Nedräkning

Igår var det exakt två veckor kvar till Mallorca. Nu börjar nedräkningen! Idag tänkte jag och Emma gå ut och lägga oss i solen, men den verkar inte vilja komma fram riktigt än men hoppas på att kunna ligga ute och sola en liten stund innan jobbet idag. Stänger ikväll igen, suck.

Over and out

Kul att komma hem klockan elva, inte.
Efter träningen idag gick jag och Malin ner på stan, som sagt. Hittade student present till Jocke och lite till. Skönt att ha de klart. Känns konstigt bara att han ska ta. Börjar känna mig gammal. 
Aja, nu ska jag ta en dusch och gå och lägga mig är as trött, känns nästan som ögonen går i kors.
De var allt för idag.

Studentpresent

Var tvungen att ta sovmorgon idag, med tanke på att jag gick och la mig så sent igår. Chrille ligger fortfarande och sover, fast de skulle han gjort även om han gick och la sig tidigt igår.
Om ett litet tag ska jag möta upp Malin på gymmet och köra spinning & core. Efter de går vi ner på stan och letar studentpresent och lite sånt.

Glad tjej

Hej två timmar senare. Nu har jag och Chrille bokat och betalat en resa till Kraphatos stad/ Grekland i sommar. Det känns jätte bra, vi skulle åkt utomlands tidigare i år men de blev inte av. Men nu finns det ingen återvändo, Torsdagen den 28 Juli åker vi. Whioo vad mysigt de ska bli! De där stället såg/ verkade helt magiskt. Har suttit nu ett bra tag och läst vad folk tycker som varit där, kollat på bilder och till och med på videos och de verkar vara hur bra som helst :-)

Från apollo- Karpathos stad kallas också Pigadia och är öns största ort. Längs med strandpromenaden ligger flera trivsamma restauranger och tavernor. Här kan du äta gott - både traditionell husmanskost och internationellt kök. Shopping eller kultur är andra saker du kan fördriva dagen med om du vill få omväxling från stranden en dag.


Hotellet
Chrille fråga om vi skulle välja balkong med havsutsikt. Dum fråga!

Till mamma

Mamma blev jätte glad för rosorna idag. Fick till och med ett sms på rasten "Gud, vilka vackra rosor".

Mors dag

Sådär ja, då var de Söndag och mors dag. Ska snart åka ut till mamma med en stor bukett rosor och sen åker jag och jobbar. Helgen iaf varit riktigt bra, eller Fredagen iaf. Då de var "world clas fest" eller de hade hyrt övervåningen/ utegården för oss medlemmar. En riktigt lyckad kväll iaf och dag. Var ju ledig och innan vi drog igång var jag på stan med mamma och lunchade och sen gick jag runt med Emma och Hanna och shoppade, hittade en tröja och min första lång klänning. Igår jobbade jag från 11-18, de var faktist inte så fraligt som man kunde tro. När jag slutade så blev de film kväll hos oss, soffan var full och bordet lika så med massa onyttigheter.

Congratulation

Godmorgon.
Igår satt jag uppe och pillade lite med bloggen. Var riktigt trött på min gamla "header". Nu slängde jag bara ihop något. Inte så noga, ville ha något svart och mindre rosa. Idag är det Fredag, idag är jag ledig, idag är de party och idag fyller Anna år.
Grattis igen värdens finaste Anna på födelsedagen!
Om ett tag ska jag ner på stan och hämta ut mitt paket från nelly och äta lunch med mamma. Så vi hörs efter de :-)

Im off!

Ikväll blev de sushi från Minako (eller vegetarisk sushi för min del) rå fisk kommer aldrig att bli min grej. Varken jag eller Chrille orkade engagera oss i mat lagning idag. Mycket mer än de har jag väl faktiskt inte att berätta de har varit en lugn dag. Ska gå och lägga mig tidigt ikväll, blev ju en kass natt i natt och sen gick jag upp tidigt imorse så jag är rätt off nu. Vi hörs imorgon :-)



Hemma!

Var hos telge akuten i morse. Det gick tyvärr inte att göra så mycket åt herpes blåsorna, som de då visade sig vara. Eftersom att de redan blivit så mycket, men fick en salva som jag ska kleta i ögat så att de röda går ner. Nu fram mot dagen har de iaf blivit bättre, mycket bättre. Från att inte kunna öppna de till snart ett normal stort öga.
Håller tummarna på att de blivit lite bättre tills imorgon också :-)

Har precis beställt hem lite nya tränings kläder, kännde att jag behövde de. Då bla. mina älsklings brallor gått sönder mellan bena.
Hittade även en rabatt kod. Skriv in PyTT69uR och få 200kr rabatt vid köp över 400kr. Så fick alltså allt detta för strax över 300kr, inte illa pinkat.

08.30

Jag tänker fortsätta......
Inatt klockan fyra vaknade jag och gick in på toaletten får inte upp ögat. Fan. Efter de låg jag och grät tills jag somande, ja jag tycker synd om mig själv. Det är så svullet så de känns som att jag fått en fet smäll. Bokade precis tid hos Telge akuten och ska dit om två timmar. Har ringt och förvarnat jobbet om att jag troligtvis inte kan komma idag och om jag gör de får jag sitta i minihuset, stackars barn säger jag bara. Orkar inte att de ska bli värre, bilderna på mig igår var ju skit snygga om man jämnför med nu. Aja, nu går jag och lägger mig i sängen igen med en te påse på ögat och hoppas på att svullnaden lägger sig lite så ja kan börja se lite.

Punkt slut.

Haha! Efter dessa bilder tänkte jag försöka sluta tjata om mitt öga. Ville bara visa, så ni förstår min frustration. Jag är inte den som är den annars, men har ju sett fram emot Fredagen och vill vara fin! Tur att jag har gulliga kompisar iaf, som har sagt att jag är de iaf. Puss på er.
Ps. de ser värre ut i verkligheten. Helt bubbligt och sårigt. Okej, slut tjatat var de ja.
Och god natt var de också ja!

Tjej snack.

Har suttit ute och pratat med Emma & Hanna på bänken utanför oss. Sa till Chrille att jag bara skulle möta upp Emma en snabbis för att lämna en sak. Kom hem nu, en timma senare. Så kan de gå!
Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon blir de träning, lite shopping vill hitta något fint tills på Fredag för att jag ska ut, med mongo öga eller inte och sen ska jag jobba. Men på Fredag är jag ledig och den dagen ska jag ta vara på för sen jobbar jag nästan två veckor i sträck där efter. God natt :-)



Full fart

Kaos dag på jobbet. Löning, mycket folk, ett mongo öga (blev uttittad). Ögat har även blivit värre under dagen, nu är de litet, rött, svullet och sårigt runt om. Undviker spegeln och får höra "shit vad du ser ut" när man kommer innanför dörren. Jaja, thats life. Dagens bästa var iaf när jag stod i info. Då kommer en kille från jobbet och räcker mig en plånbok som hittades på golvet. Jag öppnar den för att kolla vem den tillhör och ingen mindre än Anna (min syster) ropar på henne två gånger i högtalarna men ingen reaktion. Jag säger till några i självscanings kassan att (om ni ser en förvirrad tjej med brunt hår och en två årig dotter så säg till mig) och de gjorde dom, så hon fick tillbaka plånboken. Hatar sånt där, man får sån panik när man tappar mobil, plånbok eller nycklar.
Från de ena till de andra, har inte varit hemma mer än någon kvart och har redan tryckt en chocklad kaka men idag är de en sån dag. Plus att jag fick mens på jobbet också.
Ska snart lägga en te påse på ögat (tips från Christin) och hoppas på att de är fint tills imorgon :-)

En ful dag.

Om tio minuter ska jag gå till bilen och jag sitter fortfarande kvar i soffan i morgonrock.
Idag känner jag mig trött, hängig och tråkig och ful. Har precis betalat mina räkningar och de känns bra att göra de på en gång. Så man vet vad man kan röra sig med. Den här månaden ska jag lägga undan fick pengar till resan också, tänkte växla in dom vilken dag som helst, så jag absolut inte kan handla för de.
Nej, nu har jag as brådis men och andra sidan ska jag ju bara klä på mig. Kan ju inte sminka mig nu pga. ögat.

Hej lönings onsdag.

Idag är mitt öga mer svullet plus natt de har krymt så ja ser mongo ut. Har vaknat till och från hela natten för att de kliar och jag vill bara riva sönder allt, men istället har jag gått upp och kletat på mer gul salva som gör att ögat ser varigt ut. Jaja, jag överlever detta men bara fram tills på fredag för då ska jag ut och accepterar inte de här då, för idag tror jag inte ens att de går att lägga på mascara idag. Men från de ena till de andra, så kom jag på en bra ide igår att äta frukost på stan innan träningen idag. Så de tänkte jag, Malin, Emma & Ida roa oss med om en liten sund.

@work

Hej!
Sitter på jobbet och har en kvarts rast. Idag är de mycket folk och mycket att göra, konstigt så här dagen innan löning. Jaja, ska väl gå upp och käka ett äpple eller nått mer hinner man inte på en sketen kvart.
Jobbar till halv tio ikväll. Sen ska jag rejsa hem och lägga mig på soffan.


Krig

Sådär då har man gjort en matlåda, som räcker till två omgångar eftersom att jag proppade dom. Taco köttfärs och grönsaker med lite keso till bara. Ser lite godare ut än Mickis låda igår tycker jag. Har också krigat med Torsten i badkaret. Det är dags att gå ner till djuraffärn och låta dom raka honom i baken. Eftersom att han är så långhårig så fastnar de där bak ibland efter han har gjort 2an och de är inte kul. Nu har vi iaf skaffat katt shampoo, så de känns ju lite bättre än att ta lite dove tvål när de händer. Nu blev klockan mycket, ska ner till gymmet och köra en timmas bodypump med Malin och Ida :-)

Tisdag morgon

Idag har min vagel i ögat blivit lite större och spritt ut sig lite mer, de gillar jag inte. Det ser äckligt ut, de kliar och de blir svårt att måla mascara på ögat när de är lite svullet. Men, får ta och köpa mig en super kräm så den snart försvinner. Nu ska jag pallra mig till köket och koka havregrynsgröt.

Natt shoppar

Blev inget god natt för min del. Loggade in på Nelly istället, beställde hem strandväskan i rosa och en vit "typisk Linn" tunika. Hoppas den är lika tjusig som på bilden. Nu blev jag trött. Bra de, för klockan är alldeles för mycket.

Mums

Mickis matlåda på jobbet idag. Köttfärsås och spagetti för er som inte ser de. Det bokstavligen talat dammade om av mögel när hon öppnade den (framför mina ögon när jag åt). I övrigt så har de varit en bra dag idag. Trots att jag jobbade tråk passet från tre till tio, tiden gick snabbt och jobbade tillsammans med bra kollegor. Vilket gör de hela mycket roligare. Det är fördelen med att jobba kväll, för de är vi "ungdommar" som åker på stängningarna för de mesta. Med de sagt, säger jag även god natt ska gå och lägga mig nu och försöka sova fast jag inte är de minsta trött.

On the beach

Strandväska 79 kr hos Nelly. Jag måste ha en ny, för min gamla i "korg" har gått sönder i handtaget. Nu är de dessutom fri frakt fram till den 31a. Så frågan är bara vilken färg? Lutar åt den orangea eller den rosa.. Näe, nu går jag ner och tränar själv, fy vad tråkigt.

Paket

Wiho! Mitt HM paket har kommit, går och hämtar de efter träningen och håller tummarna på att allt är bra.
Framför allt den gula!

Nedräkning

Godmorgon! Eller jag har varit vaken över en timma men iaf. Nu är det ny vecka, vilket innebär att Mallorca resan närmar sig, drygt tre veckor kvar men ja tror de kommer gå fort. Mamma är söt och har redan shoppat solkräm, shampoo mm till oss. Nu ska jag äta två ägg mackor sen vänta in till klockan blir dags för att gå ner till gymmet för spinning och core.

En bra Lördag

Då var det söndag, igen. Gårdagen gick alldeles för snabbt. Jag och mamma var som sagt på skogshöjd spa, där vi fick en varsin rygg och nack massage och inte en ansiktsbehandling. De satt hur fint som helst, framför allt när man blir så stel i nacken av att sitta flera timmar i kassan var och varannan dag. Efter de, spenderade vi ytterligare några timmar på relaxen där vi åt, simmade, satt ute och solade, satt i ångbastun osv. Fram mot kvällen åkte jag och Chrille hem till mamma och Tomas och grillade, som sagt. Vi blev bjudna på grillade grönsaker, kött och bakpotatis och glass till efterrätt. Sen satt vi bara ute på deras altan vid brasan och pratade tills de blev mörkt, halv tolv åkte vi hem och sov. Idag har jag städat, har till och med skurat toaletten. Har också umgåtts med Christin, vi gick ner på stan och köpte lunch med hem till mig och slingmedel till hennes hår som jag slingade. De blev jätte fint  och hon åkte precis hem. Ska snart göra mig iordning för jobb, tog ett extra pass idag från 15-20. Lätt värt när det är dubbelt betalt idag.

Godmorgon!

Igår efter jobbet gick jag, Malin och Ida ner till dalparken och slog oss ner på en filt med Sandra och co. Vi lyssnade på musik och drack nått glas vin. Chrille kom också förbi efter jobbet, när de blev kallt och blött i gräset gick vi hem och sov. Idag är en bra dag, en dag jag har sett fram emot. Jag är ledig, det är fint väder och jag ska på spa med mamma och få en ansiktisbehandling. När vi softat klart på spat, ska vi ner på stan en stund. Och fram mot kvällen åker jag och Chrille ut till mamma i Nykvarn och grillar. Kanske åker tidigare också om de fina vädret håller i sig så kan man sätta sig på altanen och sola lite också.
Nej, nu fick jag bråttom jag ska hinna träna innan allt de här. Så nu kilar jag, hej då!

Friday

Trots träningsvärk i benen från både spring turen och gårdagesn tränings pass med mamma, gav jag mig upp klockan 6.00 i morse, för att gå på step 06.30. Hade aldrig gjort de om inte Emma och Hanna var med. Körde en timma upp och ner på brädan, sen hem och duscha. Efter de gick jag och la mig igen och de känndes väldigt lyxigt och jag känner mig väldigt duktig. Nu har ätit frukost, ska göra mig iordning när som för att sen åka till jobbet.

Lite roligare

Malin ringde nyss och sa att de bytt tid på henne. Så vi jobbar samma tid idag. Nu blev de iaf lite roligare att åka till jobbet. Ha en bra dag :-)

Trött

Va trött jag är!
Fattar inte varför gick och la mig direkt efter big brother igår och nu vill ögonen inte hålla sig öppna.
Satte mig framför datorn när jag gick upp. Kom på mig själv sitta och blunda med datorn i knät. Tänkte käka lite brukost nu, så förhoppningsvis vaknar jag till lite efter de. Hatar att vara trött på jobbet. Då kollar jag bara på klockan hela tiden och tiden går extra långsamt.
Ps. är otaggad på min lunch!

Bara för att

God kväll. Hänger i soffan med Chrille och Torsten. Persiennerna är nere och lägenheten är städad. Så vi ska fortätta chilla nu framför big brother som börjar när som. Imorgon har jag de o-värdaste passet på hela månaden 11-16 men också de skönaste. Efter de ska jag antingen svika world class för att gå på mammas pass på sydpoolen. Spinning och core, som hon börjat köra. Eller, så drar jag och Chrille iväg nånstanns och tar med oss grillen. Beroende på väder och vind. Nej, vilket töntigt inlägg de här blev. Riktigt kasst. Skriva bara för att skriva. Aja, nu har jag iaf fördrivit lite tid iaf.

De går bra nu

Efter jobbet idag, åkte jag bara hem och bytte om sen vidare till Tveta med Emma. Jag är väldigt inponerad över oss båda, vi sprang 5km non stop på drygt 45 minuter. Nästa gång hoppas vi på en ännu bättre tid! Drack mina shakes på jobbet idag också. Den första var okej, sen blev de tråkigt och jag blev hungrig. Men nu efter spring turen gjorde jag en stor sallad med mozarella. Det satt fint.


Slut klämmen

Ska åka lite tidigare till jobbet. Tänkte köpa en förpackning med naturdiet och sen dricka en innan jag börjar. Min tanke var då att byta ut lunchen mot en sån och ev frukosten. Sen bara äta ett ordentligt mål om dagen. Egentligen skulle jag bara vilja dricka, för bäst resultat men skulle aldrig palla. Detta är bara en snabb lösning, eller ja, slut klämmen nu innan semestern. Får se hur länge jag pallar. Jag gissar på en vecka. Haha!


Bas plagg

Jag har alltid stört mig på de som köper exakt samma plagg fast i olika färger/mönster. De känns lite tanat varning. "Alxelssons hade rea och därför köpte jag flera blusar i fast olika färger, eftersom de är så sköna och billiga". Och nu gjorde jag dessamma. Blev bara en bild, men de andra är ett hel vitt och ett hel ljus gult.

Berg.


Godmorgon.
Nu har jag ätit frulle och ska snart ta tag i disk berget som väntar i köket. Det är pinsamt mycket disk, jag och Chrille har sagt att vi ska dela på den. Vi har lovat oss själva flera gånger att de inte får bli så där mycket. Vi är bra till en början och diskar direkt efter oss, sen händer det bara nått och vips så har man ett berg!
Det känns som att jag har skrivit de förut, om vårt disk berg... lovar att detta blir den sista gången för nu ska vi skärpa oss.

.

Nu säger jag god natt. Imorgon ska jag jobba mellan 12-18. Fick en ny tid, jobbar bara fyra dagar den här veckan och slutar som senast klockan 19. Skönt att komma hem skapligt, för en gångs skull. Även om jag oftast föredrar att börja senare, framför allt om det är bra väder.


En snäll flickvän.

Innan träningen sprang jag ner på stan en kvart innan de stängde. Igår la jag undan tre linnen på HM, alla lika dana fast olika färger. Tänkte att jag kunde visa, fast imorgon isf. Eftersom att min mobil kamera inte har blixt, så kommer bilderna att bli kassa just nu. Hann även gå in på lindex och spana in ringen ovan en snabbis. Hade kikat på den på deras hemsidan tidigare, synd bara så var den minsta storkeken som fanns kvar M/S alldeles för stor,c så de fick va. Nu ska jag dra på mig mys dressen och åka och hämta Chrille som slutar jobbet när som, känner mig överdrivet snäll. Men vem vill gå hem i det här vädret?

Blöt

Älskar Annelis spinning pass. Musik och allt är bra, så därför ser man ut då här efter åt. På ryggen finns inte en torr fläck. Eller fanns ska jag väl säga, har faktiskt duschat och hängt upp de på tork nu. Nu ska jag bara ta de lungt och invänta big brother, egentligen kanske man inte skulle sitta framför varken data eller tv just nu, eftersom att de både åskar och blixtrar emellan åt. Fast, de är inte så extremt än.

Hallon

Igår provade jag en av den nya kesellan med hallon smak. Den var as god! Åt den framför Avatar, som Chrille köpte igår tillsammans med Emma och Malin. Somnade dock den sista halvtimmen (?) den filmen tar ju aldrig slut känns de som. Idag har jag jobbat fram till fyra. De första jag gjorde när jag kom hem var att slänga av mig maxi kläderna och på med ett nattlinne och upp med håret på huvudet. Nu ligger jag i soffan och tar de lungt ett tag innan de är dags att möta upp Hanna på gymmet och köra 45 minuter spinning :-)

Man tager vad man haver

Äter middag i soffan framför two and a half men, med täcket på. Blev en väldigt torr pasta sallad dock med gurka, tomat, majs och morötter.

Hair

Funderar på om jag ska ta och snygga till håret ikväll, har slingmedel hemma så kanske ska försöka trolla bort lite utväxt. Samtidigt som jag är sugen på en aning mörkare, som sagt. Kanske går ner på stan innan de stänger och köper hårfärg för att dämpa de jätte blonda! Nej, de borde jag inte göra. De är inge bra att mixtra med sånt själv hemma, att slinga utväxt är en annan sak.

Tränings dags.

Nu tänkte jag traska ner till gymmet för att köra spinning och core.
Måste lägga på ett kol på träningsfronten nu igen känner jag! 

Den 14 Juni

13

15:00 - 20:30
14

15

16

17

18

19

20

21

Så najs! När jag kollar mitt jobb schema på internet och klickar mig vidare till nästa månad och ser dessa underbara lila pluppar som betyder semester. Om mindre än en månad så åker jag, mamma och Jocke till Mallorca. Längtar.

Helgen

Hej!
Har lyst lite med min frånvaro här ett tag känner jag.
Men de kan bero på att jag har jobbat hela helgen och varit på personal fest, eller Maxi Gala som de så fint hette.
De var bland den roligaste personal festen på väldigt länge. Vi höll till uppe på Torekällberget, där de bjöds på tre rättters middag och efter de blev de lite pris utdelningar och massa dans och bra musik.
Jobbade sen dagen efter hela Lördagen, från ett till nio. Väldigt segt måste jag säga!
Igår jobbade jag med, sen åkte jag hem till mormor och morfar och åt mat och kollade på kort från när man var liten. Sen åkte jag hem till Malin, vi drog igen gardinerna och la oss i bäddsoffan och kollade skräckfilm och åt godis och ostbågar. Så, de var min helg lite kort.

Dagen

Blev glad att det inte regnade på min lediga dag! (som de skulle göra) Därför har jag varit ute hela tiden.
Började med en springrunda med Ida och hennes kille, as jobbigt var de. Även om de går bra på alla pass på gymmet osv, så betyder de inte att man orkar kuta hur länge som helst tydligen. Men skönt var de. Efter de åkte jag och handlade frulle, sen hem till Malin och åt på hennes balkong. Gick även förbi och handlade en födelsedags present till mormor i inrednings butiken som ligger i Rosenlund, som är väldigt mysig. Skulle kunna tänka mig att bo där inne faktiskt. Och efter de, vid fyra åkte jag och Chrille ut till Järna eftersom att han ville fiska. Tyvärr blev de ingen fisk men de var mysigt ändå. Vi tod med oss en grillad kyckling mm och åt middag vid vattnet, inte helt fel. Nu blev de ett helt inlägg om min dag. Nu ska jag snart sova, men innan de måste jag måla naglarna. För de måste vara fina tills imorgon då de är personal fest på Torekäll berget och jag ska jobba innan de, så de bli järnet hem efter jobbet och snygga till mig lite innan tre rätters middagen.


Onsdag!


Vi låg ute och solade i över fyra timmar, helt underbart. Blev kiss nödig och gick upp till mormor och morfar som bor precis i närheten. Fick med mig en påse bullar också, inte helt fel. Chrille ledsnade efter ett tag och gick hem, medan jag och Emma pressade in i de sista. Nu sitter jag hemma med morgonrocken på efter en väl behövlig dusch. Ska åka till jobbet om senast en kvart så kanske ska ta och snygga till mig lite. Kör till stägning ikväll, blä. Vill inte jobba idag. Vill vara hemma och grilla tillsammans med Chrille, Emma och Alex ikväll.

En färg klick

Jag gillar mina nya ringar. De ser ut som tuggummin från en tuggummi- automat. Kommer inte att använda alla på samma gång om någon undrar, de är iaf från HM och kostade nada.

Steka!

Nu har jag haft två soliga dagar. Trots att jag har jobbat så har jag kunnat lägga mig både innan och efter jobbet i bikini överdel och shorts i solen. Idag har jag lite träningsvärk från gårdagens träningspass, en timmas bodycombat. De är axlarna och armarna som får lida lite idag, men jag gillar. Idag och igår kväll har jag funderat på hur jag ska göra, om jag skulle gå på lunch passen idag (favorit passen) eller om jag skulle lägga mig i solen.
Hade gjort båda om de inte vore att jag ska jobba, men gymmet står ju kvar men man vet ju inte hur länge solen är här. Så de gäller att passa på! Idag känner jag dessutom att de svider lite i ansiktet, ska leta efter en solskydds faktor innan jag drar och väcka Chrille som kors i taket också vill följa med.

Shorts premiär.

Nu ska jag bara klä på mig, tror att jag kör på shorts idag för första gången i år. Sen åker jag och Ida hem till Anna och solar ett par timmar innan jag börjar jobba!

En bra helg :-)

Blev en lite blogg pause under helgen. Har inte suttit framför datorn någonting. Då betyder de att man haft en bra helg :-) Som har bestått av födelsedags fika, en drink kväll, lek med Alva och middag hos Anna, lite jobb och grillning tillsammans med chrille i Lövsta (Enhörna). As mysigt, vi åkte dit igår efter ja slutat jobbet. Satte oss på en brygga med våra stolar och solade, åt grillat kött och fetaost sallad och bara njöt av livet.


19.30

Efter jobbet gick jag och la mig i sängen en stund, sen var de dags för en timmas step. Idag var de as svårt när de kom till massa snurrar/salsa steg som han inte gick igenom innan. Alla var grymma, utom jag då. Men de bjuder jag på, stog och joggade på stället när vi kom till den delen så svettig och trött belv jag!
En bild från när jag låg i sängen och vilade, Torsten gled in och jag vet inte vad han höll på med! Kliade sig lite i rumpan kanske?

Nytt


Sen jag såg att de skulle komma ut nya fina bikinisar på hm reklamen, så loggade jag in direkt imorsre och gjorde en beställning och vissta storlekar var redan slut! och de kom in nån gång i morse. Eftersom att jag öppnar idag och ändå skulle upp tidigt så passade jag på att beställa jag med. Så nu har jag lite nytt till i sommar plus ett handspand.  Näe, nu måste jag göra mig i ordning. Ska åka till jobbet om 15 minuter, så borde skynda mig nu.

http://malinramstedt.blogg.se/

Det har hänt något stort idag! Malin har uppdaterat sin blogg.
De senaste inlägget hon skrev var- 2010-06-14 @ 15:09:12. Då hon skrev om en midsommar klänning och nu är vi snart där igen. Så idag kände hon att uppdatera igen efter snart ett års tid, de är stort!

En förändring

Jag har gjort de förut, färgat håret brunt och jag kommer säkerligen inte att göra det igen. Men ibland blir jag bra sugen på en förändring och i grund och båtten så är jag ju nästan svart skalle och de är tröttsamt att alltid behöva fixa den där utväxten. Har börjat fundera lite på att färga håret brunt och kanske få de lite ljusare i topparna eller nått i den stilen. De är ju väldigt fint med brunt hår och ljusblå ögon, tycker jag. Men som sagt jag är feg och vet att jag trivs bäst som blondin plus att de är ett himla jobb att få tillbaka den blonda färgen igen, om man vill det.










ps. vet inte varför texten blev så konstig.

Träna med Emma :)

Sitter och fryser i soffan efter att ha druckit upp min smoothie som var is kall. Nu ska jag klä på mig träningskläderna och sen möta upp Emma och köra step och core. Är jätte glad att jag har nån att träna med idag, för nu var de över en veckan sen jag hade någon att träna med. Men jag är iaf glad över att jag gått ner och kört några pass själv iaf, även om de är mycket roligare att gå tillsammans med någon och att man kan puscha varnandra och allt de där, så gör man de ju ändå för sin egen skull så de är bara att ta sig i kragen och köra på!
Idag är de i stort sätt samma pass som förra veckan, vilket är skönt för att då satt jag alla steg hela passet och de är as kul. All träning är ju kul när man kan. Önskar bara att jag kunde aerobic också, ser så jävla kul ut. Men jag har testat nån gång och gick ut efter 30 min då jag mest bara stod där och såg dum ut.

Shooter

Det blev en sovmorgon idag också. Fast hade jag inte sovit till tio, så hade jag aldrig orkat med dagen. Somnade nämligen runt två igår natt. När jag kom hem från jobbet igår klockan evla, åt jag och Chrille lite ost och kex i soffan sen tog vi med oss datorn in i sovrummet och kollade på en film han hade laddat ner. Efter kanske tio minuter sa jag till honom att "jag kommer att somna när som helst", han tycker jag är så tråkigt att kolla film med så där sent för att jag alltid somnar, så tänkte bara för varna honom. Då däger han "men nu börjar ju filmen, på riktigt". Ansträngde mig då för att se vad som skulle hända och efter de höll jag mig vaken till slutet. Då är den bra! Från att ögonlocken åkte hiss till att sitta på helspänn och vara helt inne i filmen. Så vill ni se en bra film, ska ni se Shooter.

Grattis!

För det är ingen vanlig dag, för det är Idas födelsedag. Hurra, hurra hurra!
Grattis kära väninna (hihi) på 21 års dagen. Nu kan vi snart förja kalla varandra för vänninor för vi börjar bli old. Nej, men jag ville inte ge dig ett ångest inlägg över åldern utan jag ville ge dig ett GRATTIS inlägg :-) Puss.

Ett år sen

Fan va fort tiden går. Känns som att det var igår, eller okej inte igår men ett halv år sen jag var på Idas och Vickans genensamma 20 års fest hos Ida. Då var de varmt och skönt och nästan alla tjejer hade klänning och bara ben och idag kom de lite snö i Maj månad, kul. Men de jag ville komma fram till var att Ida fyller år imorgon och att de är läskigt hur snabbt åren går. Snart är man väl pensionär och grejer.

Fixat och donat

Blä, vad trött jag blev. Bra tajming innan jobbet tycker jag. Tror jag hinner blunda en liten stund innan jag måste åka. Idag har jag och Chrille fått massa nytta gjord här hemma. Vi åkte först och storhandla när vi vaknade och sen har vi städat och åkt till djur affärn och köpt en ny lite större klösbräda/Kattställing till Torsten. Han har ju "växt ur" sin förra, pyttelilla sak. Så nu blev det en normal stor, skulle aldrig dra hem ett helt schabrak. Egentligen hatar jag kattställningar, de är riktigt fult men vad gör man inte...?

Snooza

Idag snoozade jag minst tio gånger, orkade inte gå upp när klockan ringde helt enkelt. Nu har jag dock bråttom bara för de, ska snart ner till gymmet. Först blir de bandet 30 min sen spinning 30 min och efter de snabbdusch och en lunch på stan med mamma :-)
Bråttom var de ja, byebye.

Mot jobbet

Blev en timmas promenad och ett stop på jätten, köpte med mig lönneberga skinka från disken och lätt keso. Kände för lite smal mat efter allt skit (som sagt) och så fick jag en matlåda på de. För om 20 minuter åker jag till jobbet och jobbar till halv tio ikväll. De var allt för idag skulle jag tro. Pusss



1 maj

Vad skönt det var att vakna upp i min egen säng imorse, annat än att vakna upp i en trång våningsäng i en liten hytt och folk som går loss utanför. Kryssningen var helt okej, alla vi blev väldigt besvikna på musiken. "Stockholms hetaste natt djs" eller va de stog på hemsidan som skulle spela musik, måste ha ramlat över ombord eller nått. För all musik lät lika dant och de var aldrig någon som sjöng bara "dunka, dunka dunka" vilket belv lite enformigt att dansa till lixom. Så bortsätt från musiken och alla drägg, så var de en bra kväll och de var framför allt kul att göra något annat. Idag börjar jag jobba klockan tre, men tänkte ut och gå en sväng innan de. Måste röra lite på mig, de blev ju en del alkohol, godis, chips och så lite donken och max i helgen. Så nu är jag mätt på onyttigheter. Synd att de inte går några pass på gymmet idag, eller de första börjar när jag börjar jobbet, dåligt!