hej

Det har varit lite tyst här ett tag.
Igår vad det möhippa för mamma som ska gifta sig den 30/11. Vi kidnappade henne från jobbet med masker på oss. Maskerna var ett utklippt foto på Tomas ansikte (hennes blivande man) och hon blev väldigt överraskad när vi klampade in på jobbet. Chockad och glad, så glad att glädjetårarna kom.
Så det blev väldigt lyckat. Vi åkte sen upp till Stockholm. Började med ett glas champagne hos Christina (mammas bästa vän) och där fick hon också byta om. Satte en nappflaska runt halsen med rödvin. Åkte till ABBA museet. Där fick vi dansa, sjunga och så dracks det vin ur kaffemuggar. Vi gick på restaurang och avslutade med en drink.
Som sagt så blev det en lyckad tillställning och hon uppskattade det väldigt mycket.
Idag så var jag uppe och tränade. Måste klappa mig själv på axeln som har gått på mer pass än "vad jag hade planerat den här veckan". Så det känns ju alltid bra.
Efter träningen åkte jag och Emma upp till Ikea. Det var vi ju tyvärr inte ensamma om. Vi funderade till och med på att dumpa vagnen och åka hem när vi såg köerna. Men det gjorde vi inte ändå, hade ju känts lite ovärt.
Nu blev detta väldigt mycket text tyvärr, tyvärr säger jag för att det är tråkigt att läsa en massa text.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback