gos

Åh titta vad fin han är! Ligger som en liten räka och är typ världens finaste. Jag vet att jag pratar om min katt och inte om ett barn. Men jag tycker att han är så gosig!!!!!


bästa

Vilken lång dag! Jobbade till 18, direkt till gymmet för att gå på step från 19-20. Hem duscha, plocka in tvätt och äta. Blev glatt överraskad av att Chrille hade ställt in en tallrik mat ink. Matlåda till mig i kylen innan han åkte på bandy träning. Så nu har jag precis ätit en god, väldigt sen middag bestående av hemmagjord potatismos/ brunsås och köttbullar. Inte nog med det hade han även diskat "min disk" såna där små saker i vardagen gör en så glad. Nu ska jag fortsatta kolla på Trinny och Susanna stylar om Sverige som i dagens avsnitt är i Södertälje ;-)


onsdag

Idag jobbar jag skönaste passet 11-18. Då man får sov sovmorgon och samtidigt gå hem skapligt tidigt. Tar med mig träningskläder till jobbet för att direkt åka till gymmet när jag slutat för att gå på ett step pass:-) längtar!


som en dröm

Nu lägger jag till ännu en sak till min dagens positiva lista, nämligen en klänning jag precis köpte från Nelly. Jag har kollat på den tidigare, men har tyckt att det kännts lite onödigt att beställa hem en sommar klänning men vill gärna ha en ny till resan. Plus att jag tycker att den här är så fin! Nu när jag gick in på hemsidan så såg jag att den var på rean och att det bara fanns en kvar och i min storlek. Efter att ha utnyttjat min rabattkod så blev den min för ynka 128kr och då är även frakten inkluderad. Snacka om kap. Nu håller jag bara tummarna på att den sitter bra :-) 
 

 
 

dagens tre positiva!

Att jag inte behövde jobba över de två extra timmarna. Vilket var väldigt bra, då jag är ap trött. Att jag köpte med mig en rattmuff efter jobbet, som gjorde susen. Då jag sällan använder vantar och hatar att ta i ratten då den är iskall. Och sist men inte minst att jag möts av en gullig lapp av Chrille på diskbänken när jag kommer hem.


no life

Ett nio timmars pass, blev till ett elva timmars pass. Min kassaledare frågade så snällt om jag kunde jobba över.. "det är ju bara två timmar till". Det är bara att bita i det sura äpplet och köra på! Behöver som sagt mer timmar och det ända jag ser framför mig nu är fickpengarna till resan ;-)


extra pass

Godmorgon...
Skulle egentligen ha varit ledig idag, men eftersom att jag har jobbat väldigt få timmar den här månaden så kunde jag inte tacka nej, så att idag jobbar jag nio timmar från 10-19, stängde igår och kom i säng rätt sent så nu känner jag mig allt annat än pigg! Men, en dusch på det här så blir det bra:-)


man tackar

Kollade precis min mejl och säg detta från Nelly. Man tackar! Jag har inte upplevt några problem hos dem när jag har beställt så ja, det tackar man för. Nehe, tillbaka till kassan nu då efter fem timmar i informationen ska det bli skönt att få sitta lite.


.slut

Efter storhandlingen köpte vi med oss lunch hem. Har precis ätit klart och det är dags att röra sig mot jobbet. Idag är jag mindre taggad, men det känns iaf bra att man har fått massa nytta gjord innan jobbet.


lyx frulle

Kanske lite för lyxig frukost för att vara måndag. Skogaholmslimpa med stekt ägg, kanel knäckte med ost och ett glas oboy på det!


här går det undan

Och så var det måndag igen, just nu tycker jag bara att veckorna springer förbi. Men det är bra det, för då går tiden snabbare tills det är dags att resa samt till jul och allt vad det innebär. Har såklart redan börjat längta efter att få jul pynta med advents stjärnor mm. Idag börjar jag inte för ens klockan tre pch Chrille är ledig, därför ska vi göra lite nytta här hemma. Han har ju och andra sidan redan börjat, då han har sprungit upp och ner i tvättstugan sen klockan sju imorse. Men vi måste även städa och åka och storhandla!


söndags gryta

Ska snart släpa alla dessa däck från vinden in i bilen, sen styr jag och Chrille bilen mot Nykvarn för att äta middag hos mamma som bjuder på söndags gryta.


resan är betald! ett steg närmare.


tjejkväll

Godmorgon...
Efter mina åtta timmar på jobbet igår så stressade jag mig hem till Malin, för förfest. Hade med mig saker till jobbet, så gjorde mig i ordning där. Hemma hos henne befann sig ett gäng party glada tjejer. Vi spelade lite spel och så vidare innan vi tog en taxi upp till berget. Dansade hela kvällen och aj vad ont jag fick i mina fötter under slutet (hade ju på mig mina nya "höga" skor) jag och Madde gick några minuter tidigare för att slippa kaoset och för att ta oss ner på stan för lite kebab. Som satt väldigt fint i kistan, då jag var hungrig redan när jag slutade jobbet eftersom jag glömde bort att äta middag. Tackar mig själv för att jag hade det i bakhuvudet, då jag tog det lugnt med alkoholen eftersom att jag ska ta bilen till mamma i em. och byta till vinterdäck! Ja, här blev det en massa text känner jag.


Lördag morgon

Godmorgon!
Vaknade några minuter innan klockan ringde idag. Viktigt! För att nu hinner jag äta frukost i lugn och ro innan träningen, i vanliga fall slutar det alltid med att jag snoozar lite extra vilket resulterar i ingen frukost eller en frukt i bilen om det finns någon hemma.


värre än jul aftons tider

Äntligen hemma efter en riktig kaos-dag på jobbet. Inte nog med att det var lönings fredag och jätte mycket folk, så gick hela själv scannings systemet sönder mitt i allt. Så att alla kunder som hade själv scannat fick ställa sig i vanlig kö och packa upp det de redan hade scannat in och vi var tvungna att skriva upp alla Ica korts nr. Så att trotts att alla 9 kassor var öppna så hade vi meter långa köer, jag och Malin satt för de mesta mitt emot varandra i kassorna och bara skakade på huvudet och blev riktigt full i skratt! Jaja, kul när det händer något eller nått. Nu ska jag bara softa framför tvn och gå och lägga mig i tid, upp tidigt imorgon för att stepa (har längtat) så det ska bli riktigt kul.


back om track

Mötte upp Malin på stan tidigare idag. In på the phone house och fixade med telefonen, fick ett nytt sim-kort (samma nr) så nu fungerar telefonen igen. Om exakt 20 min måste jag traska ner mot bilen och åka och jobba. Fick en ny tid idag (13-20.30) istället för (17-21.30) som jag hade från början. Just nu ångrar jag mig lite att jag bytte, då det vore så skönt att ligga och vila på soffan ett tag. Känner mig jätte trött! Men, samtidigt så känns det onödigt att åka till jobbet för att bara jobba 4,5 timmar... Så det så!


suck

Blir lite smått tokig på tele2 nu. Jag har bytt lite abonemang fram och tillbaka (jätte träkigt att läsa om) så att jag skulle iaf byta till ett annat abomenag nu. Under sjävla bytet så skulle min telefon ligga nere under ett par timmar, men engligt tele2 tjejen så skulle de stängas av under natten, så det var absolut ingenting jag skulle märka av. Det stängdes av igår vid 16 tiden och den ligger fortfarande nere, alltså jag har ingen service och kan alltså inte ringa eller någonting. Vilket suger! Jag lånade Chrilles telefon innan han gick till jobbet imorse och ringde dom. Och jag skulle stänga av och starta om telefonen om ungefär en kvart så sa hon att det skulle fungera. Nu har det gått över en halv timma och den fungerar inte. Sånt här blir jag tokig på, det ska bara funka helt enkelt. 

dagens sysslor

Har fart runt hela dagen känns det som. Tog en promenad imorse när jag vaknade, stannade på stan för att sola. Hem och duscha för att sen ta mig till Nancys vid sjukhuset där mamma bjöd på lunch. Där efter tog jag en snabbis runda på stan, köpte mig ett par nya byxor. Hade spanat in dom tidigare men nu slog jag till. Dom påminner om ett par militär gröna jag har sen tidigare och dom är super sköna! Sitter nu hemma och ska snart föna och fixa håret för att sen åka och jobba till stängning ikväll!


update

Element-svett-mannen är ännu inte klar. Suck! Just nu är han iväg för tredje gången och hämtar mer verktyg för att gå det nya elementet på plats. Tycker lite synd om honom ändå, som har hållt på med samma jobb i över fyra timmar. Men snart kommer Chrille och "löster av mig iaf" då han slutar tolv och jag börjar klockan ett. Så det blir en sån där hel dag på jobbet idag från ett till nio, men det känns ändå helt okej med tanke på att jag var ledig igår och verkligen softade till max. 
 
ha en bra dag!

en mindre god morgon!

Vilken "trevlig" start på morgonen jag fick! Var tvungen att gå upp strax innan åtta, eftersom att det kommer en farbror till oss som ska byta elementet i vardagsrummet och Chrille är på jobbet. Han är fortfarande kvar och fixar och sprider sin trevliga svett doft över hela lägenheten. Ska precis ta mig en huvudvärks tablett eftersom att stanken är så stark och ger mig huvudvärk. Hoppas han blir klar snart så att jag kan få spraya hela lägenheten med doft spray samt vädra!


torka aldrig tårar utan handskar

Nu sitter jag i Malins soffa och vi ska sätta på andra avsnittet av "torka aldrig tårar utan handskar" har hört så mycket om den serien. Och ingen av oss hade tidigare sätt den och måste säga att den är väldigt bra, men sorglig!


in i minsta detalj

Härligt med en ledig dag framför mig. Den ska spenderas tillsammans med Malin. Vi ska bara njuta av att vara lediga eftersom att vi längtade så mycket efter det igår. Om en stund ska vi mötas upp på gymmet för att köra ett xfit pass, sen blir det till att duscha och basta där. Sen lunch på Nancys vid henne, åka runt till lite olika second hand affärer. Och till sist köpa saffrans gifflar och dricka te/ varm chockad framför en film. Snacka om att vi har planerat in dagen i minsta detalj. Haha!


otaggad måndag

Imorse var jag och Malin ute och gick en pw. Där efter åt vi lunch hos Malin och vi ska snart åka och jobba. Är mer otaggad än vanligt! Idag önskar jag att jag var ledig och bara kunna ligga kvar här i hennes soffa under den varma filten istället för att åka mot jobbet. Men men, det får bli imorgon istället då vi båda faktiskt är lediga;-)


satsumas

Kom precis hem från jobbet. Nu mickrar jag lite mat som får bli dagens väldigt sena middag. Sen blir det satsumas (dom är så himla goda just nu) framför Beck!


effektiv morgon

Efter att jag tagit sovmorgon så har jag fått lite gjort. Har lagat mat vilket resulterade i tre matlådor, diskat, dammsugit och duschat. Om en timma så ska jag åka till jobbet och jobba till åtta ikväll, inga problem utom de att jag missar solsidan :-( Haha! 
 

på plus

Ikväll ligger Chrille på plus. Han har tittat på ensam mamma söker, Hollywood fruar (reprisen) och nu tittar vi på filmen: hur man blir av med en kille på 10 dagar. Och han har inte sagt någonting i stil med att vi ska byta kanal. Utom detta så har vi ätit god mat och glass till efterrätt, nu känns det dock som att jag rullar fram. Blä!


pustar ut efter jobbet

Har precis kommit hem och tänt upp massa värmeljus och bunkrat upp med godis och chips. Maten är i ugnen och ett glas vin på det!


@work

Tre timmar på jobbet har snart gått, det känns dock som om det bara gått en. Det finns riktigt mycket att göra i butiken idag, vilket är bra då tiden går fort. Slutar klockan fem, skönt:-)


he he


min!

 
Efter en mysig kväll med tjejerna så är det dags att blåsa ut alla ljus och gå och lägga sig. Måste även meddela att jag nyss var inne på HMs hemsida och lyckades klicka hem den där vita blusen jag bloggade om för ett tag sedan. Den har ju varit slut ända sen jag fick syn på den och nu hade den tydligen kommit in igen och tagit slut lika fort i alla storlekar utom i min :-)
 
 

tjejkväll

Först kolgrillen och ett glas vitt med Sophie. Och nu är resten av ligan här och äter snacks och kollar xfit!


Femtio dagar kvar tills vi åker mot varmare breddgrader.


spinning

På väg till gymmet för en timmas spinning. Motivationen är inte på topp, men jag vet hur skönt det är efteråt.


godmorgon lediga fredag

Så underbart att vara ledigt en fredag. Jag tycker till och med att det känns bättre än att vara ledig en lördag! Eftersom att det är så bra ob på helgerna så känns det ändå ok att jobba helg. Medan en fredag är vanligt betalt men känns ändå som en helgdag. Ja ni hajar säkert.


mums

Idag har jag haft en riktig svull dag. En popp på rasten, fika hos mormor och morfar och nu delade jag på en chokladkaka med Chrille. Men ibland är det okej, framförallt på första lingon dagen. Det tror jag alla tjejer håller med mig om!


gokväll

Efter jobbet klockan fyra, så åkte jag hem till mormor & morfar och blev bjuden på mat. Därefter satt jag och mormor i soffan och pratade i soffan sen blev det fika och en promenad med hunden. Nu ska jag kolla på kockarnas kamp med Chrille. Vad skönt det är att jobba dag och sen utnyttja tiden när man kommer hem sådär :-) uppskattas från bådas håll!


onsdag

Godmorgon!
Ligger fortfarande kvar i sängen och drar mig, fast än klockan ringde för snart en timma sen. Orkar verkligen inte gå upp, framför allt inte när jag vet vad jag måste upp och göra- städa. Jag har ett helt rum med tvätt som måste plockas in. Jaja, Inge synd om mig inte. Därefter så händer det inte mycket mer. Ska jobba från 12-19, fick en ny tid igår då jag egentligen skulle ha stängt och ingen är gladare än jag över att slippa stänga :-)


dags för spinning

Nu klär jag på mig och åker ner till gymmet för ett spinning pass. Idag tänker jag vara där tidigare än sist, för att inte behöva få ett "nej, biljetterna tog precis slut framför din näsa fast än du var där 30min innan passet börjar"... Ciao! 
 

en dag på stan

Min lediga dag har spenderats tillsammans med Anna och Noel. Vi tog en sväng på stan för lunch och avslutade med en chailatte nere vid maren. Hämtade även ut mina skor som hade kommit och jag tror att jag gillar dom, eller jag gör det men det känns bara lite ovant. Köpte även ett armband från MQ :-)


tips: fina budskapshalsand

Jag tänkte som sagt vara ute i god tid med julklapparna i år. Främst med tanke på att vi åkte utomlands den 8 Dec och kommer hem några dagar innan julafton. Därför kommer det att gå en del pengar till både resan/ fick pengar och julklapparna. Därför måste jag börja lite redan nu och även om jag vill att dom ska bli bra och lite personligare än att plocka på sig en ljuslyckta och slå in till mamma när jag kommer hem från resan. Jag har suttit och kikat lite på hemsidan kyssjohanna, som har massa fina budskapshalspand funderar på att ev. beställa hem ett till mamma. Frågan är bara vilket? Det ända jag vet är att det ska vara ett enkelt och i silver. 
Ps. Det finns även många fler hanspand med flera olika budskap och även flera fina "syster och kompis halspand". 

fix

Nu blir det varma koppen och mackor framför "mitt liv är ett skämt". Efter jobbet så pillade jag lite med tavlorna i vardagsrummet och satte i dessa "keep calm" texter. Blev rätt nöjd, undrar dock om Chrille blir lika nöjd när han kommer hem från träningen ;-)


köttfärssås

Tog fram massa köttfärs imorse eftersom att jag tänkte göra en taco sallad att ta med mig till jobbet. Men eftersom att vi inte hade någon taco krydda hemma så fick det bli en köttfärssås istället. Min livs förta, pinsamt eller inte? Här hemma är det som sagt Chrille som står för matlagningen, eftersom att han tycker att det är kul och han är riktigt bra på det. Men tydligen är jag inte så dum jag heller, för av provsmaket så smakade den riktigt bra.


ljuvlig

Den här blusen har varit slutsåld på hms webbshop ett bra tag nu. Jag skulle verkligen inte tveka med att beställa hem en. Älskar volangerna längst ner och på ärmarna. Har heller inte sett den i butik, så jag får väl fortstätta hålla utkik helt enkelt. 

morgonpigg

Godmorgon!
Klockan är 7.45 och jag kom precis hem från träningen. Det blev en timmas step och lite core på det, hur skönt som helst att börja veckan med morgon träning. Nu där emot, så blir det en dusch och något att äta!


min söndag

Dagen har spenderats tillsammans med Malin, Ida, Maria & Emma. Vi tog en tripp till Ikea (köpte med mig lite jul inslagning, tidig i år) och sen åt vi mat på heron city. Vilket vi kanske inte skulle ha gjort... besökt Ikea alltså. Det var galet mycket folk. Men det kanske man kunde lista ut en söndag och dåligt väder. Där efter hängde vi i Malins soffa och kollade solsidan. Nu är jag hemma och ska kolla på en film som precis börjat på fyran!


morgonstund


ingen klocka

Ligger i sängen och drar mig. Var hemma vid tolv igår från bion, som för övrigt var riktigt bra. Kanske inte lika bra som ettan, fast den var riktigt spännande och sevärd. Vi beställde "lilla menyn" för 99kr och åt inte ens upp hälften av alla popcorn, så just nu känns det inte ens som att jag vill se popcorn på ett bra tag. Även om man åt och åt ur den där byttan, så hände det ingenting. Idag förresten så ställde vi inte klockan. Jag brukar alltid ställa klockan vid nio tiden, om man inte måste upp tidigare såklart. Så det var riktigt härligt att vakna av sig själv, då måste de betyda att man är utvilad. Nu blir det frukost!


butterfly

Jag har velat ha tavlor med fjärils motiv till sovrummet nu ett bra tag. Var på Ikea en snabbis igår med Chrille och där spanade jag in tavlorna med fjärilar på men dom var alldeles för stora. Så jag köpte med mig två ramar och skrev ut två bilder med fjärilar från datorn. Klippte ut dem och klistrade på de på ett vitt papper och tadaa! Två nya tavlor för drygt 150kr är rätt bra tycker jag :-) Nu ska jag köra på samma sak till de vi ramarna vi att upp i vardagsrummet, ska bara hitta ett bra motiv/ text först. Visar sen!


inga måsten!

Idag har jag tränat dubbelpass. Tagit ett långt bad och lagt hår inpackning mm. Bakat syltkakor med Chrille, legat och läst på soffan, tagit en powernap, ätit en väldigt god middag och nu inväntar vi bio. Bytte tid så tar den sena bion som börjar kl 22. Så under tiden så ska vi smälta maten!


reserverat

Godmorgon!
Har precis reserverat två biljetter till Taken 2 imorgon. Har första filmen hemma och har sett den flera gånger eftersom att den är så bra, så nu håller vi tummarna för att den här också är det.


skön dag

Kände att det satt väldigt fint att vara ledig idag. På em åkte jag hem till Emma och hängde, kom precis där ifrån. Hon bjöd på mat och fika, vi kollade på hela Sverige bakar och bara tog igen lite förlorad tid. Hade inte setts sen i lördags, så blir det ju lätt när båda jobbar. Lät som att det var en evighet men ja, för en tid sen så sågs vi i stort sätt varje dag. Nu ska jag krypa ner i sängen och slö titta på tv, är jätte trött!


avis

Efter Stockholms besöket så åkte vi direkt hem. Affärerna hade inte ens hunnit öppna än och vi orkade heller inte vänta. Vi tog istället en snabbis på stan hemma och lunchade på Nancys. Där efter så kramade jag om mamma och önskade henne en trevig resa. Hon är när som helst på väg till Skavsta för att sen åka till Barcelona tillsammans med sin bästa vän över helgen. Deras mål med resan är att shoppa, shoppa, shoppa, dricka vin, äta och ta ett dopp i deras pool på talet. Jag är inte alla avis ;-)


godmorgon

Sitter på ett fik med mamma i Stockholm och dricker en färskpressad apelsin juice. Vi tog 7.30 tåget upp för att göra ert ärende. Har sovit kanske fem timmar i natt, gäsp! Men idag är jag som sagt ledig så jag kan ju till och med gå och lägga mig igen när jag kommer hem om jag vill :-)


risgrynsgöt

Låg och snoozade i sängen ända fram till tio. Nu sitter jag och äter en tallrik med risgrynsgöt med socker, kanel och mjölk. Mums! Även idag jobbar jag ett lång pass från 13-22 men det är bara att bita ihop för att jag är ledig imorgon och i helgen:-)


tröttmössa

Ligger i soffan och känner att ögonlocken redan börjar åka hiss. Fast än klockan inte ens är åtta, kan inte gå och lägga mig än inte. Ska först kolla klart på halv åtta hos mig och sen invänta svenska Hollywood fruar som börjar om drygt en timma.


städat

Efter frukost idag så fick jag ett städ ryck. Kände ingen ro att sitta i soffan och kolla tv när det var så stökigt. Efter jag diskat så väckte jag även Chrille, för att han fick inte slippa undan. Så nu är lägenheten skinande ren och alla filtars soffan har hängt ute på vädring hela morgonen. Bara att bädda rent i sängen som återstår men det tar vi ikväll. Nu ska jag ta en snabb dusch och sen åka mot jobbet. Idag jobbar jag bara fem timmar, skönt!


ett kap

Ännu en beställning gjord. Denna gång från HM och det fick bli ett par skor. Jag har dragit mig undan över att köpa ett par stövletter ett tag nu. Även om jag behövt något att ha på fötterna när jag går ut. Nu när det blivit kallare ute så har jag gått ut i mina boots, vilket jag tycker fungerar men det kan också kännas lite nerklätt och tråkigt att ha samma skor till vardags som på fest. Så nu när jag hittade ett par från HM som var nedsänkta till 199 från 399 så slog jag till. Dessutom så fick jag automatiskt ytterligare 10% rabatt när jag la dem i varukorgen. Så ynka 169kr fick jag betala för dom. Hur  bra  som  helst! 
 
 

får jag dö?

Äntligen hemma! Den sista halvtimmen på jobbet så blev det sten dött. Så jag skulle ringa min kassaledare och fråga om jag fick gå hem 20min tidigare. Istället för att säga "hej, får jag gå hem nu? Det är helt dött" så säger jag "hej, får jag dö?" ja så kan det gå efter några timmar. Från det ena till det andra så tänkte jag visa upp min nya jacka som jag köpte för drygt två veckor sen. Blev så där på bild, den är egentligen militär grön i verkligheten vilket gör sig väldigt fint ihop tillsammans med det bruna och guld detaljerna. Det tråkiga är dock att jag inte verkar vara ensam om den. Har redan sett flera med samma jacka på jobbet. Men de flesta jag sett har haft den i mörkblått, så jag får väl trösta mig med det :-)


mat rast

Jaha, då har halva tiden gått och ja lika länge kvarstår. Tiden har hittills gått fort. Tack och lov! Har stått i informationen där det funnits väldigt mycket att göra och nu har jag precis bytt till mig att få sitta i minihuset. Vilket egentligen inte är någon favorit plats, men idag behöver jag lite variation för att orka med dagen. Det är ju ändå helt ok att sitta och rita en stund.


svar

Hej! Till er som frågat ang. Skolan och till er som också måste undra varför jag bara jobbar nu för tiden så valde att hoppa av efter en termin:-/ eftersom att jag kände att utbildningen inte var något för mig och att jag inte vill arbeta inom det i framtiden (fick avsmak) samt att både skolan och lärarna blev en katastrof och där av hoppade halva klassen också av. Under slutet av första terminen så lärde vi oss ingenting. Extra lärare som inte ens var utbildade lärare gav oss nått papper att fylla i, i brist på något att låta oss göra. Och så där fortsatte det, inga läxor eller annat som bevisade ens kunskap utan alla låg på samma godkända nivå fast än vissa var mer frånvarande än andra och vissa knappt gjort någonting under terminen. Vilket kändes oseriöst och orättvist! Så att jag såg ingen anledning till att fortsätta att gå kvar och ta mer studielån när jag kan jobba. Men jag sökte nya skolor och kom in på tre. Men eftersom att jag inte är helt säker på vad jag vill göra i framtiden så avvaktar jag lite till och söker när jag är helt säker på vad jag vill göra. En sak är iaf säker: jag tänker inte vara kvar på Ica maxi hela mitt liv iaf! Även om det i dags läget är helt ok och det är kul att komma från "ett fattigt studentliv" till att få bra löner!


en lång dag

 
Beställde precis hem ett nytt tränings linne från Nelly. Upptäckte här om dagen att mitt favorit linne från nike (hel svart) blivit missfärgat i tvätten, så det är nu mera lite små fläckligt av någon konstig anledning. Ville beställa hem ett nytt från sportamore nu när det ändå är på rea, men det fanns såklart inte kvar i min storlek. Jaja, det fick bli ett nästan likadant. Detta tycker jag dock var finare, lite roligare! Nu ska jag sluta uggla uppe vid datorn och hoppa i säng. För imorgon så väntar en mindre rolig och väldigt lång dag. Börjar med träning 6.30 sen jobbar jag tio timmar mellan 11-21. Får trösta mig med att jag bara jobbar fyra dagar denna vecka och både jag och Chrolle är lediga i helgen och planerar redan vad vi ska hitta på :-)

träningsvärk

Igår på step passet så la instruktören in utfalls steg och det känns idag må jag lova. Kändes till och med igår, har en väldig träningsvärk i baken om man säger så. Det gör till och med ont att sitta i kassan på en mjuk stol. Kanske för mycket info? Jaja, nu är min rast slut och lika så min tomatsoppa som jag precis surplat i mig och spillt över mina beiga jobb byxor. Ser lagom bra ut! Hej så länge!


en kopp te tack

Fick sluta lite tidigare på jobbet igår kväll. Så tack vare det så kunde jag gå in tillsammans med tjejerna. Vi besökte en ny natt club som heter vou. Jätte mysigt ställe, måste jag säga! Men väldigt kallt. Frös jätte mycket, hade dock bara linne på mig. Men det brukar jag ju ha på krogen i vanliga fall, fast än med lite alkohol i kroppen så blir man ju alltid lite varmare. Därför beställde jag iaf in en kopp te, haha! Inte varje dag man beställer in en alkoholfri drink och en kopp te på krogen. Och det är inte heller varje dag man får en nota på ynka 30:- haha! Det var i vilket fall som helst väldigt najs att ta bilen hem efter det och vaka upp och må prima! Nu är dock klockan alldeles för mycket och jag måste åka och jobba.


stressigt

Fasiken vad snabb jag var imorse. På 15min så han jag gå upp ur sängen, klä på mig, borsta tänderna, äta en banan, ta bilen ner till stan, lägga i parkerings pengar och ställa mig vid min step bräda. Som Emma snällt hade fixat till mig, annars hade jag kunnat glömma att träna. Men ja, på exakt en kvar så han jag förflytta mig från sängen till gymmet. Rätt bra jobbat! Passet var riktigt roligt, så det var lätt värt stressen. Nu ska jag packa ihop min väska och sen bege mig mot Emma. För att umgås med henne en stund innan jobbet. Sen är det jag som kör till stängning kväll. Kanske tar bilen ner till stan för att svänga mina lurviga med tjejerna på krogen direkt efter också. Beror på vilket humör jag är på, men med lite redbull i kroppen så kanske man piggnar till? Det blir i vilket fall son helst alkoholfritt för mig ikväll.


fredags mys med mig själv

Det är inte ofta jag vill vara själv en fredag kväll. Men när jag slutade jobbet så köpte jag med mig den näst sista twilight filmen, dipp, grönsaker och godis :-) och det är vad jag ska ägna mig åt just nu!


fredag

Väl hemma igår så var jag så trött att jag knappt orkade lyfta ett finger. Det första jag gjorde när jag klev innan för dörren var att ta en dusch och sen la jag mig på soffan och kollade på det ena tv programmet efter det andra. Kryssningen var rolig och lyckad, men personligen så håller jag kvar med att jag inte tycker om kryssningar. Eller jag gillar egentligen inte hytterna, det är trånga och äckliga. Och så dagen efter, då vill man bara vakna upp hemma men då är det istället flera timmar kvar tills man är det. Men som sagt, hade en väldigt kul kväll med buffé, underhållning, massa dans, trevligt sällskap och skratt! Det få bilderna jag tog tror jag att jag behåller för mig själv. Haha! Nu ska jag strax ge mig ut på en pw med Alexandra, solen skiner idag :-)


morgon promenad

Är precis hem kommen från en timmas promenad med mamma. Hon ringde och väckte mig strax innan nio imorse och frågade om vi skulle ut och gå. Så det var ju skönt att starta dagen på det sättet. Nu ska jag snart ta en dusch, plocka in tvätt och packa väskan för att vid tre tiden möta upp alla andra på stan för att sen ta bussen mot färjan!


mot jobbet

Egentligen skulle jag vara lång ledig nu och bara jobba fredag- söndag den här veckan. Men som tur var så fick jag ett extra pass idag. Känns lite väl att bara ligga hemma och såsa så länge. Imorgon och på torsdag är och ska jag iaf vara ledig, då jag ska på kryssning med ett gäng från jobbet + Chrille :-) egentligen är jag inget jätte fän av just kryssningar. Men eftersom att vi är tio pers och så tror jag att det kan bli riktigt skoj, det ska också bli skönt att komma iväg en liten stund och se nått annat! Näe, här kan jag inte ligga längre. Dags att åka och jobba mellan 11-20...


soppa

Har precis ätit sen lunch i form av Chrilles hemma gjorda potatis, purjolök och sparris soppa. Det var väldigt gott! Framförallt med tanke på vad jag stoppade i mig igår, så kändes det extra bra med riktig mat i magen.


Oktober

Jaha då var vi inne i oktober månad, vart tar tiden vägen? Det går väldigt fort just nu känner jag! Jaja, idag är jag ledig igen, så jag ska svart väcka sömntutan för att åka och storhandla. Vi har skjutit upp på det ett par dagar nu så det ska bli väldigt skönt att få fylla upp i köket igen. Där efter skulle jag vilja stor städa också! Känns som en sån dag då jag vill få massa gjort, då jag igår inte gjorde ett jota!