Lång hårig


Sol&Bad

Lite blogg uppehåll här, men vem vill sitta inne och blogga när det här så härligt ute?
Idag har jag och Malin legat hemma hos henne och solat och badat i poolen, så nu är jag sådär härligt röd och bränd.
Ikväll ska jag plugga lite, sen gå och lägga mig tidigt. Har hållit igång två dagar i rad och sovit väldigt lite. Så nu är jag as tröööött! Puss


Me&Spättan vid poolen, jag är ungefär lika bränd idag.. som jag var där för två år sedan. Varför lyckas jag alltid?
 

Underbart

Morsning korsning!
Drakbåtsrodden idag gick inte som planerat, vi losade mot dem vi tävlade emot. Men vi ar glada i alla fall.
Utanför tutar massa glada studenter och jag bara ryser i hela kroppen av tanken på att det snart är min tur:)
Jag och Ida har legat ute och solat i över en timma, ätit sallad och pratat skit. Nu luktar jag bränt fläsk och ska när som hoppa in i duschen sedan åka och jobba. Efter det, ska jag och Malin ut och röjja på 550.
Nu måste jag verkligen kila. Pussshey

Om en vecka...

Kom precis hem från skolan. Satt i bibblan hela dagen och skrev på ett arbete som jag sedan lämnade in, as skönt att de är klart:) Nu håller jag på att fixa lite mat, om exakt en timma kommer malin och hämtar mig. Vi ska jobba, jag stänger. Prutt! Jag vill verkligen inte jobba idag, jag är så trött så jag ser dubbelt, typ!
Men det är inte så hiskligt många timmar i alla fall, så jag överlever nog. Medans jag satt och skrev på mitt arbete idag så gick jag in i bildsalen där några i klassen fixade och målade på lakarnen som ska sitta på flaken. Och dom blir så himla fina och tjejiga! Från och med idag är det exakt en vecka kvar till studenten, det är helt gaaalet.


Vilket team

Nu är jag helt slut! Jag har diskat och städat hela kvällen, men inte helt själv. Malin var snäll och hjälpte till, jag kommer lixom aldrig igång att städa själv nu för tiden. Jag plockar en sak i taget, typ går iväg med en smutsig strumpa till tvättkorgen istället för att samla ihop alla smutsiga strumpor på samma gång och lägga i tvättkorgen. Eller så får jag för mig att läsa en blogg, eller kolla på ett tv pogram emellan. Så det tar alltid överdrivet lång tid för mig. Men inte idag, vi var värsta teamet. Nu kan man faktist gå på golven och inte på alla kläder som var ivägen. Så det känns najs!
Nu ska jag bädda mig ner i soffan och dricka en kopp te i min nya fina te kopp med fat, höhö! sen är det dags att sova.

Kopp från Ica Maxi- 69:- *reklam*
perfekt till morsdag eller något *tips*

Helt jävla gratis

På spa lektionen i Måndags fick vi ta en massa produkter som inte Sydpoolen- SPA skulle ha längre, eftersom det ska läggas ner. Dessa produkter var redan avnända, så de kunde ju heller inte säljas. Så vi i klassen fick dela upp det. Först drog vi lott om tur ordning på alla saker. Jag blev 2a och plockade på mig en brunkräm från Make Up Store. Inte för att jag använder brunkräm och skulle därför aldrig köpa en. Men hallå?, det var ju gratis så då kunde jag ju lika gärna pröva.
Sen i slutet var det massa saker kvar som alla brudar gick loss på, alla var som djur. Jag tog även en lotion, rengöringsmjölk och en till smink produkt. Men det ligger på toan och glömdes bort där, så de fick inte vara med på kort. =,(


Fejkar´n



Igår när jag var i Sthlm köpte jag löshår, på bilden hade jag inte klippt mig än. Så jag hade fortfarande långt hår och kunde göra lockar. Nu för tiden blir det lite för kort om jag lockar det, så jag köpte massa äkta löshår på taj mahall eller nått sånnt. Igår satt jag och Ida uppe till nästan 1 på natten och sydde hår (hon köpte också lite) det tog 2,5 timmar för mig att sy. Clipsen skulle på och jag vet inte vad. Men nu är två längder klara i alla fall. Hoppas att jag får till det på studenten, tror att det kan se rikigt bra ut om jag lockar in mitt hår i fejk håret. Tjockt blir det också och det är najs!


Upptagen

Med så få dagar kvar innan studenten, har jag inget annat i huvudet än alla dessa skolarbeten. Håller på att plugga nu för fulla muggar, men jag känner att musten börjat gå ur mig? Eller säger man kanske bara så efter ett träningspass?
Aja, eller så går jag och bekymrar mig över att jag aldrig hittar en klänning att ha på mig på kvällen på studentdagen. Har nu kikat både i stan och i Sthlm. Nu börjar jag få panik, kanske hinner man besöka Skäris innan? Där kanske jag hittar nått? Aja, det löser sig. Det är så mycket som händer nu dem sista dagarna...

Onsdag- Plugga
Torsdag- Plugga och jobba
Fredag- Drakbåtsrodden i maren- utgång på kvällen
Lördag- Besöka Anna som har fyllt år
Söndag- Plugga och skicka in alla arbenen

Vad vill jag egentligen?

Nu har jag skrivit klart mitt svenska arbete, känns as skönt. Nu har jag ett arbete mindre att sänka på. Det bästa är att jag faktist inte har så mycket i skolan kvar. Men jag kan inte slappna av för äns allt är klart, men jag börjar se ljuset i tunnen som man brukar säga!¨
Imorgon är det sista dagen på SPA, vi ska ha avslutnings fika. Usch, vad sorgligt det känns. Och veckan som kommer nu, är näst sista veckan i skolan. På måndag kan jag säga att "nästa vecka tar jag studenten". Näe, nu ville jag inte längre. Jag gillar min skola, min klass, allt! Jag orkar inte bli vuxen, jobba och sedan plugga vidare. Allt blir så mycket mer seriöst. Jag vill ta studenten och gå loss, men sen vill jag komma tillbaks till skolan igen. Tror jag.. eller vill jag det? Vad vill jag egentligen? Ena sekunden känns allt as kul och andra inte, vill inte splittras och så vidare.
Jag kan ju trösta mig med att jag hamnade i världens bästa skola, träffat massa underbara människor. Träffade Chrille i 1an och Ida, som drog med mig i party livet. Har haft så himla kul med andra ord.
Detta låter som ett jävla tack tal och att jag ska gå och dö eller nått, men det ska jag förhoppningvis inte. Näe, nu ska jag gå och sova och inget annat! Puss på er




Klänning jakt



Imorgon är det äntligen lön! Det första jag ska köpa är en klänning som jag ska ha på student kvällen. Så morgondagens planer är att åka upp till Sthlm och köpa känning :-) Hoppas jag hittar någon, för dagarna bara rinner iväg och snart är det dags...och jag vill inte stå där utan. Så att det slutar med att jag får ta något jag har hemma. Usch!


KLICK
















Blä

Kom precis hem. Mamma kom hit med en filt, en varsin cola light och en banan. Inte speciellt smarrig fika kanske, men fettsnål;) Vi låg i alla fall och solade ute vid mig, på en slänt och hade utsikt över kanalen. Det var mysigt, sen gick vi en liten runda. Tänk att jag alltid blir lite klokare efter att ha pratat med mamma.
Idag är en rikig segis dag, orkar inte göra någoting. Samtidigt är det skit tråkigt att inte göra något. Och det jag borde göra, är ännu tråkigare än att inte göra något. Om ni fattar?


Nu är det inte lång tid kvar...

Härligt med sovmorgon! Sov ända till 12, sen fick det räcka. Om en timma kommer mami hit till stan, vi ska gå en prommis. När jag kommer hem ska jag göra lite tråk saker, som att diska och plugga.
Alltså..... jag har nog inte insett än att jag tar studenten om typ 1,5 vecka. Det är helt galet!
Jag har fortfarande en del skolarbeten var, ska bli så skönt när allt är över och jag kan andas ut på rikigt.


Hmm?

Jag är på as konstigt humör. Jag kan inte bestämma mig om jag är trött eller taggad.
Eller jag vet att jag är skit trött, har varit och jobbat i 10 timmar och kom typ nyss hem. Men ändå vill jag inte bara vara hemma och dega. Jag tror jag är övertrött. Så då kan jag lika gärna träffa Malin och Ida en stund, tror vi ska ut och ränna på stan en sväng. Sen hem och sova! Ja så gör vi. Pöss
Ps. Det är lite kul när man kollar igenom alla bilder och finner typ den här. Vad tänkte lille Lännäs hjärna med där? Eller vad säger du Ida?

Klassresa till Riga-2009

I bussen på väg till båten!

När vi var framme, var det dags för buffe. Elin gillade chocklad puddingen, hihih!

Anna tog frukt, Haha! Hallå, frukt är ingenting man tar. Det kan man ju äta när som helst.

Jolin, Lina och Anna!

Ute på däck där sken solen!

Första kvällen på båten.

Framme på hotellet i Riga, alla var skapligt slitna. Sov bort hela dagen!

Jag, Ida och Elin hade största och bästa hotell rummet. Det var najs. Och det behövdes eftersom dom var himla bra på att sprida ut sig överallt.


Första kvällen i Riga. Jag blev lite små kär i en klänning jag fick låna av Elin!

På Roxy!





När vi kom hem till hotellet, så fick vi lite klagomål att vi väsnades för mycket. Lina tog det inte fullt så seriöst och kramade om hotell killen och berättade hur mycket hon älskade honom. HAHAHHA! "Im sorry, but i love you, okej?"
Jag har nog aldrig garvat så mycket.

Ida fick komma och hjälpa till att få bort henne. Haha!

En mysig eftermiddag i Riga med Elin och Ida.

Fina gammla hus.

Mycket fin bild. Höhöh

Stannade och tog en fika.

Sexy as!!!!!!!!!!!!!

Andra kvällen! Ute på något ställe med live musik. Mys pys!



Sista kvällen i Riga, partade vi loss i Lisas och Sofias rum. Innan utgång.


Dagen efter... mat!

Dags att åka hem- I taxin på väg till båten

Snyft!

Min nya plånka

Sista kvällen. På båten på väg hem. Jag gjorde en jätte fin frilla på Lina *nöjd*

Emelie och Lisa!

På kvällen kommer Lina Ö och Lisa in RULLANDES på dansgolvet, då har tokarna hittat en kundvagn, där Lisa drar Lina. Och rejsar runt på överallt, tills en vakt sa åt dom. Ja de hände massa roliga saker och det här var lätt bland den bästa resan in my liiiffeeee. Tog över 200 bilder, så de kommer säkert mer vart efter. Nu måste ja verkligen kila, om 20 min ska ja gå till mormor o morfar, innan de ska ja duscha och fixa mig, stressss!


Hemma



Hej:)
Nu är jag hemma från LETTLAND. På båten på väg hem sa Ida till mig att "Nu är vi i Estland", hennes mobil visade tydligen det. Jag sa att det har vi ju varit hela tiden. Men tydligen var vi i Lettland ocj inte i Estland, haha. Aja! Noll koll.
Jag sovit sen jag kom hem fram tills nu. Blev inte många timmars sömn den här resan, men det var det värt. Har haft det så himla kul! Fan vad jag älskar min klass, alla är med alla och alla är hur goa som helst. Börjar kännas väldigt sorjligt att vi ska skiljas åt om två veckor. Usch.....Massa bilder har jag också tagit, men det är inget jag orkar lägga upp nu, dom kommer imorgon. Tog en från Idas blogg så länge. Från båten på mig och Lina.
Nu ska jag kolla på TV. Pussss

Lite Gott&Blandat

Som ni vet har jag klippt mig och färgat håret. Jag har gjort en hel hår make over skulle man kunna säga, hihi!
Beviset kommer här.... Ni som nyper er i armen kan sluta. Det är faktist sant, efter ca 5 år som blondin har jag tagit det stora steget och blivit brunett. Och det tog bara 1,5 år för mig att klippa mig.


Från i Fredags, när Chrille hade överraskat med god mat. Morarella fyllda biffar, med coscos, sallad och tsatziki.



Våran romantiska dag höll sig inte i speciellt länge, Malin och Ida kom förbi. Vi mös med lite ost, kex och vin. Men det var ju bara trevligt. Jag tog en massa heta bilder på Ida, men jag vågar inte lägga ut dem. I alla fall inte dom där rikigt heta, för jag vet att hon kommer att ge igen.
Men tänkte i alla fall bjuda på en AP IDA

Samt en GANGSTER IDA

iiiiiHHhhhhhHHhh........


Igår tog jag och Chrille bort skrivbordet och det bev mycket braaa... fick mycket mer space.
I framtiden ska vi ha en fåtölj i den hörnan, men detta var bara en tillfällig lösning. Hehehehheheh

Så... nu mera bloggar jag från soffan. As skönt!

En till förändring i hemmet har skett, en spegel i hallen som passade som......
vad säger man?
Handen i handsken? Aja, den passa bra där helt enkelt. Chrille gillar dock inte de rosa ljus hållarna, men det gör jaaaag!


Igår var jag tvugen att sjukanmäla mig från jobbet. Har aldrig haft en sån hemsk mensvärk som igår. Den höll i sig hela dagen. Jag kunde inte stå, det ända jag gjorde var att BÖLA. Men det gav sig lite på kvällen. Då kommer Malin och Ida förbi med mat och efterrätt. Hur gulligt är inte det?????? Love them!
Kesella med vaniljsocker, bär och kex. Bus enkelt!


hugg in ba!

På kvällen fixade vi våra naglar, Ida slog på stort och körde på lös naglar. Att hon alltid ska vara värst;)


Snipp snapp slut, där tog historian om Linns närmsta dagar sluuuuut.  Från klockan tålv till tre satt jag med mitt historia arbete igår kväll. Men jag är ändå uppe i tid, har en del som måste fixas. Åker ju på klassresa till Riga idag, jiiiihaaa!
Ska packa, duscha, ladda på ipoden skicka in mitt skolarbete och massa annat.

Sovmorgon

Vaknade upp med lite små ångest att jag faktist sovit bort typ hela dagen. Jag som hade ställt klockan på tio, skulle upp och fixa här hemma och sedan hinna med en prommis innan frukost. Men det råkade bli liiite för många snozar. Aja, skönt var det i alla fall. Om typ tre timmar är det dags att jobba, slutar 20.30. Då är det järnet hem, packa väskan och skriva klart min historia uppsatts. Imorgon far jag som sagt till Riga, om det ska bli najs!

Gulligt

Woho! Det går ju bra det här. Jag är inne på min femte sida. Ska bli gott med lite mat snart, Chrille är söt och lagar en överrasknings middag till mig idag. Han vägrar släppa in mig i köket, ett glas cider med lime har jag också fått serverat när jag sitter och pluggar. Lugna favoriter är på radion och ja, idag är vi rikigt romantiska. Eller han är, höhö!
Han har även köpt vitt vin och ost och kex. Kanske slog han i huvudet i något hårt när han vaknade?
Näe, nu var jag elak! :)

Heeej

Idag var det sista dagen på praktiken, skönt. På ett sät! Att det är över, men samtidigt så känner jag mig jätte stressad, nu efter praktiiken är det bara någon få skol vecka kvar och det finns gott om skol arbeten kvar att göra. Just därför följde jag inte med Ida och Elin till stan för att fika, på en ute serverklig i det här fina vädret. Fast det lockade! Utan jag gick hem och ska snart sätta igång med min historia fördjupning. Jippi! Efter det, ska jag och Chrille städa, ta bort skrivbordet och snygga till det lite här. Ikväll blir det alltså lugna puckar, han ska laga middag och vi hade tänkt att hyra film. Tror även att Malin kikar förbi en stund efter jobbet ikväll.
Packa inför Riga måste jag ju också göra, jobbar ju imorgon och åker på söndag. Nu blev jag stressad!
Näe, nu ska jag sätta igång.

Och så får hon vara med igen!

Men idag, av den anledningen för att hon fyller 19 bast!
GRATTIS!!!


H a p p y



En bild från i fredags hemma hos Idas mamma i Nykvarn. Så himla lyckad och rolig middag. Borde göra mer sånnt. Tjejerna (Ida & Karolina) bjöd på grillat och massa goda tillbehör. Körde roliga lekar och skrattade tills vi fick ont i magen. Jag blir arg än idag, när jag tänker på hur än enda person var tvugen att förstöra min kväll. Hon kläckte ut sig något överdrivet onödigt, som gjorde att jag gick hem från krogen tidigare än planerat.
Men men, ska inte skriva mer om det nu. Gör mig bara arg.
Dags att övergå till alla dessa muskler igen... till pluggandet alltså.

Snark

Imorgon har jag ett jätte stort prov, som omfattar nästan allt vi lärt oss på SPA i 3an. Jag har läst ungefär en 3dje del av vad jag borde och har dessutom sparat det svåraste, alla muskler... ursprung, fäste vad musklerna heter på lahtin osv. Idag är verkligen ingen bra plugga dag, jag är så himla trött och lam.
Städa borde jag också göra, men orkar jag heller inte. Men jag ska sätta igång..... snart!!!!


"vår" lek



Under dem senaste gångerna innan utgång när vi är ett gäng tjejor, kör vi en "lek" som vi tycker är super rolig. Alla har ett läte och en chest eller vad det nu heter/stavas..? Aja... (Jag är tex. Apan, som kliar sig under armarna och säger "oh, oh" Medan dem flesta är sexiga och tar sig på bröna eller nått i den stilen.
Tänker inte beskriva hela leken, men den är rikigt kul. Lina (bilden) är bland dem roligaste, sån jävla inlevelse. Ni fattar säkert ingenting. Men tyckte att bilden var lite rolig, den är i alla fall från Valborg och hade lite kul hemma hos Malin innan utgång.

Ny klippt

I fredags tog jag det stora steget och klippte mig. Det var ju "bara" ett och ett halvt år sedan sist. Ni kan säkert lista ut hur mina toppar såg ut, dem började klyva sig inte bara två utan typ sex gånger. Jag skämdes nästan lite när jag satt i frisör stolen och frisören kollade på mina toppar som om, ja... det vore bland det värsta hon sett. Håret blev fräscht, men jävligt kort. Nu är det en bra bit över brösten, istället för under. Snyft! Min ide, är att skaffa någon form av löshår till satudenten, så jag får dem där stora långa lockarna tills dess i alla fall.
Nu är det dags att gå ut och gå en prommis, sen när jag kommer hem ska jag plugga. Har prov imorgon.
OM jag har mycket att göra i skolan den här veckan. Ska till Riga med klassen på Söndag, så alla arbeten måste vara klara innan jag åker iväg. Eftersom dem ska lämnas in under tiden jag är borta. Stess, stress och massa ångest. Är precis vad jag känner. Det löster sig nog, hoppas jag.



Äntligen ska alla dessa elev behandligar vi gjort, få lite resultat. Eller lite "möda för pengarna"
Sön-tors blir vi borta. Åker båt till Riga, bor på hotell och får en spa behandling. Ja jusdet, jag ska en och inte göra. Det ska bli helt underbart. Kul att göra en sådan grej med klassen också, innan allt är slut. Och efter, är det ju inte så att alla träffas och gör en sån här grej tillsammans. Hoppas bara att man håller kontakten med de flesta!

Godmorgon!

Vaknade för en halvtimma sedan, då var det dags att gå ner i tvättstugan. Skönt med sovmorgon, är som sagt ledig idag:)
Snart är det dags för lite frulle, men innan det ska jag ladda på min ipod med massa bra musik. Så jag blir lite laddad på att gå en lång prommis, fint väder är det idag också.. jihoo!


Snygging



Nu är hockeyn äntligen slut, nu blir det en film. Ondskan! Han som spelar huvudrollen... glömt namnet. Är helt galet snygg......

Borta

Sedan sist har jag fördrivit min tid genom att förnya bloggen lite, men efter jag sparade det nya.. så verkar det som att allt försvunnit. Bara min visningsbild ville stanna. Typiskt, jag orkar inte fixa om något nu. Är trött på att det inte funkar.
Hade ändrat med lite färger och sånnt, sånnt som tar så lång tid att fixa med. Suck!

Så här ser i varje fall min nya header, vad töntligt det låter.. header. Typiskt blogg språk. Jaja, i varje fall.. så här der den ut. Svart och vit, mitt nya..?


Ge mig fredag, eller något att göra i vaje fall!

Hockey på tv och jag får inte byta kanal. Vad ska jag roa mig med ikväll då? Orkar inte sitta mer vid datorn känner jag...
Tänk om jag hade en bra tidning, då kunde jag ju läsa den. Men nu har jag ju ingen bra tidning.
Kanske borde gå och lägga mig rätt tidigt, då blir det snart en ny dag. Inte vilken dag som helst, utan fredag. Vilket innebär massa roliga saker.

Plugghäst

ÄNTLIGEN! är jag klar med min idrotts uppgift, som jag skulle ha gjort för ca ett år sedan. Haha!
Det är verkligen inge bra att dra på arbeten så här länge, då blir dem aldrig gjorda. Men nu tog jag mig i kragen, "bara" typ fyra veckor innan studenten, bättre sent än aldrig.. som man brukar säga!
Nu ska den bara skickas, härligt! Även denna blev flera sidor lång. Nu är jag rikigt nöjd över  mig själv, har gjort klart två stora arbeten på två dagar. Imorgon börjar jag förhoppningsvis på ett nytt.
Nu är det dags att kila, snart kommer mamma. Puss


Vad bra

Slapp vecka, har bara varit på praktiken en enda dag. Det var idag, vad gjorde jag? Vek lite handdukar, filade och målade naglarna och pratade lite skit med Lisa.
Imorgon är jag ledig, dagen ska spenderas i tvättstugan, sedan bär det av till Ida i Nykvarn:)
Köpte ett sött linne på stan idag, som jag tänkte ha på mig, bra då slipper jag ha kläd ångest.
Tänkte plugga lite nu, så skönt att "se" alla arbeten försvinna. Min plan är att ta lite dag för dag. Så jag slipper sitta med alla dagen innan dem ska in. Så dags att sätta lite fart, Puss!

Vad kul det är att jag upptäckt att man kan göra bilderna svart/vita, det är så mycket finare.


Jag är väl förberedd

Min fina studentklänning (finare i verkligheten, såklart) ;)

Och mössan, som står och väntar så fint på hyllan.

Mörk

Nu har jag precis skrivit klart mitt arbete i folkhälsokunskap, 10 sidor blev det. Inte dåligt. Skönt att ha ett arbete mindre att tänka på i alla fall.

Tog och färgade mitt hår idag också IGEN. Usch! inte bra, stackars hår! Men efter senaste färgningen, så tyckte jag att det började bli lite små grönt längs toppana, eftersom att det var så ljust innan. Och lite rött i hårbotten, så jag var tvungen att färga om det. Nu är det dock i de mörkaste laget eller säger man i det mörkaste lagret? aja... ska iaf ljusa upp det lite grann på överhåret senare, till studenten. Men nu måste det få vila ett tag.
Började fixa med bilden, så nu är den svart/ vit. Det gick inte att få tbx den rikiga färgen, eller jag vet inte hur man gör iaf. Så ni får nöja er med en svart/ vit så länge.


Lonely, im miss lonely



Ikväll åker Chrille till Halmstad och kommer hem på Onsdag kväll. Prutt för att sova ensam, jag tror att Malin kommer att vara med mig någon kväll i varje fall. Jag får väl se det från den ljusa sidan, nu får jag plugga i lugn och ro. Utan att någon som har gått ut skolan, tjatar om att man ska kolla film och göra andra roligare saker, precis när man ska sätta igång. Det brukar tuvärr locka mer och sluta med att jag inte pluggar. Men nu jävlar, har jag min chans!
Jag och Spättan var nyss och handlade present till Ida, vad... kanske ni får veta senare, ihihi! Så svårt att köpa något till en tjej som verkligen har "allt".
Nu ska jag snart gå ut och gå med mamma som kommer hit efter jobbet. Ska bli skönt att röra på sig!
Pusss hej


Grattis på 19 års dagen älskade vän!



Vid halv sex ikväll, ska jag och Malin bege oss ut till Nykvarn. För att fira Änzy Ida.
Som idag fyller 19 barre, Grattis till henne! :)

Sånt som hör sommaren till

Typiskt att man ska jobba idag, jag skulle vilja vara ute hela dagen.
Igår hade jag en rikigt mysig kväll/dag. Åt god pizza på Barolo, sedan visare till 550:LS "ute servering" och tog två cider med Chrille och Pagge. Älskar nu när det börar bli sommar, när man kan sitta ute och äta.
Sen kom Malin och Ida och hämtade mig, vi var hos Malin hela kvällen.
Vi har legat ute hela morgonen och bara solat och latat oss. Men nu är det dags att börja göra sig i ordning och åka iväg och jobba. Slutar 21.30 ikväll. Jippi! Puss

 

Godis & Äppel krig

Det är synd att jag är så trött, jag skulle vilja ta en lång prommis kring hela stan i det här underbara vädret. Men det ända jag orkar.. är att sova!
Inte så konstigt egentligen... var uppe till halv fem i natt. Har nog inte garvat så mycket på länge. Som när Malin och Ida fick för sig att ha mat kring, eller ja. Godis och äppel krig när vi kom hem från krogen inatt. De började med att kasta godis på varann, sen gick det över till att det sulade nävar med godis på varann. Och som inte det vore nog, så kastade Malin Idas nyinköpta äpple på henne. Då blev Ida as lack, och kastade det tillbaks på Malin, eller hon bowlade det på henne när Malin försökte gömma sig under bordet. Så det gick sönder och jag vet inte vad. Själv satt man bara brevid och fick ingen luft, typ.
Sen fick jag och Ida för oss att dansa i 190. Musiken på högsta volym och vi hoppade omkring genom flera låtar, så Idag har jag rätt ont i vaderna. Ja, det blev sent men vi hade väldigt kul. Så nu när jag tänker efter gör det inget att jag är så trött.

SKOJ

Går kvällen blev rikigt lyckad och lökig! Det rann svett över hela mig, typ! Bara för att jag dansade så mycket. Men det var kul, så det var värt att löka sönder. Imorse vaknade vi tre hemma hos Malin, dukade upp frulle på altan sedan solade vi och lyssna på hög musik. Satt och doppade fötterna i poolen emellan åt, så hilma härligt. Men galningarna fick till och med för sig att BADA! inte bara en, utan tre gånger. Lite för kallt för min smak, dock.
Herrå, nu ska jag duscha!