Fix

Godmorgon!
Snart är det dags för att slinga håret, om jag orkar... men det är iaf planen.
Men egentligen är det ganaska dumt att göra det innan man ska iväg, för att det bli ju inte alltid bra när man gör på sig själv, men jag står knappt ut med min mörka utväxt längre.. så jag tar nog chansen.
Sen är det dags att prova och packa ner lite kläder tills ikväll. Direkt efter jobbet åker jag hem till Malin, där vi ska fixa oss innan vi går hem till Patrik.
Idag har jag ett sånt där super långt/tråkigt pass, 13-21. Tur att det är lördag och massa OB annars hade jag inte varit rikigt lika taggad. Nu ska jag kika lite bloggar sen ta tag i mitt liv. Hej då!


Under ytan



Igår kväll kom Ida och Malin förbi efter de slutat jobbet. Vi käkade och kolla tv, när Malin gick så tog jag och Ida massa fina bilder, visst ser vi ut som två sjöjungfruar?? eller hur blir det..? En sjöjungfru flera sjöjungfrusisar? Näe. Jag ger upp! Kom nyss hem från Friskis och svättis äntligen har jag köpt ett nytt träningskort och nu jävlar är det slut på mina lata dagar. Har precis ätit upp min omelett också (Y)
Nu är det brådis, börjar jobba klockan tre, så måste börja fixa mig NU!!!


My home

Okej! Tyvärr blir det inga bättre bilder på lägenheten. Att gå runt och fotta med en hel dator i halden var ju så där lagom smidigt. Sen blir ju bilderna suddiga eftersom att det bara är fottat med en webcam osv. Men fick i alla fall till några stycken.










Webcam

Wooho! Upptäckte precis att jag hade en web kamera. Men jag vill ha tillbaka min kamera ingen web cam. Har inte använt web cäääm sen jag var liten fjortis. Upptäckte lite nytt inom cam utvecklingen iaf. Titta själva...




Whatcha Say Remix

Kom nyss hem! Promenaden med Ida var hel bra, både sällskapet och miljön. Enhörna in my heart<3 hehe.
Sitter och lyssnar på en hel skön "party" låt Malin lagt ut i sin blogg som kom på krogen när vi var i Stockholm sist... mmmm!
Tänkte koppla in mina högtalare och poppa lite, är as taggad tills på lördag. Kan det inte bara bli lördag kväll nu? Då är det party hos Patrik som väntar.





Hej

Datorn är farlig på kvällarna. Den höll mig vaken ända till halv tre i natt. Så nu är jag rikigt seg och trött!
Mamma gick nyss, hon var här över lunchen jag bjöd na på en grekisk sallad. Lätt som en plätt! Fick mig att längta tillbaka till Grekland, snyft.
Nu ska jag lägga i en växel, har massa tråkiga ärenden som måste fixas innan jag rullar hem till Ida.
Måste även förbi Maxi, råkade få med mig en telefon som tillhör självscanins kassan. Så dom lär ju undrat varför ingen svarat i den idag. Ups!
Näe, men nu börjar det bli lite små brådis. Hörs senare.

 

 


Haha

Äntligen sitter man här under täcket med ny datorn en påse med naturgodis och endast datorlampan tänd i lilla lägenheten. Mysigt! Har längtat efter det enda sendan jag gick till jobbet. Nu ska jag kolla på det senaste andra avenyn avsnittet sen försöka stänga av datorn och sova. Imorgon är jag ledig, ska först ner på banken en sväng sedan luncha med mamma och efter det ska jag åka ut till Enhörna för att hälsa på Ida. En långprommis runt mina gamla kvarter väntar!
God natt och sov så gott mina vänner!
Ps. Fan vad nöjd jag är över mig själv som lyckades instalera mitt trådlösa internett, av två skäl: 1. Jag är tydligen oerhört oteknisk. Eller jag klarar ju mig med det jag kan, men enligt mina vänner är jag hur kass som helst på teknik:-(. Men jag är bättre än mormor iaf :-). (alltid nått). Och nu över till det sista skälet till att vara stolt: Jag klarade det även fast allt var på engelska. Engelska har aldrig varit min starka sida. Var super nöjd över mitt G i engelska A lixom.

Jussde, ett till Ps. Idag hade jag en jätte rolig kund som "gjorde min dag". Fick mig iaf ett gott skratt. För det första kommer han (en utländsk gubbe) fram med en hel kundvagn. Ur den plockar han upp en eldorado pumptvål. Orka dras med en hel vagn för den sketna tvålen, aja. Men nu till det roliga: Innan han stoppar ner den i vagnen igen så håller han upp den och frågar......... OM man kan ha den som dressing. HAHAH


Aja, goood night.

MIN nya dator

Hej! Jag har nyss gjort världens bästa affär. Fick köpa Chrilles knappt ett år bärbara dator ink hans högtalar system för 700kr. Datan fick jag för 500 och ljudet för 200. Egentligen skulle jag fått köpa den för 1000kr. (som också hade varit billigt och bra) men fick 500kr "rabatt" som födelsedags present förut.
Idag har vi varir på net on net, där han köpte sin nya. Då passade jag även på att köpa en dator mus, blev en ljus rosa såklart. Och sen följde även en datorlampa med hem, cosy när man sitter vid datorn i sängen på kvällarna. Aja, det var allt för mig. Ikväll hänger jag på Maxi som vanligt.





Lucky me

Kass morgon. Mamma ringer och säger att jag fått en P-bot på 500kr efter att ha lånat hennes bil. Jag råkade sätta en vanlig p-lapp över hennes p-tillstånds lapp om att hon får stå gratis på sydpoolens parkering eftersom att hon är spinning ledare där. Jag glömde att ta bort min vanliga p-lapp och lämnat över bilen till mamma igen (som inte la märke till att det satt en p-lapp över själva p-tillstånds lappen) Och självklart får hon en p-bot, eftersom att lapp Lisan inte kan se mammas p- tillstånd eftersom att klantiga jag har skymt den.
Jag gick i ide en liten stund men blev sur på mig själv, som inte bara kunde ligga där och sura. Så jag tar tummen ur arslet och ställer mig och diskar och fixar lite fint i "köket". Lyfter på ett makaron paket och går sönder och hälften åker ur på golvet. Hämtar damsugaren, där handtaget går sönder när jag lyfter upp den och damsugaren hamnar på min tå. Aj aj!
Ingen höjdare morgon eller förmiddag precis. Sov ju bort hela morgonen, men det var väl lika bra det. Eftersom att annars hade jag väl råkat ut för fler saker.
Nu har jag precis ätit klart och ska göra mig i ordning för jobbet.

Vill gå i ide

Då var det måndag igen. Idag vaknade jag nog inte upp på den bästa sidan. Idag känns allt tråkigt, deprimerande och tråkigt, tråkigt, tråkigt.
Börjar jobba klockan fyra, innan dess ska jag inte göra något nödvändigt. Eller ja, det skulle vara att laga något att äta då. Idag skulle jag nog vilja gå i ide om jag fick bestämma. Vore rätt najs, sen när jag vaknar om på nytt så ska jag se till att vakna upp på rätt sida :-)

Bra TV

En tomat och mosarella pizza ligger i ugnen och är snart klar. Lägenheten är städad och maten är handlad. Jag är nöjd! Nu och några timmar framöver- en massa TV.

Top model- ensam mamma söker- love actually

Se hela bilden

Söndags göra

Just nu håller jag på att skriva nereller snarare inköpslistan som jag ska ha med mig. Rensade precis ur kylen och fick slänga massor (nu har jag lärt mig att inte köpa på mig för mycket kylvaror, blir bara gammalt. *Pengar i sjön*), så nu dags att fylla på med nya fräscha grejer och bege sig bort till Maxi. När jag kommer hem blir det storstädning. Har inte orkat gjort ett jota fram tills nu, slumrade till en liten stund. Så nu är jag människa igen.

Bra

Hur orkade jag ens gå ut igår?
Två dagar i rad utan sömn plus massa jobb. Men idag är jag ledig, helt underbart!
Ska snart röja upp lite här hemma, har stökat omkring som fan. Sen ska jag åka och handla, har inte ett jota här hemma och magen kurrar på för fulla muggar. Senare ska jag träffa den är Öhman, om hon har lust att svara när jag ringer men jag tror hon har bytt nr, så kan vara därför. Ikväll ska jag softa med godis framför ensam mamma söker. Bra söndag! Puss hej!

Jag imorgon.....



Får ångest av tanken på att jag ska upp så tidigt och ta bussen till jobbet. Näe, nu får jag sluta tänka så. Det kommer att bli jätte bra, hej!!!....


Ändrade planer

Det blir utgång ikväll istället! Hela går dagen ink. idag har jag sprungit runt med både Ida och Malin på stan för att hitta något att ha på mig tills ikväll. Men det ända jag kom hem med var en tjocktröja och en ny väska. Ingenting tills ikväll alltså, men sen när jag kommer hem och gräver lite i garderoben upptäcker jag min nya klänning, eller min oanvända klänning som jag köpte i stockholm för en månad sen. Den blir helt perfa. Den känns annars för party att ha på sig här i stan så nu får den komma till användning. Dags att locka håret, locktången blev precis varm. Aja, vill inte ens tänka på hur jag kommer att må imorgon bitti på jobbet vid 11, men det är en annan femma. Hejsvejs!



No thanks

Farliga persienner. Nu kan jag ju sova bort hela dagen, vaknade vid 12 av att jobbet ringde. "Sover du?" "Nej jag är bara lite hes" He he. Varför tycker man att det är så pinsamt att säga att man sover, eller har sovit bort hela dagen?
Är man ledig, så får man ju passa på. Nej, men man ska alltid vara så hurtig och hinna med 1000 saker innan 12. Helst tränat, storstädat, lagat mat och duschat.
Nej! Idag är det ingen sån dag jag är speciellt sugen på något utan detta. Så tackade nej till jobb och alla måsten. Chrille ringde nyss och sa att han hade handlat massa mat och efterrätt tills senare, då han ska bjuda på middag. Det passar mig mycket bättre idag. He he.
Nu! När det dags att snygga tills sig lite. Ska strax möta upp Malin på stan.

♥♥♥

Finns både i puder rosa och grått. Jag vet vad jag ska hålla utkik på hos HM.
För en sån här kofta ska jag ha!
I'm in love


Nya nyttigare tag

Dricker vanilj te. Jag måste försöka börja nöja mig med en kopp te på kvällarna. Den här månaden ska jag köpa träning kort på Friskis & Svättis igen och då ingår inte en massa onyttigheter var och varannan kväll. Så börjar lite smått ikväll och försöker vänja mig eller avvänja mig kanske låter bättre? Aja, hur som... en söt blommig te kopp har jag i varje fall som hjälper mig på traven. Eh? Fy fan vad töntigt det där lät. Som att en te kopp kan hjälpa mig in i bättre rutiner? Knappast. Fast och andra sidan är det ju en rätt bra ide, för att då kan jag ju skylla på koppen om det går åt helvette. :-)
Tekopp

Framöver

Torsdag- Ledig. Ut och gå en lång promenad med Christine på morgonen. Gå på stan och lägga undan något att ha på mig tills i helgen.


Fredag/Löning- Ner på stan och köpa det jag ev. har lagt undan. Vidare till din bil och köpa en grej. Åka hem till pappa och låta han montera min fläkt till bilen. Sen åka och jobba klockan 13. Åh, vad tidigt jag måste gå upp för att hinna med allt.


Lördag- Jobba mellan 11-17. Hem och fixa mig! Utgång i Stockholm för ovanlighetens skull.


Söndag- Ledig. Fika på stan med Lina Öhman. Mys! Det var jätte länge sen vi sågs.



Regndansen

Ovärd dag! Var på jobbet i tre timmar, sen fick jag gå hem. Ögat "tårade" så mycket att jag till sist nästan inte såg ett skvatt och var i akut behov av en vindrutetorkare. Men ändå var det värt att gå, eftersom att jag var i mini-huset hela tiden. Så fick alltså betalt för att titta på filmen Lilla spöket Laban samt rita teckningar till alla små tjejer. Ikväll blir det bara en massa TV tittande och inget mer.

Snyft

Nu har jag äntligen fått upp min sista persienn i stora fönstret. Som är ner dragna, så nu är det mörkt och skönt här inne. Om en timme ska jag vara hos mormor och morfar, där jag ska äta lunch. Kanske blir kvar där tills jag ska åka och jobba klockan fyra. Får se, annars händer det faktiskt inte så mycket mer idag. Mitt öga är lika kasst som igår och jag kan ju även tala om att det inte var kul att jobba med ett svullet, illrött och litet öga. Fick ovanligt många blickar. Hade lust att sätta en lapp på mig. Där det skulle stå "Ja!!! Jag har ett svullet vagel öga, nu vet du det, sluta glo" Typ! Om det inte blir bättre till helgen tänker jag verkligen inte gå ut, utan gömma mig hemma bakom mina nya persienner med en fet chokladkaka.

suza3qt0.jpg

Skit

Jag visste väl det!!!!!!!!!! Igår kväll kände jag hur det killade och sticktes vid ögat och idag vaknar jag upp med en vagel. Ögat är litet, rött och jag ser ut som skit. Kul att jag kommer att skräma iväg alla mina kunder idag då. Hur ska jag bete mig med sminket? Ska jag bara sminka ena ögat lixom? Hehe.
Nej, men det här var ju inte första gången jag får en vagel, för mig är det lika vanligt som att andra får munsår. Dags att börja röra sig mot stan för att införskaffa mig en salva mot detta. Ska även möta upp Alexandra på stan, för min del blir det till att fönstershoppa. Vilket är bland det västa jag vet. Men kan ju trösta mig med att jag kan shoppa om tre dagar.


Du&Jag


Chrille är en speciallist på att göra fruktansvärt fula tatueringar. Imorse när jag vaknade upp bredvid honom så upptäcker jag något precis ovanför hans knä. Upp med täcket för att kika närmare på vad det egentligen var. Jaha! Ännu en ny tatuering, denna gång två små sträck gubbar. Jag väcker honom och frågar... "Vad fan har du gjort?"
Han svarar att "Det är du&jag"
Ska man skratta eller gråta?
Tydligen hade hans kompis gjort dessa på honom här om dagen. För han har tatuerings saker hemma. Bra gjort.

Bla bla blaa

Då var det måndag igen då. Det blir väl en vanlig vecka, det händer inget speciellt vad jag vet. Löning på Fredag, så det är ju najs. Den är väldigt välkommen nu känner jag. Inte många hundra kvar nu. Och dom ska jag lägga på bensin och lite mat. Det är det negativa med att bo själv. Då måste man lägga ut sina sista korvören på tråkiga saker, men väldigt nödvändiga.
Idag är jag ledig, så jag ska fixa lite saker. Så jag måste snart röra mig ner mot stan. Sen ska jag ut på en prommis med min ipod. Det ska bli skönt! Ikväll kommer Ida förbi, det ska bli mys. Det var "ett tag sen" vi sågs.

Softish

Fick sluta en timme tidigare på jobbet idag, lyx! Nu är jag hemma, har softat lite framför ensam mamma söker, en sallad och en liten viktväktar pizza. Mycket viktigt att notera att det var en vv-pizza. Det har blivit alldeles för mycket fuskande på sistonde känner jag. Nu ska jag upp ur sängen, på med lite kläder och knalla bort mot Linus som bor "granne" med mig. Där Malin och några andra väntar, vi ska kolla på film och ta det lugnt. Skönt!
Imorgon ska jag upp rätt tidigt, ska vara hos mamma klockan 10. Vi ska ut och gå, sen ska jag få lite saker fixade till bilen. Sen är det dags för jobb igen!
Ja, så det blev en soft helg helt enkelt. Pusshey!
Deras pizza med kyckling och lite grönsaker på är faktiskt riktigt god. Men inte så stor, så är man riktigt hungrig är det riktigt gott med lite grekisk sallad bredvid. Kan låta som en konstig kombination men ikke. Dem har även en hawaii pizza. Men det är dock en konstig kombination med ananas på mat. Blä!

Lördag

Jaha då ska man iväg till jobbet om en timme då. Fick ny tid, då jag börjar en timme senare och slutar en timme senare. Ja tack! 100% OB hela dagen ju.
Efter jobbet vid sju har jag ingen aning om vad som händer? Tror att det blir rätt lugnt. Jocke fixade den sak på datorn igår, så nu kan jag kolla på program, har ju en del andra avenyn avsnitt att ta igen:-)
Älskar när man har samlat på sig en del, så det blir som en hel "andra- avenyn- maraton- dag"...

Heldag

Har precis ätit frulle och chillirillat lite framför datorn. Nu är det dags att ta tag i livet, städa, bädda rent och diska är vad som står på shemat innan det är dags att hämta Jocke för att sen bege oss vidare hem till Anna.
Vi kanske höres senare.


Stilig lillebror för ett Xantal år sedan!



Kuljul

Otaggad? Ja!!!!!!
Idag skulle jag kunna få betala för att bara få vara hemma. Är extremt seg idag, efter att ha varit uppe tidigt igår, jobbat sen hem till Nicklas (en kille på jobbet) på kvällen och jag och Malin var inte hemma förns vid fem på morgonen. Men det var ändå värt, vi hade as kul. På vägen hem gjorde vi sällis med Pata och Linus som också var där. Vi lekte bla. i en lekpark och smög oss in på andras tomter. (eller Pata iaf) och sen slängde dom fikon eller nej.. vad heter det? nypon på Emelies fönster, stackarn.
Aja, nu ska jag fixa mig sen åka och jobba. Stänger gör jag också. :):):)

Är du på?

Längtar tills den 12 Nov. Då är det dags för Kryssning igen. Den här gången blir det en "Rhodos kryssning". Än så länge är det Jag, Ida, Malín och Sofia i en hytt. Det ryktas om att den andra Ida också ska med, eller hur var det Engren?


Love ya




På fredag är jag ledig. Så fort Jocke alutat skolan ska jag hämta honom i Nyken, efter det ska vi hem till Anna och Alva och hälsa på:-) Sen ska jag bara umgås med min lilla broder hela dagen lång. Han ska sova över här, vi ska laga mat, kolla på Idol bla. Det längtar jag efter, vi ses ju aldrig nu förtiden.

 



Hemma

Typiskt! Persienn nissarna var just här, men självklart hade jag och mamma mätt fel i mitt "mitten fönstret" så där var persiennen alldeles för stor, så dom kommer tillbaks imorgon och sätter in den. Men nu har jag i alla fall persienner på de små fönstrerna på sidan av det stora fönstret, hehe. Alltid något..?
Nu håller jag på att laga mat. När jag har ätit och softat lite ska jag ringa Malin, vi ska åka till din bil och kolla om dom har en grej till min bil. He he.
Later!

Ps. Vad skönt det är att kunna skriva "Hemma" istället för att "Nu ska jag åka och jobba" eller något i den stilen.
Önskar att jag hade flera tidiga pass, men kvällarna ger ändå mer cash.



Efterlängtat

Målen dörrad? Eh, nu blev det lite fel. Dörren målad och mammas hår är slingat. Nu säger jag godnatt, är väldigt trött. Har en skvallertidning som väntar på mig, sen sova. Börjar tidigt imorgon, eller klockan nio. Slutar vid tre, sånn lyx! Efter jobbet kommer en kille hem till mig och sätter upp mina efterlängtade persienner.
Om jag har längtat! Äntligen kan det bli mörkt här hemma. Och äntligen kan man få gå runt hur man vill, utan att tänka på att grannarna kan kika in.


Home

Ingen toalett skylt så långt ögat kunde nå inte, i varje fall ingen snygg än.
Men en massa små kraffs fick jag i varje fall med mig hem. Nu väntar jag på att mamma ska komma hit, hon borde vara här när som. Då ska vi fixa slingor, som sagt. Efter det, ska jag fortsätta måla dörren. Det krävs ett par lager för att det ska blir snyggt!



Jag tänkte underlätta med en toa skyllt

Nu ska jag och Chrille åka bort till Moraberg, vi ska bla. köpa toapapper, shampoo och annat skit på ÖB. He he.
Sen ska jag hem igen och måla andra sidan av dörren, den första är nu klar och det blev mycket bättre än innan. Jusde, ska kolla om jag hittar en liten toa skyllt också att sätta på dörren. Jag menar jag har ju en sån fruktansvärt stor lägenhet med så många rum, så det är ju rätt svårt för mina vänner som kommer hit och är nödiga. Dom hittar ju aldrig till toan så jag måste hela tiden visa vägen. Suck.
He he. Näe, kanske inte! Men det är rätt fint, kanske. Aja, vem bryr sig? Nu ska jag kila. Pusshay.


By HM

Vad härligt det är att vakna upp och veta att man är ledig och att man inte har några direkta måsten. Igår kväll sova Malin över här, vi kollade på en film och åt massa go-saker. I dag har jag varit nere på stan och lunchat med mamma på Nancys, eller jag åt inget.. drack bara en loka. What? Jag som älskar Nancys, men var inte hungrig för fem korvöre. (Kanske var jag fortfarande mätt sen allt jag och Malin åt?) Nu är jag i alla fall hemma och har målat första laget på min toa dörr, som jag inte orkat gjort tidigare. Den var i ett väldigt fult träslag, fläckig och allmänt skabbig. Så varför inte måla den vit? När jag ändå hade massa färg över:-)
Senare idag ska jag slinga mammas hår, ta en prommis och bara softa. Härligt, idag är en sån dag jag bara känner för att inte göra många knop. Kanske ner på stan och fixa en grej också.


Efter Nancys svängde vi förbi HM och köpte deras egna slingmdel. Var tvungen att visa mamma, annars köper hon alltid det dyraste för att hon tror att dom är bäst. Eller så går hon till frissan. Men det blir ju i stort sätt lika bra att fixa det själv och det bästa slingmedlet är HMs egna och det är även det billigaste. Så det billigaste behöver inte alltid vara det sämsta.


9,5

Hej hopp!
Sitter på jobbet, har min andra rast. Det är rätt retligt att tänka på att jag egentligen skulle få sluta om 40 minuter. Men eftersom att jag är så snäll, så stannar jag kvar till halv åtta ikväll. Så det blev ett väldigt långt pass idag. 9,5 timmar. Men hittils har tiden gått välgdigt snabbt!
Jag hade faktist inget mer på <3....

Hej

Nu är jag hemma igen efter en helg i Nykvarn hos mamma. Planen var den att jag skulle åkt ut dit redan vid 12 igår förmiddag. Men eftersom att jag fick så ont i magen så var jag tvngen att ligga hemma och kurera mig några timmar. Så typiskt, jag och mamma hade planerat in en lång promenad och en fika på mångfaldens hus.
Men värken släppte så jag åkte dit, vi gick och handlade mat, grillade, bubblade i poolen, kollade på film och så. Himla mysigt! Idag gick vi en sväng på Nykvarns marknad, fick nästan lite jul känsla. I alla fall när jag kände lukten av alla brända mandlar. Där efter kom mormor och morfar över och fikande och sen tvättade/städade jag bilen. Idag ska jag bara njuta av min fortsatt lediga dag, pyssla lite här hemma. Ska bla. Måla min toalett dörr vit, men innan det måste jag åka till maxi och köpa penslar samt mjölk för den är slut. *anteckna*.
Ikväll kanske det blir en fika med Alexandra om hon hinner, annars kanske jag ska vara med Chrille. Får la se vad som händer och fötter.




Dekorationsbokstäver

Igår kväll låg jag och bläddrade i en halens katalog som jag hade fått. Kläderna var ju inge vidare, men längst bak i katalogen finns det lite inrednings prylar. Där hittade jag bla. Dekorationsbokstäver. Dock bara fyra bokstäver "LOVE". Jag skulle vilja ha sånna precis vid min säng. På min fondvägg, som är sand färgad och resten vitt. Då vore det så tjusigt att ha vita bokstäver och skriva något fint där på fondväggen. Jag är ju nöjd med mina två vita tavlor med hjärtan i cement som redan hänger där. Men några bokstäver hade lixom varit ännu bättre, tavlorna kan ju hänga på ett annat ställe. Men frågan är nu.. vart man köper sånna? Och vad ska man skriva?


Tavlor eller text?- TEXT!


Tvättstuga time



Ringde nyss till mamma och frågade vilka färger jag kan tvätta mina ljusgröna handdukar tillsammans med. Vill ju inte att dom ska bli förstörda. Ja, hur ska detta gå? Min allra första gång i tvättstugan. (När jag bodde med Chrille så fick jag bara hjälpa till att hänga upp kläderna, han litade inte på mig. När jag bodde med mamma var det hon som skötte tvätten osv) Önska mig lycka till. Nu ska jag gå ner.


Varsågoda!

Kom hem för snart en halv timma sen. Blev senare idag än vanligt, eftersom att det finns så respektlösa människor/kunder, som total skiter i att vi ropar upp inte bara en utan två gånger i högtalarna att vi har stängt (för 10 minuter sendan). Några minuter där efter så kommer två killar äntligen fram till kassan, men en vagn full med varor för nästan 2000kr. Kassaledaren förklarade och sa att dom var respektlösa mot oss som jobbar, som vill gå hem och så vidare. Ja! Och då blev det lite tjaffs dom imellan. Dom skulle minsann ringa till chefen och börja handla på Coop istället osv. Varsågoda!
Aja, hur som!
Det var inte alls meningen att jag skulle fastna framför datorn nu, men eftersom att jag var tvungen att kolla upp en jobb-tid på datorn, så var jag tvungen att slå på den. Sitter nu i sängen med hela Ica- maxi utstyrseln och ser snart dubbelt, ögonen är torra som sand känns det som.
Nu tänkte jag ta en dusch, imorgon är det dags för tvättstuga, göra ett ärende på stan, jobba, sen hem till Frida som fyller 19 år. Men det blir nog min första fest som jag inte tänker dricka en enda troppe alkohol, jag ska nämligen köra bil. Sen vill jag vara pigg och fräsh tills på Lördag då jag ska hem till mamma och även köra bil dit. Så slipper jag att tänka på "om det har gått tillräckligt många timmar sedan jag drack" osv...  
Näe, nu säger vi God natt!


sleeepingwithdoggie.jpg aawwww....sleep baby sleep.. sleep doggy sleep.. image by gemzsoprecious




Snark

Imorse tog jag mig en riktig .
Eftersom att jag har sovit som en påse skit inatt, har vridigt och vänt på mig hela tiden och inte kunnat sova. Vilket resulterade att jag inte var speciellt taggad för tvättstuga imorse, så klockan sju imorse knallade jag iaf ner till tvättstugan och kollade om det fanns en ny tid imorgon och det fanns det. Så jag gick sen upp igen för att sovaaaa, tills halv 12. Helt underbart! Kändes som att jag var 15 år igen och kunde sova bort halva dagen utan ångest. Idag vill jag inte sova 1 minut över 10. Men jag kände verkligen att jag behövde det efter att ha jobbat i en vecka i sträck. Om ungefär två timmar ska jag möta upp Ida och Malin på stan för en lunch. Sen åker bilen vidare till jobbet.


En lång promenad

Nu är jag helt slut efter 1,5 timmes promenad med Alexandra på "morgonen". Vi råkade gå en omväg så promenaden blev en halv timme längre än vad vi hade räknat med. Nu ligger jag helt utslagen i sängen. Ska nog vila en 20 min innan jag ska göra matlåda, ta en dusch och åka iväg till jobbet. Slutar redan klockan åtta ikväll. :) Najs!


Hösten är den bästa årstiden för att promenera, inte för varmt och inte för kallt.


Vart tog energin vägen?

Hej! Idag känner jag mig som en överkokt spaghetti. Noll krafter kvar! Kanske inte så konstigt efter att ha jobbat sen i Torsdags, utan ledighet, festat massor på det, jobbade sent igår kväll, öppnade idag. Direkt när jag kom hem så städade jag klart, torkade golven och dirkade min monster disk. Nu sitter jag alldeles utslagen i fåtöljen och softar. Det kommer att bli en tidig kväll idag känner jag.


Peppar

Bara tre timmar kvar:)


Ibland

Tog mig en liten tupplur. Fan vad najs det var! Även fast
jag ibland saknar skolan, är trött på att börja sent och sluta sent varje dag på jobbet. Så är det ibland himla lyxigt att få göra det, att börja sent. Annars hade jag ju aldrig bara kunnat lägga mig och sova en halvtimme. Och det kan jag göra medans alla andra går i skolan eller jobbar. Det är ibland rätt najs i varje fall.
Nu ska jag göra matlåna och plocka undan lite.



Min bil

Klicka för att se nästa bild

Mamma ringer och väcker mig tidigt imorse. Då var det dags att åka och titta på bilen! Morfars bror har åkt ner med denna ända från Dalarna imorse. Vi valde att inte ens titta på någon annan, fast vi hade hittat rätt fina på blocket. Men eftersom att bilarna är så pass gamla, så litar vi inte på allt som sägs är gjort osv. Men vi litar ju mer på morfars bror, om han säger att han bytt ut en massa saker osv. Så det kändes himla bra att köra hem den, parkera den i min ruta. Jag är nöjd! Det ska bli så lyxigt att aldrig mer behöva ta bussen till eller från jobbet. Nu ska jag ta och röja upp lite här hemma, det blir stökigt fort när jag har brådis och bara slänger kläder och saker omkring mig. Sen är det dags att åka till jobbet.

En Mexikansk kväll

I förregår var jag ute, igår var jag på fest. Idag är jag död! Som att inte det vore nog ska jag jobba idag. Just nu ångrar jag mig att jag tog den där extra tiden, men det kommer jag inte göra när lönen kommer. Söndagar=dubbeltbetalt.
Det var i varje fall jätte kul igår hemma hos Patrik, vi hade en mexikansk kväll med tacos, corona, tequila och sambuca. Usch! Mår illa av bara tanken av dessa tre drickbara ting. Längtar redan tills nästan helg, då jag ska hem till mamma. Eller just det.. var ju bjuden på fest hos Frida som fyller år på fredagen också. Aja, det är ju en hel vecka kvar. Nu ska jag gå och hämta ett glas med äppel juice och kika lite på tv innan jag måste ta tag i mitt liv.


Pinit

Herregud! Jag mår nästan dåligt för tjejens skull! Det var säkert någon mer än mig som såg på Idol nyss?
Idol tjejerna Karolina och Camilla står och väntar på svaret, om dom gått vidare eller inte.
Peter säger att Karolina gått vidare och hon ser snopen ut. Men ännu snopnare ser hon ut när hon ser att Camilla skriker av lycka och hänger sig över Peter och säger "Åh, jag älskar dig". Då han måste förklara att det var KAROLINA som gick vidare och inte Camilla. Usch, stackars henne. Fan vad pinsamt!
Aja, nu ska jag lägga mig och kolla på tv med Chrille som precis kom hit. Jag har varit värdens bästa flickvän och lagat mat till honom när han kom nu på kvälls kvisten, för han var hungrig. Det blev kött wookade grönsaker och potatis bollar, såna därn små kroketter eller vad det heter?
Att jag råkade ta fram köttet istället för kyckling igår kväll och att jag var tvungen att bli av med det snarast för att det inte skulle bli dåligt behöver vi ju inte nämna.
För övrigt har jag haft en jätte bra dag, så mysigt att träffa Ida(E) det är allt för sällan.
Nu- Sängen! Vi hörs imorgon!

Sorry!...... men det var inte tillräckligt måmga som gillade din poppiga variation av titanic låten. Hur kan man ens komma på att göra om typ världens finaste låt???? Dumma blondie...


Musik gör livet lite enklare

Musik är bra till mycket. Det gör att man blir taggad, får mer energi och lust till att göra saker. Livet blir enklare med lite bra musik helt enkelt. Ida har fortfarande kvar sin stora stereo hemma hos mig, sen i helgen. Med den kan man stoppa i en sladd till datorn. Så jag sitter här och söker på bra musik och pumpar så det dånar, vilket gör att det faktist är rätt kul att städa.. eller okej, det var överdrivet. Men det känns i varje fall mycket enklare och det går snabbare.
Håller på att fixa med kläder, väskor och skor. Har bytt plats på massa saker och fyller på med kläder i mina nya trådbackar inne i en av garderoberna som jag tidigare inte orkat gjort. Utan bara slängt in saker som har legat framme för att det ska se städat ut. Typiskt mig! Men nu har jag massa tid över innan jag ska möta Ida plus att jag är ledig, så vad passar då bättre än att ta tag i sånt?
Jusde, ska snart ner och boka tid i tvättstugan också, känner mig as vuxen! jusde (igen), på tal om vuxen. Jag och mamma lunchade ju på Nancys tidigare idag. Och då tog jag rödlök i salladen (har börjat gilla det sen ett tag tillbaka, vilket hon inte viste). Då säger hon.. "Va?Gillar du rödlök, Gud vad vuxen du har blivit" Ehehehehe

Undra hur många vuxen poäng jag är uppe i nu? Här är i alla fall de nyaste poängen.


Lycka




Från H&M..?



Kickar runt lite på HMs hemsida, blev helt chockad när jag såg hur jävla snygga pjuks dom har fått in. Så här många snygga pjuks har dom aldrig haft tidigare. Blev helt kär i det andra paret<3 Synd bara att alla skor är så jävla höga.


Idag blir det i varje fall en bra dag!

Godmorgon lediga torsdag! Jag känner på mig att det här kommer att bli en bra dag. Ska om en timma ner på stan för att luncha med mamma. Sedan ska jag nog till mormor och morfar en sväng. Efter det ska jag möta upp Ida på Centralen. Vi ska bla ta en prommis till Maxi och handla, hem till mig och laga mat och sedan är det väl dags för Idol..?

Hehe, väldigt gammal bild!