inte vaken

Äntligen Fredag och lång helg!
Började som sagt dagen med en timmas step, när jag kom hem och hade gjort mig iordning så undrade jag vart min mobil hade tagit vägen. Letade och letade samtidigt som jag började känna mig riktigt stressad till skolan. Lånade Chrilles telefon för att ringa efter den, men den var borta. Tänker att den säkert måste ligga i bilen men det gör den inte heller. Springer upp för att låna Chrilles telefon igen för att sen ta med mig den ner till bilen samtidigt som jag ringer eftersom att jag tror att den ligger gömd någonstans, men de gjorde den ju inte heller. Jag var nog lite väl trött imorse efter passet och hade glömt den i omklädnings rummet på gymmet. Så åker och hämtar den och blir bara en kvart sen till skolan. Men jag hatar verkligen den där paniken som man får när man har tappat bort mobil, nycklar mm. Så vill tacka den vänliga själ som lämnade in den till receptionen. Om en liten stund ska jag städa lite och bädda rent, vid fyra kommer mamma hit och ska sova över här medan Chrille jobbar natt. Vi ska börja med att gå en promenad, sen ska vi handla någonting till middag och efter de blir det lets dance och tjej snack i soffan hela kvällen... ska bli så mysigt!

tidig fredags träning

Nu stänger jag av burken, kommer på mig själv söka omkring på massa tråkiga och onödiga saker. Hoppas att det börjar en bra film på någon av film kanalerna nu klockan nio. Efter lite tv tittande så måste jag sova. Vid sex imorgonbitti ringer väckar klockan för att gå på en timmas step pass 6.30. Så lite sömn vore fint för att orka ta sig upp och träna så tidigt på morgonen.

go pojkvän

Vilken lyx det var att få komma hem efter träningen och få maten serverad. Inte nog med att jag fick en jätte god maträtt som han rört ihop själv med ris och fläkfile så pysslade han ihop en "love you" text med ärtskott på min plats 

nytt torrshampoo


På rasten svängde jag förbi Rusta för att shoppa lite nödvändigheter, som torrshampoo bla. Såg att dem hade fått in en ny sort (den orangea) köpte två stycken och den är helt klart en ny favorit, den lukade frukigt och gott. Nu över till lektion.

natti

Dessa bilder tog jag på Tosten igår. Visst har jag värdens sötaste katt säg? Varje natt lägger han sig på täcket mellan mina ben eller nere mellan fötterna. Även fast det är mysigt så är det ibland störande eftersom att jag "sitter fast" och inte kan vända på mig allt för många gånger. För att det tycker han är väldigt jobbigt, då han står och väntar på att jag ska lägga mig till rätta så han kan sjunka ner igen. Nog katt-prat, nu går jag och lägger mig, är trött och ivrig att få krypa ner i den "nya sängen". Chrille kollar fotboll så jag ska lägga mig som ett kryss i mitten, bara för att jag kan.

bikinis

Varje år köper jag på mig minst en ny bikini, förra året minns jag att jag beställde hem tre stycken på samma gång från HM men det kan man göra från HM eftersom att de har så bra priser. I vanlig ordning så har de fått in en del fina i år med och jag är bra sugen på den vita högst upp, men jag ska inte köpa någon bikini än. Några veckor till på gymmet först...

några timmar senare...

Äntligen har jag fått satt mig ner i soffan. Har flängt runt hela dagen. Direkt efter skolan så hämtade jag och Mamlin upp Chrille för att ta en runda på IKEA. Jag behövde nya galgar, eftersom att jag har fått hela vårat "extra rum" för mig själv. Chrille har nu mera sina kläder i en garderob i sovrummet plus byrån där inne, medan jag fick ta över hans garderob och kunde därför flytta över mina saker från sovrummet. Det känns riktigt bra att ha alla kläder samlade. Jag har länge velat ha vita galgar på min kläd ställning, men har tyckt att det varit onödigt att slänga 40 galgar för att köpa ett par i vitt. Nu fick jag äntligen en anledning till att köpa nya och kunde flytta in det gamla i garderoberna. Utom 40 galgar, två blommor och nya glas så kom vi också hem med en ny bäddmadrass. Äntligen säger jag bara! Under ett års tid har vi haft en 160 bäddmadrass på vår 180 säng, den har dessutom varit tunn och i dåligt skick. Så nu har Chrille köpt en ny (då det var hans utgift) det ska bli så skönt att få sova på den i natt :-) Det var dock mindre lätt att få hem den eller att köra med den i bilen men allt gå om man vill.
Sådan ordning och reda på mina saker har jag inte haft i hela mitt liv. Alla andra gånger måste jag bara ha trott att jag haft det eller intalat mig själv till det.

time to go

Nähe, nu måste jag klä på mig och dra iväg. Efter skolan ska jag möta upp mamma på stan för an snabb fika sen hänger hon med mig till wc för två timmars träning. X-fit och step står på dagens schema.
Ciao!

ibland är det kul att hålla på med hår

Förra veckan så färgade Frida håret rött och klippte av en bra bit, jag tycker att det blev fint och passade henne mycket bra. Satt och kollade igenom lite bilder på telefonen och i Fredags när vi var hemma hos Malin så gjorde jag lite olika frisyrer på hennes nya hår (då hon inte trode att det gick). Jag fick till tre snygga, men tog visst bara kort på två. Frisyren på den första bilden behöll hon och den höll även hela kvällen. Eftersom att hon ville ha volym i håret men inte ha det lockligt så lockade jag det med en tunn locktång och gick igenom hela håret fast lät det inte bli kork skruvar. Där efter tuperade jag hårbotten, satte upp överhåret i spännen och sprayade! Då fick hon en frisyr som hon ville ha, en som är allt annat än platt.

försova sig med flit

Vilken natt! Imorse försov jag mig med flit en och en halv timma. Gick upp för en kvart sen och har bestämt mig för att komma till skolan efter första rasten. Jag brukar aldrig ha några problem med att somna, men inatt låg jag klarvaken på kudden tills klockan blev tre någonting. Gick jag la mig dikrekt efter bb (klockan elva), kunde inte sova och kollar på klockan första gången och den hade kunnit blivit tolv. Nästa gång när jag tittar är hon kvart över ett och tredje gången är hon tre någonting och efter det tror jag att jag somnat in. Vaknar snabbt där efter att Chrille studsar upp ur sängen och springer iväg, jag direkt efter och blir rädd och undrar vart han ska (trode först att han gick i sömen). Då skulle han iaf spy och så där håller stackaren på fram och tillbaka till toan tre- fyra gånger och jag vaknar alltid till när jag hör "när det kommer" usch! Så egentligen skulle jag bara vilja stanna hemma hela dagen, dra täcket över huvudet och sova några timmar till men nån måtta får det vara. Nu får jag bara hålla tummarna på att inte jag blir sjuk!

en tidig kväll

Kvällen kommer att bli en tidig sådan, helgen har till mesta dels bestått av jobb och lite sömn. Har gått och lagt mig mellan ett och tre på natten i tre dagar i rad. Så att jag känner att det skulle sitta fint med att ta igen lite sömn.

clementin experten

Efter träningen åkte jag till affären för att köpa något att äta plus en full påse med clementiner som jag sitter jag trycker i mig just nu. För tillfället så är clementinerna så himla goda, vilket kan vara helt olika. Dom är helt perfekta när skalet är tunt och glansigt, färgen är ljus och inte jätte orange och dom är sådär lagom söta och saftiga.

trippel pass

Sakta men säkert börjar det att dra ihop sig för träning. Har inte varit på gymmet under hela helgen, så jag riv startar tränings veckan med ett trippel pass på två timmar. Det blir både powerstrike, core och aerobic :-)

ett farväl

Efter jobbet igår åkte jag hem till Carro för att träffa Frida för sista gången innan hon åkte till Norge. Hatar att ta förväl, även om jag börjar att bli van. Den här gången var hon hemma nästan en hel månad och vi har setts i stort sätt varje dag. Kommer att sakna henna massor, men förhoppningsvis så ses vi till sommaren igen.

söndag

Det blev en sen natt igår igen, där av behövde jag ta sovmorgon och därför är det bara två timmar kvar nu tills jag måste åka till jobbet. Blä. Efter stägning igår kväll så var det meningen att jag skulle hämta Chrille hos hans pappa och co. i Pershagen, det slutade med att vi stannade tills strax efter ett och spelade spel. Näe, nu ska jag äta lite frulle sen blir det en ducsch och jobb tills åtta ikväll.

spontant

Igår blev det en spontan utgång till Olareys för att lyssna på Björn Rosenström, hade en trevlig kväll som tyvärr bara kändes väldigt kort. Jag hade velat fortsatt längre än till klockan två! Jaja, lika bra för min del idag kanske att den inte fortsatte. Om bara 20 minuter så ska jag ta och åkta till jobbet. Känner ingen större lust fast det gör jag ju och andra sidan aldrig. Näe, på med lite smink och Maxi kläderna sen är jag redo.

kunde inte hålla mig!

Satt som sagt vid lunch idag i skolan och kikade in på Hms nyheter. Efter några timmars uppsats skrivande så bestämde jag mig för att klicka hem sakerna. Tvekade inte en sekund när jag hittade två rabattkoder en som gav mig 20% rabatt på hela beställningen och en kod som gav mig ytterligare 50kr rabatt. Man tackar och bugar!
Topparna och halsbandet kommer redan i början på nästa vecka. Wiie! Är glad att jag shoppade sakerna tidigare idag, när jag var inne nu för att hämta bilderna så har topparna tagit slut i flera storlekar.
Ps. Vill du också ta del av rabatterna? Här har du koderna...
(bara för att jag är så snäll)
För 20% rabatt: 9767
För 50:- rabatt: 1304

skumbad

Kom nyss upp från ett skumbad, bokstavligen talat ett skumbad. Det blev mer skum än vatten och när jag la mig i badkaret så åkte såklart hälften av allt skum ut på golvet. Torsten tyckte dock att det var kul och gott(?) då han slickade i sig lite av de. Undra hur bra det är för en katt på en skala? Jaja, utom det så var det väldigt skönt och jag passade på att dränka håret i hårinpackning. Nu lukar det gott om både mig, om toan och om Torstens andedräkt. Nu tänkte jag ta mig något att äta framför lyxfällan som börjar om en kvart. Det är det enda som går på tv ikväll verkar det som, om man bort ser från bb såklart.

snabb vila

Jobbig dag i skolan. Det ända jag gjorde var att skriva, fixa, ändra, ta bort och lägga till på uppsatsen. Nu börjar jag att se ljuset i tunneln och imorgon blir jag förhoppningsvis helt klar och kan skicka in den så behöver jag inte tänka mer på det under helgen. Nu ska jag lägga mig och vila i 15min, ibland behövs det bara en snabb vila för att få lite ny energi. Sedan åker jag ner till gymmet och kör 60min step!

i skolan

Sitter i skolan och har lunch rast. Utom att äta så sitter jag och fixar min uppsats som behövde fin slipas på vissa ställen. Suck! Men men, det skulle ju alla göra så det är bara att ta tag i, helt enkelt.
På rasten orkar jag såklart inte sitta och pula med uppsatsen utan klickar hellre in på HMs hemsida och spanar in deras nyheter. Har med mig min dator så det kan ju lätt bli så. Fastnade iaf för dessa saker...

lejonhärta

Idag gjorde jag en fulig. Gick till gymmet på första rasten och körde ett luch pass. Där efter åkte jag hem och duschade, drog ner persiennen och la mig brevid Chrille i soffan och kollade på Bröderna lejonhjärta. Hur mysigt som helst. Hade ändå "gjort mitt" i skolan, så kunde träna med gott samvete. Efter filmen plockade Frida upp mig och vi åkte hem till Malin på en fika och lite tjej snack i soffan.
Skorpan är ju så söt! Filmen borde dock ha ålders gräns, eller jag tycker inte att det är en barn film. Minns att jag var jätte rädd för Kattla när jag var liten och tyckte det var jätte obehagligt när det brände en man på bröstet med en "stämpel" jaja, alla i Sverige har väl sätt filmen så ni förstår vad jag menar ;-)

sova, träna och handla

När jag kom hem från skolan idag så var jag jätte trött. Satte på tvn och började att kolla på en film, även om jag ville se klart den så kände jag hur ögonlocken började att åka hiss. Stängde av ljudet och ställde klockan och sov en timma. Missade X-fiten med flit men inte stepen, ett tips är dock att inte sova innan träningen. När klockan sen ringde ville jag ju bara ligga kvar under den varma filten, fast det hade varit lite tidigt att sova för kvällen. Köpte mig en Celcius på gymmet för att få lite energi och körde en timma på brädan, super kul var det. Nu ska jag strax åka och hämta Chrille från jobbet och sen åka och handla lite små saker som saknas i kylskåpet.

min måndag

Vilken lång dag!
Och vilken rivstart på dagen efter ett skönt påsklov. Hela dagen i skolan har vi opponerat på varandras uppsatser. Jag var först ut att opponera, vilket innebär att man ska ha läst en annans uppsats och sedan komma med synpunkter om den. Jag hade ett par stycken och märkte sen att personen i fråga tog kanske lite illa vid sig, dock är det ju ingenting personligt utan med detta så hjälper vi egentligen varandra att bli bättre och vad man kan ta med sig till nästa gång. Oftast så är det man har skrivit glas klart för än själv men kanske inte för någon annan som inte är insatt i änmet. Det var dock inge vidare kul att påpeka, eftersom att jag vet hur mycket tid som ligger bakom alla dessa sidor. Hur som, så fortsätter vi med opponeringar imorgon och då är det min tur att ta emot lite ris. Efter skolan var jag hemma vid fyra, läste ytteringare en uppsats och hann precis bli klar innan det var dags att åka (rejsa) ner till gymmet. Tanken var att jag skulle köra 30min core och 60min aerobic. Hade dock lite egergi över och var lite sugen på att köra ytteringade en timma. Så Rebecca och jag boxades i 60min där efter. Ångrade mig dock efter ungefär en kvart och undrade vad jag höll på med samtidigt som det är väldigt kul att få boxas och köra slut på det sista av sig själv. Kände mig dock lite snurrig mot slutet då också kom på att jag inte ätit något sen lunch. Nu sitter jag iaf ny duschat och "ny äten" i soffan och ska faktiskt gå och lägga mig. Helt slut i både huvud & kropp!

hej!

Igår hade jag fullt upp. Följde med Emma och Alex på basket match. Där efter åkte jag hem och städade det sista, packade väskan och sen plockade Malin upp mig och Mickis. Vi gjorde oss i ordning hos Malin och sen gick vi hem till Sofia. Där vi var hembjudna på lite födelsedags förfest och avslutade kvällen med en utgång på flamingo. Hade en jätte trevlig kväll. Kom i säng vid halv fyra imorse så att idag tog jag mig en lång sovmorgon till ett. Sen var jag pigg och människa igen och åt brunch och plockade in disken. Kände inte för att sitta i soffan och dega utan gick ut på balkongen i det fina vädret och började måla. Egentligen var de Chrilles uppgift men nu är det gjort och det blev jätte fint. Det tog dock sin tid. Satt där ute i över 2,5 timma. Den första timman var de lite roligt och skönt då jag kunde sitta i enbart linne och kände hur solen värmde. Sen när jag var inne på mitt andra lager så var jag less. Avslutade med att olja in golvet och nu väntar jag bara på att det ska torka så jag kan bära ut balkong möblerna som sår i vardagsrummet.

Innan
Efter
Vitt, fint och jämt.

bajs katt

Har precis haft krig i badkaret med Torsten. Han tyckte tydligen att det var en bra ide att lämna lite spår efter sig i pälsen efter ett toalett besök. Nu är hans bakdel liten, tanig och blöt medan huvudet ser ut som ett lejonhuvud. Annars så har jag städat, fick äntligen ett ryck för att fortsätta med att plocka bland mina kläder. Nu ligger allt snyggt och prydligt i sina lådor och allt skit i en soppåse utanför dörren. Har även tagit fram damsugaren, men den får vänta en liten stund lika så disken fast det ska fixas. För att det har jag lovat mig själv.

en bra start på dagen

Efter att ha tittat ut genom fönstret när jag vaknade imorse så ville jag bara lägga mig i sängen igen och dra täcket över huvudet och sova vidare. Drog mig dock in i det sista och sen gick jag upp och käkade en lätt frukost och gick ner till gymmet. Vågade inte ta bilen imorse eftersom att vägarna var snö täckta och jag har sommardäcken på. Det blev iaf 60min aerobic och 30min core och sen en promenad hem igen. Kändes dock lite tomt på gymmet, då ingen av mina tränings-tjejer var där. Lite ovanligt om man säger så. Nu har jag tränat sex dagar i sträck så imorgon ska det bli skönt med en vilo dag:-)

volang

På stan idag var jag inne en snabbis på Lindex och kände lite på den här gosaken. Den skulle vara riktigt fin till mina nya gröna byxor. Lät den dock hänga kvar. Kanske blir min till löning? haha!

jag bara undrar

Jaha nu snöar det. När får man känna på våren på riktigt egentligen...?
Förra året vid den här tiden kunde jag avnjuta vår solen genom att äta lunch på en ute servering samt att sola (genom fönstret) skulle vilja testa på det sist nämda på balkongen den här gången!

en mindre rolig dag

Vilken trålkig dag jag har haft, inte för att alla dagar kan vara roliga men den här har varit riktig seg på alla vis. Började med att gå till skolan på påsklovet (bara det lixom), eftersom att min grupp ville/behövde komma igång med vårt grupparbete vi har i Pedagogik. Där efter åkte jag tillsammans med Malin ner på stan för att låna en bok på bibblan. Tog en snabb runda på stan och jag hittade en liten söt plånbok (för kort) på HM. Efter de åker vi hem till Malins päron för att skriva ut lite uppsater som vi ska läsa/opponera tills nästa vecka. Käkar lunch på Nancys och sen går vi hem till henne och dör på soffan en liten stund, det är dock farligt att lägga huvudet på kudden strax innan träning. Det blev ingen vila idag utan en timmas X-fit. Efter träningen gjorde jag det man inte ska göra, åkte till affären för att handla något att äta plus lite godis. Nu ligger det i min mage, fast tanken var att spara det tills senare eftersom att jag är själv hemma ikväll så tyckte jag att det vore lite mysigt med godis och en film, jaja. Jag kan inte hålla mig med andra ord, utan trycker i mig allt fort som satan och sen får jag godis-koma. Nu ska jag sluta skriva för att jag kommer på mig själv att detta måste vara sjukt tråkigt att läsa. Ska istället bläddra över till våra nya film kanaler och hoppas på att det finns något att se! Är dock o teknisk och vet inte hur man använder den lilla dosan. Hej då så länge :-)

kvälls te

Har precis kollat klart på BB. Har jätte mycket huvudvärk. Sitter i morgonrock och degar i soffan. Frida kom nyss över och vi ska dricka en kopp te.

militärgröna

Igår shoppade jag ett par nya byxor. Kände att jag behövde ett par då mina favoriter börjar göra sitt. Dock lämnade jag in ett par hos mormor på lagning så nu kan jag använda det ett litet tag till iaf :-) Men i övrigt så börjar färgen att blekna, vilket inte är så snyggt på svarta jeans och sen har det även blivit lite slappa och byxor ska inte sitta slappt. Köpte iaf ett par militärgröna från kappahl som jag hade spanat lite på. Dom liknade de jag har i svart därifårn (som jag visade på bild förut) och dessa fick jag på mig i två storkekar mindre än det förra. Det är skoj!

ciao

Ska snart åka hem till mormor och morfar på en lunch. Sen stannar jag där ända fram till det är dags att träna i eftermiddag. Så nu är det dags att packa tränings väskan och sen åka.

börjar få lite ordning

Så här såg det ut igår. Nu är jag av med en av högarna iaf. Frida kunde plocka på sig en hel del så det var ju kul.
Här inne har jag fått plats med mer än vad det ser ut som. Längst in hänger alla mina klänningar och trängs flera stycken på en och samma galge och sen kommer det kläder jag inte tyckte var tillräckligt roliga för att få hänga framme.
Undra om jag kan hålla det såhär...?
När jag började att rensa bland alla kläder så känner jag att jag ínte behöver shoppa på bra länge, fast än det gör man ju iaf eftersom att man vill ha nytt. Men herregud vad kläder jag har! Jag har kläder i två stora byråar, i en garderob, en kläd ställninng plus att jag har försökt att gömma det kläder som inte får plats någonstanns lite överallt, i korgar och påsar. Försökte att flörta med Chrille igår för att att jag ville byta runt lite garderober, eftersom att jag tyckte att jag behövde hans garderob, så alla kläder slipper att ligga ner pulade i lådorna (då två av lådorna har gått sönder) men det gick han inte med med på. Men nu har jag ju kastat massor och gett bort, så nu får de nog plats rätt bra ändå!

tjej kväll

Godmorgon. Klockan ringde 10.30 så då var det dags att gå upp. Var hemma vid 2.30 inatt så var tvungen att få mina åtta timmar. Chrille tyckte nog att jag kom hem lite väl sent och hade somnat på soffan när jag kom hem. Men jag älskar såna där spontana kvällar....

01.09

klockan är mitt i natten och jag sitter hemma hos Malin tillsammans med Emma, Frida och Emelie och smuttar på ett glas vin. Det blir lätt ett glas vin när Frida är hemma och hälsar på har jag märkt. Fast har man påsklov så är det ju helt okej:-) Ikväll har vi iaf ätit massa tacos och myst. Ska snart tänka på refrängen tror jag! Eller så får jag inte skriva (för Emma) hon bokstavligen hatar när jag skriver så där, eller när jag säger att "nu är jag nöjd" så säger tydligen bara pensionärer och det är jag ju inte en tack och lov.

kläd fix

Sen jag kom hem från träningen idag så har jag fixat med mina kläder. Vilket jäkla projekt det är alltså. Jag började med att rensa bland mina tränings kläder eftersom att den lådan var proppfull. När jag fick ordning i den så ville jag ju att det skulle vara fint bland resterande kläder också. Så nu ligger det ett par högar på golvet. Två som ska tillbaka till lådan och två som jag ska ge bort/ slänga. Frida ska få kolla igenom högarna om det finns något hon vill ha innan. Jag har även flyttat över alla mina jackor till en garderob i hallen och sedan hängt över massa plagg från min kläd stång in till garderoben istället. Så nu kan äntligen mina kläder andas på stången igen. Tycker heller inte att det ser bra ut att ha den proppad med kläder. Utan där ska bara de kläder jag använder mest eller mina finaste kläder hänga :-) Hade tagit lite bilder men det ville inte fungera idag...

lunch pass

Har precis smort in mina smalben med voltaren, eftersom att jag har börjat känna av lite i benhinnorna igen.
Det brukar faktiskt hjälpa som tur är. Nu ska jag snart ta mig ner mot gymmet. Ska bara sitta i soffan en liten stund till.

godmorgon onsdag

Chrille var hemma halv nio och kröp med i sängen och då går jag upp. Vi har hunnit varit nere i tvättstugan också och hängt upp lite tvätt. Nu sitter jag och kollar på efter tio som en gammal pensionär.

prosit

Chrille ringde för ett tag sen och berättade att han stannar kvar på jobbet och jobbar natt. Mindre kul för mig, som hatar att sova själv. Från det ena till det andra... kan katter bli förkylda? Torsten nyser lite då och då. Haha.

äntligen lärt mig att tycka om mina armar

Sen i januari så har jag i snitt tränat fem dagar i veckan på gymmet. Jag väger mig nästan aldrig eftersom att jag är lite rädd för vågen. Vet att jag har förlorat några kilo fast det är ingen större siffra att skryta med. Nu när det gått ett tag så måste jag säga att det bästa av allt med träningen utom att det är hur kul som helst, är att jag har börjat tycka om mina armar. Så långt jag kan minnas har jag alltid haft komplex för mina armar eftersom att jag tyckt att det var så stora (inte så pass att jag gråtit floder, men valde hellre en t-shirt än ett linne) Det är inte smala nu heller fast än jag gillar dom som de är. Jag har blivit starkare och de ser nu mer tränade ut än innan och att jag nu förtiden alltid tränar i linnen. Det fanns inte i min värld innan! Och det känns så skönt ska jag säga. Något annat som var lite kul var igår när jag provade ett par byxor jag inte använt på några månader. Hittade dom igår längst ner i lådan och det hade blivit så pass stora att jag inte behövde knäppa upp knappen eller dra ner dragkedjan för att få på mig dom. Dom satt också slappt i rumpa och ben. Det gick inte så bra att visa på bilden, utan det ser mer ut som att jag har snopp. Men men... nu har jag fått "skrytigt" lite eller något...

miss

Hur kunde jag missa Top model finalen?
Jag har följt hela programmet men missar finalen. Byter kanal när det bara är fem minuter kvar av programmet och får precis se vem som vann. Tyvärr vann fel tjej i mina ögon, fast än mina favoriter hade redan åkt ut under programmets gång så jag hejade kanske egentligen inte på någon.

jobbigt men kul

Puh, vad jobbigt och svettigt det var idag.
Efter en timmas X-fit så var det riktigt segt att få upp farten på step brädan. Men sen släppte det och jag överlevde så att säga. Just nu har ledaren börjat med ett nytt pass som är hur kul som helst, så jag ska inte klaga. Ska strax ta mig en välbehövlig dusch och sen ta mig något att äta, ska bara samla lite krafter först.

det är dagar som dessa som längtan är som störst.

Strand. Massa kärlek. Bad. Bränna.

film kanaler

Idag har jag inte gjort många knop. Lite skönt ändå, har mest legat i soffan hela dagen och kollat på film. Chrille upptäckte att vi fått fler kanaler så nu har vi alla möjliga film kanaler, perfekt dagar som dessa. Utom att legat i soffan och degat så har jag städat lite och lagat mat. Nu ska jag strax svira om till tränings kläderna och köra dubbel pass. Mindre roligt dock att gå ner i regnet, bilen står hos Malin så jag ska hämta den efter träningen.

booring

Jag har en del jag borde göra. Men jag orkar inte.
Idag är en riktig grå dag. Tråkigt väder. Chrille ligger fortfarande och sover. Det är stökigt hemma. Ingenting händer. Vill göra något men ändå orkar jag inte göra någonting. Hoppas jag snart får lite egeneri och tar tummen ur röven.

innebandy match & pannkakor

Efter att jag hade varit och käkat lunch med mamma på nya Nancys igår (som ligger vid sjukhuset) så gick jag hem till Malin och hängde när vi var klara. Frida och Emma kom också över efter ett tag och klockan fem satt alla fyra bänkade i Västergårds hallen för att kolla på Chrilles bandy match. Under vårat fem åriga förhållade har jag varit på en enda match och nu var det kanske fyra år sen jag var och kollade, han brukar fråga mig ibland om jag inte kan kolla men tyvärr är jag inte intresserad av att kolla på sånt. Tycker det är dö tåkigt, så jag kan ju passa på att tacka er tjejer som följde med och gjorde matchen lite roligare. När matchen var slut så kurrade det i allas magar, så vi åkte till Maxi och handlade pannkaksmet och allt man kan tänka sig att ha på en pannkaka. Sylt, grädde, glass, nutella, jordgubbar och bananer. Det blev inte middag för ens vid halv tio på kvällen för det tog visst sin lilla tid att steka. Men det var inte hela världen vi fördröjde tiden med att ta ett glas vin emellan (på en Måndag) Ups! Men det var trevligt.

träna och sola!

Jag ska strax ta mig ner mot stan, för att först träna och sen sola!
Det ska bli väldigt skönt det och så här tänkte jag träna den här veckan.

Mån: 60min step
Tis: 60min X-fit och 60min step
Ons: 45min step och 15min core
Tors: 45min step, 30min core och 30min powerstrike
Fre: Vila!
Lör: Aerobic eller spinning 60min och core 30min
Sön: Vila!

Eftersom att jag är ledig så kunde jag välja och vraka bland alla pass även de mitt på dagen :-)

måla

Igår började vi att måla ute på balkongen, Chrille oljade in bordet och idag ska vi fortsätta. Antingen oljar vi in golvet eller så målar vi insidan och räckerna vita! Lika bra att passa på medan vi är lediga och solen skiner, eller okej nu pratar jag för oss båda fast det är han som ska måla. Han sa faktiskt att han ville det så, varsågod :-)

kvälls besök

Igår efter jobbet kom Frida förbi och hängde lite. Vi dippade grönsaker och kollade på film. Ska träffa henne idag med. Måste ju passa på nu medans hon är hemma. Man vet ju inte hur länge det dröjer tills vi ses igen...

godis

Nu har jag käkat brunch eller lunch, det sista godisarna ut mitt påsk ägg fick visst bli min frukost idag. Det blev mer godis än jag hoppats på eller planerat denna helg, men det hör väl påsken till eller?
Äsch, en vecka full med träning väntar så vad gör det? Nu ska jag iaf åka iväg till jobbet, kör från ett till åtta ikväll.

sovmorgon

Har sovit i nästan tio timmar! Låg och drog mig i sängen till halv tio, lyxigt. Nu ska jag kolla på det två senaste avsinetten av Stylisterna som jag missat och där efter blir det frukost.

en mysig kväll

Godkväll.
Frågar egentligen mig själv varför jag ens satte på datorn? Är sjukt trött och har varit det hela kvällen. Hur som helst, så åkte jag direkt från jobbet hem till mamma för en påsk middag tillsammans med släkten. Där bjöds på en traditionell påsk middag ute på altanen och fika. Efter massa snack och skratt bestämde jag och Alexandra oss för att åka hem, medan det andra tog en eller två glas till. Nu ska jag iaf ta och krypa ner i sängen, blev ju inte så där jätte många timmars sömn i natt och det känns. Så god natt! :-)

Ps. Jag måste bara tipsa om dessa nagellack från Loreal som sitter jätte bra. Köpte ett här om dagen på jobbet i mint grönt (är lite besatt av den färgen) och målade på det igår innan jag gick till Emma. Nu när jag kollar på mina naglar så har det inte släppt någon stanns. Vilket det alltid brukar göra efter ett par timmar i kassan.

snark snark

Godmorgon Lördag!
Klockan ringde för en halv timma sen och då var jag pigg och glad. Eller okej, där ljög jag lite. Jag var inte bakis och mådde bra. Fast det hade jag ju inte räknat med att vara. Drack två glas igår på Emmas förfest och på krogen så bjöd Chrille mig på en redbull ;-) Ska ju iväg och jobba om en liten stund och efter jobbet så blir det påsk middag hos mamma så då måste jag vara pigg och kunna köra bil. Undrar dock hur min pojkvän mår inne i sovrummet just nu. Han fick i sig några glas för mycket igår enligt min smak. Och ett bra tecken på det är att han snarkade som en gris inatt (vilket han aldrig gör annars) jag puttade på honom tre gånger och bad honom att vända sig om. Han svarade Okej, alla gånger men gjorde det aldrig så jag tog mitt pick och pack och la mig på soffan. Jaja, nu är det dags att göra sig i ordning för några timmar på Maxi. Längtar, eller inte. Ha en bra påskafton allihopa :-)


långFredag

Efter fika hos Anna och massa lek och bus följde jag med henne och Alva till Skopunkten/Kappahl. Hon ska nämligen ut imorgon och behövde spontan shoppa något snabbt och jag var med som smak prov, två fina toppar kom hon hem med och vilken du än väljer så kommer du att vara den finaste tjejen på stan  
Även jag lyckades få med mig något hem, ett halsband för ovanlighetens skull. Halsband är ett smycke jag aldrig använder, tyvärr. Men detta tyckte jag var så fint så jag hoppas att det kommer till användning redan ikväll annars lämnar jag nog tillbaka det, får skärpa mig med andra ord. Nu ska jag fortsätta med maten, sen väcka Chrille som powernapar där efter är det dags att snygga till sig och röra sig mot Emma.

godmorgon!

Har precis fått i mig en tallrik havregryns gröt. Ibland är det de godaste jag vet till frukost och ibland är det riktigt segt att få i sig. Så var det nu, slängde i mig skålen utan att andas typ haha. Ville bara bli mätt och det blir man ju verkligen.

god kväll

Då börjar även den här dagen att lida mot sitt slut.
Nu har jag precis fått i mig lite kvälls mat, satt fint i kistan efter nästan två timmars träning. Direkt efter gymmet så åkte jag och plockade upp Emma, Madde och Rebecca för att inhandla lite nödvändigheter till morgondagens förfest hos Emma. Det kommer att bli en bra dag imorgon. Först blir det 60min step och mamma ska med. Där efter åker jag hem till syrran och barnen på en fika, nu var det allt för länge sen jag träffade dom och det ska bli kul att se hur stor Noel har blivit :-) Men det är imorgon det, nu måste jag hoppa in i duschen (hehe) och sen invänta Frida som kommer upp en sväng och gör mig sällis.

påsklov

Efter skolan åkte jag och Sandra till solarieöna. Skönt med lite färg på kroppen. Hann även med en snabbis in på HM för att köpa hårfärg. Så snart tänkte jag slinga min utväxt. Btw. Har påsklov från och med idag, hur najs som helst. Har dock en del att göra och ska till skolan en dag nästa vecka för att fixa lite, men jag har iaf påsklov:-)

text

God morgon. Åh vad härligt det är med sovmorgon, eller vad härligt det är att börja 10.45 och sen bara ha en lektion. Gick upp vid halv nio, var väldigt nära på att åka och sola en stund men beslutade mig för att ta det lungt istället. Det är ju riktigt lyxigt att äta frukost i lugn och ro och att kunna sitta vid datorn en stund på morgonen. Hur som! Igår blev det ingen uppdatering här, hade häcken full. När jag kom hem igår direkt efter skolan började jag att städa en timma, innan det var dags att åka till gymmet. För första gången på säkert minst ett år gymmade jag. Går ju alltid på pass och det går inte att jämföra hur mycket bättre det är (tycker jag) det går ju att ta ut sig mycket mer än när man tränar själv. Efter en halv timma på bandet och lite arm, mag och rygg övningar så åkte jag hem och var väldigt stressad. Jag skulle hinna duscha, göra mig i ordning och äta middag på 35minuter. Men det gick bra, löste det genom att äta havregrynsgröt till middag. Därefter åkte jag, Malin och Sandra vidare till Heron för att se Titanic 3D vi var där på minuten för att kunna plocka ut våra biljetter som vi förbokat. Innan filmen skulle börja hade vi lite dö tid och gick in på Team sporia, där lyckades jag fynda ännu ett tränings linne. Ska hämta ut mitt paket med tränings kläder idag också. Känns väldigt najs att ha fyra nya linnen att välja mellan. Okej, nu blev detta lite mer text än vad jag hade tänkt så jag slutar nog här :-)

ja tack

Om jag ändå var gjord av pengar...
1295:- får man ge för henne lilla skönhet (tygbit) irriterande dyr.
Vill ha!

godkända

Har precis ätit sen middag efter två timmars träning. Pannbiffarna blev helt klart godkända, dock kanske inte lika goda som mammas men väldigt goda iaf :-) Nu ska jag kolla klart på top model sen tar jag en dusch, har för tillfället inga krafter!

pannbiffar

Idag kände jag mig fin i min nya gula tröja. Fick till och med komplimanger för den i skolan och på jobbet sa folk att jag såg brun ut. Gul är en bra färg. Direkt efter skolan åkte jag iaf till Maxi för att inhandla lite köttfärs mm. Just nu står jag i köket och steker pannbiffar. Fösta gånger jag gör det själv, de ser lovande just nu så jag hoppas att det smakar lika bra som det ser ut. Har några kvar att steka innan jag ska åka och träna, sen när jag kommer hem har jag pannbiffar och sallad färdigt så då kan jag bara hugga in. Det är ju perfekt att frysa in och ta fram också, framför allt för mig som alltid tar med mig matlåda till skolan. Näe nu måste jag fortsätta så de inte blir brända.

älskling du har blivit en tjockis

Tittar på det nya tv pogrammet som går på 3an just nu.
Gillar såna program.

träning

Ny vecka, nya tränings pass. Ogillar att jag jobbar i helgen och missar Lördags aerobicen.
Måndag: Aerobic 60min
Tisdag: X-fit 60min och step 60min
Onsdag: Vet inte än (?)
Torsdag: Step 45min, core 30min och powerstrike 30min
Fredag: Step 45min
Lördag: Vila och jobba
Söndag: Vila och jobba

Nu tycker jag bara att mina tränings kläder kan komma. Då blir det ju ännu roligare att träna. Känner att jag tjatat ut mina gamla och är trött och se mig själv i dom. Känns som att jag bor i de!

mys

Vilken bra dag jag haft.
Började med att jag träffade Frida som äntligen kommit hem från sin lång resa på tre månader. Hon berättade om allt kul hon varit med om och visade massor med bilder. Efter det åt vi lunch tillsammans med Malin på det ny öppnade Nancys vid sjukhuset. Sjukt bra priser 50kr för en lunch :-) Sen åkte vi hem till födelsedags barnet för lite (mycket) fika. Är fortfranade mätt, blä! Även fast jag nyss kom hem från ett 60min aerobic pass, så är jag långt ifrån hungrig. Jaja, om en av ens bästa vänner fyller år så får man svulla, eller? Nu ligger Torsen på min mage och spinner, ska fortsätta mysa vidare framför tvn tänke jag.

grattis på födelsedagen min fina vän.




sommardäck

Ser inte fram emot vad som komma skall. Måste snart upp på vinden och plocka fram mina sommar däck, då jag ska åka ut till mamma inom en timma och få däcken bytta av lillebror. Att släpa dessa tunga, smutsiga fanskap är så där lagom kul. Därefter stannar jag kvar i Nykvarn tills det är dags att åka och jobba klockan tre. Jobbet ringde igår och frågade om jag kunde ta ett extra pass. Jobbar bara från 15-20 så det är helt okej med fem timmars dubbelt betalt :-)

väl behövligt

Titta vad jag sitter och roar mig med klockan ett på natten!
Jag har precis beställt hem dessa fyra plagg från sportamore. Just nu har de super bra priser på massor av fina träningskläder plus fri frakt och retur och inte nog med det så hade dom också en rabattkod med 20% på hela beställningen. Det dyraste plagget med rabatten var tightsen, som jag betalade 230:- för så tummen upp för det. Upptäckte imorse när jag satte på mig mina tights att de börjat blivit väldigt slitna och tunna i grenen så nu var det verkligen på tiden att köpa ett par nya. Tränings linnen kan man ju heller inte få för mycket av. Nu längtar jag tills de kommer och jag kan använda allt. Men nu säger jag god natt:-)