god lunch hos Emma <3


en bra förmiddag

Bada och läsa tidning är en bra kombo.
Torsten ligger självklart i handfatet och glor. Om en timma ska jag hem till Emma på lunch, sen jobb hela kvällen.


har bakat såna där nyttiga bollar med massa havregryn i...

 


dröm håret

Då var man klar med Frida som kom över och fick håret fixat.
Hon har mitt dröm hår. Det är jätte tjockt, glansigt och har tjocka toppar som en sminkborste som jag brukar säga till henne.
Färgen blev iaf väldigt bra :-)


!

Igår efter middagen åkte jag och Chrille upp till Nacka forum.
Vi var där två timmar innan dom stängde vid åtta. Väldigt skönt att vara där så där sent måste jag säga. Vi var nästan själva i butikerna. Chrille kom iaf hem med det han skulle och vi åkte upp för. En kavaj och byxor, att ha på mammas bröllop. Och jag hittade ett linne samt ett par byxor.
Nu är det dags att byta om och gå ner till gymmet. Ett stepp och ett styrkepass står på schemat!


tis.

Godmorgon.
Har precis ätit frukost och skrivit med Emelie på Viber. Saknar henne här hemma. Lika så Malin. Det suger faktiskt att ha två nära vänner ute på vift. Om man ska tänka egoistiskt, men det går nog ingen större nöd på dom som är ute på sina små äventyr!
Hur som, börjar strax jobbet så ska väl ta och snygga till mig lite nu.


<3

Förmiddagen spenderades tillsammans med Ida. Nu är klockan mycket och jag börjar jobba om en halv timma så dags att sätta lite fart.


Och så var det måndag igen...


skön söndag

Idag har vi städat och storhandlat. Utom det så har vi bara tagit det lugnt. Ätit god mat och nu har vi bunkrat upp med en onödigt stor godisskål och kollar tv. En timma kvar till solsidan, det får ni inte missa!


mor&dotter dag

Idag har jag haft en heldag med mamma. Vi började med att gå på ett aerobic pass tillsammans imorse. Planen var sen att vi skulle upp till skärholmen men vi kom inte så långt. Utan tog en sväng på stan istället, åt lunch och sen åkte vi hem till mamma. Vi har bubblat så länge att det hann bli mörkt och har precis ätit middag. Nu inväntar vi första avsnittet av Så mycket bättre och glass...


honungs blond

Det var tyvärr jätte svårt att fånga Johannas nya hårfärg på bild. Men den blev iaf jätte fin. Först färgade jag hela håret i en honungs blond färg. Där efter blekte jag underhåret som fortfarande var så mörkt. Och till sist så gjorde jag massa tunna slingor i hela håret. Vilket resulterade i en varm blond färg :-)


våffelfrukost

Är det Fredag så är det. Då får man äta våfflor till frukost. Snart kommer Johanna över och får håret fixat. Det är väl det som händer idag innan kvällsjobb.


mums, den här glassen var väldigt god.


!

Godmorgon torsdag.
Träningen gick bra imorse, sjukt jobbigt dock. Nu är det dags att jobba lite, slutar 18 idag. Skönt!


kärlek

Om man skulle försöka att sova lite. Vi har precis kollat klart på en film här hemma. Gisslan, den var jätte bra!
Tänk att vi snart går in i November månad och att de då bara är tre månader kvar tills jag och Chrille har varit tillsammans i sju år. Det är jätte länge!
Och att när jag "bara är 26 år" har vi varit tillsammans i tio år. Det är super länge. Vi kommer att vara tillsammans i väldigt många år med andra ord.
Från en liten tonårs flört i ettan på gymnasiet och nu, snart sju år senare så säger vi godnatt till varandra för femtioelftemiljondegången typ, det är mycket.
Älskar dig om du nån gång läser det här, fast det tror jag inte. För du hatar bloggar.


Celsius

Morgonpassen på gymmet (kl 6.30) blir bara svårare och svårare att ta sig upp till. Då de nu är så mörkt och kallt när man vaknar. Så förhoppningsvis hjälper en Celsius en lite på traven.
Så tackar jobbet för att de bjöd på dessa igår och jag var inte sen med att plocka på mig några. Så har bunkrat upp med ett gäng i här hemma nu och tar den första imorgon bitti.


slingor på Sofia

Idag var Sofia över och slungade håret. Det blev jätte fint. Älskar hennes hårfärg nu, en perfekt blandning av ljust och mörkt.


seg förmiddag

När jag vaknade idag tog jag mig till affären och köpte frukost till mig och Chrille. Sen dess har jag bara legat på soffan och kollat tv. Nu tog jag mig dock ett bad eftersom jag frös och känner mig stel i kroppen efter gårdagens två träningspass. Om tre timmar ska jag åka och jobba, funderar på att sätta på en film och krypa ner under filten fram tills dess.


hej då lunch <3

Idag var det sista gången på drygt ett år jag träffade Emelie. Imorgon bitti åker hon till Australien, tycker hon är jätte modig som ger sig ut själv på en sådan lång resa och jag vet att hon kommer att ha det jätte bra. Kommer såklart att sakna henne väldigt mycket men jag och alla andra tjejer kommer såklart att finnas här när du kommer hem igen <3
Vi lunchade iaf på Mångfaldenshus, väldigt mysigt och god mat.
Efter de åkte vi vidare till Hedlandet och kikade lite.


min fina kisse <3


tjejkväll

Igår var vi ett helt tjej gäng hos mig. Vi hade tapas kväll och sedan tog vi oss vidare ut, för att dansa till bra musik.
Hade en väldigt bra kväll :-)


godkväll

Kom precis hem. Direkt efter jobbet vid sju idag åkte jag och Ida hem till Emma. Där stod maten klar och vi blev bjudna på jätte goda pannkakor <3
Nu ska jag sova. Upp och hoppa tidigt imorgonbitti för att träna.
Godnatt.


kvällsfilm


slut på ledigheten

Då var det dags att börja jobba om en timma och mina lediga dagar är slut.
Men det var en bra liten ledighet och jag jag hunnit med en hel del.
Personalfest. Tjejmiddag hos Emelie. Varit smakråd till mamma som har provat en massa bröllopsklänningar. Ätit lunch hos mormor och morfar. Gått på ett väldigt roligt step pass.
Och ang. Gårdagens step så var det en kille som stod och spelade trummor till musiken. Vilket såklart gjorde det lite extra kul att träna till "live musik".
Så det var väl det, i stort sätt :-)


kycklingsallad, tända ljus och film.


frisyrer

Jag hade fullt upp med massa hår igår. Hade tagit på mig att fixa frisyrer på fem tjejer innan personalfesten. Plus mitt eget på det, som jag la ner minst tid på. Haha! Men det är inte lika kul att fixa sitt eget hår.
Lockade iaf Idas och Fridas hår. Sen gjorde jag två uppsättningar på Emelie och Anna-Karin och till sist blev det en munk uppsättning på Sofia. Som har så långt hår så det överblivna håret av munken gjorde jag två flätor av och tvinnade runt två varv.


lyckad kväll

Gårdagen blev väldigt lyckad.
Personalfest på Scaniarinken/axa. Det bjöds på massa god mat, underhållning och dans.
Har inte sovit många timmar inatt och ska snart göra mig ordning igen för att sen ta bussen ut till enhörna. För att äta middag hos Emelie som vi, tyvärr ska fira av för att hon ska åka till Australien under en längre tid...


långhelg

Äntligen helg!
Och en lång sådan. Har bytt ett pass nästa vecka så är ledig fyra dagar i rad nu. Hur najs är inte det?


trött

När tränings klockan ringde tidigt imorse så stängde jag av den och sov vidare.
Känner mig väldigt trött just nu och det känns att man idag ska jobba sitt tionde jobbpass i rad. Suck!
Men men, det är bara att bita ihop är ledig hela helgen så det ska bli väldigt skönt :-)


slingor på mig själv

Har precis gjort slingor på mig själv.
Jag gillar ju att ha lite utväxt så att därför gjorde jag bara jätte få i själva utväxten och sen tog jag lite fler på sidorna samt i bakhuvudet.
Mitt hår hade gulnat lite, som de lätt gör på höst/vintern så ville mest åt lite ljusare slingor i hela håret. Gillar när det blir lite randigt :-)


ett väldigt gott knäckebröd...


:-)

Var så otaggad på att ta mig till gymmet ikväll. Men nu i efterhand när man sitter i soffan. Ny duschad och har ätit middag så känns det väldigt bra.
När jag kom hem efter passet så har Chrille fixat middag. Det blev kycklingfajitas och fruktsallad med kesella till efterrätt. Man tackaar!!


ännu mer rea shopping

Såg att hm har riktigt bra rea just nu. Så jag passade på att slå till på detta!


lång tjej

Dessa skyhöga klackar fyndade jag igår på bikbok's rea. Från 599 till 149:- det kallar jag ett riktigt kap.
Jag blir väl egentligen alldeles för lång i dessa och jag vet inte om man orkar dansa i dem en hel kväll. Men tyckte ändå att de var väldigt fina till ett par stuprörs jeans och kul med en annan färg än svart på fötterna.
Från det ena till det andra så har jag precis kommit hem från jobbet. Tog ett extra pass idag och jobbade till tre.
Nu ska jag vila en stund och ladda inför kvällens träningspass.


måndag

Och så var det måndag igen, som jag har längtat. Och nej, jag är inte ironisk. Har jobbat långa pass hela helgen så det är skönt att den är över. Har en slapp vecka framför mig med massa rolig saker. Jobbar endast tre dagar, som det ser ut just nu. Sen är jag ledig både fre-lör-sön så att det känns helt underbart.
Just nu så har vi precis ätit frukost och jag ska snart ner på stan med Ida en sväng innan jobbet.


godmorgon

Lite gulligt att vakna upp till detta. Det håller verkligen om varandra...


fredag

Fredagskvällen har bestått av en hår make over på Emelie. Jag började med att färga hennes hår ljusbrunt två gånger och avslutade med att slinga blonda slingor. Det blev jätte fint :-)
Vi har även ätit god mat hos Emma samt kollat på Idol. Så det har varit en bra kväll.
Nu ska jag strax sova, upp och träna imorgon sen väntar en heldag på jobbet mellan 12-20. Jippi!


kanelbullens dag

Med nöd och näppe så kom jag upp ur sängen kl 6 imorse för att sen köra ett step pass på gymmet. Där efter körde jag Emma till jobbet och vi åt en frukost i form av en kanelbulle. Riktigt bra efter ett träningspass va? Men det är ju bara kanelbullens dag en gång om året!


glad tjej

Vilken bra förmiddag...
Först kommer min klänning som jag beställt för att ha på mig på vår Maxigala nästa vecka (personal fest) och sen passade bra. Var rädd för att den skulle vara för liten, då jag tycker att alla Nellys plagg ofta är väldigt små i storlekarna.
Sen såklart lyckan över att ha fått hämtat bilen. Det har även bytt ut bromsarna på den imorse samt lagt in nya fräscha mattor, så jag kan inte klaga på servicen.
Nu är det dags att jobba till stägning ikväll...


uggsen på

Jätte kallt ute idag. Så uggsen åkte på när jag gick till gymmet imorse...


längtar till imorgon

Då vi äntligen slipper vara bil lösa och får hämta lilla ärtan, som vi så fint har döpt den till. Jag är hur glad som helst just nu. Känns som att vi har gjort en riktigt bra affär. Fast än bil affärer aldrig är "bra" affärer. Men vi får iprincip en ny bil för ett bra pris samt att vi fick ett par sprillans nya vinterdäck för halva priset, tack vare morfar <3 som är en väldigt bra förhandlare. Imorgon kl. 13.00 är den ny servad och redo för att köras iväg och jag längtar ihjäl mig. Kommer nog bara att sitta och små flina bakom ratten om jag känner mig rätt.
Känslan över att ha en bil som inte går sönder stup i kvarten och kostar massa pengar i reparationer känns hur härligt som helst :-)


2/11

Jag och Chrille har precis ätit en gemensam frukost. Nu inväntar vi en rolig sak som ska hända. Men skriver vad det är när vi är klara :-)