tur att det bara var en dröm

Då var det snart dags att åka till jobbet igen, idag kör jag ett extrapass mellan 10-15 bara. Juste, det är inte ofta jag minns vad jag drömmer men idag gör jag det. Och jag drömde att jag först tappade en tand, den blev bara lösare, bara sådär utan att ha slagit i den. När jag sen skulle packa ihop och åka till tandläkaren för att fixa till det så tappar jag alla mina tänder, utom ett par där bak som ändå inte syns. Dom lixom bara ruttnade och trillade bort. Usch, det var verkligen jätte verkligt.. Så pass att jag var tvungen att känna efter att de satt på sin plats när jag vaknade. Tur att det bara var en dröm i alla fall!


Kommentarer
Postat av: Nanette

Jag har läst nånstans att drömma att man tappar tänder betyder oväntade pengar eller nåt liknande :-) så köp en trisslott idag! Puss på dej! / Nanette

2013-01-19 @ 10:39:05
Postat av: Christin

OMG jag har också drömt att jag har tappat alla mina tänder, och jag la alla i fickan för att få någon att sätta dit dem. Så jag sprang runt samtidigt som det skramlade i fickan haha. En klasskamrat sa till mig att det betyder att man är osäker och känner maktlöshet (jag drömde det innan varje redovisning eller tenta haha)

Postat av: Sofie

Ååh jag har också drömt det!! Så vidrigt!

2013-01-19 @ 11:26:41
Postat av: Mikaela

Här är en till som också drömt det!

2013-01-19 @ 13:33:51
URL: http://mikaelita.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback