karpathos

Farväl nu stänger jag av datorn och försöker att få några timmars sömn innan jag ska upp igen. Vi hörs om en vecka!

skål

När jag kom hem från Ida idag säger Chrille att jag ska öppna kylskåpet. Min första tanke var att jag trode han hade tömt de, men jag hade fel. Där stod ett nedkylt vitt vin. Rätt otippat eftersom att han alltid dricker öl, men de var väldigt gulligt tycker jag. Nu är flaskan snart slut och de är jag med. De jobbiga är bara att jag måste ta en dusch innan jag går och lägger mig. För jag vägrar att gå upp tidigare för att göra de "imorgon bitti" de räcker med att gå upp vid 03.45 tycker jag!


SEMESTER

Villken bra start på semestern! När jag kom hem till Ida efter jobbet blev jag bjuden på alkoholfria drinkar, grillad kycklign, haloumi mm. En god middag med andra ord. Efter maten gick vi ner till bryggan och gjorde oss tjusiga genom att färga fransarna och målade naglarna.

Fullt väska

Nu är kl för mycket igen, ska upp om ca sex timmar. Har iaf packat klart de mesta nu, frågan är bara om det är normalt att ta med sig ca tio klänningar och tjugo t-shirtar/linnen och toppar? (tillsamman då alltså, om inte mer) För en vecka. Samma visa varje gång, tar med mig halva garderen och hinner använda typ hälften om jag inte byter om fem gånger om dagen, typ. Jaja, man vill ju ha lite att välja på.
Nu säger jag godnatt!



de närmar sig

Klockan börjar bli mycket så ska snart gå och lägga mig. Just nu vill jag bara att klockan ska bli tre imorgon em. För då går jag på semester :) Ska börja små packa lite nu innan jag ska sova, så jag kommer någon stanns. För att imorgon har jag som sagt lite att fixa med, ska åka och lämna Torsten också till vår kattvakt. Vill helst ta med mig honom, men de går ju inte.


halleluja moment

Har haft stopp i toan sen jag kom hem, hehe. Men äntligen släppte de efter mycket om och men. Nu slipper jag ha en minre glad kille som snart kommer hem från bion.

En bra tisdag

Efter jobbet kl tre idag åkte jag och Mickis ut till Christin och Pontus i Hölö där vi blev bjudna på värdens godaste kladdkaka med krossad daim på som Christin hade bakat. Satt där i några timmar och myste på altan med utsikt över sjön tills vi blev hungriga och stannde och åt på kolgrillen. Överdrivet mätta ocb belotna blev vi bort skjutsade av resturang nissen för de skulle stänga. Nu sitter jag hemma i soffan och tänkte betala tråk räkningar sen börja packa lite smått. För imorgon efter jobbet ska jag direkt ner på stan och växla pengar, sen ut till Ida för att färga lite ögonfransar och göra oss snygga inför våra resor ;-)

2

Godkväll. Ännu en dag avklarat på jobbet och nu är de som sagt bara två kvar. Efter de kommer jag inte att behöva sätta min fot där förens den 25 aug om det är så. Känns ganska så bra! Nu ska jag och Chrille lägga oss i sängen och kolla film, unstoppable. En film som han nyss laddade ner som verkade riktigt bra, så vi får hoppas på de. Natti!

håret

Det belv riktigt dåliga bilder på håret. Det var svårt att fotta plus att de blev dåligt ljus, men iaf. Igår färgade jag iaf utväxten och idag la jag i hårförlängning. Ska snart åka till jobbet börjar om en halv timma, så dags att dra på sig maxi outfiten för näst-näst sista gången för den här veckan och ett tag framöver. Längtar ihjäl mig tills på Torsdag :)
Ps. Tack ännu en gång Emma som gjorde mig sällskap!

Hej!

Jag har lyst lite med min frånvaro här på bloggen igår pga att vårt internet har strulat, men nu fungerar de igen. Idag har jag fått en liten hår make over. Bilder kommer snart!

finner inga ord

Kom hem från jobbet för ett tag sen. På resten läste jag i tidningen om allt som hänt i norge och har fortsatt sen jag på hem på aftonbladet.se där en kille berättar:

"Vi har 30-40 personer då han började skjuta. När han var färdig stod fem-sex stycken upp igen"
Det är så fruktansvärt. Ungdommarna på ön gömmer sig och gör allt för att rädda sina liv. De ser sin bästa vän bli skjuten i huvudet precis framför sina ögon. En annan ligger och spelar död i över en timma bredvid sina döda vänner. Andra försökte överleva genom att simma till fastlandet, men upptäkte sen att de var för långt och drunknar.




middag

Lyxar till de lite för mig själv med kyckling flie, färs potatis, beasås och majs (de ända i grönsaks väg som fanns hemma). Om ett tag åker jag och hämtar Chrille från jobbet, då blir de snabba puckar hem till Malin och Wiggo där vi ska dricka lite vin och sippa grönsaker på deras balkong.

Ledig Fredag

Jag och Emma tog en halv läskig promenad hem från Hanna inatt vid halv tolv. Då himelen lös upp flera gånger av alla blixtar. Som tur var slapp vi regnet som öste ner sen, precis lagom till man hade krypit ner i sängen. Idag är jag ledig och väntar bara på att de ska spricka upp lite och bli 27 grader som de lovat i tidningen och överallt. För då tänkte vi åka iväg och sola!
En bild på Hanna igår kväll efter att jag fått styla henne med en hårmunk på huvudet och brillor, visst ser hon smart ut? ;-)

Done

Nu är jag hemma från träningen, har duschat och ätit. Nu drar jag mig bort mot Hanna för en vin&film kväll.
Föresten så är jag jätte glad för att jag gick på passet för nu i efterhand känns de så skönt, även om de är segt för stunden när man kommit hem från jobbet och sjunkit ner i soffan.


Så får de bli

Beslut ångest. En timmas step med en tråkig ledare (om man får säga så) då han som brukar hålla passet inte är här, eller stanna hemma? Vill ju träna men inte en timma med henne. De ska ju vara kul, men samtidigt så... åh jobbigt läge va? De börjar om 40 minuter, så jag måste bestämma mig typ nu. Okej, jag går! Får lida mig igenom lite tråkiga steg och skit musik men de kommer att kännas bra efter. Plus att jag ska dricka vin med Emma och co ikväll. Så lika bra att röra lite på fläsket då.

Räkna dagar

Börjar jobba om en halv timma, så kanske ska ta och snygga till mig lite och sen dra. Kör till tre idag och efter de ska jag bara hem och invänta att klockan blir fem för en timmas step. Mer än så händer nog inte idag. Bye!
Ps. Idag är de exakt en vecka kvar tills vi åker, så nu kan vi börja räkna dagar.



natti

Nu tackar jag för mig och för den här dagen som blev så bra.

Ere go fika?

Innan jag och Malin åkte ut till malmsjön svängde vi förbi Jätten och köpte med oss lusch och fika. Det går inte ens att beskriva hur skönt de var att ligga och sola på stranden och tänka att man egentligen skulle varit på jobbet. Efter ett tag kom även Emma och Erik förbi och gjorde sällskap en stund. Emma tvingade mig att bada, på riktigt och inte bara ta ett kärringdopp men de var skönt. När de molnade på så åkte vi hem och nu inväntar jag bara att åka och jobba på nytt om en timma.

Happy me

Detta är verkligen min lycko dag. Efter några minuter på jobbet ropar min kassaledare upp i högtalöarna "Kan Linn kontakta 863" jag ringer och hon frågar "Vad gör du här?" Jobbar, svarar jag. Hon beklagar sig för att vi är alldeles för många nu på morgonen. Jag säger att jag kan gå hem om de är så och de fick jag. Måste dock tillbaka till klockan fyra och jobba fyra timmar ikväll. Men de gör mig ingenting, för nu kan jag ta vara på den här fina dagen. Planen är att åka tills malsmjöbadet och ta med picknick :)

otaggad

Godmorgon.
Igår hade jag fullt upp så där av inte ett sketet inlägg. Jobbade till tre, hem och tog en powernap i en halv timma, sen åkte jag och Chrille och gjorde en hemlig sak (skriver sen om de blir nått av de) sen vidare på step och core och så slutligen en dusch och upp till Chrilles mamma där vi blev bjudna på grillat och blåbärs paj till efterrätt.
Nu sitter jag i soffan och önskar att jag slapp jobba, att telefonen ska ringa och jobbet ringer och säger att jag inte behöver komma. Men de lär ju aldrig hända, så jag får väl ta och pina mig igenom mina tio timmar från nio till sju och sluta tycka synd om mig själv helt enkelt.

Förberedd

Nu blir de en film i sängen och efter de lite sömn, ska upp tidigt imorgon eftersom jag börjar åtta. Gjorde i ordning matlåda direkt när jag kom hem och har tagit en dusch. Allt för att kunna ligga kvar i sängen in i sista sekund. Hatar att gå upp tidigt, men gillar där emot att sluta tidigt ;-)

På Torsdag nästa vecka.


Det slog mig precis att de är måndag och ny vecka vilket innebär att jag nu kan säga att "nästa vecka åker vill till Grekland". De är känns så himla bra. Kom nyss ut från en kall dusch efter en svättig promenad och ska när som helst göra mig i ordning för jobbet... ciao.

pw

De första jag gjorde när jag vaknade imorse var att börja städa. Plockade ur disken samt diskade. Dammsög/ dammtorkade och plockade upp alla kläder som låg på sovrumms golvet. Så nu är de jätte fint här hemma. Malin kommer snart förbi vi tänkte ta en lång promenad innan vi åker och jobbar klockan tre.

mami

Nu började precis filmen "systrar i jeans" som jag tänkte avsluta min lediga söndag med. Som annars har spenderats med värdens bästa mamma som bjöd på lasange + matlåda (viktigt) sen blåbärs plockande i skogen i drygt en timma där vi pratade om allt och inget. 

Fina ting

När jag kom hem till mamma idag tog vi en promenad och avslutade med ett stopp på affärn. Ica i nykvarn har verkligen fina inrednings saker. Ville köpa nästan allt, framför allt hjärtat i silver.
Men de får vänta lite...

Pictures

Sitter vid mammas dator och kollar igenom de bilderna hon tog från resan :-)





Hej så länge

Nu har jag och Torsten myst klart i soffan, måste vidare till mormor för att hämta min tvätt samt hjälpa henne ännu en gång med datorn. Hon ringde mig imorse och kom inte in på internet. Hehe!! Sen vidare till mamma som sagt :-) Jag älskar att vara ledig!

Ordning & reda

Igår rensade jag som sagt bland mina kläder. Även om den här ställningen är större och rejälare än min gamla, så är den nu proppfull fast än jag tagit bort ca 10 klänningar och 5 tunikor som hängde på den gamla ställningen. Fattar inte hur de gick till. Jaja, nu har jag iaf de saker uppe som jag använder mest. Skönt med lite ordning och reda. Fast de är inte klart där inne än. En spegel ska upp och sen vill jag köpa ett smyckes ställ som jag sett på den lilla inredningsbutiken i Rosenlund.

igår kväll

Mysig kväll igår. Efter maten kröp vi ner i sängen och kollade på en jätte bra film som Chrille laddat ner. Just go with it, med Jennifer Aniston och Adam Sandler. Just nu sitter jag och håller tummarna på att de ska bli lite sol idag. Ska ut till mamma vid tolv, så de vore ju trevligt om man kunde få packa ner en bikini i väskan.

Hej igen!

Eftersom att Minako stängde en timma tidigare idag så bestämde vi oss för att ta med oss maten hem. Så nu är vi mätta och belotna efter massa sushi och vin framför tvn. Fasiken vad najs de är att vara ledig en hel helg, Lördag och Söndag. Brukar ju i stort sätt alltid jobba minst en dag extra på min lediga helg, men nu får de vara nog. En vecka och fem dagar kvar till Grekland, nio jobb dagar kvar, sen semester och sen skola. Kan knappt bärga mig! Har fortfarande inte fattat att jag kommer att göra någonting annat i höst. Jag kommer inte att "bo" på Ica Maxi längre. Utan bara jobba lite extra. Halleluja!

Våra fina tavlor som vi köpte på ikea idag. Ska ha dom ovanför barbordet i vardagsrummet.

Lördag!

Tänkte bara skriva en rad eller två. Är ledig både idag och imorgon, så ska passa på att njuta av de och inte sitta så mycket framför burken. Igår efter jobbet kom Malin, Sophie och Christin hit och gjorde mig sällskap framför två skräckisar, ett glas vin, godis och chips. Och idag har jag och Chrille röjt runt här hemma, burit ner saker i förrådet, jag har rensat/gjort mig av med massa kläder och hängt upp de på min nya klädställning samt varit på ikea. Ikväll tänkte vi gå ut och äta och bara ta de lungt. Skriver mer imorgon!

Tjänster ger gentjänster

Om de var skönt att sova ut idag och bara ligga och dra sig i sängen. Nu ska jag snygga till mig lite och sen åka till mormor och morfar och äta lunch och hjälpa de med deras nya dator samt lämna lite kläder till mormor som ska tvättas och strykas. Min midsommar klänning bla och annat som jag inte vågar mig på själv. Efter de åker jag och jobbar, har ett kort pass i kassan idag :-)

Två veckor


Taxfree katalogen har kommit och då vet man att det inte är lång tid kvar, exakt två veckor idag.
Att få åka iväg till Grekland är typ de ända som snurrar runt i mitt huvud just nu, men snart är vi där. Känner redan att mina ögon börjar åka hiss. Inte så konstigt, de har varit en lång dag och mina fötter dunkar och gör ont efter att ha stått upp i nio timmar. Så funderar på att lägga mig i sängen och läsa min nya Sofies mode tidning. Japp, så får de bli. Sov gott!


Min första Nelly beställning kom idag :-) och väsk freaket numero uno har fått sig en ny favorit! Funderar dock på att klippa bort den där svara grejen högs upp på kedjan, eller är de dumt?

KAP

Jag har gjort värdens bästa kap. Här om dagen beställde jag två koftor från ellos från märket Sara Kelly för 95kr st då de skulle kostat 400kr st. De är jätte fina, lagom långa, korta vida ärmar som jag älskar och jätte mysigt tyg.

Soffpotatisar

Nu ligger jag och Chrille ner sjunkna i soffan och kollar på "vad blir det för mat" efter de blir det sängen på en gång. Imorgon jobbar jag 9-18.15 dvs 9 timmar och en kvart. Jippi! Men de är bara att bita ihop är ju ledig i helgen :-)

En rosa såklart.

Var ju förbi mamma innan jobbet idag. Fick den här fina frys/picknick väska med mig hem. Den kommer förhoppningsvis till användning på Lördag. Då både jag och Chrille är lediga och tänkte ta med oss mat och grill ut till Enhörna för att äta, sola och bada om vädret tillåter såklart.

Blue

Det lönade sig att rota runt lite i sko garderoben idag. Hittade dom här fina "mocka" skorna som jag fått ta över efter Emma. Hade helt glömt bort dom, men de ska på nästa gång jag går ut och roar mig. För ja, högklackat är ju inte min grej!

Hej!


Ännu en jobbig jobb dag i informationen avklarad. Mycket kunder, långa köer som aldrig tar slut, stress osv men de gick bra iaf. Jobbade med Christin, Malin och Ida hela dagen så jag ska inte klaga ändå. När jag kom hem slängde jag i mig ytterligare en portion av taco köttfärs, keso och grönsaker. Samma som till matlåda, gjorde extra i morse så de var ju bra för mig att maten redan var klar. Eftersom att jag är helt slut! Om en liten stund kommer Emma över, vi ska kolla om jag har några party skor hon kan låna över helgen. Det är nog rätt tomt på den fronten i min garderob, eftersom jag redan är lång så brukar jag inte vilja göra mig ännu längre med skyhöga klackar, men några har jag nog som ligger där inne och dammar.

En god morgon!




Vad skönt det är att gå upp i tid så man hinner med de man ska på morgonen. Två dagar i rad nu har jag stressat runt och gått till bilen i sista sekunden och kommit till jobbet precis när jag börjar och hinner inte varva ner några minuter innan. Bara för att jag ska ligga och dra mig bara liiite till, vilket också beror på att jag gått och lagt mig sent. För att inte Chrille varit hemma och hatar att sova själv. Så vi skyller på honom. De jag ville komma fram till var iaf att jag varit vaken i 45 minuter och har redan hunnit duscha, göra två matlådor och ätit frulle. Nu ska jag föna till håret och sminka till mig för att åka bort till mammas jobb, hon ska hjälpa mig med ett papper som jag fattar noll av sen vidare till mitt eget, jobb alltså!

En lång och en kort.

Jag gjorde de igen, men den här gången blev de en billig beställning. Så va fan. 49:50 resp. 74:50 :-) Nästan gratis med andra ord.

Ge mig semester!

Nu är jag less på alla semester uppdateringar på fb. För jag vill också ha de, nu! På Torsdag är de iaf exakt två veckor kvar och även två veckor tills vi åker till Grekland, ska bli så mysigt. En bra start på semestern med andra ord. Chrille längtar lika mycket han, även om han kom hem från Rhodos idag men tydligen har han blivit för gammal för charter resor. Så båda ser fram emot att bara få lite lugn och ro.


Bra service

Skickade precis ett mejl till nellys kundtjänst då jag fortfarande inte fått mina varor jag beställde för en vecka sen. Fick svar inom några minuter då de skrev att de tar längre tid då de har dubbelt så mycket beställningar pga. den stora rean. De avslutade även med...
"Som kompensation för denna försening har vi nu lagt in 100kr på ditt kundkonto som du kan använda vid nästa köp. Vi hoppas innerligt att dina varor är dig tillhanda inom kort och att du kommer vara nöjd med köpet!
Ha en fin kväll!"
Riktigt bra kund service om ni frågar mig. Bara -för -att så var jag ju bara tvungen till att utnyttja mina 100 kr i rabatt och beställde ett nytt linne jag spanat in tidigare plus en ny party väska, för de kan man ju aldrig få för många av!

11 Juli

Efter att ha stått upp i nio timmar, så sa mina fötter ifrån. Även fast jag har ett par fotvänliga gympa skor från reebook så märks de att jag inte är van, brukar ju annars mest sitta still i en kassa på jobbet. Men jag ska inte klaga, tiden bara flög iväg och de blev ju inte tråkigare av att jobba med Ida och Malin hela dagen :-)
Sen jag kom hem har jag i stort sätt bara städat, kände för att göra de lite fint till Chrille kommer hem imorgon och så vidare. Nu ska jag sova, tänkte jag. Så god natt!



11-20

Godmorgon! Har sovit jätte bra, fast de bästa hade ju varit om Chrille hade varit här. Men imorgon efter jobbet åker jag och hämtar honom :-) Känns iaf som att jag tagit igen lite timmar med sömn nu. Nu kan jag tyvärr inte ligga kvar i sängen och dra mig längre, utan måste göra mig iordning för jobbet. Idag kör jag nio timmar i informationen, hur de nu kan sätta mitt pass där? Jag som knappt kan något. Blir ju spännande.

Ida 21

Idag fyller Ida år och de firade vi igår på en uteplats med lite tilltugg och alldeles för mycket alkohol. Meningen var att vi skulle ut på kvällen, men de kändes inte helt okej att gå och ställa sig i värdens längsta kö för att komma in på krogen. Så jag och några till fortsatte hos mig istället. Efter lite korv med bröd tidigt på morgonen, somnade jag mätt och belåten. Fick väl si så där tre till fyra timmars sömn innan klockan ringde och de var dags att åka till jobbet. Kändes väl sådär om jag säger så. Efter jobbet svängde jag förbi max driven och tog med mig mat hem. Somnade i soffan en stund sen kom Christin över, vi har kollat film och dippat grönsaker och chips hela kvällen. Nu ligger jag i en nybäddad säng med datorn i knät. Här om dagen kom jag på att vi hade trådlöst internet (snabb tjej). Det är iaf as lyxigt att ligga här och de ska bli helt underbart att få lägga huvudet på kudden och äntligen få sova lite! :-)


Racerföraren

Var hemma redan vid sju imorse och då hade jag och Malin tagit ett stopp på donken för att äta frukost också. Tack ännu en gång för att du gjorde mig sällskap :-) Så jag kunde gå hem och lägga mig i några timmar till, så najs. Sov dock lite för länge så nu är jag stressad och hinner inte göra allt jag ville innan jobbet. Men men, var nog värt de ändå. Aja, dags att dra. Ha en bra Lördag!



Saknar dig redan!

Osten

Har nästan lyckats trycka i mig en hel skiva (tårt bit) brieost själv, utan kex. Nu känner jag mig en en ost och är lite äcklad på just ost, men fasiken va gott de är. Om man inte äter så mycket. Nu ska vi gå och lägga oss. Ska ju upp när som helst känns de som. Imorgon kommer de att bli en lång dag. Upp halv fem- köra bil i två timmar- gå på stan- jobba 13-21- hem och göra mig i ordning och sen åka och fira Ida som fyller år nu på Söndag. Hur ska jag orka?

Fredagsmys

Då har man jobbat klart för idag då, känns sådär när jag tänker på att jag inte är ledig för ens nästa Lördag. Så idag började min 8 dagars i rad vecka. Jaja, ikväll blir de iaf lugnt. Tyvärr. Är sugen på att gå ut inte på krogen utan bara ut och ta ett glas vin eller två. Men de får vänta för ikväll eller imorgon bitti klockan 4.30 ringer klockan och då är de bara att klä på sig och sen sätta sig i bilen för att köra Chrille och en kompis till Skavsta flygplats eftersom de ska till Rhodos i fyra dagar för att hälsa på Pagge som jobbar där hela sommaren. Så lite sömn kanske är bra att få. Men lite Fredagsmys blir de iaf, har köpt hem ostar, chips och frallor som jag tänkte vi skulle svulla med framför en film ikväll så nu väntar jag bara på att Chrille ska komma hem från jobbet.
Köpte med mig dessa från jobbet också. As goda!

Panik

Jag får lite panik av att de redan kommit in höst nyheter på hms hemsida. Idag är det ju bara den 8 Juli och det är drygt två månader sommar kvar (om vi har tur). Eller kvar och kvar, de känns knappt som att den har börjat. De gäller att ta vara på den, vilket jag inte kan göra idag då jag ska åka till jobbet alldeles strax!
Även om de här sakerna var väldigt fina,
så kan de väl lugna sig lite.

En riktigt bra dag.

Igår var en väldigt bra dag, en väldigt bra ledig dag som jag utnyttjade till max. Började som sagt med sol och glass hos Ida. Sen hem en snabbis då jag tog tag i diskberget och åt lite lunch, sen ner till gymmet för en timmas step som var riktigt roligt, även om jag inte hinner med i alla snurrar och svängar så sätter jag de ibland och när man väl gör de tillsmmans med alla andra med den grymma musiken får man ju nästan rysningar och super mycket energi som gör att man nästan kan stå och studsa upp och ner en timma till. När vi var klara svettiga som fan, åker jag Emma, Hanna och plockar upp Madde och tar ett dopp. Så igår blev de premiär för mig här i Sverige och de var riktigt skönt faktiskt. Sen vidare till Madde där vi gjorde i ordning kyckligsallad, bröd och lite vin och bara myste. Halv elva var jag hemma och då fick jag något ryck och började städa. Gjorde allt utom att damsuga eftersom jag inte ville väcka hela huset. Allt på en gång!

Träna & bada

Kom hem för ett litet tag sen, eftersom att Ida skulle iväg och jobba. Men några sol timmar fick vi iaf, minus en pause då vi åkte till willys för att shoppa glass. Jag försökte att bada också, men kom bara i till vadera sen gick de inte längre, kändes nästan som att man skulle få kramp. Kanske bättre lycka ikväll. Då jag, Emma och Hanna tänkte åka iväg till Trosa och ta ett dopp efter 60 minuter step!


Ut och sola

Nu har jag slängt i mig frukosten och ska bara klä på mig något, för snart står Malin utanför och vi ska åka till Idas stuga igen och sola hela dagen. Vi hörs senare. Är ledig idag föresten. Bra daaaag!!!



Sovmorgon

Klockan ringde halv nio imorse, skulle bara ligga och dra mig en liten stund och då dör mobilen. Som tur var hade Chrille ställt sin på tio, för om inte så hade vi kunnat sova bort hela dagen. Nu har jag iaf ätit lite frulle med värdens godaste tomater på mackan. Ska snart ner till gymmet för ett step och core pass idag med. Känner av lite  i magen från coren igår, de är skönt!

Toffel ♥

Tänkte bara visa vår nya hylla i köket som Chrille satt upp idag. Fick tjata ihjäl mig för att han skulle sätta upp den, egentligen orkade han inte sätta upp den samt hämta borren hos sin mamma. Men sen när han gjort de och kommer hem frågar han mig "vart jag ska ha min jävla hylla". Nu är jag glad igen och de blev fint och fyllde ut den tomma väggen.

Shopping sug

Var bara tvungen att beställa hem något från Nelly. Så de blev den här tunikan sen en väska och ett par skor från rean. Nu ska jag och Chrille ta med oss datorn in i sovrummet och kolla film i sängen. Natti!

You & Me

Igår köpte jag två handdukar på jobbet till mig och Chrille som jag tänkte vi kunde ha med oss till stranden i Grekland, fina va?

?

Idag var de riktigt kul att träna, som alltid på Annelis pass. Men de bästa är nu efter åt, när man kommit hem, duschat, ätit och bara kan sitta och mysa i soffan. Hade på mig mitt linne idag från Nelly, frågan är vad jag tänkte med när jag beställde ett grått?
Jag är ju inte den som inte svettas precis...

Kesella

Ikväll har jag ätit en hallon kesella och suttit utanför mig och pratat med Emma. Nu känner jag att ögonlocken börjar åka hiss så ska gå och lägga mig när som. Imorgon jobbar jag värdens skönaste pass från 10-16 och efter de ska jag bara hem och byta om för att gå ner till gymmet och köra step & core. Dags att komma igång var de ja!

LOVE SPELL

Fick sluta tidigare idag om jag ville och de kunde jag ju inte tacka nej till direkt. Så nu sitter jag hemma i soffan med nattlinne på. Idag träffade jag Christin på jobbet som kommit hem från Miami. Hon lämnar en påse till mig i kassan med en body mist i från victoria secret, passade perfekt då min är slut när som helst.
Tack ännu en gång.



Torre

Om tre veckor och fyra dagar är vi i Grekland vid den här tiden. Skulle verkligen behöva lite sol på mig, all färg jag fick bara ramlar av. Men de är då de och nu är nu, måste sminka till mig lite nu sen möta upp Johanna utan för mig för att åka till jobbet tillsammans. Blä! Det går knappt att beskriva hur skönt de ska bli att börja plugga, att slippa sitta på maxi var och varannan dag. Men innan skolan är de semester. Hoppas verkligen att de här kommande veckorna går fort.
Mitt ben idag efter duschen!

Tre

Har gått runt med Chrille på stan hela dagen. Konstigt nog så var de hans ide, inte varje dag han vill ner och kolla i affärer och ta en lunch. Fick iaf med mig en känning hem från hm. Så jag får välkomna den till familjen, då de blir min tredje långklänning. Tror den kan bli fin till Grekland.

.

Jag har gått från as bra till as dålig på träningsfronten. Så imorgon är de dags att ta tag i saken innan de går utför. En så länge är de lungt, men snart smäller de väl till och byx knappen flyger iväg. De var väl de, god natt så länge :)



Sommar!

Hej!
Det var inte igår. Har inte haft tid eller lust att sitta framför datorn de senaste dagarna. Nu är helgen iprincip slut, eller de är den för mig som tagit ett extra pass idag från 13-22. Men de gör inget för att jag har haft en riktigt bra helg ändå. I Fredags var jag på Tullen i Trosa för första gången, vi rejsade dit direkt efter jobbet och de var väldigt kul att få se nått annat än den här tokstan. Så fler gånger blir de i sommar. Igår var jag ledig och åkte ut till mamma när jag vaknade, vi gick en promenad och tog ett stopp på mångfaldens hus och fikade. Efter de hämtade jag Ida på jobbet och vidare ut till deras sommar"stuga". Malin och Sophie kom också dit, vi blev bjudna på mat och sen låg vi och pratade på bryggan hela kvällen. Åt godis, chips och drack alkoholfritt fin! Tog även en tur med roddbåten, en riktigt mysig dag :-) Som jag sa till de igår, så är det en sån dag/kväll som man kommer att prata om i vinter och längta tillbaka till.