hamburgare & hallongrottor

Efter jobbet idag så åkte jag hem lagom till maten var klar. Jag hann bara byta om och drog på mig en långklänning sen åt jag och Chrille grillade hamburgare med mozarella på ute på balkongen :-) Till efterrätt så fick jag hemmagjorda hallongrottor. Chrille lekte hemmafru idag medan jag var på jobbet, då han både bakat, lagat mat (stek, sås och potatis) till matlåda samt diskat. Just nu ligger vi utslagna på soffan i matkoma och jag funderar jag på vad jag ska göra av den här kvällen, Chrille ska träffa några vänner och jag står mellan att ta "ett glas på stan" eller att kolla på film hos Emelie? Snart dags att bestämma sig. Känns dock sådär att gå ut med blaffan på näsan, även om det har blivit lite bättre...*peppar*
 

härlig fredag

Har haft en väldigt skön dag. Det var rätt tungt att gå upp imorse när klockan ringde 05.45 med tanke på att jag jobbade över en timma igår kväll och vi blev inte klara på jobbet för en vid halv elva. Men det var värt det när man väl var där :-) När jag kom hem så tog jag en dusch, åt en lätt frukost sen kröp jag ner i sängen bredvid Chrille igen, kände att jag behövde lite mer sömn för att orka jobba kväll igen. Gick upp vid tio, sen dess har jag bara legat ute på balkongen och solat, njutit av det fina vädret, ätit lunch och läst. Nu gick dock solen i moln och jag ska om en stund göra mig i ordning för jobb och innan det ner på stan för att hämta ut min efterlängtade väska på posten, hoppas att den är lika fin i verkligheten! 
 
 
 

blommor

Innan storhandligen svängde vi förbi Plantagen för att jag ville köpa blommor till balkongen (bättre sent än aldrig) det blev iaf väldigt fint. Har dock en kruka till som står på golvet att köpa blommor till, men det tänkte jag göra på jobbet ikväll. Just nu är Mickis hos mig, vi har käkat lite lunch ska snart åka bort mot jobbet. Mot min vilja en sån här fin och solig dag. 

storhandling

Äntligen skiner solen :-) 
Idag står storhandling på schemat, eller vi kommer nog inte att handla lika mycket som vi brukar eftersom att det är drygt två veckor kvar tills vi åker så det vore ju onödigt att behöva slänga. Efter handligen så blir det jobb till tio ikväll. Ränkade precis ut att det är exakt elva dagar kvar till semestern och åtta hela arbets dagar kvar, längtar! 

min

Igår köpte jag den här boken på jobbet. Jag har ju tidigare spenderat ett par lata dagar i solen med de två tidigare böckerna och måste självklart läsa den sista på samma vis ;-)

hår fix

Innan jobbet idag tog jag mig en sväng förbi moraberg för att spana in locktångar. Jag fyndade en från OBH nordica (Björn Axen) samma märke som jag hade på min gamla.. Såg på deras hemsida att de hade ett bra pis på 295:- men den i affären låg på 500-600:- där omkring (som alla andra) Jag visade hemsidan för tjejen i kassan och jag fick den där efter för internet priset, sjukt nöjd :-) Köpte mig även en ny hårborse då min gamla har gjort sitt och efter jobbet så köpte jag mig en hårfärg som jag har lagt i lite av just nu. Tror dock inte att det blir nån skilland alls? Har haft i färgen nu ett tag och det händer knappt någonting, tyvärr. Min tanke var att dämpa det ullra blonda som jag har på vissa ställen. Men men, resultat av locktången kommer iaf sen. 

haha

 
Det syns inte så mycket på bild, men ja min näsa är fortfarande svullen som fan och vätskefylld. Ena sidan är stenhård och det kliar hela tiden. Och på tal om näsan så var det en udda kund som sa såhär till mig idag..."Vad har hänt med din näsa? Är det en fågel som har bitit i din näsa? Har du sovit utomhus och en fågel har attackerat din näsa?" Jag visste först inte om jag skulle skratta eller gråta men jag tyckte kanske att det var lite kul och skrattade sen för mig själv. Okej om man tänker att jag har ramlat eller fått en smäll, men att jag skulle ha sovit utomhus och blivit attackerad av en fågel som skulle ha gått loss på min näsa... ja livlig fantasi hade han iaf :-)

vs lockar

Jag funderar på att köpa mig en ny locktång, eller jag funderar inte utan jag ska! Den jag har nu fungerar bra, utom att stödet har ramlat av så att man inte kan lägga ner den medan tången är varm. Hur som, så finns det fler locktångar på marknaden nu än när jag köpte min. Och jag vill ha en tjockare som ger ännu större lockar/vågigt hår. Är trött på att de ska bli sådär super lockigt, så jag brukar oftast platta på locken efteråt för att det ska se lite naturligare ut. Men det behövs inte om jag köper mig en tjockare som sagt, frågan är bara vilken man ska välja i denna locktångs djungel. 
 

munsår på näsan

Jag ser förjävlig ut på snoken! För första gången i mitt liv har jag fått "munsår på näsan" eller herpes blåsor som det också heter. Det kom igår och då var det helt okej, köpte med mig en salva igår efter jobbet och bombade näsan innan jag gick och la mig och hoppades på att det skulle lagt sig och blivit bättre tills jag vaknade. Men såklart inte, bilden nedan är tagen igår kväll alltså "helt ok" idag är min ena näsvinge/borre (vad man nu kallar det) dubbelt så stor som den andra. Så som om det inte vore nog med att jag redan har en stor näsa lixom. Det ska bli kul att jobba med detta ;-) Tror nästan bara att det ser ännu värre ut om jag kladdar på en massa concealer, eller? 

godmorgon!

Nu är matlådan klar så nu kan jag bara ta det lungt innan det är dags att åka och jobba hela dagen lång från 12-20.
 

ny städat

Sen jag kom hem från lunchen med mamma så har jag städat. Fick nått ryck och drog fram damsugaren, därefter moppade jag golven och avslutade med att damturka. Igår bäddade jag även rent och köpte nya blommor i fönstret till "mitt rum" så nu känns det väldigt rent & snyggt här hemma. 
Så medan jag och Chrille är och jobbar ikväll så har ju Torsten lite ytor att håra ner :-(

jobb tider

Mina fem lediga dagar i rad blev till fyra, men det räcker mer än väl för mig. Fick ett pass idag så jag jobbar från 15-21.30 men innan det ska jag luncha med mamma. På tal om jobb tider så gjorde jag ett "bra byte igår" jag bytte bort min öppnings måndag till en lördag stägning. Bra pengarmässigt alltså, inte annars kanske men snart är det ju  v. 28 vilket innebär semester så det gör ingenting :-)

kors i taket

Höll på att tappa hakan när Chrille frågar vad jag heter på instagram, nu är även han en i gänget. Ni som känner honom vet att det är väldigt otippat, han är ju knappt inne på sin facebook. Just nu ligger vi i soffan och slö tittar lite på Wallander medan jag ber honom "likea" mina bilder, men det går inte så bra! 

kesella hallon

Glammig middag va? Någonting i den här stilen blir det alltid när jag ska äta själv, men det fungerar ju ibland det också.

färdig provat

Nu har jag provat min nya jacka/kavaj till lite olika plagg (tids fördriv) eftersom att den inte kändes helt hundra i provhytten, men det berodde på att jag hade opassande kläder till. Nu är det iaf färdig provat och dags för träning.

besviken

Måste säga att jag blir lite besviken på world class sommar schema. Är det meningen att man inte ska träna under sommaren? Det har tagit bort massa pass den här veckan och bytt instruktörer. Det sist nämnda kan jag förstå, då personalen vill vara lediga/ ha semester osv. Fast det är inge kul när det gått från flera pass om dagen till bara två stycken vissa dagar. Nej, det passar inte mig som vägrar att gymma. Idag tänkte jag iaf gå på coren och aerobicen sen får vi se vad vet blir resten av veckan. Känns ju sådär från att ha tränat i snitt fem dagar i veckan under en längre period till kanske två? Prutt! 

nytt

Detta var vad jag kom hem med från stan idag! Jag har ju skutat efter en jacka i denna modell tidigare och så hittar jag en till ett bra pris. Kanske inte riktigt en sån jag "drömmer om" men jag gillade den här väldigt mycket ändå, den var klassisk och fungerar till mycket. Ännu ett vitt linne lyckades jag shoppa, samt lite små saker. Min necessär hade gått sönder så det fick bli en snarlik fast rosa. 

"bra väder"

 Tack vare det här skit vädret så är jag två paraplyer fattigare. Det svarta på bilden blåste sönder på väg till bilen och som tur var hade jag ett extra i bilen men även det sönder på stan. 

måndag

Ännu en ledig dag står på schemat. Det är lite kul hur det lägger ens schema på jobbet. Anntingen så jobbar jag jätte intensivt flera dagar i rad, eller som nu. Då jag är ledig i fem dagar i rad, om jag inte får någon extra tid tills imorgon vill säga! Piss väder idag också, känns som att sommaren kom och den gick. Som vanligt! Jätte tråkigt, men man får glädjas åt att man inte har semester nu utan att det är två veckor kvar och då håller jag alla tummar och fötter på att det har regnat klart för ett tag framöver. Nu ska jag göra mig iordning för att möta upp tjejerna på stan, vi hade tänkt att kika omkring lite bara (nu när lönen är här) samt att luncha och jag ska växla in pengar :-) Allt för att inte kunna norpa, vilket jag ibland kan vara bra på. 

soft dag

 

spö regn

Det spö regnade ju verkligen när jag skulle gå ut till bilen idag, det öste bokstavligen ner och hade jag varit en uteliggare hade jag lätt passat på att duscha eller till och med tagit ett bad. När jag skulle gå över gatan till bilen, så blev fötterna helt dränkta i vattnet. Det är vid de tillfällerna man önskade att man ägde ett par gummistövlar. Och det är då man önskar att man inte satte på sig ett par ljus beiga jeans. Jaja, vad gör det om hundra år? Just nu är det rätt fint väder igen och jag och Emma ska laga mat, vi funderar på att ta fram elgrillen och grilla köttet och majskolvarna som väntar på oss i köket. Så får det bli, dags att sätta lite fart kanske? Magen kurrar. 

tjugo


just in case

Försöker att hitta ett fint fodral till min telefon, den här ligger högst upp på listan än så länge. Den kommer från samma sida jag beställde hem mitt skal från tidigare och de har verkligen riktigt bra priser. Eftersom att jag tänkte använda min telefon en del utomlands för kamerans skull, så känns det lite säkrare att ha den i ett fodral istället för att bara gå och hålla den i handen. Inte för att jag bara skulle använda den utomlands men iaf. 
 

sommar rea

Igår kväll somnade Chrille en bra stund innan mig, för en gångs skull. Det brukar i vanliga fall alltid vara ombytta roller, jag fördrev min vakna tid med att spana in Nellys sommar rea. Fastnade verkligen för den här väskan! Min tanke var att jag skulle sova på saken och bestämma mig sen om jag skulle klicka hem den eller inte? Har dock fortfarande inte bestämt mig. Den var nedsatt till halva priset så den kostar nu 450:- men jag vet inte. Har ju hur många väskor som helst, men ändå. Gillade den väldigt mycket. 
 
Eftersom att den tidigare kostat 900:- så lär det ju iaf vara bra kvalite på den ;-) *att hitta en bra anledning*

godmorgon föresten

Idag vaknade jag innan klockan skulle ringa 8.30. Tog direkt tag i disken och sen åt jag frukost. Nu slappar jag bara i soffan och kollar nyhetsmorgon. Idag ser solen ut att titta fram, för tillfället iaf, tydligen så ska det bli dåligt fram mot förmiddagen men man kan ju hoppas att de har fel nu när man är ledig :-) 
 

ur funktion

Igår så åkte jag och Chrille hem till hans familj i Pershagen. Vi blev bjudna på god mat och efterrätt. Från det ena till det andra så måste jag bara säga att jag stör mig verkligen på att det inte går att blogga från mobilen längre, ända sen dem förnyade blogg.se så har de inte fungerat. Och läser jag alla omdömmen på blogg appen så ser jag ju att det inte bara är för mig det inte fungerar. Tycker dock att de kan ta och fixa till det nu så att man kan mobil blogga lite igen, jag hann ju lixom knappt börja! 
 

min midsommar

 Igår var det ju midsommar (som om någon hade missat det) och jag hade en jätte bra dag, från början till slut. Jag och Chrille startade hemma hos Alexandra och Phille ute på deras balkong med ett glas vin. Där efter åkte vi ut till Enhörna, vi började med fika på ängen och dans runt stången. Sen la vi oss på våra filtar och drack lite bubbel samt solade lite, solen stekte på rätt bra igår och Chrille fick en snygg linne-bränna ;-) Hemma igen så åt vi mat och fikade. Mormor och morfar hade beställt massa mat från ica maxi, lika så tårtan som de förövrigt hade skrivit Hassi 70 år på. Ja, vi kunde ju skratta lite åt de och morfar fick sig ett nytt efternamn... men ändå! På kvällen så gick vi över till grannen (Evelina) som hade lite fest, där vi tog oss ett glas och dansade lite par dans på deras altan sen gick vi didare hemåt. Tankten var att vi skulle hängt på dem, hem till Emelie som bor en bit längre ut i Enhörna, men klockan blev rätt mycket och vi rätt trötta så vi beställde en taxi hem istället när folk ändå hade droppat av. 
 
 

korgen

Så här fint blev det! Nu är det dags för jobb till tio ikväll... 

den tionde jobb dagen är kommen

Godmorgon.
Sitter i soffan och kollar nyheterna/vädret och engligt dem så kommer vi att klara oss utan regn imorgon och få hyffsat fint väder. Och tur är väl det? Idag skiner iaf solen, men det spelar ju ingen större roll för mig. Ska snart besöka solarieöna några minuter så att man har fått lite färg på kroppen då man ska vara barbent imorgon. Där efter blir det träning och jobb.
 

dagen

Jag och Alex hittade allt vi skulle i Skärholmen. Vår present kommer att bli, att vi ska fylla en korg med 12 olika öl sorter, vi kan ingenting om öl direkt men vi tog det som hade finast flaskor ;-) Ölen kommer även att få dela plats med massa chocklad och en midsommar blomma. Sen köpte vi även silkes papper och present snöre att dekorera korgen med, sen ska då den berömda helium ballongen sitta fast knyten på handtaget. På den skrev vi Hasse 70 år! i matchande fräg (turkost) som resten av korgen går i. Det kommer att bli så bra så, ibland är det så kul att fixa presenter tycker jag. När jag kom hem så gjorde Emma mig sällskap, vi drack te och åt chocklad på balkongen tills det var dags för henne att åka och jobba natt. Nu ska jag och Chrille kolla film och sen blir det godnatt. Jobbar sista dagen imorgon och sen är jag enligt mitt jobb schema ledig i hela fem dagar i rad, men jag har skrivit in mig att jag kan jobba extra så det kommer säkert inte att bli så lång ledighet men det ska iaf bli så härligt att få vara lite ledig! 

helium

Om en timmna ska jag och Alexandra upp till Skärholmen för att leta present till morfar. Eller, vi vet egentligen vad vi ska köpa så det känns skönt :-) Ska bla. in på partyland och shoppa en helium ballong ;-) Justja, på tal om ballonger så fyller Torsten hela två år idag och han har till och med fått ett grattis sms från agria, haha! 
 
 

extra fickpengar och midsommar lunch

Min kassaledare frågade om jag ville gå hem tidigare idag, utan att tveka slängde jag upp "stängt" skylten på bandet och loggade ut två timmar tidigare. Jag missar ändå nästan ingenting på det, så det var bara så skönt att få komma hem lite tidgare :-) En annan rolig sak var att min lönespec hade kommit idag och jag blev possitivt överaskad, hade fått över tvåtusenkronor mer än vad jag hade räknat med. Så, så fort det kommer in på kontot så går jag ner på stan och växlar in mina fickpengar :-)
Inte nog med detta så bjöd chefen på midommar lunch idag, samt glass och jordgubbar till efterätt. 

hej

Har suttit ute i blomkassan fram tills nu, brukar i vanliga fall tycka att det är lång tråkigt men idag var det riktigt skönt. Någon hade gömt två skvallertidningar under kassan så att jag hade ju lite att göra om man säger så:-)
Nu är det tåv timmar kvar sen får jag gå hem, längtar ihjäl mig till helgen då jag är ledig ska bli så skönt! Nu är rasten dock slut, vi hörs imorgon.

70 års fika

Stratade dagen med en två timmars lång pw med Sofia. Det var riktigt skönt, när jag kom hem så lagade jag lite lunch till mig och Chrille. Nu ska jag ta en snabb dusch och snygga till mig lite och sen åka till mormor och morfar på en snabb fika innan jobbet. Morfar fyller år idag, men han ska firas på Fredag så idag blir det bara en drop in fika. 

Ps. Mormor har gjort jordgubbs tårta. 

sola och träna


Efter frukosten gick jag ner på stan och besökte solariet, min hy är inte den bästa för tillfället så att kände att jag behövde torka ut den lite. Sen är det inte helt fel att få lite färg till midsommar heller. Där efter så gick jag över gatan/till gymmet och körde spinning och core. När jag kom hem gjorde jag värdens godaste smoothie, ibland blir den bra och ibland super bra. Hade ingen vanilj yoghurt hemma idag, så tog vanlig jordgubbs yoghurt och ja det blev så mycket godare. Nu ska jag föna till håret och göra mig i ordning, för om en liten stund kommer Sofia över och hänger en snabbis innan vi åker och jobbar. Stänger idag, för ovanlighetens skull.. eller?



bakis?


När jag slutade jobbet igår, smet jag in på ett av kontoren och skrev ut vår biljett från min mejl. Nu hänger den så snyggt och prydligt på kylskåpet och bara väntar. Handlade även med mig lite godis, när jag kom hem så tog jag en snabb dusch och sen kröp jag ner i sängen med godis påsen och cola burken och kollade på två filmer med Chrille. Det kändes så jävla lyxigt måste jag säga! Efter en lång, seg och trött dag på jobbet så kunde inte kvällen ha slutat bättre. När jag började vid ett igår, så frågade en kollega till mig om jag var bakis (vilket jag inte var) så då ser man trött ut antar jag! 

13-20

Jaha, bättre än så här blir inte den här dagen. Dags att sminka sig lite och sen åka och jobba till åtta ikväll. Har dock sagt åt Chrille att ladda ner en film tills jag kommer hem och sen kanske jag köper med mig något gott efter jobbet. Dagens höjdpunkt med andra ord, men de är ett par timmar kvar tills dess. 

planerar

Sitter just nu och kollar på långtidsparkering på Arlanda. Det lutar åt att jag och Chrille kommer att ta bilen upp, som mamma tipsade om. Det kostade 460:- att stå på deras parkering i en vecka, så de är det värt. Annars kostar det ju med bensin pengar till de som kör eller tåg, som jag/ vi aldrig kommer att ta igen. Vi tog ju det hem förra sommaren, men vi hade precis missat det med någon minut och fick sitta och vänta på nästa i över en timma. Precis det man var sugen på efter några timmar på flyget, plus att det var ju sådär att sitta på pendeln hem från Stockholm med en jätte resväska och trängas med alla andra.

regnig söndag

Är det bara jag som är glad över att der regnar idag? 
Då känns det ju faktiskt helt okej för mig att jobba, även om jag skulle tycka att det vore skönt att bara få vara hemma. Men jag får bara bita ihop helt enkelt och jobba fram till midsommar och då får vi ju verkligen hålla tummarna på att vi inte får finare väder än vad vi har nu.

jobba

Godmorgon. 
Idag vankade jag några minuter innan klockan ringde, pigg och utvilad. Hur skönt som helst. Det känns ju sådär att jobba två lång pass den här helgen, framför allt när Chrille är ledig. Men det är bara att gilla läget. Jag jobbar drygt tre veckor till, den är det dags att gå på semester. 

balkong häng

Vi skippade filmen ikväll och satte oss på Malins balkong och fick även sällskap av Emma som kom hem från Kreta idag, hon hade massa att berätta och det var kul att ses alla igen. Nu ska jag gå och lägga mig, ska upp skapligt imorgon och gå på aerobic och core med mamma innan jobbet. Så, god natt! 

tio dagar i sträck

Jobbet ringde och frågade om jag ville jobba på Tisdag nästa vecka och jag svarar ja. Känns dumt att svara nej när jag har skrivit in mig på ipool att jag kan jobba. Nu i efterhand så känns det ju sådär, istället för att jobba en vecka i sträck så kör jag nu tio dagar i sträck. Men men, det är bara att bita ihop. På tal om jobb, så är det snart dags för mig att åka och jobba. Har dock sagt till min kassaledare redan igår om att jag vill gå hem tidigare om det finns möjlihet, eftersom att Malin fyller år vill jag umgås med henne ikväll. Vi tänkte bara hyra film och köpa lite godis, sen får vi fira henne på riktigt när alla är hemma igen och när man inte börjar tidigt dagen efter. 


tack för maten

Chrille bjöd mig på kina buffe, det var jätte gott och nu är vi jätte mätta. Det är ju det västa med buffe, att man tar det där lilla extra bara för att det är så gott fast än man egentligen är mätt. Nu håller jag mig iaf flera timmar på jobbet ikväll, så det är ju alltid bra. Idag hade jag iaf på mig en lång klänning från hm som jag aldrig använt. Såg en tjej igår på jobbet som hade en likadan och då kom jag ju att jag aldrig använt min. Den har hängt längst in i garderoben i snart ett år med pris lappen kvar, vet inte riktigt om jag gillar den. Tycker att den påminner lite om en gardin, kanske också därför den aldrig kommit till användning. Men lite somrig och fin är den kanske iaf. 










en lunch på stan

Nu är det slut på morgon-mys-studen i soffan och dags att ta tag i disken och sen göra sig i ordning och gå ner på stan för att äta lunch med Chrille. Ska även be honom ta en sväng med damsugaren! Var inne på Asos nyss fick syn på den här rosa långklänningen. Hur fin som helst, älskar ryggen och det flätade axelbanden. Synd att den inte fanns i fler färger, skulle velat ha den i svart eller korall. Men den här var som sagt också väldigt tjusig! 




22 år

För det är ingen vanlig dag, nej det är Malins födelsedag.
Hurra, hurra, hurra!

färdig

Då har man hängt upp och vikt in all tvätt. Så då var det dags att åka och jobba. Kör ett kort pass idag från 16.30-22.15 skönt!


tänkte bara meddela att idag är det exakt en månad kvar tills vi åker




gårdagen

Vill börja med att säga att jag stör mig på när bilderna inte går att vända åt rätt håll, beskäras eller göras om. Men det får vi leva med. Igår blev vi från kassan bjudna på buffe på Ceasars, hade en jätte trevlig kväll med mycket skratt. Vid tio rycket gick vi vidarer ett gäng vidare och satte oss på Miramar för att möta upp ytterligare några från jobbet. Där drack jag bara ett glas vatten och tog det lungt med vinet i övrigt, ville så gärna få på X-fiten idag. Så om en halv timma är det dags att gå ner, även om jag är jätte trött nu så är det kul när man väl är på plats. Börjar inte för ens halv fem idag heller så att ta det lungt kan jag göra sen!

redo

På väg till Johanna nu, nya brallorna är på. Först hade jag ett par skor med kilklack till, men de slutade med ballerina, typisk mig!


We<3it


En timma och tjugo minuter kvar

Nu börjar det äntligen att dra ihop sig. Efter jobbet ska jag hem duscha och göra mig i ordning för att sen möta upp ett gäng från jobbet nere på stan för middag. Men innan det ska jag och Mickis en snabbis till Johanna för att dricka ett glas vin. Lite vardags lyx!


Provsamk

Det bästa med att sitta i ute kassan är att man kan provsmaka en jordgubbe, det tråkigaste är att det kommer så lite kunder så tiden sniglar fram. Vill ju att klockan ska bli tre!


Solen skiner

Sitter i blomkassan idag, vilken tur jag har att solen skiner!


rostat bröd

Godmorgon! Vilken lyx med rostat bröd till frukost, det var inte igår man åt det precis. Köpte med mig ett low Carb bröd igår, så jag hoppas att det är "bra"...

https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/107240/images/2012/pic_206452366.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/107240/images/2012/pic_206452366.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/107240/images/2012/pic_206452366.jpg%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/107240/images/2012/pic_206452366.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/107240/images/2012/pic_206452366.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/107240/images/2012/pic_206452366.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/107240/images/2012/pic_206452366.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/107240/images/2012/pic_206452366.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/107240/images/2012/pic_206452366.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/107240/images/2012/pic_206452366.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/107240/images/2012/pic_206452366.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/107240/images/2012/pic_206452366.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/107240/images/2012/pic_206452366.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/107240/images/2012/pic_206452366.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/107240/images/2012/pic_206452366.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/107240/images/2012/pic_206452366.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/107240/images/2012/pic_206452366.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/107240/images/2012/pic_206452366.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/107240/images/2012/pic_206452366.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/107240/images/2012/pic_206452366.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/107240/images/2012/pic_206452366.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/107240/images/2012/pic_206452366.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/107240/images/2012/pic_206452366.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/107240/images/2012/pic_206452366.jpg%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/107240/images/2012/pic_206452366.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/107240/images/2012/pic_206452366.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/107240/images/2012/pic_206452366.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/107240/images/2012/pic_206452366.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/107240/images/2012/pic_206452366.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/107240/images/2012/pic_206452366.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn1.cdnme.se/cdn/6-2/107240/images/2012/pic_206452366.jpg%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E%3C/a%3E">https://cdn2.cdnme.se/cdn/6-2/107240/images/2012/pic_206452366.jpg" class="image">


hemma

Då var man hemma efter lite jobb. Köpte med mig lite mat från jobbet, så nu har jag en matlåda redo tills imorgon. Jobbar förmiddag för en gångs skull, så därför var jag tvungen att fixa det redan nu. Dags att gå och lägga sig kanske, så att man orkar upp imorgon bitti. Börjar bu bli van vid att få lite sovmorgon nu förtiden när jag jobbar så mycket kvällar. Men imorgon ringer klockan strax innan sju. God natt!


nya jeansen på

Jag har inte använt ljusa jeans på 100 år men jag trivs riktigt bra i mina nya måste jag erkänna:-)


mums


helt slut

Fasiken vad jobbigt passet var idag. Ledaren peppade även mig till att ha lite tyngre vikter samt att vi gjorde fler gånger på alla konditions övningar. Istället för 12x3 så ökande hon till 20x3 men kul var det. På väg hem ringde Mickis mig, hon var go och ville bjuda mig på lunch. Så vi tänkte köpa med oss mat från nancys och sen ta med oss hem till mig för att luncha/hänga på balkongen innan det är dags att åka till jobbet!


för lång sovmorgon

Jag kan visst inte sätta på en film klockan elva på kvällen och sen gå upp vid 8.30 dagen efter. Idag stängde jag av snoozen flera gånger och vaknade 10.30, då hoppar jag upp ut sängen och drar upp persiennerna, bäddar sängen, äter frukost och ner till tvättstugan för att hämta mina träningsläger på strecket. Nu ska jag när som helst ner till gymmet för att köra en timmas X-fit, tackar mig själv för att jag vaknade en timma innan passet och inte en timma efter passet;-)


22:55

Nu är den där fotbollen äntligen slut, "synd" att Sverige förlorade. Skönt att jag inte bryr mig eller är ett dugg intresserad av fotboll, så mig gör det ingenting. Nu ska jag och Chrille lägga oss i sängen och kolla klart på en film som vi somnade till i går kväll. God natt!

ny header

vad tycks? Slängde ihop lite bilder till en ny header, var så trött på min gamla och denna blev lite mer personlig.

ännu ett i vitt

Jag är galen i vita överdelar (toppar&linnen) och nästan hela min klädstång består av vita överdelar. Här är ännu ett som jag tänkte visa. Har länge velat ha ett med tunna band :-)


svettigt

Kom nyss hem från 30min core och 60min aerobic. Har inte varit på aerobic på två veckor så det var hur kul som helst. Er dock i inte om det nya linnet var så smickrande på ett så hårt pass. Ryggen är bokstavligen talat helt blöt!


varför sola solarium...

När solen äntligen skiner? Just nu ligger jag ute på balkongen och solar med Malin efter 1,5 timmas pw. Jätte skönt :-)


brunch på balkongen

Proppmätt var ju bara förnamnet! Jag och Chrille åkte till Willys för att handla Brunch, båda var dö hungriga och plockade på oss allt vi var sugna på. Jag blev mätt efter alla plättar och fick inte i mig allt. Nu ska jag strax sätta på mig träningskläderna och ge mig ut på en lång prommis med Malin. Hoppas jag inte får håll bara!


godmorgon lediga måndag

Funderar på att ta en pw bort till mammas jobb i weda för att lämna en sak och sen stanna och sola på vägen, vore skönt. Den färgen man fick förut under det soliga, fina dagarna är ju helt borta. Idag är jag som sagt ledig, så ikväll kan jag gå på aerobicen. Är sjukt laddad, har inte kunnat köra det på två veckor så det ska bli jätte kul. :-) Från och med imorgon jobbar jag en vecka i streck så det gäller att ta vara på denna dag!


hemma

Ny sitter jag hemma i soffan och pustar ut. Är fortfarande uppe i varv från jobbet så tänkte kolla en film innan det är dags att sova. Har tänt lite ljus också och det luktar ljuvligt i vardagsrummet just nu:-)


två timmar kvar

Nu fika pause med mini kokosbollar!


om 34 dagar

Vad alla reser just nu känns det som, sju av mina vänner är/ eller åker idag till varmare brädd-grader. Längtar ihjäl mig tills det är min/vår tur! Vi åker ju som sagt den 14 Juli och det är 34 dagar kvar för att vara exakt.

bortskämd

Chrille ger mig ett paket när han kommer hem. I det ligger ett stort yankee candle ljus, som luktar jätte fräscht. Nu har jag sammanlagt sex sånna ljus här hemma, dags att börja tända dem igen bara.


upp i rök

Efter att ha vänt upp och ner på hela lägenheten så har jag gett upp mitt letande efter de röda bikinitrosorna. Jag fattar inte hur något bara kan gå upp i rök sådär? Igår sprang jag in på varenda HM butik för att köpa mig ett nytt par och såklart var trosan slut i min storlek överallt. Trodde att jag hade hittat ett par och står i kassan för att betala, då ser jag sen att storleken på galgen inte var detsamma som själva trosan så då var det bara att hänga tillbaka skiten! Betällde iaf precis hem ett par.

en lyckad dag

Då var man hemma igen efter att ha haft en jätte mysig Lördag tillsammans med mama och Jocke. Vi började dagen med en snabbis uppe på Heron. Eftersom att de ville spana in den nya XXL butiken, som öppnat där. Där shoppar jag ett tränings linne från Nice och Jocke sitt sen åkte vi vidare mot Stockholm. Tog en lunch och sen shoppade vi loss. Jag kom hem med två linnen, nya tränings kläder, två par byxor, en klänning, ett par solglasögon samt ett nagellack. Vilken lycka! Mamma tilldelar mig och Jocke 2000kr var i bilen innan vi kommer upp och hennes mål var att vi skulle göra av med varenda krona. Om jag var nöjd att få shoppa vad jag ville och inte få ångest över att man bränt massa pengar. Jocke gick verkligen all in och la till pengar ur egen ficka eftersom att snorungen fick massa skattepengar tillbaka och brände över 6000kr haha! Inte för att prata pengar, men ja. Det var kul! När butikerna hade stängt så åkte vi hem och grillade, jag och mamma satt ute på altanen och drack vin och åt godis i några timmar sen kollade vi på en film och somnade i soffan.

Shoppar loss


borta

Efter jobbet började jag att små packa lite inför morgondagen. Mamma hämtar mig klockan nio imorgon bitti, då vi två och Jocke åker upp till Stockholm och myser. Där efter åker vi hem till mamma och äter middag och sen sover jag över. Iaf, tänkte packa ner min hallonröda bikini ifall att vi får för oss att bubbla på kvällen. Jag letade säkert en hel timma efter mina bikinitrosor, inte för att jag inte kan ta en annan bikini, utan just för att jag blev så irriterad på att jag inte hittade dom. Bikinin är ju ny och jag har inte hunnit använda den någon annanstans än på balkongen vid två tillfällen så de är ju här hemma någonstans. Vände bokstavligen talat upp och ner på hela "kläd rummet" och letade överallt men det har fortfarande inte dykt upp. Så det får väl bli så att man måste köpa ett nytt par medan de finns kvar på Hm så jag slipper gå med rumpan bar i sommar, typ.


en lite billigare historia

Jag och Chrille tog en sväng ner på stan tidigare idag. Jag skulle hämta ut ett paket på posten från HM och sen köpte vi med oss lite lunch hem. Jag hade beställt hem en vit bikini för bara 49:- delen som var jätte fin :-) Sen ett par puder rosa shorts som tyvärr var för små. Fast än jag tog min vanliga storlek så satt det för tight för min smak, tycker att det är finare när shorts sitter lite löst/avslappnat än som korvskinn. Så det åker tillbaka eller så byter jag bara storlek, om det nu finns några kvar då även dessa var på rean...

update

Näe, klänningen får vänta en stund iaf tills lön. Efter att ha växlat in fick pengarna till resan osv. Så får jag se om jag beställer hem den där efter. Nu är det inte lång tid kvar tills jag måste åka och jobba, både jag och Malin stänger ikväll så vi har ju iaf varandra denna Fredag kväll på maxi.

i valet och kvalet

Sofia la upp en väldigt fin klänning på instagram och jag frågade vart den kom ifrån, men det viste hon dock inte. En liten stund senare har hon hittat en minst lika fin från asos och länkar hemsidan till min facebook. Hon tänkte beställa hem den röda och jag är väldigt sugen på den vita. Den kostar dock nästan 500:- så att jag lovade att ge ett besked senare om hur jag gör, isf beställer vi tillsammans. Då kan ju den vita klänningen från Gina slänga sig i väggen. Denna skulle vara så snygg till morfars 70års fest/midommar och att ha denna på sig i Santorini till en fin bränna och stora lockar. Jobbigt läge, haha!

06.30

Då var man färdig tränad! Nu är jag på väg hem och ska först ta en dusch och sen krypa ner i sängen nån timma. Kunde inte somna i natt så låg och vred och vände på mig hela tiden och sen ringde klockan. Så med tanke på att jag ska stänga ikväll så passar de ju bra med lite mer sömn.


lyx middag hos mormor

Myser hos mormor tillsammans med henne och mamma. Nu har vi precis ätit klart och dricker lite vin i soffan och snackar lite skit!


färdig tränad

Just nu känner jag mig överdrivet "upp pumpad" efter två liknande pass på raken. Mina muskler är super spända i armarna, haha! Nu blir det en dusch och sen lunch på det :-) rotade btw fram en gammal väska idag som matchar mina nya skor bättre än den rosa pås-väskan från adidas.


träningsverk

Idag kännder jag av att jag var på bodypump igår. Framför allt i bröst, typ armhålorna (?) och i låren, men jag får helt enkelt skylla mig själv som hoppate stretchen. Eftersom att jag hade bråttom till morfar igår så gick jag upp och duschade medan de andra stretchade. Snart ska jag på't igen, kör en timmas X-fit istället för step idag.

krama mig

han är för bra go han!

godmorgon godmorgon

Ännu en ledig dag framför mig! Känns ju väldigt lyxigt. Den tänkte jag spendera tillsammans med mamma & mormor. Och så en stund på gymmet också, men innan det måste jag parkera om min bil till mitt smultronställe/ gratis gatan som ligger en bit upp i backen så att jag inte får böter där jag står just nu. Ligger fortfarande kvar i sängen, så att det börjar bli time.


ledig dag

Har haft en väldigt skön ledig dag! Efter att ha jobbat en veck i streck så var det skönt med lite ledighet. Utom överraskningen för morfar har dagen spenderats med mamma och mormor på hedlandet och sen åkte jag hem till Mickis en stund. Där efter åkte jag vidare hem till Ida tillsammans med Malin och Maria. Vi åt lite "middag" och "gosade" med hundarna hon är hundvakt åt.


fiske resa

För ett tag sedan stormade hela släkten in hos mormor & morfar. Mormor hade förberett med hemma gjorda hamburgare och tillbehör medan morfar inte anade någonting! Efter lunchen så var det bara för morfar att börja packa! Om en liten stund så åker killarna iväg på en fiskeresa till Norrland och blir borta till söndag.


godmorgon

Bestämde mig igår kväll för att gå på bodypumpen som börjar om en timma. Inte för att jag tycker att det är kul utan för att jag saknar gymmet och för att det är bra träning. Men som sagt det kan nog vara det tråkigaste passet ever! Då så... Dags att hoppa ur sängen och äta en skål med red berries och på med tränings kläderna.


suprise

Jag har massor med bilder som inte går att vända åt rätt håll, lite små irri men aja! Nu säger jag godnatt och kryper ner i sängen. Imorgon väntas en överrasknings lunch för morfar! Då han ska få sin 70 års present i förskott och bli "bort rövad" på en fiskeresa tillsammans med Tomas och Tomas ;-) Tror att han kommer att bli jätte glad, lite chockad bara kanske. Då han efter lunchen ska få packa en väska och sen drar dom iväg tills på Söndag! Mer om det sen, nu väntar sängen.

det där med att kunna springa

Idag var jag och Chrille ute på en springtur på 45min. Tog ett stopp på Maxi och handlade lite och sen gick vi hem. Jag var helt död när vi var framme, svettig och drack massa vatten i fastfood. Chrille var inte ens berörd och bara lite röd om kunderna. Fast än han sprang ungefär tio meter framför mig hela rundan. Ja, att springa är inte min grej men det är verkligen skönt när man väl kommer in i det. När vi var hemma igen så somnade jag i soffan, då är man trött. När det var dags att gå upp och duscha och sen åka till jobbet, var jag sådär lagom pigg! Men som tur är hade jag ett kort pass på jobbet idag och satt de första två timmarna ute i jordgubbs kassan och gjorde nada.

matlådor

Idag sov jag lite längre än vanligt. När jag såg att klockan var 9.45 fick jag lite panik och hoppade upp ur sängen och ställer mig och diskar. Där efter har jag lagat mat. En tallrik till Chrille och lite matlådor på det. skönt att ha hemma och kunna ta med till jobbet istället för att ha ha handla där. Jag gjorde iaf kyckling med i sås gjord på crème fraîche och två matskedar aivar, as gott och jätte lätt. Till det blev det lite färskpotatis och färsk broccoli:-)


Måndags mys

Nu- chips, minimorötter och dipp framför hata Göteborg med Chrille :-)


ett nytt försök

Måndag- spinning 45min
Tisdag- pw
Onsdag- pw
Torsdag- step 60min
Fredag- step 60min
Lördag- vila!
Söndag- spinning
Sådär någonting!
Planerar dock att försöka ge mig ut och springa under de dagarna jag skrivit pw. Kanske åka ut till tveta och ta något varv i spåret? Minns förut, innan min wc tid då jag åkte ut dit var och varannan dag i någon månads tid. Fick upp flåset rätt bra i slutet och sprang på hela 5km varvet utan att stanna. Hur långt jag tar mig den här gången är en annan femma. Och på lördag da, då missar jag aerobicen inte för jobb denna gång utan för att jag, mamma och Jocke ska upp till Stockholm och ha hel dag :-)

red berries

Jag har mer eller mindre bytt ut min morgon smoothie mot Kellogg´s red berries, dom är ju så himla goda tillsammans med mjölk. Så detta har jag ätit till både frukost och lunch idag, fast tillsammans med två knäckemackor till lunchen. Var ju döds hungrig efter passet, som jag förövrigt skulle tro var ännu jobbigare. Inte för att det inte var tillräcklingt jobbigt eller att jag inte tog i, men eftersom att jag inte tränat på en vecka så trodde jag knappt att jag skulle orka ta mig genom. Men tydligen går det inte så fort att "tappa flåset". Idag körde jag btw spinning med en ledare jag aldrig kört med innan. Jag är ganska kräsen och går helst bara på det passen/ledarna jag tycker är bäst och har grym musik. Men som idag, hade jag inte mycket till val och fick prova på något nytt och tur var väl det. Både passet och musiken var bra! :-)

ut med dom gamla och in med dom nya

Mina pw/jobb skor sjöng verkligen på sista versen. Det var hål lite överallt på båda skorna, men värst var nog på sidan av den vänstra skon då lilltån var påväg ut. Nämnde för mamma här om dagen att jag behövde nya och bad henne kolla på sitt jobb om det fanns några till ett bra pris. Hon messade mig lite senare och sa att jag kunde få hennes gamla skor, som hon hade köpt för 1700:- men använt endast några gånger. Så det var ju bra att ett par så dyra skor kom till användning tycker jag :-) Hämtade iaf dom imorse och promenerade med dom till och från gymmet, super sköna var dom iaf.

spinning

Även om jag inte har någon lust att gå ner till gymmet och köra ett spinning pass som börjar om 40minuter så gör jag det iaf. Måste komma igång igen! Längtar efter att få träna, men vill ju gå på aerobicen ikväll och inte på spinning, men jobbar man så gör man.

Heja Hanna

Jag, Chrille & Torsten sitter bänkade framför TVn och kollar på big brother finalen:-)


på´t igen bara

Från och med idag har jag inte tränat på en vecka, förra Söndagen var jag på aerobic och sen har jag alltså inte besökt gymmet sen dess. Vad hände? Från att ha varit där i snitt fem gånger i veckan sen i Januari till noll? Jag får väl skylla på jobb, tråkiga pass, fint väder (som det var då) och ingen större motivation. Men nu längtar jag verkligen tills att få köra igång som vanligt igen. Nu börjar iaf tiden att dra ihop sig tyvärr, dags att ta en snabb dusch, slänga ihop en liten matlåda och sen åka och jobba. Idag jobbar jag från 13-21 skulle egentligen slutat 20 men fick jobba över en timma. Hinner iaf hem lagom till bb-finalen börjar, viktigt. Haha!
Ynka två lång prommenader har man iaf tagit!

överrasknings fest för Sophie!


Tagen på bar gärning


Godmorgon

Nu har ja duschat och snart fått i mig frukosten. Där efter blir det jobb från tio till fem!


ps.

Till Anna och till er andra som jag sett vill följa mig på instagram så fattar jag inte mig på hur man "accepterar/följer er" men kollar upp det sen, så att ni vet :-)
/ Nybörjaren!

dagen

Idag har jag städat med allt vad det innebär, så nu är det rent och fint igen. Har fått tillbaka min jacka av mormor, tvättad och struken och sen har jag ätit upp kesellan tillsammans med några hallon som Emma köpte här om dagen (lite Fredags mys måste man ju få) Nu är jag strax redo för jobb, trode ju att jag började tre idag men såg sen att jag började fyra :-)

tjejigt

Mitt skal ramlade precis ner i brevlådan och det var jätte fint :-) Skyddsplasten tänkte jag dock ta med mig ner på stan och låta någon sätta på, som jobbar på the phone house. Minns sist när jag satte på ett på min gamla telefon, då det blev jätte fult och bubbligt.

1 juni

Idag är det den 1 Juni, vilket man kanske inte kan tro när man tittar ut genom fönstret. Men det lovas ju bättre väder till nästa vecka så vi får hålla tummarna för det. Om drygt en timma kommer mamma hir över lunch och efter det ska jag bara invänta jobb. Kör samma tid som igår tre till stägning, suck!