Mot maxi

Jobbar extra idag, känns rätt surt när jag var inställd på att vara ledig hela helgen.. kände att jag hade behövt det. Men och andra sidan är det dubbel betalt idag OCH de flesta som jobbade igår stannar hemma idag pga. det som hände igår. Vilket jag förstår, så därför behövde de extra personal idag.
Så det är dags att börja göra sig iordning nu tror jag, have a nice day!

Jockis

Nu ska jag bara dra fram dammsugaren. Sen åker jag till Nyken och hämtar Jockis. Ofta jag skriver Jockis, det kom av bara farten. När han var liten kallades han alltid för Jockis, tycker det låter as gulligt, men det senaste året har det blivit äggis istället. Vi ska iaf åka och handla lite mat inför kvällen och hyra en film.
  

 


KAOS

Mickis messade mig nyss från jobbet- "Ring mig nu de e råååån"
Jag ringer upp. Vadå rån!? Kul skämt.
Men tyvärr var det inget skämt. Tycker så synd om alla som jobbar idag. Två maskerade män kommer in i butiken och hotar viss personal med pistoler. En annan hade tydligen kniv. Alla gråter och är livrädda. Kunder lägger sin tydligen raklånga på golvet och andra springer in på lagret. Mardröm!


Twins

Visst är Christin ruggigt lik Rebecca Scheja,
från bla. "Vår bästa sommar" ???


Solbränd

Imorgon kör jag samma pass som jag har gjort hela veckan typ. 10-16, värdens bästa tid!
Där efter ska jag och Ida på stan, det kliar i mina fingrar... längtar efter att köpa något. Sen ska jag nog sola också. Måste utnyttja mitt solkort på dalgatan. Bra grejjer! Näe, nu ska jag ta och slagga. Sov gott!

Ps. Stör mig på folk som solar spritt språngande nakna. Äckligt och onödigt, orka ha ett solbränt könsorgan! Haha.


Lite nytt



Jag och Chrille beställde nyss lite saker från HM, blev bara det här för min del. Är helt såld på skorna och har varit det ett bra tag. Perfekt höjd för min del också. Ser ruggigt sköna ut, så ja tror de kommer få följa med på en del party kvällar. Höhööö!


Piggelin

Nu har jag gått upp vid halv nio-nio i några dagar i rad. Så idag vaknade jag samma tid, utan att klockan ringde och jag var pigg. Så skönt. Dags att börja fixa sig nu kanske, ska åka om en halvtimma.
Puss å kram


Vadå krogen?

På lördag kommer lillebror hit och hälsar på. Jag saknar mitt lilla ägg! <3 Som kanske inte är så liten längre, han fyller ju 18 i år. Störs av tanken av att möta han och hans vänner på krogen. Dom är ju aldeles för små för det.


Jag saknar...

Bara ben och min kamera.

 

 


GulBlåLilaGrön

Det är bara tisdag, men jag vill ha helg. Har haft två väldigt lugna helger i rad nu... så jag är sugen på en motsatt sådan.



Hard work work

Nu är jag rätt trött på att jobba. Tog ett extra pass imorgon också. Helt okej tid 12-18. Nu har jag snart jobbat nio dagar i rad! När jag kom hem från jobbet idag så gjorde jag mig en köttfärssås, min livs första. Blev helt okej, har ju ätit godare, men ändå. Gjorde till ett helt dagis typ, så nu har jag fryst in massa matlådor. Jag är så äckligt trött på all frysmat som jag äter typ varje dag på jobbet.
Nu ska jag fortsätta kolla på halv åtta hos mig. Bajbaj!


Mörkret



Har precis kollat klart på Wallander. Tycker egentligen inte att dom filmerna är så bra, tycker mest att dom är lite "wanna be Beck" men den här var ruggit bra. Nu ska jag sova. Börjar tio imorgon. Fick byta pass från 15-21-30 till 10-16 och det tackar jag inte nej till. Kör det även på tisdag också, rena lyxen att få sluta klockan fyra två dagar i rad. God natt!


På den tiden man var brun...




Nej, nu ska jag göra något åt denna Söndags kväll. Mickis är på väg hit, vi ska till jobbet och handla sen hem till henne och luffa. Ha en fortsatt bra kväll!


Potatis info

Update: Chrille hade ingen elvisp=inget mos
Nu steker jag skiten. När jag skivat alla potäter och steker på det så kommer jag på att den ska hinna kallna innan man steker, vilket det inte hann göra. Fan!
Nästa gång kör jag på pulver mos som vanligt, varför svåra till det?

Bra grejer!


Pinsamt men sant

Innan mamma ringde skalade jag och la i potatis i en kastrull som hann kocka några minuter. När jag la på såg jag att vi pratat i 40 minuter, jag gick nyss och kände på potatisarna och trode självklart att dom skulle vara klara, kanske till och med för klara. Men där hade jag fel, det är verkligen inte klara! Hur lång tid tar det att kocka potatis egentligen? Har aldrig gjort det förut, heehehhehe
Väldigt pinsamt att erkänna när man ska fylla 20 år, men sant. Till mitt försvar kan jag tala om att jag har gjort potatis i ugn, stekt potatis, skalat potatis och ätit massa potatis, men aldrig kockat.
Aja, när de är klara tänkte jag göra mos och steka på mina fiskpinnar med citron smak. Blir nästan lite stålt över mig själv som lagar mat.


Allt jag begär är lite vår.

DEPP!
Jag är så fruktansvärt, kopiöst, överdrivet less på all jävla snö.
Igår tex. När jag skulle parkera hemma efter jobbet ser jag att min ruta är full med snö och att jag aldrig skulle komma in i den, eller framför allt inte ur för jag skulle fasta. Okej, då vänder jag och hittar en annan parkering tänker jag, samtidigt som jag ska vända så fastnar jag!!!! Står bara där och snurrar och snurrar och fastnar ännu mer ju mer jag försöker ta mig loss. Kommer varken fram eller bak. Ringer till Chrille, han plus vän kommer och puttar ut mig!
Jag blir ännu mer deppig över att jag inte äger många korvören och att jag har mens värk och att jag har jobbat hela helgen medans mina vänner har gått loss.
Så nu är jag klar.

Imorgon får jag väl en sån här i skallen och det skulle jag aldrig få om det vore lite vår, lite vår bara!


Jordgubbar

Jag är inte redo för att åka till jobbet om en halv timma. Känns som att jag nyss kom där ifrån, åkte hem och la mig. Vaknar. Äter frukost, som för övrigt bestog av två mackor och massa jordgubbar, sommar. Nu tack! Och nu är det dags igen, nu ska jag snygga till mig lite. Slutar nio ikväll. Ciao!

Det blir en lugn helg med mycket jobb

Om en halvtimma är det dags för att möta upp Alexandra för en promenad.
Annars händer det inget mer än att jobba till stägning ikväll, blä! Från och med idag jobbar jag fram tills på Onsdag nästa vecka och det ser jag väl inte riktigt fram emot.
Ha en bra dag!


Min dag

Idag har jag hunnit med massor och kan gå och lägga mig med gott samvete och känna att jag har tagit vara på dagen och att jag gjort nytta. Istället för att tänka... "Varför har jag inte lyft ett finger idag när jag varit ledig?"
Idag har jag...

*Gått upp överdrivet tidigt. Vilket resulterar i att jag redan är as trött. Skönt att vara i säng innan klockan tolv.
*Gått ner på stan och gjort ett bankärende och sen lunchat med mamma.
*Åkte till gymmet och tränade tillsammans med Malin.
*Vi åkte sen till ELLBE och handlade lite saker till vår sallad som vi åt hemma hos henne.
*Åkte hem efter en timme, eftersom hon skulle jobba.
*Började stor städa hemma, bara att titta in i min lilla lägenhet gav mig ångest, ångest och åter ångest.
*Jag rensade, dammsög, skurade, torkade, kastade massa skit=4 soppåsar, diskade, gick upp till vinden med ytterligare massa skit, bokade tättid, hängde upp mina nya tavlor och gjorde fint.
*Tre timmar senare var jag klar och gick hem till Chrille. Det första jag gör är att... diska. Det var min tur.
*Sen åkte vi till jobbet och köper massa skit bla. Semlor. Hm, alla jobbiga magövningar åt skogen, men jag tror ändå de var värt. Måste ju få unna sig en om året iaf.
*Nu sitter jag här helt utmattad och ser ut som tre svåra år, har inte hunnit duschat än. Hehe. Fräch brutta.
Ska faktist göra det nu, sen glo på lite tv tills Jhonny Blund kommer och kastar lite grus i mina ögon.

Tack och hej leverpastej!


Tidig morgon

Redan klockan halv nio var jag upp idag, kors i taket!
Har setat vid datorn och kollat på lite pogram bla. Glamourama, man får följa med tre st bloggerskor i deras liv, typ. Egentligen är det rätt så dåligt, varje avsnitt är bara en kvart men ändå kan jag inte låta bli att kolla. Typ, som Blondinbellas tvdagbok.. när det gick.
Jaja, ska strax göra mig iordning och gå ner på stan och träffa mamma. Efter det ska jag och Malin träna. Sen blir det nog bara en lugn dag, är ledig och Chrille slutar snart jobbet. Så vi ska väl passa på att äta middag tsm som vi aldrig annars gör eftersom att vi anntingen jobbar om varandra eller så jobbar båda kväll och får äta på jobbet.


Fast

tummen upp för att tiden tickar på rätt snabbt idag...
ibland känns ju minuterna som en evighet. Nu är det bara 1,5 timma kvar. Sen ska jag hem till Chrille, vi ska fortsätta och titta på den där serien som vi började följa igår. Hur bra som helst, kommer inte ihåg vad den hette, men aja.

Det var allt för mig idag, byebye!


Onsdag

Hej hej! Här ligger jag i soffan och bloggar fast än jag egentligen inte har tid.
Dagen har jag spenderat på stan tillsammans med Ida, vi lunchade och hamnade i mat-koma.
Nu ska jag bara byta om sen åka och jobba ända till stägning ikväll. Wohoo!



Aa

Helt slut efter en hel dag med stora A & lilla a,hehe... men det har varit riktigt mysigt och inte direkt ansträngande så jag har ingen anning om varför jag kan vara så trött, klockan är ju inte mer än tio.
Nu ska jag och Chrille titta på någon serie som han har laddat ner, hoppas den är bra så att jag håller mig vaken. Annars... ZZzzzzzZzzzZZz för min del.
Pöss


Happy birthday to you

Kom nyss hem från träningen. Nu ska jag snart duscha, äta och sen ner på stan. Där efter hem till Anna för att hälsa på henne och Alva som blir ett år idag. Grattis lilla du!












Myspys

Riktig mysigt hade vi igår. Jag fick kärleks brev, vi delade hjärta (halspand), hade klätt upp oss och åt riktigt gott.
Idag trode jag att började jobba klockan fyra, eftersom att jag skrivit att jag gör det i min kalernder, men det gjorde jag inte. Börjar tre, fan. Nu tror jag inte att jag hinner luncha med Ida på stan, ska ringa henne nu. Kolla när hon tror att sina naglar är klara.





På menyn

Förrätt: Avokado med någon röra

Varmrätt: Kött, potatis i ugn, sallad och såser

Efterrätt: Vaniljpannacotta med passionsfrukt

Dryck: Vitt vin

Senare: Ost, kex, vindruvor och choklad.


Oj. Idag kan jag nog inte äta någonting förns allt det här. Annars lär jag ju aldrig orka.

Nu:
ett varmt bad, det är piss kallt här.


år 2007

Bra sid bena jag låg inne med för tre år sedan, eller vad säger ni..?



(på den tiden man blandade ut vitt vin med sprite<3)


Love

Tre år... hela min gymnasietid. Jag tycker att ett år är länge, två, en vecka kan ibland kännas som en evighet. Nu är vi inne på vår tredje år. Fatta vad länge det är. Vad mycke man har hunnit med, vad bra man känner varandra. 


Men så vips!

Här om dagen måste jag faktist ha varit värdens bästa flickvän, i alla fall enligt mig själv. Det var i Fredags kom jag på nu, efter jobbet klöpte jag en liten bytta med hemma gjord vaniljsås från bageriet. Hujeda mig vad god den var!!! Smakade som vanlijsås (nähä), glass och grädde på samma gång. Sen köpte jag ett paket med bär och la på toppen av allt. Gjorde först en till mig själv... sen en till Chrille när han kom hem efter jobbet. Så öppnade han kylskåpet och där stog lixom värdens godaste grej och väntade på honom, inte nog med det så hade jag skrivit (till min älskling på den).

Vem skulle inte uppskatta den här när man öppnar kylskåpet? Ni vet som man kan göra ibland för att man är sugen på något, man öppnar det fast man vet att det inte finns något där i, men så vips!


Alla ♥ dag

Idag är jag glad över att jag inte var ute igår, som egentligen var planerat. Skulle ut på the strip som alla andra här i Södertälje, eftersom att Mickhael Mind var där och spelade.
Men var inte ett dugg taggad, såg framför mig hur långa köerna skulle vara och hur trångt det skulle vara där inne. Men jag hade en riktigt bra dag iaf, började med att träna, sen hem till mamma, tog en promenad till mångfaldens hus (ett gammalt fik i nykvarn) med mamma och Jocke. Åt tacos tillsammans med dom på kvällen och sen åkte jag hem till Chrille, vi kollade på film med Malin och Wiggo som kom förbi.

Idag är det alla hjärtans dag och även vår tre- års dag. Var nyss nere på stan och köpte lite små saker till Chrille. Mest på skoj. Vi kom ju överäns om att inte köpa något till varandra, utan spara pengarna till en resa, men samtidigt vill jag ju ge något :-) Ikväll blir det som sagt, att laga en tre rätters middag och sen lär det ju bli en rulle...


Hehehee

Borde inte klaga, men jag gör det ändå- Vill heeeem, är "bara" fem timmar kvar. *klar*
Som tur är, är jag första tjing på att gå hem om det blir dött frammåt kvällen. Ikväll händer det inget speciellt, ska sköra hem mamma som ska ut och äta med några vänner här i stan bara. Sen blir det hem och sussa. Diggar att jag är ledig i helgen, minns inte sist jag var ledig både lör-sön. Det var ungefär en månad sen. Ska bli lagom lyxigt! och väldigt lungt! Men det behövs efter en del partajande som det blivit nu på sisstonde. Nu måste jag diska efter mig och kila ner och jobba lite igen. Hej!


Godkväll

Idag har jag hunnit med så där överdrivet mycket saker. Jag har...

Jobbat- Öppning- tre

Hem- Böt om till träningskläder och sen drog jag och Pata iväg och gymmade

Hem igen- Upp på vinden och hämta mitt lilla avkarium och annat som jag tog hem till Chrille. Eftersom att jag typ har bosatt mig här nu så tyckte jag så synd om mina firrar som fick mat varannan dag när jag kom hem lite.
Chrille kände inte för att ha min "fisk slål"... var tydligen gay.  

Där efter lagade jag lite mat, chillade, duschade och sen slingade jag håret som jag precis sköljt ut. Vet alltså inte om det blev bra eller inte än. *Hoppas*

Ska avsluta dagen med en film, sen slagga. Längtar! Har en känsla av att Chrille kommer att få titta på filmen själv.


tröttis

Hatar kännslan av att ögonlocken bara vill stängas och det vill mina nu. Är uppe och käkar lite frulle, hoppas jag blir lite piggare. Fett onödig info. Hehe.

GÄSP

Nu är slingorna ut tvättade.. hon sitter för tillfället och fönar håret klockan halv ett på natten. Jag är trött. Borde sova, borde verkligen sova. Börjar klockan åtta imorgon bitti. Sen direkt till gymmet efter det. Sen när jag kommer hem kommer jag att vara as nöjd över mig själv, som både har jobbat och tränat och klockan är då inte ens mer än fem. Najs!
 
Natti!

Vilken jävla flamma

Hej!!!

Fick ett samtal efter jobbet eller nej, fick ett mess av Mickis att hennes hår var katastrof!
Vi tar allt från början...
Igår gick vi på stan och fick för oss att vi skulle bli blonda eller ja i hennes fall som tidigare var typ svarthårig. Jag ska ju bara fixa till min hemska utväxt. Hur som.. efter stägning så åker vi hem till henne och lägger i färgen, låter den sitta i hela 45 min. Utan resultat! Det hände alltså ingenting. Det ända som hände var att hon slängde 200 i sjön. Idag avfärgade hon sitt hår, vilket resulterade i en eldflamma på skallen= mindre nöjd!
Får alltså ett mess när jag slutade jobbet som löd ungefär så här "Du måste hjälpa mig, köp svart hårfärg och en chockladkaka jag står inte ut med mig själv"... jag som bara längtade efter att få komma hem, äta mat som Chrille gjort iordning som stod klar hemma hos honom. Men, så blev det ej. Nu sitter hon här brevid med ytterligare en blond/ljusbrun färg i skallen som ser ut att börja ta sig. Tack och lov.
Efter det ska vi lägga i ljusa slingor, ber till gud att det blir bra den här gången. Jag tål inte höra henne gråta mer.




Underbart ju

Gud vad jag är bra på att sova ut på sistonde, men det är så jävla underbart när kl först ringer en "skaplig tid" sen ställer man bara om den hela tiden. "Okej, 20 min till. Bara 10 minuter till, sen går jag upp" osv.
Ska strax duscha och sen invänta tills det är dags att åka och jobba.


Ovärt

Jag gillar inte att Facebook har gjort om sin sida... det var rätt onödigt tycker jag!
Dags att röra ihop något att äta. Något annat än att bre en macka eller hälla upp lite youghurt. Är hungrig på mat! Men det blir ju lixom inte så väldigt ofta jag lagar mat, framför allt inte till mig själv. Men idag har jag ju all tid i värden.

Tre år på Söndag

Godmorgon eller ja, vad man nu säger! Men går man upp vid elva och äter frukost vid ett, så känns det ju som morgon. Idag är jag ledig och Chrille började sent, så vi gjorde iordning en stor frukost med. Bröd, olika pålägg, grönsaker, oboy, fil, flingor osv.
Idag har jag inga planer alls, känns så jävla bra faktist. Det ända jag hade tänkt att göra är att städa lite hos Chrille, han har fortfarande all disk kvar sen i fredags och det är en del glas kan jag säga. Inte nog med det så är glasen fulla med torkade bär och annat som fanns i välkomsdrinkarna som sitter fast rätt bra vid det här laget.

Under frukosten satt vi och planerade vår meny för Söndag. Då vi har varit tillsammans i tre år.
Egentligen vill vi fira det ordentligare med att åka bort någonstanns. Men just nu får vi nöja oss med en tre rätters middag och varandras sällskap. Vi bestämde oss för att spara dom pengarna till i sommar istället, då vi vill åka iväg till värmen.




Gäsp!!!

Min helg har inehållit alldeles för mycket alkohol och jobb. Samt alldeles för lite sömn. Orkar faktist inte skriva mer här nu, dags att sova. Imorgon är jag ledig. Då ska jag bla. Luncha med Mickis på stan och sen färga min hemskt mörka utväxt. Vi hörs imorgon, bättre uppdateringar nästa vecka!!!



Det känns som att jag alltid fixar utväxten med som att håret aldrig växer, Det går liksom inte ihop.


Tudeluu

Imorse knatade jag iväg till solariumet. Först låg jag där i 20 min, men var inte nöjd så klev in i stå solariumet i 10 min. Haha! så nu är jag rätt brun iaf. Efter det kom jag hem och tog en dusch och sen åkte jag iväg till mormor och morfar, där bjöds det på lunch och fika. Så skönt när man är ledig såhär och kunna åka och hälsa på dem ibland:-)
Nu är jag hemma hos Malin, hon ska bara packa ihop och sen ska vi åka hem till mig. Äta och göra oss iordning, sen traska hem till Chrille. Japp! Det var väl allt... vi hörs imorgon.
Fan, på tal om imorgon.. då börjar jag klockan 11. Kommer nog må sådär lagom bra, ser heller inte fram emot att ta bussen, men så dum är jag inte att jag chansar att ta bilen. Ovärt!

Puss!!!


Hej Torsdag

Ännu en ny dag och snart fredag igen. Den här veckan har gått läbbigt fort, men det är lika bra det.
Ska snart ner på stan för att ta en lunch med mina kära vänner. Hade jag inte varit så seg imorse hade jag hunnit med att sola också, som jag hade bestämt men det hinns ju inte med nu. Får ta och göra det imorgon. Då jag är ledig :-)


Jag ♥ sovmorgon

Godmorgon! Tog mig en riktigt fet sovmorgon idag. Det var väl lika bra med tanke på att jag hade skit svårt att somna inatt plus att jag jobbar till stägning kväll och då vill man ju vara utvilad.
Har faktist inget mer på ♥... ska snart upp och göra frulle och sen hoppa in i duschen.

Ps. Har ni tänkt på det att på vinderhalvåret känns det mycket mer okej att sova ut till tolv än vad det gör på somnaren? I alla fall för min del. Om jag sover ut en sommardag får jag ångest över att jag inte är nere på stan, ligger ute och solar, har åkt till en strand eller är ute på en promenad osv. Då vill man verkligen utnyttja dagarna, men nu känns allt bara så tråkigt och kallt så man kan lika gärna sova bort dagarna. Jag skulle kunna tänka mig att gå i ide fram tills våren. Sen skulle jag inte sova en blund fram tills hösten igen.


På Fredag

Ikväll är det paradise final om jag inte är helt bakom flötet!
Det tråkiga är att jag redan vet vem som vinner, eftersom att super snälla Rasmus kläckte ut sig det helt utan förvarning. Ville mest säga att jag längtar tills på fredag, då blir det (inflyttnings/ födelsedags) fest hemma hos Chrille, eller mer förfest. Vad det nu än blir, så ska det bli kul.

Vi har redan köpt ballonger som vi ska pynta med, eller är det kanske lite töntigt att ha när man fyllt 22 år?


Tjooo

Kom precis hem från stan, efter att ha lunchat med mamma på Nacys. Eller hemma är jag ju inte, är hos Chrille. Efter att han flyttat hit så har jag varit här nästan varje dag, bara för att det är så stort här. Haha!
Mamma kommer hit och hälsar på efter jobbet, eftersom att Chrille har fyllt år. Han är as engangerad och ska bjuda henne på en hemmagjortd tårta, fett ovärt att göra en hel tårta för 3 pres, men ändå.
Måste förbi jobbet innan också, det fanns tydligen inte tårtbotten någonstanns på hela stan. Så han såg helt förtvivlad ut när jag kom hem. " alltså, Linn... snälla vi måste åka till Maxi, jag har köpt tårt-grejer för 200kr men det fanns inte några tårtbottnar på hela stan".....


22 år

Sitter nu i Chrilles soffa och bara slappar, med gott samvete! Klockan tio i morse mötte jag upp Alexandra vi gick en promenad och efter det gick jag ner på stan och köpte presenter till Chrille som fyller år idag. Men vi kan inte ses förns ikväll eftersom att båda jobbar. Så härligt att jag redan har duschat och gjort mig ordning och bara kan dra på jobb kläderna sen och åka iväg. Utan att känna att "jaha, nu måste jag hoppa in i duschen" som kan vara så jävla jobbigt ibland.
Nu hade jag tänkt att slänga ihop något att äta och sen kolla på missade Paradise avsnitt.
Ha en bra dag!