en förändring

Länge har jag tänkt på att göra en förändring, då jag har sett likadan ut i huvudet i ett par år och det vore kul med något nytt. Funderar bara på om jag ska boka ett frisörbesök innan eller efter resan? Min tanke är iaf att få bort det jätte blonda, färga hela håret brunt. Då jag är jätte mörkhårig egentligen, sen för att få lite liv i det så vill jag göra lite ljusare slingor. Någonting i stil med bilderna nedan. Det vore även så himla skön att slippa den där jätte markanta utväxten hela tiden.


hemma

Morfar var bättre än jag trodde. Nästan så att jag inte hängde med i hans tempo, men bara nästan. Men en gammal hockeyspelare som han är, så sitter det väl fortfarande i. Vi avslutade med en runda uppe på gymmet och jag måste säga att deras nya gym har blivit så himla fint. Stort och fräscht, wc borde passa sig! Hehe. Nej nu blir det lite lugn och ro hemma innan jag åker och jobbar.


spinning med morfar

Sitter på sydpoolen/ actic och väntar på att ett spinningpass ska börja. Det är jag och min morfar och sen en massa andra gubbar. Det här blir ju spännande! Tycker iaf att det är väldigt bra av morfar 70år som går på två spinningpass i veckan, så måste vara med och heja/ se hur han sköter sig.


egentid

Vilken mys/ slapp dag jag har haft. Jag gick upp strax innan nio och gick då som sagt en liten promenad. När jag kom hem åt jag frukost framför sex and the city filmen och sen har bara gjort ingenting (vilket ibland är det bästa som finns) Nu ska jag ta ett bad och sen göra matlåda. Jobbar sen från fyra till stägning.


snö

Tog nyss en liten promenad, då jag var tvungen att flytta på bilen. Älskar att snön har lagt sig, hoppas den är här för att stanna ett tag. Inte bara för att det är mysigt utan också för att det blir lite ljusare ute nu!


lampan

För ett par dagar sen så fick jag hem lampan som jag beställde. Tyvärr så passade den inte så bra i vardagsrummet, där den var tänkt att ha från början. Men vi behöll den ändå, då den passade bra bredvid fåtöljen i vårt "extra rum". Även en ny adventsstjärna inhandlades idag och sattes upp där inne.


myskväll

Just nu känner jag mig lite som en bulle, en bulle med väldigt mycket träningsvärk. Ikväll har jag varit med Malin, Maria och Ida. Vi har jul fikat med pepparkakor, saffransbullar och varm chockad med grädde. Samtidigt som vi tittade på mysteriet på Greveholm :-)


Lussebullsbak med mormor!

Dagen har spenderats hos mormor och morfar. Mamma var först över på lunch och sen satte och och mormor igång med lussebullsbak. Det blev både vanliga lussebullar, fast med pärlsocker på då vi inte tycker om russin och sen lussebullar med smör och mandelmassa fyllning med pärlsocker och hackade mandlar på toppen. Hur goda som helst! Finns ju inget bättre än nygräddade bullar och ett glas mjölk. Nu är jag på väg hem och ska faktiskt sätta upp adventsstjärnorna. Med tanke på att jag jobbar hela helgen, så tänkte jag göra det nu! Passar ändå rätt bra med tanke på att det faktiskt snöar ute.


sista lediga dagen innan semestern

Aotch!
Idag känns det att man tränade igår. Framförallt i axlarna, men det är ju rätt skönt ändå. Idag är jag ledig :-)
Min sista lediga dag innan resan så efter detta jobbar jag nio dagar i rad. Idag ska jag verkligen ta reda på hela dagen...


60min xfit

Äntligen hemma efter ett xfit pass. Idag var jag mindre taggad på att ta mig ner till gymmet, det lockade mer att stanna hemma i soffan än att gå ut i skit vädret. Nu efteråt känns det riktigt bra att jag gjorde det. En dusch och lunch på det här innan man ska åka mot jobbet.


<3

Gjorde i ordning varma mackor när jag kom hem efter jobbet, klart lagom tills Chrille kom hem efter träningen. Varma mackor är riktigt underskattat, hur gott som helst. Men kanske inte så bra att äta varje kväll, tyvärr! Justja, när jag skulle bre på smöret så var det ett hål i en av mackorna, som såg ut som ett hjärta. Var såklart tvungen att fota.


Skhlm

Dagen har spenderats tillsammans med Malin och Chrille i Skärholmen. Blev lite shopping och en lunch, växlade även in pengar till resan. Lika bra att ha det gjort, nu ska jag byta om och sen åka och jobba till stägning ikväll!


två timmar

Jaha! Då var det dags för ny vecka igen och min lediga helg har gått på tok för fort :-(. Idag har jag varit med Ida, började dagen med att ringa henne för att kolla om vi skulle ses. Det slutade i ett två timmars långt samtal. Två timmar? Det är rätt länge när man tänker efter. Lite senare så handlade vi mat och hängde hemma hos mig, körde hem henne för en stund sen och vi hade en väldigt mysig kväll med ännu mer prat. Nu ska jag strax gå och lägga mig, det känns lite i kroppen att man festade igår. Så det ska bli skönt att få sova!

Ps. Två gamla bilder är bättre än inga bilder ;-)


hattfest

Lite bilder från gårdagen. Vill tacka Carro för en väldigt bra fest. Hon hade verkligen planerat allt, allt från tilltugg till hemmagjort drink-spel till limmo!


taxinge julmarknad

På väg ifrån taxinge, jisses vad mycket folk det var. Det var köer överallt så vi ledsnade ganska fort! Men det var mysigt ändå och vi kommer hem med lite mer julstämning än innan.


imorgon

Imorgon blir en bra dag. Har sett fram emot den ett bra tag nu. Inte bara efter ledighet efter åtta dagars jobb i rad, utan även för att jag har dagen planerad från morgon till kväll. Börjar med träning, två timmar på gymmet. Ska bli väldigt skönt efter en riktigt dålig tränings vecka. Där efter blir det en snabb runda på stan, sen åker jag Malin och Mickis till Taxinge julmarknad och till Hedlandet. Vi ska äta en gemensam middag innan förfest/ födelsedags/ hatt fest hos Carro innan utgång! Ja, nu behöver jag väl inte blogga imorgon.. Hehe. Ska snart gå och lägga mig. Klockan ringer vid 8.30 och sen ska jag som sagt hålla igång hela dagen så att lite sömn på det här :-)


äntligen en ledig helg framför mig!

Fredagsmyser hos mig med Malin och Emelie. Vi har ätit kolgrillen och nu så njuter jag bara av att jag har två dagars ledighet framför mig. Hoppas förresten att alla mina vänner har det kul på shm ikväll, vilket jag inte tvivlar på. Ångrar mig lite att jag inte köpte biljett...


åh, hur söt?


nuts

Äntligen hemma! Nu blir det nötter och pepsi max framför tvn med Chrillis.


tre av nitton

Sitter i minihuset och fördriver min tid genom att skriva upp hur jag jobbar fram till semestern. Och ja, jag är ledig "hela" tre dagar av nitton fram till den åttonde dec. Känns mindre kul :-/


en keeper

Efter lunchen så plingade det till i mobilen och det visade sig att min jacka hade kommit. Bra tajming, när man ändå var på stan. Jag är iaf väldigt nöjd med jackan, så den behåller jag. Den var bra i storleken, väldigt fin och skön. Som tur var:-)


träffa mamma

Idag ska jag träffa mamma innan jobbet över en lunch på Nancys. Vilket jag verkligen ser fram mot då vi inte setts på snart två veckor, eftersom hon varit utomlands osv. Men nu blir det en dusch och sen måste jag plocka in all tvätt!


soffhäng

Efter en och en halv timmas pw med Malin så blev det ett snabb besök på solariet i 12 minuter. Den senaste veckan så har jag fått dålig hy så kände att jag ville torka ut den lite, så det får nog bli ett besök till imorgon eller på fredag sen är den bra igen. Just nu ligger jag bara under filten i soffan och slö tittar lite på tv, jätte skönt!


sovmorgon

Vaknade 8.20 och var jätte pigg. Var vaken en stund och kikade runt lite i mobilen till 9 och sen lyckades jag somna om en timma tills nu. Jätte skönt! Kände att jag behövde det. Idag är det jobb som väntar (som vanligt) men innan ska jag och Malin ut och promenera och jag börjar inte förns klockan fyra idag så det är rätt skönt ändå!


glad tjej

 
För några veckor sedan så sålde jag min Woolrich jacka på Tradera. Köpe den förra året, även där från Tradera och det visade sig att det var lite för liten i storleken. Kunde ex. inte ha en tjock tröja under utan att det blev för tight. Det funkade ett tag, men sen ledsnade jag på att inte kunna ha på mig vad jag ville under. Så nu har jag varit på jackt efter en ny till ett rimligt pris, även om jag dregglar över parajumpers jackorna, så det känns nästan idiotiskt att lägga ut mellan 8000-9000kr för en vinterjacka. Så den här jackan ovan fick det bli från Hollies. Jag hade tidigare förra veckan kikat runt på nätet efter jackor och fastnade för den här, sparade bilden i telefonen men inte länken så hade ingen aning om vart den kom ifrån. Nu när jag gick in på Nelly så såg jag att de kommit in där, så då var det bara att klicka hem en. Nu håller jag händer och fötter för att den passar och även är fin i verkligheten, annars måste jag ge mig ut på en ny jack-jakt! 

tjuvstartat

Äntligen hemma efter en lång dag på jobbet. På vägen hem så åkte jag förbi tre lägenheter som redan hade börjat jul pyntat. Jag kan tycka att det är för tidigt med adventsljusstakar osv. de åker upp nästa helg, men jag kunde inte hålla mig från att sätta upp den nya ljusslingan på balkongen. Det blir så mysigt här inne att se den lysa på utsidan, både från vardagsrummet och från sovrummet :-)

Så ja, jag har tjuvstartat i år igen!


tråktisdag

Jaha då var det bara fyra timmar kvar av mitt 9,5 timmas låna pass! Låt dessa gå fort. Idag är jag allt annat än pigg och peppad på livet känner jag.


nybäddat

Fick med mig ett nytt bäddset och ett "överkast" från ikea idag och så lite doft ljus av både äpple/ kanel och vanilj. Har tänt upp ett par nu så det doftar gott och juligt här hemma.


.

Då var man vaken på nytt då. Har legat i sängen ett bra tag och bara vilat och njutit av att inte göra någonting. Men nu kurrar det i magen och det är dags att äta lite frukost. Därefter följer jag med Malin upp till ikea och sen är det dags för jobb!


måndag

Väcker Chrille vid 6.15 och säger att jag åker och tränar. Får som svar "varför det?" "för att jag vill" "okej....??" han blir alltid lika snopen när jag går upp så tidigt för att träna. Nu är jag iaf klar.. Så nu blir det en dusch och sen kryper jag ner i sängen en stund igen. Börjar inte för ens klockan tre idag så behöver egentligen inte vara vaken nu ;-)


godnatt

Ligger redan i sängen och ska sova. Det var ju inte igår man kröp ner i sängen vid halv tio precis. Men jag sov dåligt i natt och har jobbat hela helgen så det ska bli skönt att få ett par timmars sömn. Har även ställt klockan på 6.00 för att tanken är att jag ska träna imorgonbitti!


Tända ljus, te, chockad & saffransgifflar.

Detta är vad jag roar mig med just nu, känns väldigt bra efter en heldag på jobbet.


mys hos Emma

Hos Emma med Malin och Hanna. Jag och Malin dricker cola och det andra två vin. Vi har tittat på så mycket bättre och nu sitter vi i soffan och snackar lite skit. En bra lördag med andra ord!


godmorgon

Klockan är strax innan nio och i vanligt ordning så står alla wc medlemmar utanför gymmet och väntar på tills de ska öppna. Idag har jag med mig en massa packning för att direkt efter passet stressa in i duschen och sen börja jobba klockan elva. Men nu blir det en timmas step :-) Wihoo!


bästa känslan

Kommer hem från ett svettigt spinning/ core pass. Tar en dusch, äter en skål med fil och müsli och nu ligger jag ner bäddad i sängen och bläddrar i taxfree katalogen som kom idag. Då vet man att det inte är lång tid kvar.


morgon rutin

Godmorgon fredag!

Såhär (som på bilderna) kommer Torsten och lägger sig hos mig v a r j e morgon. Han lixom gosar in sig och så ska man hålla om honom. Det händer aldrig att han lägger sig så hos Chrille, vilket visar klart och tydligt att jag är favoriten ;-) Hur som helst, idag är det fredag men för mig händer det inget spännande. Ska gå på ett lunchpass och sen jobba från fyra till halv tio ikväll, Malin kör samma pass så det är ju iaf bra :-)


ny golvlampa & jobb

Jaha! Det var den lediga dagen det, jobbet ringde precis och frågade om jag kunde ta ett extra pass. Så jag jobbar från 14-21, tänkte ringa och väcka Malin nu så vi hinner med den där promenaden innan iaf :-) nu jobbar jag åtta dagar i sträck, vilket känns sådär men det är bara att kämpa på, snart semester. Förresten så beställde jag hem en ny golvlampa till vardagsrummet imorse, har kikat på den ett tag och nu slog jag till (efter att Chrille godkänt den) jag är just nu trött på den vi har idag och den var så billig (från rusta) så då är det ännu mer okej att byta ut den fast än vi inte haft den så länge ;-)


hemma

Då var man hemma igen. Filmen var bra, väldigt bra. Men ettan är fortfarande bäst. Synd att det var den sista filmen, men bra att det var ett sånt bra slut :-)
Imorgon är jag ledig igen, än så länge iallafall. En lång promenad med Malin står på schemat sen får vi se vad som händer och fötter. Nu ska jag sova, så godnatt!


wihoo

Nu har vi laddat upp med mat och första Breakingdown filmen hos Emelie och nu ska vi vidare mot heron för att se sista filmen. Vi är väldigt taggade, må jag säga!


!

 
Träningen var lika jobbig som vanligt och nu känner jag mig helt mör i hela kroppen! Önskar man vore ledig men det får vänta tills imorgon. Då jag som sagt tagit ledigt för att kunna gå på twilight premiären, tog dock ett extra pass igår så det blir väl ändå nästan +- 0 hur som så längtar jag tills imorgonkväll kl 20.45 ;-) 

tjugofem

Dags för lite frukost och sen invänta träningen, idag blir det ett xfit pass innan jag åker vidare till jobbet. Idag är det förresten bara 25 dagar kvar tills vi åker. Vilket får mig att känna mig ännu mer taggad för att ta i lite extra på gymmet.


bra måndag

Efter jobbet ringer Chrille och frågar om jag är hungrig. Svar ja! När jag kommer hem har han städat och tänt upp ljus i hela lägenheten samt lagat mat. Chiliconcarne med ciabatta och sallad, har inte ätit det sen jag var liten, riktigt underskattat. Efter maten åkte jag hem till Mickis och bjöd på te och hemma gjord sockerkaka. Vad har jag gjort för att förtjäna allt detta? Haha. En riktigt bra måndag med andra ord.


morgon träning

Älskar att börja veckan med träning. Nu blir det en dusch och sen ska jag bara softa innan jag åker till jobbet för att köra skönaste passet mellan 11-17 :-)

Från det ena till det andra så ville jag bara visa gårdagens shopping på Ikea och min andra julklapp (till Alva) en väldigt söt liten servis, kopparna utan handtag har vi här hemma, fast något större ;-)


lör&sön

Går kvällen bjöd på 20 års firade med mat och tårta ute på altanen hos mamma, med hela släkten. Väldigt mysigt måste jag säga. Där efter så fortsatte kvällen för Jocke med sina kompisar och jag åkte hem till Malin. Vi och alla andra tjejer som var där förfestade och gick sen ut. Blev en lugn kväll för min del. Idag åkte jag, Emelie och Malin upp till Ikea och strosade. Där efter åkte jag hem till Anna och barnen där jag blev bjuden på den godaste pajen jag ätit, vi frossade chockad och kollade film. Nu är jag hemma och ska försöka gå och lägga mig snart då det är dags för step imorgonbitti, hur det nu ska gå med världens träningsvärk sen gårdagen i hela kroppen.


rubrik

Pust!
Efter ett väldigt roligt träningspass som innehöll 1.15min step och 45min styrka och mage, så var det så skönt att komma hem, ta en dusch och sen plocka fram gårdagens tacorester ;-) ... Nu ska jag bara ta det lugnt i soffan en stund innan det är dags att gör sig i ordning och åka hem till mamma.


aj!

Tänkte att jag skulle vara lite smart att göra en stadig frukost på ägg för att orka med två timmars intensiv träning. Bara det att när jag står och rör om i äggröran så har jag ut en del, medan ägget fortfarande är löst i pannan. Och hälften ramlar ner på min fot, vilket brände en del eftersom att huden är så tunn där. Sköljde av i kallvatten och nu har jag en stot runt, rött märke där. Hoppas det inte blir outhärdligt när jag får på mig skon och ska hoppa omkring på gymmet bara!


dags att sova

Tjejerna gick för ett tag sen och jag orkar inte vara uppe längre. Nu känns det att man öppnade imorse och slutade sent igår. Måste få några timmars sömn inför morgondagen. Då jag ska på ett 120min pass som innehåller både kondition och styrka. Så godnatt så länge!


tacokväll hos mig!


snart bio premiär

Kom hem för en timma sen. Vill egentligen titta klart på twilight som visas på tvn även idag men måste gå och lägga mig. Ska snart upp för att jobba igen. Öppnar imorgon, så det vore ju fint med några timmars sömn iaf.
På tal om twilight så tog jag ledigt på onsdag nästa vecka för att kunna gå på premiären av den sista filmen. Snacka om nörd, men har ju verkligen längtat och tycker att det var värt att göra det ;-)


lillebror 20 år

Idag är det ingen vanlig dag! Nej, det är Jockes 20 års dag. Hurra hurra hurra!

Ska fira honom på lördag hos mamma. För övrigt så börjar jag känna mig lite gammal när lillebror blir 20, jag var ju precis 20. Tiden går ju läskigt fort och jag vill inte bli äldre än 25, allt över det känns "gammalt" så jag förblir nog 22 om jag får välja :-)
Jaja, nog om min åldersnojja! Nu ska jag ta en varm dusch, kom nyss hem från en timmas promenad med Malin i Tveta. Lagom blöta och geggiga efter ett par km i spåren.


rip

Är nu hemma efter att ha slutat klockan tio på jobbet. Slö tittar lite på andra twilight filmen som vidas på tv, men den är snart slut. Torsten ligger här bredvid mig och vrider och vänder på sig åt alla möjliga håll och kanter. På tal om katter, så hittade jag en död katt längs trottoarkanten idag när jag skulle gå till bilen. Usch säger jag bara! Det gjorde verkligen ont i hjärtat. En liten vit lurvig sak med blod över kroppen och i munnen. Stackars familj som letar efter sin kisse som inte kommer hem och hittar han/hon sådär:-/ skulle aldrig kunna föreställa mig det, om det vore Torsten! Tur att han är inne katt, för att jag skulle aldrig våga skäppa ut honom så här i stan. Men den dagen vi flyttar lite mer "o centralt" så ska han ju självklart få bli det. Vilket lär ske, då vi kommer att ha han i drygt 20 år till :-)


två nya

Kom nyss hem från stan efter att ha gjort lite små ärenden. Hämtade bl.a. ut mitt pass :-) gick även in på hm och blev glatt överraskad när jag hittade en t-shit/blus i vitt som har varit slut på hemsidan jätte länge, har en likadan i svart redan och ville ha en till. Det blev även en sidenblus i alla olika färger och mönster, finare i verkligheten än på bild måste jag säga.


min klänning kom igår och den satt jätte bra. nu längtar jag tills den kommer till användning.


jordgubbar

lyx frukost med färska jordgubbar med mjölk så här i november :-)


home make over

Igår var jag ute och flängde precis hela dagen. Började som sagt med en runda på stan för att hitta 20 års present till Jocke och sen blev det en lunch på det. Därefter kom Sofia och hämtade mig, hade lovat henne att följa med till Hedlandet eftersom att hon ville göra om sitt rum och ville gärna ha "stjärn kuddar" på sängen. (vilket är mycket billigare där ute än på stan) Efter en massa shopping där var det meningen att jag skulle åka och träna. Men eftersom vi var så inne i shoppingen så struntade jag i det och åkte raka vägen upp till Ikea för att köpa det sista. Väl hos henne så kom Malin över och hjälpte till att montera klädställningen mm. Rummet blev iaf jätte fint, det är bara säng bord och hyllor kvar, som vi inte fick upp. Vi gjorde ett stelt rum jätte mysigt som inte ens tidigare hade gardiner utan i stort sätt bara en säng. När jag kom hem vid tio var jag rätt trött, då hade Chrille dukat upp med mackor, några bitar av min favorit choklad och nötter och tänt massa ljus. Så gullig!


godmorgon lediga tisdag

Vad härligt med en ledig dag framför mig:-) nu ska jag fixa till mig sen möta upp Anna och Noel på stan för att leta present till Jocke som fyller 20 på torsdag och ska firas i helgen.


trött

Drygt en timma kvar då. Hoppas dock på att få gå hem lite tidigare. Är helt slut, har stått i informationen hela dagen och fötterna börjar säga ifrån. Längtar efter att få krypa ner under täcket en liten stund innan träning och middag på stan med Emma!


godnatt

Direkt efter jobbet åkte jag hem till Emelie för att kolla skräck film med henne och Johanna. Kom nyss hem och kan nu ands ut. En riktig panikfilm i en kålsvart lägenhet och massa dimma utanför fönstret. Jag och Emelie satt i soffan bakom en varsin kudde när det blev som mest läskigt. Nu ska jag gå och lägga mig, öppnar imorgon för ovanlighetens skull. Vilket jag dock inte riktigt känner för, behöver sova! Men det är bara att hoppa på det igen. Godnatt!


i valet och kvalet

Efter elva timmar på jobbet igår var jag rätt färdig när jag kom hem. Trotts det fick jag nått ryck och kände att jag också ville gå ut och fira lite halloween, efter att ha varit hemma en stund. Så min plan var att möta upp de andra på berget och ta bilen dit, så jag började att fixa mig lite smått och klockan var strax efter elva när jag var klar. I samma veva, kikar jag mig själv i spegeln och frågar mig själv vad jag håller på med. Tvättar då bort allt smink över handfatet, sätter upp håret i en knut på huvudet och byter om till nattlinnet. Somnar sen i soffan framför nån film. Lite lusigt hur ena sidan av mig "inte ville missa något" och träffa både vänner och pojkvän ute. Medan andra inser hur trött och sliten jag kände mig och insåg sen att jag inte alls skulle ha så kul på krogen utan skulle störa mig på fulla människor och bara längta hem till sängen. Hur som, nu är det snart dags för ytterligare ett par timmar på jobbet. Innan det har jag hunnit med att städa samt att tagit en promenad med mamma. Alltid något! Men nu är det time att föna håret!


jobb lördag

Igår hade jag en jätte mysig ikväll tillsammans med Anna och hennes tre vänner. Jag och Anna började med att äta middag hemma hos mig och sen kom det andra tjejerna över. Vid tio gick vi ner till park för ett glas. Nu ska jag när som helst bege mig mot jobbet för att köra ett monsterpass från 11-22.00 i vanliga fall börjar jag tre dessa lördagar men det hade förlängt mitt pass, inget mig emot iaf. Dubbel ob hela dagen så jag får ha det i bakhuvudet när jag börjar bli less på jobbet ikväll.


like a princess

Sådär nu är vi klara med denna kalufs! Tog sin lilla tid men resultatet blev jätte bra. Hon hade en riktig pott-utväxt innan plus att hon ville ljusa upp det och få bort det gulaktiga som var innan så det blev väldigt ljust och fint.

Här kommer lite innan och efter bilder!


fredag

Äntligen ledig :-)
Hur skönt som helst. Ligger fortfarande kvar i sängen bara för att. Idag ska jag träffa min syster över lite mat och vin men innan det har jag gett in i en riktig utmaning. Ska nämligen slinga Sofias hår (en tjej från jobbet) som har super tjockt hår ända ner till rumpan typ. Men det ska gå bra ska ni se.


silver

Älskar den här burken från hm home. Vet dock inte riktigt vart jag skulle ha den. På toan kanske? Eller i hallen? eller nått.. Tror att det kan blir ett klick på den senare.


aldrig nöjd

Jaha! Jag blev väldigt ugly på mitt nya pass, som vanligt ska man behöva skämmas när man visar upp sitt pass eller körkort. Inte för att bilden är det viktigaste men ni förstår säkert vad jag menar. Kom nyss hem från stan och möts av två sovande killar i soffan. Ska göra dom sällskap ett tag och vila mig en stund innan jobbet.


den första november

Godmorgon:-)
Slängde precis ihop en väldigt god smoothie på fryst hallon/mango, yoghurt, juice, ett äpple och en banan. Idag är det den 1 november och jobb står på schemat, från 16 till stängning. Men innan det ska jag göra ett nytt pass samt luncha med Sofia på stan :-)