Kan det bli bättre?

Kom nyss hem från Brandalsund, ett himla mysigt ställe det där! Idag har vi ledat och solat hela dagen.
Efter det handlade vi kyckling mm, nu ska jag duscha sen ska jag möta upp Ida och Emma. Vi ska gå till B-säng C där Malin hämtar upp oss, sen vidare till Sofie där Madde och Hanna väntar. Vi ska grilla & äta jord gubbar!
Näe, nu måste jag hoppa in i duschen, en kall dusch! Är skapligt bränd!



Sa jag att jag älskar sommaren?

Hallå i stugan!

Dagarna bara rinner iväg och det är precis vad jag själv även gör. Rinner iväg! Det är ju helt galet varmt ute nu, rena rama utomlands vädret. Härligt! Inatt sov jag endast med ett påslakarn, precis som man gör utomlands *anteckna gärna*.
Idag har jag, Ida, Alexandra... o co! Ledagt ute på en brygga och solat/badat hela dagen lång. Sedan gick jag hem, hjälpte mamma med hennes hår. En hel stayling blev det.. både toppning, färgning och sligning. Efter det gick vi ner till stan och tog en sallad och satte oss på bryggan. Och nu sitter jag här och är allmänt rastlös.
Imorgon far vi till stranden (farstanäs) så då är det bara att packa pick nick väskan på med binikni och åka iväg redan vid halv 10 på morgonen. Vill ju inte missa de bästa sol timmarna, hihi. Jag är en rikig sol- narkoman!

Varför kan man inte alltid ha solblekt hår?
(Okej, har lagt i lite slingor.. efter en misslyckad hårfärgning som resulterade svart hår)

Dricka god bål?


Bada i pool?

Äta färska jordgubbar?

Ha bruna ben?

Äta smarriga kyckling sallader?

Eller bara få ha en brun fejja?
Så skönt att bara kunna dra på lite mascara och sen känns sig fräch!

Torsdag kväll

Tiden gick snabbt på jobbet! Imorgon är det dags igen.. men innan det ska jag och Malin ut till Nykvarn, dags att göra rent till kaninerna. Sedan ska vi sola, såklart!
Nu ska jag och Crille kolla på en film, sen sova. Sov sött lilla blogg- läsare!


sol BRÄND


Idag tog jag sovmorgon! Egentligen var planen att jag skulle ligga ute och sola för en timme sedan. Men jag tror jag lugnar mig lite ändå. Brände mig rätt mycket igår, så jag ska ta det lilla lungan idag. Det känndes som att jag skulle brinna upp igår, hela bröstet var illrött lika så axlarna. Och nej, jag använde ingen solskyddsfaktor, dum som jag är!
Lite senare är det dags att åka och jobba, stänger idag... tråk!

Sol, sol, sol.... strålande sol!



Hejsan hoppsan!

Idag har det kännts som en rikig utomlands dag. Jag och Malin gick upp redan vid halv 9 idag och satt i bilen klockan 9, som redan då var varm! Hem till henne och sen har vi solat och badat hela dagen, så underbart! Nu är jag hemma och har precis tagit mig en kall dusch, känner mig lite små bränd så det var as skönt.
Nu ska jag äta och sen..? Ska jag ut och gå... iaf ut och fortsätta njuta av den fina dagen, höhö!

ZzzzZZzzZzzzzz

Nu säger me&Spetti god natt!


Sol

Nu sitter jag här i soffan hemma hos mig, med Spättan brevid. Jag har varit ute och njutit i solen hela dagen och det är precis vad jag ska göra imorgon med. Halv 10 ska vi vara hemma hos Spättan och steka fram tills.... jag fått nog.
Måste ju passa på, för sedan jobbar jag fram tills Söndag. Och måste ju försöka komma ifatt, är en rikig blekis om jag får säga det själv. Nej, nu är det dags att sätta på filmen som vi hyrt. Systrar i Jeans!


Inte på topp

Hej!

Har inte orkat blogga på ett par dagar, ibland är man inte på topp!
Har jobbat hela dagen, så typistk att det ska bli bra vänder nu.. när jag jobbar nästan hela veckan. Kunde det inte ha varit bra förra veckan? Då jag bara jobbade en ända dag, jaja...
Imorgon är jag i alla fall ledig, så jag ska passa på att sola!!!! Och sen ta en prommis till skolan och hämta mina betyg, som jag inte har gjort än.
Idag jobbar Chrille natt, så jag ska passa på att kolla på en film som han aldrig vill se och sen äta mina vindruvor. Åt det igår med, älskar när jag får "nåjja" på något nyttigt, istället för att bli beroende av typ ben and jerrys som jag var under en peridod, blev ju både rund och runderad. Dvs. RochR. Hiihihihihihhhii

Just nu kostar dom bara 20 kr på Ica maxi, bara så att ni vet! Höhö


Min dag

Nu är det dags för en dusch och lite fix. Sen ska jag bege mig ner på stan och uträtta lite vuxna ärenden. Sen åka till jobbet och... jobba "Näähäää??" stänger idag, det är ju mindre bra men det gör Ida med så det är ju bra. Har en kännsla av att det kommer att vara galet mycket folk idag, dagen innan midsommar. Prutt!
Jaha, vad ska man ha på sig idag då? Vädret ser ju inge vidare ut.....


Det närmar sig

Idag har det varit en rikig sego dag. Vaknade med mensvärk, så jag låg hemma och sov bort de bästa sol timmarna. Medan alla andra var ute och blev bruna och fina. Åt hemma gjord pizza hos mormor och morfar, sen gick jag ut på en prommis. Nu ska jag snart lägg mig, imorgon är det jobb. Men innan det ska resan betalas... *närmar sig med stormsteg* På fredag är det midsommar, sen helg. Sen lite jobb o lite allt möjligt. Ja, så ser mitt liv ut och så kommer det rulla på fram tills resan och det kommer att gå snabbt. Åh, vad jag LÄNGTAR!


Jordgubbar är bra grejer

Idag har jag, Malin och Ida varit ute och prommat. Sen har vi spenderat hela förmiddagen hos Malin, ätit sallad och sen jordgubbar med glass ute på ballen. Det smakade mycket BRA!!!!
Sen passade vi på att sola lite också.

ÄNTLIGEN SOL

Idag tog jag en sovmorgon, orkade inte gå upp när klockan ringde.
Även fast jag såg att det var strålande sol utanför, äntligen lite sommar och sol! Om ett tag ska jag ut och motionera hehe. Tjejerna ville först gå till Nykvarn och sen åka bil hem, men jag protestera. Kul att gå på en landsväg där bildarna kör som galningar. Vilket innebär att man måste gå på led, för att undvika att bli påkörd, vilket i sin tur innebär att man måste skika till varandra för att höra vad den andra säger. Nej, tejejer! Det var ingen bra ide!!


Kvälls mys

Dags för en kopp te och en smörgås och en movie. Sen ska jag sova!
Vi hörs imorgon. God natt!

Tänk att te´t smakar bäst i den här koppen!


Albino Änzy

"Alltså, jag ser ut som en albino fitta"
Ja, det var vad Ida sa till mig idag efter sin misslyckade hår färgning. Så nu har jag precis hjälpt henne med att täcka över de värsta gula fläckarna som gjorde att hon såg helt karl ut stackarn. Hoppas att det blir bättre nu, annars blir jag nog inte så populär längre!!!!!
Så skönt att jag inte är så blond längre, så jag slipper fixa utväxten.

Jag och Spättan på min blonda tid!


Mot stan

Lina åkte precis, vi hade en mysig kväll igår. Vi åkte och handlade mat, lagade tacos hyrde en skräckis (barnhemmet) och åt chips. Sen kom även Malin över och kollade på film.
Nu ska jag när som helst ner på stan, väntar bara på att Ida ska bli klar så vi kan gå ner tillsammans.
Ikväll ska jag hem till Malin och äta middag, eftersom att hon fyller år som sagt.
Det blir en lugn och skön vecka, jobbar bara på Torsdag som det ser ut nu. Så jag ska passa på att bara ta det lungt. För nästa vecka jobbar jag fem dagar i rad, suck!
Nu är det dags att klä på sig och vad ska man ha på sig i det här tråkiga vädret då?


Grattis



För det är ingen vanlig dag, för det är Spättans födelsedag. HUrra hurrraaa huRRRAA!
Nu har vi varit vänner i si sådär... äsch jag vet inte. I as många år! Och du är fortfarande en av mina allra bästa vänner och det hoppas jag att vi alltid kommer att vara.

Regn



Idag har jag och mamma varit på Hedlandet och sen åkte vi upp till IKEA. Mamma handlade lite små saker, jag följde med för att jag tycker att det är mysigt att gå och strosa där uppe, men inte idag! Det var helt galet mycket folk, meningen var att vi skulle fika där.. men på alla tre fik som finns där, var helt fullta med människor. Skrikande barn och långa köer. Så vi hoppade det. Om en liten stund kommer Lina hit, vi ska nog bara kolla på film. Det finns inte så mycket annat att hitta på en sån härn regning söndag. Nu ska jag ringa Spettan, som för övrigt fyller år imorgon!
Pusshej

En STOLT moster!!!

Jag var bara tvungen att sno den här bilden av dig Anna!
Hur söt är hon inte? <3

En lugn helg



Idag har jag jobbat hela dagen. Från 10-18, efter det kom mamma och hämtade mig. Vi åkte hem till Nykvarn, åt en god sallad och bara pratade sedan badade vi i poolen och sen in och mysa och prata i soffan tills nu.
Så det har varit en mysig kväll med mami helt enkelt, sånnt behövs ibland.
Bilden föreställer mig och Alex sen förra midsommar, snart ett år sen. Då var det lite fest här hemma och vi käkade och hoppade säck. Men vad i tusan händer i år? det undrar jag fortfarande.

Stopp, det går för snabbt!!!!!!

Okej, vänta lite här! Kom nyss på att det är över en vecka sedan jag tog studenten, kändes ju som igår. Typ, eller nej. Men i varje fall som att det var fyra dagar sen. Eller tre.
Det var snart typ ett halvår sedan vi, när jag säger vi menar jag (mig, Ida och Malin. Vi kanske borde gifta oss?) bokade vår resa. Nu är det i varje fall lite mindre än två månader kvar.
Det kändes som att det var igår, eller okej. Jag minns det som att det vore igår. Känslan av när Ica maxi ringde till mig och sa att jag skulle få komma på anställnings intervju. Och nu har jag jobbat där i snart ett halv år.
 Det kändes som att det var inte alls för länge sen jag och Chrille fick titta på lägenheten, jag smälte direkt när jag kom in och sa inte ett ord. "Linn, är den inte bra?" -Joooooooo!!!! Nu har vi bott här i över tre månader.
Det känns inte alls som det var hela tre år sedan jag började ettan på gymnasiet, lärde känna Ida, Elin och alla andra underbara klasskompisar. Kommer fan till och med ihåg vad jag hade på mig första dagen. Nu har det gått tre år..... och nu går jag inte ens kvar.
Kommer igåg första gången jag och Chrille pratade på msn, jag minns exakt vad vi skrev och när det var middag, slängde jag i mig maten för att springa tillbaka till datorn och fortsätta att prata med honom.
Jag minns första kvällen vi sångs ett gäng hemma hos honom, jag minns exakt vilka vi var, vad vi gjorde och hur det kändes. Jag minns första gången han gav mig en puss, det var utanför Maddes port. Hon gick upp för trapporna med jag stannade kvar för att säga hej då (och väntade hoppades på den där pussen) när det var klart så la jag mig ner i trapphuset och var alldeles as lycklig. Jag minns allt, även fast det är 2,5 år sedan om inte mer.
Okej, jag tror ni förstår vittsen. Tiden bara rusar iväg, dagarna bara går och går och jag hänger knappt med.

Vad händer med mig nu? Hur länge ska jag jobba kvar på Ica maxi? Kommer jag att börja plugga till nästa höst? Vad ska jag plugga till? Hur kommer jag att få ihop det? Vad händer med mitt liv???


Mys kväll

Hej mitt herrskap!

Idag ska jag jobba, igen..
Börjar klockan 2, så jag tänkte passa på att mysa här i sängen med datorn i knät tills det är dags att göra sig iordning.
Ikväll ska jag och Ída hem till Malin, vi ska ha film-mys kväll! Gud, vad länge sen det var vi spenderade en helg dag med att bara ta det lungt och mysa. Det slutar alltid med utgång hur vi än vrider och vänder på det i vanliga fall.
Men vi spar oss till Midsommar helt enkelt. Och vad häder då föresten....?

Jag gillar verkligen midsommar. Att få äta god potatis, umgås med vänner/familj och sen är det en sån himla trevlig sommar atmosfääär, öhöhöhö! Så bäst för den här midsommarn att den blir bra!!!


Träna&Jobba

Om vi är duktiga! Dags att dra på sig träningskläderna, ska möta tjejerna på bron om 10min. Vi ska gå ut och gå i en timma. Sen är det dags att göra sig iordning och åka och jobba. Efter jobbet ska jag sova hos Alexandra. Så vi hörs säkert imårn igen. Pusss pusssss....


Pyssel

Nu gick tjejerna precis hem. Vi har pysslat hela kvällen! Drukit te och ätit knäckemackor, eller ja, jag och Ida i alla fall. Malin är tråkig och har inte förstått tjusningen med te än.
Nu är det dags för att kolla film, sen sova. Imorgon ska vi tre tydligen ut på en lång prommis, blir nog en bra start på dagen. Sov gott!


Godmorgon onsdag

Vad underbart det är att sova ut! Men nu får jag inte sova längre, ska träffa Anna på stan om ett tag. Så tänkte att jag skulle hinna duscha och fixa lite grejer innan. Igår kväll så tittade jag och Chrille på film i sängen och jag somnade utan att ha borstat tänderna och tagit bort sminket. Det är bland det värsta jag vet, att vakna upp med ännu sämre andedräkt och att ha mascara underögonen och hyn känns alldelses fet. Japp, Dags för en rikigt dusch!


En ledig tisdag

Då var det tisdag då och idag är jag ledig, skönt! Både idag och imorgon faktist, men sen jobbar jag både tors-fre och lör. Men det är bra, för jag måste få in massa pengar till resan. Nu är det ju bara två månader kvar och det kommer att gå fort. Fasiken vad härligt det ska bli att ligga på playan, höra vattnet skvalpa och känna solen steka.
För här hemma verklar ju våra soliga dagar redan vara förbi, men förhoppningsvis har jag fel.

För någon dag sedan bestämde jag och Malin oss för att ta tag i våra liv, det har blivit en del fusk ätande innan studenten. Men nu ska vi börja träna igen, så idag blir det en sväng till gymmet eller en lååång prommis.
Sen tänkte jag försöka bli sådär duktig och boka in mig på lite spinning pass också! Förr i tiden var jag på spinning minst två gånger i veckan. Vad hände sen..?



Färdig!

Nu är mitt sista arbete i igelstas tider in skickat.
Nu känner jag att jag kan ha "sommar lov" på rikigt och inte oroa mig över något.

Godmorgon!

Igår gick jag och la mig vid halv fyra tiden, lite viktig information för er att veta. Tänkte jag!
Vaknade nu, av att jag kom på att jag faktist har ett skolarbete kvar. Ett i idrotten, egentligen är det en väldigt lätt uppgift, så det vore ju dumt om jag inte gör den. För annars får jag bara ett G. Så då kunde jag inte ligga kvar i sängen och känna ångesten över att jag inte har gjort den. Så det är precis vad jag ska göra nu. Sen ska jag och Spättan ner på stan, måste fixa lite ärenden *hehe*. Som att gå in på banken och kolla när mitt bankomatkort kommer, gå till polisen och göra nytt körkort mm. Sen är det dags att åka och jobba. Blä!
Ska jobba en del den här veckan, utom på Onsdag. För då ska jag hem till Anna, har lovat henne en ansiktsbehandlign.. som hon fick i present av mig när hon fyllde år. Nu har jag ju alla prylar så de e ju bara att köra på:)
Då får jag ju även träffa den här gullungen...
 Herregud, mina brön ser ju enorma ut på bilden. Det är inte bra grejer!


Nattuggla

Jag förstår inte vad jag gör uppe, jag är trött och gäspar varann sekund men vill ändå inte sova. Det finns ingenting på tv och ingenting att göra på datan längre. Så jag förstår inte varför jag inte vill sova. Aja, ska klura på det ett tag!!!

God kväll

Hela dagen har jag setat och hållt på med min mobil. Jag är inte den mest tekniska människan, så det tar ett tag för mig att förstå mig på den. Saknar min gamla nokia lite ändå, den kunde jag utan till. Men jag lär mig den här med, får vi hoppas. Jag tycker alltid att det är lika kul när det ringer, nu när jag kan ha en låt (justin) som ringsignal. Istället för gamla vanliga, tråkiga nokia tone.
Chrille jobbar ikväll idag med, den här gången på en konsär och kommer inte hem förns sent i natt. *hatar att gå och lägga mig sj*..
Ska nog ta och bädda rent nu och gå och lägga mig. Sen ta med datorn till sängen och sätta på en film. Ja det är precis vad jag ska göra! God natt!


Söndags göra!

                                                                  
Jag vet faktist inte om man får sno bilder så här? men det kan väl inte vara hela världen? På bilden har vi alla fall bloggerskan Mogi, som jag förövrigt har lite svårt för. Men jag älskar verkligen hennes hårfärg. Så idag tänkte jag roa mig med att lägga i lite/tunna ljusa slingor i håret. Har ju ett paket slingmedel som jag inte använt än. Vågade inte göra de innan studenten om de skulle bli kasst. Sen ska jag även städa... medans Chrille åker och jobbar. Då ska jag passa på att göra allt... diska, bädda rent, damsuga. Ja rubbet!

Det blev en rosa, såklart!


Då har man skaffat sig en ny mobil då, en rosa. Såklart!
Nu laddar den för fulla muggar, sen kommer det tråkiga. Försöka få tag på alla nummer igen och lägga in dem.
Äntligen har jag också en cool telefon, jag brukar alltid bli retad för att jag har en gammal. Och inte nog med det, jag har abonemang för första gången i mitt liv. Ska bli skönt att alltid ha pengar på mobilen och slippa låna av folk när man måste ringa och pengarna är slut. Den här ska jag ha med mig hela tiden, så ingen fattig jävel kan sno den!





Längtar efter sommarvärmen

Jag är så trött så att jag inte orkar mova mitt as till sängen, mina ögon känns as torra och jag kämpar för att hålla dom uppe. Chrille var tvungen att jobba natt *vi som skulle ha mys kväll*, Ida & Malin är ute på krogen och ränner. Jag orkade verkligen inte följa med, så därför sitter jag här helt all by my self. Men det är ändå rätt skönt, eller inte. Jag har kommit på att jag inte gillar att vara ensam, i alla fall inte på kvällarna. Aja. Kom att tänka på det att nu har jag ju faktist sommarlov, eller egentligen inte. Men jag tänker i alla fall se det som de. Även fast jag ska jobba en del.
Jag vill bara ha det där underbara vädret tillbaka, så man kan ha sånna därn mysiga sommar kvällar med grillning, bra musik/ sällskap och kanske lite kubb. Precis som vi hade hemma hos Emma för någon vecka sen. Så härligt!






Min student!!!!!!!

Kl. 8 började började allt med champange frukost i en lokal som Natta hade ordnat. Alla var till en början lite små sega och fattade inte att det var dags, i varje fall inte jag.

Efter ett tag, med lite musik och alkohol insåg vi att vi skulle ta studenten.

Mina snyggingar<3

jag hjärta asti

Alla var så fina så


Världens bästa Ida och jag

TAGGADE!





Sen tog vi taxi till skolan!


I skolan dök Lina upp, den stackaren hade spytt hela morgonen. Sånnt som inte får hända.

Kommer att sakna er

Sen taggade hon till


Mathilda och Lina :)

Lisa

Louise kunde inte hålla tårarna inne


Våra mentorer fick blommor och vi fick frulle, igen!


Jossan och Jonathan, klassens ända kille. Hihi! Hur har du stått ut???

Sen skrev vi i mössorna

Sista lunchen i skolan






Du gamla du fria...........




Sedan bar det av till torekällberget
Sån härlig känsla, när vi gick upp. Först gick en orkester och trummade och sedan följde ett långt tåg av glada studenter. Vägarna spärrades av och all trafik fick vänta tills vi gått förbi. Det var coolt!




På berget, hittade jag tillslut mamma och co. Jag trodde jag skulle trilla framlänges med alla saker runt halsen.

Jag och syster Anna

Alva var också där

Och lillebror *ägget* och co

Efter det åkte vi flak. Det var helt obeskrivligt kul!

Mottagning hemma i Nyken.
Fick skit fina stora rosor av Chrille och ett armband från Pandora som jag är helt kär i.

jag sa ju att dom var fina

Tack ska du ha! <3

Världens bästa maaammmiii



Ida och Alexandra

Paket öppning


Sen var det dags att fixa sig igen. Haha! Alexandra var så rolig när vi kom hem den natten. Hon och Lina sov hos mig, men dom kände inte varandra med fick sova tillsammans i bäddsoffan. När Alexandra ska gå och lägga sig, så säger hon... alltså jag känner ju inte äns henne, men hon ser väldigt snäll ut! Sen började hon gnälla om att hon fick sova med soff kuddar och filt. Det låter inge kul såhär kankse, men hon var rolig!!!!

Jag böt om till min nya klänning!!

Mamma hade tryckt den här tröjan sjäv! :)


Slutskivan var på Olareys, det var skoj. Förutom att jag inte fick tillbaks min västa från garderoben. Dom klantiga jävlarna hade gett ut den till någon annan. Så nu sitter jag här. Utan körkort, bankomatkort, hela plånboken med andra ord. Min fina nya rosa. Nycklar och mobil. Känns jätte naket. Som när jag skulle till jobbet och kolla så att jag hade med mig allt....
har jag min mobil, leg, bankomatkort och nycklar med mig? som alltid. Nej jusde jag har ju inget! Så väskan bestod av ingenting.................. BAJS! på er fula människor som inte kan lämna tillbax!
Det tråkigaste är just att det finns sånna oärliga människor som inte kan lämna in den till polisen eller ringa till någon från mobilen och säga att dem har min väska. Att dem kan ha läst alla mina medelanden osv. Och att jag inte får någon ersättning för detta, så tänk på det tjejer. Lämna aldrig in din väska på olareys, för dem säger bara att dem inte kan ansvara för sakerna. Så imorgon ska jag och Malin till moraberg och kika på ny mobil, som tur är så var det snart dags för en ny i alla fall. För min hade börjat strula!

Bra grejer

Chrille lagar alltid mat här hemma, men idag tänkte jag att jag skulle ta mig i kragen och kocka potatis och majskolvar. Hur svårt är det lixom? Men det fick jag typ inte, han litar inte på mig i köket. Det stör mig att han alltid ska göra så bra saker när det gäller mat. Om jag hade fixat hade det endast bjudits vad som finns på den första bilden. Men han fixar tomat och mosarella pinnar, skär upp lök, gjorde en egen dressing mm. Aja! Skönt att ha en egen kock, typ!


*smyg fottade Chrille när han lagade mat i min rosa morgonrock*


Det är över nu

Kom hem från jobbet för ett tag sedan. Alla köpte färskpotatis idag vilket gjorde att jag blev as sugen på det. Så nu håller i på att laga potais och majskolvar, gräddfil mm. Jag tog för givet att vi hade kött hemma, men inte det! Så det får bli en vegitarisk variant idag istället. Men det funkar bra det också.
Har precis kollat igenom alla bilder på kameran, blir så himla glad när jag ser dom. Lägger upp senare!!!!
Känns så tråkigt att allt är över, men jag ska inte hålla på och elta det. Jag får glädja mig med att dagen blev rikigt lyckad!




Vi är bäst!

Jag orkar inte skriva någonting just nu. Men hittade lite bilder på facebook, som jag tänkte lägga upp. Dom från min kamera kommer imorgon. kan i alla fall säga att igår, var bland den lyckligaste/bästa/galnaste/roligaste dagen i mitt liv.

Jag kommer att sakna min klass så himla mycket<3

Alla har vi skulder, alla har vi skulder.. men ingen har sin oskuld kvar. Och är det nån som har den, så kommer vi och tar den. TJEJERNA FRÅN SPAAAAAAAA 3!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vi hade det finaste flaket!

Igår var visselpipan min bästa vän, vilket har resulterat i tinitus. Det har tjutit i mina öron konstant sen igår. =/


Det har varit en lååång dag!

Jag kan inte fatta, imorgon tar jag STUDENTEN! Helt galet. Synd bara att det ska bli kasst väder, men jag känner ändå att det inte ska få hindra min dag. Jag hoppas och tror inte att jag kommer att bry mig, jag kommer att ha så sjukt kul.
Hela dagen har jag haft fullt upp.

*Skola- efter skolan gjorde jag ett arbete och lämnade in
*Stan- med Elin vi inhandlade lite små saker som vi måste ha tills imorgon
*Mat- svängde förbi kolgrillen och åkte hem till mig
*Musik- fixade med all musik som vi ska ha till flaket, laddade ner och planerade, tog sjukt lång tid
Maxi- åkte till ica maxi och köpte fynd till flaket. balonger mm
*Flaket- åkte hem till henne hämtade björkris, som åkte av två gånger på vägen. Sedan åkte vi till killen som ska köra flaket och lämnade allt och betalade honom. *fett bra tim penning* jag ska nog också bli flak körare
*Hem till mig igen- fixa klart de sista med musiken, eftersom vi aldrig hann klart
*Sola- klockan 22.30 hann vi äntligen sola


Nu sitter jag här och andas ut! men är ändå inte klar, måste måla naglarna, raka benen och packa ihop allting. Imorgon ringer klockan 05.30. Sen är det bara att gå loss..... ÅÅÅH vad jag längtaaaaar. Kameran är med mig hela dagen, så bilder kommer att läggas ut fram mot helgen. Nu är det dags att sätta lite fart, så att jag kommer i säng någon gång. Puss!