When a man loves a woman

Satt och grät mig igenom filmen. Grät för att den var sorglig, för att jag tyckte synd om barnen och för att det blev ett lycklig slut. Ni borde också se den...


vågor

Igår kväll testade jag min nya vågtång... håller på att fundera ut en fin frilla till nyår, vill inte ha det gammla vanliga lockiga håret så har till och med googlart lite tjusiga frillor, hehe. Orkade inte vara så värst noga eftersom att det var ovärt att hålla på och fixa när jag ändå skulle gå och lägga mig, men det blev rätt fint ändå. Tänkte sätta upp överhåret/ luggen på något bra sätt också... aja... nu blir det film. When a man loves a women går på 5an just nu!




 


Billy hylla

Den nya hyllan är på plats. Måste dock sklaffa mer filmer att fylla ut den med, hehe...




Den här blomman fick också hänga med hem efter IKEA besöket, så ni vet!


Mitt 2009

År 2009 börjar att närma sig sitt slut, men jag måste säga att jag har hunnit med en hel del...
(här kommer en liten sammanfattning)

I början av året tog jag äntligen mitt efterlängtade körkort...


Jag blev stolt moster till värdens sötaste Alva. Äntligen en liten i familjen.


Jag och Chrille fylttade tillsammans ihop till en stor etta vid sjukhuset


Kämpade som en tok i skolan.. men hade ingen motivation alls. All student- planering tog mer energi.


Som tex vår studentskiva. Som började med en middag på Barollo och slutade med massa dans uppe på hamnmagasinet.


Jag klippte av mina slitna toppar och blev även brunett.


Vi fick äntligen lite möda för pengarna vi sparat ihop på alla SPA- behandlingar vi gjort under vår gymnasie tid. Av dem åkte vi på en klassresa till Riga, väldigt lyckad!



Det blev dags för mösspåtagning..


Och det blev även dags för att ta studenden, helt klart den lyckligaste dagen i mitt liv.


Flaket var helt klart det bästa och att vi hade det finaste gjorde ju inte saken sämre.



Efter studenten knegade jag, Malin och Ida på Maxi i var och varannan dag.



Fast vi fick ändå lite färg på kroppen, på vår lediga tid hängde vi mycket vid bryggan.



Vi hann faktist också med ett par häliga sommar kvällar








Räknade ner dagarna inför Rhodos


Nu var det äntligen dags för två underbara veckor i Rhodos



Efter två veckor kände jag mig rätt sliten och det var skönt att åka hem...


När vi kom hem så var det dags för mig att flytta, till mig egna lilla lägenhet.



Då hade jag nära och bra till vår personal fest som var på torekällberget, som blev väldigt lyckat.



Min käraste kamera försvann spårlöst hemma hos mig och det gör mig fortfarande as arg.


Jag började digga älska avokado, som jag tidigare tyckte smaka kladdigt gräs.





Jag blev med egen bil
Klicka för att se nästa bild

På senare tid började maxi- gänget hänga ihop en del och Patrik bjöd bla på tequila fest



Jag skaffade mig ett par nya "skyhöga". För typ ett år sedan fanns höga skor inte i min värd


Vi har också hunnit med två kryssningar på den här båten...
galaxy2.jpg image by stoffe_bucket

Jag har bakat underbart goda lussekatter hemma hos mormor


Jag blev med husdjur och köpte Anki, Johanna och Rickard


Jag och mamma har spenderat några timmar på sjukhuset intill julafton


Vi har firat julafton i Nykvarn för första gången och svek Enhörna



Nu är det ny vecka och också år 2009:s sista vecka och på Torsdag smäller det. Som jag har längtat. Känner på mig att det här kommer att blir det bästa nyåret hittils.





Skhlm

Nu kommer en liten update. Har inte orkat blogga eller sitta vid datorn någonting sen julafton.
Men jag har i alla fall firat jul med både mamma och sen pappa, jobbat, festat på juldan och varit på middag hos pappa där Anna med fam var. Mysigt!
Idag var jag ledig från jobbet, eller jag hade tagit ledigt för en vecka sedan. Så idag passade jag och mamma (sov också var ledig) på att ha en mys-dag. Vi började med att lämna tillbaka en volym-tång som jag fick i julklapp. Hade önskat mig en våg-tång men önskar man en våg-tång av pappa kan man ju inte räkna med att det ska bli rätt. Hehe..
Efter det, åkte vi upp till IKEA jag shoppade en nylla/cd/dvd ställ. Som jag strax ska skruva ihop. Där efter åkte vi till skärholmen, åt sallad på Mollys (såklart) och sen blev det ännu mer shopping.
Nu ska jag sätta ihop hyllan. Kanske visar er senare...



Bästa julklappen var...


Äntligen kan jag slänga min gamla skit dammsugare åt skogen. Tack mamma, fick även massa andra fika paket. Mycket till hemmet. bla en hatt hylla som jag hade spanat in länge. Fina underkläder, en klocka och så vidare. Av Chrille fick jag två pandora berlocker, tofflor, armband och en ring. Men det bästa var nog som sagt ändå dammsugarn, haha! Den har dessutom en liten handdammsugare på sig. Hur smart som helst när man inte orkar dra fram hela, inte för att de heller är speciellt jobbigt men ändå. Blev nog så glad bara för att den jag har nu är sämst på hela jorden. Den suger inte, den är trasig och går i bitar när man tar fram den, den är klumpig och har alla fel en damsugare har. Så jag drar alltid ut på att dammsuga bara för att slippa ta fram skiten, det går lixom så långt tills jag har damtussar i hörnen, för då kan jag inte dra på det längre. Hoppas ni också fick fina klappisar, nu måste jag sova. Imorgon blir det party all night long!

24/4-09

Bordet är dukat och alla förberedelser är klara. Ska snart börja fixa till mig lite. Att locka håret kan ju ta sin tid, sen måste jag komma på mitt sista rim till en av mammas julklapp.
Japp, det är vad jag ska göra nu.

Lite fler KAMERA bilder kommer sen och inte från min webcam, kassa bilder...


God jul

I bilen på väg hem från sjukhuset. Sov hos Chrille inatt, tur att han bor så nära. På morgonen knallade jag över och hälsade på mamma och Jocke igen. Allt hade i alla fall gått bra :-)
Nu ska vi hem och förbereda allt innan släkten kommer över. Kanske hinner med ett bad i jacuzzin innan också, hoppas. Vore lite lyxigt på julafron.


På akuten

Kvällen började med taco med mamma, lite bingolotto, chocklad och massa julklapps rim. Sen var det dags att släcka alla ljus och avsluta det mysiga och åka in till akuten. Jocke fick jätte ont i magen och var tvungen att åka in till akuten, han ska snart operera bort blindtarmen. Stackarn. Kul att vakna upp på sjukhuset på julafton.



Tänkte "bara" säga godnatt...

Är sjukt trött, inte så konstigt efter ett 10 timmars pass på jobbet. Inte nog med det, när jag kom hem strax efter åtta började jag med att diska och det var ju inte lite disk heller. Sen hälsade jag på Mickis och co. Kom hem vid halv tolv och vad gör jag då? Jo jag städar. Nu ska jag bara damsuga och torka golven imorgon sen är det skinande rent här hemma. Skönt, har varit så lat ett par dagar och har inte orkat tagit tag i städningen, väntade bara på ett städryck och det kom lixom mitt i natten då jag egentligen borde sova. Aja!

Imorgon jobbar jag till fyra, efter det ska jag och Malin ner på stan. Jag ska titta efter en klänning att ha på mig till juldagen. Sen åker bilen full med julklappar hem till Mamma i Nykvarn och där stannar jag till till juldagen. Då den åker vidare hem till Pappa och på kvällen blir det utgång. Längar, kommer bli kanon. En helg att se fram emot med andra ord. Får både umgås med familjen och vännerna och vara lite ledig. Nej, men om man ska ta och stänga av datorn. Ska upp om ca. sex timmar. Blä! Puss

Längtar efter att mamma ska öppna den här julklappen. Det är något hon verkligen vill ha, något hon har tittat på och något hon verkligen inte tror att hon ska få. Kanske för att den är "för bra" för att önska sig. *Lägg inte ut så mycket pengar på julkappar nu, det räcker med 100 kr*
Nu förtiden tycker jag att det är minst lika roligt att ge, som att få.


Flingor

Jag gillar att titta ut genom fönstret och se när det snöar. Kanske är tjatig, men äntligen en vit jul. Hur många år sen var det vi hade en jul men massa snö som nu..? Jag hade vant mig att nöja mig med lite frost.


Mys Söndag

Idag har jag haft en hel mysig dag med mamma och Jocke. Vi började med en "fika" på förmiddagen hemma hos mormor och morfar, för min del blev det ett glas med nypressad apelsin jouice:-)
Efter det åkte vi ner till stan och julhandlade och åt middag, nu är mina sista julklappar köpta och har inte en ända kvar. Skönt att slippa trängas med alla på stan den sista dagen innan julafton.
Efter all shopping åkte vi till Sydpoolen och tränade, jag och Jocke var med på mammas spinning pass. Det var kanske 2-3 år sedan jag var på hennes pass sist. Hade nästan glömt bort hur jobbigt det var, men det kändes rikigt bra efteråt. När jag kom hem började jag med att slå in alla julklappar medan jag lyssnade på julmusik, blev precis klar med inslagningen, vilken tid det tog!!!
Måste faktist säga att jag har fått massa julkännsla, för första gången på flera år typ, mycket tack vare all snö ♥
 Nu ska jag bädda ner mig i sängen och kolla på coyote ugly som börjar om tio minuter.

Snygga va?




Lördags bio

Hejsan svejsan!
Har inte kunnat blogga något de senaste... två dagarna (?) eftersom att jag har jobbat och varit hemma hos Chrille och han har fått virus på datorn, stackarn. Sin nya fina dator.
Nyss hem kommen från jobbet och det första jag gör är att läsa bloggar istället för att plocka in matvarorna i kylen, illa. Om någon undrar hur det går med löksoppsdieten så går det sådär. Får inte i mig så mycket löksoppa som jag borde och hade hoppats på, men jag kombinerar det med grönsaker, frukt och nån hårdmacka på jobbet, men det ger bra resultat ändå. Siffrorna går ner på vågen, så jag är nöjd.
Ikväll blir det bio på heron, jag och Chrille ska kolla på Avatar... spännande!!!

Egentligen är inte sånna här "onaturliga" filmer min grej, men den här måste jag ändå se, den verkar ju iaf bra.


Jusst nu trivs dom som fisken i vattnet



Vinter promenad

Godmorgon eller godförmiddag för er andra, men godmorgon för mig som vaknade för typ 20 min sen. Det är så underbart att få sova ut, jag älskar det. Men nu får jag inte lata mig mer, om en kvart är Malin här och då ska vi gå och möta Mickis, vi ska ut och gå i snön igen... den här gången blir det en lång promenad. Nu måste jag klä på mig, varmt!


ZzZzZzzZzzz

God kväll alla nattugglor!

Första dagen med soppdieten är nu avklarad, den värsta dagen (enligt många som har prövat sopp-dieten) är imorgon. Vilket jag inte ser fram emot. Jag hatar redan soppan, men jag ska stå ut i alla fall en vecka, det ät mitt mål och det kommer jag att klara. Efter det ska jag ge fan i allt som heter onyttigheter, för hur dumt vore det inte att börja med att svulla direkt när jag är klar? Då har jag ju pinat i mig löksoppa i onödan, aja! Idag har jag i alla fall haft jävligt ont i magen, kan nog bero på all kål och lök, blä! Plus en massa huvudvärk på det. Nej, nu hade jag tänkt att försöka sova. Godnatt och sov så gott, om du inte lagt dig än.




Just nu gillar jag snön

Lyckades få med mig Mickis ut på en promenad iaf. Mys! Nu väntar jag bara på att hon har duschat klart osv, sen är det dags att åka och jobba. Båda kör till stägning ikväll. Ja, mycket mer än så hade jag faktist inte på mitt ♥.


Vad har jag gett mig in på...?

Nu ligger en skål med den underbara löksoppan inne i micron, kan knappt bärga mig! Vilken härlig frukost va? Nästan som på hotell. Utom löksoppan så blev jag också supen på en prommenad i vårt lilla vinterland. På med mössa, vantar och varma kläder och en ipod om jag inte får sällskap. Men först, löksoppan. Den blev precis klar och nu lukar det lök i hela lägenheten. kan ju inte bli bättre...?


Önska mig lycka till!

Okej! Då kör vi! Här om dagen läste jag i en tjejs blogg om den så kallade soppdieten. Tyckte att det lät väldigt intressant och nu har jag bestämt mig för att testa. 
Malin kikade förbi för ett litet tag sen och vi läste mer om dieten tillsammans och hon valde att också haka på. Så vi gick till Ica och handlade alla ingridienser men skippade selleri och tillsatt lite zuccini istället. Är nog inte hela värden, huvudsaken är att man har all jäkla lök. Som jag förövrigt precis har stått och skurit samtidigt som jag har tårkat tårarna. Håller på att kocka soppan just nu... så jag har tills imorgon, då jag börjar. Ska bli rätt spännande... går man verkligen ner så mycket? På en hemsida var det ca 3 av 20 som det inte fungerade för. Men de andra hade skrivit att de gått ner allt mellan 4-7kg i veckan, helt sjukt ju. Självklart går man upp lätt när man väl börjar äta vanlig mat igen, men det här är i alla fall som en spark i baken.



Soppdieten
, även kallad för bantarsoppan eller kålsoppan, är en diet som går ut på att nå en snabb viktminskning med hjälp av att äta soppa på kort tid. På en vecka skall man ha uppnått en viktminskning med 5 kg. Soppan äter man av varje dag i sju dagar tillsammans med en färdig meny.


Receptet för dietsoppan ser ut enligt följande:
  • 6 gula lökar
  • 1 kålhuvud
  • 4 morötter
  • 1 selleristjälk
  • 2 gröna paprikor
  • Vatten att koka grönsakerna i, som sedan används i soppan
  • 2 burkar krossade tomater
  • 3 buljongtärningar
  • 2 påsar pulverlöksoppa

Man skall koka grönsakerna tills de har mjuknat och krydda soppan med nyttiga kryddor och örter.


Menyn som man skall följa utöver att äta soppan, ser ut enligt följande:

Dag 1:
Du får äta av soppan och frukt tills du blir mätt, ej banan.

Dag 2: Du får äta av soppan och grönsaker tills du blir mätt, ej ärter, bönor och potatis.

Dag 3: Du får äta av soppan, frukt och grönsaker tills du blir mätt, ej banan, ärter, bönor och potatis.

Dag 4: Du får äta av soppan tills du blir mätt och lägga till max 8 bananer med max 8 glas lättmjölk.

Dag 5: Du får äta av soppan tills du blir mätt och lägga till 300 g nötkött och sex tomater.

Dag 6: Du får äta av soppan tills du blir mätt och kan nu äta obegränsat av nötkött och grönsaker.

Dag 7: Du får äta av soppan tills du blir mätt och lägga till råris, grönsaker, fruktsafter, te eller kaffe.


Städa var det, ja!

Jag är rätt dålig på att städa. Det finns alltid en anledning till att göra något annat hela tiden, ja allt utom att städa. Som att kolla på One tree hill och sitta lite vid datorn tex. Men tro nu inte att jag inte gjort något, för det har jag.




Varför inte lägga upp samma bild upp och ner fel sida osv.. ? Ytterligare ett bevis på att jag gör allt utom att....


Borta bra, men hemma bäst

Hej!
Då var man äntligen hemma. Det känns som att jag har varit överallt de senaste dagrna, utom hemma. Antingen har jag varit på jobbet, stan eller hos kompisar. Men nu var det rikigt skönt att bara få komma hem. Har varit på stan hela förmiddagen. Först blev det en frukost/lunch på Nancys med mamma och efter det en vända på stan med Alexandra. Köpte med mig lite saker till fiskarna. Vad det var ska jag visa senare. Men först ska jag städa, sen kommer lite bättre bilder på lägenheten. Har lånat Malins kamera, för jag skulle fixa en grej, som sket sig. Men ändå... Fan nu började jag blöda näsblod. Bara så där? Som vanligt.


Pudel

Vilken jävla tid det tog att locka håret idag, det vägrade att bli lockigt. Fick hålla så länge tilld det började ryka och sen bomba med hårspray. Kände i alla fall för att vara en pudel ikväll, eftersom att jag är rätt tråkigt klädd. Svart volanglinne, jeans och en kofta. Sen lite smyken. Aja, nu drar ja. Ha en fortsatt trevlig kväll!


Katt eller hund?

Fick gå hem 45 mín tidigare idag, skönt nu har jag all tid i världen på mig att fixa till mig. Det blir alltid en massa stress innan man ska göra något. Jag, Malin och Ida är bäst på att säga till varandra att "idag så gör vi iordning oss i tid, så vi slipper stressa" men det slutar alltid med att man har kläder överallt och häller i sig alkoholen, eftersom att man inte hann sitta och dricka i lugn och ro innan man skulle ut. Suck! Men idag ska jag göra mig iordning på egen hand, så det ska bli rätt skönt ändå. När jag är klar åker jag hem till Ida i detta snöoväder. Varför just idag? Jo, för att Gud vill att jag ska se ut som en blöt hund eller en slickad katt?!?! Är lite osäker på vilket! Hur som, dags att måla naglarna och sätta på lite party musik, helt själv, vad mobbat att försöka tagga till på egen hand.


Vem...?

Snart fem minuter kvar tills Idol finalen. Jag måste avbryta mitt i Chrilles bandy match som går på tv som han för tillfället är helt inne i, "stackarn". I pausen ska vi bunkra upp med ost och kex. Men det får bli i pausen det, är fortfarnade mätt efter maten. Ikväll bjöds det på kött, pommes, sås och sallad.


Ikväll håller jag tummarna för Erik



Nu är det dags att packa ihop lite saker, åka ner en snabbis på stan och efter det hem till Chrille. Där väntar mat och sen Idol finalen. Blir en lugn Fredags kväll!


vilken?

Cardigan - GråmeleradCardigan - Ljusrosa
Jag tänkte beställa lite saker från HM. Gillar koftan ovan, men kan inte bestämma mig för vilken som är finast? Egentligen den gråa, för att rött och rosa går ju inte ihop.. men den var ändå fin. Får grubbla lite till.


Brownie

Nu tar jag tummen ur röva och åker iväg och får lite färg på kroppen.



På Lördag

Imorgon slutar jag klockan sex. Efter det åker jag hem en snabbis och fixar till mig, sen hem till Patrik. Kommer att bli kul, det brukar det bli. Tre bilder från sist jag var där...






Aja

Onödigt, onödigt, ONÖDIGT! Idag gick jag upp strax innan åtta eftersom att jag skulle börja jobba halv nio. När jag kommer till jobbet så står jag inte med på schemat, då förstår jag att jag inte skulle jobbat idag. Egentligen vet jag att det här var min lediga fredag, är bara ledig en fredag i månaden och nu var den äntligen här. Men eftersom att dem skrivit in mig på ipool (en hemsida där alla våra jobbtider finns) så trodde jag att jag kanske hade tagit ett extra pass eller nått, men så var det inte. Utan det var deras fel, dom hade skrivit in mig, fast jag egentligen var ledig. Så jag är på jobbet en timma, sen får jag gå hem. Tvekade först, jag menar nu var jag ju redan där då kunde jag ju egentligen jobba fram till tre som egentligen hade varit en lyx tid, men sängen lockade mer. Hade det inte varit för att jag jobbat så mycket och ska jobba hela helgen, så hade jag stannat.
Var så jäkla lyxigt att få komma hem, ta av sig maxi kläderna och krypa ner i sängen. Nu funderar jag på att ligga här ett tag, sen gå på stan och lägga undan en julklapp till mig själv och sola lite efter det.




Shhh

Blir lack på Johanna, Rickard och Anki. Mina fiskar, Chrille fick äran att döpa dom. Varför jag blir lack är för att dom hela tiden pluppar, det låter precis som att en vattenkranen står och droppar. As irriterande när man ska försöka att sova. Jaja, hur som. Idag fick jag sluta klockan nio istället för att stänga, det hade gjort fel i dagens schema, gissa om jag blev lyllig? Efter jobbet, åkte jag hem till Mickis, där jag Ida och Christin hängde, vi kollade på Paradise och mammas pojkar. Jag fick damp på Mickis och Ida, men mest på Mickis som håller på att skriva dumma saker på sin facebook. Typ "Linn är kåt". Då fick jag rå damp på Mickis, vi slogs lite och nu har ja rivsår på armen och så. Men jag gillar henne i alla fall. Nu ska jag försöka att sova trotts att J,R och A pluppar i 190. Ska trotts allt upp innan åtta imorgon bitti. Natti natti!





bäbis prat

Önskar att jag var ledig en dag till, bara en. Det vore så skönt. Då skulle jag passa på att ha en lika mysig dag som jag hade igår. Den började dock inte så bra med en massa näsblod, på kläder, i bil, på väska och i hela ansiktet. Mormor höll ju på att få en hjärtinfarkt när hon såg mig. "Lugn mormor, det är bara näsblod"
Efter det slutat blöda så åkte jag till ELLB och köpte världens dyraste saffran. 40:- st
Sen kunde vi sätta igång med vårt bullbak. Några timmar senare och lite bullar i magen, åkte jag hem till Anna och Alva. Det bara kliar i fingrarna på mig när jag träffar lillan, vill ju också ha en som hon. Anna varför kunde du inte gett henne en tvilling syster och sen ge den till mig? Typ. Blir grymt sugen på en bebis, men det får dröja några år till. När Alva blir lite äldre så önskar moster att få låna henne en liten stund!!!!!!!!!!!
På tal om bebisar, så drömde jag här om natten att jag och Malin fick barn samtidigt. När mitt barn var ute och inlindad i en liten filt frågar jag barnmorskan vad det var för kön, hon säger att det är lite svårt att tyda och drar undan filken och där ligger bara ett huvud. Så hemskt, men det levde och tittade på mig och allting. Sen var jag jätte avis på Malin som hade fått ett barn med både huvud, kropp, armar och ben.


Det luktar bacon i hela lägenheten

Tror inte mina ögon när jag kollar på klockan. Den är bara 11 och jag har redan gjort matlådor, städat och diskat. Det lönar sig att gå upp i tid. Nu ska jag belöna mig med ett varmt bad hos Chrille, sen Paradise och Andra avenyn på det. Vi hörs!

Ps. Bara för att jag är så snäll tänkte jag dela med mig av min super enkla maträtt, till dig med dålig fantasi precis som jag.

Allt du behöver göra är att kocka det här. (Godast med färsk broccoli och stor pasta)

  &

Stek sen det här. Jag köpte färdig tränad bacon och stekte de små fyrkanterna tills det var stenhårda och nästan svarta. Annars smakar baccon skit.


Efter det tillsätter du det här, precis som det är. Och rör om allting i en stor skål.



Smakligmåltid!

Det här var första gången jag gjorde den här maträtten med bacon annars brukar jag alltid köra med kyckling, det är ännu godare.




Godmorgon

mina kära läsare!
Idag är jag inte på det bästa humöret. För att... jag gick upp fett tidigt, skjutsade Chrille till jobbet, eftersom att jag sov hos honom. Åker hem efter det, är hemma klockan nio och längtar efter att få krypa ner i sängen igen. Letar efter mobilen för att ställa alarmet, men hittar ingen mobil. Då har jag självklart glömt kvar den hemma hos honom. Så nu måste jag åka tillbaka dit igen, men ändå rätt bra för då kan jag inte gå och lägga mig igen. Så nu ska jag försöka att få lite nytta gjord på morgonkvisten, jag ska bland annat plocka undan lite här hemma och efter det laga massa mat som jag var och handlade igår. Sendan frysa in i många lådor.
Efter det ska jag åka tillbaka till Chrille och vara där tills det är dags för jobb.
Så nu tänkte jag sätta lite fart.


Julmusik


Just nu lyssnar vi igenom E.M.Ds nya julskiva. Denna säljer som smör på Ica maxi, men vi lyssnar på youtube, helt gratis! I alla fall, det jag ville säga var att dom gör det rikigt bra.


She moving out

Ville bara skriva det här... Grattis Ida till lägenheten!
Nu behöver du inte vara nervös och gå och grubbla på hur det blir, du behövde inte bli besviken, gå och hoppas... utan nu kan du pusta ut och börja packa;-)

Härligt

Då var alla ingridienser till knäckbaket avklarat. Nu ska Chrille bara diska klart, sen ska vi sätta igång.
Efter det ska jag fortsätta att njuta av min lediga dag, medans alla andra går i skolan eller jobbar. Hihi!
Var ju flera dagar sen jag var ledig, eftersom att jag tagit extra pass. Så det ska bli jätte skönt att vara hemma hela dagen, men det var riktigt bra att jag tagit dessa extra pass (hela helgen) eftersom att jag behöver pengarna med mig till Sälen och på tal om Sälen så ska Ida Engren med nu. Var nyss tvungen att ringa henne och säga att jag blev så glad när jag hörde att hon kunde följa med. Längtar så jag nästan spriker!


Julbak

Jag vill faktist ha frost igen och lite snö, i lagom mängd. Sen får det försvinna dagen efter nyår. Nu har vi varken frost eller snö ute. Tråkigt tycker jag, det är ändå andra advent. Jag har tyvärr inte fått någon julkännsla ännu. Fast jag har julpyntat och julhandlat lite. Kanske får mer på tis och ons, då jag är ledig och ska julbaka. På tisdag blir det knäck-bak hemma hos Chrille och på onsdag blir det lussebullsbak hemma hos Mormor. Då lär jag ju fått lite mer julkänsla ändå, hoppas jag. Ps. Tips till er som tycker att russin smakar skit. Häll då på lite pärlsocker på lussebullarna, det ska jag göra.


Trött mössan

Finns inga ord som bekriver hur underbart det var att komma hem igår. Efter att ha både jobbat och partajat hela helgen samt gått upp jävligt tidigit så mådde jag ju sådär igår efter jobbet. Var så trött att jag inte ens orkade skriva några rader på bloggen. Utan jag låg och tittade på alla Paradise hotel avsnitt samt ett andra avenyn avsnitt innan jag slockande igår. Satte mobilen på ljudlös och sov ut tills jag vaknade imorse, helt undeeerbart:-)
Vid 12 gick jag upp och gjorde lite nytta. Böt vatten till firrarna, tog äntligen tag i monsterdisken och böt gardiner. Nu ska jag fixa matlåda och duscha, sen är det dags för jobb klockan fyra. Efter det blir vi ett gäng tjejer hos Mickis och kollar film, mys



Kalas

Idag kändes det som att jag hade öken sand i mina ögon, de var så jävla torra så att det sved. Satt i kassan hela dagen, så jävla enformigt. Blä! Sov inte många timmar i natt heller och nu är jag på "G" igen, jag och Malin ska hem till hennes gammla klasskompis Emma eftersom att hon fyller år idag. Men idag ska vi verkligen försöka/måste vara hemma i tid, för jag ska upp klockan åtte imorgon bitti:-( buhuuu!


Vi kommer att sakna vår Ida ikväll, som ligger hemma och är sjuk av sprutan.


En drink eller två!

Kom precis hem till Mickis. Vi fick sluta hela 35 min tidigare idag, wiihoo! Nu tänkte vi gå ner till Texas och ta en drink eller två, men inte mer än så... det rimmade ju. Festligt. Jag börjar jobba 9.30 imorgon, så ja det säger ju varför. Är egentligen helt slut och vill krypa ner i sängen, men ändå inte. Vet hur det kommer att bli, för jag känner faktist mig själv rätt bra nu efter 19 jord snurr. Jag kommer att sitta uppe vid datorn och uggla till klockantre på natten, typ. Nu ska vi kila! Vi hörs imorgon.


effektiv

Idag är en sån dag jag jag skapligt nöjd över mig själv och min prestration hittils. Jag har hunnit med ovanligt mycket, jag har bla. Varit ute och gått på morgonkvisten med Alexandra, varit nere på stan och handlat lite mat, kollat på "mammas pojkar" på datorn, som jag missade igår, lagat mat (fiskpanetter, potatis, broccoli, morötter och remis-sås) i vanliga fall brukar jag göra en omelett eller nått enkelt innan jobbet. Vad mer..? Jo jag har hunnit med en dusch också. Nu ska jag toka håret och snygga till mig lite innan det är dags att jobba.
Sorry, för att min blogg har blivit rätt torr på sistonde men jag har inte alls lust eller tid att spendera massa timmar framför datorn nu för tiden.


X4



Att få med det nyslingade håret på bild, det går gick inte. Håret ser bara ut att ha ännu mörkare utväxt och jätte mörkt underhår, men så är inte fallet. Nu ska jag kila ner på stan. Innan klockan hinner bli massor. Ha en bra dag!


Hej mitt frostigaland!

Hade en jätte mysig dag igår. Jag, Ida och Malin började med en promenad i vårt lilla "vinterland" eller mer ett "frostland" men det var så skönt att andas kall, frisk luft och fint att se allt glittra. Nu låter jag som värdens tönt, men aja. Efter det åkte vi bort till skopunkten för att shoppa lite skor, eller inte för min del, måste tänka på saken. För jag vet inte om jag gillade skorna eller inte. Ida gick och jobbade och jag och Malin gick in på maxi och köpte saffrans bullar och grädde, åkte sen hem till Malin och gjorde varm chokland, tände massa ljus och kollade på gamla kort. Efter det åkte jag hem till mamma, där bjöds det på tacos, vi slingade varandras hår och bubblade i jacuzzin, kollade på bonde söker fru och sen åkte jag hem. Bra dag!
Och idag då...? Nu är det dags för stan, ska lägga undan en julklapp till mig själv. Hehe! Sen efter det ska jag åka och jobba klockan fyra. Helt okej ändå!


Välkommna hem till mig!

Underbart att vara ledig idag och att veta att jag är ledig imorgon med, att jag jobbar tors-sön är ju en annan femma. Idag har jag handlat tre nya fiskar ink. skål och sen en ny julstjärna. Var så trött på min gamla. Sen fikade jag även på stan med Malin och Sophie. Nu ska jag röja upp här hemma, diska, bädda rent och så vidare. Är fortfarande rätt stökigt sen helgen. Efter det blir en en dusch och krypa ner i sängen och glo på TVn hela kvällen. Dags att sätta lite fart då! Ps. Imorgon ska jag hem till mamma och fixa håret. Hon ska hjälpa mig och tvärt om. Ska bli skönt att bli av med lite utväxt. Trodde egentligen att vi skulle ses idag, tog fel på dagarna. Så jag gick runt med överdrivet skitit hår på stan alldeles i onödan. Aja, håret klagar väl i alla fall inte. Tur att det finns mössa! Näe, städa var det!