slocknade

Både jag och Chrille slocknade på soffan efter barnen åkt hem. Det tar på krafterna att leka och hålla koll på båda två. Men det är väldigt mysigt! :-) nu sitter jag bara och kollar tv och käkar vindruvor. Eftersom att båda är lediga så försöker vi planera kvällen. Först bestämde vi att vi skulle handla mat och ta med oss grillen till något trevligt ställe, men vädret ser ju inte så lovande ut.


torekällberget

Efter lite lunch och kurragömma så gick vi upp till Torekällberget. Vi kollade in lite djur, lekte i deras lekpark och sen tog vi oss en glass på deras café. På vägen hem så somnade båda barnen och nu tittar vi på Pippi medan regnet öser ner utanför. Mysigt!


tjejsnack

Timmarna på jobbet gick fort, när klockan var nio åkte jag hem till Malins päron där även Emelie och Christin var. Vi satt ute på verandan tills myggen bokstavligen talat åt upp oss. Därefter fortsatte vi vårt tjejsnack runt köks bordet och käkade popcorn. Nu ska jag gå och lägga mig. Imorgon bitti kommer Anna över och lämnar Alva och Noel. Det ska bli så mysigt att få passa båda ett par rimmar :-)


helt ok

Nu har jag varit så inställd på att börja jobba, så det känns någonstans helt okej. Jobb byxorna satt bra och inte som efter förra årets semester då det satt åt både här och där! Dags att köra iväg så jag inte blir sen...


tillbaka till verkligheten

Jaha då var dagen kommen. Ligger fortfarande och drar mig i sängen. Vi ska strax åka och storhandla. Mjuk startar iaf efter semestern med ett 15-21 passidag och sen är jag ledig tisdag och onsdag. Så det känns ju iaf skönt! Nu ska vi som sagt storhandla och jag ska tänka på vad jag stoppar ner i vagnen. Dags att komma tillbaka till de gamla matvanorna igen. Efter Santorini så har jag spårat ur lite och jag har heller inte besökt gymmet på över två veckor. Men jag hade tänkt att gå på lunch spinningen idag, lika bra att börja med en gång innan man börjar rulla fram.


<3


lugn kväll

Har precis ätit middag i form av två mackor. Slö tittar lite på Ullared och funderar på att ta tag i disken. Annars händer det inte så mycket mer. Laddar lite inför den kommande jobb veckan och sen ska försöka att sluta deppa för att mina tre semester veckor gick alldeles för fort!


MANGO

Idag åkte jag och Anna upp till Nacka forum för att shoppa. Eller mest hon, då hon ville passa på när hon var barnfri och det gjorde hon rätt i :-) Jag testade massor med toppar på flera olika affärer men köpte ingening. Utom på MANGO den sista affären vi gick in på, där hittade jag allt. Bra att jag hittade två överdelar som inte var vita, eller okej den andra är vit men inte hel vit plus att den är i sidentyg och det hade jag inte innan ;-) Allt annat jag testade på det andra affärerna var hel vita men ja, som jag sagt innan så består min garderob typ bara av vita toppar så nu blev det lite färg iaf. Gillar även att väskan har en kedja som man kan använda om man vill.

till min iPhone

Igår var jag i Stockholm en sväng med Sophie och Madde. Vi tog ett glas vin i solen tillsammans med Hanna och hennes vänner, sen blev det lite snabb shopping innan vi har tvungna att åka hem och hämta min bil på bilverkstaden. Det blev inte några fulla shopping kassar för min del, men fick med mig en jätte söt mobil ficka!


tjejmiddag

Det regnar inte in blogginlägg nu för tiden. Jag har tröttnat lite för tillfället och tycker inte att det är så kul att blogga. Men om jag känner mig rätt så är jag nog snart tillbaka. Hur som, igår hade vi bokat ett bord på Mira Mar. Käkade god mat, drack vin och drinkar samt lyssnade på live dj. Hade en jätte trevlig kväll och vi avslutade en snabbis på Flamingo! 

varför måste det vara så dyrt med bil?

Usch vilken tråkig j*vla dag! 
Började med att diska, städa och rensa ut en massa skit inne på toan. Halv fulla flaskor och gamla produkter som bara står och samlar damm åkte direkt ner i soporna. Fick ihop en hel påse med bara skit, så nu finns det lite mer space inne i hyllorna. Det andra som suger är att min bil gick sönder igår. Min fina bil, för mig är den helt perfekt. Med tanke på hur min gamla var och såg ut så är denna guld värld och har hållt bra sen jag köpte den. Men igår ville den inte mer efter att jag släppte av Emma på jobbet. Jag lyckades svänga in på en parkering så att jag inte behövde stå mitt i gatan. Ringer Malin och hon boxerar mig till bilverkstaden, efter att dem kollat på problemet så får jag ett pris på 2200kr med del+jobb. Helt ok ändå, tänkte att det kunde ju varit värre. Och det blev det, idag ringde dem igen. Inte för att säga att jag kunde hämta bilen utan för att problemet var värre än den där jävla kolven som de bytte ut. Summan blev en mardröm och jag har typ gråtit floder i soffan. Hatar pengar och hatar bilar. Men efter mycket om och men så ger han mig ett nytt, bättre pris. Dvs. Ett pris för delarna och knappt någonting för jobbet bara för att de är så himla schyssta men ändå så är det mycket pengar. Men allt löser sig iaf, det är mer värt att laga bilen än att sälja den helt trasig då jag bara sulle få nån tusenlapp för den, vilket skulle vara ett j*vla skämt!!! Jaja, nu har jag lugnat ner mig och börjat gilla läget.  

Sandvikens brygga


tretton år!

Känner mig som tretton år igen. Vi har precis kollat klart på Eva & Adam fyra födelsedagar och ett fiasko. Och nu laddar vi ner sanning och konsekvens, krävdes dock lite övertalning. Inte nog med det så sitter jag i soffan i mitt gamla snoopy nattlinne. I övrigt så blev middagen väldigt god. Vi hade kött över sen gårdagen och sen gjorde Chrille en smarrig kantarell sås på dagens fångst. Jag gillar egentligen inte kantareller eller svamp i huvud taget men denna var riktigt bra! Som allt annat han gör i matväg...


bildbomb från Santorini

 
 
 

kantareller

Kom nyss hem från skogen. Jag och Chrille åkte ut till Pershagns skogar för att plocka kantareller och fika. Jag satt dock mest på en sten och tittade på, men det var mysigt det också! ;-)


Brunch

Sitter med Emma på balkongen och tar igen lite av den missade tiden. Har ju inte setts på över två veckor...


mat

Nu sitter vi avslagna och mätta i soffan och kikar på halv åtta hos mig. Där efter ska jag hem till Malin, har inte träffat henne på över en vecka... men nu så :-)


tröjan

Här har vi den! Den påminner en del om den svart vita kavajen jag köpte för ett tag sen. Men denna är mer som en kofta och är jätte tjusig på.


tack och god natt

Efter farstanäs körde vi vidare mot Skärholmen en snabbis. Vi tog en fila och kollade lite affärer. Killarna gick åt sitt håll och jag åt mitt, sen samlades vi upp för en fika. Fick med mig en jätte fin tröja/ jacka hem som jag visar imorgon, då ett är ljust. Där efter åkte vi hem till Sophie och Erik för middag. Vi blev bjudna på både mat och glass med jordgubbar :-) Där efter såg vi en väldigt bra film och nu kom vi precis hem. Nu ska det bli väldigt skönt att få krypa ner i sängen, vår säng! Även om ett är riktigt härligt att bo på hotell så finns det inget bättre än att få sova i sin egna säng och ha sin egna kudde <3 Godnatt!


just nu

Ligger Jag på stranden i farstanäs och killarna leker!


Landat

Nu står vi och väntar på våra väskor! Har haft en väldigt mysig resa. Berättar mer sen och lägger upp några av våra tusen(!) bilder. Jag har varit ihärdig med kameran.


hörs om en vecka

Nu är allt klart och vi ska sova, ska upp om fem timmar! Ha det så bra, för det ska vi ha ;-)


lilla högen

Kollar film med Chrille och äter glass, jordgubbar och "lite" grädde. Chrille tog seriöst slut på hela flaskan. Efter den där monster högen med grädde tog han ytterligare en. Jag tycker inte synd om någon som har lite ont i magen just nu...


Klara

Nu är vi så gott som klara. Packat, ätit, lämnat Torsten och inhandlat det sista som skvaller tidningar och hårspray!


oväder

Vilket jävla väder! Jag och Chrille flög nästan upp ur soffan av allt dunder, stängde av tvn och kollade istället ur genom fönstret på alla blixtrar. Lite läskigt! Torsten tyckte dock att det var spännande att kicka ut på allt hagel som studsade på fönsterbrädan.


fixa och dona

Har haft en jätte mysig dag/ morgon med mamma. När vi vaknade och var ute och gick/ åt frukost utomhus var vädret jätte fint, men tyvärr varade det inte länge. Men och andra sidan åker jag till värmen imorgon bitti så det är ju inte hela värden, för min del! Ska strax åka och fixa lite ärenden, som att tanka bilen och inhandla de allra sista som saknas i resväskan.


godmorgon

Mamma väckte mig klockan åtta, då tog vi oss ut på en timmas pw. Nu är det dags för frukost och sen ska jag hem... Packa klart och träffa Emma som kommit hem från Grekland idag :-)


ge mig lördag

Efter god mat. Lite prat ute på altanen. Bad i bubblet. Och nu filmen min stora kärlek som börjar på tv, blev detta en väldigt bra dag. Hoppas morgondagen går fort som f*n, vill ha lördag NU! :-)


Mys

Sitter hos mamma på altanen och bara myser. Dricker ett glas vin och läser skvaller medan hon är inne och gör hemmagjord potatissallad och Tomas sätter snart på grillen. Ibland är det riktig skönt att få komma iväg till mamma och blir bortskämd med mat och fika!


go fika

Nu sitter jag i bilen tillsammans med mamma, på väg hem från taxinge slott efter att ha lunchat och fikat :-)


två

Jag har redan börjat packa. Med tanke på att jag ska åka till mamma om en stund och sova över där ikväll och vi åker tidigt på lördag morgon så var det dags att sätta fart. Jag tycker att det känns som att jag har rätt mycket kläder i övrigt, men nu när man ska packa ner lite tänkbara saker "outfits" så känns det inte som att jag har någonting istället. Vi har dock tvättstuga just nu så det dyker väl upp en del saker när allt torkat, för just nu är min väska rekord tom. Även om jag vet att dessa kläder skulle räcka i två veckor.. Så är den rekord tom för att vara mig! ;-)


korall

Köpte ett nytt armband här om dagen. Då det råkade åka hem i Hannas väska efter shoppingen, så jag hämtade det nyss. Men nu åker det ner i resväskan istället :-)


mys onsdag

Middag på ceasars med Sophie och Erik. Nu är vi på park för en drink. Älskar att ha semester!


glass i solen

Sitter i en park med Ida och Malin. Vi har ätit glas och snackar lite skit. Mysigt!


äggmacka

Nu är jag färdig tränad, ska steka två ägg och käka äggmackor sen in i duschen. Borde duscha innan men jag är för trött, måste samla lite krafter. Där efter ska jag städa, jag och Chrille har städ dag idag. Det bästa är att jag slipper ta toan iaf. Hellre disk än toan!


Sovmorgon

Valde att inte ställa klockan igår, men ändå vaknar jag 8.30! Den tiden går jag alltid upp, när jag får bestämma och jag inte behöver gå upp tidigare. Men när jag kikade ut genom fönstret så la jag mig och igen och somnade om. Jag hade såklart hoppats på fint väder, men tyvärr inte. Nu ska jag ta och äta lite frukost och klä på mig. Om en timma ska jag befinna mig på gymmet för att köra step och core :-)


Orange

Älskar klänningen jag köpte idag, utom det så fick jag även hem en ny bikiniöverdel. Skickade tillbaka den orangea eftersom att den var för liten, så det fick bli en som matchade trosorna och en större storlek. Så nu är jag mycket nöjd! Har även precis bokat en parkerings plats tills på Lördag, på Arlandas långtidsplanering. Vi lyckades få den sista platsen, snacka om tur! Först hade vi inte tänkt att boka, men tur var väl det.. Annars hade vi stått där som fån. Mamma sa att det alltid brukar finnas massa platser när dem tidigare har åkt så att "de var lungt". Men som hon sa i telefonen så brukar den svenska sommaren vara lite bättre än vad den är just nu så att det var tur att vi tog tag i den biten iaf:-)

Klänningen är finare på än vad den är på bilden!


på väg hem

Jag har fyndat en riktigt fin klänning!


Skhlm

Är i Skärholmen med Malin! Nu tar vi en lunch pause och sen ska vi kika vidare. Jag har iaf hittat det jag skulle. En ny bh och sen matchande trosor till.


Ensam

Äntligen fungerar blogg appen igen :-) för tillfället ligger jag i soffan i min ensamhet och ska strax gå och lägga mig. Chrille är iväg och kvälls fiskar med en kompis... Ville mest bara blogga från mobilen ;-)


life is good

Det känns som sagt att man har varit ute i solen idag, just nu sitter jag i soffan in smord med massa after sun. Blir trött på mig själv som inte använde solskyddsfakor. Jag hade med mig en, men det kändes inte så varmt plus att solen gick i moln flera gånger så att ja... jag tyckte att det var en bra ide att hoppa över den och Malin lika så. Utom att jag har bränt sönder bröstet så är jag glad över att mitt sår på näsan är så gott som borta nu, tack vare all sol :-) Vad mer...? Jo jag hade lite otur när jag kom till stranden idag, då jag  börjar med att äta frukost och bjuder en anka på en bit av smörgåsen. Det slutar med att hans fruga också kommer förbi och var hungrig hon med, så pass att hon biter mig i tårna två gånger och jag skriker så att alla stackars barn familjer hoppar till. Efter det så jagar jag bort ankorna och springer runt efter dem en stund tills dem försvunnit när jag kommer tillbaka så ställer jag mig på min handduk och upptäcker att jag klivit i BAJS. Så min handduk blir alltså full med bajs och som tur är så hade jag en extra i bilen så jag slapp ligga på den, ja det var väl allt jag hade på hjärtat. Utom dessa saker så har dagen varit fel fri, fast än vi skrattade rätt bra åt båda sakerna ändå.
Hade på mig ett par nya shorts idag också! 
 
 
 
 

bra början på semestern

Blev överlycklig när jag vaknade imorse och kollade ut genom fönstret, då solen sken och termometern visade +26 grader. Jag ringde och väckte Malin och vi styrde sen bilen mot underås i Enhörna. Efter över fyra timmar i solen, ett antal myggbet senare så åkte vi hem. Justja, vi låg inte bara och solade utan vi badade också. Sist jag var på stranden så kärring doppade jag mig bara, men den här gången var vi i länge, flera gånger och simmade omkring så hilma härligt. Nu ska jag snart bra byta om och gå ner till gymmet för lite core och aerobic. Tror dock att det kommer att bli varmare än vanligt att träna för mig idag, då jag har bränt mig en del såg/kände jag nu när jag kom hem. Men hellre solbränd än blekfis! 
 
framför allt på bröstet, som vanligt. Så lite aftersun på det här! 
 

tomat och mozzarella pizza

Ligger i soffan och kollar på "Vad blir det för mat" samtidigt som jag har en pizza i ugnen. Älskar Ica´s tomat och mozzarella pizza! Skulle egentligen behöva städa eller damsuga, det är katthår överallt just nu känns det som. Men det finns ju tid för det även imorgon så att här ska jag ligga hela kvällen...
 

semester!!!

Ja, då var man äntligen hemma och gick på semster. Det känns så himla bra, även om vädret kunde varit mycket bättre så är det ingenting man kan styra över. Åker ju som sagt snart till värmen, så jag får nog sol på mig ändå. Veckan som kommer har jag ingenting speciellt planerat. Inte mer än att små saker ska inhandlas till resan, det ska tvättas och packas sen får vi se vad som händer och fötter. Ska mest bara njuta av ledigheten till att börja med ... 

jobba sju timmar sen semester!

Äntligen. Nu är det nära. Sista dagen innan semestern och idag jobbar jag från tio till fem, en väldigt bra tid att avsluta det hela på :-) Nu måste jag föna till håret och dra på mig mina jobb kläder för sista dagen på tre veckor, bara det är ju helt underbart.

två timmar kvar

Sitter på jobbet och räknar ner timmarna, har drygt två kvar. Utom det så sitter jag i klassan med en väldigt dålig huvudvärk har tagit två tabletter och drukigt massor med vatten men det tycks ändå inte ge med sig, jaja! Näe, det här inlägget blev väl inge vidare kul känner jag...

utomhus aerobic

 
 Idag blir det utomhus aerobic på World class OS dag, med live DJ! Jag är riktigt taggad, tyvärr är det inte strålande sol men så länge det inte regnar är jag nöjd. 

jobb helg

Och så var det Fredag och helg dock inte så mycket helg för min del då jag jobbar både idag, imorgon och på Söndag. Stänger också två av dagarna, så det känns väl så där. Längtar som satan tills på Söndag när klockan slår 17.00 för att då går jag på semester i tre veckor :-) Men det är då och nu är nu, på tal om nu så ska jag ställa mig och diska och sen göra mig i ordning för träning. Idag blir det Xfit igen och sen hem och göra i ordning lite matlådor då jag har tagit fram kyckling. Lika bra att göra tre stycken på en gång så behöver jag inte tänka på matlådor ett tag framöver ;-) 

lite blandade bilder från gårdagen!

 

de funkar väl?

Nu har jag ännu en till ny bikini till resan. Jag har testat alla mina gamla och helt plötsligt duger inga av dem. Jag tycker att mina gamla sitter dåligt och har blivit sladdriga/solblekta och ser väl använda ut. Även de jag köpte förra året, men billiga hm bikinisar tar väl stryk av massa saltvatten och sol? Hur som, så fyndade jag denna på rean. Har spanat in den tidigare och gillar modellen på överdelen jätte mycket. Ville helst ha en hel orange men trosan var slut i min storkel så det fick bli en orange blommig istället, men jag tyckte det fungerade rätt bra det med. 

ensiffrigt

Idag är det bara nio dagar kvar tills vi åker dvs. ensiffrigt ;-)
 

mot huvudstaden

Hej! 
Igår hade jag häcken full så det blev ingen uppdatering. Började dagen med att handla picknick som vi sen tog med oss till stranden. Där låg vi och bokstavligen talat stekte i några timmar, innan jag var tvungen att åka och jobba från fyra till sägning. Det är dagar som dessa jag verkligen föredrar att jobba kväll, så att man kan utnyttja alla härliga sol timmar. Idag är jag ledig och jag hade ju verkligen hoppats på att vädret skulle bli lika fint som igår, men när jag gick upp strax innan nio imorse så la jag mig på soffan och tog mig en sovmorgon istället.. rätt skönt det med! Idag blir det iaf en tripp till Stockholm för att man kan ju inte bara ligga inne hela dagen lång. 

stranden

Om man skulle ta och sova lite kanske? Imorgon står ytterligare en slappar dag på shemat (innan jobbet dvs). Jag ska för första gånger i år besöka stranden, tror dock inte att det bli något dopp men man vet ju aldrig. Innan stranden ska vi förbi jobbet för att fylla picknick korgen. Så nu hoppas vi bara på att det blir en lika varmt och skönt imorgon som idag. Godnatt! 
 

städat

 
Kvällen har spenderats framför halv åtta hos mig, top model och sen avslutade jag med lite städning. Av någon anledning så lyckas detta rum alltid bli stökigt med jämna mellanrum, det syns inte på bilderna men på golvet hade jag även två fulla tvättkorgar med ren tvätt som bara väntade på att få bli in plockad... men nu är det fint igen! 

Före
Efter

xfit

Jag ska snart gå ner till gymmet för en timmas Xfit. Idag tar det dock emot, har ingen större lust och känner mig trött och nyvaken. Somnade en stund på soffan (det är tydligen jobbigt att sola & vara ledig). Det är bara att ta sig i kragen och köra på, snart dags för Santorini och bikini så måste ju köra så mycket jag kan in i det sista.
 
 

värme

Vilken dag! 
Började med att göra lite måsten, som att hjälpa Chrille med lite saker på vinden, tvätta bilen och köpa pollen tabletter på apoteket. Där efter mötte jag upp Malin, Spohie och Emelie för att handla lunch på Nancys. Vi satte oss på gräset och hade picknick och solade. Äntligen känns det som sommar, hur skönt är det inte att bara kunna slänga på sig shorts och en nästintill obefintlig överdel över bikinin men ändå svettas? 
 

godmorgon tisdag

Idag vaknade jag klockan åtta, pigg och utvilad. Kanske berodde på att jag somande på soffan vid halv tio igår och det händer ju inte så ofta. Ledig idag, som sagt. Så vi får se vad jag gör av den här dagen, har inga större planer än...
Min frukost. Smoothie gjord på banan, nektariner, clementiner samt fryst mango & hallon. 
 

nr 208

Älskar mitt nya hallonröda nagelack! 
 

colour

Vad härligt att få vara ledig både idag och imorgon! Dagen har spenderats uppe i Skärholmen tillsammans med Anna & Alva, vi har lunchat och shoppat. För ovanlighetens skull så shoppade jag färg! Kände att jag ville ha nya slappa, överdelar som funkar till jeans shorts samt lite nya trosor. Nu ska jag gå och byta om till träningskläder sen köra core & aerobic. 

igår kväll

 
Det blev en kort utgång igår på Flamingo, efter en stund så fylldes stället med massor av folk och de förvandlades till någonting mellan en sardinburk och en bastu. Jag och Malin tyckte att det var sådär så vi promenerade hem till henne och satt ute på hennes balkong och bara pratade, efter ett tag så fick vi sällskap av Sophie och Emma. Tog en taxi hem vid tre, somnade strax efter halv fyra imorse. Hade bestämt promenad med mamma imorse vid tio, så det var bara att gå ut och traska i en och en halv timma. Tror någon kommer att vara trött på jobbet idag. Tror dock inte att det hade spelat någon roll om jag hade skippat promenaden och sovit två timmar extra, utan det var nog bra att få piggna till lite ute i friska luften istället. Nu måste jag iaf sluta knappa runt på tangenterna och dra mig mot jobbet. Kör från 13-20 ikväll och efter de så är jag ledig i två dagar... :-)