spara sin mustach, bara för att han vet att jag hatar mustach. Det är både fult och sticks när man pussas.


Jisses!

Hur bra var inte Anna Bergendahl från Idol???
Det var bland det bästa jag hört.
Jag har redan lyssnat på klippet flera gånger.
Hoppas hon vinner!

Data nördar!

Hej nu är vi mätta och belotna!
Så jusst nu sitter/ligger vi vid varsin dator.
Socialt va?
Snart är det dags för en promenad, efter mycket tjat. Sen måste jag plocka bort lite av mitt kläd berg. Sen ska vi bara mysa framför tvn (idol) och sen framför hans dator, där han laddat ner filmen Varg. Sen blir det natti natti. Ska upp 6 imorgon. Och efter skoldagen imorgon, så blir det helg. Igen! Shit, vad snabbt den här veckan gått. Okej jag var inte i skolan i måndags, men ändå.

 

Bilder!


Jag försökte ta lite bilder på mig och Chrille, men han ville inte vara seriös. För det var tydligen larvigt.
Så här fina blev dom. Suck!










Jaha...

Blev bara en lektion för mig idag, sen orkade jag inte vara kvar. Men imorgon så har jag bestämt mig för att inte ha ont i magen, och då har jag inte det. Så då ska jag vara i skolan från början till slut.
Om två timmar kommer mamma och hämtar mig och chrille. Vi ska sova hos mig idag (kors i taket) känns som det var flera månader sen. Jag ska försöka få med han på en prommenad ikväll, vilket lär bli svårt. Men det skulle vara skönt att få röra lite på sig. Är säkert inte ensam om att känna att man väger dubbelt så mycket under lingon veckan.
Ikväll är det idol också ja, kom jag på. Så det får vi inte missa!
Sen händer det inte så mycket mer i mitt liv, helgen blir ljugn. På fredag ska vi ha kräftskiva hemma, så då tänkte jag vara hemma. Men inte äta kräfter, usch!
Sen hade jag även tänkt att träffa mig syster också:)



Herrå!







snyft

Ajajaj.... min mage är inte att leka med. Har sån sjuk jävla mens värk att jag bara vill gå och dö.
Så igår kväll efter vår mysiga middag, med kött och nån potatis, sallad och sen en hemma gjord smoothie efter det. Gissa om jag var mätt?
Iaf, efter det så började eländet. Låg och bölade i sängen i en timme. Sen gick det över och i morse var det tillbacks igen. Men nu kan jag inte vara hemma längre, måste till skolan. Så har nästan missat hela svenska lektionen, men vi har två vilktiga lektioner kvar. Så jag ska ta och sätta lite fart och palla mig iväg.

Ha en bra dag everybodyyy..... pusshej!

Hej mina små blogg läsare!

Kom precis hem till Chrille. Han ska bjuda mig på mat snart och jag får inte gå in i köket där han fixar och donar. Sött!
Så jag passar på att skriva ett blogg inlägg så länge. På bussen på väg upp hit skrev jag att jag förväntade mig tända ljus till middagen, lite på skoj. Eftersom att han aldrig tänder ljus. Han ringder tillbacks på en gång. Skit besviken. För bara för det så stog han och tände en massa ljus precis när jag skrev så. Så nu är hela lägenheten full med ljus och det luktar as gott.... maten alltså. Ibland kan han vara rikigt gullig.
Senare ska Chrille iväg på bandy träning, då passar jag på att titta på top modell. Kanske Ida kommer och gör mig sällis då? Om jag har tur.


:)

Blir ett inlägg till nu känner jag.
Måste ju ta igen allt efter i helgen, då jag inte skrev ett jota. Visst?
Kom jusst att tänka på det att jag är super sugen på att flytta hemifrån. Det går typ i perioder. Ibland älskar jag att bo här. Skönt och tryggt att bo hemma på något vis. Plus att jag gillar vårt hus och allt sånnt. Skönt att äntligen få bo i hus igen. Och la la laaa. Men idag när jag och mamma satt och diskuterade vid matbordet om vad jag skulle få ärva när jag flyttar hemmifrån. Så blev jag riktigt sugen igen. Och jag ska tydligen få våra/hennes två underbara soffor. Nu använder vi ju Tomas så mammas står bara i garaget. Och dom är så himla fina och sköna och tänk att jag ska få dom? ihih.
Plus att jag ska få hennes fina säng plus gavel. Allt går i en gammal/ rommantisk stil, precis som jag älskar.
Sedan får/har jag redan fått datan. Innan vi flyttade hit så var det hela familjens. Men nu är den tydligen min:)
Så alla dessa saker är ju inte gratis precis, så det ända jag egentligen behöver skaffa är ett litet matbord plus soffbord. Och det ska jag allt ha råd med. Men det dröjer minst ett år innan jag flyttar hemifrån, så jag kan väl lägga ner dom där tankarna ett tag till. Men det där med sofforna gjorde mig iaf super glad. hehe;P

NU, säger jag god natt!

music

Nästan hela kvällen har jag setat och tagit emot en massa bra låtar. Gammla, nya, lugna och mindre lugna. Ska snart fylla min fula mp3 med dom hade jag tänkt. Älskar att ha ny bra musik i mp3n. Så skönt när man sitter på den där tråkiga 780in i en halvtimme var och varannan dag.
Tänkte snart packa väskan och sen gå och lägga mig, ska ju upp vid 6 imorgon. Så tänkte försöka vara lite pigg i skolan. Nu när vi ska iväg och kolla på museum och grejer, blir nog bra. Bara inte min mage får för sig att krångla bara. Som den gjorde idag och därför var inte jag i skolan.
Hur skönt är det föresten inte att bara göra ingenting ibland? gå omkring osminkad, i mjukis kläder och en knut mitt på skallen?

ps. skaffade face book igår. Tror jag att det var, eller i förregår. (efterbliven? ja) Aja, hur som helst så fattar jag ingenting.
Det går ju inte änns att lägga upp bilder eller är det kanske bara jag som är dum och inte fattar någonting?



:@

Varför ska min blogg dumma sig och göra så att alla blider och inlägg bara krånglar ihop sig?
Det är ju skit fult!


Hår tjat!

Okej, jag vet att jag tjatar om mitt hår, färg och frisyr osv. Men när jag ändå håller på så måste jag berätta nått fantastiskt (hehe) Idag, var det första gången på år, säkert 2-3 år (bortsätt från vissa undantag) som jag varken inte fönade eller plattade mitt hår. Hurra!
Frågan är ju bara varför jag plågat mitt stackars hår med det i alla dessa år. Inga värme skyddande krämer eller liknade har heller används. Ska nog försöka sluta med att både föna och platta håret, i alla fall till vardags. Eftersom det sliter så mycket! Och mitt hår behöver få vila! Det är rätt fint med lite själv fall ändå, kom jag just fram till!


Och när vi ändå pratar hår. Så vet jag någon som behöver besöka en frisör snarast...
Nej, Chrille! Det där är inte snyggt. Det är ingen frisyr, allt bara ligger. Men han har faktist lovat mig att klippa sig snart. Äntligen!

suck!

Min mage är mår skit.
Och det gör jag med just nu försten. Hatar att komma hem hit och det är 13083 kompisar till alla här.
Och för att internet ska fungera i Jockes rum måste jag ha världens jävla sladd till mitt rum, som gör att jag inte kan stänga min dörr. 
Den här sladden sitter inte i för Jocke ska kunna sitta vid datorn. Utan för att hans kompis ska sitta i hanns rum och spela. Jocke är inte änns hemma.
Just nu är jag på sånnt humör att jag bara vill vara själv, lyssna på musik och vila magen. Men nej, då går inte de. Blir så irriterad!
Det ser ut som en jävla undgoms gård på framsidan också, med massa moppar och hela hallen är full med hjälmar och skor så att man knappt kommer innan för dörrn.


heeej

Jätte dålig uppdatering, jag vet. Men jag har inte haft ork eller lust att uppdatera, men nu kände jag att det var dags igen. Helgen har varit bra, har hunnit med mycket skoj. Har varit ute både i fredags och i lördags. Så nu får de dröja ett tag till nästa gång känner jag.
Igår var jag hemma hos Chrille. (ovanligt va?) Känns som att jag alltid är här nu för tiden. Och det gillar inte mamma.
Men iaf, vi gjorde tacos, såg på ensam mamma söker. Dippade grönsaker och bara tog det lungt. Vilket behövdes.

Jag kom nyss hem från optikern och jag hade tydligen inte så dålig syn som jag trodde. Jag kan skaffta brillor om jag vill. Men det behövdes inte, för att det blev inte så mycket bättre med dom, lite skarpare bara. Men tror jag ska skaffa ett par, när jag kör bil i varje fall. Sen ska dom få ligga och samla dam, tänker inte använda dom annars. hehe!

Klockan halv 1 ska jag bege mig mot sydpoolen för att ha spa- lektion. Vi har läxförhör/prov idag. Så det gäller att jag pluggar nu tills jag måste gå.

Ska läsa lite bloggar sen måste jag sätta fart ska gå om 2 ½ timme.

akmdknf

Går dagen blev rätt lyckad, jag och Lina ägde iaf. på singstar:D ihih
Nu mår jag rätt illa, inte kul ska ni veta. Hungrig är jag också. Ska nog äta lite nu, ja det ska jag!

Tjingeling!


kvällens planer!

Halluuuu!
Här får ni se hur min snygga kamera ser ut;) Som jag tror ska få följa med mig ikväll,
om jag vågar ta med den.
Om jag änns ska med.....
Chrille vill att jag ska följa med och vara med hanns kompisar ikväll, efter vi har ätit middag hemma hoss mig.
Men det beror på om jag får med mig någon.
Vill inte sitta där helt själv som ensam tjej, no no!
Har bombat Malins telefon, men jag tror hon jobbar. Ska ringa henne efter 8.
Undra vad Lina gör ikväll föresten??
Det ska jag ta och kolla efter nu vettja.

Pusshej!

Höst

                                        

De flesta börjar säkert bli lite små deppiga över att sommaren är slut, och hösten snart är här.
Men när man kollar på dom här bilderna så känns det ju genaste mycket bättre, tycker jag i alla fall:)
Mysigt med varms chocklad, koftor, kappor, promenader, fimer, färgsprakande löv som pryder stan:P, fika, basker och snygga stövlar.


Tröttis

Nu orkar jag inte vara trött längre, har varit det hela dagen och nu börjar det bli tråkigt.
Somnade på min första lektion, ett antal gånger.
Sen när jag kom hem hit och ja är bara trött och seg, usch. Men snart kommer Idis hit så då blir jag nog pigg och alärt.
Sitter just och kollar på Chrilles akvarium som inehåller en sketen firre. En sånn därn blå liten sak, vad heter dom nu igen? Juusst ja, en neontetra. Plus en mini ål, tror jag. Men den syns inte. För den ligget bara under alla stenar, så i helgen ska vi göra oss av med skiten. Vattnet är brunt och det är skit fult, fisk maten tog slut för kanske 3 månader sen. Förstår inte hur den lilla kraken överlever? Han hade jätte mycket polare innan, men dom dog. Precis som alla andra fiskar. Men snart har han tagit sina sista simtag, för snart ska han få ett nytt liv, i toan:) Ett toa liv.

   Ensam är stak, eller säger man ensam är starkT? Hehe...

ehehhe


Helg från och med nu för min del, naajs!
Idag ska jag sova hos Chrille, sedan kommer Ida över hit medans han är och tränar ikväll. Vi ska se på Linas kvällsbok. Hehe :)
Jaa a, vilken dålig fantasi jag har just nu, kommer inte på ett jota att skriva faktist.
Sitter mest och väntar på att Chrille ska komma hem, vilket han gör snart. Vi ska städa lite här idag, bestämde jag.
Det är rikigt sumutsigt och de är ju inte trevligt.
öhööhöhö.....

hej, så länge. Uppdaterar senare ist:)



HOPPAS!

Åh, jag villll!!!
Var nyss ute på stan och lämnade runt lite Cvn. När jag lämnade på stan, så gav jag bara mitt CV till nån i personalen som jobbar där. Men det bästa är ju att få prata med någon som anställer, och det fick jag göra här på Ican i Nykvarn. Där jag bor alltså.
Så han bad mig nu bara att mejla över mina referenser från där jag jobbat tidigare. Han lär ändå ganka intresserad, så jag kanske har en liten chans i alla fall. Hoppas på det! Men dom hade precis anställt nån ny för tvp veckor sen, men det lät ändå som att han behövde mer personal.
Skulle verkligen inte sitta fel med ett jobb och lite extra pengar, så jag kan börja spara till resa nästa sommar igen. Och en bil så småning om.

Ikväll ska jag hem till Emelie som flyttat hemifrån, hon, jag Ida och Lina och kanske fler ska ha filmkväll hemma hos henne. Så det blir nog myyys, vi nyttiga ska köpa dipp och grönsaker. Medans ett svullo ska köpa godis, nämner inga namn. Höhöööö

Föresten så saknar jag mina firrar, eller inte just dom personligen.
Utan att det var så fint att ha dom som dekoration i rummet.
Så jag funderar på att ta hem min stora fiskskål från Chrille och sedan
köpa ett par nya firrar, eftersom att Bill & Bull dog när dom kom till Chrilles
akvaruim. He he, rip!

¨ 

tips, tips!

Ett litet tips av mig innan jag går och lägger mig är, att sova med hårinpackning,
balsam eller en hår mask som jag precis lagt i mitt hår. Sedan sköljer (såklart) jag
bara ut det på morgonen när jag vaknar. Och då blir håret super leeent och fint. Och luktar jätte länge och jätte gott.

Jag skrev nyss klart mitt CV!
Duktig jag är!
Så imorgon ska dom delas ut, tycker det är lite små pinsamt faktist. Vet inte riktigt varför. Men a.
Sitter här med tandborsten i munnen och skulle behöva gå och (spotta) och borsta klart dom på toaletten nu. He he.
Så god naaattt och sov så sweeet.

puss
pusss
puss

och

puss


Hej!

Jusst nu sitter jag hääär   

Men det borde jag verkligen inte göra när mitt rum ser ut så härrr

 

Och ni skulle bara veta hur mycket skit jag har stoppat in under sängen, så det ska se lite bättre ut i varje fall.
Usch, jag blir så trött på mig själv ibland.
Men det kan inte hjälpas! Tänker inte städa nu, men det tycker mamma att jag borde. Men vet ni vad jag säger då?
Att jag är 18 och får bestämma helt själv när jag ska göra det. Coolt! Annars har hon sagt åt mig att städa mitt rum, ända sen jag föddes typ. Men nu är det slut med det. Så himla skönt. Hihi!
Inann jag går och lägger mig så har jag en viktig sak som måste fixas. Och det är att skriva klart/skriva ut mitt CV. Som jag tänkte dela ut imorgon lite över allt.
Måste ha ett jobb nu känner jag....
Jag det måste jag. Och det är inget jag får om jag inte drar tummen ur skitan (som Ida skulle sagt). Så imorgon skaaa det fixas! Bra nu var det sagt.
Och nu har jag faktist inget mer på hjärtat. Kanske har det senare, så vi hörs då!

Puss på er!

Blääää!

Sitter i bibloteket i skolan, med Ida och Elin dvs. mina två nötter.
Dom mobbar mig hela tiden, så jag är lite ledssen i ögat om man säger så.
Vi håller i varje fall på med något tråkigt samhälls kunskaps arbete. Hmm... ja, jag hade ju mycket kul information nu kände jag. nooooot..
Efter det här har vi idrott, vi ska leka lekar. Och jag hatar att leka lekar. Slutar klockan fyra och det suger.
Idag låter jag väldigt negativ, och det stämmer nog. Lite i alla fall. Jag vill bra heeem och tvätta mitt hår som är as flottigt och jag haatar att att flottigt hår. Idag ska jag nog sova hos Chrille igen.... för att slippa sitta på bussen i 30 minuter på morgonen, istfället för 6 minuter. För att jag haatar att sitta på bussen i 30 minuter.
Nu jag gör försöka få nått gjort på vårt arbete.

Hörs senare! bye


im a woman

Ursäkta mig, men jag orkar inte vända tbx kortet.
men jag undrar bara varför bli håret ofta så fint när det inte behöver vara det?
Igår gjorde jag bara en knut på mig själv, och vips! så blev den lixom helt pöörfekt. Ser inte så bra ut på bilden kanske, men den blev typ rund o jämn som en rikig "bal knut". Samma sak med smink och så vidare. När man verkligen vill vara fin, så känner iaf. inte jag mig fin alls. Till skillnad från vissa dagar då jag bara sitter hemma och luffar kan allt kännas skit bra, bara för att det inte behövs? hehe. konstigt det där och framför allt väldigt typiskt!
Men men, nu har i alla fall det sista åkt hem. Alexandra o co:) Fick ett super fint haldspand av dom, jag är egentligen inte mycket för haldspand, men det här gillade jag verkligen.
Funderar på att ta bussen till Chrille som går om en timma. Men det känns lite sent? Mamma gillar det inte, men hon har inte så mycket att säga till om nu, nu när jag är 18. Jag konstaterade faktist idag, att jag är en kvinna. Haha!


heeeey

Ibland bara älskar jag mina skoldagar. Som idag tex. Vi kommer till sydpoolen. Har lite genomgång på hur man blir en bra instruktör osv. För min klass ska nämligen få hålla ett eget vatten gympa pass längre fram.
Efter det så får vi själva prova på ett sånnt pass. Vilket jag aldrig hade varit på tidigare, så jag trode typ att det var för tanter, min mormor vet jag brukar gå på dessa. Men ack så fel jag hade. Det här var nog jobbigare än både spinning och body pump tillsammans. Nästan iaf!
Efter det så fick vi sluta, Snälla Ida bjuder mig på nancys. Fan vad fint det satt. Sedan kom också kusinen ner och gjorde oss sällis. Alexandra visade mig även en as snygg vinter jacka på vero moda. Som jag bara måste ha! hehe:D
Nu sitter jag här och väntar på att släkten ska komma hit och fika, eftersom jag fyllt år.
Men mormor och morfar är redan här, så nu väntar vi bara in de andra, kan dom inte skynda? Jag vill ha tårta! He he.

DAGENS EGO. Måste bara säga det en gång till- Fan vad nöjd jag är med min hårfärg, minns inte sist jag var det! Skönt, att få vara nöjd för en gångs skull!