Gäsp




God natt! Är hur trött som helst, ögongen känns torra och orkar inte längre hålla sig öppna!


Rast

Då var man mätt och belåten då! Har precis ätit den sista kyckling med ris morötter, broccoli och cyrry rätten i hela butiken. Den låg lixom där och väntade på mig.
Lite komiskt idag när jag sitter på bussen på väg till jobbet. Då får jag ett sms av Ida (Engren) jag orkar inte svara så jag ringer upp henne istället. Hon frågar vad jag gör. -Jag åker buss. Och det gjorde hon med. Och så kollar vi bara oss över axeln och så sitter vi nästan precis bakom varandra på samma buss. Hehe.
Vi kom i varje fall fram till att vi ska ses imorgon eftermiddag. Det var säkert över två år sedan bara hon och jag var. Så det ska bli skojigt.

Idag är det en sån dag

Hur kan jag vara så trött? Har ju sovit till 11.30 idag! Då fick jag lite panik och kände att jag inte kunde sova mer, men det kunde jag allt om jag fick. Idag är en sån dag jag skulle kunnat vakna vid fyra och fortfarande vara as trött. Idag är en sån dag jag bara vill vara hemma och inte göra någonting. En sån dag som man tillåter sig själv till att inte göra någon nytta alls utan att få ångest. En sån dag jag inte behöver byta om, utan gå runt i mina mys/sov kläder hela dagen. En sån dag jag kan vara osminkad, ha fett hår och till och med oborstade tänder. Jag önskar att det vore en sån dag idag. Men det är det inte, nu måste jag skynda mig in i duschen, hoppas att jag piggnar till lite. Sen ska jag jobba, till stängning ikväll. Jag känner på mig att det kommer att bli en bra idag idag.


Onsdag

Idag tog jag mig en lång sovmorgon! Önska att jag var ledig idag med, en dag till.. men det är jag inte. Ska snart pallra mig hemåt, är nu hos Chrille. Måste bla. ladda min mobil som dog igår. Så om någon där ute försökt nå mig, vet ni nu varför jag inte svarat!

Dags att ta sitt pick och pack och gå hem!


Sthlm

Hej alla på andra sidan datorn.
Idag har jag och Malin haft en jätte mysig dag i huvudstaden. Chrille och hans vänner skulle visst också upp, så vi kunde åka med dom både dit och hem. Skönt att slippa åka tåg.
Vi gick runt och strosade i flera timmar (utan killarna) och fasen vad kallt det var. Imorgon åker en tjockare jacka på, om det ska fortsätta vara så kallt. Shoppa gjorde vi också. Jag kom hem med, nytt löshår. (Köpte mitt gamla till studenten, eftersom att jag precis hade klipt mig och kände mig så korthårig) och nu är jag lixom fast. Eller har det till mestadels till fest med i alla fall. Behövde nytt eftersom mitt gamla var så slitet. Det blev även ett paket med hårfärg *hatar utväxt*, en fest klänning, ett par skor samt en BH.
Just nu ligger jag och softar hemma hos Chrille, medan han är på träning. Malin är på väg hit, vi ska kolla på idol samt en film som hon skulle hyra. Efter det, ska jag slagga. Är redan as trött. Stackars mig, som har shoppat hela dagen!


* * *

Det snöar? What? Eller det snöar lite och regnar på samma gång. Men ändå, det snöar lixom. Redan? Aja, var bara tvungen att förmedla detta, innan jag stänger av datorn. Om någon missade det, att det snöade alltså.

  


Kul.

Snart kommer Pata och Chrille och hämtar mig. Vi ska hem till Chrille och kolla på en film. Hoppas det blir bättre väder imorgon, för då ska jag till stockholm.
Dags att packa väskan!

Ps. Fan vad jag saknar min kamera, vart är du? Har ett spöke tagit dig? Det är i varje fall vad man skulle kunna tro. Jag och Mamma ska ge den ett nytt försök och leta igenom hela lägenheten och vinden igen. Om den inte kommer fram då, får jag köpa mig en ny. Kul att man fick ha sin 18 års present i ett år. Kul att alla bilder från Rhodos är kvar på den. Kul att den fortfarande inte hade fått en ända repa. Kul. Mycket kul.


Jag i Stockholm i vintras, älskar när det börjar jul pyntas i stan.


En ny vecka

Underbart med sovmorgon! Låg och drog mig i sängen i en timma, sen var det dags att gå upp. Damsuga och torka golven, laga mat och duscha. Mamma kom över på lunch, nu ska jag strax diska, sedan traska ner på stan och göra ett bankärende. Sedan ska jag promenera bort till jobbet. Onödigt att ta bussen idag, det är ju så himla fint väder! Idag blir det femte dagen jag jobbar i rad, jag längtar tills imorgon.. är jag ledig:)

Ps. Så här mysigt hade vi det hos mig i lördags. Vi satt på kuddar på golvet (Man får göra det bästa möliga när man har det litet) men det funkade ju det med. Jag menar, vinet och allt annat smakade ju lika bra för det.


Tack

Åh, vad jag är trött!!!!! Inte konstigt eftersom att jag gick och la mig vid 5 tiden imorse och gick upp vid halv 10 för att börja jobba klockan 11. Nu är jag i varje fall äntligen hemma och det bästa av allt var att när jag kom hem och öppnade dörren möttes jag av en städad lägenhet. Jag hade tänkt att börja med att städa och diska upp allt från igår, men det hade lilla söta, rara och underbara Spättan redan fixat åt mig. Hon sov nämligen kvar här imorse när jag gick till jobbet, eftersom att hon började senare. Det går lite bra program nu på TV som jag ska titta på och äta en pizza som nu ligger i ugnen. Ett perfekt slut på en Söndags kväll!



Min lördag

Godmorgon!
Kom precis ur duschen och nu sitter jag och äter frulle. Ska strax till jobbet, där efter ska jag handla.. mitt kylskåp ekar och efter det ska jag förbli skopunkten. Sen hem och fixa mig och vänta på att tjejerna kommer förbli.
Japp, vi kanske ses ikväll?


Stan, stress och skor!

Vilken hemsk dag!
Eller den böjade jätte bra, med en sväng på stan med Malin. Första klänningen jag prövade var bra, så nu behöver jag inte bekymra mig mer över vad jag ska ha på mig imorgon. Känner för att ha en klänning, men nästan alla mina klänningar är så somriga, färglada och sedan har jag använt dom så flitigt i sommar, så känndes som att det var dags för något nytt. Så det blev en mörkblå, enkel sak från HM. Sedan åt vi en super god lunsch på Nancys, färsk curry pasta med kyckling och sallad. Himla smarrigt det där. Åh! På tal om Nancys, nu kom jag precis på att jag har min lilla chocklad bit kvar i väskan som jag fick, orkade aldrig äta upp den efter maten. Hehe. 
Efter stan tog jag bussen upp till jobbet, där var det rent sagt KAOS. Det var galet mycket folk, man skulle kunna tro att det var dagen innan julafton eller något och alla skulle handla. Satt i kassan i nästan fem timmar i sträck, sen var jag helt slut. Köerna tog aldrig slut! När jag satt där i kassan och drog alla varor, så kom jag och tänka på att jag inte har några skor tills imorgon. Mina skor som jag alltid har.. har gått sönder igen och jag vill inte ha några av mina andra "fest skor" och gympaskor, stövlar och ballerina gick helt bort. Så på rasten springer jag över till skopunkten, iklädd i mina maxi kläder. Prövar alla deras skor kändes det som, efter 20 minuter kom jag ut med ett par. Inte speciellt nöjd ändå måste jag säga. Dom var skit snygga, men vet inte om jag orkar gå och dansa i dom en hel kväll. Så imorgon ska jag nog byta dom. Efter sko shoppandet så var det dags att sätta sig i kassan igen och där satt jag och eftersvättades ett bra tag. Pinsamt! Kunderna måste trott att jag tyckte att det var jobbigt att sitta där, världens slappaste jobb typ. Rör inte arslet ur fläcken och bränner inte en ända kalori. Aja, kanake börjar bli dags att avsluta detta inlägg?
Nu ligger jag nerbäddad i sängen, äter vindruvor och dricker loka. Skulle försöka vara lite nyttig, men sen var det ju den där Nancys chockladen också ja, aja halv nyttig!
Börjar klockan 11 imorgon, så ska försöka gå och lägga mig i tid ikväll. Så jag orkar med både jobb och partaj!
Hej då:-)

Eller kanske ska jag behålla...?


Nattuggla














:-)

Då var nötterna uppätna och halva colan upp drucken, resten råkade jag spilla ut över hela golvet. Attans!
Mer än så har jag inte hunnit med nu efter jobbet. Dagen har varit bra faktist, det bästa av allt var att vi (jag, Malin och Ida) behövde jag ens skriva det? aja, hur som. Vi kollade våra löne spessar...(?) direkt när vi kom till jobbet och OJ så glada vi blev. Jag och Ida trode att vår lön skulle suga pung råtta, eftersom att vi var borta två veckor på Rhodos förra månaden, så vi hade inte räknat med många tusenlappar inte. Men tydligen fick vi också semester ersättning, precis som Malin. (Vi trode bara hon skulle få eftersom att hon har jobbat mycket längre än oss) så det kändes mycket bra att få det dubbla än vad man räknade med. Så det gjorde väl min dag, kan man säga:-) Så imorgon ska jag sätta sprätt på några hundringar i varje fall. Ska möta upp Malin utanför HM när dem öppnar imorgon, sen ska vi gå på stan tills jag måste åka och jobba vid 1. Nu ska jag fortsätta mysa framför dator och TV innan det är dags att sova. Pusshej, det var allt för mig.



En ny väska, nya skor, en tröja eller braller? Får se vad jag kommer hem med imorgon. Det kliar nästan i fingrarna. Det var sjukt länge sen jag shoppade. (annat än tråkig mat) så det ska bli najs!

Hej hej, hemskt mycket hej!!!




Hej
lediga torsdag, skulle egentligen varit ledig idag, men såg ett sms från jobbet när jag vaknade imorse, dom undrade om jag kunde jobba ikväll. Så visst ställer man upp? Har ju varit sjuk nu i några dagar, så får passa på att ta igen mina två pass som jag missat, så det här var ju lixom ett sånt tillfälle! Om en liten stund kommer Malin hit, vi ska hämta hennes bil i Hölö som har varit på lagning. Sen ska jag köra hem den och hon hennes pärons bil. Efter de, blir de lugna puckar hemma hos mig innan bilen drar vidare till maxi.
Det var allt jag hade på hjärtat just nu varjefall, herrå!

Jag ska bli med bil!

Inom kort blir jag inte bara en lägenhets ägare, utan även en bil ägare. Men än så länge är jag bara lägenhet och parkerings ägare. Ställde mig i parkerings-plats-kö för bara några dagar sedan och fick en p-plats redan igår. Kunde inte tacka nej, även fast jag inte har en bil idag. Eftersom att man vanligtvis brukar få vänta i år och dar för en plats, så tackade jag ja! Så nu behöver jag bara en bil. Jag och mamma har precis kikat runt lite på blocket och hittat några som verkar hel okej. Jag kan ju inte förvänta mig värsta pärlan, eftersom att jag inte kommer att ha råd med det. Men någon som är helt okej, alltså inte för rutten, så att den går sönder och är dags att skrota nästa dag. Men någon som ändå duger att åka med till jobbet, för det är den korta rundan jag mestadels kommer att åka. Eftersom att jag stänger så mycket och slutar så sent nästan alla gånger jag jobbar, så är det inte så poppis att åka buss. I alla fall inte i den här stan!

Det är ändå en del att tänka på. Den ska vara skattad och besiktad, den får inte gått fööör långt och så vidare. Är så kass och ointresserad av bilar. När jag skulle söka i sök fältet, så kom jag på tre bil sorter, sen sökte jag bara på bil. plus (liten bil) men vadå, det gick ju as bra. Kolla vad som dök upp. Dessa två ligger bäst till just nu....
Klicka för att se nästa bild
Klicka för att se nästa bild

Inte min dag

Idag är en prutt dag! Jag har gjort något helt förfärligt. Jag har sovit, jag har varig arg på min mamma, jag har fällt ett antal tårar, jag har sovit ännu mer och jag har ätit. Nu ska jag städa, sen gå hem till Chrille. Vi ska äta fisk pinnar och potatis, det har jag inte ätit sen jag gick i skolan. Sen ska jag nog fortsätta att deppa lite till över denna pruttiga dag.


Romance

Värst vad det börjar att bli stökigt här hemma. Lite tvätt på golvet som bör vikas in och lite disk i diskhon som bör diskas. Eftersom att det är rätt litet här så ser det stökigt ut så fort man har lite kläder framme. Men det gör inget, jag trivs som fisken i vattnet. Jag har värdens mysigaste lilla lägenhet, synd att min kamera är borta.. annars hade jag kunnat visat er.

Hela lägenheten går i varje fall i en romantisk lantlig stil. Ros-mönstrade kuddar, vita "gamla" möbler samt spegel, gameldags klocka, torkade rosor, kandelaber, stor guldspegel, liten ljuskrona, hjärttavlor, ljuslyktor, plädar och massa annat. Men ändå lagom mycket, så det inte blir för mycket gulli-gull. Precis som jag vill ha det! ;-)



Have to pee

Hej mina vänner!

Nu har jag lite energi till att skriva här. Är nämligen sjuk, har åkt på något med magen och inte nog med det så har jag "en mildare urinvärks infektion". Det var i alla fall vad läkaren sa idag, så jävla jobbigt att kuta på toa 24/7 och ständivgt känna sig panik-kiss nödig. Och sen ha magsmärtor som känns detsamma som mensvärk, gör ju inte saken bättre. Kan inte sova på nätterna, vaknar av att magen dampar men då är det tur att jag har införskaffat mig en vete kudde, så lägger den bara i micron i några minuter... sen är det rätt lungt ett tag.
Sen har det inte hänt något mer i mitt liv... eller jo! Igår var en avloppsrensare här. Mitt toa papper hade tagit slut, hehe. Så jag använde mig av hus hålls papper. Vilket jag inte skulle gjort. När även den rullen var slut, så sa toan ifrån. Det blev stopp! När toalett vattnet kom upp ur dusch "brunnen" och jag hade toa vatten över hela badrums golvet fick jag panik och ringde ett "nöd situations nr" som jag hittade i porten.
Idag var mamma ledig, så vi tog en sväng till Taxinge slott och tog en fika och sedan en sväng förbi hedlandet efter det och köpte lite skit. Pallade inte att ligga hemma mer, får panik! Så det var skönt att få komma ut en liten sväng.
Ringde just och sjukanmälde från jobbet imorgon, måste stanna hemma en dag till. Fick medecin idag, som jag börjar äta ikväll. Så från och med imorgon hoppas jag allt är bättre så jag kan jobba igen. Ser ju bara hur lönen blir minre och det gillar jag ju inte. Nähä! Dags att sluta skriva och springa och kissa igen.
 Ciaaoo!

Lördag

Det blev lite ändrade planer idag, bättre planer. Träffade Anna och Alva på jobbet idag, så vi beslöt oss för att ha film kväll hemma hos dom. Så jag åkte direkt hem till mamma i Nykvarn efter jobbet, lånade hennes bil och åkte vidare till Kallfors. Där bjöd Anna på mat, vi tog en skogs prommis, dippade grönsaker och kollade på Ps. I love you. (som jag fortfarande inte hade sätt). Sedan brummade jag hem, när magen började spöka (har as ont i magen:@) Det fanns ingen belysning dom första fem minuterna på vägen, det var alltså helt kålsvart, dimmit och jag satt as koncentrerad i bilen och lyssnade på låten "all by my self". Fick sånna därn bilder framför mig, att det helt plötsligt bara skulle dyka upp en människa mitt på vägen. Typ som i den där filmen.... *det står helt stilla* aja, men som i en sräck film i vajre fall. Nu är jag hemma och ska sätta på en film och så ska jag somna till den. Vill sova nu, vill vakna upp och den onda magen ska vara borta.



Kunde inte låta bli att sno en bild på denna söta skit, från Annas blogg- Hoppas det var OK! Hon är så mjuk och go, tänk om jag också var lika len under mina fötter som jag var på kinden.


Ps. Nu kom jag på vad filmen hette. Gothika. Känns bra, hatar att inte komma på sånna saker.

tröttis

Hela maxi gungar!
Känns fortfrande som att jag är på sjön emellan åt. Ska bli så skönt att få komma hem och bara ta det lungt. Är så himla trött. Öppnade idag, så det blev en tidig morgon. Är ju inte alls van att gå upp så tidigt nu för tiden. Då jag till 99 procent (åh, procent knappen funkar inte, så därför skriver jag det istället) aja hur som....
brukar stänga och då börjar man ju sent och då får man ju sova ut. Men det är ändå himla najs att få komma hem i tid och ha hela dagen framför sig. Nu är det i vajre fall bara två timmar kvar tills jag får sluta och det första jag ska göra när jag kommer hem är att krypa ner i sängen och slå på en film.





Hemma!

ÅÅHH!! Måste min granne ha inflyttnings fest just ikväll? Varför?
Jag är trött på hög musik och ville komma hem till lite lugn och ro. Det var inte tyst en sekund på båten, det var musik hela natten fram tills på morgonen och tills vi gick av. Vi vaknade klockan ett och gick ut för att ät frulle. På med mys kläder och är skit trötta. Möts av massa party glada människor med ett glas i handen, party kläder och humöret på topp. Vad lider dom av? Folk stog och dansade till galen techno musik mitt på förmiddagen.
Men kryssningen var i varje fall jätte bra, så jag är nöjd! Får se vad som händer ikväll, kanske blir det bio kanske inte.


K r y s s n i n g

Godmorgon!
Härligt med sov morgon, klockan ringde redan vid halv tio som vanligt men orkade inte gå upp. Fanns ingen anledning till att gå upp tidigt idag. Lika bra att sova ut, så orkar man säkert med mer ikväll.
Men nu börjar det bli time för en dusch och sånt, ska möta upp Lina på centralen klockan ett. Så det här bli dagens ända inlägg.


Vindruvs tjuven

Idag har jag spenderat väldigt mycket tid med att leta efter min kamera som är helt spårlöst, känns jätte tråkigt. Har till och med varit uppe på vinden och letat, har letat precis överallt i varenda liten vrå. Så det är jätte skumt att jag inte hittat den eftersom att jag vet att jag tog hit den. Jag som ville ha med den imorgon också, men men hoppas verkligen att den dyker upp snart.
Malin var just förbi och lämnade en liten väska som jag får låna av henne imorgon. Sen frågade hon även om sitt paket vindruvor som hon lämnade här igår (som vi aldrig åt) eeehhh?... dom är tuvärr slut sa jag. Lite pinsamt, men jag tyckte att det var en jätte bra och snabb middag. Jag tänkte att jag skulle köpa nya till henne sen, sorry Spettan igen. Ska gott göra dig, lovar!


pirrpirr

Jag kom på mig själv, när mitt hjärta bultade lite snabbare än vanligt och det pirrade till i magen. Idol nervositeten smittar av sig! Jag lider med dom, som ställer sig framför juryn, kamerorna och halva svenska folket. Står där, mitt upp och ner och klämmer ut lite musik. Typ! Jag skulle aldrig våga, även om jag vore grym på att sjunga.. men nu är jag ju inte det. Som tur är, för då kanske jag hade gått miste om att bli vår nästa idol, haha!


Härliga lediga dag!

Im so happy!
Idag är jag ledig, eller inte bara idag utan tre dagar fram. Just nu sitter jag hemma med dator i knät, japp ni läste rätt! Min snälla mormor och morfar har lånat ut deras dator ett tag till mig. Så det känns najs. Inte nog med det så är det ju som sags kryssning imorgon så ikäll ska jag börja planera och testa lite kläder och göra mig lite fin för morgondagen. Ni vet, använda lite brun utan sol, snygga till naglarna och så vidare.
Innan vi bär oss av imorgon kommer Lina hem till mig, som också ska med på båten. Ska bli så kul att träffa henne en stund innan vi drar, för det känns som att vi har massor att prata om.
Jusde, jag kom på en till sak till att vara "so happy" åt... och det är att jag kan se ett helt Idol avsnitt ikväll för första gången. Har ivanliga fall alltid jobbat då och fått kolla på lite youtube klipp eller lite repris. Men inte ikväll!



Hehe

Okej, det här är nästan lite pinsamt att erkänna... men är nu hemma hos Chrille, men Chrille är på IKEA och jag är här för att utnyttja hans dator. Vaknade rätt tidigt imorse och därför har jag hunnit med massor, som att duschat, städat, diskat och fixat en matlåda mm. När jag var helt klar så hade jag massor med död tid och jag ska ju inte börja jobba för ens klockan fyra. Så därför gick jag hit istället.
Ja, livet suger utan en dator med andra ord. Jag menar.. finns det inget på TV och ingen att vara med eller inget att fixa med så vet vi ju alla att man sitter vid datorn. Jaja, nu räcker det med dator snack.
Nu ska jag äta lite plättar. Klockan tre ska jag traska härifrån, möta upp Mickis på stan... för att gå till jobbet tillsammans. Sånt gillar vi i detta underbara väder. Och idag jobbar jag bara i fem timmar, sånt gillar vi också.


En ny vecka

Då var det dags för en kass lingon vecka. Bra start på veckan lixom, har as ont i magen och ska jobba från 13-21, underbart! Sov hos Chrille i natt och det första jag gjorde var att slå på datorn, när jag vaknade alltså.. för igår kollade vi på film och åt varma mackor.
Innan jag gick hit igår kväll tänkte jag fotta lite hemma och lägga ut bilder, som jag lovat. Nu när allt är klart och var helt ny städat men då hittar jag självklart inte min kamera? Har letat precis överallt och så stort är det ju lixom inte, så jag undrar verkligen vart den är. =/
Nu var det snart dags att knata hem, äta lite, fixa matlåda, duscha och sånnt.
På torsdag blir det kryssning för hela slanten, ska bli super kul! Var nyss inne på Kissies blogg och tror vi kommer att hamna på samma båt. Autograf någon?


Klaga

Fötterna dunkar (från allt dansande igår), ögonenlocken vill inte hålla sig uppe, (blev sent igår och gick upp tidigt imorse) Nu vill jag bara åka hem, är på jobbet.. men även fast allt är pest och pina så har timmarna gått rikigt fort och det är nu bara lite över två timmar kvar. Så jag står nog ut.
Festen igår blev i alla fall rikigt lyckad. Det bjöds på god mat, gratis dricka, bra musik, mycket dans och sista men inte minst så bjöds det även på Pernilla Wahlgren!
En kvarts rast går ruggigt fort, dags att kila. Vi höres!


.......Jisses vad liten hon var!


Personalfest

Hejsan hoppsan!
Måste faktist erkänna att jag nu börjar sakna datorn nu, ganska mycket. Sitter hemma hos Chrille med datan i knät och det är just det jag saknar, men snart så...
Chrille jobbar, men jag åkte hit för att hämta mina cider som är här. Så jag åkte faktist inte hit för att jag saknar datorn, hehe.
Ikväll blir det presonal fest på torekällberget, så det ska bli jätte kul. Innan det ska några stycken hem till Mickis och umgås lite redan klockan fyra. Så det börjar bli lite brådis, måste knata hem nu. Har massor att göra.. städa klart hemma, duscha, välja kläder, fixa mig, locka håret, få till en fripp, måla naglarna... ja allt sånnt.
Så dags att kila helt enkelt. Hej då:)


Jag missar inte så mycket ändå..

Hej.. på jobbet idag igen. Jag har tänkt på en sak nu när man inte har tillgång till data som vanligt.. att det är rätt skönt ändå. Jag trode typ att mitt liv skulle gå under och att mina kvällar skulle bli kassa när jag inte kan sitta vid datorn. Men det är ändå rätt skönt, jag får massor gjort, går och lägger mig i tid och ligger i sängen och tittar på film eller tv.. är faktist inte så dumt det heller. Hela morgonen har jag legat och kollat massa avsnitt av svensson, svensson på dvd.


En uppdatering

Hej!

Sorry (Emelie) för dålig uppdatering. Men det beror nämligen på att jag nu mera har flyttat in i min nya lägenhet, så jag har varken dator eller internett. En bärbar dator får jag inte förens i slutet av nästa månad och jag orkar inte dra upp och koppla in min gamla hedliga dator. Vart ska jag ställa den..?
Så därför blir det kassa uppdateringar tills dess, snyft! Lägenheten börjar bli klar, idag satte vi upp lite tavlor, hyllor och sånnt kul. Så i veckan blir den helt klar, känns as bra och det blir så fint. Slänger in lite bilder när allt är klart.
Nu är jag på jobbet och min rast är redan slut :( Idag var visst många handlings- sugna, så det är mycket köer. Hej då! Vi hörs snart igen!!!:)

Bio sugen

Idag blir det en lång dag på jobbet, hela nio timmar men snart bara sex och en halv timme kvar. Tur att den här långa dagen var just idag, mycket OB. Jag är rast avlösare så timmarna ska nog gå rätt snabt idag, hoppas jag!
Ikväll ska jag inte göra många knop, är sugen att gå på en bio. Ska kolla om det går något och om Chrille är på.

Det är orättvist att man inte kan få till lika goda popcorn hemma som på bio.


Jag ska bara

Har setat och degat i soffan och kollat på gamla avsnitt av top model på tv fram tills nu, nu kan kan inte ligga kvar en minut till. Dags att hoppa in i duchen och sen gå iväg till bussen.
Vet inte vad jag ville med det här meningslösa inlägget, men det var kanske bara en anledning till att jag skulle få stanna kvar i soffan några sekunder till. "Jag ska bara skriva ett blogg inlägg, efter det ska jag duscha" Typ, så  kan jag tänka mig, om jag känner mig rätt.





Det blir en lugn helg

Halv åtta ringde killen som skulle komma och hämta mina köks luckor. Så det var bara att sätta på sig kläderna och knalla bort i regnet. Dom beräknas bli klara i slutet av nästa vecka. Wiihooo! Nu behöver jag aldrig mer se dom gröna. Det var ingen ide att gå och lägga sig igen när jag kom hem, men det vore rätt skönt. Nej, snart blir det en dusch, lite frulle och så där. Idag jobbar jag 13-20. Där efter kommer mamma och hämtar mig. Det blir en lugn fredags kväll, jobbar lördag också så att de blir en lugn helg. Spar mig till nästa helg, då det är dags för personal fest:D







Under my umbrella

Det är rätt lungt på jobbet idag. Men timmarna har gått fortare om man säger så,
det regnar ute och är redan beck svart. Hösten är här! Brrr! Hur typiskt är det inte att det ska regna just idag? Bara för att jag har råkat plockat ur mitt paraply ur väskan. Ett paraply jag köpte i Grekland, som har legat i väskan sen jag kom hem (från Grekland allså). Har typ aldrig behövt använda det för ens idag, så klart!!! Men och andra sidan är det ett bra tag kvar tills jag får gå hem. Så troligtvis har det nog slutat regna då, så där var ju problemet löst!



Jag är en sån fegis

På Rhodos gjorde jag och Malin en varsin henna tatuering. Min gick bort efter en vecka medans Malins höll sig i ca tre veckor som lovat. Orättvist! Men men, det var inte det jag ville komma fram till. Utan att det vore kul att ha en rikig, varför är jag så feg?

Det fick bli en liten rosett i svanken!


Malin gjorde ett kvinno- tecken på foten


Spa3<3

Jag saknar min klass!
Nu när hösten börjar smyga sig på, en ny termin har börjat för alla elever. Vid den här tiden så brukar alla återförenas efter ett långt sommarlov. Nu börjar jag känna att jag saknar alla tjejer. Jag hade världens bästa klass. Har hört lite tissel och tassel om att Anna ska ha sitt efterlängtade sex party i samband med att hon fyller år snart, då får jag träffa en del i varje fall:)



Så skönt att inte göra någonting

Har varit vaken ett bra tag nu, men har inte lämnat sängen. Tittar på tv och sitter vid datorn samtidigt. Idag har jag inga direkta måsten. Ska bara ta och packa ihop de sista små sakerna, sen börjar jag jobba klockan tre.
Men jag ska sitta här i minst 45 min till, innan jag tar tag i skiten. Så skönt att inte göra någonting. Eller jo, mer än att sitta vid datorn då.

Åh jag är så jävla godis sugen. Vill inte vara det................... brukar inte vara det. Nu är jag det. Ska dock inte köpa, hoppas det går över.


Hej!

Vilken lyx det var att vara ledig idag! Har hunnit med massor... jag har egentligen ingenting mer att skriva just nu. Flyttar jag inte kartonger, fixar i lägenheten eller köper nya inredningsprylar så jobbar jag. Mycket mer händer inte i mitt liv just nu. Vill bara att allt ska bli klart, så jag kan komma igång med bla. träningen igen!
Men räknar med att bli klar tills nästa vecka. På fredag hämtar dom mina gröna köksluckor som ska bli vita:)









Helt slut.......

Jag var lagom glad när klockan ringde vid fyra imore. Slutade redan vid åtta och åkte direkt till lägenheten och målade. Har varit där hela dagen, kom precis hem. Är helt slut och skulle kunna somna vilken sekund som helst.
Det känns i varje fall väldigt skönt att ha komit så långt. Allt målande är klart, har kastat allt papp, tejp, penslar och skärp i sopsäckar och imorgon är jag ledig. Då ska jag och mormor putsa fönster och sätta upp gardiner.
Nu börjar det roliga......

Äntligen får jag sätta upp mina vita spetsgardiner. Chrille stenvägrade, han tycker det ser ut som trosor (spetstrosor) så idag har vi inga alls.