Inventering



Fick sluta 45 min tidigare. Efter jobbet hjälpte jag och Malin en främande tjej att leta efter hennes hund som hade sprungit iväg. Vi såg hur hunden kutade framför bilen precis innan hon skulle släppa av mig. Där efter kommer en snyftande tjej springandes. Usch, stackaren! Hunden hade tydligen blivit rädd för en annan hund och sprungit iväg som en jävla avlöning. Tuvärr hittade vi den inte, men jag hoppas att hon gör det.
Jag ska snart gå och lägga mig, ska upp klockan 4.00 inatt. Dags för inventering på jobbet från 5.00-10.00 imorgon. Jippi! Gissa vad jag ska göra efter det...? Mååålaaa! En sista gång, tack och lov!


Målaren

Klockan ringde alldeles för tidigt idag, men det var bara att gå upp vid åtta och klä på sig för att sedan åka och måla en gång till i lägenheten. Nu är jag så fruktansvärt trött på att måla, både i går och idag har jag målat allt helt själv. Började med en grundfärg sen idag målade jag den rikiga färgen och imorgon kör jag på det sista lagret. Sen är det inte så mycket kvar innan jag kan börja flytta in alla saker. Ska få köks luckorna vit sprutade innan också fick jag reda på idag:) Så slipper jag att lägga ut dom pengarna på en hyreslägenhet. Det är en himla bra hyresförening det där. Det har inte varit några problem alls att få färg och alla tillbehör. Annars brukar det ju vara rätt snålt med det där, att dom bara pröjsar det om tapen är trasig eller om det är jätte gammalt osv. Dags att gå o duscha nu, har målarfärg överallt. Om ett tag kommer Malin och hämtar mig, dags att jobba!


Jag bara kör

Säng, sova vad är det?
Är helt slut! Men det finns ingen tid till att varken sova eller vila. Nu måste jag fixa till mig lite grann, snart ska jag möta upp mina två favoriter.. ni vet vilka det är vid det här laget. Vi ska ner och äta och dricka gott på barollo!
Hoppas det blir en bra kväll, jag känner det på mig.

Kramibananiiiii


nitton bast idag

!9 bast idag då! tack till er alla, som har skickat grattis-sms. Jag jobbar så därför har jag inte svarat..än!
Men det är lika spännande varje gång det vibrerar i fickan. Jag läser dom i smyg när jag är ute någonstanns på golvet, mellan några hyllor och leker att jag fixar med något av viktigt!
Innan jobbet har jag hunnit med massor, varit i Sthlm och köpt en fåtölj och handlat målarfärg mm. Så jag kan börja måla imorgon:) Slutar klockan 5, därefter ska jag Malin och Ida äta middag tillsammans. Sen blir det utgång. Helt okej ändå! Fast jag ska fira mig senare, eftersom att allt blir pannkaka med flytt och allt.
Dags att kila nu, blää! Pusshej!


Fast beige...



Beroende

Måste erkänna att jag är lite data-beroende. Internet fungerar fortfarande inte. Smyger in här en stund innan det är dags att börja jobba. Slutar klockan sju ikväll, efter det får vi se vad som händer. Och imorgon fyller jag år, jobbar på min födelsedag. Men bara till fem, sen är det dags för utgång! På kvällen alltså, hehe.
Ja, det var allt för mig. Nästa vecka kan jag börja måla i lägenheten, jippi! Ska passa på att ta lite för- och efter bilder. Så kan jag visa er också! Herrå.... dags att byta om till maxi- outfiten.

Se hela bilden

Fullrulle

Jaha nu har vårat internet fått för sig att sluta fungera. Så därför ingen uppdatering!
Idag får jag nycklarna till lägenheten, några dagar för tidigt. Så jag kommer att ha fullt upp ett tag framöver. Dags att gå ner till kassan. Ciao!


Blandat

Dags att sova, imorgon ska jag göra ännu mer vuxna ärenden:
*Gå till privatägarna till lägeneten och fixa lite saker.
*Ringa till C-sam och skaffa berdband
*Skicka iväg mitt körkorts papper- så jag får ett nytt körkort... i år tack!


Sen är det dags att jobba. Ska försöka orka med att sola också hade jag tänkt innan allt.
Tänk vad snabbt all färg försvinner. Där låg man och pressade i timmar varje dag i två veckor. Och färgen är borta på lätt en vecka. Så tråkigt, därför tänkte jag försöka hålla kvar lite med hjälv av canser strålarna. Inte bra! Men pallar inte bli en blekis- inte redan i varje fall.

Och på tal och sol, så kan jag visa lite bilder från Rhodos. Jag har inte ens lagt upp alla bilder på datorn än, vad är detta? Skärpning! Aja, här kommer ett par st i alla fall...

Jag i gamla stan!

Ida på ballkongen!

På väg ut från gamla stan såg vi en båt, som lös och såg helt magisk ut. En båt full med snäckor. Kändes som att man gick in i en snäck värld! Höhö

Malin väntar på maten på en resturang i gamla stan. *nöjd*

Ida lekte strandsatt val på faleraki stranden, eller vad den nu hette.

Gamla vanliga innan utgång. Ett par gals på ballkongen och musik. Eller varför inte bussen? Malin blev alltid lika glad när hon fick "gå av". Haha! - Va? Äntligen *PLING* Nu går jag av!

Vi baa kör!

Eh? ja! Hur tänkte du nu, lille Länäs hjärna?

Ångrar verkligen starkt att jag inte köpte ett par sånna härn. Gör inte ni de tjejer? :(

Änzy&Spättan posar i gamla satan!

Kom ingen.... lite snabbare nästa gång!

HA! Nu får du igen för att du la upp bilden med burgaren på fejjan! Det är en godis i näsan hon har. Om någon undrar!

Älskade pooool!

Jag tror alltid att jag är så lång så att jag är tvungen att böja mig ner så jag ser kiss nödig ut. Det måste jag sluta med!
Här är vi i varje fall på väg UT!!!!

På gatorna i gamla stan var det fullt med sånn härn sten. Tänkt vad jobbig att lägga så mycket och plocka all sten i hela stan. Skit jobbig att gå på var det också.

Han skrämde skiten ur mig!!!

Taggade...?

Det spelade ingen roll hur trött eller sliten man var på morgonen. Vi gick upp kl halv tio varje dag. Åt frulle och fick ut och solade. Jag menar man kan ju faktist sola och sova på samma gång. Eller varför inte sova och bada på samma gång? Funkar ju det med, i alla fall i barn poolen!

Inte konstigt att man blev sliten. Här är vi på väg till frukosten kl sju på morgonen. Direkt efter krogen. Fast vi var bara upp på rummet först och böt om, för så här gick vi inte ut. Tack och lov!

Njuter av vår fina havs utsikt. Av vårt fina läge. Av att vi bodde högs upp. Men mest av allt... att vi inte betalade för det. För havs utsikten alltså. Stig Myra där emot (en dansk kille från hotellet) Ja han hette faktist så. Stig Myra! Han hade betalt för havs utsikt men fick ingen. *Tyckte grymt synd om Stig Myra*

Då var det dags för en till......

Det kommer mera...
Deeeet kooomer mera. trala laaa det kommer mera...

Till hösten



I höst tänker jag vara modig att ha ett par stövletter, eller kallar man dom så? I varje fall. Modig är jag ju då eftersom att jag är lite anti höga skor, för jag tycker redan att jag är tillräckligt lång. Men ändå, ska ju inte det stoppa mig från att gå i platta skor i hela mitt liv.Vore kul att ha ett par liiiite högre skor till vardags och jag tycker att just sånna härn skor är himla snygga till jeans;)

Dags att stå på egna ben

Har precis käkat, hade med mig matlåda för ovanlig hetens skull. Ska försöka bli bättre på det, det blir ju både billigare och man håller sig mättare längre på "rikig mat" än vad man gör av frys maten.
Idag verkar dagen gå rätt snabbt, i vajre fall hittitlls.
Inann jobbet var jag som sagt på stan. Shoppade lite. Bla. en tak lampa från Indiska, så kul att bestämma inredningen helt själv:)
Betalade min första hyra, gjorde jag också samt telefon räkning och inte nog med det så la jag undan 500:- ....har från och med idag börjat med ett spar konto. Och igår beställde jag en internetdosa. Dags att lära sig betala räkningarna själv, hittills har Chrille skött allt.
Visst är jag duktig och vuxen? Japp, i varje fall om du frågar mig!
Dags att kila, vi höresss yao!


Ehh, typ jag?? Hehe

Väntar på resultat!

Gjorde nyss lite ljus bruna slingor i håret bara för att få blort det där super blonda. Nu har jag borstat det och låter det själv torka. Har inte orkat gå till spegeln än, men jag hoppas det blev bra.
Skulle nyss försöka ge mig på ett försök att måla fransk manikyr, jo hej! Jag är fortfarande skakis så ja, resultatet blev inge vidare. Så jag väntar med det tills mina fingrar väljer att sluta skaka!
Det är snart dags att sova. Jag ska möta upp Malin när stan öppnar imorgon, lunch på stan med Mamma efter det. Hem och sedan åka till jobbet. Börkar vid tre, så det är skönt att ha gjort lite saker innan istället för att bara sova till 12 och sen sitta hemma och vänta in tiden. Aja, god natt med er!


Den 29 Augusti

På Lördag fyller jag år, jag orkar inte fylla år på Lördag. Varför fyller jag år just då?
För det första fyller jag 19 ovärda år.. 18 var kul och det blir 20 också. 19 är ett tråkigt mellan ting, precis som 17 då vill man ju bara bli 18. Sen är det så.... att jag flyttar nästa tisdag. Har inte skrivit det här tidigare, men det gör jag i varje fall. Jag och Chrille är fortfarande tillsammans men ska inte bo tillsammans bara. Thats it!
Men då är jag i varje fall mitt upp i en flytt och det är bara jobbigt. Det hade varit bättre om jag hade fyllt år när man fått ordning och reda i min lilla lägenhet så man kunde vara där innan och dricka ett par glas innan man gick ut. Men så är inte fallet. Så därför flyttar jag upp på det, så "firarar" jag mig veckan eller två veckor efter det. ja, så får det bli! Så då kan det vara kul att visa upp min egna lägenhet på samma gång. Pirrigt, läskigt men roligt!
Övre torekäll gatan flyttar jag till btw. Precis nedanför torekällberget.


Rhodos sjukan

Hela dagen har jag och Malin gått runt och fönster shoppat på stan, eller vi la undan en del saker som vi tänkte köpa innan jobbet imorgon. Säkert inte bara vi som är fattiga dagen innan löning?
Var inne på facebook nyss, kollade Idas bilder från Rhodos....


Ja, vad säger man..?
Detta var från den dagen jag måddee piss och fick den så kallade "Rhodos sjukan" spydde en hel dag. Det var meningen att vi alla tre skulle ner på stan för att bakis- käka lite på donken. Men jag kom inte längre än till hissen. Utan vände och gick tillbaka igen. Efter några timmar kommer tjejerna hem igen, dom hade köpt en happy- meal till mig. Fick i mig lite pommes och halva burgaren innan jag spydde ut det. Det roliga var i varje fall att jag inte hade några krafter och att jag frös så mycket så att jag la hamburgaren på kinden medans jag tuggade. På bilden ramlade den ner- och ja, Ida var där och fottade såklart! Haha fräsch brutta inte sant..?

Kanin Linn is gone!

Tuvärr var jag verkligen tvungen att sälja mina fina två kaniner. Det var ju faktist mina och inte min mammas, men hon har nu tagit hand om dom i snart ett halv år och det är ju inte meningen! Hon har gett dom mat varje dag och inte jag. Hon har ju inte direkt gosat med dom heller och ska man ha djur så ska man inte bara slänga in lite mat, utan ta upp dom då och då. Vilket mamma inte gjorde direkt (vilket jag förstår). Så därför var det dags att ge dom ett bättre hem. Igår innan jobbet kom en 10 årig tjej och hennes mamma och hämtade upp dom små liven, bur och hela köret.
En och en annan tår rann när jag pussade på min fina Molly en sista gång. *usch, nu får ja gråten i halsen igen* Skärpning! Det kändes i varje fall bra, jag vet att dom kommer till en familj som verkligen har tid och lust att pyssla om dom. Dom kommer till världens palats, till en bondgård! Familjen hade både hästar, katter och ...? ja, hela köret! En rikig djur-vän- familj! Vilket känns bra.

Idag är jag ledig, tack och lov! Igår gick jag en timme tidigare från jobbet. Efter att ha börjat blöda näsblod i kassan, vilket var väldigt märkligt. Jag brukar ha lätt att blöda näsblod men de är då jag typ nyser, kliar mig på näsan eller kommer åt den. Men jag rörde ju inte ens snoken. Lämnar min långa kö och springer där ifårn (dramatiskt jag vet).
Efter det blev jag jätte yr, skakis, såg suddigt och huvudet värkte. Fick gå hem vid 9, då jag sprang till bussen och där tog mina krafter slut. Jag orkade inte ens gå upp för trappan när jag kom hem, utan tog hissen som en super tjockis!
Aja, idag är det lite bättre.. ska snart ner på stan och göra lite vuxna bank ärenden. Efter det ska jag och Malin luncha:)


En dag på jobbet!

Sitter på jobbet en timme för tidigt. Det blev så eftersom att jag åkte hit med mamma och hon skulle iväg osv, vem bryr sig egentligen? Jag är i alla fall här nu och blir här tills 22.30 ikväll. trött som en gammal get är jag också! Det blev inte så lungt som jag planerade igår kväll i varje fall, var hemma vid halv fyra imorse så jag känner mig rätt sliten, men annars är det lungt.
nu ska jag lägga mig i massage stolen och läsa min nya skvaller tidning, så.... så synd är det inte om mig trotts allt, hehe:)

Lördag

Äntligen lördag, eller? Nej! Ska kila iväg till jobbet om en timma. Igår var vi så trötta så orkade inte fixa varken hår eller naglar, men då har jag något att roa mig med ikväll istället.
Äsch, jag vet inte vad jag ska skriva! Dags att äta frulle, ta en dusch och fixa matlådan. Önskar jag vore i Grekland just nu där vi aldrig behövde tänka på att fixa mat. Eller jo, vi var tvugna att hitta en bra resturang. Joooobbiiiigt!
Aja... slutar klockan 8 ikväll. Det var den Lördagen det.


Fredags mys

Åh vad najs att få sluta hyfsat tidigt för en gångs skull, i vanliga fall brukar jag bara köra en massa kvälls pass. Bättre pengar, men ibland är det skänt att få komma hem i tid och det var det idag! Chrille står i köket och steker pannkakor på min beställning. Pannkakor med grädde och blåbärssylt, det är bra grejer. Ikväll blir det lugna puckar framför en film eller två. Eller nej vänta lite skönhets salong blir det också, var nere på stan efter jobbet och köpte lite roliga saker. Slingmedel till Chrille och en ljusbrun hårfärg till mig (dags att mörka ner det en anning) samt ett manikyr sätt, så ska fixa till naglarna som öntligen blivit långa och fina. (de växer ju som ogräs i värmen)
Nu är maten klar! Herrå!


En ny dag!

Då var det dags att traska iväg till jobbet om bara två timmar igen då. Det tar emot vill jag lova, men det tar nog också ett tag att komma in i det igen. Jag som är van med långa härliga sommarlov, det är ju nu bara ett minne blott. Två veckors semester var allt jag hade denna sommar. Jag vill vara ledig! Ha mer sommar! Men samtidigt gillar jag hösten. Igår innan jobbet mötte jag upp Alexandra, Anna och lilla Alva på stan för en lunch. Kikade runt lite på alla deprimerande höst kläder, men faktist så var det helt okej. Det har kommit in så himla mycket stora mysiga koftor på HM bla. Som jag ska gå loss på så fort lönen kommer. Så alla årstider har ju sin charm ändå....


Fast inget slår sommaren! Sol och bad är det bästa jag veeeet. Hihihi höhöhöh

God natt

Fan vad trött jag är, fan vad skönt det ska bli att sova.


Den dagen....

Idag har jag och Chrille varit nere på stan och handlat mat. Nu står lasangen i ugnen och vi är vrålhungriga!
Idag händer det inte så mycket mer, ska besöka mormor och morfar bara.
Laddar inför att börja jobba imorgon. Vi har hela tiden gnällt om då man väl sätter sig i kassan och bandet börjar rulla, fan för den dagen. Den dagen är imorgon och sen blir det många sånna dagar till innan jag är ledig. Men jag ska verkligen inte klaga, jag vet.. men ibland måste man, lite i varje fall!



Jag har varit lite lat och inte orkat lägga in alla bilder från resan än. Men dom kommer upp så småning om.


Allt löser sig!

Har haft en rikig mys kväll med mamma. Vi började med en fika på hmm.. vad heter fiket nu då? Aja, vem bryr sig? En fika på stan tog vi i alla fall, eller ja en fika och fika? Jag drack ju bara en ramlösa. Nu börjar hård bantningen. Eller jag gick ju faktist ner två kilo under dessa två veckor. Kors i taket! Aja, men hur som...
Vi pratade om allt, efter några timmar där fick vi ont i rumpan och åkte till Ica maxi och handlade lite. Blä! Fick rysningar när jag kom in dit, inga bra rysningar inte. Men möttes i alla fall av en bra nyhet när inne. Träffade kassaledaren och hon frågade om jag ville ha mitt schema och kom ut med det. Och tadaaaaaaa- jag har fått jätte mycket tider och mer ska det tydligen bli. I sommras sa hon åt mig att jag var tvungen att söka nytt jobb för att det inte kommer att finnas tider så det räcker i höst och fram. Men nu har det blivit lite ändringar så hon sa att jag inte behöver söka något nytt.
VILKEN LÄTTNAD!!!!!!!!! Jag känner mig typ som världens lyckligaste! Höhö!
Jag har hela tiden tänkt att det inte kommer att gå att få något till jobb, eftersom att det ser ut som det gör idag. Och då hade jag varit tvungen att jobba två dagar i veckan och få ut typ 4000 kr. Näe, det skulle inte hålla! Vad skulle jag roa mig med om dagarna när alla andra jobbar? pilla i naveln????
Äsch! Varför orkar jag äns spekulera (stavas det så) om detta längre? Nu har det ju löst sig. Allt löser sig! Det tycker jag är ett bra ordspråk. Eller är det ens ett ordspråk?
OJ! Vilket uppsats det här blev da. Hoppas att något orkade läsa!


Ps. Fan vad jag gillar topz. Utan dom skulle jag ha massvis med mascara under ögonen varje dag och öronvax såklart. Fast i öronen då och inte under ögonen. Nähäääää?!?!??!


Depp!

Ska strax möta upp tjejerna på stan, en lunch på Nancys ska inte sitta fel. Sen kikar vi väl runt lite på allt höst mode och deppar sönder oss! Senare ska jag träffa mamma, vi ska ta en prommis och prata lite skit.
Ne, dags att platta håret som har blivit allt för blont! Så det ska fixas till ikväll om jag orkar.


Haha, det ser ut som att jag har en as tunn page!

Borta bra, men hemma bäst!

Okej.. Hej! Vart ska jag börja..?
Vi har haft två hela underbara veckor nere på Rhodos. Tuvärr hände det en sak som verkligen inte får hända. Men ska vi bortse från det så var det helt perfekt. Okej kanske om vi bortser från den dagen jag fick den så kallade "Rhodos sjukan" då kan låg och spydde i sängen en hel dag.
Men annars har våra dagar bestått av massa sol, bad, god mat och dricka. Våra största problem var vad vi skulle ha på oss på kvällarna och på vilken resturang vi skulle äta på. Välkommen hem till varadagen Linn. Nu har jag större bekymmer än så. Men det var rikigt skönt att få koppla bort allt och bara ha semester.
Här kommer några bilder från första dagen, fler kommer sen:)

På arlanda!


Tre blekfisar på planet

Hej då Sverige!

Hej Grekland!


På bussen

Favorit resturangen

Efter det var det dags för....

något att dricka


Jag körde "Kurry dansen"


Vi hörs om två veckor igen...

Då var man äntligen klar! har inte varit så aktiv ikväll. Det var ju roligare att sitta och leta musik än att göra det jag skulle, men och anda sidan är det najs att ha ny bra musik på ipoden. Jag har nog inte så mycket mer att tillägga, ska upp om sex timmar så det vore bra att hinna få en blund. Men jag känner på mig att det kommer att bli svårt att sova. Känner mig som ett barn dagen innan julafton.
Aja, men ni får ha det så bra här hemma då.. hö hö! För nu sticker jag till värmen.
Har precis tömt kameran, så den ska vara full innan jag är hemma. Så då kommer massor med bilder, så kika in här om två veckor igen vettja!

Hej då Sverige




Jag ligger efter

Egentligen borde min väska stå färdig packad vid det här laget. Lägengeten borde vara städad och jag ny duschat och ligga och kolla på en film. Men så är inte läget. Jag ska snart upp på vinden och hämta väskan, i med alla saker. Väga den! städa och ja.. sist men inte minst duscha och klockan är redan massor.
Jag har setat och fördrivit min tid farmför datorn och laddat ner massa musik, men hälften är ju bara skit. Chrille sover som en stock, han är sjuk.. svättas, hostar, spyr. Och nej, han har inte fått svininfluensan. Tror jag? Hoppas jag! Han säger själv att det är för att han har druckigt mängder med alkohol konstant varje dag i fjorton dagar. Så ja, kanske börjar kroppen säga ifrån?
Nej, om man ska ta och hämta väskan till att börja med i varje fall...?


Lycklig!

Då kan man stryka den sista dagen på jobb schemat! Det var sån härlig känsla att säga hej då till dom på jobbet och bara veta att jag är ledig i över två veckor och kommer inte att sätta min for där på ett bra tag.
Chrille och jag kom hem samtidigt.. möttes i trappan, härligt att träffas igen. Ikväll ska jag bara packa klart allt, laga mat, mysa, ladda på min ipod med lite ny musik, duscha och försöka gå och lägga mig i tid. Imorgon bitti kommer mamma och hämtar oss.

Åh vad jag längtar tills vi är framme. Allt är klart och det är bara att öppna vin flaskan och sätta oss ute på ballkongen och njuta av livet!

Jag hade rätt

Japp! Jag känner mig själv allt för bra, för att jag hade rätt. Inte gick jag upp vid åtta inte, nej en och en halv timme till lyckades jag ligga kvar i sängen. Men sen blev det lite fart på mig. Jag har i alla fall hunnit diskat och plockat i köket. När jag kommer hem blir det vardags rummet och toaletten.
Om tjugo minuter ska jag gå mot bussen. Så dags att fixa sig lite kanske.

På Söndag

Tjejerna har åkt hem, här sitter jag ensam kvar med slingor på skallen. Det är snart dags att skölja ur skiten.. hoppas det blev bra. Har även lagt en ansiktsmask och peelat ansiktet. Ida och Malin har färgat ögonfransar och bryn. Så ikväll har vi snyggat till oss inför resan.
Det är fortfarande kaos här, saker överallt och massa disk. Ska ställa klockan tidigt imorgon. Jag hoppas att jag går upp då och fixar allt jag inte orkar gör nu. Men eftersom att jag känner mig själv så bra vid det här laget, så kommer jag att snooza vidare till sista sekund. Så typisk mig!
Imorgon när jag kommer hem från jobbet, vill jag ju bara umgås med Chrille som kommer hem bara en halvtimma efter mig. Och då ska ju maten stå färdig på bordet- stekt falukorv med makaroner var vad han ville ha. Typist svenskar att vara sugna på det efter en utomlands resa.

Jag blir så lycklig varje gång jag tittar på kylskåpet och möts av ett sådant fint schema...


Har jobbar hela sommaren. Nu är det bara en dag kvar att stryka över innan det är dags... pirr pirrrr!