Den lilla svarta

Värdens snällaste Sandra, ska sy upp min nyårsklänning. Eftersom att den enligt mig själv hade en o aktuell längd och slutade precis ovanför knäna typ. Så nu slipper jag hänga på låset hos skräddare imorgon, för att sen åka och jobba. Plus att jag slipper hålla tummarna (när jag hänger på låset) och hoppas att han har tid.
Det var allt för ikväll, mina ögon börjar åka hiss så ska väl passa på att sova medens jag är trött. Så att jag inte övergår till övertrött= att sitta uppe vid datorn och uggla in på småtimmarna. Jag är nämligen rätt bra på det:-)

Förberedelser

Antingen jobbar jag eller så förbereder jag (vi) inför nyår. Klänningen och allt annat är klart, vi är halvklara hemma hos Ida (där vi ska vara) med att röja undan i vardags rummet, så att alla får plats. Vi har även tapetserat en vägg med pappersduk som vi skrivit gott nytt år på. Överambitiöst va? Idas ide, för att de blir ju lixom inga fina nyårs bilder med en orange vägg i bakgrunden? Haha. * resterade väggar är redan vita*. Aja, imorgon ska vi alla fall handla mat inför middagen. Sen är de klart. Nu ringde Frida, ska kila över till henne och Sandra en stund. Hej då!

Negggoo

Den här dagen har varit rolig och tråkig.
Det roliga: Lunchade med Christin på stan.
Och det tråkiga: Jobbat och betalat räkningar.
Det står alltså 2-1 till det tråkiga, så då måste jag överlägga och säga att det varit en rätt tråkig dag. Hoppas att morgondagen blir roligare, men det känner jag på mig att den kommer att bli.
Nu är klockan alldeles för mycket och jag ska sova, men först måste jag duscha.. usch vad jobbigt och framför allt tråkigt det blev nu.

Godnatt.



25/12

Sitter på jobbet och räknar ner timmarna.
Efter jobbet åker jag direkt hem till Frida, där det blir lite party innan utgång. Men jag skippar den, jobbar tidigt imorgon bitti, så jag och Chrille bestämde oss för att ha en egen liten jul-aftons-kväll. Han ska få sin julkapp (jag har redan fått mina) och vi ska äta ost och kex.
Igår var de julafton och det var lika mysigt som vanligt, fick massa fina saker till lägenheten som ja önskat mig. Men det bästa av allt var när mamma och mormor öppnade sina julklappar från mig. Jag hade beställt en peronlig almenacka på internet och lagt in en dikt på framsidan och båda började gåta, för att dom blev så rörda. De värmde i hela hjärtat. Nu för tiden är de minst lika kul att ge, som att få.
Nu är rasten slut. Hej då!

Snön ligger vit på taken endast tomten är vaken

Så där, då var den här dagen äntligen över. Var uppe tidigt för att fixa de sista med julklapparna, för att sen åka och jobba från 10.30-20.30. Det var jobbiga tio timmar med överdrivet mycket sista-minuten-kunder som skulle julhandla och så löning på det. När jag kom hem så har jag ägnat min tid åt att slå in julklapparna. Nu är i alla fall allt klart och imorgon bitti åker jag hem till mamma, för julfrukost och sen julaftonsfirande. Säger man så?... Hur som, nu är det dags att sova. Godnatt och God jul!

Borta bra, men hemma bäst!

Nu är jag hemma från en jätte mysig resa. Vi har snorklat, åkt glasbåt, ätit gott, solat & badat.
Känns helt okej att jobba idag ändå, har fått vilat ut mig ordentligt nu i en vecka. Vi tog en powernap varje dag efter lunch typ, så lyxigt. Så utvilade är vi. Och här kommer lite bilder...


Ett sista inlägg

Bara för att... innan jag stänger av datorn liksom. Idag har jag gjort ungefär en miljon saker känns det som.
Och nu börjar det äntligen lida mot sitt slut. Är jätte trött och vill bara gå och lägga mig. Men eftersom att jag är som jag är så måste allt vara perfekt, annars kan jag inte sova. Inte för att jag är sån annars men nu innan resan blir man ju nojig. Så det som återstår är att måla naglarna och torka håret. Vill inte att det ska vara som svinto när jag vaknar. Jaja, nu vet ni vad jag ska göra de närmsta 20 minuterna innan det är dags att sova. Godnatt, och nu blir det inge mer blogg på en vecka.
Mitt fina, tre-fyra år gamla kollage.

Hej Egypten!

Fem ringer klockan imorgon bitti. Då tar vi vårt pick och pack och åker till Arlanda.
Så det här blir det sista ni hör av mig på en vecka. Ni får ha det så bra här hemma i 10- Sverige. Hihihih

En fördel

Att vara billös har sina fördelar. Eller nej, inte fördelar utan de har sin fördel. Jobbet ringde nyss och frågade om jag kunde komma in lite tidigare. "Alltså, jag har ingen bil för tillfället så jag hinner tyvärr inte de". Hade jag haft bil hade jag kutat omkring som en galning här hemma och gjort mig i ordning för att sen åka iväg. Eftersom att jag inte skulle kunna säga nej och jag skulle heller inte ha en bra anledning till att inte komma in tidigare. "Nej, tyvärr alltså jag har fastnat i toaletten.. jag kommer så fort jag kommer loss härifrån" Typ, så hade jag fått sagt isf. Tror ni hon hade gått på de?

Är jag inte röd, så är jag grön.

Tänkte fräscha till mig lite med en ansiktsmask innan jobbet. Och nu börjar de dra ihop sig. Dags för en dusch och sen på med mina favorit kläder (maxi outfiten) för att sen möta upp Ida på bussen. Vi jobbar samma tid idag, det är lite kul! För då har vi sällskap både till och från jobbet <3
Hej då!

Sön

Har haft en jätte bra helg! Och nu är den snart över, men det gör inget. Inte för mig iaf ;-)
Idag jobbar jag till halv tio ikväll, och så var det bara imorgon kvar. Då jag har lite att fixa. Packa, städa, handla, hämta mammas bil, lämna Torsten till Chrilles mamma som ska passa honom osv, osv.
Nu ska jag göra i ordning lite lunch. Får kolla om de ens finns något, med tanke på att vi har ätit ur kylen den sista veckan. Så just nu består den av några öl och ketchup typ.

Rubrik

Älskar att vara ledig en Fredag. Tyvärr är jag bara det en gång i månaden, men när jag väl är det så är det
u n d e r b a r t. Imorse tog jag sovmorgon, slängde ut Torsten, Chrille gick upp tidigt och jobbade. Och där låg jag kvar, helt själv och hela sängen för mig själv. Ingen som bet mig i tårna eller tog upp halva sängen. Skönt!
Efter det mötte jag upp Ida och Karolina på Nancys för en lunch, blev tyvärr bara en timma eftersom jag hade bråttom hem (och låsa upp dörren till Chrille, för jag snodde hans nycklar för jag glömt mina hos Malin) Sen gick vi ner på stan igen, för att han skulle klippa sig. Eller "han var tvungen att klippa sig" för att han såg ut som ett fågelbo i huvudet. En kompis ringde honom direkt efter, då lät de ungefär såhär "Är på väg hem från stan, Linn tvingade mig till frisören. Annars gör hon slut". Aja, nu ska ja snart slinga hans hår (på hans vilja) sen ska ja ta ett bad och invänta tjejerna för Idol och nån cider. Hej då och ha en bra Fredags kväll, hihihi!
Ps. Glömde att skriva att jag solade idag också *brände mig*. Brände mig även i håret, så nu är de rött KUL.

Som vanligt

På jobbet. Som vanligt! Tiden går ju allt annat än snabbt. Som vanligt! Stänger ikväll. Som vanligt!
Men imorgon är jag ledig. Då blir det Idol final hos..? Någon! Blir iaf bra. Nu måste ja kila. Bra inlägg!

*Överdriv lite till*

Nu sitter jag här uppe och ugglar igen. Och eftersom att jag ändå gör de, så kan jag ju passa på att berätta att jag var fin i håret idag och att jag ska sola imorgon eftersom att jag är lika vit som snön. Typ, i alla fall utan mitt solpuder. Eller kanske är de ovärt att sola när jag snart ska till värmen? Eller så är det värt, eftersom att jag då bygger upp en bränna så att jag inte bränner mig. Aja, ovärt eller inte? Får nog sova på saken. Alltså vilket jävla dilemma. Kommer jag ens att kunna sova? Eller kommer jag att ligga uppe och grubbla hela natten? Kommer jag att ligga sömnlös? Ångest!
Ps. Idag tog Jocke körkort. Så ville bara tillägga att jag är en stolt syster till lilla Ägget som nu får köra bil, precis som sin store syster. *Han ska alltid härmas och göra som mig* På tal om det, så ville han också ha nagellack när han var liten *som mig igen* men han fick bara på ett finger. Bara så att ni vet. Nu säger jag Godnatt ingen! Godnatt. *övertrött, flummig och skriver i nattmössan*

Nyårs klänning

Nyår börjar närma sig. Den största frågan är ju vad man ska ha på sig, samma sak... varje år. Här är några potentiella nyårs klänningar från asos. Eller mer än potentiella dom är perfekta allihopa. Synd bara att man inte är gjord av pengar. Och synd bara att dom inte finns i butik. Skulle vilja testa, inte bara beställa. Bara för att de är jätte fina på modellerna så kan de ju se ut som en påse skit på mig.

Typ fem dagar kvar.

Hoppas de här dagarna går fort. Vill ha Tisdag nu! Men de gör de nog, har lite saker planerade. Roliga och mindre roliga. Som bla. Jobb och att träffa Anna (vi är bjudna på glögg kväll hos hennes kompis på Lör) =)
Bjuder på en fin bild på mig och min fiskorv. Godnatt!


Fixa

Idag har jag varit ledig. Har hunnit med en del. Varit ute och gått, städat, varit nere på stan med Chrille och luncha samt fixa lite inför resan. Köpte lite nödvändigheter på apoteket om vi skulle bli risiga i kistan osv. Efter de kom mamma hit, jag gjorde henne fin i håret. Först färgade jag ut växten/de gråa hårstråna. Sen gjorde jag slingor över de. Blev jätte fint och hon var nöjd. Ska tillbringa resten av denna lediga dag i soffan med mina killar ;-)

En vecka kvar!

Idag var det riktigt segt att jobba. Tiden gick överdrivet sakta och allt var bara allmänt fis. Men vad gör väl det egentligen? För en om vecka åker jag och boyfriend till värmen (och hajarna). Nu tänkte jag sova, så godnatt då 

Andra advent

Då har halva dagen gått. Bara fem timmar återstår sen får jag åka hem :-) Längtar hem till soffan, jag och Chrille ska kolla på solsidan, som han kom hem med igår. Var tydligen en tidig julklapp till oss båda. Bra tycker jag!


Godkväll

Och så droppade precis Frida av. Ida och Malin var också här ikväll, vi tog det bara lugnt i soffan och gjorde inte många knop. Utom att klicka hem lite saker som ska göra oss vackrare.. eller i mitt fall som gör att jag kommer att lukta godare :-)

Hårigt

Låt mig presentera er för mitt nya hår. Ca en vecka gammalt, det är lite längre, mycket tjockare och har fått en mycket jämnare och blondare hårfärg. Jag är nöjd! Utom att de små plupparna i hårbotten har en förmåga att KLIA!

En bra dag med mamma Lotta!!!!

Ligger i soffan med värdens gosigaste varelse med fyra tassar och svans. Lät ju lite gay det där, men det är så sant som sagt. Han är ett väldigt bra djur den där Torsten och ligger högt upp på min topp lista.
Kom hem för cirkus en timma sen. Blev en hel dag i Skärholmen, kom hem med en jacka, halsduk, puder-borste, nagellack och en mys dress. Ikväll tror/ hoppas jag att det blir lugna puckar, med tanke på att jag tog ett extra pass imorgon från 10-20 dvs lång dag, dvs bra pengar;-)
I vanlig ordning ska han alltid ligga i famnen. Så det tar sin lilla tid att skriva ett inlägg, för antingen skriver jag med en hand eller med båda men då ramlar han ner på tangenterna och allt blir mongo.

Fredag

Kan absolut inte säga att det ska bli kul att jobba, men lite skönt kanske. Att få träffa lite jobbar kompisar och vara lite social efter att ha legat hemma i två dygn. Jobbar till stägning ikväll, så det var den Fredagen det!
Men imorgon blir det en hel dag med mamma i Stockholm/ skärholmen beroende på väder och vind. Myspyssss....


Kasst inlägg

Då var två julklappar beställda. En till mamma och en gemensam till mormor och morfar. Skönt!
Nu har jag inte så mycket mer julklapps fix kvar faktiskt.
Idag har jag tjänat 100 kr genom att ta "Chrilles disk" ja, så lat är han att han säljer sin disk till mig för att slippa. Här hemma kör vi varannan gång, för att det ska bli något rättvist. Ja, vad mer? Ligger i soffan med mitt snobben nattlinne glor tv, imorgon börjar mitt liv igen. Har inte varit utanför dörren på två dagar, känner att det börjar klia i hela kroppen. Samtidigt som det varit skönt att bara ta det lugnt. Vilket rörigt och osammanhängande inlägg det här blev. Godnatt!



:)

Idag mår jag mycket bättre än igår, som natt och dag. Igår gjorde jag inget annat än att sov, grät över att magen sved och krampade. Därför ringde jag igår em. och sjukanmälde mig idag från jobbet. Lika bra att få en dag att återhämta sig på. Tog ändå ett tag innan jag kände att jag var på banan igen och kunde äta osv.
Börjar i alla fall känna mig riktigt rastlös nu. Har ju inte gjort annat i 1,5 dygn än att glott på tv. Om en timma är det dags för halv åtta hos mig... och vad ska man roa sig med innan det?
Pöss hey

Jag mår illa.

Vet inte om det är pga. Pengarna jag pillade med igår, att jag drack mycket julmyst innan jag gick och la mig = starkt för magen eller om jag drabbats av vinter-kräk-sjukan. Mådde i alla fall illa när jag vaknade, tog med mig en påse till soffan (ut i fall att) och kände hur det började vattnas så där härligt i munnen och ja sen var det bara att välkomna all julmust och lite annat smått och gått upp denna härliga första Dec morgon.
Nu ska jag vila lite. Mår fortfarande illa, har förberett mig med en ny påse.