Lucky me

Kass morgon. Mamma ringer och säger att jag fått en P-bot på 500kr efter att ha lånat hennes bil. Jag råkade sätta en vanlig p-lapp över hennes p-tillstånds lapp om att hon får stå gratis på sydpoolens parkering eftersom att hon är spinning ledare där. Jag glömde att ta bort min vanliga p-lapp och lämnat över bilen till mamma igen (som inte la märke till att det satt en p-lapp över själva p-tillstånds lappen) Och självklart får hon en p-bot, eftersom att lapp Lisan inte kan se mammas p- tillstånd eftersom att klantiga jag har skymt den.
Jag gick i ide en liten stund men blev sur på mig själv, som inte bara kunde ligga där och sura. Så jag tar tummen ur arslet och ställer mig och diskar och fixar lite fint i "köket". Lyfter på ett makaron paket och går sönder och hälften åker ur på golvet. Hämtar damsugaren, där handtaget går sönder när jag lyfter upp den och damsugaren hamnar på min tå. Aj aj!
Ingen höjdare morgon eller förmiddag precis. Sov ju bort hela morgonen, men det var väl lika bra det. Eftersom att annars hade jag väl råkat ut för fler saker.
Nu har jag precis ätit klart och ska göra mig i ordning för jobbet.

Kommentarer
Postat av: Emelie

haha stackarn, fyfan!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback