Det är bra att få present kort när man fyller år.

Idag var jag och Malin i Stockholm. Vi shoppade och blev bjudna på lunch av Malins mamma som jobbar där. Så snäll så. Fick med mig en del faktiskt eller mer än en del. En skjortklänning, en vanlig klänning, två koftor, mascara, tights och en annan sak som jag avslöjar senare. Vill inte att Ida ska se vad det är, måste chocka henne. Oväntat var det i alla fall.

Ligger bra på hyllan!

Min lilla gos älskar att sova nära halsen.
Så här mysigt har vi det just nu framför tvn och datan i den nya soffan!
Pusspuss!

Ut med det gamla och in med det nya!

Sitter just nu på en fotball i vardagsrummet som ekar. Ida var just här och hämtade båda sofforna och soffbordet.
Imorgon kommer mamma hit och hjälper oss att hämta vår nya soffa. Kommer att bli så bra.




Det blir en grå divan soffa, fast inte den här.

Lördag & Söndag

Lördagen var hur mysig som helst. Vi grillade, åt tårta, drack vin och satt och pratade och lyssnade på musik på altan till klockan ett på natten. Jätte fina presenter fick jag också. Bla. Två resor! En utomlands resa till värmen i sommar av mamma.. och en weekend till London av Chrille i början av nästa vår. Sen fick jag massa andra fina saker :) Här kommer lite bilder från Lördagen..
Min första och sötaste gäst... var Alva!
Mamma gjorde pasta sallad för en hel arme.
Massa fina tjejer...
En liten familj.
Skål!

Igår morse åkte jag och Chrille direkt från Nykvarn för att hämta katten. Som för de mesta sov hela dagen.
Chrille gjorde hemma gjord sushi...

Snart blir man tant

Imorgon är det Lördag, men inte vilken Lördag som helst utan den här Lördagen ska jag firas, som sagt... utav släkten och de närmsta vännerna.
Så imorgon är jag upptagen hela dagen. Jag ska börja med att sola, sen handa de sista inför kvällen, hem till mamma och förbereda maten mm. Sen invänta alla gäster. Ska bli jätte mysigt, speciellt nu när de gjort om hela tomten och byggt en inglasad altan så då gör det faktiskt ingenting om det börjar att regna.
Aja, nu det var väl allt. Nu ska jag och Chrille sova, är skit trötta. Kul Fredag kväll. Vi har jobbat och betalat räkningar, haha.

Snåljåp

Det har varit lite snålt med uppdatering det senaste dagarna, men det beror på att jag inte varit hemma så mycket. Jag har varit lite överallt, mest på jobbet då, men annars har jag storhandlat, varit på IKEA och shoppat loss, varit på Hedlandet, på stan eller varit med mina vänner.
Idag är det Fredag som för mig innebär jobb hela dagen, från 13-21. Känns ju sådär. Men imorgon är jag ledig och då ska jag vara hos mamma hela dagen, vi ska nämligen fira min födelsedag. Fyller ju egentligen år på Söndag, men det är tråkigt att grilla och dricka vin en Söndag....
IMFORS Soffbord vit Diameter: 80 cm Höjd: 50 cm  EXPEDIT Bokhylla vit Bredd: 185 cm Djup: 39 cm Höjd: 185 cm Max. belastning/hyllplan: 13 kg
Håller just nu på att få ordning i vardagsrummet. Ett nytt vardagsrums bord, en bokhylla och en stor tavla är köpt, nu väntar vi bara på vår nya soffa. Sen börjar det att likna något.

Back to work

Sitter hemm hos Mickis nu, om två timmar sitter vi i varsinn kassa på jobbet. Blä! Första dagen efter fyra veckors semester, känns sådär! Känns som att jag glömt alla PLU koder och sånnt skit.
Aja, dags att sluta deppa och komma in i vardagen igen. Vilket också innebär bra matvanor och alla andra bra rutiner som man hade förut. Nu ska vi hem till mig, rota lite i köket och kolla om det finns något att äta.


Torsten

Jag har aldrig sett en sån fin liten hårig varelse förut, utan att överdriva!
Var ju och kollade på kattungarna igår för sista gången för att bestämma oss för vilken vi ska ha och ett datum när vi får hem honom osv (när han är 12V gammal). Jag och Chrille fastnade för samma kisse, så det var ju bra. Nu när de växt till sig lite ser man större skillnad på de än när de var nyfödda. Jag smälte och kände nästan hur det var nära till tårar (glädje tårar) ja, för att det var bland det finaste jag sett. Mycket finare än sist, nu när han fått mer päls osv. Åh, vad jag längtar. Och det bästa av allt är att vi får hem honom på min 20 års dag.

Söndag

Gårdagens kräftskiva blev lyckad, lite lekar, fula mössor och god mat. Ännu bättre blev det när Malin kom över!
Idag har jag rätt mycket att göra. Ska straxt fixa till mig sen ner på stan för att köpa en sista minuten present till mamma. Hittade ingen sist, men nu vet jag exakt vad jag ska köpa. Sen åker jag hem till pappa på lunch, sen vidare till mamma för fika och lite födelsedags firande. Efter det hämtar jag Chrille från jobbet på vägen hem, men innan vi åker hem ska vi ta en sista titt på de två kattungarna och bestämma oss för vilken vi ska ha och exakt datum när vi får hem den :) Vi är i varje fall väl förbereda, Chrille gick loss på djuraffären nedanför oss. Så nu har vi allt vi behöver och lite till (över 10kg torr foder). Nu måste jag skynda mig! Byee


Bråttom bråttom

Ikväll blir det kräftskiva! Eller, rätt snart faktiskt om mindre än en timme ska jag vara klar och stå utanför Chrilles jobb. Är en snäll flickvän idag och hämtar honom efter jobbet idag, eftersom att vi har lite brådis och det fick jag nu också. Dags för en dusch. Ha en bra kväll!


Kul inlägg, verkligen

Hela morgonen har jag varit en riktig....
framför Glamourama visas på TV. Men nu är det slut på soffhänget, ska ut och gå med Ida.

Present jakt

Måste snart pallra mig ner på stan där jag ska möta upp Jocke. Vi ska köpa en gemensam present till mamma som fyller år på Måndag, men vi ska fira henne på Söndag. Har ingen aning om vad vi ska köpa, alltid lika svårt.

Se hela bildenSe hela bildenSe hela bilden

depend powerflex nail strengthener

Gav mig på en ny frans manikyr, den här gången blev det ännu bättre eftersom att naglarna växt ännu mer.
Tack vare mitt nya baslack som gör att naglarna inte går av och blir sten hårda, tips tips!

Happy

Vad glad jag blev!
Kollade precis på mitt jobb schema inför nästa vecka och såg att jag är ledig på måndag, vilket innebär en extra semester dag. Wihoo!
Kvällen har jag spenderat hos mig med Malin, Ida och Johanna. Vi kollade på fjorton suger och åt chips, dipp och godis. Det var trevligt. Juste, en till sak som gjorde mig glad var att jag fick min skatteåterbäring idag. Så imorgon blir en en sväng ner på banken och jag blir 912:- rikare. Det kom så där lagom bra nu efter resan då man inte är speciellt tät. Godnatt!

Att bjuda in sig själv

Tänkte lite på vad jag ska göra resten av den här veckan och kom på att jag bjudit in mig själv hos folk.
Idag- Ska jag hem till Anna. Bjöd in mig själv på en kopp te.
Imorgon- Bjöd jag in mig själv hos mormor och morfar, där det bjuds på lunch.
Fredag- Där blev jag faktiskt bjuden på kräftskiva hos Chrilles mamma. Att jag inte äter kräftor är en annan sak.
Lördag- Där bjöd jag in mig själv på middag hos Pappa. Jag sa att jag inte hade några krav på maten, men att grillade majskolvar vore gott.
Söndag- Där har jag inga planer än. He he.
snyltare/ sällskaps sjuk? Nej, jag vill bara umgås med min familj!

Alla gillar bilder

Jag är inte den som är engagerad i facebook. Uppdaterar varken status eller bilder speciellt ofta. Jag är mer den som taggar av bilderna jag själv blir taggad på. Men nu tog jag i alla fall tummen ur röva och la upp massa bilder från resan, tog mig nästan två timmar. Så nu tar det väl ytterligare ett år innan nästa album kommer upp. Så gå in och kika vettja, för att jag lägger inte upp några fler här nu på ett tag i alla fall :-)

Japp

Det finns en enda anledning till att jag längtar till September....


men sen kan vi starta om från juni igen.

Kul kul

img_1190 (MMS)
Här om dagen satt jag och Ida hos mig och fixade med våra naglar, det blev en fransk manikyr för min del. Nu är det helt förstört och dags att tas bort. Så tråkigt att lacket försvinner så snabbt. Nu kommer det att dröja ett bra tag till innan jag målar en ny manikyr, eftersom att det är så jobbigt. Det jag ville komma fram till med detta inlägg var iaf att mina naglar är jätte fina nu. Jag har nog aldrig haft så här långa naglar. Det känns som att det är lösnaglar som klickar runt på tangentbordet, men det är det inte.

Ska drömma mig bort i ett solarium

För första gången på 3,5 år så ska jag och Chrille besöka ett solarium tillsammans! Som att inte detta vore nog, så var det hans idé. Kors i taket!
För övrigt så har detta varit en riktigt seg dag, men lite nytta har jag i alla fall gjort. Har putsat alla fönster, känns bra att kunna ha persiennerna uppe och att kunna se ut ordentligt.

Lökigt värre

Jag trodde att jag skulle dö av svett igår inne på krogen. Det var helt galet, värre än att gå ut utomlands, eftersom att de klubbarna har ac. Så det blev en tidig hemgång på grund av det, en kall dusch hemma lockade mer än att stå och stänka svett på varandra på dansgolvet. Idag är det Söndag och jag har ingenting planerat än så länge, rätt skönt!


Det sticks

Aj, det sticks på läpparna. Köpte ett läpp glans via taxfree katalogen, som ska göra att läpparna "förstoras", dum blondin som går på det eller inte? Aja, nu är det i alla fall dags att kila. Pöss&Kjam.

Skål

Det luktar kött i hela lägenheten, på ett bra sätt. Chrille har gjort egen marinad som köttet legat i ett tag nu och sen en sallad till det. Bra grejer, ja det var nog allt.
Ikväll bär det nog hem till Malin & Wiggo, sen en utgång på det. Trevligt, ja det var allt.. nu är maten klar. Byebyelingonpaj.

Fredag

Förmiddagen har spenderats på en klippa tillsammans med Chrille. Vi åt picknick, jag läste skvallertidningar och han fiskade. Nu är vi hemma igen och det är snart dags att åka hem till mamma där vi är bort bjudna på middag.

Godmorgon

Börjar känna mig lite stressad, efter helgen är det bara en veckas semester kvar. Så mycket mer jag vill göra, men som det kanske inte finns så mycket pengar att göra det för. Nu har jag ju varit utomlands så jag får nöja mig med det, eller jag är mer än nöjd med det, men ändå.

Puss på dig

Beställde nyss hem lite bilder från resan i svart/vitt. Tror att de kommer att bli fint när de väl ramas in och sätts upp på väggen i sovrummet, fint & personligt! Nu är det dags att snygga till sig lite inför ikväll, ska ut en sväng. Wiggo fyller nämligen år.

Zakynthos

Underbar resa!










mer bilder mm. kommer senare! :-)


Seee yaa

Om mindre än två timmar kommer Pata och hämtar mig och Chrille, sen plockar vi upp Malin och Wiggo och så vidare till Arlanda. Börjar bli rätt trött, funderar på att gå och lägga mig, men jag vet inte om det är värt det?
Kommer säkert bara bli ännu tröttare av att ha fått sova en timme typ, aja får se om jag lyckas hålla mig vaken.
Hela dagen har jag packat, letat efter min favorit klänning (hittade den efter en timma) städat (diskat, damsugit, torkat golv och plockat) man vill ju inte komma hem till en skitig lägenhet. Juste, jag måste vattna blommorna efter jag skrivit klart det här inlägget också, hehe. Sen är jag redo! Det kommer att bli helt underbart!!!!!!!!!!!!!!!