Fredag kväll

Efter jobbet gick jag bort till Idas jobb i Weda, gjorde henne sällskap på hund dagiset, tittade på när hon damsög sen gick vi hem tillsammans. Svängde förbi en kina restaurang på vägen hem, nu sitter jag i soffan mätt och ny duschad. Bra känsla! Bra kväll! Trotts att den spenderas i min ensamhet framför Idol, men ibland är det skönt att vara själv men bara ibland!

47

Då var resan betald, skönt! Blir en rätt fattig månad för min del. Men jag överlever en månad utan speciellt mycket shopping. Detta känns nu värt alla kläder i värden. Längtar. 47 dagar kvar.
Spanien. Alanya. Rhodos. Zkynthos.

Mango

Skön dag, trotts att jag fick jobba över en timme. Köpte med mig två färdig grillade kyckling filéer hem och slängde ihop lite sallad. Nu har jag även matlåda tills imorgon, wihoo!
Och imorgon fick jag en ny tid, 10-16 istället för 15-stägning. Ja, tack? Vem vill komma hem vid halv elva tiden en Fredag kväll? Inte jag i alla fall.
Nu ska jag äta sorbetglass och kolla på TV. Bara så alla vet. Hej då!



a love story

Jag och Torsten sitter uppe och ugglar framför datorn. Vi kollar på klipp från En kärlekshistoria, älskar den filmen. Men det var väldigt länge sen jag såg den nu, varje gång Chrille frågar vad vi ska ladda ner för film så säger jag alltid att han ska ladda ner den här. Men det blir tyvärr aldrig så eftersom att han inte vill se den. Så nu för tiden låter det istället så här: "Vad ska jag ladda ner för film? Och nej, inte en Kärlekshistoria"
Godnatt, dags för oss att sluta uggla!

Ännu ett I-landsproblem!

Stör mig på att jag jobbar bajs tider i helgen. Vill slippa stressa hem från jobbet och vill slippa gå upp tidigt och vara sego i kassan dagen efter!

När man vet att man hyr ut sin lägenhet till helt rätt tjej!

Det här kortet hittade jag bland mina räkningar som Ida (E) gav mig.
Om ingen visste det så hyr jag ut min lägenhet i andra hand till henne, så därför hamnar min post hos henne.

I wish

Vad segt att åka och jobba strax när man nyss klev upp ur badet, där jag har legat i en halvtimma med hårinpackning och ansiktsmask. Har absolut ingen lust att klä på mig och göra mig i ordning.
Vill ju bo i morgonrocken framför tvn hela dagen.

Kluven

Blev riktigt besviken på filmen igår, trodde den skulle vara jätte läskig så var den inte det.
Blev rädd vid ett eller två tillfällen när en dörr plötsligt stängdes eller när alla köks luckor öppnade sig.
Idag börjar jag klockan fyra, vill få lite nytta gjord eller ena delen av mig får smått panik av att ligga i soffan och göra nada och den andra vill inget hellre. Aja, får se vilken del av mig som vinner!

I-landsproblem

Det svider i min högra näsborre. Skulle lukta på ett shampoo när vi var och handlade och fick halva flaskan rakt upp i näsan. Sen rann det ut sådär härligt som att jag vore jätte snorig.

Tight schema!

  • Promenad i såpret med Malin- Check!
  • Duscha och byta om- Check!
  • Luncha och shoppa på stan med tjejerna- Check!
  • Hem och hjälpa Chrille i tvättstugan- Check!
  • Storhandla-
  • Åka till Heron och kolla bio-
Ja, nu återstår bara två av mina fint upp radade punkter. Hittade föresten en jätte fin klänning och en jätte fin tunika på stan, så nu är jag jätte glad *fniss*.

Ps. Ska bli så spännande att få spana in Malins ny klippta och ny slingade hår ikväll. Hon har ju aldrig färgat det på något sätt under sina 20 jordsnurr. Bra kvalitutta på det där håret. Till skillnad från mitt som har slingats några gånger för mycket.

Och så var det Måndag igen..

Efter min tur i spåret åkte jag till Ica jätten för att handla lite frukost (Lönneberga skinka från charken) vilket jag aldrig gjort förut. Så jag visste lixom inte hur mycket man skulle ta. Jag drog till med något och beställde fyra hekto och fick skinka för 100 spänn. Haha! Men det går åt, halva paketet är redan slut efter att ha gjort en lunch/middag till mig och Chrille i matlåda som består av pasta, skinka, gurka, rödlök, tomat, majs, avokado och dressing. Nu ska jag ta mig en dusch och sen åka iväg och jobba.

Dödens

Malin messar och frågar om vi ska se paranormal activity 2 på bio på Tisdag. Jag svarar ja, jag kommer dö!



God kväll

Jag stör mig på att jag tagit bort ett av mina inlägg under, eftersom de blev dubbelt men ändå försvinner det ena inte! Men samtidigt finns det större saker att störa sig på, så borde sluta störa mig.
Märks det att jag inte haft så mycket till liv idag? Där av all denna uppdatering. Men det är bra, nu tar jag lixom igen lite av min förlorade blogg tid.
För övrigt är jag riktigt shopping sugen, var faktiskt ett bra tag nu sen jag shoppade. Har inte känt att jag behöver något eller velat ha något den senaste månaden. Utom nya saker till hemmet som jag hellre prioriterat. Vilken tur att lönen kommer imorgon då, men vilken otur att den försvinner lika fort, typ. Har en resa att betala imorgon eller om 22 minuter då klockan är 12. Får se vilket!


Förläng sommaren

När jag fyllde år/ hade min 20 års fest i somras fick jag en hel drös med vin flaskor. Som nu börjar sina bort i bokhyllan. I Fredags försvann ytterligare en, ett jordgubbsvin som nästan bara smakade jordgubbe. Jätte gott och fräsch speciellt om man är lite trött på själva vin smaken som jag just nu är och föredrar just nu cider/drinkar. Aja, men det jag ville säga med det här var i alla fall att det var himla bra att få så mycket vin... för att: då vet jag vad jag ska köpa och inte ska köpa när oerfarna jag är ute och shoppar på systemet.
Nu blir det en promenad runt busken med Bobby, sen in och glo på ännu mer TV ;-)

Hitta nemo

Jag och Chrille har spenderat eftermiddagen med att läsa lite om Egypten eller just sharm el sheikh, dit vi ska.
Har läst nästan var enda kommentar på Vings hemsida om själva stället/ hotellet. Vad man bör undvika osv. Lite pensionär varning, men har man inget bättre för sig så. Något alla tipsar om är i alla fall snorkling, man åker tydligen inte där ifrån utan att simmat i korall reven och sett en och annan hitta nemo. Ska bli så underbart att få komma iväg till värmen igen, även om det inte blir "varmare" än 25 grader så räcker det gott och väl.

Zzz

Alla sover, utom jag. Kul gäng!
Chrille och katten i soffan och så hunden på mattan.
Nu ska jag försöka få ihop något att äta och ta tag i den där underbara disken. Hej då!

Längtar till första advent

Se hela bildenSe hela bilden
Som vanligt så vill jag alltid sätta upp adventsljusstakar och stjärnor så fort vi fått lite snö. Har redan spanat in en vit ljusstake med hjärtan på jobbet som jag tänkte att vi skulle ha i köks fönstret. Älskar när det börjar bli dags att julpynta, eller inte med tomtar men med gran och så vidare.

Regn hos mig

I Fredags fick jag ryck efter en lång dag på jobbet och följde med Frida och Emma till hennes syster. Det blev lite vin och sen gick vi ner mot Flamingo. På vägen hem hjälptes vi åt att fota varandra och posade vid alla tänkbara platser och sätt. "Polis bil *kutar dit* "träd *kutar dit*" osv, osv. En bra kväll var det i alla fall :-) Snodde ett litet kollage av Emma gjorde jag också...
Igår tog jag och Chrille de jätte lugnt. Vi åt mat i soffan framför en film och somnade tidigt. Idag är jag fram tills på Tisdag hund vakt till mormor och morfars hund, som precis kom hit. Just nu är det lite spänt mellan honom och Torsten, det morras samtidigt som det viftas på svansen och Torsten han gömmer sig samtidigt som han är nyfiken. Det kommer nog gå bra när de fått bekantat sig lite mer.
Strax ska jag och Malin hem till mamma. Vi ska ut och gå en lång prommis i Nykvarn medens Jocke byter våra däck. Tar då med mig hunden så inte lägenheten står upp och mer när jag kommer hem.

Plus minus noll, jävla boll!!!

Som ni märkt har jag börjat röra på mig mer än vanligt och där med börjat äta bra och har gjort det ett tag nu. Men idag sprack det. Men allt är Chrilles fel som går och köper delicato bollar när vi är på IKEA. Bara för att det är billiga? Eller bara för att fresta mig varje gång jag öppnar kylskåpet? Bara för att jävlas? Bara för att han är smal? Bara för att... åh, ovärt. Idag blev det alltså plus minus noll. Aja, nya tag imorgon. Är ju inte mer än människa, det kan inte hjälpas att jag älskar de där bollarna.
Ps. Det ända som är bra i det hela är att det är borta, det finns inte kvar och kan då inte fresta mig varje gång jag öppnar kylskåpet ;-)

Ett mindre kul inägg!

Trött dag. Jobb från tio till halv fem. Upp till omklädnings rummet för att byta om till träningskläder och sen ut till Tveta, jag och mina hantlar på hela 2kg tillsammans. Ja, igår fyndade jag ett par hantlar för ynka 20kr på jobbet. Det tog jag med mig i spåret och satan i gatan vad mycket jobbigare det blev. Funkade dock inte att jogga med. Just nu ligger jag i soffan, Torsten på badrums mattan (?) hans favorit ställe och Chrille jobbar. Om cirkus en kvart börjar Kungarna av Tylösand som jag tänkt att kolla på. Det var allt för ikväll. Adjökens!





Wihoo

Jag klarade det! Sprang 2,5 km i spåret utan att stanna. När jag vaknade i morse tog jag min ipood och åkte ut till spåret. Gick först ett varv och sen sprang det sista. Nu känner jag mig som en över kokt spagetti. Nu blir det mat framför ensam mamma söker på datorn och ikväll blir det jobb.

Min helg.

Det var länge sen jag hade en sån här lugn och skön helg. I fredags var jag ledig, då passade jag på att ta en tupplur mitt på dagen efter en lång promenad och mat. Hur lyxigt är inte det? På kvällen kom Malin förbi och kollade på Idol.
I Lördags jobbade jag, direkt efter jobbet åkte jag och Frida ut till Tveta där vi gick en timme i spåret. Det var så mysigt och avkopplande efter en stressig dag på jobbet med mycket kunder. Att få komma ut och röra lite på sig efter att suttit i kassan i x-antal timmar, att få andas frisk luft och att se marken glittra av all frost var precis vad jag behövde. Låter kanske som Agda 70+ men det skiter jag i. Där efter åkte jag hem till mamma, blev bjuden på mat och sen bubblade vi. I Söndags gick jag och Frida en mil i Tveta. Tog lite över två timmar. Var ganska nöjd och slut sen när jag åkte och jobba vill jag lova. Och för att skryta ytterligare så åkte jag, Malin och Frida ut dit igen efter jag slutat jobbet. Vi gick först 7,5km sen joggade vi sista varvet drygt 2km. STOLT! Var ju bara förnamnet. Jag vet inte riktigt vad som hänt, kanske har jag slagit i skallen? Men jag tycker verkligen det är as skönt att komma ut och röra på mig. Har gått varje dag i minst en timma i över en vecka i streck nu. "Längtar" nästan till imorgon då jag ska ut igen. Ja, jag måste verkligen ha slagit i skallen. Hej då, nu har jag nästan skriv kramp.
Ps. Nu får jag på mig mina favorit jeans igen som har legat och väntat i lådan allt för länge. Wiiie!

Som en dagbok utan lås.

Jag älskar att jag har skrivit blogg sen 2006. Ibland när jag har tråkigt så kan jag sitta och gå igenom månad för månad- år efter år här i bloggen. Vilket är hur kul som helst. Att titta på gamla bilder jag lagt upp, att läsa vad och hur jag skrev och vad jag gör av mitt liv. Sitter alltid och ler och tänker tillbaks när jag läser vad jag skrivit.
Så jag tänkte mest tacka mig själv för att jag pallat skriva blogg i snart fem år.
Tack & varsågod!

Majskrokar med dipp

I övrigt så är jag mätt och belåten efter en Idol-fredags-mys- kväll med Malin. Vi har dippat majskrokar ni vet såna som små barn äter? Det är ju mycket bättre att dippa dom än chips, bara 2%fett. Och dessutom så är dom de perfekta dipp "chipsen" eftersom att de är stora=lätta att dippa och man slipper alla dessa smulor som blir kvar i botten som ingen vill ha plus att de inte går att dippa. Så majskorkar och grönsaker är bra dipp grejer.

Humor

Sitter och pratar bajs med Chrille och hans två vänner. Tänk att man aldrig växer ifrån bajs snacket?
Kommer vi alltid att tycka att det är lika kul? Hoppas! För då kommer jag och Chrille bråka om vem som ska byta blöja på våra framtida barn. Istället för att fly fältet så fort blöjan luktar skit.

Bruna. Men framför allt snygga, visst?


En lunch på stan!

"Ska du med ner på stan sen?"
"Nej, jag orkar inte"
"Men jag tänkte att vi kan äta lunch på där"
"Jag ska spara mina pengar"
"Jag bjuder"
"Okej, då följer jag med"

Jag gillar havregrynsgröt

Känns som att det ända jag skriver är att jag är ute och promenerar eller jobbar, typ!
Idag blev det bara en promenad, alltså inge jobb. Kände mig rätt duktig när jag gick upp klockan nio, åt havregrynsgröt. Åkte hem till Frida och sen gick vi en timma i tveta spåret. En bra start på dagen. Idag är både jag och Chrille lediga, en fredag och allt. Tänkte laga lite lunch och sen får vi se vad som händer, blir i alla fall en lugn dag/kväll. Idol är det enda som står på schemat. Skönt schema!

Heja Olle!


Bara Du & Jag

Så då var Egypten resan bokad. Den 14-21 December.

Bra dag :-)

Idag har det varit en riktigt bra dag.
Promenad och sen Lunch på Cafe Milanos ute servering. Haha vad töntigt det låter! Låter ju lixom så mycket bättre än vad det är. Men vi åt en god lunch inlindade i filtar (såg ut som kokonger) och drack tre koppar med te (eller iaf jag) och då var det inte kallt. Där satt vi i över två timmar och pratade om allt mellan himmel och jord hehe. Älskar när folk bjuder på sig själva, läs Ida. Efter det började alla Maxi tjejer klockan fyra, tajming! Jag och Frida stängde, tiden gick fort och det var lixom inte pest och pina som det brukar vara.

Bla bla blaa

Kom precis hem från en lång prommis med Frida. Ska snart gör mig i ordning för en lunch på stan med Ida, Malin, Frida & Emma. Från början var det meningen att Frida och Emma skulle ses, men jag bjöd in mig själv och sen bjöd jag in de andra två. Fräckt va?
På tal om mat, så gav jag precis Torsten blöt mat. I vanliga fall får han alltid torr foder. Fy fan, fick rysningar från hårbotten till tårna, samtidigt som jag fick kväljningar. Tål varken lukt eller konsistens.
Jaja, dags att kila nu. Efter lunchen börjar både jag, Frida och Ida klockan fyra. Det är alltid roligare att jobba med sina vänner.

Egypten maybe?

Just nu håller jag och Chrille på att planera in något kul en vecka i vinter. Hoppas ingenting kommer i vägen. Imorgon ska vi båda kolla med jobbet om det går igenom.

Onsdag

Vid elva åkte jag hem till Ida för att vi skulle ut och gå. Gick i över en timma, nu är jag hemma, har duschat och ätit lunch. Och om ungefär 1,5 timma ska jag åka mot jobbet. Tänkte ta tag i tvätten som ska vikas in i lådorna samt disken innan det. Det känns så bra att få lite nytta gjord innan man börjar jobba så där sent. Idag tog jag ett extra pass från fyra till halv tio. Tid är pengar!

Lata dagar

Försöker tänka tillbaka på när livet inte var jobbigare än så här. När dagarna bestod av att bli brun och svalka sig i poolen emellan åt. Och så kanske man gick till pool baren och tog något att dricka.

Vill inte jobba idag!!!

Och så var det Måndag igen. Den här veckan ska jag försöka att skriva mer än tre inlägg, hehe.
Än så länge har det varit en bra dag, hann med en kort promenad i morse, har städat och bjudit mamma på lunch. Nu är det bara en halv timma kvar tills det är dags att åka till jobbet. Idag jobbar jag min tionde dag i rad och det känns. Ska bli rätt tungt att jobba tre till sägning idag känner jag. Men det är bara att bita ihop, imorgon är jag ju ledig :) Men ändå, blir ju lite extra svårt att ta sig till jobbet när jag och Torsten har det såhär lugnt och skönt i soffan.

Röda rosor

När Chrille kom hem från stan idag hade han inte bara med sig öl hem, utan även en bukett med rosor till mig. Det är man ju inte bortskämd med precis. Tänk vad så lite kan göra så mycket, helt plötsligt blir man nästan ny kär igen. Efter jobbet idag har jag var varit själv hemma legat i soffan och kollat på gamla/missade avsnitt av kungarna av tylösand och lite Idol på datorn. Har varit väldigt skönt att bara få vara själv faktiskt. Nu tänkte jag gå och lägga mig. Så jag orkar jobba imorgon. God natt!



Working nine to five

Det var inte igår jag skrev här. Just nu gör jag allt annat än att sitta vid datorn och vill jag in på internet så går jag in på mobilen. Just nu jobbar jag varje dag, imorgon har jag jobbat i en vecka i streck. Men jag överlever har haft en riktigt bra vecka i alla fall, har bla. varit på IKEA igen fast den här gången med Chrille. Vi har äntligen köpt oss ett köksbord och två stolar. Och igår var jag nere på stan och shoppade det sista så nu är vi klara. Det blev bla. Nya gardiner, en lampa, blommor, krukor, ljuslyckta osv. Är jätte nöjd!
Nu ska jag ta på mig träningskläder och ge mig ut på en lång promenad innan jobbet :)

GILBERT Stol vit Bredd: 47 cm Djup: 47 cm Höjd: 85 cm Sitsbredd: 42 cm Sitsdjup: 42 cm Sitshöjd: 43 cm


Måndag

Då var det måndag och ny vecka igen. Har haft en bra helg med fest, jobb, IKEA och film kväll. På tal om film kväll så stormade Christin, Frida och Patrik in här igår. Då Malin och Chrille redan var här. Vi satt som packade sillar i soffan och käkade popcorn. Men det var mysigt. Idag är det dags för jobb igen klockan tre, så nu måste jag kila.

Freaky friday

Har varit lite seg med uppdateringen, men så är det ibland. Igår var det personal fest på axa och innan det lite förfest hos Ida vid halv fyra, så det blev en lång kväll. På axa bjöds det på hemma gjord utländsk mat, efterrätt, vin, lekar och en ståuppkomiker. Sen blev det dans hela kvällen, svettigt men kul. Sen blev det även lite (massor) med näs blod för min del. Bara så där, två gånger på en dag, först inne på MQ sådär lagom passade när jag knalla runt på stan helt själv. Idag börjar jag jobba klockan ett, känns helt okej ändå.