allt för min syster

Sitter hemma hos Emma och kollar på filmen allt för min syster. En riktig snyft film, har haft en stor klump i halsen filmen i genom. Utom nu under reklamen som vi torkar tårarna och försöker att prata om nått annat. Om du inte sett den, så se den!


gårdagen

Igår hade jag fullt upp från morgon till kväll, där av inget bloggande. Dagen började med träning, sen blev det ett spa besök på skogshöjd tillsammans med mamma, mormor, Alexandra, Marina (Alexandras mamma) och även hennes mormor. Vi hade en jätte mysig förmiddag, tyvärr var jag tvungen att åka lite tidigare än det andra eftersom att jag skulle jobba. Direkt efter jobbet så åker jag hem och byter om, för att sen åka på lite förfest och sen blev det utgång på det tillsammans med ett gäng från jobbet. Idag är jag ledig, har precis tryckt i mig mat från donken tillsammans med Frida. Och nu tänker jag bara fortsätta med att njuta av min ledighet och av att mina elva jobb dagar i rad är över!


slappar

Eftersom att jag inte börjar för ens klockan fem idag så passar jag på att slappa framför gossip girl i morgonrocken innan dess!


...

Klockan är tolv på natten och båda ligger bredvid varandra tysta i sängen och pillar med varsin mobil. Är det så man gör nu för tiden eller? Haha! Nej, nu ska iaf jag sova!


5,5 timmar kvar!

Jaha då sitter man här uppe i lunch rummet igen då. Bara 5,5 timmar kvar och sen får jag gå hem! Hehe. Som sagt, så blir inte min blogg så mycket roligare just nu. Eftersom att jag inte direkt gör nånting så blir det heller inga bilder eller annat kul just nu, men snart så :-)?


Ett tråkigt inlägg

Sitter på jobbet och har precis ätit klar min matlåda. Idag har jag jobbat en vecka i streck och mer blir det. Jobbar ända fram tills på lördag kväll sen är jag ledig lite. Då har jag alltså jobbat elva dagar i rad, inte så där värst mycket till liv just nu känner jag. Det enda jag gör är att träna och jobba känns det som just för tillfället. Som idag, då jag går på xfiten, duschar där och stressar i mig en banan i bilen på väg till jobbet och väl här efter svettas jag som en liten gris. Jaja! Snart händer de lite roligare saker i mitt liv. Redan på lördag och nästa vecka :-)


Måndag morgon

Idag ringde klockan 5.50 då var det bara att hoppa i träningskläderna med detsamma som jag lagt fram sen kvällen innan och absolut inte snooza en sekund. För då är det kört! Efter en timmas step på gymmet så kommer jag hem och duschar lägger huvudet på kudden igen och känner mig sådär as nöjd över att ligga där. Främst med tanke på att jag var hos Malin igår kväll och tittade på Beck och gick och la mig vid tolv i natt så blev det inte så många timmars sönn. Hur som, så hinner jag lägga mig i sängen i några minuter och då ringer mamma och säger att jag ska befinna mig på sjukhuset om en halv timma. Att hon hade fått en avbokningstid till mig så det var ju bara att klä på sig och åka iväg. Inget jätte allvarligt hos sjukan, men det skulle ändå kollas upp och allt såg bra ut! Där efter somnade jag om hemma en stund och nu ska jag strax till mormor och morfar för lunch och sen åker jag direkt där ifrån till jobbet vid tre. Tack och lov för att jag hann vila till mig en stund iaf, annars hade det blivit en mindre rolig kväll på jobbet.


Kom och gick

Även om jag slutade relativt tidigt igår så bara flög tiden iväg och kvällen tog slut på två röda kändes det som. Vi åt gott och pratade i soffan och sen var klockan helt plötsligt tio, fast än dom hade varit här i några timmar! Mamma åkte hem och Jocke skulle vidare till en kompis. En annan somnade på soffan igen... Jag och Chrille kollade på någon film som gick på tvn och när han märkte han inte längre fick någon respons så frågade han om jag sov. Och som vanligt säger man alltid nej, eftersom att man inte vill vara någon tråkmåns men vad spelar det för roll egentligen? Jaja, snart dags för jobb så hörs sen.


cozy

Lördags mys hos mig med mamma och Jocke. Vi har ätit ost och skinksallad och nu svullar vi vidare på godis och nötter :-)


Lördag morgon

Om jag var trött igår när jag kom hem strax innan tio (och hungrig). Slängde in en tomat och mozzarella pizza i ugnen och hade turen att en bra film precis började på tv. Där efter så var jag så där trött så att jag funderade på att sova i soffan och skita i att borsta tänderna. Men efter en stund så tog jag mitt förnuft till fånga och struntade i det. Nu är de snart dags för jobb igen och sen ska jag som sagt träffa mamma <3


hej

Tänke mest bara säga hej! Min Fredag blir väl inte rikrigt så där fantastisk som man vill att den ska vara. Då jag jobbar till halv tio ikväll, men det gör mig ändå ingenting! 
Längtar tills imorgon efter jobbet då jag ska träffa mamma, vi ska äta middag tillsammans antingen ute, eller hos mig. Ska bli så mysigt eftersom att det var ett tag sen vi sågs nu.
 
Från det ena till det andra så var jag och solade en snabbis idag, kände mig så där blä-ig. Ful, blek och halv dålig hy. Tänk att bara 16 minuter i solariet kan göra att man känner sig mycket finare. Synd att det ska vara så farligt! Annars hade man ju gjort det betydligt oftare. Jaja, efter solningen så blev det en timmas träning. Nu ska jag bara måla om nagelarna som för tillfället ser så där äckligt ovårdade ut med halv bort skavt mörkt nagellack på. Kör på samma färg som sist :-) Sen måste jag åka mot jobbet. 
 

mat tv

Dricker en kopp te framför tvn, är inne på mitt tredje mat program ikväll. Började med halv åtta hos mig sen blev det kockarnas kamp och nu hela Sverige bakar :-)


torsdag

Oj, morgonen bara rusade förbi. Gick upp i tid för att inte behöva borta tänderna och åka till jobbet med detsamma. Så jag har hunnit med att duscha, göra två matlådor och ätit frukost i lugn och ro framför tvn. Men nu var det slut på det roliga, ska bara föna till håret och snygga till mig lite sen är det dags att åka mot jobbet. Även idag jobbar jag "hela dagen" 11-19. Gillar inte att jobba såna pass, eftersom att man inte hinner göra någonting innan eller efter jobbet. Då jobbar jag faktiskt hellre kväll, så jag har hela fm på mig att göra något! Nej, nu har jag inte tid att sitta här och klaga. Ha en bra dag! 
 

tomatsoppa

Fick sluta tidigare på jobbet idag. Körde snabbt hem och bytte om och åkte sen ner till gymmet för att gå på steppen:-) har precis ätit sen middag. Tomatsoppa med fetaost, har varit sugen på det hela dagen så att det satt riktigt fint. Nu ska jag fortsätta kolla på mitt tv program. Hörs imorgon!


tillbaka till verkligheten

 
Då var mina fyra dagars ledighet förbi, det gick såklart alldeles för snabbt men jag har ändå hittat på både det ena och det andra så det har varit skönt. Idag jobbar jag 13-20 så det händer väl inte så mycket mer idag än just jobb!
 

svart/vit shopping

Nu har jag shoppat upp mitt present kort jag fick av tjejerna när jag fyllde år. Hittade toppen jag bloggade om förut, fast det fick bli en svart samt en kofta som var jätte fin på. Nu känner jag att jag har en del nya kläder att välja på, alltid kul! Även om man alltid vill ha mycket mer. Hittade bl.a. En väldigt snygg jacka från zara som jag blev lite små kär i, men man kan ju inte få allt man vill ha som sagt :-) juste, hittade också ett skal/ skyddsplast till mobilen på bikbok. Som man "klistrar på", på både fram och baksida. Nu slipper man blanda ihop sig med alla andras vita iphones, som för någon vecka sen då jag lyckades komma hem med Malins mobil.


jävla hysteri!!!

Jag hoppade träningen imorse eftersom att jag hellre ville gå på spinningen nu på kvällen. Biljetterna släpps en halv timma innan passet börjar. Jag var även där nån minut innan det tillsammans med massa andra som blev utan biljett. Är de meningen att man måste börja hänga vid receptionen minst 45min innan ett pass för att vara garanterad en biljett? Väldigt överdrivet eftersom att det blir en lång väntan. Dessutom ska man sen kriga om en bra cykel, nej inte ok! Det som gör mig mest irriterad är att jag la mig en stund på soffan när jag kom hem, när det sen var dags att röra sig mot gymmet så var jag allt annat än taggad men tog iaf på mig tränings kläderna och traskade ner. Jaja... Bättre lycka nästa gång.


snart dags igen

Nu är jag inne på min sista lediga dag av fyra. Sen jobbar jag tio dagar i sträck och rätt långa pass. Igår gjorde jag inte många knop. Chrille var också ledig och vi hade ju inte setts på ett par dagar. Så vi bara slappade här hemma. Tog sov morgon, åt brak frukost och drog ner persiennerna och kollade film mitt på ljusa dagen. Fram mot kvällen började det krypa lite i kroppen. Så jag tog mig ner till gymmet och tränade i 2,5 timmar. Det känns lite idag kan jag säga. 45min x-fit, 15min core och 1,5 timma aerobic! Snart är det dags igen för ett lunch pass och där efter ska jag med Frida till Nacka forum. Känns dock som att jag nyss var där, men jag ska mest agera smakråd! Nu blir det frukost så det hinner smälta innan passet.


fjäril

Igår när jag var på Ikea så såg jag två jätte fina tavlor med fjärilsmotiv. Jag köpte dom inte eftersom jag inte visste vart jag skulle ha dom. Men nu kan jag ha hittat en potentiell plats... I alla fall för en. Haha!


godmorgon

Ännu en ledig dag framför mig :-) just nu ligger jag i sängen med en spinnande katt på magen. Ska strax upp och fixa lite frukost sen får vi se vad jag gör av den här dagen!


saknar

Nu inväntar jag Chrille som är på väg hem från Norrland. Jag vet dock inte om han har landat en eller inte. Hans flyg var drygt tre timmar försenat, så jag har ingen aning om när han kommer hem. Jag lär ju tyvärr ha somnat innan dess, just nu längtar jag väldigt mycket efter honom och tycker att han kan vara hemma nu!


kvälls fika

Härlig söndag. Jag och Malin åt lunch på stan och sen åkte vi till ikea för att kika lite. Eller hon behövde lampor och kom hem med tre stycken och jag köpte mig två mattor. En turkos till badrummet och en ljusgrå med stjärnor till köket. Den sist nämnda var lite onödig kanske, eftersom att jag hade en fin redan. Men man kan ju alltid variera ;-) just nu sitter jag i soffan med Malin och Ida. Vi har precis fikat och inväntar nya Beck som börjar på tvn när som helst!


gårdagen

Igår var Malin, Frida, Carro & Elin över på några glas vin innan vi tog oss ut för att dansa. Hade en rolig kväll men relativt lugn, vilket är väldigt skönt idag då jag mår prima! Det roligaste på hela kvällen var iaf när jag, Malin och Frida skulle gå hem. Då Frida går barfota samtidigt som hon "fylle käkar" ett äckligt litet surt äpple som jag pallade. Hon åt upp allt och var hur nöjd som helst, väldigt kul var det iaf :-)


mysig lördag

Just nu ligger jag helt avslagen i soffan. Det känns att man har varit igång sen nio imorse. Först dubbel pass på gymmet och där efter har jag varit barnvakt :-) som tur var hade jag Malins hjälp, det är rätt mycket att hålla koll på två små barn och försöka få båda nöjda på egen hand. Vi har varit ute i det fina vädret i stort sätt hela dagen. Började i lekplatsen och sen gick vi upp till torekällberget där Alva fick leka av sig ännu mer och äta glass. Avslutade hemma i soffan framför Pippi tills det var dags att åka hem.


ljusrosa nyheter

Jag gillar dessa två ljusrosa överdelar från hms nyheter väldigt mycket. Tyvärr verkar de än så länge bara som att det kommit ut på hemsidan, eftersom att jag inte såg de i butiken idag när jag var nere på stan.


spinning och hjärtskålar

Idag börjar jag inte jobba för ens tre. Så idag har jag strosat runt en liten stund på stan där jag köpte med mig tre små hjärtskålar. Jag har spanat in de för länge sen, men har aldrig vetat vad jag ska ha i dem. Men de kommer nog till användning förr eller senare. Där efter var det dags för ett spinning pass. Väldigt skönt måste jag säga, det var inte igår jag var på spinning direkt så det känns i låren redan nu! Om drygt en timma ska jag åka mot jobbet, men innan det ska jag få i mig min tomat soppa som aldrig svalnar.


mörkröd

Igår köpte jag ett nytt nagellacket på jobbet. Som jag sagt förut så älskar jag lacken från loreal, det är lätta att måla med och de sitter mycket längre än vanliga nagellack. Nu köpte jag mig en höstig färg i mörkrött!


med Frida

Efter en lång dag på jobbet så sitter jag nu med Frida (som förövning är hemma från Norge) och tittar på kockarnas kamp och äter lant chips. Om en stund ska jag färga hennes hår. Mitt hem börjar sakta men säkert att utvecklas till en frisör salong. Igår var Mickis här och både färgade och slingade sig ;-)


lång pass

Idag jobbar jag lång pass. Från 11-20, känns sådär! Men och anda sidan så jobbar jag bara imorgon och sen så är jag ledig fyra dagar i rad :-) det har ju inte hänt på evigheter!


med volang

Godmorgon! Här är lite av gårdagens shopping. Det blev även ett par svarta jeans och en mascara.


färdig shoppat

Just nu sitter jag i bilen och väntar på en seg Mickis som är uppe och hämtar sina tränings kläder. Hon, jag och Elina har iaf spenderat vår dag i Stockholm och shoppat lite. Visar lite senare.


dagen

Idag har jag varit hemma hos Anna, hon bjöd på god lunch och jag myste lite med ungarna tills det var dags att åka och jobba lite mellan 16-22. Nu hänger jag bara i soffan med Chrille, vi får passa på att vara med varandra in i de sista. Då han imorgon åker upp till Norrland igen för begravning och kommer hem på söndag. Vilket innebär att jag får sova utan honom i ett par dagar...


måndags lyx

Idag var första gången på evigheter känns det som, som jag och Chrille åt middag tillsammans. Vi båda jobbar så så konstiga tider och mest kvällar så det hinns ju aldrig med att äta middag tillsammans. Men idag slutade jag fyra och han var ledig så vi passade på att lyxa till det lite :-)


TOPSHOP

På onsdag ska jag till Stockholm, håller tummarna för att den här jackan från topshop finns i butik. Är riktigt sugen på den!


"bara" 89 dagar kvar...

Längtar redan. Det ska bli så härligt att få åka iväg ett gäng. Att bara få sola, snorkla, bada, njuta av all inklusive och festa lite på det.


hemmafrun

Jag ska strax åka mot jobbet, för att jobba fem timmar. Så skönt med ett kort pass efter den här jobb helgen. Här hemma lämnar jag min kille som just nu står i köket och gör blåbärs muffins av de blåbär vi fick över när vi var i skogen och plockade. Detta varvar han med att springa upp och ner i tvättstugan, det känns rätt bra att lämna honom på de viset ;-)


bladpersilja

Åh, vad skönt att vara hemma! Har precis gjort två mackor, med bladpersilja på. Har fått lite dille på de, så gott på mackor och i sallad. Det blir en tidig kväll idag, för imorgon är det dags för step kl 6.30 :-)


boots med nitar

Jag har länge letat efter ett par svarta boots med nitar till ett rimligt pris. Och nu hittade jag ett par på din sko, nu vill jag bara att de ska bli lite kyligare ute så att jag kan använda dom. Och de gör sig bättre på foten än vad de gör sig på bild!


söndag

Gårdagen var riktigt seg. Eftersom att det knappt var några kunder i butiken så gick tiden väldigt långsamt. Men tillslut blev klockan 22.15 och även jag kunde åka hem. Inge vidare lördag men jag och Chrille hade iaf lite mysigt när jag kom hem. Vi satte på oss en varsin vinterjacka och tände ljus på balkongen, där satt vi ett tag och pratade och åt lite chips. Juste, jag tog över ett rast schema igår och något stort fän av min blogg hade spexat till mitt namn lite. Undra vem det skyldige är...?


dagens träning

Puh!
Är helt slut efter dubbel pass på gymmet (step och Xfit) där efter så kom det en kille och hämtade en fåtölj jag la ut på blocket för ett tag sedan. Problemet var att den stora klumpen stod uppe på vinden, så det var lite att bära. Men nu är den borta och jag får pusta ut i soffan en liten stund till innan jag måste åka och jobba, stänger ikväll så att det känns ju sådär en lördag men men... 

otaggad

Gick upp tidigt idag och sen gjorde jag misstaget att somna om en stund på soffan. Så nu känner jag mig segare och tröttare än vad jag gjorde vid åtta imorse. Men en dusch på det här så kanske man piggnar till och sen är det dags att åka mot Maxi för ett nio timmars jobb pass. Bra Fredag! Men jag ska inte klaga jag har faktiskt fått slutat mellan tre och fyra flera Fredagar i rad nu under den senaste tiden. Så det får jag nu äta upp.


ASOS

Gjorde nyss min första ASOS beställning. Jag gillar egentligen inte att betala med mitt kort på internet men samtidigt är ju det en stor hemsida, så jag tror inte direkt att jag blir lurad och det är ju samtidigt skönt att betala direkt och slippa faktura. Jag gjorde iaf bara en liten beställning på ett linne för under 200kr. Tänkte att jag börjar så, så kanske det blir mer sen när man vet lite mer om frakt, storkek osv. För jag måste bara säga att jag älskar deras kläder, vill ha nästan allt. Framför allt har dem så fina toppar, med fina/öppna ryggar. Har suttit och dreglat framför deras hemsida ett bra tag nu..

glas öga, knas öga!

Två timmar kvar och sen ska jag direkt ner på stan för att bli med linser. Buhuu! Min syn har verkligen försämrats sen jag tog mitt körkort för 3,5 år sedan.


kvällen

Skumbad med tända ljus och skvallertidning. Rostade mackor och varmakoppen. Med de säger jag godnatt! Imorgon är det dags för jobb igen efter två sköna lediga dagar :-)


en dag i skogen

Dagen har bestått av blåbärs plock och korv grillning i skogen med Chrille, Malin och Ida. Därefter åkte vi hem till mig och åt hemmagjord blåbärspaj med vaniljsås som Chrille slängde ihop. Efter fikat åkte jag ner till gymmet och körde en timmas step. Lika kul som vanligt, dock mindre skönt med massa blåbärspaj i magen. Inget att rekomendera att trycka i sig innan ett pass på gymmet ;-) 


en uppdatering

Jag gjorde precis en beställning hos Nelly. Har under den senaste tiden känt att jag måste uppdatera min "tros garderob" eftersom att flera par är slitna och tappat färgen. Beställde iaf åtta par för 200kr, det kallar jag kap! De flesta var på rean plus att jag fick en rabattkod utskickad till min mejl på 75kr när jag fyllde år. Så de tackar jag för! 

bokat resa

Ikväll har jag och Chrille bokat en resa till Egypten i vinter :-)
Så nu får vi och resten av gänget börja räkna ner dagarna till den 8 December. Det känns så skönt att ha något att se fram emot, framförallt nu när sommaren är över...

mys

Min lediga dag ha spenderas på gymmet då jag har kört ett Xfit pass och därefter har jag mest slappat hemma i soffan. Tog mig en powernap mitt på dagen, var helt slut efter träningen. Så skönt! Mamma var också varit förbi en stund och åkte hem för ett litet tag sen. Chrille har varit iväg och jobbat, så jag bjöd över henne på middag och där efter så myste vi i soffan och pratade massa strunt!


pw

Just nu sitter jag med Malin på en brygga ute i Lövsta i Enhörna. Vi har hittills gått ca sju km och har alltså lika långt kvar till bilen. Just nu är jag inte taggad på att gå hem vill jag lova. Men det blev iaf en redig promenad på över en mil!


nya skor

Igår när mamma var upp, så fick jag hennes gamla tränings skor. Som nya, då de knappt är använda. De var super sköna och kunde inte komma mer lägligt. Då de är hål i mina, ska dock limma de eftersom de bara gått hål i tyget på sidan men det är ju alltid kul att kunna variera lite.


trött mössa

Jag var alldeles för trött för att orka upp och träna imorse, tyvärr! Kände att jag inte alls hade nån lust att hoppa upp och ner för en bräda till hög musik. Utan det lockade mer att ligga kvar i sängen ett par timmar till. Nu har jag iaf precis fått i mig lite frukost och inväntar Malins samtal, vi hade tänkt ge oss ut på en pw. Alltid något iaf :-)


tankeställare

Har suttit och kollat mitt jobb schema samt tränings schemat inför veckan. Hittills ser det ut som att jag får till det rätt bra och kan gå på en del roliga pass :-) har även bytt bakgrunds bild på mobilen, en liten tankeställare bara!


sappat

Idag har varit en riktig slappar dag. Sov ända till ett och där efter kom mamma förbi en snabbis och sen körde hon hem mig till Malin. Så här har jag hängt hela kvällen tillsammans med henne, Ida och Maria. Vi har ätit pizza, glass och kollat film. Nu är jag hemma och ska bara fortsätta och slappa i soffan, sen gå och lägga mig i tid. Ska upp tidigt imorgon bitti för att gå på morgon steppen.


En lyckad kväll