hedlandet

Följde med Malin och hennes mamma till Hedlandet idag. Älskar att gå omkring där, framför allt bland hem inredningen där finns det så mycket fint. Fick med mig en hiss gardin till vårt andra rum och jag tycker att det blev bättre än innan. Nu funderar vi på att skaffa en bänk med förvaring att ställa under fönstret. Bortsätt från gardinen så blev det lite ljus också. Ett vanilj doft ljus, två röda till vardagsrums fönstret och en ljus hållare/kruka. Nu ska jag hem till Emma och hänga en liten stund. Hej så länge!

skoj

Äter en torftig gofika framför topmodell. Egentligen vill jag inte ha annat än chocklad (lingon veckan är på väg) men försöker att stå emot och nöjer mig med ett äpple och vatten.

dragkedja

Igår åkte jag, Malin och  Sophie till Nacka och kikade och åt mat. Köpte med mig en tröja hem från Zara, en vanlig svart med en dragkediga längs hela ryggen. Hade på mig den idag och gillar den jätte mycket.

woolrich

Har precis lagt ett bud på min dröm vinter jacka på Tradera. En brun woolrich med stor fin päls. Hoppas jag kammar hem den. Vill verkligen ha en ny i år. Har gått med min fjälräven dunjacka nu i fem vintrar och känner att det är dags att uppdatera mig lite. Dock har jag inte råd att betala drygt 7000kr som den kostar i butik, därför är tradera ett bra alternativ för studenter ;-)


kvälls film

Nu lägger vi oss i sängen med laptopen i knät och kollar baksmällan 2, hoppas jag orkar kolla klart bara. Chrille tycker de är så tråkigt att kolla film med mig på kvällarna eftersom att jag bara somnar. Så ska försöka bevisa att jag inte är så tråkig. För jag håller med, det känns värdelöst att kolla film med någon som ligger bredvid och snarkar.

blue lagoon

Åkte hem till Malin idag efter skolan. Vi la oss i soffan och sappade lite på tvn och fastnade framför filmen back to the blue lagoon. Vilket var som en "kopia" av orginalet the blue lagoon,
som är mycket bättre och skådespelaren Brooke Shields är så hilma vacker!

zoombie

Sitter i skolan och är mer eller minre en zoombie! Är så sjukt trött. Höll på att försova mig i morse också, men som tur är hade Chrille tvättstuga så han kom upp klockan åtta och väkte mig. Så jag hann i alla fall. Nej, om jag ska ta och skriva vidare på mitt arbete fast jag är i stort sätt klart men ändå. Hej så länge :)

första advent

God kväll!
Ligger i soffan och kollar på Love actually!
Hade en trevlig kväll hos Mickis igår som slutade i en liten utgång, på inte ens en timma. Utan vi gick och åt istället för att dansa. Idag har jag varit hemma hos mamma på advents fika och sen storhandlat med Chrille.
Nu börjar filmen igen.. :)

dinner time

Nu åker jag till Jätten och köper något till middag. Blir nog inget mer komplicerat än en youghurt och en fralla. Måste få något i magen innan jag ger mig på vinflaskan och Chrille är ju inte hemma, så därför orkar jag inte engangera mig på mat lagnings fronten. Ciao!


new in

Ikväll ska jag hem till Mickis och fira henne som fyllde år nu i veckan. Och jag har två nya tröjor att välja
emellan att ha på mig, det är lyx!

Nu är de jul här i vårt hus...

Fast det har de varit hela veckan hemma hos oss. Tjuvstartade redan i Måndags och satte upp alla stjärnor, allt utom ljusslingan på ballkongen som införskaffades igår.

snusk

Hej!
Nu har jag slagit snusk rekord. Jag har varit svättig i drygt fyra timmar. Efter stepen imorse skulle jag och Emma bara springa in på systemet innan vi skulle hem. Men det slutade med en runda på stan och ett stopp på nancys eftersom vi var vrålhungriga. Nu ska jag ta ett efterlängtat bad, hehe.

annorlunda träning

Det känns redan i kroppen att man tränade i två timmar! Det började med step sedan magdans som var helt nytt för mig men kul och svårt, kul att få skratta lite åt sig själv och ta det med en nypa salt. Slutligen ringdans, där alla höll varandra i lillfingret och sen dansade runt i salen i drygt en halv timme. Man skulle ju kunna säga att jag kommer att äga på näst kommande personalfest.
Nu ska jag sova, god natt!

orientalisk afton

Här om dagen fick jag hem detta smyckes ställ. Ska dock fylla det med mer smycken men dessa får hänga där tills vidare. Nu drar jag och tränar med Emma och Hanna allt från step till mag och ringdans. Hur ska det gå?

övertrött

Är så trött så att ögonen svider, har inte flyttat mitt as sen jag uppdaterade sist. Där av ingen dusch, vilket resulterar i att jag måste gå upp tidigare imorgonbitti för att göra det då. För mitt hår är as flottiz, åh jag kommer att vara så arg på mig själv när klockan ringer. Men men, nej nu ska jag sluta terra Emma på fb chatten. För att när man gör det och får bara tillbaka svar som "SOV" så vet man att man tråkat ut en person och borde sova. Så godnatt!



Ps. Man vet att man drar ut på tiden för att gå och lägga sig när man först publicerar ett inlägg och sen går man tillbaka efter att ha googlat på "zzzz" för att pryda inlägget med en bild. För att det förhoppningsvis ska bli lite roligare att läsa och för att man har svårt att slita sig från dumburken.

den där klänningen

Btw, så måste jag börja tänka om på nyårs klännings fronten igen. Fick hem min klänning i början av förra veckan, men den åkte tillbaka. Den passade inte mig, inte pga av storleken utan pga modellen. Den var alldeles för djupt urringad och drog jag upp den så blev den för kort och blev den inte för kort så var bröstvårtorna på väg ut. Men det var så himla synd eftersom att jag har krigat efter att få en, då den tagit slut på noll tid.



host host host

Har varit med Malin hela dagen, vi har käkat middag tillsammans och bara tagit det lungt hemma hos mig.
Nu sitter jag bara och drar ut på tiden eller jag sitter och samlar kraft till att orka gå och ta en dusch, ibland kan det vara överdrivet jobbigt. Kanske har lite att göra med att jag känner mig trött och hängig eftersom jag fortfarande är lite förkyld och så. Och på tal om det så blev det himla pinsamt för mig när jag var och handlade på Jätten igår. När jag sår i kön med mina varor på bandet kommer en host attack som heter duga, får inte luft och heller inte fram ett ord. Alla runt omkring stirrar på mig och jag står och hostar tills tårarna rinner och blir alldeles röd. Tjejen i kassan säger att jag kanske ska gå och dricka vatten och härnvisar mig till ett handfat bredvid pant maskinen. Samtidigt kommer det upp galla/ vit spya, eftersom att jag kostade så hårt. Så där står jag och hänger över de lilla handfatet ett tag. Kommer tillbaka och betalar, medan jag hosar loss. När jag packar får jag fram "men vad pinsamt" och hosar vidare ut... Ja så kan det gå! Tråkigt bara att jag inte kunnat träna någonting, hoppas hostan försvinner till helgen så jag kan gå på stepen iaf, mitt favorit pass!

Ganska så fina blev dom allt!


cupcakes

Nu är jag och Malin klara med vårat grupparbete, som handlar om deprission hos unga. Spännande och skönt att vi är klara! Nu ska vi åka till jobbet och handla lite ingridienser till muffins eller cupcakes som vi faktiskt tänkte försöka ge oss in på. Dom ska vi ha med oss till skolan på Fredag då vi har en basar, alla pengar för loppis sakerna och mat/fikat kommer att gå till gatubarn i Etiopien :-)


rethosta

Är hostig och hängig! Har torr och rethosta som går loss, vilket resulterar till trötthet. Så nu tar jag en dusch sen kryper jag ner i sängen. Hoppas de gett med sig tills imorgon annars får jag besöka apoteket. Godnatt :-)


du gjorde min dag

Nu vet jag vad jag ska blogga om, något som gjorde mig väldigt glad på jobbet igår. Jag har haft en liten klump i magen ett tag då jag fick reda på att sista in släppet till world class festen den 3 dec var klockan tio. Då jag slutar klockan kvart över tio. Jag ville så gärna gå på den och tack vare Jenny så kan jag det. Hon var så go och bytte tid mig mig så jag slutar klockan sex istället. Det är inte alla som vill ställa upp och jobba till stägning en Lördag kväll! Tack ännu en gång!

rast

Sitter i datasalen och fördriver tiden på lunch rasten med Malin.
Äsch, jag kommer inte på vad jag ska skriva...
Så vi hörs senare när jag har något att komma med :-)

slut

Då var det Söndag och helgen är så gått som slut, igen..
Jobbade till fem igår och när jag kom hem åkte jag och Chrille och handlande till Middagen. Lagade god mat och kollade på så mycket bättre och sen en film. Igår var en sån dag då jag inte orkade göra någonting annat än att ligga hemma i soffan. Förra helgen var ju helt galen och sen i Fredags blev det nått glas vin hos Minna så igår var jag inte sugen alls! Nu ska jag börja göra mig iordning, idag blir det jobb från 13-20!

Tjejmiddag

Sitter hemma med Malin i soffan. Jag drar ut på tiden för att gå och ta mig en dusch innan det är dags att åka ut till urskogarna i Enhörna till Minna för en tjejmiddag med några från jobbet. Malin tjatar här bredvid om att det börjar bli brådis, tidsoptimist som man är... ha en trevlig Fredags kväll!

maxis nya vår kollektion 2012

Jag lånade den här bilden av Andra en blogg jag slinker in på ibland. Nu fick jag dock en "chock" då hon modellade för Ica maxis nya kollektion som kommer till Maj. Jag vill inte bära gröna brallor och en grön/röd rutig skjorta i vår. Fattar inte varför vi inte kan få behålla det vi har just nu. Jag menar butiken är ju röd så räcker det inte bara med en röd skjorta och sen neutrala gråa byxor. Nej, nu ska vi bli torterade i denna outfit, tur att man bara jobbar varannan helg!

handmade

Idag var mina keramik saker klara och färdig brända. Måste erkänna att jag blev rikigt nöjd över ljuslyktorna/ kronorna, som blev jätte söta. Hjärtarna där emot till mormor och morfar, blev sådär. Jag hade tänkt mig två hjärtan som skulle se gammalrosa/ steninga ut. Men de ska ändå bli kul att ge bort de i julklappar och billigt om inte annat, 15kr fick jag betala för degen :)

?

Go kväll!

Har inte haft någon lust att sätta på datorn tidigare idag, kors i taket. Utan efter skolan så har jag iprincip legat i sovrummet och kollat på tv. Okej, jag har diskat, lagat mat och skummat lite i min sociologi bok också. (måste ju erkänna att jag gjort något bra också). Förtillfället sitter jag i soffan och glor på ännu mer tv, just nu kollar jag på fråga Olle. Som förtillfället är galnare än vad det brukar vara, det handlar bla. om en man som är 37 år som är gift med en tant som är 76 år! Kärleken har ingen ålder, eller?

lång promenad, spinning och box

Sitter och äter en grekisk sallad och kollar på tv samtidigt som jag snegar på klockan hela tiden. Kom iprincip nyss hem från lång promenaden med mamma och känner mig stressad, om en timma ska jag befinna mig på gymmet för att köra kvälls spinning i 45 min och inte nog med det 30 min box efter. Så försöker att ladda lite, egentligen vill jag bara krypa ner i soffan och ligga kvar där men de kommer att bli kul :)

den rätta

Jag är så glad över att jag hittat en nyårs klänning! Blev kär i den här första gången jag såg den på Nelly men då fanns den ju såklart inte i min storlek. Efter de tog klänningen slut, men jag ville verkligen ha den så googlade runt lite och hittade samma klänning på Topshop där den såklart fanns i alla färger utom marinblå puls att den var nästan dubbelt så dyr på deras hemsida. Precis när jag ska stänga av datorn och ge upp, så kollar jag min hotmail där jag fått ett mejl från Nelly och klänningen hade kommit in i min storlek. Då var jag väldigt snabb in och klickade hem en. Var inne nu igen bara för att och då var de slut igen. Håller alla tummar på att den passar och är lika fin i verkligheten. Den lär ju komma hem vilken dag som helst!

satsumas

Har förtillfället dille på satsumas, de är skit goda den här årstiden och de går att äta som godis!

Onsdag

Idag har jag lite träningsverk efter gårdagens aerobic som visade sig vara i en och en halv timma. Plus att det la till styrke övningar dvs. att vi skulle gå ner och göra armhövningar samt benböj mitt i passet och sen avslutade vi med lite situps på mattan. Om en liten stund ska jag möta upp mamma för att gå ut och gå en lång promenad i kylan!

Nu: aerobic

Vad farligt det var att lägga sig i sängen med datorn i knät, nu känner jag verkligen hur trött jag är. Har varit i gång hela dagen, men det spelar ingen roll för nu ska jag ner och köra en timmas aerobic och helt plötsligt blev det lite bråttom ska möta Hanna där om 25 minuter så kanske dags att hälla i sig ett glas fil så man får något i magen och sen byta om?

fint i köket

Har pysslat och fixat med min köksgardin som jag hämtade ut på posten idag efter skolan. jag har strukit och hängt upp den fel, fixat till, blivit arg på Torsten som leker med snörerna när jag står och stryker. Tillslut blev jag äntligen klar och kolla så fint det blev!
Har dock tjuvstartat lite eftersom detta är mina julgardiner eller det blev det då jag hängde på hjärtat, som jag köpte på in och fin lika så de lilla huset. Nu är de bara en ljusstake som ska upp så småning om sen är det nog lite lagom juligt i köket, gillar inte när man går loss på julsaker.

smyckes ställ

Nu i veckan (villken dag som helst) bör mitt smyckes ställ komma hem. Ida beställde ett till mig med i början av förra veckan, så delar vi på frakten. Så då blev hela kalaset på drygt 200kr. Så värt! I andra små inrednings butiker kostar de nästan de dubbla. Det kommer iaf göra sig fint på byrån bredvid klädställningen!

cool eller kass?

Jag kan inte bestämma mig om jag tycker den här tröjan är lite cool eller om den bara ser ut som aluminium folie?

tisp

Nu ska jag ta ett bad och sen måla naglarna i mitt nya nagelack, som jag för övrigt köpte på maxi för 20:- och som jag senare hittar på Nelly för 98:- så om någon vill ha ett lika dant så kolla på maxi först. Fast jag hade kunnat betata lite mer för de ändå, det är enkelt att måla på och de torkar på två röda och är jätte snyggt.

människa igen

Idag är de Måndag och jag har varit i skolan hela dagen stannade kvar ett tag efter vi slutat och nu är jag hemma och lagar mat. Tillbaka till verkligheten det vill säga, jag har haft en full späckad helg som har berstått av massa festade. I Fredags efter skolan blev det en road trip till Gävle, fyllde Malins bil med massa tjejer för att sen hälsa på Sofie och Madde som plugga där och så för att inte glömma Christin som jag och Malin överraskade med ett besök, även om hon anade att vi skulle komma (hennes pojkvän var tydligen inge bra på att ljuga, vilket och andra sidan är bra). Så det blev en utgång i Gävle i Fredags sen hem, slumra till en snabbis på soffan och sen på det igen i Lördags. Då det blev en lång party kväll från klockan 18-02 på Torekällberget med massa jobb kollegor, fast innan så fick vi i oss lite mat som tur var. Så de var väl allt, igår var jag dock väldigt trött och sov mest bort hela dagen eller ja jag tog igen lite (massor) med förlorad sömn.
Nu ska jag kolla till maten igen, så den inte bränns.

Spontanare

Efter mycket om och men så ska jag med imorgon, på en liten spontan tripp någonstans i Sverige (säger inte var, än) Så ja, efter en hel del massa telefon samtal så har jag haft häcken full. Åkte till jobbet kl nio och fixat en sak, pluggat i en och en halv timma och skickat in uppsatsen till läraren eftersom att de inte hinns med imorgon. Tagit tag i monster disken och nu så har jag ätit middag.. så där klockan halv tolv på natten de är ju bra, not. Kom på att jag inte ätit något och var hungrig så de blev ett glas fil. Hehe!
Men iaf..... nu ska väskan packas och sen varva ner lite grann. Vi höres inte imorgon, utan på Lördag!

update

Just nu sitter jag hemma hos mig med Malin och Ida (E) vi eller Ida leker med Torsten och Malin skrattar. Vi har iaf fikat och pratat gamla minnen. Myspys!

Ida- Jag ska göra en rulltårta av honom.. (och sen rullar hon in honom i vardagsrums mattan)

Ooooh

Idag kom Anna och Alva på besök efter skolan, vi lekte mest hela tiden och om vi inte gjorde de så handlade vi mat på affären och tog lite snygga bilder på Annas telefon som jag pecis snodde från hennes blogg.

om sanningen ska fram...

Dom här bilderna är från i våras/ i början på sommaren. Under den tiden då kände jag mig som finast och var faktiskt nöjd med mig själv och min kropp. Okej, oftas tycker alla att man har skravanker hit och dit och man är väl aldrig helt nöjd men jag trivdes väldigt bra med mig själv. Jag tränade flera dagar i veckan och åt rätt. Vilket gav bra resultat, allt blev roligare och främst när man skulle välja kläder till utgång och göra sig lite extra fin. Älskade känslan när jag tog på mig kläder och de började sitta löst. Sen förra veckan, förra Tisdagen för att vara exakt så har jag mer eller mindre tänkt på vad jag stoppat i mig och räknat mina kalorier (kanske inte bokstavligen men så gott som) så i Tisdags hade de gått en vecka sen jag började och vägde mig och vågen gav mig ett resultat på -1,8 kg. Glad tjej! Så ska försöka att komma igång och vara i lika "bra" form som jag var då. Såklart finns de alltid dom som är 10 gånger smalare och väger många kilo mindre än vad jag gjorde där, men som sagt de viktigaste är att man själv är nöjd och de var jag!





Idag kände jag mig höst fin

Kom precis hem från ett spinning pass, de slutade dock för en timma sen men blev att jag hänge klar och pratade lite med Emma en stund efter. Nu en välbehövlig dusch!

Jul fint

Jag vill ha en ny gardin till köket, jag har kikat runt lite på jul hissgardiner men hittar inte jag gillar. På i stort sätt alla står de god jul på eller så är de tomtar på dem och de tycker inte jag är så fint. Så funderar på att köpa dom här vita med brodyr och sen göra de jul-iga på ett annat sätt som jag redan tänkt ut. Vill också ha såna där vita höga krukor till mina blommor på "båge" åh, de är så mycket man vill ha hela hela tiden. Nu ska jag sova, batteriet på datorn dör när som... eftersom att jag ligger i sängen och glömde ta med mig laddaren.
Natti!

Adrian Hammond

Igår beställde jag dom här fina kallingarna till brorstan i present, som han ska få senare idag. Hoppas han inte läser detta föresten.. varför skulle han göra de? Beställde dom ifrån stayhard.se innan klockan ett igår och dom låg på dörrmattan när jag kom hem från Ida. Jag önskar att HM och Nelly kunde ha lika bra och snabb leverans men men.. nu är kallingarna inslagna i folie, hade varken present papper eller snöre hemma så de blev ett riktigt fult paket, men jag tror inte att han bryr sig.

kalas

Jag och Malin åkte hem till Ida efter skolan, gick till affären och köpte med oss lunch hem till henne. Klockan sex ska jag hem mamma och fira Jocke som fyller år idag. Nittion år blir han, fan vad jag börjar känna mig gammal!


ps.

Gick in på Vila idag när vi var på stan och fick syn på den rosa väskan i mocka. Vill verkligen ha den!!!! Skulle liva upp vilken party outfit som helst. Lagom stor och jätte fin ;-) hehe de finns alltid en anledning till att köpa sig en ny väska.

lite text

Måndag & ny vecka!
Måste säga att de blev en väldigt bra start på veckan. Skola på morgonen och vi slutade redan vid lunch, efter de åkte jag och Malin förbi affären och hyrde en film och köpte lite godis innan vi åkte hem till mig och bäddade ner oss i soffan och drog ner persiennerna. När filmen var slut gjorde vi Emma och Hanna sällskap på tratten, där satt vi över två timmar och snackade lite skit och tog snygga bilder på Hannas ipad. Kom hem och lagade mat till mig och Chrille och sen kom Emma över på kvällen och hängde med mig medan Chrille var och tränade. Ja vad mer? Har slingat utväxten och målat naglarna. Nu ska jag glo lite på tv i sovrummet sen sova, vi höres imorgon.
Puss hej!

rygg massage

Go kväll!
Sista timman på jobbet idag gick överdrivet segt. De var väldigt lungt och fanns inte mycket att göra, mer än att kolla på klockan varannan minut. Men ville inte gå hem tidigare heller, de gäller att få mina timmar nu när jag jobbar så lite. Sen jag komit hem har jag varit en snäll flickvän och gett Chrille en rygg massane, några grepp sitter kvar sen gymnasie tiden... Nu ska jag gå och lägga mig, vill inte sitta uppe vid datorn hela kvällen som jag annars lätt kan göra. Utan vill vara pigg och glad i skolan imorgon. Så därför stänger jag ner nu. Godnatt!

Fem år i Februari. . . .

galet länge ♥

Så mycket bättre

Igår missade jag så mycket bättre, men nu går de i repris. Fast den hinner jag inte heller se, eller inte hela. Utan jag får lyssna medan jag gör mig iordning. Imorgon börjar skolan igen och de ska bli skönt tycker jag. Även om de har varit najs att vara ledig och bara hitta på de man känner för på dagarna. Så är de ändå skönt att få in lite rutiner igen plus att jag tycker om att känna att man gjort något viktigt av dagen...



ingenting

Godmorgon eller inte riktigt har varit vaken i en timma men ändå.
Sitter i soffan under den nya filten, som jag skulle köpt två av btw då jag och Chrille bråkar om den. Iaf sitter och surplar i mig min smoothie och gör ingenting. Så skönt! Måste passa på att göra ingenting och ladda inför jobbet, idag kör jag 13-20!

90 min step

Jaha då har jag räknar ut att man precis bränt 1155 ckal efter att ha dansat upp och ner för en bräda i en och en halv timma. De var väldigt kul och skönt att äntligen få svettas igen. Nu har jag duchat och ätit lunch, ska ta de lungt i soffan en liten stund innan jag måste göra mig redo för jobb. Idag kör jag den där underbara tiden från 14-22.15, härligt en Lördag ;-)


i god tid

Sitter uppe och ugglar framför datorn, fast jag borde gå och lägga mig. Ska upp tidigt imorgon för att vara på gymmet klockan nio. Ska köra 75 minuter step och det ska bli så skönt. Den ända träningen för mig den här veckan, eftersom jag haft ont i halsen. Men nu till saken... sitter och kollar på kul efter en nyårs klänning. Jag vet att det är lång tid kvar, men funderar ändå på om man ska "köra en Emma" som redan beställt hem en. Det vore ju skönt att ha en avklarad i tid för en gång skull, innan allt tar slut och så sår man där med någon gammal trasa. För nyår en ju en sån kväll som man verkligen vill känna sig fin och då ska man passa på att ha en riktigt tjusig klänning. Har och kommer inte att beställa någon än, men detta är en påminnelse till mig själv att jag iaf ska vara ute i god tid. Här kommer några godbitar från Nelly, den översta & den understa är mina favoriter!

de överblivna rummet

Näe, kom på att det inte var någe vidare att sitta hemma själv i soffan med nya filten och tända ljus och kolla på idol själv en Fredag kväll och vänta på att pojkvännen ska komma hem från jobbet. Jag åker hem till Emma istället!

Före: Opassade lampa lika så de andra sakerna,
kandelaber utan ljus och ful blomma.
Efter: Ingen enorm skillnad. Men ändå! Bytte ut lampan, satte i ljus och bytte både kruka och blomma mm.
Jag plockade ner alla klänningar,
som klämdes tillsammans med alla andra tröjor.
Nu kan mina kläder andas och jag slipper trycka in dom.
I garderoben hänger alla klänningar (som sagt)
jackor, kavajer, väskor och skor.
Skönt med ordning och reda. De tog sin lilla tid dock.
Jag satte även upp två tavlor ovanför mitt "skrivbord".
Klippte och satte in bilderna i nya ramar, så nu är dom som nya. Fast dom är as gamla, köpte dom på loppis.

inredning

Såklart så vill inte bilderna samarbeta med mig, så jag får visa några från IKEAs hemsida sålänge.
Hade iaf en jätte mysig dag och vi var överallt kändes det som. Först på IKEA där vi tog hissen direkt ner till "plocka själv laget" dvs. den roligaste våningen. Där jag hittade två saker som jag haft ett öga på tidigare men aldrig köpt eftersom att jag egentligen inte behöver varken en ny lampa eller en ny filt. Men nu hade jag turen med mig och båda två sakerna var nedsatta, så jag slog till och de blev jätte fint. Blev även en korg som jag skrev om tidigare, där jag gömt några av alla Chrilles sprit flaskor i. Dom som är halv fulla och riktigt fula att ha framme. Efter IKEA besöket gick vi runt i andra affärer i kungens kurva och strosade. Sista stoppet blev på rusta där jag hittade en julstjärna :-) Nu vill jag bara att de ska bli första advent så jag får hänga upp den.
Ja, de var allt för mig just nu. Magen kurrar i 190, har inte ätit sen klockan två så nu är jag hungrig. Tråkigt bara att Chrille jobbar så de får bli lite frukost middag dvs. macka och youghurt.

Dålig bild på stjärnan, den är iaf vit med mönster på (blommor i glittrigt silver)

städa, rensa och göra fint

Har fixat och dona i en och en halv timma här hemma, ända sen jag kom hem från IKEA. Har tagit lite bilder på hur fint de blev i ett av rummen, så visar lite senare. Nu ska jag ta tag i nästa :-)

korgar

Idag blir de en liten tripp till IKEA med Malin och Emma. Behöver egentligen ingenting speciellt, men de är alltid mysigt att gå runt där tycker jag. Det ända som jag möjligtvis skulle kunna köpa är en eller två korgar till, till vår bokhylla. Just nu tycker jag den är lite rörig och Chrille har ställt in allt för många sprit flarror.

tjej middag

Ikväll klockan sex startar Elsas värld serien på tv3play. Jag kommer att kolla! Känns som ett måste efter att jag läst ut båda böckerna på bara några dagar. Tror dock inte att serien kommer att vara lika bra som just böckerna, men som sagt måste ju kika. Nu ska jag snart hämta upp Emma för att sen åka hem till Malin. Vi ska laga mat och sen äta middag tillsammans och umgås hela kvällen.

Att shoppa smart!!

Linne: Nelly 79kr
Vit topp: Nelly 189kr (halva priset)
Korall topp: H&M 89kr (ord. pris 299kr)
Örhängen: H&M sex pack 49kr...
Även om jag bara vill åt de med fjädrar.

gårdagens shopping!

En lykta och en kudde till vardagsrummet.
Sen har även ett vinställ kommit upp,
men de har vi köpt av Chrilles mamma.

Dags för humor & skräck

Då har man fullt upp hela kvällen. Nu en teater föreställning på Estrad med klassen, Ung utan pung. Direkt efter det så står Mickis och Patrik start klara utanför för att hämta mig och Malin. Vi ska då rejsa vidare upp till Heron för att se Paranormal activity 3. Har ju sett både ettan och tvåan och ikväll ska jag skrämma skiten ur mig själv igen och se trean. Nu är de dags att göra mig lite iordning och sen åka!

chillar

Myser med Torre i soffan. Snart är de dags för middag, blir rester från gårdagens kycklingsallad. Klockan är fem men de känns som att den är mycket mer. Det är ju kålsvart ute, men de är rätt mysigt iaf. Har tänt min fina ljuslyckta som jag köpte idag. Blev inga julstjärnor, då de inte hade några. Så en lyckta och en kudde fick de bli ist, visar sen. Efter vårt hedlandet besök, stannade vi på Mångfaldens hus på hemvägen och tog en macka. Bra dag!

prinsessor

Mina fem timmar på jobbet igår gick väldigt fort. Satt i minihuset nästan hela tiden och färgläggde prinsessor.
Det som var mindre bra igår var att jag kände av att jag börjar bli "sjuk".. eller förkyld. De gör satans ont i halsen när jag sväljer och jag är täppt, öm i nacken och ont i huvudet. Men det är inte så farligt så jag måste ligga hemma och sura. Strax ska jag och Alexandra göra en tripp till hedlandet, jag ska kolla efter julstjärnor. Förra året tuggade Torsten upp de stjärnorna vi hade i vardagsrummet, så de åkte i sopen när vi flyttade.

den första november

Idag var mamma över på lunch, gjorde en kyckling sallad med bulgur och feta ost. Nu sitter jag bara "av" tiden hemma och dricker en kopp te. Om en timma är de dags att åka till jobbet. Tog ett extra pass från 15-20 idag!
Missar dock aecobicen ikväll, men de får jag leva med. Lite extra pengar när man har lov är aldrig fel.
Btw. Så har ännu ett hjärta kommit upp i sovrummet. Köpte den här på hemtex förra veckan och de gjorde sig fint på väggen i sovrummet. De går ihop med texten på gardinerna (även om de inte syns så bra på bilden) och sen var de fint att de sticker ut lite från allt de vita.