MössPåTagning

Helt slut! Har nyss gått/sprungit 7km. Vi hade det så kallade Igelsta loppet i skolan, då alla ska delta i det. Nu känner jag mig jätte duktig. Om ungefär en timme ska jag Elin och Ida åka till skolan, för att äta lunch och så vidare, det är ju mösspåtagning idag med, så mössan ska med. Kommer att kännas udda!
Så det är dags att hoppa in i duschen nu och sen fixa mig lite. Ikväll blir det middag hos Spettan sedan utgång, skoj!

Ha, en bra valborg allesammans!


En bra känsla

Jag känner på mig att det här kommer att bli den bästa sommaren ever. Studenten/två veckor Rhodos. Hur bra är inte det? Den kommer att slå sommaren 08, yao!
























Bra vecka:)

Jag hatar verkligen fötter och pedikyr, har haft två kunder idag och gjort jusst.. pedikyr! Usch, det är inte najs vill jag lova.
Imorgon ska jag inte vara nere på Spat, utan på sydpoolen. Jag hade tänkt att träna och sola, sen strosa omkring tills det är dags för att jobba klockan fyra. Vad fort den här veckan har gått, okej.. det är bara tisdag.
Men kolla in min slappa vecka..
Tors- Igelstaloppet/mösspåtagning/utgång
Fre- LEDIG!
Lör- Jobb
Sön- Dop


Snart är det alltså helg igen. Nu ska jag äta Viktväktar pizza, hoppas den är god!


Bra grejer

Kom just unnifunn med att Chrille har en kort läsare, en sånn som jag tänkt köpa. Men han har ju ingen kamera, så därför kan ju jag låna den. Så nu ska min blogg bli lite roligare med bilder igen. Nu laddar jag kameran för fulla muggar. Några som ville se håret, så ja.. bilder kommer. Pösss hay

Fisk stackare

Kom precis hem från en prommis med mina två nötter. Var och storhandlade innan det, så nu är jag helt slut. Men jag har massor jag måste göra. Ta hand om alla mina kläder som ligger på en stor hög i garderoben, suck! Men något ännu viktigare än det, är att jag måste göra rent till firrarna. Dem ligger ju mera i en skur hink, var tvungen att förflytta dom dit, eftersom att akvarievattet blev as grönt. Och några av firrarna började flyta runt på ytan. Men nu var jag inne på in och finn idag och köpte nya fina stenar som jag tänkte dekorera med.
Måste bara avsluta med att berätta att idag köpte jag mig äntligen en egen locktång. Nu slipper jag låna varje gång jag ska ut, eller så. Blev en från OBH nordica (Björn Axen), har lånat den av Anna tidigare, så jag vet att den är bra. Så nu är jag gla!


Uppdate

OAVNT som fan, men jag är nöjd. Mycket nöjd.. varför har jag inte färgat håret tidigare? höhö

Jag är så modig



Den här hårfärgen som hon på bilden har, är helt perfekt. Men tuvärr blir det aldrig som tjejerna på paketen. Men hoppas att det blir bra i varje fall.

DEAL!

Kom hem för ett tag sedan från skäris. Så mysigt att umgås lite med mamma, nu när man har flyttat hem ifrån.
Fick i alla fall med mig en studentklänning hem. Jag och mamma gjorde en deal. Hon sa att om jag klipper mig (toppar mig) så skulle hon köpa min klänning. Deal! Vi gick in på Oasis, eller Osis. Som mamma trodde det hette. Och där fann jag den, det är en vit tubklänning med två vålanger nertill, rätt enkel men söt.
Fick även ett par pärlörhängen, hårfärg (kan inte låta bli) ska nu bli brunett på rikigt, ta bort allt de ljusa.
Sedan hittade jag också en as fin kuvärtvästa, eller vad det heter. Den skulle kostat 750 kr, men den var nu på rea 200. Men kasörskan slog in fel, så jag fick den för 100 kr. KAP!!! Och inte sa jag till inte. Ja, och sedan blev det lite annat små krafs. Nu ska jag ta och städa, mina kläder ligger i högar lite överallt, Chrille är inte glad för det.

En bild på mig och Änzy från båten igår, solen sken... i våra ögon! och en annan på mig, ute på däck!


Sthlm i mitt hjärta

Godmorgon!

Igår var jag på en dagskryssning med jobbet, det var verkligen jätte mysigt. Vi åkte runt stockholms skärgård, vädret var jätte fint och sen var det gammeldags (vuxen) live band musik. Båten var inne vid 11.30 tiden igen, så tanken var att vi skulle gått ut efter. Men eftersom det uppstod vissa tråkigheter på slutet, så blev alla otaggade. Så vi var hemma rätt tidigt. Tur att jag tog det rätt lungt igår, så idag mår jag bra. Lite ont i skallen bara, men en huvudvärks tablett på det här så blir det nog bra. Ska snart hoppa in i duschen, sedan kommer mamma och hämtar mig. Vi ska upp till Skäris och små kika lite, på studentklänning bla. Kommer säkert inte hitta nån. Men det ska bli mysigt att träffa mammsen i alla fall.
Jussdet, jag har nästan blivit brunett nu (på rikigt) färgade mitt hår brunt igår, men sedan gjorde jag lite blonda slingor över. För att få lite liv i håret. Men det blev rikigt bra faktist, är sugen på att göra det ännu mörkare. Men nu ska jag låta håret vila lite. Bilder på hår och från båten kommer senare, dom befinner sig nu på Idas kamera. Vi tog så fina bilder igår ombord, första gången jag ställde upp på kort typ.
Näe, nu måste ja kila. Pössshay

Fullt upp

Godmorgon!

Idag ska jag vara så där duktig och gå upp två timmar innan bussen. Så jag hinner städa och diska, då slipper jag göra det ikväll. Klockan 11, ska jag ta bussen till skolan. Jag, Lina och Ida ska göra klart det sissta på vårt projektarbete. Sedan ska vi träffa vår handledare och redovisa allt. Ska bli så skönt att det snart är över. Då har man ett skolarbete mindre att tänka på! Efter det, ska jag Malin och Ida. E upp till Sthlm. Lönen kommer ju idag, så det lär bli lite shoppning. Sedan ska vi äta någonstanns. Det är ju så himla fint väder idag, så det kommer nog bli jätte mysigt.
Nu, är det dags att sätta fart... Puss

busigt....

Jag skolkar från praktiken idag. Gör ändå ingen nytta där! Oj, kanske missade jag att kolla på en simskola?
Vem bryr sig. Ska ändå inte bli simlärare. Jaja, nu hade jag tänkt att gå och sola lite. Hoppas jag får lite färg. Känner mig så överdrivet blek faktist. Efter det, ska jag och Malin träna på friskis. Så time to ladda ipoden. Finns inget tråkigare än att stå på cross trainern (?) i en halvtimme utan musik.
Pöss o Kjam

Jusde, undra vad mamma väljer för bild på student planchen. Hon sa idag att hon kikade på kort igår och hade hittat något. Tänk om hon väljer ut en naken-fis bild? Så här såg i alla fall Chrilles planch ut, sweet!=)


H i p p i e

Hippie.png Hippie image by hkjohnson224


På kvällens studentskiva är det hippie tema. Jag är till 90% säker på att jag inte kommer att "klä ut mig" på något sätt. Jag ser alla tjejer framför mig springa runt med ett hårband på skallen. För det första äger jag inget och för det andra tycker jag inte att det är speciellt snyggt. Men vem vet, kanske ser jag ut som en liten hippie ikväll i alla fall?... we will se.

Sprut rädd

Imorse var jag världens duktigaste och gick till sjukhuset och tog spruta! Det finns inga ord som beskriver hur mycket jag hatar att ta sprutor. Jag känner mig svimfärdig och illamående efter varje gång och även när andra tar sprutor.
Men nu är det gjort!! Ikväll blir det troligen utgång i Sthlm, för första gången. Hehe! Studentskiva!
Men innan det ska jag träffa mina två girls, Ida kom ju hem inatt och Malin har jag heller inte träffat på snart en vecka. Vi ska beställa mat och snacka skit. Mysigt!
Nu är det dags att ta sig till praktiken... känns jätte onödigt bara, för att vi har inga kunder idag. Och då gör man i stort sätt ingenting. Men, hade tänkt att kanske träna på Nautilus, då får man lite tid att gå i alla fall.

Det är nästan, så att jag tycker att det är läskigt att bara kolla på den här bilden. Haha!


Fy fan



Ser inte fram emot morgon dagen precis. Dagen börjar med Nationellt prov i Sv B. Då ska jag hålla ett muntligt framförande inför klassen. Är än inte klar med talet, är så himla trött.
Där efter ska jag direkt till Sydpoolen (spa) för att göra massa behandligar på kunder. - Tråk!
Efter det är det bara och sätta sig på bussen till jobbet. 16.00-22.15. Usch!
Känner mig så himla stressad vad det gäller alla skolarbeten som är kvar. Känner mig typ dum när jag planerar rolika saker på helgerna. Som i helgen ska jag på kryssning bla. Jag borde lixom sitta hemma och plugga istället. Men tuvärr är det inte lika lockande! Nej nu MÅSTE jag skriva klart talet. Önska mig lycka till! Herrå!


Plugg hästar

Hejsan hoppsan!



Nu är jag hemma hos Lina, sova här inatt. Igår var vi super duktiga och pluggade på vårt projektarbete i sju timmar. Imorgon har vi muntligt prov (nationella) sv B. Det suger! Vi tänkte plugga på det idag, men orkar inte komma igång. Det är roligare att titta på film och så där...
Lina ligger nu och sover, inte konstigt. Vi somnade inte förns efter halv fyra i natt. Timmarna kändes som minuter när vi låg och pratade. "kolla vad klockan är nu?" "oj,det har gått en timme sen vi tittade på klockan sist." Ja, ibland går tiden snabbt. Nu ska jag ta och väcka na, så vi får lite gjort. Sedan är det dags att ta tåget hem. Idag är jag på städ humör, så håller det i sig ska jag städa när jag kommer hem. Höhöö!!! 
Det finns en negativ grej med att umgås med Lina, man känner sig ALLTID så fruktansvärt blek när man är med henne. Och imorgon kommer Ida hem från Spain också, OM jag saknar henne! Nu är mina tjejer på plats igen, det känns bra, mycket bra!


Chill

Kvällen fortsätter vara lugn! Jag och Chrille ska snart kolla på talang och sen blir det en film. Kommer sova gott ikväll känner jag, är brutalt trött. Jobb imorgon också- 12-19. Lite sov morgon får jag i alla fall:)
Vi hörs imorgon.


Den rosa

*KLICKA*


Jag kan inte släppa det här med att det snart är dags för studenten och klickar runt på alla olika hemsidor.
Det är ju snart dags för lön och för den här lönen tänkte jag faktist köpa två klänningar. En vit- till dagen och en annan- till kvällen. Var nyss inne på asos och hittade den här. Tyckte den var himla söt faktist. Om man är rikigt brun;) *fuska*
Den såg himla skön ut i alla fall, och var inte speciellt dyr.. undra vara vad frakten går på? någon som vet..?
Aja, ska kolla runt lite i affärer innan, annars står den här först på kvälls klännings listan- Hihi!
Med skorna & lockligt hår & bränna & armband &......... mmm jag längtar!


Studentskor, CHEK!

Dom här skorna hittade jag på skopunktens hemsida här och dagen. När jag skulle berställa dom, var dom slut. Såklart! Men Malin, snäll som hon är. Hittade dom i Karlstad. *Slut i Södertälje* hon tänkte då på mig och har köpt dom. Hoppas bara att dom passar nu. Och att jag kan gå i dem. Men det tror jag, dom är faktist bara 0,5 cm högre än mina andra. Så om dom här nu är bra, tänkte jag försöka spara dom till studenten. Dom blir helt perfekt.




*Tycker synd om mig själv*

Jisses vad jag är trött. Jobbat idag från 9-16. Fullt upp hela dagen, gjorde inget annat än satt i kassan.. var så himla mycket folk så jag hann inte lyfta arslet. Utom då det var dags för rast, såklart!
Somnade i soffan så fort jag kom hem. Nu vet jag inte vad jag ska göra, känner mig så ensam. Snyft! Chrille är med sina kompisar och Ida och Malin är låångt borta. Saknar dom, redan!
 Jag ska snart laga lite mat hade jag tänkt, har knappt ätit något på hela dagen.
Jag funderar på vad jag ska göra idag..? Borde verkligen plugga. Men det är ingenting som lockar en sån härn fin fredags kväll. Men å andra sidan är jag pank som en..... pankis... så, ja.
Nu är det dags att rensa den färdig grillade kycklingen. blä!


Tur att man har en sån snäll vän

Kvällen är räddad! Malin led lite med mig och erbjöd sig komma och hämta mig. Jag får sova hemma hos henne i natt. Vi ska kolla på film! Mycket bättre att att kolla på film själv tycker jag. Nu ska jag hoppa in i duschen, hon kommer ju snart. Tack Spättan!

 


Klick





Idag ägnade jag och Malin en stor del av dagen åt att ligga i hennes säng och titta runt på massa kläder. Det ända jag klickade hem var den här tunikan/klänningen åvan. Plus ett längre pärlhaldspand och pärl örhängen. Skulle beställa ett par skor från HM men hela sidan hängde sig. Men efter ett tag så gick det att komma in igen och då var skorna självklart slut i min storlek. Men lite tur var det faktist, för att var inne på Klings blogg och såg ett liknade par fast med nitar.. som jag var ute efter. Ska kicka på dom när lönen kommer.
Aja.... Chrille gick precis till jobbet, han ska jobba natt. Vilket betyder att jag ska sova själv. Hata, hata, hata!!!!!

Hallstahammar 2005

Sitter hemma hos Malin, kollade igenom lite gamla bilder och fann dessa. Jag blir helt varm innom bords! För fyra år sedan följde jag med Malin och hennes familj till Hallstahammar för att kampa med deras husvagn i några dagar.
Jag och Malin fick för oss att ta lite kort ute i naturen en dag. Så jag bjuder på några av dom..

Hur liten och söt är hon inte? Min lilla Spettan<3

Jag 14 år

Malin posar på bryggan

och jag med.. lägg märke till min torget gucci väska. Plus mina stövlar som jag köpte i västerås, dvs. vinterstövlar, som jag hade på mig mitt i sommarn. Men jag hade dom bara på dessa bilder, tack och lov. Tyckte dom var så himla fina.

Pose!

Sen var det min tur.. igen!

Det ser farligt ut det där Malin!

En glad Länn!

Malin kunde inte släppa taget om glass björnen, undra vad hon såg hos honom..?

Jag går loss på luft gitarren

"Ta en bild nu, så det inte ser ut som att jag är beredd"...

Wohoo!

En bra start

                                                                            Godmorgon!

Klockan ringde för typ 45 min sedan. Har hunnit fått i mig en nyttig frukost, två mackor med keso, skinka, purjulök, paprika och lite krydder på det. Kanske låter skit äckligt, men jag lovar, det är skit gott!
Om typ en halvtimma kommer Malin och hämtar mig, dags att gymma! Håller på att ladda ipoden så att jag taggar till ordentligt. Om jag känner mig duktig!!!!
Idag hade jag tänkt att fortsätta med pluggandet, bläddrade nyss lite i kalendern och ser att skiten ska vara inne snart, panik... var ju bara förnamnet! Puss

Spontant

Ikväll kommer mina söta.. eller förlåt jag menade....

sexiga tjejer hit.

Jag har sms:at med Lisa nu fram och tillbaka ett bra tag. Lisa och Lina eller (Lise och Line som dom kallar sig)  tycker att jag ska med dom ut ikväll. En tisdag lixom..? Aja, jag orkar inte plugga mer ändå. Dom kommer i alla fall hit, vi ska ta ett glas eller två. Och sen får vi se om jag följer med dom ut eller inte. Jag tackar i alla fall inte nej till lite sällskap så här på kvälls kvisken. Men undra vad det kommer vara för folk ute idag lixom eller frågan är... kommer det änns vara någon ute idag? Hoppas inte... vill ha dansgolvet för mig själv. Not!

Hej gott folk!!!

Nu sitter jag här vid datan och kände att det var på tiden att uppdatera lite.
Alexandra åkte jusst hem, vi har varit på stan och shoppat lite. Eller ja, mest hon.. jag är så gott som pank. Men jag hittade faktist en svart spets tröja på rean som jag slog till på. Sedan handlade vi mat och knallade upp till mig.
Nu sitter jag bara här och funderar på att ta tag i mina studier. Höhö! Jag ligger efter i lite små saker, som skulle vara skönt att bli av med. Dem ska snart in och ja, snart studenten och grejer. Jobbar massor och så vidare, så skolarbetet kommer bort lite i mitt lilla liv. Jag är bra på att skjuta upp sånnt som är tråkigt.
Nu har jag alltså ett perfekt tillfälle till att plugga, Chrille jobbar och kommer inte hem förns ikväll, lägenheten är rätt städad och jag är mätt i magen och det finns egentligen ingenting som jag "måste göra". Så önska mig lycka till, nu ska jag plugga på mitt PÅSKLOV!

Jusde, imorgon åker Ida till Spaninen. Avis? Gud nej. Som att inte det vore nog så åker Malin till Karlstad på Torsdag. Mina mongon bara lämnar mig, nu när det är påsklov och grjejer. Vad ska jag göra? Jusde, jag ska jobba! SUCK! 

Bjuder på en fin bild från i Fredags. Jag, Ida och Malin packade en piknik korg som inehöll allt. Sallad, macka, chips, dipp, morötter, cider.... satte oss nere vid vattnet och hade jätte mysigt. Tack och lov hade vi med oss filtar, för det blev as kallt när solen gick ner.

Klicka f�r att st�nga bilden

En kväll att minnas

Då var studetskivan över då, blev en sån himla lyckad kväll:)
Vi hade den oturen att det skulle börja regna när vi skulle gå, så det fick bli en taxi ner till Barollo. Lina lägger på sista maken, höhö!

En del av klassen, alla var så fina.

Elin och Lina posar loss.

Dags att ringa Spetta och gå upp till hamn.

Ida var söt, hon ser ut som en liten sjögurka.

Taggade till 100.

När vi var där, dansade vi loss som aldrig förr. Det blev ju skapligt lökit, fanns mysiga soffor där ute.

Ida var go och bjöd sina vänner på champange. Hon tyckte att vi tydligen behövde lite mer alkohol!

Änzy and Länzy


fixa, fixa fixa!



Dags att börja städa lite här hemma. Alla mina kläder ligger i en hög i garderoben, jag har lovat Chrille i flera dagar att fixa det. Men det har inte riktigt blivit av, men nu så! Efter det, är det dags att ta en dusch, måla naglarna och fixa till ögonbryna som ser ut som riktiga buskar. Sen börjar det bli dags att träffa alla jon och gå loss!

Vädret är fint och humöret är på topp!

För det är ingen vanlig dag, för det är Linns studetskiva dag. Hurra, hurra, hurra!
Jag har laddat mina partybatterier till max och jag är rikigt taggad för ikväll. Klassen ska först mötas upp på barollo för att äta, senare knallar vi upp till Hamn för att parta loss. 
Om ett tag ska jag fixa lite solbränna och senare träna med Malin, så man kan äta/dricka utan dåligt samvete.
Om ni undrar vad jag gör hemma nu, så var jag på sjukan imorse. Skulle tagit läskiga blodprover, men jag fick vänta as länge. (dropp in tid) och det sög satan, så jag gick hem. Ska dit en annan dag. Och då ska jag fan stå där tikigast så jag slipper vänta så länge.
Nu är det dags för lite frulle! Puss


HELLO!

Redan söndag... helgen gick väldigt snabt. Men den har varit rikigt skön. Gårdagen startade med att jag knallade över till Ida, där även Malin var. Ida bjöd på god smootie, sedan gick vi ut på en prommis längs vattnet i det underbara vädret. Jag och Malin gick på stan, små shoppade lite och köpte mat och satte oss ute och åt. MYS!
Senare åkte jag hem till pappa och åt mat och kollade robinsson. Idag ska jag jobba, måste börja fixa mig... ska gå om mindre än en timma. Ja, det var min helg det typ...


Ändrade planer

Blir ingen film och glass kväll. Elin kommer över till oss om någon timme, sedan kommer även några av Chrilles kompisar. Jag ska fråga Spättan och Änzi om dem också vill komma när dom har slutat jobba.
Så himla sugen på cider och lite goa vänner, höhö! För vad var det jag sa...? jag har lust till allt förutom att häcka jusst nu. Synd att vi inte har ballkong, då hade jag hängt på den hela kvällen. Eller vänta lite nu.... varmt är det faktist inte.. än! Nu måste jag städa lite, så vi får plats. Mina kläder och prylar har tagit över!


:)

Det här vädret gör än verkligen glad! Jag får så mycket ork och lust till att hitta på massa saker. Orkar verkligen inte sitta hemma och ruttna, eller sitta vid datorn.
Jag har varit ute i stort sätt hela dagen, gått på stan med Ida, Elin och Lina. Men dem droppade av en efter en, så till slut gick jag runt själv. Hittade ett par byxor, en väska och ett linne/klänning.
Nu håller jag och Chrille på att laga god mat. Senare ska vi ta en prommis till stan för att hyra en film. Så ikväll blir det soft med rulle och ben & jerrys. Egentligen skulle jag vilja sätta mig på en uteservering och ta ett glad vitt vin... på barollo.. och typ oxfile pasta. Mums! Men det får vänta tills på onsdag, där vi ska ha vår studentmiddag. Jusde, det är fan studentskiva nästa vecka.. och jag vet fortfrande inte vad jag ska ha på mig.

Puss


Vilken härlig dag!

Idag åt jag Ida och Lina en god middag hemma hos mig. Ida ville ta massa bilder.. som vanligt! Jag försökte posa coolt bakom allt påskris, så här till påsk. Men får en gren i ögat. Aj!


Sen lyckades jag i alla fall hålla ögonen öppna..

Tur i alla fall att jag eller okej då... vi......lyckades med nått... dvs. Få ihop en god middag.
Underbart väder också... me like!

Mamma kom förbi med lite påsk pynt hon köpt till mig. Gulligt va?!

Projekt arbete redovisning imorgon. Idag laddade vi med att se på en överdrivet tråkig film och hjärt och lungräddning. Som vårt projekt då går ut på. Vi ska bsöka Vittra skolan och instruera en 4-5te klassare om detta.

tränade på att lägga Ida i sidotupasido läg..eller vad det nu heter. Brevid henne ligger Mini Anne (dockan) som vi ska hångla lite med i morgon.


Nu ska jag och Ida tagga till lite. Studentskiva på 550 väntar... men det blir rätt lugt för vår del. Har ju som sagt redovisning imorgon. Men vi kände inte för att sitta hemma och pilla navel ludd lixom! Pussss

Nationella

Om 15 min är det dags att gå in och skriva klart min uppsats i svenska b nationella.
Går sådäääär..........
Fan hatar 1 aprill. Chrille ringer och säger att vi ska prata när jag kommer hem! Jag blir ju as nervös, men till slut klämde jag ur honom att han var tvungen att säga vad problemet var. Jo... jag tycker att det är lite jobbigt här hemma säger han.
Blir fett skrajj och då säger han "aprill aprill" sånna aprill skämt är inge roliga! Ska man aprilla... ska det typ vara "åh, kolla utanför ditt fönster... bamse står där" okej, den var kass.
Dags att röra sig mot klassrumet snart, 2,5 timma kvar. Men jag är snart klar som tur är. Men jag är inte nöjd. Funderar på att skriva om allt. Orkar jag..?