om sanningen ska fram...

Dom här bilderna är från i våras/ i början på sommaren. Under den tiden då kände jag mig som finast och var faktiskt nöjd med mig själv och min kropp. Okej, oftas tycker alla att man har skravanker hit och dit och man är väl aldrig helt nöjd men jag trivdes väldigt bra med mig själv. Jag tränade flera dagar i veckan och åt rätt. Vilket gav bra resultat, allt blev roligare och främst när man skulle välja kläder till utgång och göra sig lite extra fin. Älskade känslan när jag tog på mig kläder och de började sitta löst. Sen förra veckan, förra Tisdagen för att vara exakt så har jag mer eller mindre tänkt på vad jag stoppat i mig och räknat mina kalorier (kanske inte bokstavligen men så gott som) så i Tisdags hade de gått en vecka sen jag började och vägde mig och vågen gav mig ett resultat på -1,8 kg. Glad tjej! Så ska försöka att komma igång och vara i lika "bra" form som jag var då. Såklart finns de alltid dom som är 10 gånger smalare och väger många kilo mindre än vad jag gjorde där, men som sagt de viktigaste är att man själv är nöjd och de var jag!





Kommentarer
Postat av: Anna

Å du är så fin som du är. Men jag vet man har ofta mål som ingen annan bryr sig om. Huvudsaken Du är nöjd med dig själv, vilket jag tycker du ska vara.



Kram

Postat av: Anonym

Ett riktig bra diet att gå efter som alla modeller kör på är att skippa allt vitt såsom mjöl, pasta, ris, socker och salt. Ät inte potatis och röda grönsaker som paprika, morötter, majs och tomat. Undvik mjölk produkter eftersom det får kroppen att svälla. Ät ägg och bacon till frukost, sedan en god sallad med proteiner. Till middag kan du äta proteiner och bulgur, blir du sugen på något gott kan du koka ett ägg. Som kvinna är det bra att äta nötter, men inte mer än en näve om dagen. Drick inge juice, bara vatten. Drick citronvatten, det innehåller mycket vitaminer och ökar ämnesomsättningen. Ta en kopp kaffe innan du tränar eller promenerar då förbränner du mer. Om du vill få en tight kropp spelar det ingen roll hur mycket styrka du tränar, fettet över musklerna kommer aldrig att synas om du inte tränar kondition. PW minst 60 varje dag. Jag lovar dig att du kommer se resultat efter bara en vecka och dessutom kommer du må så mycket bättre och du blir inte ens sugen på allt onyttigt, godis och fetmat. Ska du dricka alkohol kan du dricka vin, helst vitt vin. Men försök att ha en vit månad. Ibland gäller det bara att ändra kosten för att få en fin kropp, då behöver du inte träna så mycket. Med denna diet får du även fin hy, fin färg och framför allt du kommer må så himla BRA.



Lycka till och skriv gärna ifall detta är något du vill köra på och uppdatera med hur det går.

2011-11-10 @ 10:16:55
Postat av: linn

Tack anna och tack du anonym för tipset... Kanske hakar på något av de. Men de jag "kör" nu så har de gett resultat och så.. Och till träningen så styrke tränar jag aldrig eftersom jag tycker de är så tråkigt. Utan kör alltid konditions pass. Men jag ska försöka fortsätta ett tag framöver så hoppas jag på något resultat:-)

2011-11-10 @ 11:34:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback