Inte idag

Åhhh, jag vill inte, villl inte... vill inte jobba! Jag brukar inte klaga eller känna ångest över att åka till jobbet. På senaste tid har jag bara tyckt att det varit skönt att ha något att göra och att få dagarna att gå (så varför inte tjäna pengar då?).. när de ändå har varit sånnt skit väder ute. Men inte idag, jag orkar inte gå och göra mig iordning, gå till stan för att köpa remsa gå till bussen, gå in på jobbet och sitta och vara trevlig i klassan och hela tiden veta att man ska stänga och få gå hem sist av alla.
Men jag får trösta mig själv med att jag är ledig tis- ons. Så det är ju bra. Imån ska jag träffa Anna och Alva. Och på onsdag ska det tydligen bli kanon väder (kors i taket) så då är det bara att passa på att dra iväg till stranden.
Dags att ta en dusch då, succccck!

Jag kommer bli as arg om det inte är kanon väder på ondags bara för de. Saknar solen, bryggan.. jag saknar till och med att bada. Fast jag blir tvingad/i knuffad av taskiga vänner!



Kommentarer
Postat av: ida

åh jag är också ledig då! Skööööönt. Taskiga vänner nejdå! vi är snälla! Ville ju inte att du skulle steka sönder i värmen baby!;)

Postat av: Läään

Hhaa, nej just ja. tänkte inte på de, tack för omtanken:)

2009-07-13 @ 19:56:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback