Skepp och hoj

Tack för den Torsten. Letade fram mina ballerina som jag fått av Malin. Längst in i garderoben låg en sönterbiten vänsterfot. Snyft! Nu ska jag föna håret och göra mig klar, åka och hämta ut biljetterna på Maxi, det har varit ett jävla biljett strul idag, men nu har de löst sig. Vi hörs kanske imorgon kväll. hej då!!! :-)

Packa en LITEN väska.

Tänk att det alltid ska vara lika svårt att veta vad man ska ha på sig. Tänkte börja packa inför ikväll, men vet ju inte vad jag ska packa ner för kläder. Jag tänker inte ta med mig en hel hockeytrunk med halva garderoben och släpa på tåg och grejer, för en kväll. Så de kanske är dags att börja fixa med de nu, innan de slutar med att jag slänger ner allt i ren panik. Skulle vara typiskt mig. Varje gång jag åker utomlands så är min väska alltid tyngst och jag blir alltid nervös över att få betala övervikt och jag får nästan alltid packa över saker till handbagaget för att den väger för mycket. Lyckas lixom alltid, de spelar ingen roll om jag ska vara borta 1dag eller 2veckor. Överdriver alltid och packar för ett halvår!
En brunhårig jag, med värdens största väska. Var borta med klassen två nätter till Riga, om jag inte minns fel!

Kryssning

Idag är jag ledig och imorgon också. Ikväll blir de kryssning med Malin, Ida och Sophie :-) Hoppas på fint väder imorgon också, så att man kan sola på däck på vägen hem.

Sola, träna, äta och jobba!

Riktigt jobbigt spinning pass idag, massa ruscher som gav blodsmak i halsen men de kändes riktigt bra efteråt. När jag var klar och skulle gå till stan, så kommer Malin in i omklädnings rummet. Hon hade försökt få tag på mig men min mobil hade minnsan inte ringt. Vilket den borde gjort eftersom den hade full mottagning och batteri. Den har börjat krångla ordentligt, vilket suger eftersom att jag inte har haft den länge ändå. Så nu måste jag se till att få den fixad. Blä! De blev iaf en lunch på Milanos fulla uteservering, nu ligger jag hemma i soffan och är propp mätt och trött så de är hilma lyxit att veta att jag kan ligga här en timma och ladda inför jobbet.
Svängde förbi solariet innan träningen! Mina skor blev ännu coolare i de ljuset.

Quasimodo

Jag har kämpat med de här inlägget ett tag nu för att få ihop något bra, något lite mer intressant än bara "hej, nu ska jag äta frulle och sen ska jag ner och träna". Men de går lixom inte att få de till nått intressant. Egentligen vet jag inte varför man uppdaterar när man inte har något speciellt att skriva, utan de är ju bara för att. Som nu tex. Började inlägget med att (Havregrynsgröten står på spisen) och nu ligger den i magen, så de tog lixom sin tid.
Ja ja, ska väl snart börja klä på mig och gå ner till gymmet för att köra 45 min spinning sen blir de en snabb lunch på stan med Malin efter de. De var väl typ de, hejdå!
För övrigt så påminner Torsten väldigt mycket om Quasimodo på den här bilden.

In love

Jobbigt pass man hade idag då. Fyra till åtta! plus en halv timmas rast på de. Lite ovärd dag, men jävligt skönt. Köpte med mig en grillad kycklig hem så de blev en sen middag. Gick ju ner på stan idag och träffade Malin som hade varit och slingat håret. Bytte mina brallor och köpte ett annat par, ett par från veromoda som håller in magen, jätte sköna! Samt ett par tights och en väldigt tjusig tröja från vila som jag är lite in love i. Shopping kan verkligen göra än på bra humör.

Tråkigt

Samtidigt som de är skönt att vara hemma och ta de lungt, så är de också jävligt tråkigt. Så tänkte göra mig i ordning och gå ner på stan och lämna tillbaka ett par jeans som jag köpte förra veckan. Så får jag någonting gjort innan jobbet iaf.

Lunch pass

Jaha, då ska man klä på sig träningskläderna och gå ner till gymmet för att köra step och core i en timma. Tråkigt bara att jag får träna själv. Blir annars så bortskämd med att träna med både Emma, Malin och Ida. Men men, jag överlever nog detta ska ni se.

Hola

Nu har jag städat klart och allt är rent och fint, moppade även golven så de luktar gott. Chrille kom precis hem, nu ska jag ta en dusch sen ska vi ner på stan och äta lunch :)

Skoj

Igår när jag och Jocke åkte upp till skärholmen, så satte jag på mig mina "sommar brallor" som jag inte haft de på ja, ett år och blev glatt överraskad när de blivit för stora. Jag behöver inte knäppa upp knappen eller dra ner gylfen, utan jag får på mig dom ändå. Plus massa röv-häng på de. De har alltså blivit slappa i baken, förut satt de som en smäck! Men eftersom att jag gillar dom så mycket så hade ja på mig dom iaf, med ett skärp.

Längtat

Idag är en bra dag. Idag kommer Chrille hem från Norrland, där han har varit i sex dagar. Han är hemma om cirkus två timmar kanske, så jag tänkte börja städa lite och göra de fint här tills han kommer hem. Efter de, skulle jag vilja gå ut och ta en lång promenad innan jag åker och jobbar.

Dubbelt upp

Och så var det bara drygt två timmar kvar på jobbet. Det är hur lugt som helst i butiken och tiden går inte snabbt vill jag lova. Men det är bara att bita ihop, dubbelt betalt en måndag är ju inte fel!


Soldyrkan

Har varit dålig med att blogga i helgen, men har inte varit hemma så mycket eller haft lust att sitta inne framför datorn. Nu ligger jag iaf i sängen med datorn i knät och läser bloggar. Om en timma ska jag möta upp lille bror på centralen och sen åka till Skärholmen, vi ska leta studentkläder till honom.

Här är lite bilder från i Lördags. När jag kom hem efter träningen var de verkligen sommarvärme. Eftersom att jag inte har balkong eller hade någon större lust att gå ut och lägga mig själv i dalparken så löste jag de med öppet fönster och en fåtölj plus en bok och en glass.

Träna

Nu går jag ner på gymmet och kör xfit och core. Riktigt dåligt med träning den här veckan också. Skärpning!

Påsk middag

Igår fick jag sluta en timma tidigare på jobbet, klockan sex rejsade jag ut till mamma och Tomas på drygt fem minuter, då gick de undan. De är lite för kul att åka motorväg med min bil. 
Hemma hos mamma, var även mormor och morfar och de hade gjort i ordning massa påsk mat. Tråkig som man är, äter man i stort sätt bara korv, köttbullar och potatis som varje påsk och jul.
Vi satt ute på deras inglasade altan hela tiden, fram mot kvällen så tände vi brasan och massa ljus och bara satt och pratade, de var jätte mysigt. Strax efter elva åkte jag hem, tänkte först sova kvar men ville inte att Torsten skulle vara ensam så länge och hela natten, hehe.

Bla bla bla

Vilken lång dag de blev igår. Klockan ringade 05.00 då var de bara att gå upp och ta på sig mys kläderna, för att sen sätta sig i bilen och köra till Arlanda. Lämnar Chrille och hans mamma där, när jag är på väg att köra där ifrån ser jag någon som springer efter bilen och vinkar som en galning, då var de Chrille som glömde pass och plånbok i bilen precis i sista sekund. Hade han kommit på det en minut efter hade jag hunnit ut på motor vägen.
Var hemma vid halv åtta, då la jag mig i sängen och vilade en timma men kunde inte somna om. Åkte och jobbade, från tio till fyra och där var de ju värdens kaos, på jobbet alltså. Lön, ledigt och påsk=extrema köer. Handlar efter jobbet och kommer hem och börjar storstäda. Emma, Madde, Hanna och Malin kommer förbi på lite vin när jag städat klart. Skulle först ut en sväng, men pallade inte. Hade ingen lust att stå och dansa i sömnen. Så när de gick, kröp jag ner i en renbäddad säng och sov som en stock!
Snipp snapp snutt, nu är sagan slut.

Ps. Tack Emma som ställde upp och följde med till Arlanda, fram och tillbaka. (var lite nervös av att förvirra runt mig på alla dessa terminaler på väg hem och inte hitta hem) haha!

Ps.

Vem är den skyldiga? Fågel fan. dags att tvätta igen. Har även lite skvättar på bakrutan, glad man blir:)

Natti

Idag när jag skulle gå till jobbet, satt Torsten i vardagsrums fönstret och spande. Tyckte han såg så söt ut, så tog fram kameran. Så hör man någon från balkongen som frågar om de blir bra bilder, och någon var Linus. Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp klockan fem imorgon bitti för att skjutsa Chrille och hans mamma till arlanda, de ska iväg till sina släktingar i Norrland och hälsa på. Så jag blir själv ett par dagar, någon måste ju jobba och passa Torsten också!
Godnatt.

Beslutsångest

Kom precis hem från "visningen". Vad ska man säga..?
Lägenheten var väldigt ljus och fin, den var nymålad och hel vit. Kök och vardagsrum satt "ihop" så de kändes stort och öppet. Köket var mordernt och gick i rostfritt och mörk ek. Den låg högst upp, på tredje våningen. Badrummet var frächt och ska inom en vecka få en dusch kabin och den ska snart få nytt vardagsrums golv. I sovrummet fanns de en liten "walk in closet", eller när man öppnar ena garderobs dörren så kunde man gå in i själva garderoben. De fanns även en jätte stor eller ja en jätte lång balkong. Allt de här låter ju nästan för bra för att vara sant, men ändå. Vi är skeptiska. Man vill ju ändå få den där kännslan att "här vill jag bo" och vill helst flytta nu. Så, imorgon ska de komma och titta på våran och vi ska "suga på karamellen" ett tag och känna efter.

hmm..?
Ska nog skriva upp en bra/dålig lista.
Man vill ju inte direkt ångra sig!

Godmorgon

Gick upp tidigt idag och tog en liten promenad och slutade med 15 minuter i solariet, man känner sig alltid lite fräschare och piggare med lite färg på kroppen. Nu har jag ätit frukost och ska ta en dusch för att sen åka till jobbet. Jobbar från 11-19 idag!

Happy

Har haft Emma och Frida över på besök ikväll samt fått ett glädjande besked. Fast jag ska inte ta ut något i förskott, de kanske inte är något att ha. Jag och Chrille ska iaf kolla på en lägenhet imorgon, kanske ska göra ett byte mot en på stan. Så nu håller vi tummarna att den är bra. Annars får vi leta vidare, men blev iaf väldigt glad.
Så det har varit en bra dag, framför allt för Frida och Chrille. Då båda deras systrar fick barn idag, så de blev morbror och moster på samma dag:-) Med de, så säger jag god natt så hörs vi imorgon.

Puss!

Tis.

Idag på jobbet fick jag ta hand om våra nya praktikanter/sommar jobbare. Det var rätt skönt eftersom att de jobbade åt mig, stod mest bakom och sa lite PLU koder. När jag kom hem bytte jag bara om och gick ner till gymmet, kom jag nyss hem från en timmas bodybump. Det var jätte skönt att träna igen, har blivit dåligt med det de senaste dagarna som sagt. Nu ska jag äta middag och luta mig tillbaka i soffan en stund.
Fint me lite färg!

Varmt

Känns som att de bara sa pang! sen blev de 15 plus grader och sol som bränner.
Satt som sagt och åt en sallad på uteserveringen med tjejerna, hur skönt som helst. Nu ska jag byta om till jobb kläder och jobba fram till halv tio ikväll.

Ute servering

Blir ingen träning idag heller, känner mig sämst. Från att ha tränat flera dagar i veckan, i princip varje dag till de här. Inte för att de går någon större nöd på mig, men ändå. Skulle gått på spinningen klockan halv tolv men när både Emma och Malin hoppade osv, så gjorde jag desamma. Vi beslutade oss för att sätta oss på Milanos ute servering tillsammans med Frida och Ida istället.

Hoppas man får lite färg...

En balkong tack!

Hela kvällen har jag suttit uppe framför datorn och kollat lägenheter samt registrerat mig på lagenhetsbyte.se. Jag och Chrille ska försöka byta bort vår lägenhet till en med balkong. Även om vi trivs jätte bra i vår stora, fina tvåa så saknar vi att kunna sitta ute. Men känner sig lätt instängd framför allt den här årstiden. Så nu hoppas jag att få nått napp, har mejlat två personer!
Nu ska jag i alla fall sova, imorgon ska de tränas. Nu var de allt för länge sen.
Godnatt!

Idag från picknick filten, strax innan klockan sju och fortfarande ljusblå himmel. Inte illa!

Picknick

Vilken härlig dag! Tänk vad mycket ork och lust man får till att göra saker av det här underbara vädret. Kom i princip nyss hem från minigolfbanan, där jag, Emma, Malin, Frida och Sandra satt några timmar och hade picknick. Och innan de var jag och Malin nere på stan och tog en glass på bryggan :-)

Carlsson på taket!

Både igår och idag på jobbet har jag suttit och ätit lunch på Maxis tak. Så lite har man ju fått njuta av de fina vädret trots att man har jobbat. Idag slutade jag tre och nu är Malin här, vi tänkte gå ner på stan och ta en glass eller nått. För att här inne kan man ju inte bara sitta och uggla!

Igår

Jag gillar inte att vakna så här sent, eftersom att jag nu för tiden aldrig går upp en minut efter nio.
Ställde klockan på halv nio imorse eftersom att jag verkligen ville gå på spinningen halv tio, men när alarmet visade att jag skulle upp om lite mer än fyra timmar visste jag att jag aldrig skulle orka. Var hemma strax innan klockan fyra imorse från efterfesten och då var jag och Chrille de som gick tidigast av alla. Hade en jätte bra kväll. Jag, Malin, Frida och Emma började hos Malin ute på hennes balkong inlindade i filtar. Drack jordgubbsvin, lyssnade på musik, åt chips och pratade tills de var dags att ta bussen ner på stan där vi mötte upp killarna. Ja, sen blev de som sagt efter fest hos Korpen.
Nu ska jag göra färdigt mina matlådor, som blir jätte bra. Köttbullar och makaroner X2 måste ta med mig mat för två tillfällen eftersom att jag jobbar så länge idag. Lite enformigt men ibland kan de inte bli så kul. Sen ta en dusch och gå hem till Malin där bilen står.

Sol

Var hemma klockan tolv igår kväll. Prick! När jag kom innan för dörren hör jag Chrille säga. Du kom hem precis 00.00 steeek! Jag Emma och Frida åkte till maxi innan de stängde, där mötte vi också Malin och Ida. Köpte lite godis och åkte hem till Emma, kollade på Bigb och skrattade åt Frida tills tårarna rann.

Gick upp tidigt imorse, klockan nio var jag utanför dörren och gick samma runda längs vattnet som igår. Eftersom att jag ska jobba från 12-19 idag så ville jag komma ut lite först.
De var väl de, nu måste jag ta en dusch och börja göra mig i ordning.

Frisk luft

Nu går jag hem till Emma hoppas att Frida dyker upp också. Ska försöka få me dom ut på en kvälls promenad. De är ju fortfarande skönt ute och vi har alla fönster i lägenheten öppna fast klockan snart är halv nio på kvällen de är najs.

Vilo dag!

Vilken härlig dag!
Började med en promenad tillsammans med Emma imorse, vi var ute i en timma och gick längs vattnet och blev lagom lökiga när solen låg på samtidigt som man gick i rask takt. Efter promenaden satte vi oss utanför oss på en bänk och käka glass. Efter de hämtade jag Chrille och vi drog upp till IKEA, blev massa galgar och annat smått och gott. Hade tänkt att träna idag också, men hade verkligen ingen energi eller ork till de idag plus att jag fick ont i skallen men man behöver ju inte gå på pass varje dag ;-)

Hej

Nu är de drygt två timmar kvar, hoppas tiden går lika fort som den gjort hittills.
Imorgon är jag ledig och ska till IKEA, måste shoppa nya galgar. Får inte plats med allt jag vill ha uppe på min klädställning längre. Det går heller inte att proppa in mer kläder i byrån, en låda har redan gått sönder.


I sista sekund

Imorse blev de step och core och stepen blir bara roligare och roligare. Eftersom att jag hänger med bättre.
Nu är jag färdig duschad och färdig fixad och ska åka till min gamla skola och hämta mina betyg så där i sista sekunden. Var helt 100 på att jag hade dom hemma i min "viktiga pärm". Men där visade de sig bara att mina omdömen från 1an och 2an låg, samt mina betyg från grundskolan som jag inte har så mycket nytta av nu.
Efter de, ska jag vara lite tidigare på jobbet för att skriva ut lite papper och annat viktigt för att söka till den här skolan. Sen blir de jobb till stägning ikväll.

Suprise

Emma hade nämligen en överraksning till mig ikväll och överraskingen var Frida.
Jag hade mina aningar innan och när jag skulle gå ner och öppna porten och utanför står Emma och Sandra. Kollar mig omkring och ingen Frida, men sen hoppar hon upp i buskarna. Blev jätte glad!
Malin kom också förbi och vi fikade med bullar och kakor. Nu gick dom precis och jag ska gå och lägga mig i sängen och läsa min bok, hej tant!

My cribb

Imorse fick jag ett underbart städryck. Istället för att sätta mig framför datorn eller tvn, som jag brukar göra. Ställde jag mig framför disken och tog tag i den. Sen fortsatte jag med att dammtorka, dammsuga, plocka och fixa. Här är lite bilder från hall, kök och vardagsrummet.
Nu ska jag röra mig mot jobbet, kör till halv tio ikväll också. Hej då!

Från nelly

Om du inte vet vad du ska lägga dina skattepengar på så tänkte jag komma med lite tips.
1. en mördar väska 4349kr
2. Ett bar klumpiga stövlar 4995kr
3. Ett lila par 3999kr
Nu fick jag säjlv bara tillbaka 53kr från skatten. Men hade ja fått mer så hade ja inte tvekat en sekund.

!

Åh vad jag vill ha den här väskan. Den är helt perfekt!
Den kommer från Topshop och kostar fyrahundra koronr.

Typiskt

Självklart glömde jag matlådan hemma, bara för att jag gjorde i ordning en precis innan jag skulle åka. Typiskt. Så istället för sallad så blev de två kokta korvar från fastfood, inte lika bra.
Nu är de lite mindre än två timmar kvar, men jag hoppas på att de blir lugnare fram mot kvällen så kanske jag kan få gå hem lite tidigare. Har lite att pyssla med när jag kommer hem.

Måndag

Idag har jag tränat, blev spinning och core. Sen hem för att duscha och äta lunch/fixa matlåda och nu är de dags att åka till jobbet. Kör till halv tio ikväll och där efter ska ja lyfta upp mina vinter däck på vinden, skojigt!

Helgen

Då var de måndag igen. Känns helt okej iaf eftersom att jag verkligen fått vilat ut mig i helgen. I Lördags åkte jag som sagt hem till mamma. Vi gick ut och gick en promenad medens Jocke fixade min bil. Fram mot em. satt vi ute på altan och lapade sol, drack ett glas vin och åt jordnötter. Sen åt vi middag, grillad kycklingfile mm. De blev alltså premiär grilling för mig i år. Efter middagen så bubblade jag och jocke i jacuzzin tills vi blev russin, då gick vi in och kollade på en jätte bra film som hette next three days.
Igår åkte jag hem till Anna och Alva, där jag var hela dagen/kvällen. Vi tog en promenad in till Järna, lekte i lekpark, handlade glass på affärn som vi åt ute i solen. Blåste såpbubblor, kollade på alla bran i bullebyn, åt lasange och myste i soffan. Sen åkte jag hem. En riktig bra helg med familjen och massor med vårkännslor.

Tänkte bara logga in och säga hej! Jag skriver mer imorgon. Godnatt.



Sommardäck

Nu ska jag packa väskan och åka mot Pershagen för att hämta mina sommardäck. Kommer säkert att snurra runt där bra länge innan jag hittar till gräddstigen. Efter de, åker jag hem till mamma på middag och får däcken fixade. Får se om jag sover kvar där eller inte. Hej då!
Ska också passa på att tvätta och damsuga bilen när jag ändå är där. Eller så får Jocke göra de. Ska muta honom me lite pengar.


Nytt

Under fyra hundra kronor har jag fått ett par converse skor, en tränings väska och en vatten flaska. De två sistnämnda fick jag på köpet och så skorna för halva priset. Rätt nöjd!

Have a good time

Kom precis hem och nu är jag helt slut. De var as jobbigt, men de bästa av allt var när den sista låten på båda passen sattes på, på högsta volym. Då blev man taggad!

Vart är ni, tjejer???

Nu går jag ner och kör xfit och core. Tråkigt att träna själv bara!

Sova

Tänkte göra som Chrille och gå och lägga mig redan nu. Jag, för att jag är trött och vill vara pigg på morgondagens träningspass. Chrille, för att han är arg för att ssk förlorade. Så, god natt!

Ps. Till mig själv. Hämta converse skorna på posten imorgon.


Softar

Blev glad när jag kom till jobbet och upptäckte att de skrivit fel på schemat, där de stog att jag skulle sluta åtta ist för nio. Det var ingenting jag sa och gick självklart åtta. Nu ligger jag hemma i soffan med snobben-nattlinnet på och gosar med Torsten, som envisas med att ligga som en halsduk på mig och då och då slicka mig i ansiktet eller äta på mitt hår. Annars så kollar vi på talang och ska snart äta vindruvor :-)

Vilken kyss!

v i l l i n t e j o b b a i d a g

Idag är jag inte så taggad på livet. Det är fredag och Ida slutar fyra, Malin är ledig och Chrille har tagit ledigt för att kolla hockey och dricka öl. Ibland känns livet orättvist. Träningen gick rätt segt och jag ligger och drar ut på att göra mig iordning för att åka till jobbet. Ligger fortfarande i soffan med morgonrocken på och ska åka om 15min. Så dags att sätta lite fart nu och sluta deppa, för i helgen är jag ledig :-)



Working nine to five

Under kvällen satt jag och drog bort mina lösnaglar, aj! Men nu är de äntligen borta, vilken lättnad.
Ska strax gå och lägga mig, måste ladda för imorgon. För de kommer att blir en tråkig dag. Först ska jag träna, sen åka och jobba från ett till nio dvs. hela dagen.



För övrigt så har jag precis kollat igenom lite bilder på datorn och hittade den här som jag ritade för 100 år sedan. De är kul att rita. Eller de var, nu när man inte går i skolan längre så både ritar och skriver jag som en kratta.

Tjeeeenare mannen

Hej Linn fina blogg, här rape:ar vi Linns blogg. Men vi gillar henne!
PUSS / EMMA (the man) & MALIN (THE BEST)

tjej snack

Malin och Emma är på väg hit, vi ska spendera kvällen i soffan medens killarna är iväg och spelar badminton.

Matkoma

Min kille är väldigt bra på att laga mat, allt han gör blir jätte gott. Spelar ingen roll om de är spagetti och köttfärsås eller en lyxig tre rätters. Idag blev de iaf egen panerad tork, potatismos, en gräddfilssås på rödlök och dill. Det som är mindre bra är att jag precis hamnade i matkoma.

Orange

Hej. Det var på tiden att få lite tid att sitta vid datorn känns de som. Inte för att de var länge sen, men de känns som de som sagt. Både igår och idag har jag varit på step pass. Igår 30 min cch de gick jätte bra, idag 60 min gick mindre bra. De är svårt att hänga med bland alla snurrar, hopp sprakar upp och ner på brädan när de går i värdens tempo men förr eller senare sitter de. Som tur var stod jag längst bak. Öppnade på jobbet imorse, riktigt segt, sen hem och byta om i stort sätt, träna och nu sitter jag i soffan med morgonrocken på och Chrille står i köket och lagar mat. Så nu har ja de rätt bra.
Efter jobbet idag köpte jag de här fina nagelacket. Men innan ja kan måla på de så måste ja bli av med lösnaglarna, idag trillade två av i kassan. Bara åtta kvar då. De är jätte fint i början, men så fort nån trillar av så ser de förjävligt ut, men ja överlever nog.

Tjuvar

Jag gillar inte att sluta så där sent, kom hem strax efter elva och jag har så svårt att gå och lägga mig på en gång. Vill koppla av i soffan först och varva ner, kan inte bara gå och lägga mig i sängen direkt. Och nu är klockan panik mycket. Så nu är de verkligen dags att säga godnatt. Om jag är trött imorgon så får ja skylla på tjuvarna som sprang ut från dörren idag, som gjorde att larmet sattes igång. De smet alltså ut från dörren vid läsk avdelningen, som man bara ska öppnas för att ta emot varor genom. Och vi kunde inte börja med att ta ut kassalådorna förns att kolla att allt var ok, vilket tog sin tid.


22.30

Klockan är massor och jag är fortfarande kvar på jobbet. Vi var bara tre personer kvar efter halv nio och det har varit kaos. Inte nog med de, så gick ett dörr larm för ett tag sen vilket gorde att vi var tvugna att gå igenom butiken för att kolla att ingen gömmer sig. Men som tur är har jag stängt med Mickis vilket gjorde de hela lite lättare. Nu sitter vi här på lagret och väntar på att vakten ska säga att vi kan få åka hem.

Träna

Då var de dags att klä på sig träningskläderna och gå ner till gymmet för att först värma upp på bandet och efter de blir de en timmas bodypump! Hörs sen.

Lördags bilder.

Vilken helg! Eller vilken Lördag. Jobbade först till sex sen var de bråttom hem för att göra sig i ordning till Emmas fest. Var där till åtta och gick hem mellan 4.15/4.30 nån gång på morgonen. Hemma hos henne bjöds de på hemmagjorda pizza bitar, cup cakes, jelly shots (blä) och bål. Om vi inte åt eller drack så dansade vi. Hade jätte kul så de var så värt att må som jag gjorde på jobbet igår. Som tur var började jag tre, men min huvudverk ville inte ge med sig för de, tog fyra ipren och drack massa vatten.
Nu är det dags att röra sig mot gymmet, har haft en del för mig i helgen så har inte kunnat tränat nått men nu ska de bli riktigt skönt att få svättas lite.


Emma 21

Igår kväll gick jag och Chrille över till Emma och hjälpe till att blåsa upp ballonger och göra jelly shots. För att idag fyller hon år och de ska firas ordentligt. Nu måste jag skynda mig till jobbet, slutar sex och ska vara där sju. Så tur att jag har duschat och förberett allt för ikväll. Hade!
En amerikans tema fest!

April april

Första april idag och Chrille lurade mig i rulltrappan på Åhlens. Inte för att det var speciellt bra eller osannorlikt men på väg upp säger han iallafall... "Kolla, där nere står Blondinbella" och jag bloggnörden själv blir ju nyfiken och frågar "vart?" och hänger mig över räcket. April, april! Sen försökte han på samma sak igen och nämde alla bloggare han kunde eller ja iaf två till. "Kolla, där är Paow och kolla där står Kissie" fast de gick jag inte på.
Annars har vi haft en jätte bra dag. Gillar att han inte gnäller när jag vill gå in på mina affärer men efter drygt sex timmar fick vi nog. Han kom hem med både skinnjacka och allt vad de var, medans jag bara köpte en tröja, ring och ett par örhängen men mitt mål var att inte shoppa så jätte mycket och att hitta den där tröjan som jag spanat in. Och här har vi den...
Kasst bild, gick inte så bra att fota en vit tröja mot vit vägg.