två nödvändigheter

Dagens step pass var riktigt kul. Direkt efter så gick jag ner på stan för att köpa två nödvändigheter. Nytt solpuder (hade bokstavligen talat bra två smulor kvar) samt ett torrshampoo. Här om dagen så tog det slut och jag var så desperat av det, precis innan jag skulle åka och jobba. Då testade jag på det gamla hederliga sättet med att gnugga in lite mjöl i hårbotten. Även om det såg en aning bättre ut, så är det inget jag kan rekommendera. Det kändes ofräscht och det kliade. Så det var första och sista gången.


tack för idag, slut för idag

Har haft ont i huvudet ända sen vi satte oss på tåget på väg hem. Tre huvudverks tabletter senare och lite söm på det så är den fortfarande kvar. Den har lixom satt sig i ögonlocken, vilket resulterade i ingen träning som jag verkligen hade sätt fram emot. Men men, dagen har iaf bestått av ett par timmar i en tatuerings studio och hans tatuering är ännu inte klar, galet vilken tid det tar. Men den blir iaf sjukt snygg och då är inte jag något stort fan av tatueringar. Nu är det dags för att sova, sova bort den här huvudvärken och så får det bli step imorgon innan jobbet istället :-) godnatt!


lediga en måndag

Imorse åt jag och Chrille en gemensam frukost och strax därefter åkte vi till Syd för att ta tåget mot Vingåker. Chrille ska tatuera sig och jag agerar sällskap och tänkte titta lite på deras outlet som ligger precis intill :-)


jordgubbar & glass

Köpte med mig lätt vaniljglass efter jobbet nu ikväll och så lite jordgubbar till de. Mumsigt värre, strax ska jag lägga mig i sängen och bläddra i min nya skvallertidning. Det kan vara så mysigt ibland :-)


hårtips

I för igår sov jag med en snurrad knut i nacken, funkade först håret lite innan. På morgonen när jag släppte ut håret, så blev toffsen som på första bilden nedan. Sprayade sen lite och borstade ut det så fick man ett fint svall. Ett bra tips till er med lite självfall i håret (tror inte det håller på spikrakt hår) som inte vill få till partylockarna/ slita på håret med locktång. Jag kommer att göra de här fler gånger, även om det var lite oskönt att sova med en hård-tvinnad knut i nacken. Föredrar hellre en lös boll mitt på huvudet. Men vill man vara fin får man lida pin.


en heldag

Vilken mysig dag jag hade igår tillsammans med Ida. Vi tog tidigt tåg till Stockholm, där vi strosade omkring i nästan sju timmar. Där emellan hann vi shoppa, luncha samt äta glass på en parkbänk i solen. Vi tog sen tåget hem och åkte och handlade mat och lite annat gott. Sen låg vi bara i min soffa och hängde hela natten. När klockan blev två, så började ögonlocken att åka hiss.

Detta var några saker av det som fick följa med mig hem. Lite sommar fint.


checkar ut

Nu går jag och lägger mig, med ett leende på läpparna över att denna kaotiska dag äntligen är över :-)


hallonkesella & röda naglar


godmorgon

Höll på att försova mig imorse, vaknade nån minut efter sex. Hade då drygt tio minuter på mig, men mer behövs egentligen inte. Jag dricker alltid ett glas yoghurt, klär på mig, borstar tänderna och så tar jag bilen ner så tidigt på morgonen. Även om det tar drygt tio min att gå ner, men det orkas inte med. Nu ska jag försöka få nån timmas sömn i kroppen. Hade svårt att somna inatt sen vaknar jag vid halv tre tiden av att grannen under mig går loss, skriker på någon (i telefon lät det som) smäller i dörrar och har sig. Tack för den!

Bilden lånade jag av worldclass instagram ;-)


blä

Dags att försöka sova. Imorgon väntar en mindre rolig fredag. Upp 5.45 för ett step pass (är ju andra sidan kul, men väldigt tidigt) sedan ska jag jobba mellan 12-20.30 vilket känns så jävla segt rent ut sagt. Det var den fredagen det, men är ledig på lördag och då ska jag ha en mys dag i Stockholm så får väl trösta mig med det. Men, nu är det verkligen dags att sova om man ska orka med morgondagen.


rubrik

Nu kan jag äntligen luta mig tillbaka i soffan. Har både slutat jobbet för en timma sen samt stillat min hunger. Till sen middag blev det en omelett på två ägg, lite fetaost, ruccola och körsbärstomater. Kan starkt rekommendera att ha fetaost i omeletten, så gott. Det var visst inte bara jag som var sugen på maten heller...


äntligen

Nu har jag äntligen kunnat ladda ner appen igen.

Har ju inte kunnat blogga på ett par dagar och där mellan har jag hunnit med personalfest, ätit årets första bruch på balkongen med Emma, jobbat, varit sjuk, tränat och varit hos veterinären med Torsten. Han mår nu bra igen, som tur är :-) vi upptäckte att han hade börjat dregla (vilket katter inte ska göra) så vi var tvungna att åka in med honom, eftersom att det kunde ha fastnat något i halsen på honom. Men det visade sig bara att han måste ha ätit/skickat på något giftigt som han tyckte smakade illa/ mådde illa av. Men som tur var så avtog det efter något dag. Men jag kan lova att jag hade svårt att somna natten intill vi upptäckte hans dreglande, då vi satt uppe och googlade på vad det kunde vara. Och man ska aldrig googla sånt där, att läsa att andra avlivat sina katter mm. bidrog inte till en godnatts sömn. Nu är det snart dags att byta om och ta sig ner till gymmet för ett spinningpass!


hej hej, hemskt mycket hej!

Hej!
 
Tänkte bara skriva att jag lever, haha. Nej, men min blogg app har inte fungerat de senaste dagarna och sen tog jag bort den och försökte ladda ner den på nytt, vilket inte fungerade. Just nu skriver jag från jobbet och börjar vilken minut som helst, så dags att gå in. Bloggar som vanligt sen när den kommer igång :-)

.

Tog mig ut på en 45minuters promenad i duggregnet med lite musik i öronen. Var skönt att få komma ut en stund, nu har jag ätit lunch och ska strax sätta fart. Göra mig ordning och sen gå hem till Ida, för att sen tillsammans ta tåget med resten av gänget upp till Stockholm.


mumsigt

De senare dagarna har jag blivit lite besatt av ruccola, har ätit det på/till allt. Det är så gott och det var super smarrigt på mackan tillsammans med mjukost. Även att tina upp fryst mango och hallon, sen ha det i lätt vanilj yoghurt är också en ny favorit.


sjuk?

Godmorgon!
Vaknade utan röst och halsont tidigt imorse så att det blev ingen morgon step för mig, tyvärr. Kände av att jag började få lite ont i halsen för nån dag sen, men trodde inte de skulle bli nått av det. Hoppas det släpper lite under dagen för att jag vill inte låta och känna såhär i halsen tills ikväll, då ska vi ju ha kul :-)


nästan pinsamt

Okej, nu börjar det att bli nästan pinsamt att visa upp min shopping. Har ju börjat med att lägga ut vad jag köper på senare tid, just eftersom att jag själv älskar när andra gör det. Hur som, så har det blivit hur mycket som helst den här månaden. Har prislappar kvar på flera plagg, eftersom att jag inte hunnit använda det än. Och ja, jag har ju shoppat så mycket att jag har tappat räkningen på vad jag ens har köpt. Meeeen, för ett tag sen beställde jag lite saker från Hm, mer än hälften ska tillbaka, men behåller detta på bilderna nedan. Jag är bokstavligen talat kär i väskan och den var så mycket finare i verkligheten än på hemsidan, sen har jag köpt ett par sommar/ fest skor (äger inte ett par sommarskor med klack) och dessa var även på rean, 150kr så skynda fynda, samt ett armband. Väldigt nöjd!


slapp jobbvecka och god omelett

Har precis ätit frukost som bestod av en väldigt god omelett och två finnchrisp. Nu ska jag ta tag i all tvätt som ska plockad upp sen gå mot stan för att sola (har fått utslag på kinden av nån anledning, dem kom igår men är bättre nu men vill helst att dem ska försvinna helt tills morgondagens "personalfest") sen är det träning som gäller. Plus jobb, idag jobbar jag bara mellan 16.30-22-15 har haft världens slappaste jobbvecka. Har bara jobbat korta, slappa pass i max 5,5 timma per gång. Kan samtidigt kännas lite onödigt att ens åka och jobba för så få timmar men ändå väldigt skönt :-) Det har bara varit kvällar så det blir ju lite OB på det som tur är.


heja mig!

Älskar mitt nya träningslinne jag hade på mig idag. Fick även två komplimanger för det och sånt är ju alltid kul :-) känner mig riktigt nöjd nu med min "insats" på gymmet, trotts träningsvärken så trampade jag på i 190 och efter en timma på cykeln så hade jag lite energi kvar som jag tog ut på bandet i en halv timma. Varvade mellan att springa och gå med lutning. Nu dock är det inte en minut försent för en dusch, var så hungrig när jag kom hem så det fick bli mat innan. Förresten så är det nu snart en månad sen jag började med mitt "nyttigare liv" har även tränat bra och varit ute och motionerat mer än vanligt när jag inte kunnat gå till gymmet. Vilket nu börjar ge resultat tycker jag. Vågar dock inte väga mig än...


fint väder

Vad härligt att vakna upp till fint väder. Igår när jag tittade på vädret genom telefonen så skulle det regna hela veckan, nu såg det betydligt bättre ut så vi får verkligen hoppas på att detta stämmer. Vill ju inte att det ska regna på fredag när jag ska på taco-kryssning med jobbet. Då vi ska åka båt i Stockholms skärgård några timmar samt äta, ska bli mysigt och jag har varit med två gånger innan på den. Och då var vi haft fint väder och kunnat sitta ute på däck, så håller tummarna för det nu med.
Annars så har jag precis ätit frukost och håller på att ladda mentalt för intervall spinningen. Ska bli spännande och se hur bra det går med den träningsvärk jag har i låren. Men det är bara att trampa på!


som sagt detta kommer att bli en bra träningsvecka.

mån: Xfit 60min & step 60min
tis: step 45min & core 15min
ons: intervall spinning 60min
tors: styrkepass 60min
fre: step 45min
lör: aerobic 60min
sön: vila


idag igen

Nu vill jag inte äta proteinpannkakor eller liknade på ett bra tag. Hade över från igår så det fick bli min lunch med en klick hallonkesella till. Jätte gott, men de sista tuggorna växte i munnen och detta är något man kanske inte kan äta flera gånger i veckan, eftersom att det är så mäktigt. Nu ska jag ta ett bad sen blir det jobb mellan tre till halv nio ikväll, värsta slappar passet med andra ord.


mitt nya linne. love it ;-)


tröttmössa

Godmorgon. Ligger fortfarande kvar i sängen och klockan är tio, inte likt mig. Men är jätte trött, fortfarande... skulle lätt kunna somna om ingen nån timma. Låg uppe till ett inatt för att jag inte kunde somna, läste igenom lite gamla inlägg i bloggen. Det är ju så kul ibland! Men nu måste jag pallra mig upp, dags att äta frukost och sen blir det lunchpass på gymmet (step och core) det ska bli kul:-) har en bra träningsvecka framför mig. Hinner gå på massa kul pass.


godkväll

Idag har jag kört dubbel pass, en timmas Xfit och en timmas step. Känner redan av det i lår och rumpa så vi får se hur bra träningsvärk man får imorgon då. Direkt efter passet hämtade jag upp Ida som slutade jobbet. Vi åt lite dipp och grönsaker hos mig och snackade lite skit. Tanken var att vi skulle ha filmkväll men munnarna gick visst i ett som vanligt så det fanns inte tid för nån film helt enkelt.


en regnig dag

Regnet slår mot fönstren och jag sitter i soffan och tittar på lyxfällan samt bläddrar lite i dessa kataloger som precis damp ner i lådan. Har ännu inte klätt på mig och strosar omkring i nattlinne. Så skönt att få ha såna dagar ibland.


ledig måndag

Har precis ätit lunch i form av protein pannkakor. Denna gång mosade jag ner en banan i smeten och till hade jag bär och sockerfri glass. Glassen även GI och LCHF vänlig, kan rekommenderas för er som vill hålla igen men ändå äta gott. Just nu ligger jag i sängen och vilar mig lite med Torsten som huvudkudde. Han är ju bara för söt!


fuska

Igår hade jag planerat att fuska med maten. Det var en värld fuskar dag med en tjejmiddag. Idag däremot hade jag inte planerat in en sådan dag, men så blev det. Startade dagen med att äta lite pizza rester och i det spåret har det sen fortsatt. Har precis ätit en glasskula... nya tag imorgon helt enkelt!


extrapass

Skönt. Då var det gjort, har fått däcken bytta av Jocke. Under tiden satt jag och mamma ute i solen på en varsin stol och myste medan han fick göra jobbet. Fick även bilen tvättad, det fick jag dock göra själv. Hehe, men det var inte en dag försent om man säger så. Nu ska jag strax åka mot jobbet, fick ett extra pass igår och ja, jag kunde visst inte säga nej. Även om det hade varit väldigt härligt med en helt ledig helg. Men det är ännu härligare med extra pengar till semesterkassan som just nu i stort sätt ekar tomt.


hej och hå

Idag har man gjort både det ena och det andra. Startade med ett väldigt roligt aerobic pass. Därefter gick jag och Ida hem till Emelie för att jag skulle färga och slinga deras hår. Emelie blev jätte fin och blev blond i en guldig ton. Sen då Ida som sagt, hon blev bokstavligen talat grå i håret. Silver/lila jag vet inte vad, katastrofalt blev det iaf. Efter många skratt och skämtande om tanten så tog vi oss till jobbet (Ida med en sjal på huvudet) och handlade ytterligare hårfärg. I med den och på med slingmössan och ett antal timmar senare så blev hon super fin. Är man bäst eller? Jag fick till en jätte fin färg på henne, som var mer dämpande och naturlig mot det tidigare platinablonda med mörk utväxt. Efter allt hårfix kommer vår andra Emelie. Vi slänger sen ihop en pizza och korkar upp vinet och så lite efterrätt på det. Kvällen avslutades på korgen där det tyvärr var rekord lite folk. Men vi bestämde oss för att stanna och dansade ändå och gjorde det till det bästa. Nu är klockan massor och jag ligger i sängen och ska sova medan de andra brudarna drog iväg på efterfest. Hej tanten! Nej, men efterfest är ingenting för mig och kommer aldrig att bli. Efter en utekväll vill jag bara hem, men ibland kan man känna sig som Ida i hennes tidigare gråahår ;-) haha.


hår akuten

Nu fungerar blogg appen igen!
Uppdaterar sen, ovärt inlägg men måste rädda Idas hår som är grått efter en askblond hårfärg. Så vi har lite att stå i om man säger så. Men jag brukar lösa de flesta hår problemen. Peppar peppar ta i trä.


dagens matlåda

Rörde precis ihop mina livs första proteinpannkakor. Dom blev verkligen super goda. Provsmakade en liten nu och resten tar jag med mig till matlåda. Är trött på att äta sallad hela tiden så att detta bryter av lite bra. För dig som vill testa så använde jag mig av: 1,5 dl fullkorns dinkel mjöl. Ett helt ägg samt två äggvitor, en burk med lätt kvarg (jag tog en med vaniljsmak från Valio) samt en halv msk med vaniljsocker. Lätt som en plätt!


aldrig hänt

Första gången någonsin så vaknade jag innan klockan ringde så där tidigt. Så hoppade upp ur sängen när den väl ringde. Pigg och laddad inför träningen, har heller aldrig hänt. Nu har jag varit hemma i mer än en timma och har inte lagt mig än, har heller aldrig hänt. Är inte sova-efter-morgon-träning-trött. Nu har jag två timmar på mig här hemma och äta frukost och mysa under täcket framför tvn tills jag åker och jobbar. Idag kör jag bara ett kortis pass mellan elva till fem sen är det helg fram till tisdag. Så himla skönt :-)


lång dag

Äntligen är den här dagen över. Den har varit lång och stressig. Ställde klockan tidigt imorse för att ge mig ut på en timmas pw med Ida. När jag var hemma hade jag knappt 30min på mig att duscha, äta frukost och göra mig ordning. Har sen jobbat mellan tio och sju, där det varit mer eller mindre kaos hela dagen. Framförallt de sista timmarna, det var riktigt skönt att få gå hem och lämna allt. Nu ska jag strax sova, känner att jag inte orkar vara vaken mycket längre till. Imorgon är det upp tidigt igen för att röra på sig. Klockan ringer 5.55 för att vara exakt, för att hinna gå på morgon step. Godnatt så länge.


ons

Bra dag. Vaknade innan klockan och åt frukost i lugn och ro framför tvn. Städade undan kaoset som har varit här hemma i ett par dagar. Gick ut och gick en pw med Malin och avslutade med en lunch på Nancys. Nu ska jag sminka till mig sen åka och jobba.


babbel majan

Vad klockan blev mycket. Har ju egentligen inte gjort någonting sen jag slutade jobbet. Inte mer än att ha lagat och ätit en sen middag. Men har och andra sidan spenderat några timmar i telefonen. Har pratat med både Malin, Ida och med Chrille som är på jobbet. Men nu ska jag sova. Börjar sent imorgon så det blir nog en liten sovmorgon. Godnatt <3


godmorgon

Snoozade en hel halvtimma imorse. Det var ju så mysigt med Torsten som låg på min arm och sov. Vilket han gör nästan varje morgon men ändå. Önskade att jag var ledig idag igen, men det är man ju inte utan ska åka och jobba nio timmar mellan tio till sju. Det ska bli kul ;-)


...

Körde både core, xfit och step. Under xfiten funderade jag på att hoppa stepen. Var sjukt trött, hade ont i huvudet samt att jag fick håll. Körde dock ytterligare en timma och när jag kom hem hade jag ingen aptit, åt efter ett tag en knäckemacka och två jordgubbar. Nu känner jag mig bara blä, trött och seg. Ska kolla klart på svenska biggest loser och sen gå och lägga mig.


home made

Idag är jag som sagt ledig och jag har lunchat med mamma, umgåtts en stund med Ida samt gjort egen mysli och ett GI knäckebröd. Allt blev jätte gott och det var jätte enkelt att göra. Godast blev nog ändå mitt bröd, det som var synd bara att det blev så lite. Så nästa gång ska jag göra en eller två plåtar till. Så att det räcker ett tag. Nu är det dags för träning. Dubbelpass står på schemat.


måndag

Ny vecka och nya tag. Den här mat- veckan har varit den sämsta av mina tre nyttiga veckor jag har haft. Har fuskat hela helgen kan man säga. Inte jätte mycket, men ändå inte så bra. Men nu kör jag igen!


godnatt

En film, massa ost och cola senare så är jag mer än redo för att gå och lägga mig. De två sista timmarna på jobbet var riktigt sega och jag längtade hem till just soffan framför en film mer än någonsin typ. Nu ska jag ta igen lite förlorad sömn och sen vakna upp imorgon utvilad och sen njuta av min lediga dag ;-)


söndag

Godmorgon eller nått i den stilen.
Vaknade egentligen klockan nio men lyckades som tur var somna om en stund. Var ute igår så att var väl hemma vid halv tre och så ska man jobba kväll på det, då är det ingen bra kombo med lite sömn. Gårdagen var hur som helst bra, jobbade först till fem sen åkte jag hem och lagade middag till mig och Chrille. Därefter gjorde jag mig i ordning och åkte hem till Emma. Vi gick sen ner till vou och var där hela kvällen. Mötte sen upp Chrille strax innan stängning och vi gick hem. Idag mår jag iaf bra och ska strax duscha och diska undan lite sen gå hem till Malin där jag ställde bilen igår sen är det dags för jobb resten av dagen.


vitaminbomb

godmorgon.
Just nu sitter jag och äter frukost. Gjorde en riktig vitaminbomb till smoothie, massa frukt, bär samt en burk med kvarg och en skvätt juice. Idag är det dags för jobb (igen) min andra helg i rad, då förra bara var extra. Blir glad när lönen kommer men de hade ju varit trevligt att vara ledig på helgerna som alla andra också. Men men, jobbar bara till fem idag så att jag överlever.


<3


härlig morgon

Tog en promenad till affären när jag vakant. Köpte hem lite frukost och efter det så har jag suttit ute på balkongen och solat lite. Det var faktiskt riktigt skönt, på med en tjocktröja och så värmde det på riktigt bra när man satt i lä mot väggen. Lite färg i ansiktet fick jag till och med, hade gärna suttit kvar ett tag till men nu måste jag göra mig i ordning och sen åka och jobba.


natti

Trött efter träning. Mätt efter mat. Ny duschad. Och ligger nu i sängen och ska bläddra i en tidning. Hur skönt som helst.


ett riktigt kap

Måste bra säga att jag är riktigt nöjd med denna topp. Framförallt med priset då jag fick den för ynka 100:-. Den har kostat 349:- och jag hade då tänk att köpa den, men såg den då bara i vitt och jag har så mycket vitt så det fick vara. Hur som helst så var den nedsatt till 200:- men jag upptäckte sen nån liten fläck som knappt syntes men ändå, så då gav mig kassörskan den för 100:-vilket är väldigt generöst för de på Hm som annars bara sänker några kronor typ. Den var också väldigt fin tillsammans med nya halsbandet:-)


kvällsträning

Om en timma är det dags att befinna sig på gymmet för ett boxningspass. Är verkligen inte sugen på det ikväll, efter ett par timmars knatande i affärer hela dagen. Men, nu gör jag det ändå. Så snart dags att byta om sen åka till gymmet och plocka upp min boxningskompis.


en dag i Stockholm

Nyss hemkommen från en dag i Stockholm med Chrille. Det var väldigt mysigt att bara strosa runt och shoppa lite i det fina vädret (hade till och med klänning på mig) vi åt även lunch, på Fridays så ja... jag har fuskat idag kan man säga! Jag som egentligen bara skulle fokusera på Chrilles shopping kom inte hem tomhänt ändå. Tre nya linnen och en sjal fick jag med mig hem. Linnena gjorde sig dock inte bra på bild, mycket finare i verkligheten i både färg och material. Då det i rosa bla. är i "mocka".


grattis min bästa Emma

Idag är det ingen vanlig dag, utan det är Emmas födelsedag. Hurra, hurra hurra!
Utom detta så är det en lång dag för mig på jobbet mellan 12-21 som började med kassa möte på tre timmar. Hoppas dock på att kunna få gå lite tidigare så att jag kan svänga förbi födelsedagsbarnet en stund på en kvällsfika :-)


1a April

Ny vecka och nya tag. Fuskade lite i både lördags och igår. Men nu kör jag stenhårt igen. Tog mig iväg och tränade ett fubctional training pass för en stund sen och nu har jag precis ätt lite lunch och gjort i ordning en matlåda. Nu ska jag strax åka och jobba. Ha en bra ledig dag, som de flesta faktiskt är idag :-)