Grubbel

Sen jag kom hem har jag och Chrille kollat på en ny resa. Den här gången blir det lite dyrare, så måste lägga till pengar själv *stackars mig*. Jag som är så bra på att spara, plus att det blir roliga utgifter vid nästa lön som 1200 för gymkort. Start avgift plus att jag ska betala för två månader framöver, annars fick jag ett bra pris på 400 kr i månaden. Sen lite annat smått och gott. Nej, fy skäms! jag ska verkligen inte klaga men ibland känns det som att
lönen är som mens... den kommer en gång i månaden och varar i 5 dagar. Och om den inte kommer... ja då ligger man jävlig dåligt till! Fniss.
Nej, nu ska jag sluta och grubbla om pengar, det finns inget tråkigare plus att jag har egentligen inget att grubbla över, kanske inte har råd att shoppa typ en ny väska som jag förövrigt gjorde idag. Men får väl då trösta mig med en härlig resa, samt att mitt gymkort är en investering. Mår as bra av att träna och börjar se resultat. Som idag, orkade jag göra saker som jag inte kunde precis i början, då jag skakade som ett asplöv vid de övningarna men idag gör jag de "lätt som en plätt" ;-)
God natt, nu ska jag sova. En dag imorgon också. Ska sola, träna och jobba för ovanlighetens skull.
Om ni undrar varför jag skadar min hud i solariumet så mycket nu, så är de för att jag ska på ett sommar party på Lördag och på ett sånt party är de ju förbjudet att komma och se ut som en blekfis, typ.
Nej, sova var det ja :-)


Ps. En resa till Gambia är bokad. Den 7 April.
30 grader i skuggan, jobbigt. Men kommer väl antagligen aldrig känna mig brun om man jämnför sig med folket som bor där, haha. Lägger ut bilder på hotellet sen, som för övrigt är jätte fint.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback