Hello Kitty

Då var det dags att komma igång med träningen och maten igen. Det har som sagt varit dåligt med träning och bra svullande den här helgen. Men nu är det måndag och jag är laddad inför ett spinning pass som börjar inom en timma. Efter de ska jag kolla upp ytterligare saker med skola till hösten och sen blir det jobb till stägning. Igår färglägde jag den här när jag satt i minuhuset...


Söndag!

Igår efter jobbet gick jag hem till Emma, vi kollade på två & en halv film sen gick jag hem när jag kände att mina ögon började åka hiss. Hade ont i magen imorse vaknade titt och tätt att det krampade. Tror att den är mindre glad efter två dagars svullande, går blev det gratis korv i fastfood på jobbet och då kan man ju trycka en extra först för att det är gratis och för att man inte bryr sig om vad man stoppar i sig dagen efter. Sen blev det både chips, dipp och chocklad hos Emma. Och alkohol i Fredags, så nu har jag precis ätit en skål med verum yoghurt (goda bakterier för magen) så jag hoppas den blir lite gladare på mig nu.
Nu blev klockan mycket, dags att göra sig iordning för jobb. Slutar sex ikväll, vilket känns väldigt bra för att då kan jag se både solsidan och BB. Hehe!

:)

Hade jätte kul igår, bra grejer! Är dock inte taggad på att jobba idag, men det kunde varit värre. Jag har bara mig själv att skylla när jag tar extra pass. Så nu är det dags för en dusch sen jobb till nio ikväll. Det var min lördag det!

Ps. Efter krogen igår kom Emma med upp. Hon jag och Chrille skulle äta, men Chrille han däckade i soffan och gick inte att få liv ur. Men det jag ville komma fram till var att hon kom på den briljanta iden att diska och plocka undan innan vi lagade maten. Värdens bästa ide, idag vaknade jag till en städad lägenhet. Slipper hälla ut slattar och diska shot glas och alla andra tusen glas osv. Tack!

Fredag

Hej. Nu stitter man här på jobbet igen då. Har hunnit med väldigt mycket innan det kan jag säga. Har både solat, tränat, diskat och duchat och allt sånt innan jobbet. Så det känns ju bra. Nu hoppas jag att de här sju timmarna går fort, men de lär de väl med tanke på att det är både fredag och löning så det lär ju finnas lite att göra. När jag kommer hem ska jag snygga till mig lite och hoppas på att Chrille har gjort detsamma plus snyggat till hemmet lite för ikväll får vi lite folk hemma, får se om de blir utgång eller inte ....

Dagen

Nu är det slut på det roliga. Har legat i soffan i drygt en timma i min rosa luddiga morgonrock och bara haft det bra. Men nu måste jag göra mig i ordning för att åka till jobbet. Kör jobbigaste passet idag elva-fyra ;-) efter det ska jag hem och byta om sen ner till gymmet och gå på ett spinning pass.


Men jag älskar dom iaf.

Nu går jag hem till Sandra och hänger lite, har fått nog av dator, en pojkvän som bara spelar tv- spel och en katt som biter mig i fötterna lite då och då.

Grattis på namnsdagen, Torsten.


Som ett frågetecken.

Aerobicen i morse gick väl mindre bra. Gick ut efter en halvtimma när det blev för svårt. Det var ju bara proffs i den där lokalen som hängde med i varenda steg... och så jag och Malin som var lite lost, men ingen är ju proffs i början. Emma var iaf jätte duktig :-) Går säkert bättre nästa gång. Efter träningen har jag och Malin engangerat oss i det här med högskola. Har varit till hennes gamla skola och pratat om hur man beter sig i denna djungel. Vi fick lite bra information av hennes gamla lärare och sen en mejl adress till skolans syo som vi ska besöka så fort som, så då har vi förhoppningsvis ännu mer kött på benen och kan börja söka. Så det känns bra att ha kommit gång iaf.

Vad ska man välja? Hur söker jag? Hur mycket studielån får jag ta? Hur mycket kan jag då jobba? Distans/heltid? Södertälje/ stockholm? Vad blir jag efter min utbildning? Hur många år är den? Vilka betyg krävs? Vart börjar jag?

Godmorgon.

Igår var en sån där riktigt bra vardags-dag. Skön morgon med promenad till jobbet i fint väder, jobbar fem timmar sen hem. Följer med Emma på stan testar massor med träningskläder men inget var bra. Går hem från stan och byter om, ner och tränar med Emma och Malin som troligtvis också ska börja. Vi körde en timma body combat. Hem igen, tar en dusch och maten står serverad på mordet. En kycklingwrap, som var mycket godare än nancys. Kollar BB och sen är det dags att sova. Vet inte varför den var bra, den var ju inget speciellt men den var ändå bra. Och den här dagen kanske blir bättre, för idag är jag ledig. Ska snart klä på mig, möta upp Emma och Malin, vi ska gå på aerobic för första gången in my live får se hur det går! Efter det ska jag och Malin hem till mig och börja ta tag i vår framtid, det börjar att dra ihop sig för att börja söka skola nu!

Bra start.

Nu har jag tagit en dusch ätit en brak frukost som jag inte ens orkade äta upp. Youghurt, två mackor en blodapelsin och ett glas mjölk. Nu ska jag föna håret sen promenera bort till jobbet tillsammans med Johanna.

En dyr nyckel

Nu har jag tränat, varit på stan och hämtat mitt hm paket försökt att få en nyckel kopierad som tyvärr var spärrand. Ringt till hyresvärden och bett om en ny får den redan imorgon em så nu kan jag och Chrille äntligen gå ner till tvättstugan och jag slipper att höra hans tjat om att han snart inte har några rena kallingar och att det är mitt fel för att jag har haft bort nyckeln. Dock kostade den här nya nyckeln nästan 500 kr. Fett surt, men vad ska man göra? Nu har jag ätit och ska ta en dusch, sen är det dags att åka till jobbet. Hej då!

Måndag

Nu går jag och kör spinning med Emma!

Igår

Efter jobbet igår åkte jag ut till mamma och lämande bilen och hon körde hem mig. Kom hem och la mig i soffan en stund,  var skit trött och rastlös på samma gång. Bestämde mig att gå ner till gymmet innan de stängde. Körde över en timma på crosstrainern samtidigt som jag kollade på ett jätte bra pogram på tvn. Det var riktigt skönt att få träna igen, efter att ha varit sjuk. När jag kom hem så lagade jag mat, blev taco köttfärs och en stor sallad med avokado osv. Efter middan kollade jag och Chrille som alla andra svenskar på solsidan och BB.

Solsidan

-Har du möjlighet att bara slå ett getöga i mitt anus och bara se vad det här kan vara för någonting?

Älskar solsidan, jag och Chille ligger i soffan och kollar på reprisen. Nu är det reklam och vi kollar den sista kvarten i solrummet sen ska jag sova. Ska upp tidigt imorgon för att åka och jobba!

Kattskit

Tiden på jobbet gick jätte fort. Kassa ledaren frågade om jag ville gå hem en och en halv timma tidigare och jag var inte ens sugen på det och tur var väl de eftersom det är 100% OB idag. Mamma kom förbi på jobbet idag också och lämnade hennes bil och bil nyckel så jag kunde ta bilen hem, så skönt att slippa stå och frysa på busshålls platsen och så får jag ju använda den imorgon med ;-)
När jag kom hem så höll jag på att syp. Torsten gick nyss in på lådan och gjorde tvåan, efter det kommer han upp i soffan och lägger sig i mitt knä. Det bokstavligen stinker kattskit. Jag kollar efter och ja, det verkar ok där bak. Efter minst en minut så står jag inte ut, tar med mig honom in på toan och kollar ordentligt under svansen. Där har det smetats in en hel klutt med skit. Som osade upp i mitt ansikte och jag kände hur spy reflexerna satte igång. Det var bara att ta fram saxen klippa bort de värsta i med honom i badet och duscha honom med dove schampoo (måste skaffa oss katt shampoo) nu är badrummet helblött, det var ju inte det enklaste att duscha honom. Han är jätte smal och går för tillfället runt, runt och runt och försöker jaga sin egen svans som han nu ser väldigt bra. Ja, det var väl allt...



Mot jobbet

Favvo kläderna på och matlåda klar. Nu går jag till bussen!

Gröt

Under en liten preiod nu har jag ätit en del mannagrynsgröt. För att det är så gott och för att jag trott att det varit nyttigt. Hade dock fel, efter att jag berättade för Emma att jag skulle hem och äta det efter träningen skrattade bara när jag sa att det var nyttigt. Fan. Inte för att jag inte kan fortsätta äta det osv men kanske inte var och varannan dag som jag gjorde. Så nu blev det havregrynsgröt, gott det med. Plus två mackor utan smör, förstår inte folk som äter det frivilligt jag var tvungen för att vårt smör var slut och så ett glas blåbärs juice till det.

Trött katt

Godmorgon. Idag mås det strålande, allt försvan i stort sätt under en natt. Både jag och Chrille fick sova hela natten utan att vakna av mina hostattacker. Så idag är det jobb som gäller hela dagen från ett till nio ikväll. Innan det ska jag ner på stan och hämta ut mitt HM packet plus kopiera en nyckel, fick låna grannens eftersom att jag slarvat bort våran.

Värdens sötaste Torsten ville gosa i morse, som varje morgon. Nu ligger han och sover och snarkar på min mage.

Städat

Idag har jag varit riktigt duktig. Gjort sånt som man annars bara skjuter upp hela tiden. Jag har rensat, framför allt i badrummet där jag slängt massa halvtomma burkar, flaskor och perfym flaskor. Torkat i alla hörn och kanter. Plus strukit mina nya sovrumms garider och hängt upp dom. Innan hade vi ett par mörk beiga, men det här blev mycket bättre och gjorde rummet ännu ljusare.

.

Är hemma från jobbet idag, kände att jag behövde det. Vill orka jobba i helgen så hoppas att jag blir bättre idag. Var på apoteket imorse och köpte hostmedicin så nu borde jag ju bli det. Är även täppt och har lock för öronen, men det får jag leva med men hostan tar kål på mig. Nu ska jag fortsätta att städa, har legat still nu i flera timmar och tiden går så himla långsamt när man inte gör nått. Disken är äntligen klar och köket putsat (bänkar, bord, stolar, luckor, ugn och micro) nu ska jag fortsätta i nästa rum och så vidare...



Melissa Horn

Eftersom att det inte går att lägga in hennes låt från youtube så gör jag så här... http://www.youtube.com/watch?v=2f1pWjnfQjk&feature=channel
Till er nattugglor som heller inte gått och lagt er fast ni borde och till er som vill la lite mysig kvälls musik.


good night

Nu står det stilla här på blogg och fb fronten. Händer inte ett skit. Brevid mig här har jag bara Chrille pratar med nån vän i sitt headset genom tv spelet. Nu går jag och lägger mig... sov så gott.

Update från mitt spännande liv!

Jag nyser massa snor, dricker cola light och läser bloggar.
Chrille spelar tv- spel och torsen ligger vid mina ben och vilar (fast han satte sig upp för att posa)

Längtar...

Så här såg det ut på väg hem till mig idag. Kul att kliva på stora is klumpar. Längtar efter vår och torr asfalt!

Lek

Nu gick luften ur mig, känner mig seg, trött och har ont i skallen. Känner mig som att jag vore ett kolsyrat vatten utan kolsyra. Det var iaf jätte mysigt hos Anna och framför allt att få leka en stund med Alva, det är så kul nu när hon säger mitt namn. "Linn, kom" och så ska hon visa mig det, eller så ska vi leka med det och så vidare. Värdens sötaste lilla tjej.

Snodde biloden från Annas blogg, hoppas det var oki för henne!

Kalas

Samlade lite krafter och gick ner på stan, för att köpa lite saker på apoteket. På vägen hem gick jag förbi ett ställ med ballonger och fick med mig en hem. Mamma kommer när som helst och hämtar mig, vi ska hem till Anna på fika för att fira Alva som fyllde 2 år igår. Eftersom att jag inte är så sjuk, så orkar jag det och eftersom att de är snoriga och hostiga där hemma också, så var det okej att jag kom. Om någon av er skulle bli upprörd över att jag åker dit och smittar ett barn, så var jag tvungen att skriva det med ;-)
Till Alva, inte till mig :-)

Rätt så bra

Tog nyss ett bad, nu ligger jag i soffan med morgonrocken på, persiennerna nere och kollar på project runway. Har de rätt bra ändå om jag får säga det själv.


Bananen

Ramlade på krogen i Lördags. Vilket resulterade i ett blåmärke, som ser ut som en banan. Både i form och storlek. Nu gör det inte lika ont längre, men det har blivit grönt. Snyggt va?

Nytt & fint hos hm.


Godmorgon

Börjar bli/ är sjuk. Ont i halsen, hostar, snuvar och har mig. Hostar loss på nätterna, så att varken jag eller Chrille får sova. Hostade igår på jobbet med jämna mellanrum, vilket ledde till huvudverk. Igår kväll blev jag irriterad på min snoriga näsa, så jag tog i från tårna när jag skulle snyta mig vilket ledde till näsblod. Ja, blir det inte bättre under kvällen så tänker jag inte jobba imorgon. Plus detta, så har jag träningsvärk på det. Magen kurrar, så tänkte samna lite krafter och gå ner på stan och handlar frukost, men de lockar inte att gå ut...

En sån där dag

Idag är jag överdrivet otaggad på att åka och jobba, är helt slut efter dagens träning som bestod av 45 min styrka och efter det gick vi på ett 30 min step pass. Plus att jag har träningverk från igår. Blä! Vill helst av allt ligga kvar i soffan resten av dagen...

Onsdag

Har precis ätit en skål med vaniljyoghurt & hallon. Nu ska jag och Emma röra oss mot gymmet, där även Ida är. Efter det blir det lunch på stan och sen jobb.

Tjusigt

Chrille tyckte tydligen att han var jätte rolig igår när han möblerat om i bokhyllan. Vilket jag såg nu!

Älskar den här bilen.

Godnatt.

Body combat

Nu är jag helt död, framför allt mina axlar. Var ju på body combat för första gången idag och de var inte sista gången. Riktigt rolig och jobbig träning. Med mycket sparkar och framför allt slag. Nu blir det bara mys i soffan med morgonrocken på, tills jag somnar. Skönt!


Tiamo

Nu ska jag strax möta upp Emma, blir en snabb runda på stan för att kolla födelsedags present. Sen upp till gymmet för att köra body combat en timma klockan sju. Har aldrig gjort de tidigare men det ska nog gå bra. Med mig har jag min nya väska, knäpper bara på en axelrem så använder jag den som en träningväska och utan en vanlig väska. Smart va.

Tisdag

Hade en jätte mysig kväll igår. Var som sagt ute och åt och vi måste haft väldigt trevligt eftersom att vi var där i två och en halv timma. God mat och fint sällskap, synd bara att Malins pojkvän låg hemma med feber. Från det ena till det andra, så har jag blivit bra på att gå upp tidigare på mornarna. Förut låg jag och drog mig in till det sista, borstade tänderna och gick... ibland tog jag med mig en macka på vägen. Men nu tycker jag att det är skönt att slappa i soffan i en halvtimma, äta en stadig frukost och softa innan jobbet.
Bilder från imorse. Någon annan var visst också sugen på min frukost. En sak till, har kommit på att man kan skicka bilder till datorn från min mobil, så nu blir de mer bilder här i bloggen framöver!

Zumba

Jag och Emma körde ett Zumba pass imorse, haha. Kände mig riktigt fånig när jag skakade rumpa, shejkade och gjorde de små juck övningarna, som ledaren kallade de. Men det var kul iaf och säkert mycket roligare när man gått några gånger. För övrigt fick jag precis bilen såld, blev ju inte av med den i helgen när en tjej skulle kolla på den. Men den här farbrorn han gick ett varv runt bilen, öppnade motorn (kollade ej oljan eller provkörde bilen) och sa, den här tar jag och langade fram pengarna. Skönt, nu är jag av med den. Dock mindre skönt att behöva ta bussen till och från jobbet ett tag framöver, men den som väntar på nått gott väntar aldrig för länge...

Längtar!!!

En väldigt glad mamma i en väldigt efterlängtad bil. Vecka nio/tio är den min.

Det ska bli riktigt skönt att träna idag!

Har inte varit den nyttigaste helgen om man säger så.
Hemmagjord damsugare på Taxigne slott plus en smörgås i Fredags.
Alkohol i Lördags.
Och så, lite korv med bröd plus en focatcha från Fastfood på jobbet igår. Det satt dock väldigt fint i kistan och gav lite ny enegri till att orka jobba.

Fyra år!

Godmorgon idag är det Måndag och alla hjärtans och min och Chrilles fyra års dag. Gjorde en fuling igår på jobbet och frågade om jag fick sluta tidigare idag/ få ett morgon pass. Så idag kör jag bara 15-19.30. Direkt efter det måste jag snabbt byta om för att sen vara på Barollo till åtta. Där vi ska ha par middag med Malin, Sohpie och deras boyfriends. Innan det tänkte jag träna och kolla på de två senaste avsnitten av solstidan på datorn som jag har missast.

Bra lördag

Det var länge sen jag hade så kul ute, som igår och innan också för den delen. Vi körde dans stopp i Carros lilla stuga i Viksberg och annat kul. Idag ångrar jag att jag tog ett extra pass idag. Ska gå till bussen vilken minut som helst nu, varken jag eller Malin vågar ta bilen idag, men tanke på den där shotten vi tog vid ett och ja, allt innan det. Blev lite mycket av det goda, men så kan det gå när inte haspen är på. Det är värt att må lite sämre idag, för de var jätte skojjjjj!!!
Undra hur Carro mår idag, efter att ha hinkat i sig det där glaset innan taxin kom! hihi

Sällskap

Nu får jag visst sällskap av Malin en stund, bra då får hon vara smakråd på klädfronten eller nått.
Nu har jag snart lagt upp alla fina bilder!

Intressekubben antecknar

Imorgon blir det en fullspäckad dag. Upp vid halv nio, för att åka och tvätta bilen på macken. Hem till mamma för att direkt åka till Mariedred där vi ska möta upp en tjej som ska kolla/ förhopningsvis köpa bilen. Efter blir jag mamma och Jocke kvar där för att äta lunch. Hem gå på systemet, fixa mig och blablabla... sen kommer Malin och hämtar mig. Ska vara hemma hos henne ett tag och fixa mig lite till/tagga till för att sedan få skjuts till Viksberg, där Carro har sitt "sommar party". Det innebär alltså sommar musik, sommar kläder och sommar dricka. När vi är nöjda där ska vi ut dock inte i våra sommar kläder. På tal om det, så har jag ingen anning om vad jag ska ha på mig och eftersom jag har lite och göra imorgon så kan jag ju roa mig med att slänga ihop en utstyrsel innan jag går och lägger mig.

Tack

Vaniljkesella och hallon/ jordgubbar är ju bland det godaste man kan äta. Därför åt jag precis det. Plus två chocklad "praliner". Tyckte att jag var värd det efter att ha jobbat en vecka i streck och tränat varenda dag.
Just nu är det bara jag och Torsten hemma, Chrille ska kolla på hockey hos en kompis ikväll som förövrigt börjar 01.00 bra tid :) men det är rätt skönt att få vara själv ibland också, att få kolla på vad jag vill på tv att få sitta vid datorn och lyssna på min musik. Ja, typ de.
Ida skickade fyra jätte fina bilder/kollage på Torsten som hon gjort till mig. Blev jätte glad. Ni kan ju gissa vad jag har för skrivbordsunderlägg på daton just nu ;)

Mätt och belåten

Nu har jag ätit en brak frukost, två fullkorns mackor med skinka och paprika och så en skål med gröt och mjölk. Och så gosat med Torsten i soffan, men det är ju inget nytt. Klockan ett är det dags för jobb, då ska jag hålla tummarna hela vägen till bilen och hoppas på att jag kommer ut från parkeringen. Ja, roligare än så ska jag inte ha det idag. Jobb till åtta ikväll men imorgon blir det andra bulllar.



Duracell

Jag är nog lite galen, vet inte vart jag får min egeri ifrån men efter en hel dag på maxi 7.45-15. Handla, sy mina träningsbyxor och byter om till träningskläder, möter upp Emma, ner till gymmet för att köra 45 min spinning, sen 30 min pilates. Hem, middagen står klar på bordet och jag äter lax för första gången i mitt liv, helt okej var det iaf. Fast jag är ingen fisk- tjej. Och nu? Jo då ska jag med Chrille o co till bollhallen för att köra badminton i en timma. Fick även med mig Malin :-)
Ska åka om tio min, så dags att kila.
Testade för övrigt pilates idag för första gången och tyckte det var bra. Synd bara att jag hade en tjej tätt brevid (alla låg som packade sillar på golvet) som luktade så mycket svätt att de stracks till i näsan och var tvungen att vända mig mot Emma för att ta djupa andetag emellan åt.

♥ Ägg mackor ♥

Nu ska jag ta och tänka på refrängen. Öppnar imorgon och eftersom att jag är så extremt morgontrött och blir så extremt hungrig så fort jag vaknar, så tänkte jag steka två ägg och förbereda de på två mackor till imorgon bitti. Hur smart som helst, för då kan jag sova lite längre plus att jag kommer att stå mig till min första rast på jobbet.
Så godnatt!

Fläbbig

Köpte med mig en lätt kesella efter jobbet, när jag kommer hem så ser jag att de frysta bären är slut. Så fick testa en ny grej, som alla tränings killar kör med (iaf vad jag tror) kesella med fun light saft. Rörde omkring tills de blev ljusrosa och vips, så hade jag en god tjock youghurt/ jordgubbs kräm. Så de kan jag rekomendera som ett fettsnålt mellanmål/grej nånting.
För övrigt när jag ändå är i farten, så frågade jag nyss Chrille om han märkt nått av min träning...
-Ja, alltså du har ju blivit fastare.
-Okej, vad snäll du är vad mer...
-Ja, alltså lite musklig. Eller alltså inte musklig, men ja fastare.
-Ja, jag förstår vad du menar, för att förut så var jag kanske lite fläbbigare.
-Fläbbigare?
Och sen blev han tyst, vågade väl inte säga att jag var lite fläbbigare innan. För att hur schysst låter de att säga att sin flickvän var lite fläbbig. Eller så hade han väl inte hört ordet fläbbig innan, hur som så diskuterade vi inte mer kring det ordet eftersom att han är helt inne i sitt tv spel.

twins

Komiskt! Kommer in på Idas blogg och ser att hon vet vad hon ska ha på sig på Lördag. Dvs, detta linne och ett par svarta jeans. Det här linnet spanade jag också in sist jag var på stan, men hade för bråttom för att köpa/testa de. Men tänkte gå ner innan lördag igen och köpa de om det satt bra. Och gjorde det de, så skulle jag ha på mig detta och mina nya svarta byxor som jag köpte i fredags. Men inte nu längre! ;)


Camel

Kasst att mina tränings byxor gick sönder idag, hade redan ett litet hål mellan bena typ. Sen efter jag solat klart idag och skulle klä på mig så råkade jag fastna med tån i hålet och riva upp ett jätte hål. Så fick träna i mina breda, stora plyschbyxor. Lagom klumpigt och varmt på corsstrainern. Efter det gick jag ner till Ida och Emma som stretchade på mattorna. Ida visar mig en övning, där jag visade magen och för att inte visa den för mycket så drog jag upp mina jätte brallor över naveln och säger "Men gud värsta cameltån" Emma och Ida börjar garva. -Sa jag det där för högt? -Ja! Lite pinsamt när det låg en kille bakom och gör armhövningar, men det tänkte inte jag på!

En förlamad arm!

Var med om en lite obehaglig sak när jag vaknade tidigt imorse. Då jag bara skulle vänta mig om men känner att min arm inte hänger med. Den har somnat, alltså hela armen från axeln ner till fingertoppanra. Så den var lixom helt lös och jag kunde inte ta hjälp från den att vända mig om. Så jag sätter mig upp och går in på toaletten för att väcka den med vatten tänkte jag. På vägen dit så bara hänger den där och studsar och gungar lite fram och tillbaka när jag går. Får inte upp den i hadfatet utan måste ta hjälp av den andra handen och lägger den där i. Efter ett tag börjar de stickas till och känseln kommer tillbaka, men det tog sin tid.

Grubbel

Sen jag kom hem har jag och Chrille kollat på en ny resa. Den här gången blir det lite dyrare, så måste lägga till pengar själv *stackars mig*. Jag som är så bra på att spara, plus att det blir roliga utgifter vid nästa lön som 1200 för gymkort. Start avgift plus att jag ska betala för två månader framöver, annars fick jag ett bra pris på 400 kr i månaden. Sen lite annat smått och gott. Nej, fy skäms! jag ska verkligen inte klaga men ibland känns det som att
lönen är som mens... den kommer en gång i månaden och varar i 5 dagar. Och om den inte kommer... ja då ligger man jävlig dåligt till! Fniss.
Nej, nu ska jag sluta och grubbla om pengar, det finns inget tråkigare plus att jag har egentligen inget att grubbla över, kanske inte har råd att shoppa typ en ny väska som jag förövrigt gjorde idag. Men får väl då trösta mig med en härlig resa, samt att mitt gymkort är en investering. Mår as bra av att träna och börjar se resultat. Som idag, orkade jag göra saker som jag inte kunde precis i början, då jag skakade som ett asplöv vid de övningarna men idag gör jag de "lätt som en plätt" ;-)
God natt, nu ska jag sova. En dag imorgon också. Ska sola, träna och jobba för ovanlighetens skull.
Om ni undrar varför jag skadar min hud i solariumet så mycket nu, så är de för att jag ska på ett sommar party på Lördag och på ett sånt party är de ju förbjudet att komma och se ut som en blekfis, typ.
Nej, sova var det ja :-)


Ps. En resa till Gambia är bokad. Den 7 April.
30 grader i skuggan, jobbigt. Men kommer väl antagligen aldrig känna mig brun om man jämnför sig med folket som bor där, haha. Lägger ut bilder på hotellet sen, som för övrigt är jätte fint.

Hej

tränade och solade idag innan jobbet, blev glatt överraskad när Emma kommer upp och ställer sig brevid mig på bandet. Efter en halv timma där så körde vi ett antal övningar som hennes pojkän (en Pt) skrivit ner och känner redan nu att magknip övningen har tagit, bra grejer. Även om de kändes som att man gjorde nått helt annat när man låg där och spände magmusklerna, som ett toa besök!

Nu tillbaka till kassan! Ciao.


En fulländad Måndag

Efter en och en halv timma hård träning igår, så har jag lite träningsverk idag men det är bara bra. Känner att Core passet tog bra. När jag kom hem från gymmet strax innan åtta igår så frågade Malin om jag ville med henne och Sophie på bio. Så det var bara att gå in och vända i duschen, på med mys kläder och uggs för att den gå på nio bion. Vi såg love and other drugs, som var jätte bra.


Facebook

Linn CarlssonLinus Jansson
Grattis! Du har fått en p-bot på 450 kr!!!

Snäll tjej! Kände bara för att upplysa honom liksom, så de inte kommer som en chock. På tal om p-bot så har jag aldrig lyckats få en enda på över två år. Rätt bra jobbat faktiskt. Eller okej, jag lyckades ge mamma en när ja lånade hennes bil för att jag hade täckt över hennes p tillstånd för att få stå gratis på sydpoolen. Men de räknas inte!

Tidsfördriv

Har kollat på de senaste avsnittet av stylisterna på kanal5.se
Där de stylar och sminkar och har sig, rätt bra faktiskt.
Men nu var de färdig slappat för min del, på med träningskläderna och vidare!

Helgen

Då var det måndag igen. Helgen har känns lång, fast jag har jobbat. Beror nog på att vi var ute i Fredags, brukar ju vanligtvis annars alltid gå ut på en Lördag och sen har man en seg Söndag och sen blir det måndag, men inte den här gången. Har alltså hunnit med lite av allt den här helgen, två lunch på stan och lite shopping. Krogen, hemma mys, träning och jobb Lördag och Söndag.
Idag har jag jobbat fram till tre. Nu ligger jag i soffan med nattlinne på. En katt och dator i knät, OC på tvn samt en Sofis mode tidning bredvid. Vet inte riktigt viket jag ska välja, men såhär skönt ska jag ha det den närmsta timman innan jag ska möta upp Christin på gymmet och köra två pass. Ett dans pass (?) får se hur det går, samt ett Core pass. Skönt!
Bilden har jag tagit från Emmas blogg, för såna här fina bilder kan inte jag fixa till!

17:07

Nu ska jag ge min kropp, min hud och sen mitt hår en omgång.
Träna, sola och sen tvätta äckel håret. (som det inte gick att göra nått med idag, utan fick bli en trasslig knut, som ger den där fågelboet till hår känslan) om ni förstår vad jag menar.
Det är inte bra att dra ut på den såhär, blev en rätt lång dag på stan idag, var hemma kl fyra. Sen var det meningen att jag direkt skulle byta om och sen gå till gymmet, men av nån konstig anledning så hamnade jag här istället. Och för det andra så såg jag en jätte fin väska på stan idag, som jag ännu inte kan släppa. Jobbigt det där. Frida tycker jag ska köpa den, som en belöning att jag går iväg och tränar. Men jag vet inte.

Ledig :)

Så fort man tror att våren är på väg, så möts man av massa snö utanför fönstret när man vaknar. Vet att det bara är Februari och att det ska vara snö vid den här årstiden, men nu är jag som alla andra less på det. Nu ska jag göra mig i ordning, ska möta upp Emma för en lunch på stan. Sen ska jag träna. Borde vara tvärt om, men hon ville luncha så tidigt så hann inte träna innan (eller så skyller jag inte på det, utan på att jag ställde klockan på nio men sen snoozade över en timma). Men det viktigaste är ju att man kommer iväg och rör på fläsket!


Leila bakar

Avslutar kvällen med ännu mer fika. Jag och Chrille ligger i soffan och kollar på Leila bakar efter det ska jag sova. Skönt att gå och lägga sig i tid, ska upp skapligt imorgon för att först träna, sen möta upp Chrille på stan för att gå till resebyrån (nya "regler" ang. resan. Nu får man inte åka till Egypten för ens i början av April tror jag det var?) så ska kolla om vi kan hitta någon annan resa. Efter det blir det hänger jag på Malin och Sophie för en lunch.
Natti!



Kvälls fika

Mycket på jobbet idag, ångrade mig att jag tog ett extra pass. Tänkte hela tiden "nu kunde jag varit hemma och tagit det lugnt istället för att sitta här och kämpa med kupongen som inte går in" osv. Men nu är jag iaf hemma och det är as skönt. Om ett tag kommer några av Chrilles kompisar över, jag har köpt glass och maränger till dom när de kommer över på fika eftersom han fyllde år igår!

Ha en bra dag

Sådär, då var dagens måsten gjorda. Att byta bil med mamma och att laga en matlåda, som består av kycklingfilé, grönsaker och keso. Nu är jag klar för att jobba mellan 12-18. En rätt bra tid faktiskt.

Godmorgon

Oskönt sätt att vakna på. Både jag och Torsten hoppar till i sängen vid halv nio och tror att det är jordbävning eller nått. Grannen ovanför slänger ut en massa möbler/glas och annat skit från sitt fönstret rakt ner i en container som står nedanför vårt sovrums fönster.

Strul

Var nyss inne på ipool och kollade mitt schema. Såg att jag fått min semester beviljad den 22- 29 mars. Fast jag ska inte ta en hel vecka, utan bara ta fyra obetalda semester dagar den veckan, är ju smart att spara sina fyra betalda semester veckor till i sommar istället. Nu får vi bara hoppas på att det är OK att åka till Egypten i slutet av mars, med tanke på oroligheterna där nu. Enligt resebolagen kommer resorna att släppas den 23 februari igen och vi åker ju drygt en månad efter det, så det lär ju vara lugnt då, men man vet ju aldrig. Är det inte hajar, så är det nått annat. Suck!



Snart dags att säga hej då

Imorgon kommer det två personer och kollar på min bil. Kan knappt bärga mig tills jag får min nya (v.9). En finare och framför allt bättre. En bil som startar i alla väder och vind. En bil som inte strular var och varannan vecka. Dock är det ju ingen garanti, vilken bil som helst kan ju egentligen gå sönder, ny som gammal. Men den här är ju iaf en bil att lita på om man jämför. Min nya pärla är en silvrig Audi a3 (97a), har el hissar och en fungerade sterio, nu slipper jag komma på mig själv sitta och sjunga högt i bilen på väg till jobbet ;-)

Ps. Får inte glömma att ta av min coola rattmuff, som jag fick i julklapp förra julen.

love

Så söt, så trött och så go!

sommarfin!

Idag har lille Torsten kastrerats, fick hem honom vid fyra tiden då han var lite groggy och väldigt trött, han har sovit i princip hela tiden. Träffade Ida på gymmet idag och eftersom vi båda var lediga så följde hon med mig hem. Vi har lagat och ätit mat samt fikat med skumbollar och te framför halv åtta hos mig och i pausen så beställde vi lite saker från H&M.

Grattis Älskling på födelsedagen!