hej då

Nu beger jag mig mot jobbet. Hade tid över så att jag gjorde mig lite fin i håret för ovanlighetens skull och sen gjorde jag i ordning en fetaost sallad jag tänkte ha till min kyckling!


Tre timmar senare

Jag gick hemifrån vid nio imorse och kom hem för en liten stund sen. Tog först en pw till mormor och morfar för att lämna in en jacka till mormor. Sen gjorde jag två ärenden på stan och sen blev det ytterligare en pw med Alexandra. Sen gick jag från henne hem igen, så att det blev en rejäl runda med andra ord. Skönt! Nu har jag precis ätit lunch, som bestod av en skål med havregrynsgröt, hallon och mjölk. Nu står jag mig nog ett bra tag, gröt mättar ju en del! Ska fortsätta slö titta lite på tv innan jag tar en dusch och gör mig i ordning för jobb.


Mobilblogg

Testar bara!


bakgrundsbild

Nu ska vi se om jag kommer ihåg vad Emma har lärt mig. Lägger upp den här bilden i bloggen för att jag vill ha den som bakgrundsbild på telefonen. (kunde kopiera bilden och sen spara den i telefonen om jag inte minns fel?) Kan säker göra på andra sätt också men aja, godnatt var det ja! :-)

ett rosa, såklart!

Då har jag beställt hem ett skal och sen ett skärmskydd. Hittade en jätte bra sida merska.se så att dessa saker var nästan gratis (under hundra kronor) lite bättre pris än det i butik, plus att det här skalet var mycket finare än det som fanns på the phone house. Nu ska jag sova, mina ögon är torra och trötta efter en timmas mobil-skals-letande!

med Iphone

Då var man med Iphone! Glad tjej, även om jag inte förstår mig på den så bra ännu, allt det där med instagram och grejer är ju en helt ny värld för mig. Fast än de tar sig, Emma har hjälpt mig massor ikväll så att det här blir nog bra. Heter btw linnemilialinnea på instagram om någon har lust att "bli min vän" eller vad man nu kallar det. Ville ju såklart heta Linnsaan men det var upptaget lika så Linnsaaaan med 100 a:n fan jag som trode att jag var ensam ;-)

midsommar klänning?

Idag var det meningen att jag skulle ha gått på step. Kom tyvärr inte så långt, utan ringde Emma och frågade om hon skulle gå. Hamnade istället på Cesars tillsammans med henne och Sophie, vi satt där ett par timmar och drack ett glas vin och åt mat. Det är vardags lyx det! För övrigt så funderar jag lite på vad man ska ha på sig på midsommar och den här klänningen från Gina ligger väldigt högt uppe på min lista just nu. Det var kärlek vid första ögonkastet

 


slingor med mössa

Äntligen känns mitt hår fräscht! Igår gjorde ju jag slingor med mössa, vilket jag i vanliga fall inte brukar göra. Även om det är tråkigt och jobbigt, så är det gjort och det blev bra. Nu är det inte bara själva utväxten som ser bra ut utan även hela håret. Älskar känslan av att det är "genom slingat" när man lyfter på håret eller har uppsatt. Håret känns heller inte lite flottigt på samma sätt som när det är jätte mörkt under.

ett dags pass för en gångs skull

Tanken var att jag skulle gå till och från jobbet idag, tänkte lixom passa på nu när jag jobbar ett dags pass. Fast än så långt kom jag ändå inte, kom på att jag hade lite saker att fixa med och då räckte tiden inte till. Ska ändå träna ikväll så det spelar ju ingen större roll. Näe, nu börjar det att dra ihop sig. Idag kör jag bara från 10-15 dvs. en väldigt skön tid :-)

im sexy and i know it

Godkväll!
Det var ändå lite kul att få spana in sina kollegor i de nya kläderna idag. Vissa var mer nöjda än andra om man säger så. När jag skulle hjälpa till i Informationen så var jag tvungen att bära keps med en Ica maxi logga på. Då kände jag mig riktigt het. Näe, nu ska jag ta mina tre detox tabletter och dricka massa vatten, sen krypa ner i sängen och kolla film med Chrille. Kommer dock att somna som vanligt, om jag känner mig själv rätt.

clownen

Jaha då sitter man här igen med slingedel i utväxten, igen. Jag vet att jag nyss "fixade håret" men gjorde då främst bara underhåret, såg sen att jag behövde slinga mer än så. Nu är det dags att slölja ut det sen göra sig redo för jobb. Idag börjar vi att använda våra nya jobb kläder, dvs. beiga byxor och en grön/röd rutig skjorta... som vi har längtat. Eller inte! Jag ser ut som en clown i mina.

taco köttfärs för en hel arme

Just nu håller jag på att steka upp över två kilo köttfärs som jag fick av mormor igår. Lådan med köttfärsen var dock för stor för vår lilla frys och köttfärsen var redan fryst så att vi hade inget annat val än att steka upp allt. Jag och Chrille var och handlade lite imorse så köpte då tre taco krydd påsar. Så att nu har vi taco köttfärs så det räcker och bli över. Perfekt att frysa in i små portions påsar och ha till sallad bla. Näe, nu ska jag röra ihop det sista i grytan sen börja knyta ihop små påsar då!

detox?

För ett par månader sen fick jag hem en burk med detox piller helt gratis, då i samband med att jag beställde hem en annan sak. Piller burken har bara stått på en hylla i köket sen dess, nu kände jag iaf för att kanske prova på att rensa ut kroppen på onödigheter? Har googlat runt lite på just de pillerna jag har hemma som förövrigt kostar 349:- och hemsidan säger så här...

Vår vardagsmiljö blir allt stressigare och mer förorenad. Det gör att kroppens organ överbelastas så att de intehinner göra sig av med alla gifter vi får i oss. Kaffe, rödvin, osund kost, stress, miljögifter, tobak, alkohol ochandra kemiska ämnen gör till sist att mängder av gifter ansamlas i kroppen. Trötthet, sömnbrist, uppblåst mageoch livlöst hår och dålig hy är några av de negativa effekter som dessa skadliga ämnen orsakar. Detox handlarom att rensa systemet från de gifter och andra skadliga ämnen som ansamlats i kroppen under lång tid. Detoxrensar tarmarna så att kroppen lättare kan ta upp de vitaminer, mineraler och näringsämnen den behöver för attfungera som den ska i vardagen. Detoxkuren rensar och normaliserar mag- och tarmfunktionen, levern, gallanoch huden. Fettlösliga och vattenlösliga gifter försvinner ur kroppen, immunförsvaret stärks och du får mer energioch blir piggare. Dessutom går du ned i vikt och celluliterna minskar.
Detoxkurens fördelar
• Ökat välbefinnande
• Viktminskning
• Du blir piggare och får mer energi
• Mindre celluliter
• Bättre sömn

Hur som så ska man iaf ta sex tabletter om dagen. Tre på morgonen och tre på kvällen i samband med mycketvatten och bäst resultat är såklart att äta hälsosamt och röra mycket på sig. Om jag nu tar det så börjar jag nogredan imorgon. För att Måndagar är ju alltid bra att starta nya saker på, i eller hur?



en bra dag

Det blev något av den här dagen iaf :-)
Solade fram tills halv fem, då blev jag rastlös och ville ha sällskap. Typiskt att Chrille jobbade och att alla var med sina mammor, typ. Ringde iaf mormor och åkte hem till henne och morfar, kom precis lagom tills middagen hehe. Jag och mormor fick lite kvalitets tid, var ute med hunden och matade ankorna på bryggan, sen satt vi mest ute på balkongen inlindade i en varsinn filt och åt vindruvor. Där efter åkte jag och hämtade Chrille på jobbet, han hade önskemål om att åka till Maxi och köpa aftersun, så han bränt sig och fått en riktigt härlig bondbränna. När vi kom hem, kom även Emma över och vi har suttit ute på balkongen hela kvällen med tända ljus och druckigt te. Skjutsade i princip nyss hem henne. Känner att det var riktigt skönt att få vara ledig idag, efter att ha stängt tre dagar i rad på jobbet så är jag nu redo för en ny jobb vecka.

tar en paus från solen ett tag

Idag har jag verkligen fått färg och en massa fräknar. Den sista timman vännde jag på steken och drog bort stolarna och la mig sen på en handduk på golvet. I övrigt så mår jag lite illa och är inte hungrig, kanske beror på värmen? Det enda jag har ätit idag är två skålar med special- K med mjölk. En till frukost vid halv nio och en till lunch efter träningen.

love u

Btw! Idag är det morsdag och jag hade velat tillbringa den med mamma såklart. Men hon är ju i Italien och njuter av massa goda viner på en vingård just nu så att jag tror att hon får en bra morsdag utan mig :-)

neonrosa

Sen imorse så har jag legat ute på balkongen i bara en bikni och solat, somnade en timme ungefär och när jag vaknade kollade på klockan. Aerobic eller inte? Isf var jag tvungen att gå på en gång. Beslutade mig för att sola vidare och ta en promenad ikväll istället, sen ångrade jag mig och gick och bytte om. Tur det, för att det var ju skit kul.. som alltid. Plus att det inte var så mycket folk idag så att man fick massa space! Idag använde jag iaf mitt neonrosa linne, har använt det kanske två eller tre gånger innan bara. Gillade det inte innan, eller gillar egentligen inte materialet. Då jag tycker att det är slajmigt och det gör ju precis inte det rätta för magen men nu tyckte jag att det satt bättre och har blivit liiite slappare, kul! Näe, nu ska jag ut och fortsätta grillas lite.
Ps. Lovar att lägga upp roligare bilder sen när jag blir med Ihopne. Min blogg består ju av hel ruttna bilder nu när jag kollar igenom den.

godmorgon

När jag kom hem igår från jobbet strax efter tio, så kom jag precis hem lagom till att det var Loreens tur att sjunga. Gjorde sen Chrille sällskap i soffan och kollade klart på hela melodifestivalen. Som är hans favorit pogram, typ! Somnade där mellan röstningen, var så trött. Chrille frågade mig om jag sov flera gånger och jag svarade nej hela tiden, som man alltid gör av någon dum anledning. Blev dock pigg när jag såg att Sverige låg i ledning och då blev det ju riktigt spännande och ja ingen har väl missat att vi faktiskt vann. Riktigt bra!!!!



äggröra

Jag är värdelös på att steka omelett. Varje gång när jag ska vända på den så går den alltid sönder, spelar egentligen ingen roll eftersom att den ändå ska ner i magen sen men ändå. På bilden är den del som klarade sig och resten blev bara äggröra. Visst märks det att jag inte har så mycket för mig idag? Jag uppdaterar bloggen hela tiden och tar till och med bilder på mitt diskberg. Jag måste faktist erkänna att jag tycker att det är rätt skönt, att inte göra någonting! Men jag skulle ljuga om jag sa att jag inte vill ligga ute och sola, så att solen kan ju ta sig i röven idag :-)

hittad

För nån dag sen skrev jag om en jacka som jag letade efter men hittade den inte. Nu är den hittad, längst in i garderoben såklart och under två andra jackor på en galge. Det är ju dock inte en sån här jag egentligen vill ha, men jag tycker att den här är fin iaf och som sagt påminner lite om det jag skrev om förut. Den är dock rätt tjock, så den går inte att använda de varmaste dagarna.

att jag aldrig lär mig

Jag säger alltid åt mig själv att ta disken på en gång. Men ibland händer det något och "jag tar den sen, jag tar den imorgon" tänkandet kommer fram! Vilket resulterar i att porslin och bestick börjar att sina i skåp och lådor och man måste istället spendera över en halvtimma i diskhon istället för några minuter. Jaja, nu är det iaf äntligen gjort. Från det ena till det andra så hoppade jag träningen idag. Wc hade en dance-dag med tre olika dans pass och min tanke var att gå på något som hette danceaerobic. Men jag kom lixom aldrig iväg, att jag inte hade någon att träna med gjorde mig mindre motiverad. Äsch, jag ska ju dit imorgon så det går nog ingen nöd på mig. Fast det hade varit skönt att få röra lite på sig innan man ska sitta i kassan hela kvällen, stänger idag också!

biltvätt & frukost

Efter att ha skjutsat Chrille till jobbet så åkte jag och tvättade bilen precis i närheten. Såg att en polett låg och blänkte så fint i bilen, så det var lika bra att använda den. Där efter tog jag en sväng förbi Ica och köpte med mig en färsk fralla som fortfarande var varm när jag tog den, så att nu har jag precis ätit lyx frukost och skippade smoothien. Fick även med mig en tidning hem, i hopp om att solen snart ska kika fram och jag kan ligga ute och läsa och sola!

godmorgon Lördag

Klockan ringer om tio minuter men jag är reda uppe. Om en liten stund ska jag skjutsa Chrille till jobbet, eftersom att jag ändå måste parkera om min bil. Efter det var ju tanken att ligga ute på balkongen och jobba på brännan, fast än det är ju jätte disigt ute just nu. Så att jag hoppas att det spricker upp och blir strålande sol :-)

rabattkods kärringen

God kväll!
Just nu är jag riktigt trött efter en lönings Fredag på Maxi. Det var långa köer ända fram tills klockan 22.10 och efter min sista kund fick jag äntligen springa till stämpel klockan och logga ut mig. Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket, satte mig vid datorn och sitter kvar. Ska dock gå och lägga mig nu, ögonen är riktigt trorra och det ska bli helt underbart att få gå och lägga sig. Mina tankar om att kanske öppna vinflaskan som hänger på vinstället försvann lika fort som när jag slog mig ner i soffan, så att inget Fredags mys för mig ikväll inte. Eller mitt Fredags mys fick bli lite internet shopping. Klickade just hem ett linne och ett par jeans shorts från hm (vart annars?) till larviga priser. Hittade först två rabattkoder, en som gav mig 25% rabatt på dyraste varan och sedan en annan kod som gav mig ytterligare 50:- rabatt. Som om inte det vore nog så såg jag i kassan att shortsen hade gått in för halva priset, vilket det inte stod när jag klickade i dom. Så för exakt 200:- fick jag dessa saker för :-) Riktigt nöjd! Var nära på att beställa hem de vita virkade ballerina skorna också, men kom på att jag fick hem en bonuschek från hm här om dagen så tänke kolla om det finns på stan och använda den då. Jisses vilket snåljåp jag verkar vara, rabattkoder, rea och rabattchekar hit och dit. Men va fan, vem gillar inte att shoppa billigt?
1304 & 9690 är koderna om någon är intresserad? :-)


utomlands värme

Dagen har bestått av träning, skolavslutning, storhandling, solning/lunch på balkongen och nu har jag precis betalat mina räkningar. Börjar jobba om en timma, så jag hinner ut en stund till och pressa in i det sista. Kör till stägning idag med, så man vill ju passa på innan man ska sitta inne hela kvällen. Idag är det ju utomlands värme ute 


svettigt

Kom hem för en liten stund sen från ett rent ut sagt jävligt svettigt pass. Drog mig i sängen imorse in i sista sekund, egentligen orkarde jag inte gå upp och träna eftersom att jag kom i säng rätt sent igår. Då jag var hemma strax efter halv elva från jobbet. Men pallrade mig upp och det är jag ju glad för i efterhand. Nu ska jag fixa till mig lite och sen åka till skolan för att ha skol avslutning. Jippi!

morgon seg

Vaknade innan klockan ringde imorse, så att det var väl lika bra att gå upp då tyckte jag. Hittade en kattspya på golvet så att efter jag tagit hand om den så var jag pigg. Trotts detta så fick Ida vänta på mig utanför porten klockan åtta, då vi hade bestämt tid och skulle ut och gå en pw innan frukost. Förstår inte hur jag lyckas? (var utanför 3 minuter över, men ändå?) Istället för att då klä på sig och göra sig i ordning så börjar jag att leta efter en jacka som jag kom att tänka på igår i kassan på jobbet. Hittade den dock inte så ska snart fortsätta att leta! Den påminner lite om de jackorna jag bloggade om för ett tag sen, fast detta är en svart gammal trasa från hm. Hur som, ska snart återgå till balkongen och sen kommer Malin förbi och hänger ett tag innan jag ska jobba.

lunch i solen

Hade en riktigt slapp dag i skolan idag så det var ingenting att komma tillbaka till efter träningen, så att jag och Malin handlade med oss en kycklingsallad på Nancys och satte oss i en slänt vid vattnet. Nu dock, är det slut på det roliga och måste snart åka och jobba!

tränings planer

Sitter och planerar in min träning i veckan och det ser ut som att jag får till några pass på gymmet i alla fall :-)

Måndag- Vila!
Tisdag- X-fit 60 min Step 60 min
Onsdag- Step 45 min Core 15 min (smiter på lunch rasten och kör lunch passet)
Torsdag- Morgon promenad 60 min
Fredag- 60 min Step
Lördag- 60 min DanceAerobic
Söndag- 60 min Aerobic och 30 min Core (om jag inte får ett extra pass på jobbet, som jag har skrivit in mig på)

Måste även skärpa mig med maten också! Har fuskat en del de senaste dagarna. Känns ju onödigt att träna när man fuskar...



är hon shopping sugen eller???

Sitter och fördriver lite tid inne på hms hemsida...
Detta linne har jag ett likande i beiget (stavning?) men skulle inte tacka nej till ett vitt, är galen i vitt.
Det skulle heller inte göra mig något om dessa ljus rosa shorts delade hylla tillsammans med mina andra.
Eller detta linne.
Eller det här?
Det skulle inte skada med en ny maxiklänning i garderoben.
Jag skulle inte bry mig om den här kornblåa bikinin delar låda med den jag har i hallonrött.
Och dessa saker var ju heller inte fy skam..

en uppdatering

Är precis hem kommen från ett dubbel pass på gymmet. Började med 60 min X-fit och avslutade med 60 min step, nu är jag helt slut. Dagen har annars bestått av skola och fika på balkongen solen. Det var riktigt skönt att vara ledig idag, men imorgon hoppas jag på´t igen och kör fram till Lördag kväll. Känner att min blogg inte är så där super rolig just nu, men det går ju upp och ner och jag prioriterar kanske inte att sitta så mycket vid datorn just nu.

tio

Då var det Måndag igen, fast en det spelar lixom ingen roll för mig just nu om det är Måndag eller Fredag. Jag jobbar ju ändå varje dag. Men imorgon då är jag ledig, så att det kommer att kännas väldigt bra att kunna gå hem efter skolan och inte behöva åka bort till jobbet utan istället kunna gå ner till gymmet och träna! Idag är jag alltså inne på min tionde jobbdag i rad. Så att jag ska när som helst ta en snabb duch och sen åka bort för att jobba till halv tio ikväll. Det var ungefär min dag det.
Tänkte bara visa upp min "nya" topp, som nu är kanske nån vecka gammal. Fast jag hade inte använt den förns i Lördags. Bilderna blev väl sådär, men den är iaf väldigt söt på och dragkedjan i ryggen piffar upp den lite.  Den kommer från Nelly och jag har fått den av Chrille! <3

från balkongen

Godmorgon eller godförmiddag!
Just nu sitter jag ute på balkongen i bara shorts och linne och solar, väldigt skönt! Igår var jag ute en sväng iaf, fast än det blev en alkoholfri utgång för min del. Efter stägningen så var det snabba puckar, var tvungen att tvätta håret *suck* så att jag gjorde de och fixade mig på rekord tid. Sen åkte jag, Chrille och Erik hem till Sandra där även Emma och Hanna var. Vi satt ute på terassen med infravärmen på tills det var daga stt åka ner på stan. Om en och en halv timma måste jag åka till jobbet, men innan de tänker jag bara sitta kvar här ute, förhoppningsvis får man lite färg :-)

hemmkväll eller utekväll?

Jaha då var man inne på sin sista rast och när jag kommer tillbaka från den så är det bara drygt två timmar kvar. Hittills har dagen gått jätte fort, så det tackar jag för. Efter jag har slutat funder jag fram och tillbaka på hur jag ska göra. Om jag ska följa med tjejerna ut på stan en sväng eller om jag ska åka hem? Jag kommer att vara hemma kl 22.30 och sen ska jag göra mig i ordning på det. Sen går tankarna om jag ska med ut, om jag då ska dricka av min flaska vin som Chrille köpte till mig idag eller om jag ska dricka redbull och ta bilen? Det sist nämda låter väldigt skönt, plus att jag knappt kommer att hinna komma till förfesten innan det är dags att röra sig mot stan. Ja, ungefär dessa frågor snurrar runt i mitt huvud just nu.

brak lunchen

Passet idag var jätte kul, det var två instruktörer var av den ena hade mer dans inspirerade steg och den andra mer aerobic steg. En kombo av de båda blev riktigt bra, fast jag till en början var väldigt skeptisk. Men det var kul med en liten utmaning! Efter passen var jag dunder hungrig och gjorde i ordning en brak lunch och gick loss på flingor med yoghurt, två knäckemackor med skinka, två stekta ägg, en halv tomat och ett glas jouice. Nu känner jag mig mer än mätt och belåten vill jag lova, och kommer att hålla mig fint fram tills rasten på jobbet. Hatar att jobba hungrig, finns inge värre en när magen kurrar i kassan och kunder köper grilladkyckling som luktar så gott. Jaja, nog om mat prat. Måste snart göra mig i ordning, vill inte! Det har varit helt okej att jobba som jag gör hittills, men idag hade jag gärna varit ledig.
Torsten tycker att jag är väldigt tråkigt som bara sitter vid datorn, och har datorn i knät så att han klämmer sig gärna emellan.

euw

Vaknar av att klockan ringer 8.30 tänkte precis ställa fram den lite och snooza en kvart men då kommer Torsten och vill mysa. Det vill inte jag när jag känner hur det luknar, hans toa besök var visst mindre lyckat då det fastnat lite i pälsen. Vi måste nästan gå ner till djuraffären och klippa honom lite igen just där bak, då han har väldigt mycket hår och väldigt fluffigt hår som står ut åt alla håll och kanter. Det belv iaf en omgång i badkaret och det är ju alltid lika spännande. Nu har jag iaf precis drukigt upp min dagliga shoothie och ska bara ta det lungt en liten stund innan jag går ner till gymmet. Idag blir det 60 min aerobic och 30 min core med mamma innan det är dags för att jobba hela dagen (14-22.15). Hej så länge!

hår och naglar

Detta är vad jag har roat mig med innan Chrille kom hem. Elina pikade mig idag på jobbet och tyckte att mitt underhår var väldigt mörkt (hade uppsatt). Hade slingmedel hemma så därför bombade jag främst underhåret och sen penslade jag även på att lägga lite i utväxten och så vidare. Nu ska jag bara ta och måla naglarna också. I Måndags köpte jag nytt aceton för att ta bort mitt gröna nagellack som jag har haft sen personalfesten (hehe) och har fortfarande inte tagit tag i den biten. Antingen har jag glömt bort eller varit för lat. Det finns ju inget fulare än av skavt nagellack! Skulle egentingen bara vilja ha genomskinligt så slipper man ju det där, men gillar att ha färg på naglarna. Snacka om big problem man har :-)

nedräkning

Försöker att sicka över bilder till datorn men som vanligt så segar det något enormt. Nu är det nedräkning tills jag blir med ihopne och oj vad jag kommer att lägga in mycket bilder och inte bara såna från weheartit.com hehe. Och instagram ska jag också skaffa mig, känner mig väldigt efter på den biten ;-)...

fredags kväll

Har nyss ätit upp min kyckling wook som jag gjorde iordning innan jag åkte till jobbet och nu sitter jag bara och slö tittar lite på lets dance. Om drygt 1,5 timme kommer Chrille hem. Jag har bunkrat upp med dipp, grönsaker och en liten påse med chips som jag tänkte att vi kunde mysa med framför en film sen. Så det är min fredag kväll med andra ord ;-)

dålig sömn

Det blev tyvärr ingen morgon step för min del idag. Sms:ade både Christin och Malin klockan 05.00 och klockan skulle ringa 05.55. Sov som en kratta inatt, vaknade till och från och fick inte många timmar. Var pigg vid fem tiden fast jag visste att jag skulle förstöra hela dagen om jag skulle gå upp då med tre-fyra timmars sömn. Så att det fick bli en timmas pw istället efter att ha lämnat in bilen vid åtta. Efter promenaden gick jag och Malin till Jätten och köpte med oss lite frukost och åt hos mig på balkongen. Sen dess har vi mest slappat och kollat film i soffan. Nu där emot börjar det bli dags att klä på sig, hämta bilen och åta mot jobbet. Idag sitter jag bara i minihuset från 15-19, hoppas dock på att någon vill byta med mig. Har inga roliga minnen därifrån, dom handlar om bajs men jag vill inte gå in på detaljer.

tröttis

Vad trött jag är!
Dagen har varit lång men tiden har rullat på bra ändå. Efter passet blev det riktigt stressigt, efter att jag hade duschat klart och klätt på mig på gymmet så var klockan 12.45 (började jobba 13.00) sminkade mig på rekord tid och gasade bort mot jobbet. Loggade in 13.01 så det var rätt bra jobbat måste jag säga. Hade med mig matlådan i en kylväska i bilen så att allt var planerat för träning. Efter åtta timmar på jobbet fick jag iaf gå hem, den sista kvarten var riktigt seg. Kollade på klockan precis varje minut! Imorgon blir det iaf ett kort pass så det känns rätt bra. Men innan jobbet ska jag möta upp Christin utanför mig 6.10 för att köra en timmas morgon step och där efter ska bilen in på lagning. Kul Fredag va? ;-) Äsch, det blir så bra så. Nu börjar iaf bb!

dubbelt betalt

Vaknade tidigt imorse, eftersom att Chrilles klocka ringde tidigt och han höll på att stöka runt och nu sitter han på tåget tillsammans med några kommpisar påväg till Norge. De åker hem redan imorgon, så att det är inge synd om mig iaf ;-) Medans han har det så kul i Norge så ska jag träna och jobba. Klockan halv tolv är det dags för en timmas X-fit, där efter blir det en snabb dusch på gymmet, en frukt i bilen och sen jobba från 13-21. I stort sätt hela dagen, men jag klagar inte dubbelt betalt på en Torsdag är inte helt fel.

inväntar jobb

Det var riktigt kul att få gå på stepen idag, blev en kvarts core efter det också med tyngder. Det sved skönt i magen. Sen dess har jag tagit en dusch och ätit lunch, sitter fortrafrande med morgonrocken på i soffan och sneglar då och då på klockan. Om drygt en timma är det dags för att åka och jobba. Kör ett kort pass ikväll från 16.30-21.30 känns rätt skönt då jag är inne på min femte arbetsdag av tio i rad. Imorgon väntar ett lång pass så som sagt...

bil fix

Imorse har jag varit och fixat med lite bil-grejer. Mina vindrutetorkare har tyvärr börjat ge upp och är super trötta, så att jag kände att det var läge att ta tag i det nu då det knappt går att köra om det regnar. Åkte först till Mekonomen för att få ett prisförslag då jag pratat med en kille där innan för ett par dagar sen. Den lilla killen i kassan var dock ute och cycklade med sina "det kostar nog inte mer än en femtiolapp". Bara att dom ska öppna motorhuven på bilen och kolla lite kostade 650:- och sen med allt jobb och tillbehör så var vi uppe i 5500-6000:- Man tackar! Jag tyckte dock inte att det lät som en bra affär så jag åkte vidare till en verkstad som jag har varit på förut och varit nöjd med. Han gav mig ett fast pris på 1000:- Lite skillnad va? Fick en tid redan på Fredag morgon :-) Efter det beskedet kände jag mig rätt lättad vill jag lova, inte för att jag ser fram emot att betala 1000:- för en lagning på bilen, men det var sån stor skillnad på priset jag fått innan så att jag var glad ändå. Åkte och tvättade bilen också, innan jag åkte hem och åt frukost. Tvättade den både invändigt och utvändigt, så nu är den ren och fin. Nu ska jag strax sätta på mig träningskläderna sen väntar ett stepp pass :-) Sist jag var på step var snart två veckor sen kanske? Eftersom att jag jobbar kvällar nu så får man "ta de passen som finns". Så nu är jag super laddad!





rosor

Igår kväll åkte det nya påslakansetten från Ullared på. Väldigt fina tycker jag och sköna var dom också. Näe, nu måste jag sluta blogga och börja jobba (snart). Hörs ikväll eller imorgon :-)


balkong lunch

Det blev en runda på en och en halv timma. Började med att gå och sen sprang jag hem den sista biten, någonstanns mellan 2,5-3km. Min första spring tur för i år, gillar egentligen inte att springa då jag tycker att det är så jävla jobbigt fast det var skönt att få svettas lite innan jag var hemma. Nu måste jag när som helst sminka mig och klä på mig sen åka bort mot jobbet, kör till stägning ikväll!
Lunch ute på balkongen :-)

en pw på det här...


hard work work

Jisses vilket jobb jag och Malin åkte på igår. Tyvärr hade min mobil för lite batterier för att kunna ta kort men vi skulle iaf ha jobbat från 15-19 och tagit hand om alla nya arbetskläder som vi kommer att få använda inom kort. Vårt jobb var att lasta upp alla dessa kartonger (två fulla burar) med arbetskläder upp till personalrummet. Där efter skulle vi öppna upp alla för att sen försöka få någon struktur på alla dessa kläder. Vi la upp det i storleksordning (så gott som det gick) samt dam och herr kläder. När vi hade kommit så långt så var det bara att börja pricka av alla våra listor som vi blivit tilldelade. Vem som skulle ha vad, vilken storkel, antal kläder, avdelning, om det skulle var en vanlig byxa eller en work byxa och då skulle det ner knäskydd i den personens påse, klock rock, bagare, mössa, förkläde och så vidare (blir snurrig jag bara tänker på det) Vi var inte klara för ens vid 21.45 så att man skulle ju kunna säga att vi fick jobba över lite. Det var ett riktigt slit göra och man blev så frustrerad när man inte hittade rätt kläder. Framför allt när det kom udda storlekar eller byxor med "rund rumpa" haha! Som det bara fanns en eller två av, som man sen skulle hitta bland alla dessa hundratals byxor. När vi var klara och hade lagt ner rätt kläder i en påse så satte vi sen namn på påsen och la dem i högar avdelningsvis. Vi som trodde att vi fick ett "skönt jobb" och vi som tyckte att det skulle bli lite kul att få göra någonting annat än att sitta i kassan, men ikväll ser jag fram emot att få sitta i kassan ;-)

måndag

Gårkvällen bestod av grillning hos oss, på vår minigrill tillsammans med Emma, Alex och Hanna. Vi bar ner lite filtar och mat till gräsmattan och käkade middag. Meningen var att vi skulle suttit på balkongen och ätit men eftersom att grillningen tog sån tid så hann solen gå ner och det blåste mer där uppe än där nere. Efter maten stannade Emma och Alex kvar och kollade film och åt efterrätt. Just nu känner jag bara att det har blivit för mycket av det goda hela helgen. Så nu ska jag skärpa till mig igen och bli duktig med maten. Så att lägger i lite extra krut nu i "sluttampen". På tal om det, så är det ingen skola för mig del idag så att jag ska när som helst promenera ner till stan för att sola, sen ut och gå en timmas pw och sen blir det 30min spinning och 30min core efter det. Heja heja!

extra helg

Jaha då var man färdig jobbad för idag också. Fick ett extra pass idag med, så har jobbat från 7.45-15.00. Så jag lyckas nog skrapa ihop en slant till semesterkassan ändå. Jobbar även hela nästa vecka, så det känns bra! Efter jobbet igår köpte jag med mig en bukett blommor till mormor och sen åkte jag över till dem på middag där även mamma, Tomas och Jocke var. Vi åt tre rätters med hemmagjord morotskaka till efterrätt. Jobbigt! Men det var mysigt iaf att få umgås lite med familjen, nu ska jag lägga datorn åt sidan och göra lite nytta här hemma istället.

en hallon röd

Gillar kombinotationen av färgen och guld detaljerna på bhn. Samt att man kan välja att ha med eller utan band. Nu ska jag fönta till håret sen åka till Maxi. Ha en fin dag!

dagen i bilder (äntligen)

De obligatoriska blogg bilderna innan man hugger in i fikat, eller vad säger ni tjejer?
Mumms...
Söta Noel hade blivit lite större sen jag såg honom sist, älskar kinderna! 
Söt hjälpreda på hm. Alva ville bära min bikini och följa med in i omklädningsrummet. När jag testat den sa hon "Åh Linn vad fin du är" Goare unge får man ju leta efter
En annan shoppade en keps på polarn och pyret...
Kycklingsallad framför Madicken
Efter maten lekte vi frisör
Knappt och nätt fick jag ihop en liten inbakad fläta i Alvas hår

Nu tackar jag för mig. Imorgon jobbar jag från 10-17 och efter det blir det födelsedags middag för mormor som fyller 69år på Måndag

Charader: gissa vad Marre föreställer?

  • Linn Carlsson jag vet! en sån därn kokong? som fjärilar ligger i ?
  • Alexandra Carlsson Linn är vinnaren 2012:) Marre är en puppa:) du vinner en dejt med oss+ ett glas rose på barolo! ♥
  • Linn Carlsson Äh men fy faan vilken klippa man är!!!! Detta gjorde min kväll, man tackar och bugar ♥♥♥
    Jag vann! Efter ett par gissningar fram och tillbaka på Alexandras facebook uppdatering så var det jag som kammade hem priset. Såklart att man ser att hon är en puppa? :-)

    Oj vad konstigt det blev med texten efter att ha kocpierat det från fb, men man kan ju iaf se vad det står. Hoppas bara att det var okej för dej Marre att jag la upp bilden i bloggen? :-) Tyckte bara att det var lite kul.

massa text och inga bilder

Har precis lagt på luren. Har gått runt och pratat i telefonen i över en timma, jag är en sån som aldrig kan stå still när jag pratar i telefonen. Skulle aldrig kunna ligga i soffan eller sängen och bara prata utan går helst runt, från rum till rum eller så snurrar jag bara runt i cirklar. Hur som, började att prata med mamma i kanske 40 minuter sen ringde Emma och vi surrade i en halv timma. Så nu ligger telefonen på laddning och jag har slagt mig ner i soffan.
Dagen har varit bra. Startade med redovisning i skolan och fick slita vid tolv, då åkte jag och Hämtde Emma tillsammans med Malin och vi åkte sen vidare till affären för att köpa lite lunch och fika och där mötte vi även upp Sophie. Efter det gick jag till Oxbackskliniken för att ta min sista gardasil spruta. Halleluja! Nu är mardrömmen äntligen över, är ju sjukt spruträdd och den här sprutan är hemsk då vätskan som sprutas in gör skit ont och armen blir öm och stel. Nej, ingen rolig historia. Fast än nu är jag iaf vaccinerad mot livmoderhalscancer så det känns ju bra. Efter sprutan åkte jag hem och mötte upp Anna och barnen på parkeringen, vi gick ner på stan och strosade lite och sen käkade vi en glass. Jag fick med mig hem en jätte fin bikini, som satt jätte bra. Har egentligen ingen bikini som jag gillar så där super mycket utan alla duger, men den här var så fin att jag var tvungen att slå till fast än att det inte är time för att bada riktigt än. När vi var nöjda på stan gick vi hem till mig för att äta middag och sen färga/slinga Annas hår och ha lite fredags mys som Alva uttryckte sig. Ja, nu blev det en massa text och inga bilder tyvärr, då det inte fungerar att föra över dom till datorn. Vilken jävla telefon man har, annat blir det när man bli med iphone. Men håll utkik så kommer förhoppningsvis bilderna lite senare och även på bikinin :-)

lång kväll

Slänger in en snabb uppdatering innan det är dags att gå tillbaka från rasten. Har väl egentligen ingenting att skriva, jag bara jobbar på! Men imorgon tackade jag nej till en tid, för att jag ska vara med Anna och ev. få träffa småttingarna också. Kommer att bli en bra dag. Fast innan det är det redovisning för min del i skolan, så har lite att läsa igenom en gång till innan jag får sova ikväll. Suck!

kortis

Det blev en kortis iaf, ut för att få lite luft... det var skönt. Passade på att gå in på affären också och köpa vaniljyoghurt och lite frukt till morgondagens smoothie. Kommer att tacka mig själv för det efter jag kommer hem från spinningen imorgon bitti. Nu sitter jag placerad i soffan och kollar på bb (vad annars vid den här tiden?). Därefter blir det bums i säng. För att imorgon kommer en sån där super lång dag igen. Träning 6.30- skola- jobb till 22.15. Bara att bita ihop och se glad ut. God natt!

en kvälls promenad?

Sådär nu har jag fått ner tre sidor på datorn om "min pegadogik" och jag känner mig nöjd, ska bara läsa igenom den en gång till innan jag skickar in den. Klockan är snart nio men det är fortfarande ljust ute, tankarna går fram och tillbaka om jag ska ge mig ut på en promenad eller inte? Det vore så skönt att få röra lite på sig, samtidigt som ögonen säger nej. Skulle lätt kunna lägga huvudet på kudden och tacka för idag. Jag ger mig sjäv tio minter att känna efter sen blir det för sent.

hej på er

Ännu en lång dag har gått. Kom i stort sätt nyss hem, har varit i skolan hela dagen sen skrivit prov i två timmar. Känner att huvudet är rätt slut just nu. Förtillfället så lagar jag lite mat och efter det ska jag skriva ett litet arbete och sen skicka in. Skulle egentligen velat träna också, men känner att tiden är knapp plus att det inte går några roliga pass. Ska ändå dit imorgon bitti så det är inte hela världen. På tal om träning så kommer den lite i kläm nu när jag måste jobba mer. Har hela tiden varit så bortskämd med att få sluta vid tre sen kunna gå på vilket pass jag vill. Nu får jag försöka att få till det ändå, även fast det inte har blivit lika mycket denna vecka. Nu måste jag kolla till maten.

tips

Genom en annan blogg så hittade jag till denna hemsida jfr.se där de säljer jätte fina smycken (framför allt halsband) till bra priser. Jag beställde ju hem ett turkost från HM för inte så länge sen och är jätte nöjd. Ett färgglatt hansbandnd kan göra så mycket för hela utstyrseln, extra fint nu till sommaren såklart :-)
Gillade det orangea längst ner och det gröna högst upp väldans mycket!

bra föreläsning

Kom iprincip nyss hem från skolan. Idag hade vi en lång men väldigt intressant föreläsning som handlade om barn som växer upp i dysdunktionella familjer. Tjejen som föreläste hade själv växt upp med alkoholism i familjen samt att hon hamnade där själv, men kom ur det och nu jobbar hon som drog och alkoholterapeut. Väldigt intressant med andra ord. Nu sitter jag iaf i soffan med snoopy nattlinnet på och kan sitta här i 45min till innan jag måste åka till jobbet och köra till stängning.

godmorgon

Då var man färdig tränad, duschad och har ätit upp frukosten och klockan är halv nio. Körde 30min powerstrike och 30min core imorse, fast än jag måste säga att det inte "passar mig" så tidigt på morgonen. Var helt död efter några minuter. Rena rama mardrömmen att stå och göra upphopp och armhävningar precis när man vaknat, fast än nu känns det ju hur bra som helst. Idag börjar jag senare i skolan (9.30) så att jag kan sitta kvar i soffan ett tag till och kolla på vakna med the voice :-)

ge mig!

Under den senaste tiden så har jag gått och kärat ner mig i denna typ av jacka. Jag skulle då inte tacka nej till en, framför allt inte till den högst upp som är min favorit.. tror jag!
från Zara

en salig blandning

Just nu så känns allt så mycket bättre än för ett par timmar sedan. Är lättat med andra ord, ibland behöver man få höra att "allt löser sig" när man tror att "allt" är kört. Från det ena till det andra så blir det en del "tuffa veckor" för mig framöver. Kommer att jobba en del nu i veckorna och inte bara varannan helg, då jag måste jobba denna månad eftersom att skolan slutar den 25te och där med inget studiestöd där efter. Så dessa veckor kommer att innehålla morgonträning/pass kl. 6.30- skola- jobb till 22.15. Långa dagar med andra ord, men det är bara att bita ihop för att pengarna måste in. Dock kommer inte alla dagar att se hur så, men "förhoppningsvis" då jag har skrivit in mig på ipool att jag vill jobba varje kväll. Jaja, nog om detta. En annan sak, en rolig sådan är att i slutet av denna månad så kommer även jag att bli med iphone då min bindningstid gått ut. Så förhoppningsvis kommer bloggen att bli lite roligare, då jag kommer att kunna mobil blogga och ta "party bilder" eller bilder när det är mörkt. Eftersom att den mobilen har blixt vilket inte min mobil har. Det finns också så himla många fina skal till iphones, längtar!

inte min dag

Idag har varit en mindre bra dag, inga detaljer orkar nämnas men Malin du vet iaf vad jag menar ;-) Om en timma tänkte jag befinna mig på gymmet för en timmas aerobic. Mitt älsklings pass, har inte tränat på två dagar fast det känns som det har gått mycket längre tid sen jag var där sist. Så det ska bli kul att få "dansa av sig lite" och att få komma på lite andra tankar.

en brunch på stan

Godmorgon Söndag!
Gick upp strax innan halv nio, kunde inte sova längre. Fast än sov ju en del igår så nu känner jag mig som människa. Vid halv elva ska jag möta upp Christin utanför mig sen ska vi gå ner på stan för att käka lite brunch innan det är dags för mig att åka och jobba mellan ett till åtta.

linnet

För ett tag sen bloggade jag om det här linnet från Lindex. Här om dagen blev det mitt. Köpte det ut-i-fall-att jag inte skulle kunnat ha på mig min vita spetsklänning på maxi galan. Som jag då hade, bytte om till den i sita sekund igår innan taxin kom. Kände att det var på gränsen att kunna ha den och vara barbent, då den inte fungerade tillsammans med svarta strumpbyxor och hudfärgade går helt klart bort. Men det gick ju bra iaf, bytte dock om till jenas innan vi skulle åka hem och till linnet. Kanske hade på mig det den sista 20 minuterna? Och får en cider över mig. Tack för den lixom! Har inte spanat in linnet idag, kanske borde göra det? Och handtvätta lite kanske? Ja, det ska jag göra. Dagens ansträgning typ! Näe, men nu känner jag mig mycket piggare så ska ta tag i disken och sen ta mig en dusch också. (Oj, vad duktig jag är) :-)

degar

Här har jag legat precis hela dagen. Varvar med datorn i knät till att kolla på tv. För tillfället så väntar jag på att Chrille ska komma hem. Vi har bestämt att hämta pizza till middag idag (ups) sen går vi nog förbi jätten också och hyr en film och köper loka. Jag är jätte sugen på loka citron!

dagen efter

Idag mår man som man förtjänar antar jag. Hade en jätte bra dag/kväll igår. Vi började som sagt ett gäng hemma hos Malin, vid sex tog vi en taxi upp till Torekällberget. Där bjöds det på tre rätters och underhållning, sen blev den en del dans och lite mingel. Strax innan tolv tog jag och Malin en taxi hem, även om jag kunde stannat kvar igår eller gått ut på stan så är jag glad över att jag gick hem och la mig. Hinken stod nedanför sängen och ja! Ingen rolig historia. Jag är inte den som spyr när jag har druckigt, sist jag gjorde det var drygt två år sedan. Men men, jag tror det blev för mycket för magen med massa mat, alkohol och rödvin. Vilket jag i vanliga fall aldrig dricker, usch jag kommer aldrig att lära mig att tycka om det, rödvin alltså. Starkt och ger huvudvärk och ja ont i magen! Min mobil dog under kvällen så det blev tyvärr inte en enda bild =/
Utom detta som jag tog på fb. Underhållningen under maten.

klar

Nu är jag klar med kvällens två sysslor. Klappar mig själv på axeln! Trodde inte att jag skulle ta tag i tvätt berget, men vill inte ha en arg pojkvän. Då han imorgon ska ha över lite kompisar för att kolla på hockey. Det är både på gott och ont att vi tog bort dörren till "mitt kläd rum". Bra på så sätt att det känns som att jag måste hålla ordning där inne och för att dörren var så ful och tog över halva hallen. Dåligt på så sätt att man inte bara kan stänga in skiten. Jaja, nu ska jag sluta skriva massa strunt, måste sova nu. Step imorgon bitti 6.30. Heja heja!

jobbigt värre

Just nu är jag sådär super trött, så att jag skulle vilja gå och lägga mig. Tyvärr har jag lite att stå i innan det är dags att krypa ner. Måste lägga lite slingor i utväxten så att jag ser hyffsad ut i huvudet imorgon på personalfesten. Sen måste jag plocka in min tvätt. Kommer inte att komma hem något imorgon efter skolan, då jag och Malin åker och handlar lite inför en liten "för fest" vi ska ha hemma hos henne tillsammans med några från jobbet innan vi åker upp till Torekällberget :-)

som en kanin

Fy vad ont i tinningarna jag har. Jag åkte iväg och handlade lite med Hanna på Willys innan vi begav oss ut på en timmas pw. Köpte med mig färskvitkål som jag precis ätit till middagen, åt dock alldeles för mycket så att det känns som att jag kommer att få huvudvärk.

update från balkongen

Imorse gjorde jag mig iordning som vanligt och gjorde mig redo att åka till skolan strax innan halv nio. Precis innan jag ska gå ringer Malin och talar om att vi börjar senare och ska möta upp klassen i Tumba för ett studiebesök/föredläsning (som jag halvt glömt bort). Så jag hade 1,5 timma på mig till godo. Den spenderade jag tillsammans med Torsten i soffan framför vakna med the voice sen resten ute på balkongen. Var hemma redan strax efter ett och just nu sitter jag ute på på balkongen igen och solar. Det är rätt svårt att se något på datorn eftersom att det är så ljust, men jag klagar inte. Nu ska jag sätta på lite musik och sen fortsätta att grillas lite. Life is good!

Idag rotade jag runt lite i lådan och hittade ett linne jag inte använt på flera år och sen de nya ballerina skorna till de. Oj blev detta en dagens outfit? Inte min grej, men jag bjuder på det. Kände mig rätt fin! 

"det är farligt att bränna sig"

Ännu en varm och solig dag har passerat och det tackar vi för! Dagen har spenderats tillsammans med Malin och Sofia. Vi har legat ute och solat vid kanalen och ätit sallad från Nancys, jag tackar mig själv att jag smorde in mig med solskyddsfaktor 30 i ansiktet! Efter ett par timmar i solen träffade jag Emma en stund som jag inte sett på över en vecka. Vi pratade lite och hängde i Dalparken innan vi knallade ner till gymmet för att köra dubbelpass. Började med en timmas step och där efter blev det 45min vila och sen hoppade vi på spinning cyckeln för att köra en timma spinning med live dj. Det var skoj men väldigt tungt och svettigt, precis som det ska vara!
Ps. Idag åkte långklänningen och ballerina skorna på :-)

umgås

Chrille slutade tidigare från jobbet. Så att nu ska jag stänga av datorn och socialisera mig lite, vi har ju knappt umgåtts allts på flera dagar. Så ska sätta på en film och rota lite i skafferit och hoppas på att hitta en påse poppcorn. Hörs imorgon!

hemska ut växt

Jag gillar min katt men jag hatar min ut växt. Framför allt när jag har uppsatt, då är det som svart på vitt. Får ta och göra någonting åt den imorgon kanske?

livet

Vilken dag!
Efter hela 80min step åkte jag hem och duschade sen direkt ut på balkongen och lapa sol. Där har jag suttit i sort sätt hela dagen. Malin kom förbi efter en liten stund, vi åkte till affären och köpte med oss lunch och satt sen ute och lunchade och solade tills för bara en halv timma sen. Vi kunde sitta ute i bara shorts och BH. Solen stekte så skönt. Just nu känner jag mig dock som en tomat i ansiktet, efter att ha både solat solarium imorse och sen ute hela dagen. Så för tillfället är jag mätt på solen och det var skönt att få komma in en stund, känner hur det sticks på kinderna och på läpparna. Aj aj, inte bra.

sola och steppa

Nu har jag surplat i mig smoothien och tänkte ta mig ner på stan för att först sola en stund innan stepen. Vill få upp lite färg tills i helgen, då det är dags för personal fest. Kommer säkertligen att kunna sitta ute och sola på balkongen idag också, men ändå!

shoppingen

Shoppingen på Ullared var billig och bra. Eller det fanns ju mycket skit men efter ett par timmar inne i jätte affären så plockade jag på mig några gobitar. Jag kom hem med: Mys byxor (med text på rumpan) ett rosa linne, BH, strumpor, toffsar, hårspännen, örhängen, hårspray, balsamspray, parfym, lösögonfransar, hårinplackning, rakgel, tandborstfodral, "näs plåster" (som ska avlägsta porer och smutts på näsan), bäddsätt, lampa, tvålpump och tandborst mugg, mörkblå jeans och två virkade tröjor. Jag köpte även en likadan tröja till mamma (den i vitt) fast hon ville ha en i svart. Jag måste säga att jag är nöjd med min shopping, kom inte hem med massa skit bara för att det är billigt.

im alive

Hej!
Jag lever. Glömde att säga att jag skulle till Ullared tillsammans med Malin och hennes päron med deras husbil i helgen. Kom hem igår eftermiddag, hann mest bara hem och byta om och sen gick jag hem till Ida som hade inflyttnings/valborgs fest. Det blev dock bara ett glas bål och ett glas vin för min del, så idag är jag pigg och fräcsh och redo för 75min step 11.30. Skönt! Det ser även ut att bli lika varmt och skönt som igår, så att jag tänke spendera en del tid ute på balkongen idag.