Hej

Nu är jag hemma igen efter en helg i Nykvarn hos mamma. Planen var den att jag skulle åkt ut dit redan vid 12 igår förmiddag. Men eftersom att jag fick så ont i magen så var jag tvngen att ligga hemma och kurera mig några timmar. Så typiskt, jag och mamma hade planerat in en lång promenad och en fika på mångfaldens hus.
Men värken släppte så jag åkte dit, vi gick och handlade mat, grillade, bubblade i poolen, kollade på film och så. Himla mysigt! Idag gick vi en sväng på Nykvarns marknad, fick nästan lite jul känsla. I alla fall när jag kände lukten av alla brända mandlar. Där efter kom mormor och morfar över och fikande och sen tvättade/städade jag bilen. Idag ska jag bara njuta av min fortsatt lediga dag, pyssla lite här hemma. Ska bla. Måla min toalett dörr vit, men innan det måste jag åka till maxi och köpa penslar samt mjölk för den är slut. *anteckna*.
Ikväll kanske det blir en fika med Alexandra om hon hinner, annars kanske jag ska vara med Chrille. Får la se vad som händer och fötter.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback