Stan, stress och skor!

Vilken hemsk dag!
Eller den böjade jätte bra, med en sväng på stan med Malin. Första klänningen jag prövade var bra, så nu behöver jag inte bekymra mig mer över vad jag ska ha på mig imorgon. Känner för att ha en klänning, men nästan alla mina klänningar är så somriga, färglada och sedan har jag använt dom så flitigt i sommar, så känndes som att det var dags för något nytt. Så det blev en mörkblå, enkel sak från HM. Sedan åt vi en super god lunsch på Nancys, färsk curry pasta med kyckling och sallad. Himla smarrigt det där. Åh! På tal om Nancys, nu kom jag precis på att jag har min lilla chocklad bit kvar i väskan som jag fick, orkade aldrig äta upp den efter maten. Hehe. 
Efter stan tog jag bussen upp till jobbet, där var det rent sagt KAOS. Det var galet mycket folk, man skulle kunna tro att det var dagen innan julafton eller något och alla skulle handla. Satt i kassan i nästan fem timmar i sträck, sen var jag helt slut. Köerna tog aldrig slut! När jag satt där i kassan och drog alla varor, så kom jag och tänka på att jag inte har några skor tills imorgon. Mina skor som jag alltid har.. har gått sönder igen och jag vill inte ha några av mina andra "fest skor" och gympaskor, stövlar och ballerina gick helt bort. Så på rasten springer jag över till skopunkten, iklädd i mina maxi kläder. Prövar alla deras skor kändes det som, efter 20 minuter kom jag ut med ett par. Inte speciellt nöjd ändå måste jag säga. Dom var skit snygga, men vet inte om jag orkar gå och dansa i dom en hel kväll. Så imorgon ska jag nog byta dom. Efter sko shoppandet så var det dags att sätta sig i kassan igen och där satt jag och eftersvättades ett bra tag. Pinsamt! Kunderna måste trott att jag tyckte att det var jobbigt att sitta där, världens slappaste jobb typ. Rör inte arslet ur fläcken och bränner inte en ända kalori. Aja, kanake börjar bli dags att avsluta detta inlägg?
Nu ligger jag nerbäddad i sängen, äter vindruvor och dricker loka. Skulle försöka vara lite nyttig, men sen var det ju den där Nancys chockladen också ja, aja halv nyttig!
Börjar klockan 11 imorgon, så ska försöka gå och lägga mig i tid ikväll. Så jag orkar med både jobb och partaj!
Hej då:-)

Eller kanske ska jag behålla...?


Kommentarer
Postat av: Emelie

dom var skitsnygga! vad kosta dom?

Postat av: Linn

Tack! Dom kostade 350 spänn!

2009-09-28 @ 23:39:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback