Den sista November

När man får gå hem timme tidigare än när man egentligen skulle börjat jobba, tackar man sig själv för att jag valde ett morgonpass. Nu ska jag ner på stan och handla i mörkret, det är mörkt när man vaknar och mörkt när man kommer hem. Känns som att det är dags att gå och lägga sig igen, fast än jag har hela dagen kvar, typ!
Fast de possitiva med att det är mörkt när man går på stan, är ju all mysig julbelysning överallt såklart.


Sliten

Idag har jag inte gjort mycket inte, sovit, ätit och duschat. Men är ändå nöjd med dagens insattser, för det där var precis vad jag orkade. Samlade krafter ett bra tag innan jag kunde duscha. Inte för att jag är sjuk utan för att jag var vaken till klockan sju imorse. Vet inte rikigt vad vi gjorde uppe så länge, utom att dansa till gamla låtar hemma hos Linus med Sophie osv. Aja, kul hade vi igår i alla fall och det är huvudsaken.
Just nu ligger jag i sängen och kollar på Mitt stora feta grekiska bröllop och efter den ska jag sova. Fick ny tid imorgon, så jag öppnar men inatt ska det nog inte vara några problem med att somna i tid.


01.43

Blir arg på mig själv för att jag inte kan sova, för att jag inte blir trött och för att jag börjar att jag ska upp om sex timmar när jag borde sova minst sju. Jag vill bara att det ska bli Lördag, eller det är ju Lördag nu. Så då vill jag väl bara en sak då och det är att klockan ska bli tre så jag får sluta, shit jag vill redan sluta, fast jag inte ens börjat... eh, jag har ju inte ens somnat.. jag är konstig! Jag vill umgås med mina vänner och dricka något glas vin och så vidare. Känns som att det var länge sen. Länge sen man inte slutade sent och jobbade utan bara får njuta av livets goda! Nej, nu ska jag stänga av innan jag skriver ännu mer smörja!!!!!



Borta bra, men hemma bäst!

Vet inte rikigt vart timmarna tog väg på jobbet idag. Tiden gick i alla fall jätte snabbt, så det var riktigt skönt!
Egentligen hade jag tänk att joina alla på filmkväll hos Mickis, men jag kom aldrig så långt. Sängen lockade mer. Är trött och börjar tidigt imorgon, så lika bra att försöka sova. Jag hade sån tur idag, böt bort min tid med en annan tjej från jobbet, istället för att jobba mellan 13-21 imorgon så jobbar jag istället 8.30-15. Tur att hon ville byta med mig och tur att jag fick byta, egentligen ska man säga till minst två veckor innan man byter pass med varandra. Detta innebär i alla fall att jag kan vara med hos Mickis hela kvällen imorgon, jag slipper att stressa, hälla i mig vinet och jag slipper att komma sist. Jag kan istället ta det lungt, komma i tid OCH bjuda Malin och Ida på middag! Efter förkröket hos Mickis imorgon, blir det utgång på Olearys, eller The strip som det nu mera heter. Kul!


He he

Idag var jag sugen på att göra en super frukost. En nyttig sådan med både keso, avokado, grönsaker och skinka på mackan. Men det gick inte så bra. Skärde upp avokadon, som var typ stenhård och då blev jag deppig eftersom att jag skärt upp den i onödan. Så jag la in den i mikron som en dum blondin som tror att den ska bli mjuk och mogna på 10 sekunder. Herregud!
Så det slutade med en helt vanlig macka med skinka på som vanligt...
Aja, dags att fixa till sig lite snart, sen väntar några ärenden på stan och en promenad med Ida&Malin. Sen åker vi alla tre och jobbar klockan tre ;-)


Godmorgon eller goddag!

eller nått.
Vaknade för ett tag sen av att Malin ringde, hon ville ha sällis ner på stan. Passar bra, för att jag måste köpa mig en ny mascara samt ögonfransböjare. Den har verkligen sjungit på sin sista refräng. Den böjer lixom inte längre och mascaran ger mig bara kassa torra ögonfransar och vet man att det är dags för lite nytt.



Upptagen

Kass uppdatering de senaste dagarna, men jag har haft fullt upp. Jobbat, hälsat på pappa, varit på födelsedags fika hos Mickis osv. Kom precis hem, har jobbat sen 8 imorse, efter det åkte jag ner på stan, inhandlade åretsförsta julklapp, presenter till Mickis samt dricka till i helgen. Sen när det var klart, åkte jag och Malin till willys och handlade. Svikare? Vi vet! Men det är faktist mycket billigare där om man ska storhandla och vem i allsin dar vill lägga ut pengar på mat? Det suger ju.
Nu sitter jag och funderar på om jag ska följa med ut ikväll eller softa hemma med min ben&jerrys. Är ledig imorgon, så... varför inte? Får se om jag orkar.


Congrats

Hej! Vill börja med att skriva ett Grattis till Mickis, som fyller 19 barre idag! och det ska vi fira på Lördag=) Idag tog jag mig en överdrivet lång sovmorgon, men det behövdes och jisses vad skönt det var. Snart ska jag och födelsedags barnet åka och jobba, men innan jag börjar ska jag ha ett utvecklings samtal med minkassaledare, pirrpirr! Nej men det kommer att gå bra. Dags att börja fixa till sig lite. Ps. Imorgon är jag ledig, om jag längtar. På onsdag är det löning, som jag längtar.. höhö!


OMG

Pratar med Mickis på msn, fick precis reda på att både Party och Rut dog efter att hon äntligen gjort rent till dem. Ville bara skriva. Rip. Party och Rut och stackars dig Mickis.


Min dag

Herregud vilken bra vän jag är!
Både jag och Mickis slutade klockan tre idag och eftersom att jag glömde min hårborse hos henne igår och eftersom att hon är glömsk och glömmer att ta med den till jobbet fast man ringer och påminner henne på kvällen innan, så följde jag med henne upp efter att jag skjutsat hem henne för att hämta borsten. Hon skulle städa, eftersom hon skulle få familje-besöks-fika eftersom att hon fyller år imorgon. Mycket eftersom!
Hennes lägenhet såg ut som hej kom och hjälp mig, men ingen kom och hur den luktade ska vi inte ens tala om. Sorry Mickis att jag skriver det här, att din läkenhet stank. Men du får skylla dig själv att du aldrig gör rent till Party och Rut (hennes sköldpaddor) plus att du ja, allt det andra. Men men. hur som! Så stannade jag kvar över en timma och hjälpte henne att städa. Hittade både det ena och det andra. En keso burk bakom soffan och så vidare. Efter det, åkte jag hem och städade min egen lägenhet. Sen kom mamma över på besök, blev så istället för att jag åkte dit. Jag bjöd på fika och sen snackade vi bara en massa. Det var mysigt. Jag bjöd på bulle, kall mjölk. (ungefär som att jag skulle bjuda på varm mjölk, men det låter godare att skriva kall mjölk), chocklad och sen kaffe, till mamma alltså själv tycker jag kaffe smakar lika bra som fiskbullar och fiskbullar smakar inte alls bra!


Lördag

Efter ännu en helktisk dag på jobbet, hänger jag, Ida, Christin hos Mickis och Vickan är på G. Vi svullar chips, dipp, ostbågar och dricker julmust framför Paradise Hotel XL. Det ni!
Efter det blir det film och imorgon jobb och en promenad i Nykvarn med mamma. Det var allt jag hade på hjärtat, vi hörs imorgon kväll. Pöss


Jag längtar, sa jag!

Jag tycker att det är viktigt att ha saker att se fram emot. Annars går man bara runt i en tråkig vardag hela tiden och det kan ju bli ja, tråkigt i längden. Jag har inte längre bara en sak att se fram emot, nyår. Utan nu har jag ytterligare en sak att se fram emot, en sak som jag kanske ser fram emot ännu mer? Jag och 23 personer till ska nämligen nyra en stuga i fjällen i Januari och där ska vi bå från Tors-Sön. Det blir dock inget skidåkande, men det blir mycket annat. Åh, vad jag längtar! Kommer att bli så kuuuul!

Vi ska bo i en två vånings-stuga. Jag och mina vänner bor på ena våningen och alla andra på den andra. Det blir helt perfekt att bo så, för då kan inte grannarna klaga på vår musik. Om vi skulle varit färre och delat halva huset med en stackars barn familj. Sa jag att jag längtar?


Rätt val!

Hektisk dag på jobbet! Både på gott och ont, bra för att tiden gick snabbt, dåligt för att jag knapt hann andas. Sjukt mycket folk. Nu är jag hemma, eller det har jag ju varit sedan strax efter nio. Direkt efter jobbet hade jag tänkt att åka hem till Sofia där bla. Mickis befann sig. Dom skulle gå ut, jag tänkte följa med. Även fast jag skulle köra på helt nyktert så kände jag att allt var bättre än att sitta hemma själv en fredags kväll, men väl hemma så fanns det ändå inget bättre än att just... vara hemma själv en fredags kväll! Speciellt efter åtta timmars jobb och massa oväsen hela dagen. En kombenation av massa pip från kassan, ungar som skriker, larm som skjuter, kassalådor som åker in och ut samt röster som ständigt upprepar "var det bra så" skaver i öronen! Hade nog inte pallat med party glada människor och en massa galen musik.


Depp

Jag är så överdrivet otaggad på att jobba idag, eller iallafall att jobba från 13 till 21. Värdens längsta dag!
Kom nyss ur duschen och sneglar på klockan hela tiden, kollar hur länge jag kan sitta här innan jag måste upp och göra mig iordning. Idag vill jag inte göra mig iordning, idag vill jag ju ligga kvar i min morgonrock i sängen i mist 100 år. Stackars mig som inte får det!


En bra dag

Idag har jag fått jätte mycket gjort, känns bra.. såklart! Har tvätt i hela lägenheten hängandes på köksluckor och överallt. Jag hann aldrig torka klart alla sex maskiner. Nästa gång ska jag inte spara på mig så mycket tvätt. Jag har fyra matlådor i frysen, lägenheten är städad och jag har spagetti ben. Jag och Christin var ute och gick i nästan två timmar i regnet, det var faktist rätt sköt att det regnade lite. Nu har hon gått hem och jag ska bege mig bort till Mickis så fort naglarna torkat. Herrrååå


Svart

H&Ms fina svarta nyheter...



Husmor

Morsning korsning!
Idag gick jag upp oerhört tidigt, redan vid halv nio. Sov hemma hos Chrille igår kväll, så lovade att skjussa han till jobbet idag. Där av den tidiga tiden. Efter det åkte jag hem, kollade lite på tv och gårdagens avsnitt av paradise hotel ;-) efter det somnade jag till en liten stund, älskar att vara ledig!
Nu har jag slängt in de två första maskinerna i tvättstugan. Det var nästan lite spännande att rota bland smutstvätten, eftersom att det var så länge sen jag tvättade, jag hade glömt till och med bort vissa plagg. Haha! Illa! Då var det länge sen man tvättade.
Jag har även tagit fram en massa köttfärs så idag tänkte jag också roa mig med att göra något av den. Det får bli taco köttfärs med pasta. Enkelt och gott. Sen tänkte jag vara så duktig att göra överdrivet mycket och frysa in, så jag har massa matlådor. Lite senare när jag är klar med alla mina sysslor ska jag möta upp Christin för en lång prommis.


Prommis

Ska börja dagen med en lång prommis med Spättan som är på väg hit och så ska jag avsluta den på Ica maxi. Sen händer det inte mycket mer idag inte. På med mjukisarna och gympaskorna och så måste jag ju borsta nötterna. Ja, dags att ta tag i livet, hon är ju här om 10 min.

Krossat hjärta, typ.

Kopierat från tv6.se:

Paradise hotel

Sön & mån: 22.00
Ons & tors: 21.00

Lör 22.00: Paradise hotel XL


Blir man inte besviken...? paradise hotel visas alla dagar utom tisdagar. Okej, utom fredagar också men ändå. Blir ändå lack. Vad ska jag göra nu då? Kanske kolla på andra avenyn? Ja så gör vi!


Man måste vara bestämd!

Jag och Mickis var bara inne på två affärer på stan idag, jag lyckades få med mig något från båda. Fast jag inte har råd, hur lyckas jag? Jo man lämnar bla. tillbaka en väska, kräver pengarna tillbaka och vägrar att ta en ny. Sen får man ta sig råd helt enkelt. Försökte få till en liten bild. Men det är ju inte det lättaste med en sketen cam. Den är i alla fall svart, rätt runn, knappar istället för dragkedia en stor mysig "päls" krage och lite andra fina detaljer. Jag är i alla fall nöjd! Det ultimata hade ju varit en äkta pälskrage, men då krävdes det lite mer pengar på kontot, men detta funkar ändå. Sen fick jag även med mig en liten svart paljett kjol. Bra grejer!


Lodisar

Shit, jag måste jalla! Hinner inte skriva, kom precis ur duschen och ska möta upp Mickis utanför HM om 25 minuter. Bra jobbat! Vi ska loda runt på stan innan vi åker och jobbar. Hej!

Akta dig blondinbella

Shit pommes vad jag har bloggat idag! 8 stycken eller 9 om man räknar med det här, värsta blogg- prinsessan ju!!!! Man märker dom dagarna när jag bara är hemma, ledig och inte har något liv. Då dyker det upp många inlägg med jämna mellanrum. Nu är klockan mycket, ska försöka sova men är inte trött för fem korv öre men säger godnatt i alla fall!


Bilder från personal festen

Bättre sent än aldrig, men här kommer några i alla fall:

Jag och Christin posar för att få till en snygg bild. Tyvärr ska jag överdriva lite bara.


Det var hmm.. "typ indiskt tema". Där av pricken i pannan och
(vet inte vad du heter i mitten... men i alla fall hennes kläder)


Smile!


Erkan kände för att posa!


Glaset gick sönder. Men då kan man ju "fimpa" lite på det bara, haha!


Inne på torekällbergets toalett.


Och så avslutar vi med ett litet mongo!


Haha!

Ahhh! Vänta spara lite till mig också!!!!!


Paradise hotel

Jag har nyss tittat klart på det första avsnittet av paradise hotel på datorn. Typiskt mig att bli fast vid såna dära skit program, som det egentligen är men ändå tittar man. Själv skulle jag aldrig i min vildaste fantasi tänka mig att vara med. Men jag skulle dock inte tacka nej till lite värme, bad och smarriga drinkar.. pm tio minuter kommer ett nytt avsnitt på sexan, missa inte det!


Mys belysning



Det bästa med att ha en liten lägenhet är att det går att städa den så snabbt! Utom att städa så har jag ändrat lite på små saker. Flyttat runt nån lampa och så där. Eftersom att jag inte kan möblera om här inne, så får jag flytta på andra saker. Min ljusslinga fick också en ny plats. Stoppade ner den i min ljuslykta som hänger i taket. Blev rikigt mysigt. Jag är så lat och tänder aldrig ljuset som satt där innan, men att stoppa i en sladd ska jag i alla fall orka.


Kvällens måsten:

  • Damsuga och helst torka golven
  • Skura badrummet
  • Plocka in disken
  • Handla samt laga mat
  • Gå upp med lite skit på vinden
  • Boka tvätt tid


Medans jag gör det. Kan ni läsa om min lilla hamburgar- histora samt kika på de exklusiva bilerna.
Det var en gång en Linn som blev magsjuk i Rhodos. Hon spydde upp allt som gick att äta. Två vänner gick för att köpa donken mat till henne, eftersom att hon var extremt hungrig. Linn var inte bara hungrig, utan frös som en tok. Vilket kan tyckas vara väldigt underligt eftersom att hon befann sig i ett land där det var 35+
Efter att Linn tagit en tugga av burgaren, kände hon att magen behövde vila, hon kände sig även trött och så kall så hon orkade inte ta ut larmarna utanför täcket så hon la hamburgaren på kinden så länge "Jag lägger den här så länge". Sa hon efter den första tuggan, vilket var rätt äckligt gjort. Hennes vän Ida passade på att fotta Linn eftersom att hon och den andra vännen Malin hade väldigt toligt åt detta, istället för att tycka synd om. Efter en till tugga så ville Linn inte äta mer. Men det ville Ida och åt upp resten av burgaren medans Linn var inne på toa och gjorde sig av med de två tuggorna. Slut!

 


Tidig i år igen!

Hittade jul stjärnan på vinden. Funderar på att sätta upp den redan ikväll, det är alldeles för tidigt. Jag vet!
Men grannen åvan har en ljusstake så jag är ju i alla fall inte först och sex dagar för tidigt har väl ingen dött av? Det kan inte hjälpas att jag älskar julen och allt som hör julen till, dvs. Den mysiga belysningen!

Bild från mitt rum förra julen. I år får ja pynta i mitt egna lilla hushålll! Höhö


2010

Jag älskar att nyår redan är planerat! Jag hatar nyårs hysterin om vart man ska vara och hur allt kommer att bli. Man vill alltid att kvällen ska bli så perfekt och man vill fira det nya året med alla sina vänner. Tyvärr brukar det aldrig bli så, utan dagarna räknas ner och man har fortfarande panik över vad som kommer att hända  och man börjar sakta men säkert släppa tankarna om "den perfekta nyårs afton". Men detta nyår kommer nog bli det bästa någonsinn, det känner jag på mig och alla är redan taggade och en klänning har jag redan.


Jag älskar julbelysning

Härligt att vara ledig idag:-) Började dagen med en frukost/lunch med mamma. Nu är jag hemma hos Chrille. Ska strax släpa med mig honom upp på vinden, jag har fortfarande kvar lite saker där. Bla. min julstjärna som han fick långa förra julen, men nu ska jag ta tillbaka den. Det är faktist inte så länge kvar tills man får sätta upp den och jag brukar alltid börja lite tidigare ;-)


Sega Söndag

Seg dag!
Har jag inte latat mig framför datorn eller halv kikat lite på Idol reprisen har jag sovit. Sen för en halv timme sen fick jag panik över att jag har gjort lika mycket som en påse potatis. Så jag tog och städade undan lite kläder, packade upp väskan sen kryssningen och så där. Nu sitter jag bara och dricker en kopp med te och tittar på klockan med jämna mellanrum. "Måste göra mig iordning om .... min" snart är det dags att hämta Ida och åka bort till Maxi och... jobba!


Tjugohundratolv

Kom nyss hem från bion med Pappa och Jocke. Vi hade turen med oss ikväll, egentligen skulle vi se på Flickan som lekte med elden. Eller egentligen inte, egentligen skulle vi se på 2012.. men det fanns inte än enda plats kvar när vi skulle boka på datorn innan vi åkte till Heron. Så därför bestämde vi oss för den andra. Väl framme i kön på Heron frågar jag bara, om det inte är så att det skulle finnas tre platser kvar på filmen 2012 och helst brevid varandra. Och vips! Tre stycken som precis avbokat, brevid varnadra högst upp. Vad är oddsen???
Filmen var i alla fall väldigt bra och spännande, rekomenderar den starkt:-)
Är fortfrarande mätt efter både mat och godis och trött efter jobb. Nu ska det bli hilma najs att sova. Natti natti!


Neggo

God morgon! Idag är jag så otaggad man kan bli på att jobba, är trött och seg från igår eller vänta från i förrigår. Det är dåligt väder och jag fryser. Helst av allt vill jag lägga mig i min varma gosiga säng och sova några timmar till. Istället ska jag försöka sluta tycka synd om mig själv, klä på mig och fixa till mig lite. Det är snart dags att åka.


Hej då

Då var det dags för Rhodos kryssning! Jag Malin och Ida, tog en titt förbi solariet imorse, i hopp om att få lite färg. Får ju ångest när man kollar tillbaka på alla bilder. Näe, nu har jag faktist lite små brådis. Ska packa väskan sen bege mig ner mot stan, där vi ska äta något innan vi åker till båten. Puss!







Haha! "Jag vill ju också vara med"




Typ, så kommer vi må imogon!


Svart

Ida ligger och sover i sängen och jag sitter och målar naglarna i fåtöljen. Om typ en halv timma ska vi båda åka och jobba. Det var allt för oss! Ciao.


Bra vecka!

  • Idag. Mickis är snart här. Åka och jobba. Slutar halv 10. (allt är bättre än att stänga)
  • Imorgon. Jobb mellan 15-20. Värdens skönaste pass? Efter det.. har Mickis bjudit in mig på en film kväll.
  • Torsdag. "Rhodos" kryssning. Behöver inte skriva mer.
  • Fredag. Ledig! Tack och lov. Må så där lagom bra.
  • Lördag. Jobba. Tjäna pengar. Bio på kvällen.
  • Söndag. Jobba igen. Ännu mer pengar. Jag behöver pengar. Snart jul och nyår ju.

 

 


Ett litet erkännande

Tänk att jag blivit lite smått beroende av hår. Jag började med löshår för första gången till studenten. Jag och mamma gjorde en deal. Jag toppade mig- hon köpte min student klänning. Eftersom att mitt hår var så slitet så rök det mesta av håret av. Därav köpte jag löshår inför studenten, eftersom att jag ville ha långa fina lockar.
Nu ungefär ett hal år senare (shit vad snabbt tiden går) är jag fast!
Använder det var och varannan dag och alltid till fest. Men alla har vi något vi inte kan vara utan. Vissa cigg, alkohol, data, cola och andra lite ytligare saker som hår, gele naglar eller lösögonfransar? ;-)


LYCKA



När jag var i Sthlm förut hittade jag äntligen vägg-dekorations bokstäver, på en liten inredningsbutik. Alla bra budskap var slut, så det fanns bara "sov gott och välkommen" kvar. Men jag fick ta prov exet som redan hängde uppe. Lycka!;-) Kass bild tyvärr, men det blir ju inte bättre med cam.


Den där mössan

Jusde, för nån dag sen köpte jag mig en ny mössa. Som varje år. Det roliga är att jag aldrig använder mössa, men köper mig alltid en ny. Varför? Vill använda mössa, tycker det är varmt och skönt, men känner mig som ett svamp huvud, så den åker oftast av lika snabbt som den åker på. Min nya vita från Indiska gillar jag lite mer än alla andra, så förhoppningsvis får jag lite användning av den.


En sovmorgon

Nu känner jag mig överdrivet utvilad. Sov ut ända till 12 imorse, 12 på dagen. Har sovit så dåligt i några nätter nu, vilket har resulterat en massa näsblod. Inte minst när jag satt i kassan igen, så idag fick jag faktist ingen ångest över att jag sovit bort flera timmar av mitt liv.
Nu är det dags att ta tag i städningen, det blir lixom stökigt på än gång här hemma. Jag fattar inte hur jag lyckas?
Efter det är det dags att jobba, i vanlig ordning.. ångrar mig lite att jag tog en extra tid idag, men samtidigt tog jag ju ledigt på torsdag, då det är dags för kryssning. Så det blir ju + - 0 i alla fall.


Du har fågel på dig

 


Life

Eftersom att jag har haft ett liv de två senaste dagarna, har jag inte haft tid att sitta vid datorn och där av den dåliga uppdateringen. Så nu vet ni det!
Nu sitter jag ny duschad och ombytt i Malins säng, vi var nyss och tränade. Idag är det bara jobb som är planerat, ja.. det var faktist allt för mig just nu. He he.


Till ägget



Ikväll åkte jag ut till mamma och blir även kvar här över natten. (hur najs är det inte att kunna ta med sig datorn?) Jag och mamma passade på att fira Jocke lite ikväll, eftersom att han fyller år imorgon. Lite roligare på en Lördag, itsället för på en Söndag då det hände massa andra saker också och jag åkte bland annat på att jobba, så tyvärr får jag inte träffa Anna och Alva imorgon.
Jocke fick även sina presenter idag... av mig fick han självklart ett ägg! Jag har kallat han för ägget nu i säkert fem års tid. Under de två första åren blev jag slagen gul och blå och jag sprang och låste in mig på rummet efter ja kallat han för ägget. Varje gång så höjde han knytnäven och blev jätte arg och var redo för att döda mig, MEN jag gav aldrig upp... nu fem år senare så accepterar han det.
I alla fall... när han skulle öppna mitt paket började jag fnissa och sa att han var tvungen att vara jätte försiktig när han öppnade, då förstod han ganska snabbt vad det var han skulle få. Men ägget klarade sig utan skador, eftersom att jag hade packat in han så väl i papper, tidning, påsar, burkar och folie.  
Sen fick han faktiskt en annan present av mig också.. planerar även att ge honom ett ägg i julklapp med, bara för att! Men måste nog kocka de då, så att det inte går sönder under granen. Är jag på rikigt bra humör kanske han till och med får en hel karta med ägg, men det återstår att se....
Nu är det dags att sova! Natti!
Ps. Ritiade lite i paint på ägget ovan, precis detta glada fejs ritade jag på Jockes ägg. Sen skrev jag självklart (Grattis ägget på baksidan).

Puss

Sov sött! Det tänkte jag försöka göra i varje fall... Puss hej!


Ps. För mycket fritid, jag vet!

Och jag lider av....?

Fick i alla fall en lite "mysig" avslutning på den här fredagen. När jag slutade köpte jag med mig hem en sallad, avokado och lite chocklad. Härmade Ida, hon gav mig lite mat insperation denna underbara fredag. Hur som... Icas pasta/kyckling sallader är inget att hurra för kanske, men lägger man upp det på en tallrik, så slipper man den tråkiga plast skålen. Sen pillar man bort det äckliga, alla stora torra salladsblad som översvämmar. Sen skär man i lite avokado och pepprar på massa örtsalt, efter det tillsätter man lite extra av det man tycker om. I mitt fall- majs. Inte för att jag är otacksam över de 5 majskornen som redan finns med, men är det fredag så är det. Detta åt jag framför alla Idol klipp på datorn, eftersom att jag missade hela programet, eller vänta det gjorde jag ju inte alls, hann ju med att se utröstningen. Tycker att det var bra att Rabhin? Rabih? åkte ut, han var ju hur söt som helst, men nu var det ju så att detta inte var en söt- tävling. Han kunde typ sjunga en låt sen sög han. Aja, nog om det! Nu ligger jag i alla fall utslagen och mätt i sängen, lite ångest efter chockladen. Dagens träning åt helvete? Men men, nu finns det ingen återvändo eller jo... det skulle vara att spy lite, men det vill jag ju inte göra. Näe, nu känner jag att jag borde sluta skriva en massa strunt. Vi hörs imorgon helt enkelt.
Bye byeeee ps. Erik var bäst ikväll!!!! Fick ett medelande av mamma på jobbet. Kände hur det vibrerade lite i fikan, läste när jag fick tillfälle där stog de "GUUUD va BRA Erik var ikväll äzzzzuuu" Okej, nu stog de inte äzzu. men jag skrev bara så för ja är flum och trött och uttråkad och tycker synd om mig själv som ligger här helt deppig och mätt och ångestfull efter chockladen som var fett onödig och då ska vi inte tala om dagens träning som var onödigare än så. Okej, dags att sluta HEJ!




Wohoo!

Ibland blir jag riktigt nöjd över mig själv. Efter träningen åkte jag hem, gick direkt in i köket, diskade och snyggade till det lite här hemma. In i duschen, sen värmde jag på maten.
Sen kan jag sitta vid datan tills det är dags att åka. Istället för att ta tag i allt sen i sista sekunden för att jag inte orkat innan, så blir allt as stressigt och jag känner mig as kass.
Men detta var väl det ända braiga som kommer att hända idag. Ska nu gå och fixa till mig lite sen ska jag åka och jobba. Stänger idag med, så det blir ingen heron för mig (som jag annars hade följt med på) det blir inget Idol tittade, inget krök eller inget fredags mys. Men vet ni vad det blir...? En hel kväll i kassan på Ica maxi:-)
Näe, det jag försöker säga är att min fredag kommer att vara ap tråkig. Nu är det dags att lägga på lite smink...


Tim testar

Satt och läste till mig hur man lägger upp youtube klipp i bloggen. Har inte orkat bry mig om det tidigare, men det här klippet är värt att lägga in. Jag skrattade så att jag grät!


Mot friskis

Godmorgon! Inatt har jag sovit som en påse skit, var skit trött men lyckades änå inte sova. (Mycket skit idag)
Nu är det i alla fall dags att sluta gnälla och åka iväg till gymmet och röra lite på fläsket tillsammans med Malin. Håller på att ladda min ipod, idag har jag planer på att stå på crosstrainern tills jag storknar och för att orka med det så behöver man ... musik!

Och så några trevliga situps på det....



Natt blogg

Hej! Vad i allsindar gör jag uppe så här sent? Har pecis kollat klart på "mammas pojkar" på tv 4as hemsida. Låg och skrattade åt Bobbys mamma för mig själv. I början hatade jag henne och tyckte hon var en riktig hagga, men nu så.. gillar jag henne. Bara så att ni vet! Innan det fixade jag lite till med bloggen, den behövde ett lyft min gamla tråkiga blogg. Alla har ju så trendiga bloggar nu för tiden. Man hänger ju inte med...


Vad tycks?

Har fördrivit min tid genom att fixa lite med bloggen. Är ännu inte helt klar men nu ger jag iallafall upp. Det tar ju sån tid, bara att komma på hur den ska se ut tog ju 100 år. Sen kom jag på att lite bra ordspråk kan ju inte bli fel, så det fick det bli.
Nu börjar jag bli hungrig, ska kocka pasta och sedan värma på kycklingen som blev över från igår.


Fina nyheter hos H&M

Varje torsdag fyller ju HMs hemsida på med massa nyheter. Den här gånger var det mest party plagg. Kanske beror på att nyår närmar sig lite smått..?
Är mest dugen på att beställa oversize tröjan/klänningen. Snyggt med ett skärp i midjan, ballerina skorna, men dom är ju för kalla för att använda nu. Sen de blåa örhängerna.





Vardags lyx!

Vaknade av att mamma gick upp vid halv sex imorse, var inte avis för fem öre. Det var så lyxigt att gå upp och låsa dörren efter henne och sedan krypa ner i sängen igen och veta att man får sova några timmar till. Klockan ringde halv tio men jag var duktig och snooza till elva. Hehe!
Men idag bli det ingen träning och vädret är trist så kan ju lika gärna vara hemma hela dagen till det är dags för jobb. Nu har jag läst alla intressanta bloggar, så ska jag bara lägga mig i sängen och läsa en skvaller tidning som mamma köpte igår.


shhh

Vet egentligen inte varför jag ens loggade in på blogg.se
Hmm... jo antagligen var det för att uppdatera bloggen lite, men jag har ju verkligen ingenting att skriva. Mamma hon sover som en stock och jag sitter i fåtöljen brevid och klickar så försiktigt på tangenterna för att hon inte ska vakna. Imorgon då...? Jo då jobbar jag, men det är inge synd om mig alls... efter två dagars ledighet:-)

Hur vågade jag ens ta dessa bilder? Tänk om "han" (i mardrömmen) skulle dyka upp bakom mig i någon utav dessa? Näe, ikväll är jag ingen fegis. Eller beror de på att mamma ligger en meter ifrån mig?


Med mutteri

Alla ljus är tända, klyftpotatisen är i ugnen och kycklingen är stekt. Jag och mamma väntar på att maten ska bli klar, sen är det bode söker fru som gäller!!!



Lediga onsdag

Är helt slut efter morgonens träning. Jag och Malin gick bara upp och klädde på oss träningskläderna när vi vaknade och sen åkte vi hem till henne, tog en promenad bort till gymet och körde så att svätten rann. Sedan var det bara att spatsera hem igen, kände mig som en ända stor musikel, hård och tung.
Nu är jag hemma igen, har precis ätit lite frulle och ska ta och duscha och plocka in lite kläder som jag så fint har lagt i en stor hög på golvet. Efter det ska jag ner till stan för att möta upp Alexandra. Lite senare ska jag umgås med mamma, hon kommer hit efter jobbet. Och blir även kvar över natten... mysigt.

seee ya


En dag i skogen

Idag var både jag och Malin lediga, så igår försökte vi komma på något vi kunde göra idag. Stockholm var det första förslaget, men det tyckte jag inte var så bra eftersom att jag tänkte försöka hålla i pengarna lite. Så kom jag på att vi skulle ut och ta lite frisk luft i kombenation med en lång promenad på landet=Enhörna. Så imorse stod vi hemma och gjorde ägg respektiva köttbulle mackor och packade ner det i en rygga. Haha!
Vi var ute och gick i två och en halv timme, det ni! Om vi kände oss duktiga efter och om vi kände oss töntiga när vi sprang runt i skogen för att leta efter en lämplig mat-plats. Tillslut hittade vi två potensiella stenar dvs. utan mossa, mossa är inge bra på hösten eftersom att den är blöt och kall. Tips till dig som också nu efter detta inlägg vill äta mackor i skogen!
Det tog typ fem minuter för oss att ta första tuggan, eftersom att vi kände oss så överdrivet, kopiöst barnsliga/töntiga/vuxna. Efter det åkte vi hem till Chrille och kollade på den nya skräckisen Paranormal Activity, som jag först hade bestämt mig för att inte se, eftersom att den skulle vara så överdrivet läskig. Men vi kunde inte hålla oss så, ja nu har man sett den iaf och den var faktist inte läskig som jag trodde. Aja, blev alldeles för mycket tråkig text här känner jag. Nu ska vi iaf, kolla på det senaste Andra avenyn avsnittet som börjar om... omg. 1 min och sen ska vi bara softa satan.


En mardröm

Inatt har jag haft en helvettes natt! Hade jätte svårt att sova. Kände mig trött vid 12 inatt så stängde av datorn, efter det låg jag och vred och vände på mig i över en halv timme. Vet inte varför, men låg och tänkte på en massa läskiga saker. I helgen berättade Sophie om en kompis "någonting" hade hittat en främande man liggandes under hennes säng. Då tänkte jag att "tänk om det ligger någon under min?" Jag var för feg och för trött för att kolla efter så jag låg kvar och lyssnade på de kusliga löven som blåste omkring på gatan utanför. Tillslut lyckas jag somna, men fter tre timmar vaknar jag- alldeles kallsvättig och panik slagen. Precis när jag somnat drömmer jag att jag fortfarande ligger kvar i min säng och har svårt att sova, men i drömmen så låg jag tydligen med huvudet åt andra hållet. Åt det hållet jag egentligen har fötterna. Annars var allt sig likt. I alla fall.. i drömmen tar jag fram datorn igen eftersom att jag aldrig kunde sova. För första gången får jag för mig att video-blogga. Som lät ungefär så här (Hej hej, kan verkligen inte sova, så jag fick för mig att video-blogga för första gången... kul kul...osv) När jag var klar så kollade jag igenom klippet en gång innan jag la ut det i bloggen, så jag inte gjorde bort mig totalt.
När jag kollat på halva klippet ser jag något i videon "flyga" förbi bakom mig. Som en stor vart skugga.. jag får panik och spolar tillbaka på samma ställe och pausar när skuggan kommer, då ser jag att det är en svart klädd man/spöke någonting som går förbi precis bakom mig och glor rätt in i kameran. Efter det vaknar jag upp, svättig och livrädd. Går upp ur sängen  och vinklar upp alla persienner så att det ska bli ljusare, efter det somnar jag iaf. Men drömmen ville envisas med att komma tillbaka hela tiden, men jag lyckades bli av med den genom att inte somna om på en gång.
Får rysningar när jag sitter och skriver nu. Kanske inte låter så läskigt för er läsare, men det var det. Och alla vet ju också att jag bor själv. Vilket inte gjorde saken bättre.


Nya träningskläder

Jag gillar att jag börjat träna igen. Hur duktig känner man sig inte efter? Gillar till och med träningsvärken dagen efter. Efter träninspasset gick jag och Malin hem till henne och åt lite lunch, efter det åkte jag hem. Frös som aldrig förr, sprang in och skållade mig i duschen.. typ. Det är så himla najs att duscha as varmt när man fryser. Så varmt så att det ryker om än när man går ur duschen. Fick precis reda på att jag slutar 21.30 ist för 22.15 och ni anar inte hur lyxigt det är att slippa stänga och slippa "ta hand om" de sista kunderna, utan att bara få lämna allt och säga "hej då, nu går jag hem"...
Nu börjar tiden rinna iväg, tänkte fixa till mig lite nu... herrråååå

Vill också ha såna hära snygga tränings kläder..
Näe, men jag vill ha nya träningskläder... blir faktist lite roligare att träna då.


Blondie



Slingade ju håret här om dagen och det blev faktist riktigt bra, wohoo! Annars hade jag legat risigt till. Kul att jobba och gå på fest och vara helt fläckig i hårbotten. Den här gången gjorde jag folie slingor på mig själv, istället för att anväda sling-mössa. Så ska n og fortsätta med folie tror jag.
Nu äter jag lite frulle och efter det ska jag åka hem till Malin, vi ska vidare till gymmet och träna sen är det jobb som väntar. Hejs!


1 Nov

Hej hopp! Idag mår jag bara bra om någon skulle undra, hade rätt ont i skallen när jag vaknade. En alvedon och lite frulle gjorde susen, hela morgonen har jag och Malin latat oss framför datan och ätit gamla ostbågar. Bara jag som tycker att dom är godare dagen efter? När dom blivit lite små sega. Aja, hur som!
Vi hade det iaf jätte trevligt hos Patrik igår, om man bortser från vissa tråkigheter.. som sånt dycker ju tuvärr nästan alltid upp.
Idag är jag ledig, ska snart åka hem och byta om till mjukis kläder och åka hem till mamma, vi ska ta en lång prommis. Ja mycket mer än det händer nog inte idag.
Jusde, idag är det den första november. Snart är det jul och ett helt nytt år. Fan vad fort det går!!!

Kan vi inte bara sopla tillbaka tiden lite? Jag vill...

Kunna sova ute i en solstol...


Få maten serverad på resturanger...


Bo med Malin och Ida...


Ha bruna ben och mysa på balkongen..


Upptäcka Ida sovandes på balkongen...?


Mysa omkring i gamla stan<3...


Dränka fejjan med solskydds faktor...


Komma hem klockan sju på morgonen..


Spendera kvällarna på bargatan..


Och såklart... att kunna glassa på stranden..