längtar...

Planerar ett Ikea besök snart. Skulle vilja inhandla ett litet balkong bord. Samt hämta ner stolarna från vilden och såklart inhandla annat fint till balkongen som gör den mysig. Längtar så mycket. Som jag nämnt tidigare har aldrig jag eller Chrille haft balkong sen vi "flyttat hemifrån" så det här med att få inreda balkongen är bra
stort;-) Fortsätter vädret att hålla i sig så kan man ju faktiskt sitta där ute redan nu, men det tror jag dock inte att det kommer att göra.

en bra dag

Och så börjar även den här dagen lida mot sitt slut. Den har för övrigt varit väldigt bra, som alla andra blir även jag lite extra glad och pigg av det underbara vädret. Satte mig vid maren bryggan tillsammans med Malin, Emma, Sophie och Hanna och drack en chailatte och solade oss lite. När solen gick ner så blev de en snabb runda på stan. Sen åkte jag och Emma hem till mig och åt middag. Handlade en grilland kyckling, sallad och sås. Det har även varit en bra mat dag för mig idag. Till frukost blev det en smooithie, lunch taco sallad och middag kycklig sallad. Se vad gott och lätt det går att klara sig utan både pasta och bröd i vardagen. Hoppas att de håller i sig och jag inte fastnar för frestelsen med detsamma. Jag älskar mackor alldeles för mycket och skulle kunna leva på de.

ut

Tränat, duschat och ätit lunch. Här kan man ju inte sitta inne och ruttna längre. Ska göra mig i ordning och gå ner på stan för att njuta av det fina vädret. Och jag tänker ha på mig skinnjacka!
Bild från förra året när jag invigde sinnjackan.

solen tittar in

Sitter i soffan och kisar. Solen lyser in genom fönstrerna och verkligen värmer. Torsten sitter också och solar sig på fönsterbrädan. Om en stund blir det ett lunch pass med Malin & Hanna och idag ska jag gå ner på stan, inga undanflykter om hal is, kallt, snö eller att det är mörkt när jag går hem.

tights jakt

Sen jag började att använda tränings tights är jag helt fast. Innan hade jag alltid andra lite pösigare byxor eftersom att jag inte tyckte att jag passade i tights men nu tycker jag att det är både skönare och mycket finare att träna i. Äger ett par, som jag använder nästan dagligen så är i stort behov av ett par till. Kollade runt lite på stan idag, men hittade inga. Nu har jag kollat runt lite på nätet också och visst finns det en del att välja bland. Synd bara att de ska vara så överdrivet dyra. Framför allt de jag verkligen vill ha. De längst ner från röhnisch, dom ser så sköna ut. Hög midja och snörning (så de inte kan åka ner) dragkedjor och inte för långa och heller inte för korta (perfekt längd med andra ord) och sen lite rosa detaljer är ju inte helt fel. Synd bara att det går loss på 699kr. Får leta vidare efter de perfekta tightsen helt enkelt....
Från Nelly!

på rean

Hittade en tränings BH på stan idag. Dock en exakt lika dan som jag redan har i samma färg! De andra färgerna var slut i min storlek och en gul som jag egentligen ville ha var mycket dyrare. Så slog till på ett linne från nice också på halva rea priset. 70kr fick jag betala för de. Så 245kr för båda två blev alltså billigare än bara en gul tränings bh. Nu håller jag på att laga mat, fast jag inte orkar. Tog fram massa köttfärs igår så rör ihop en taco sallad för tillfället som jag tänkte äta framför top model som börjar om fem.

som kronor

Ännu mer lite tråkig shopping. Här om dagen köpte jag nya blommor. Dock rätt kul att slippa komma in i ett rum och kolla på två ruttna blommor som gjort sitt.

telefonförsäljare?

Inatt ringde det på min mobil när jag låg och sov. Först ett samtal från hemligt nummer klockan 23.30, svarar inte. Svarar nästan aldrig på hemligt nummer. Somnar om och så ringer det igen klockan 00.50 från den här nummret 0722139377. Svarar såklart inte då heller. Nu har jag försökt att söka upp nummret, men det finns inte att hitta någonstanns. När jag googlar det kommer det upp om att det möjligtvis kan vara någon form av telefonförsöljare. Men vilken telefonförsäljare ringer mitt i natten? Lite skummt. Någon annan där ute som också blivit ringda av detta nr?

från Rönisch

Om ett tag ska jag ner på stan har jag bestämt. Måste verkligen köpa mig en ny sport BH. Min favorit sjunger på sista refrängen. Jag pendlar bara mellan två stycken och ibland får jag till och med handtvätta eftersom att jag tränar en del. Inte okej, har flera stycken med de flesta är för små eller osköna. Nu vet jag att min favorit är på rea inne på intersport så hoppas att jag får med mig en hem till ett bra pris.

morgon promenad och smoothie

Klockan nio stog jag redo utanför Hanna för att gå en pw. Mötte upp Malin strax där efter och så gick vi över en timma i rask takt innan frukost. Nu har jag precis sörplat i mig min smoothie. Vad dagen har att erbjuda återstår att se.

lite måndags lyx

Somnade en stund på soffan efter vi handlat. Chrille väkte mig när maten var klar. Kött, ris, sås och grönsaker. Rätt lyxigt en måndag så där. Nu sitter jag i soffan och inväntar bb (ja, jag kollar på det och tycker det är rätt underhållande). Aerobicen idag var lika kul som vanligt, skulle kunna gå på det varje dag. Synd  bara att det vanligtvis bara är på Lördagar.

att få upp flåset

Veckans tränings schema

Måndag: 60min pw & 60min aerobic
Tisdag: 60min step
Onsdag: 45min step & 15min core
Torsdag: Step 45min, core 30min & powerstrike 30min
Fredag: Vila
Lördag: Aerobic 60min
Söndag: Vasalopps spinning minst 4timmar.

Okej, en dags vila. Kanske inte så bra. Men det gick ju så mycket kul den här veckan. Som idag då de slängt in ett areobic pass. Men lika bra att jag får upp flåset och träna hårt inför Söndagen.

sportlov!

Så efterlängtat :-) Den här helgen bjöd på lite mer än vad jag hade räknat med. Det som skulle bli en vanlig kväll på 550 slutade med en spontan utgång i Stockholm. Jag är där allt för sällan, så det var ändå kul att få dansa loss någon annan stanns. Vid fyra tiden var jag hemma igen, sov ett par timmar sen var det dags att åka till jobbet. Gick bra tills efter ett par timmar då jag bara längtade hem till sängen. Som tur var (tackar mig själv) så drack jag inte en droppe alkohol när vi kom upp till stockholm utan dack bara redbull. Så jag kunde jobba utan att vara bakis och ta bilen istället för att gå. Från det ena till det andra, så har jag precis kommit hem från en lång promenad med Malin och Sophie ute i Enhörna. Så skönt med frisk luft och torr asfalt. Om en liten stund ska jag och Chrille åka och storhandla :-) Jag har sagt till Chrille att jag inte ska köpa hem något bröd denna gång. I perioder äter jag alldeles för mycket mackor. När jag inte orkar laga mat eller är hungrig, så är det så lätt att bara ta en eller två mackor. Fast jag vet ju att det inte alls är bra och det finns ju så mycket annat som går fort att göra och som är gott. Som lätt kesella tex. med bär eller jordgubbar, smoothie, ägg eller keso. Nu ska jag ladda upp med bra mat. Vi hörs sen!

förberedelser

Jag hatar att köpa smink. Bara dessa två saker gick på 500kr. Men som tur är räcker pudret i evigheter. Minns inte sist jag köpte ett nytt. Nu var det iaf dags då jag tömt burken på varenda korn. Just nu sitter jag i morgonrock och har precis ätit lunch. Innan det var jag nere och solade 20 minuter innan aerobicen började. Som förövrigt var så sjukt kul idag. Efter de svängde jag in på systemet och köpte med mig en flaska vin. Just nu vet jag inte hur jag ska göra ikväll. Om jag ska följa med tjejerna ut eller inte. Eftersom att jag stänger ikväll så blir det ju väldigt tight med tid. Men jag förbereder mig iaf till max: Solat, duchat, ska fixa håret, måla naglarna, ska inte sminka ögonen (vill inte ha spindlar till ögonfransar ikväll, som Hanna sa) tar med mig kläder (så jag inte behöver åka hem och stå och riva ut halva garderoben) och sen är jag troligtvis redo. Nu måste jag visst sätta fart om jag ska hinna. Börjar jobba om exakt en timma!

tjej kväll

Vilken bra dag.
Tom tits till kl 13. Fika hos mormor och morfar. Snabb runda på stan med Emma & Malin. Shoppat nytt smink. Handla mat. Middag hos mig och efterrätt. Ost och chips framför tvn. Och färgning av Emmas hår. Nu ska jag strax gå och lägga mig. Aerobic kl 10.30 imorgon och sen jobb efter de.

happy

Godmorgon.
Vad härligt med lite sovmorgon gick upp strax innan halv nio. Har precis betalat mina räkningar, alltid bäst att göra det så fort lönen kommer in så att man vet hur mycket man har att röra sig med. Om en halv timma ska jag bege mig mot tom tits, för min sista dag på praktiken. Där efter åker jag upp till mormor och morfar på en fika. I övrigt så känner jag mig väldigt glad. Från och med idag klockan två börjar mitt sportlov. Jobbar dock hela helgen, men sen är jag ledig en vecka. Ska bli så skönt! Är också förvånad över att jag inte har träningsvärk sen gårdagen, gick ju loss på tre pass och känner inte av ett skit. Det är ju och andra sidan bra, men ändå. Nu frukost och sen göra mig iordning.

powernap

Och så var den sista riktiga praktik dagen över. På gott och ont. Som jag sagt tidigare så ska det bli skönt att komma tillbaka till min skola men kommer att sakna alla femte klassare. Nu blir det en liten vila, känner att jag behöver det innan jag ska ge mig på tre pass på 1timma och 45min.
Ps. Gattis Torsten på namnsdagen.

med rosetter

Gillar verkligen dessa ballerina skor från HM. I år är de dags för mig att köpa nya, slängde mina förra året efter Torsten tuggat söndet de bla. det var iaf svarta med stor rosett och kom från MQ. Men jag gillade de här bättre eftersom att jag tycker de är så fint med "mocka". Får slå till på ett par när de blir dags att slänga in uggsen i garderoben.

min onsdag

Har varit ute hela dagen. Åkte upp till stockholm med klassen idag på praktiken för att de skulle bada isvak. De första jag gjorde när jag kom hem var att ta ett varmt bad, så skönt så. Nu blev jag en trött över klockt spagetti så tänker inte göra många knop innan middagen sen blir det film kväll med Malin & Emma!

fettisdagen utan fettis

Semlor hit och semlor dit! Hela min facebook är täckt i grädde känns det som. Alla uppdaterar om fettisdagen. Jag vill också ha en fet semla med blandad mandelmassa i grädden. Det vill dock inte andra halvan av mig, den som säger att du inte vill ha den där degen på din egen deg. Så det har varit en semel fri fettisdag för mig och en timmas step istället. Känns bra!

den eviga längtan

Idag var det iaf 7,5 plus garader ute, man får vara glad för det lilla!

suprise

Senaste nytt! Malin har börjat blogga igen. Kul! Hon hade en liten pause på över ett halv år men nu är hon tillbaka igen.

tusen kronor i sjön

Är på så äckligt dåligt humör. Kommer till bilen och ser en vidig lapp på rutan. En bot! Någon gång måste bli den första men hallå 1000kr. Hade tydligen parkerat för nära en stolpe:( Åh, den kom så olägligt. Nu går mina sparade skid-semester-slantar till en bot och jag är nere på noll igen. Hur ska jag ha råd att åka skidor? Får väl sitta i stugan och uggla istället. Just nu känns livet som en bajskorv och jag vill krypa under täcket och sova. Tror jag gör det. Godnatt!

planera sin träning

Om en timma ska jag möta upp Malin på gymmet för att köra två pass. Veckans tränings schema ser ut så här:

Måndag Power strike 30min, Core 30min
Tisdag Step 60min
Onsdag Vila
Torsdag Step 45min, Core 30min, Powerstrike 30min
Fredag Vila
Lördag Aerobic 60min
Söndag Vila

Nästa vecka eller egentligen denna vecka också. Borde jag sattsa på att gå på ett par spinning pass, med tanke på vasalopps spinningen som närmar sig med stormsteg. Aja, det får bära eller brista helt enkelt. Dvs. Köra tills jag tuppar av eller något i den stilen :-)

måndag igen

Äntligen är den här måndagen över, eller måndagen på praktiken. Bara veckan ut nu sen sportlov och sen tillbaka till min skola. Det har såklart varit kul och lärorikt att praktisera och att få komma ut i verkligheten samt att få en pause från alla böcker och allt vad det heter. Men just nu känner jag mig less, klar och nöjd. Nu till en  annan sak... som är väldigt bra, är att snön börjar att smälta bort sakta men säkert, det börjar att bli torrt på vägarna och snön droppar från träden. Längtar tills den är borta helt, när man kan slänga in vinterjackan i garderoben och ta fram skinnjackan, ha lätta skor på sig när man knallar funt på snus torra gator. Som på bilden ovan, som är tagen förra året då våren började sätta fart.

update

Det blev tyvärr inget Ikea besök idag, då Jocke mådde illa när han vaknade och har spytt under dagen. Verkar som att det är något som går just nu. Även mamma kände sig dålig och illamående. Tanken var iaf att vi tre och mormor skulle åkt upp till Ikea och shoppa till Jockes lägenhet då han sattsar på att flytta in nästa helg. Men istället har jag mest tagit det lungt och kollat på film och två avsnitt av project runway. Fast lite nytta har jag ju gjort, har storstädat lägenheten och äntligen fått riktigt ordning bland mina kläder igen som tidigare har legat lite här och var, där det fått plats helt enkelt. Men nu har rensat och kastat en påse med gamla och trasiga kläder. Nu är det rent och fint som det ska vara och inte ett enda katthår syns till ;-) Har precis ätit middag och nu inväntar jag Malin som kommer förbi om en stund och gör mig lite sällskap.

städa katthår

Städar för fulla muggar här hemma. Nu är disken borta och nu ska jag försöka få bort allt katthår. Lätt den största nackdelen med att ha katt. Det sätter sig överallt, framför allt på soffan. Har ju bytt ut vår tidigare svarta matta mot en vit men pga. katthår men vi känner inte för att byta ut soffan mot en vit. Så dags att dra fram damsugaren...
Han som hårar ner är inte så mycket till städhjälp utan han ligger och sover så sött!

barn kalas!

Igår hann jag med en hel del saker. Träna, handla present, slinga håret, åka på barn kalas till Alva som blev tre år i Torsdags, hem och byta om och sen åka till Nykvan. Skönt när man känner att man får ut så mycket som möjligt av sin lediga helg :-) På bilden högst upp till höger kan man se min present till Alva, en spargris och 50kr i enkronor som hon fick lägga i. Det gäller att börja spara i tid om man vill ha en egen tv på rummet.

tack för det fina kortet!

Blev så glad när det här fina kortet från Frida låg på dörrmattan när jag kom hem här om dagen. Är inte alls avis, hennes liv verkar ju så fruktansvärt jobbigt just nu eller inte. Saknar henne iaf
väldigt mycket.

morgon mys

Bara för att jag skulle få ta sov morgon idag så vaknar jag innan klockan ringer. Halv nio satte jag på tvn i sovrummet och låg och tittade ett tag tills magen kurrade. Gjorde iordning en lyx frukost med rostade mackor och äggröra. Nu sitter jag bara här och väntar på att mamma ska ringa, så att jag vet om det blir ett besök till IKEA idag eller inte. I övrigt så hade jag en jätte mysig kväll igår. Synd bara att det snöande så mycket, satt man på fel sida i jacuzzin så blev man ju nästan snö blind. Efter 3,5 timma och sju grader kallare gick vi upp och tog en varm dusch. Det satt väldigt fint!

nöjd

Ikväll känner jag mig rikrigt nöjd med mig själv. Jag har skrivit ytterligare på uppsatsen och jag börjar att känna mig klar. Har inte alls mycket kvar att göra, äntligen! Orkar nog inte mycket mer än så här ikväll. Känner att ögonen börjar att åka hiss av allt stirrandes på dator skärmen. Går snart och lägger mig, lika bra det så att jag är pigg och laddad inför morgondagens aerobic pass.

godis sugen

Tror det blir ett besök till affären för att bunkra upp med lite karameller. Ibland får man, på Fredagar får man!

skrivit uppsats

Har suttit i över två timmar och skrivit på min uppsats. Fick ett ryck och kände att det var dags att börja avsluta den nu. Den ska vara inne om en vecka så det var ju på tiden. Har skrivit till, ändrat och tagit bort men är ännu inte helt klar eller nöjd. Tycker inte om att skicka in den till läraren eller vilket skolarbete som helst. Brukar oftast komma på en massa saker i efterhand som jag borde ha gjort eller inte ha gjort, det är också därför jag skickar in det i sista sekunden. Men det ska bli skönt att bli av med den iaf, så att jag kan få gå på ett härligt sportlov där efter och ladda upp mig inför skolan igen.

äntligen fredag

Äntligen helg, ledig helg!
Den här veckan har känts väldigt tung. Känner mig klar på praktiken och längtar tillbaka till min skola. Förra helgen jobbade jag och gjorde ingenting annat och sen var det bara att hoppa på praktiken i Måndags igen. Är alltid lika skönt att komma hem och känna lugnet och framför allt tystanden. Det blir iaf en väldigt bra helg för min del. Ser framför allt fram emot morgondagen. Då jag först ska gå på aeribic, sen blir det barn kalas för Alva som fyllde tre år igår och på kvällen ska jag, Malin & Sophie hem tilll mamma och låna deras jacuzzi medan de är iväg på middag. Erik är snäll och kör/hämtar oss i Nykvarn för att vi ska kunna ta ett eller två glas vin. Mysigt!

gäsp

Idag har varit en riktigt trött dag. Trotts att jag gick upp lite tidigare och tog en dusch och åt en stor äggröra till frukost. Höll på att somna under praktiken, medan klassen kollade på en film så satt jag och pillade med "kludd" bara för att hålla mig sysselsatt och inte somna. De var rena rama lyckan att komma hem och lägga sig på soffan en stund, nu ska jag strax byta om och ner till gymmet för att köra step och core :-)
Nu har jag hittat ännu ett par shorts som jag inte skulle tacka nej till. Sommar nu tack!

usa

Såna här shorts skulle jag vilja gå omkring i, i sommar.
Gina tricot 299:-

21:00

Idag åkte jag direkt hem till Anna efter praktiken, alltid lika mysigt att umgås med henne och barnen. Hon bjöd även på LCHF pannkakor och te. Mums! Nu ska jag sätta mig och kolla på gårdagens top model sverige avsnitt som jag missade. Sen blir det sängen, är jätte trött.
Ps. Jag uppdaterar i stort sätt aldrig min status på fb. Men igår gjorde jag det och skrev "Fem år idag med- Christoffer Appelgren" och när jag gick in på fb nu såg jag att ja slagit personligt rekord och fått 35 likes. Hehe, nördigt jag vet! Men lite kul ändå.

love u

Som jag redan berättat så är det våran års dag idag, så passade på alla hjärtans dag va? Helt galet att vi har varit tillsammans i hela fem år. Tiden går så fort, även om det känns som att vi varit tillsammans en evighet och som om att jag känt honom halva mitt liv.

alla ♥ dag

När jag kom hem idag fikade vi med en tjusig rosa prinsess tårta med glitter och hjärta på! Nu väntar vi mest in tiden tills det blir dags för middag och bio :-)

en gång i Phuket

Nu har vi precis bokat och betalat två bio biljetter till imorgon kväll på heron. En gång i Phuket fick det bli och så blir det även middag där uppe imorgon. Kanske inte det mest romantiska stället att fira sin alla hjärtans dag/fem års dag på. Men lite festligare än att vara hemma och vem vill inte ha maten serverad kolla på en bio och trycka lite poppcorn? Blir bra ändå! Nu en film i sängen sen sova, är sjukt trött märktes att jag inte tränat på en vecka.

tränings dags

Nu åker jag ner till gymmet för att köra power strike & core.

Santorini

Nu är resan är bokad tillsammans med Emma och Alex i sommar. Den 21 Juli åker vi en vecka till Santorini och kommer att bo på ett väldigt fint hotell med semi inclusive. Vilket innebär nästan samma sak som all inclusive, bara att utbudet inte är lika stort. Men vi betalade en liten extra slant till så får vi äta och dricka "gratis". Var dock inte ute efter all inclusvie eftersom att jag älskar att gå ut och äta och välja resutrang och prova på olika ställen. Men det är väldigt skönt att ha både frukost och lunch på hotellet samt att kunna hämta ett eller två glas vin ur baren ;-) Längtar!
Nu jävlar ska det börjas sparas pengar & träna stenhårt!


vasaloppsspinning

Välkommen till årets upplaga av Vasaloppspinningen. Den 4 mars kl 08.00 startar vi och cyklar till första deltagaren går i mål. Loppet kommer att visas på storbildstv under hela passet.

Loppet brukar pågå i ca 4h, så vet man innan att man ej kan vara med så länge ber vi er avvakta med er anmälan. Platserna går i första hand till dem som vill vara med hela vägen. Anneli & Johannes är det som kommerr att instruera, och vi bjuder på lite spurtpriser och energidrycker!


Så där ja, imorse anmälde jag mig till något hel galet. Vasaloppsspinning som vanligtvis pågår i över fyra timmar. Lite läskigt men jag vet att jag fixar det, eller?

Snacka om utmaning...



försovit mig

Försov mig lite imorse. Får panik när jag gör det. Pratade nyss med mamma och tydligen hade jag svarat på hennes sms i sömnen. Dock hade jag bara skickat iväg ett "a" vilket hon tyckte lät lite kort och drygt på frågan men men. Har missat klassens första lektion innan rasten men åker jag iväg snart så är jag där tills nästa lektion iaf. Fint väder idag med så de får mig på bra humör så ska inte haka upp mig på detta nu.

nästan lite vårkänslor

Underbart väder ute idag. Får nästan lite vår känslor! Hade varit skönt med en lång promenad men det vår vänta, nu ska jag byta om och åka och tjäna lite pengar.

rensat

Hela morgonen har jag tömt ut mitt gamla förråd med mamma och Jocke. Eftersom att Jocke ska flytta dit och jag ska skriva över lägenheten på honom har jag inte längre någon rätt att ha mitt gamla skräp där uppe, tyvärr. Så att nu står skiten i min bil, allt från min gamla dator till student tingel tangel som jag hade runt halsen.
Nästa vecka måste jag ta tag i att slänga allting. Om drygt en timma ska jag åka och jobba, kör till åtta ikväll.

han vet vad jag gillar

Min söta kille kom hem med ett paket till mig ikväll. Som innehöll fyra st små yankee candle, som jag egentligen skulle få på alla hjärtans dag men vi kunde inte hålla oss. Nu kommer det att dofta gott i vår lägenhet då jag kunnat placera ut en i vardera rum (då jag hade en sen innan också).

lördag kväll

Sitter i soffan och kollar film i min ensamhet. Väldigt skönt ändå.
Efter jobbet idag laddade jag upp med lite bra mat inför nästa vecka då jag kan träna igen. Efter filmen ska jag ta tag i disken tål inte att se den mer. Låter kanske inte som värdens bästa Lördag kväll kanske, men ibland måste man ha de mindre kul för att uppskatta det roliga. Eller nått... åter till filmen!

tom på ideer

Ska hem till Malin och äta middag ikväll, frågan är bara vad?
Ingen av oss kommer på någonting man kan laga.
Behöver lite insperation.

-

Kom nyss hem, så skönt att komma in i värmen. Även om det är riktigt fint ute så är det inge vidare ändå. Framför allt inte på morgnarna när jag ska sätta mig i en is kall bil. Eller då när jag ska skrapa rutorna och det känns som att fingrarna går sönder och det går knappt att greppa ratten. Kanske borde skaffa mig ett par rejälare vantar än ett par finger vantar? Nej, nu har jag egentligen inte lust att köpa några vinter kläder. Utan har mer lust att ladda upp i vår och sommar garderoben. Längar tills det börjar bli plus grader ute, men just nu känns det väldigt väldigt långt bort!

lycka

Chrille åkte nyss iväg på bandyträning. Det finns ingenting på tv ikväll och då kommer jag på att det är Torsdag och nya avsnitt av både Stylisterna och Elsas värld kommit ut.

trött på att inte kunna röra på mig

Saknar att träna.
Sakar att svettas.
Sakar att känna mig trött och helt slut.
Saknar att känna mig duktig efter att ha varit på pass.
Saknar att inte vilja äta något dåligt. Plus minus noll är ju värdelöst.

Kanske låter överdrivet, men jag saknar verkligen att träna. Att alla andra tränar som tokar gör ju inte saken bättre. Det blir alltså en tränings fri vecka för min del. Ingen ide att ens försöka, vill bli helt frisk innan. Sen jobbar jag hela helgen och då missar jag iaf alla pass. Nästa vecka vet jag någon som kommer att köra stenhårt. Min snälla mamma har satt in pengar till mig också, för att jag ska gå och köpa mig ett par iläggssulor. De ska göra att jag inte får lika ont i skenbenet när jag hoppar omkring. Både Emma & Hanna har dessa och tycker att de fungerar jätte bra. Så att efter den här förkylningen kan ingenting stoppa mig... hehe

fyndat

Jag visste väl att jag kunde fynda en skidjacka.
Var inne och kollade på Ellos, hittade en helt ok-snygg skid jacka för halva priset. 299 istället för 599 och inte nog med det så hade jag en rabatt kod på 30-40% så jackan gick loss på 179kr. Inte illa pinkat. Ett bra pris för mig som åker på skid semester väldigt sällan och inte vill lägga ut en förmögenhet på en jacka som bara ska användas i backen.

de bästa till den bästa

Hej!
Statan vad trött jag är. Även fast jag tog mig en liten powernap när jag kom hem. Annars har det inte hänt så mycket idag. Åkte och handlade en 15 kilos säck kattmat till Torsten, så nu är jag och Chrille 600kr fattigare. (tillsammans) men den där säcken räcker hur länge som helst och det är den bästa maten för en inne katt eftersom att den innehåller allt och lite till, så klart att han ska ha det bästa. Även om det kostar! Handlade även lite mat till oss själva också och sen har jag plockat lite bland mina kläder. Nu tänker jag inte göra många knop, huvudet dunkar, har precis tagit mig en ipren och väntar tills den börjar att värka...

nattinatti

Nu tar jag en dusch och sen går och lägger mig i en ny bäddad säng. Mysigt! Hoppas på att somna rätt tidigt. Upp och hoppa imorgon bitti och hoppas på att gå till praktiken.

idag

Under dagen har jag bara mått bättre och bättre, så det känns jätte skönt. Utom att städa och fixa här hemma, behövde jag som sagt komma ut en stund. Följde med Malin till ikea då hon skulle shoppa en byrå. Blev en köttbulle och potatismos lunch också, gott med varm riktig mat då jag igår bara åt en omelett och en sallad på kvällen bestsående av gurka, tomat och lite fetaost. Jag gjorde inte av med många slantar på dagens ikea besök. Två innekuddar (25kr st) till mina nya kuddfodral. Japp! Det stämmer jag har köpt nya kuddfodral igen, skämms nästan lite över det. Men när jag var på hedlandet för en vecka sen fick jag syn på ett par fina kuddfodral med fjärliar på som var på rea så det var iprincip helt gratis. Var inte helt nöjd med det jag beställde från hm, tyckte att det var lite för färgglatt för min smak så den kudden får åka ut på balkongen så småning om. Utom det, så svängde vi förbi moraberg på hemvägen. Fick med mig en jätte söt blomma och kruka hem från Plantagen, ännu mer hjärtan här hemma haha! Den gjorde sig iaf väldigt bra i hallen 


Bara för att jag skrev så där...
så sprang jag just in på toan och spydde för att jag hostade så hårt. Fan!

kökslamps jakt

Vårt nästa köp till hemmet är en lampa ovanför köksbordet. Jag har hittat en jätte fin lampa på clas ohlson med lite stenar i, ungefär som den på bilden. Fast inte lika mycket, dock tyckte inte Chrille att den är lika fin som jag tycker. Har iaf hittat en annan variant, en utan stenarna i. Kanske vore något? Känner inte riktigt för en sån här traditionell kökslampa som alla andra svenne bananer har...

på bättrings vägen

Godmorgon.
Har precis ätit frulle. En skål med lätt kesella med en skvätt funlight saft. Det var bra länge sen jag åt det nu, under en period åt jag det var och varannan dag. Sen tröttnade jag, men nu var det lika gott som då! Idag mår jag iaf bättre än igår. Känner mig fortfarande häning och har ont i huvudet, men hostan är nästan borta och jag varken fryser eller svettas. Har träningsverk i magen också pga. all hosta. Känns rätt bra att ha träningsverk utan att ha tränat ändå. Nu ska jag försöka göra lite nytta här hemma, har två fulla tvättkorgar med rena kläder, plus tvätt ställningen och en hög med rena underkläder och strumpor i sovrummet att ta tag i. Kan låta som världens tråkigaste syssla, men just nu är jag glad över att kunna göra något. Blir rätt tråkigt att bara ligga rakt upp och ner i soffan från morgon till kväll.

inget att rekommendera

Nu har jag snart drukit upp en hel host medecins flaska. En kopp kvar! Och det har bara blivit värre. Kan verkligen inte rekommendera den där skiten. Om det inte blivit lite bättre tills imorgon får jag pallra mig till ett apotek och köpa en annan sort.

längtar

Sitter och kollar lite inspirations balkong bilder. Längtar tills det blir vår och jag kan få börja göra iordning där ute. Än så länge har vi lagt golv och har två stolar, men har en del kvar att inhandla. Jag har en känsla av att jag kommer att bo där ute i vår/ sommar. Det var ju främst pga. den som vi valde att flytta hit.

tv kväll

Till lunch idag rörde jag ihop en omelett med feta ost. Så god. Nu börjar magen att kurra igen så ska nog röra ihop en till. Bra variation! Hehe. I övrigt så har den här dagen känts rätt meningslös. Trode att jag skulle ha ork till att göra någon nytta ändå. Som att skriva ett par rader på uppsattsen eller plocka in tvätten iaf. Men inte de, eller jo jag har ju diskat lite. Så får väl vara glad för det lilla. Annars så har jag mest hostat och sovit. Älskar att somna för att då hostar jag inte och det blir rätt irriterande efter ett tag. Nu sitter jag med täcken och filar på mig i soffan (det var dags att frysa nu igen) och inväntar kvällens tv program. Halv åtta hos mig, top model sverige och project runway.

svettis

Har ingen temp men tror jag kan ha åkt på lite feber. Igår fröst jag som en tok och idag svettas jag som en. Det bokstavligen talat rinner svett på mig. Dags för en dusch!

im sick

Jag fick nog så jag teg i Lördags med min otillräckliga jacka och ingen jacka alls vid vissa tillfällen.
Igår kände jag mig inte helt ok när jag vaknade men åkte till praktiken ändå och mådde sådär under dagen. När jag kom hem frös jag hur mycket som helst. Tog ett varmt bad på över en timma. Tappade upp nytt skållhett vatten två gånger. Efter de gick jag upp och la mig i sängen under dubbla täcken. Shottade några koppar host medicin, vilket påminner mig om Lördagens fisherman friends shottarna på krogen. Blä! Huvudvärk på de pga allt hostande. Suck. Är det inte det ena är det de andra. Stannde hemma idag iaf, känner mig fortfarande risig men hoppas de är på bättrings vägen. Har ingen lust att vara sjuk.

bra ögon


En del av tjej gänget igår. Dock bara maxi tjejorna. Minus Elina som står för fottot. Som btw. har gett de flesta av oss riktigt bra ögon. Speciellt Mickis och Emelie, sen mina. Hade en riktigt lyckad kväll. Dock höll jag på att frysa sönder mig, en fodrad skinnjacka var lite för kallt, fast ska man vara fin får man lida pin. På hemvägen lindade Emma in mig en fet halsduk och slängde på mig ett par fula skinntumme vantar. Sen slängde hon in mig i taxin, var hemma vid fyra tiden somnade på tre röda. Idag tog jag en lunch tillsammans med Malin, Emma och Hanna. Konstaterade att det första gången i mitt liv jag ätit en lunch på kebaben på dagtid. Men eftersom att vi skippade det igår kväll, så tog vi det idag ist. Nu slitter jag i Malins soffa och hänger. Tycker lite synd om mig själv, inte pga. att jag är lite seg sen gårdagen utan för att jag har sånn träningsvärk. Mina lår är inte att leka med idag.


fan vad jag är bra

Känner mig så nöjd efter det extrema tränings passet. Tog en snabb repa på stan efter, in på systemet bla. Nu kom jag precis hem. Har gjort iordning lite mat och äter som ett djur. Chrille påpekade precis att jag hade mjölk mustasch. Då är man rätt hetsig! Efter det här blir det ett bad och sen lite vila så man orkar med kvällen :-)

imorgon

Längtar lite tills imorgon. Känner på mig att det kommer att bli en riktigt bra dag. Startar dagen med 2,5 timmars träning. Den så kallade utmaningen är snart här och kommer att innehålla delar från aerobic, step, core, x-fit, powerstrike och body-pump. Jag kommer att dö! Efter det, om jag överlever dvs. Tänkte jag sola! Vill vara lite brun och fin tills kvällen då Malin ska ha en inflyttnings fest. Vi blir nästan 15 tjejer om jag inte minns helt fel och säkert en utgång på det. Har räknat ut att jag inte varit ute på krogen sen september, så det är nog på tiden.

Fredag

Har ätit och nu kollar jag på Elsas värld. Skönt att luta sig tillbaka i soffan efter både träning och praktik. Lika bra att passa på. Ska tillbaka till skolan ikväll. Femorna & sexorna ska övernatta i skolan, laga och äta tacos, äta godis och kolla film. Så tänkte vara med en stund på kvällen. Men åker hem och sover.

godnatt

Nu går jag och lägger mig.
Ska upp tidigare än vanligt imorgonbitti för att köra 45min step. Klockan 6.30 ska jag vara redo att börja mitt pass. Tycker egentligen att det är överdrivet att gå upp så tidigt för att träna. För att sen åka till praktiken och vara där klockan åtta. Äta frukost i bilen osv, men ibland får man väl vara lite överdriven. Vore det inte för ett roligt pass, bra musik och instruktör hade jag inte ens tänkt tanken.

hoppas min karaktär inte sviker mig

Nu är jag helt slut efter träningen. Älskar känslan av att vara utmattad på en bra sätt och sitta ny duschad med morgonrocken på i soffan. Har precis ätit två små mackor, men känner att det inte räckte. Ska slänga ihop en äggröra också och titta på lyxfällan som börjar när som helst. Egentligen är jag mer sugen på prinsess tråtan som står i kylen och kladdkakan också för den delen. Chrille fyllde ju år igår så medans jag var på träning så var hans killkompisar över på en fika. Det är farligt att ha sånt i kylen!



tränings dags

Då var man hemma en snabbis. Om en halv timma åker jag ner till gymmet och kör 30min core och 30min powerstike. Idag är det exakt två veckor sedan jag stukade foten och just på powerstiken är lite nervös för att trampa hel galet igen, fast vad är oddsen på det?

1/2

Chrille kom precis hem från jobbet, nu går vi och lägger oss i sängen och kollar en film. Godnatt!

vemdalen

Väldigt snygg jacka från ellos för endast 175kr på rean. Var inne och kikade lite om det fanns någon billig skid jacka, men hittade ingenting. V.12 åker jag och Chrille med mamma och Thomas till Vemdalen i en vecka. Kommer att bli så mysigt. Jag och Chrille har aldrig varit på skid semester tillsammans. Eller där ljög jag, vi var ju tillsammans med ett helt gäng i Sälen för två år sen (?) tror jag. Men då blev det inget skid åkande, utan bara fest morgon till kväll. Längtar iaf tills det blir dags. Åka skidor, dricka varm chocklad med grädde i topp stugan, spela sällskaps spel, basta, laga middagar, titta film, promenera och sola i backen i en solstol på en renpläd. Var där för några år sedan och det var väldigt mysigt och vi ska tillbaka till samma stuga. Där av vet jag att man kan sitta utanför topp stugan och sola, det var jag och mamma rätt bra på sist ;-)

Elsas hemlighet

Stannde hemma iaf. Är jätte trött, så känner nästan för att redan lägga mig i sängen. Var på bokhandeln igår btw. och såg att ännu en bok av Sofi Farman om Elsa kommit ut. Tydligen är jag lite efter, eftersom att den kom ut i slutet av Oktober men ändå. Ingen är gladare än jag. Läste ut dom två första böckerna på några dagar, så längtar efter att få hugga in i den nya. Köpte den dock inte, för att jag var så stressad men det får bli nästa gång jag är nere på stan och ränner.

träna eller vila?

Kom hem för en liten stund sen och håret blev lika fint som vanligt. Den här gången tog jag lite fler slingor, så det känns/ är också lite tjockare. Najs! Nu sitter jag i valet och kvalet. Lägga mig i soffan under filten och bara titta på tv eller dra på sig träningskläderna för ett spinning pass? Har en liten stunds betänketid innan jag måste bestämma mig helt.