Till ägget



Ikväll åkte jag ut till mamma och blir även kvar här över natten. (hur najs är det inte att kunna ta med sig datorn?) Jag och mamma passade på att fira Jocke lite ikväll, eftersom att han fyller år imorgon. Lite roligare på en Lördag, itsället för på en Söndag då det hände massa andra saker också och jag åkte bland annat på att jobba, så tyvärr får jag inte träffa Anna och Alva imorgon.
Jocke fick även sina presenter idag... av mig fick han självklart ett ägg! Jag har kallat han för ägget nu i säkert fem års tid. Under de två första åren blev jag slagen gul och blå och jag sprang och låste in mig på rummet efter ja kallat han för ägget. Varje gång så höjde han knytnäven och blev jätte arg och var redo för att döda mig, MEN jag gav aldrig upp... nu fem år senare så accepterar han det.
I alla fall... när han skulle öppna mitt paket började jag fnissa och sa att han var tvungen att vara jätte försiktig när han öppnade, då förstod han ganska snabbt vad det var han skulle få. Men ägget klarade sig utan skador, eftersom att jag hade packat in han så väl i papper, tidning, påsar, burkar och folie.  
Sen fick han faktiskt en annan present av mig också.. planerar även att ge honom ett ägg i julklapp med, bara för att! Men måste nog kocka de då, så att det inte går sönder under granen. Är jag på rikigt bra humör kanske han till och med får en hel karta med ägg, men det återstår att se....
Nu är det dags att sova! Natti!
Ps. Ritiade lite i paint på ägget ovan, precis detta glada fejs ritade jag på Jockes ägg. Sen skrev jag självklart (Grattis ägget på baksidan).

Kommentarer
Postat av: Ida

hahah abästa klappen :P ETTT ÄGGG!!!

ÄÄÄGET ÄGGGEET ÄÄÄGGEEET !!!!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback